5 cele mai bune VPN-uri pentru Columbia în 2023

Cetățenii columbieni care călătoresc în străinătate pot utiliza, de asemenea, un VPN pentru a urmări canalele lor preferate de la întoarcere acasă, precum și pentru a accesa conturile lor bancare online în siguranță și în siguranță.. În acest articol, vom discuta despre cele mai bune VPN-uri pentru Columbia și sfaturi generale despre cum să le profităm la maxim.

5 cele mai bune VPN-uri pentru Columbia

Utilizarea unei rețele virtuale virtuale (VPN) este o alegere excelentă pentru oricine este interesat să se bucure de o experiență de internet fără restricții. Cetățenii din Columbia sau cei care vizitează țara pentru o perioadă scurtă pot utiliza o VPN pentru a menține securitatea activității pe internet, în siguranță, fișiere de torrent sau accesați site-uri media cu restricții geo-restricționate, precum US Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, ESPN și multe altele.

Unii dintre furnizorii VPN pe care îi recomandăm în acest articol oferă o mare varietate de locații de server, inclusiv cele din Columbia. Aceasta înseamnă că puteți obține o adresă IP din Columbia, chiar dacă sunteți în prezent în SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, Canada, India, Suedia, Japonia sau oriunde altundeva din lume.

Vom acoperi fiecare VPN care funcționează în Columbia în detaliu. Dacă nu doriți să citiți întregul articol, acestea sunt cele mai bune 5 VPN-uri pentru Columbia:

 1. ExpressVPN Cel mai bun VPN all round, viteze bune, excelente pentru streaming.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune bugetară cu viteză rapidă și oferă o garanție de returnare de 45 de zile.
 3. NordVPN Funcționează în Columbia și oferă o valoare bună.
 4. IPVanish Viteze foarte rapide, nu păstrează jurnalele.
 5. PrivateVPN Excelent pentru streaming rapid și funcționează cu Netflix.

Nu toate VPN-urile sunt create egale. Pentru a face lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Columbia, furnizorii trebuie să îndeplinească următoarele standarde:

 • Operează o rețea largă de servere din întreaga lume. Puncte bonus pentru serverele din Columbia
 • Deblochează serviciile de streaming geo-restricționate cu ușurință
 • Oferă un produs rapid și de încredere
 • Menține parametrii stricți de criptare, astfel încât locația dvs. să rămână ascunsă în orice moment
 • Permite mai multe conexiuni simultane
 • Oferă asistență clienți de top

Cele mai bune VPN-uri pentru Columbia

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Columbia:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN nave cu protocoale de criptare de grad militar, viteze rapide în flăcări și o rețea de server cu adevărat global. Acest furnizor oferă peste 2.000 de servere pentru a alege dintre 94 de țări din întreaga lume, inclusiv o opțiune în Columbia.

ExpressVPN funcționează bine cu o serie de servicii media streaming, inclusiv Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN și altele.. Beneficiile suplimentare includ suportul permanent, prin intermediul unei opțiuni de chat live.

Opțiunile sale de protocoale de securitate sunt de prim nivel. Acestea includ criptarea AES pe 256 biți, care este opțiunea „grad militar” la care ne-am referit anterior. Alte caracteristici de securitate sunt un comutator pentru uciderea internetului și protecția împotriva scurgerilor DNS, astfel încât informațiile dvs. rămân întotdeauna sigure în tunelul criptat.

ExpressVPN nu stochează niciun jurnal de utilizator, inclusiv adrese IP. Există o anumită retenție de metadate, dar este utilizată pentru a îmbunătăți nivelul calității serviciilor și nu poate fi urmărită către utilizatori individuali. Oferă aplicații pentru Android și iOS, precum și versiuni pentru desktop pentru Windows, MacOS și Linux. Un abonament unic permite trei conexiuni simultane.

Pro:

 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și alte servicii de streaming
 • Viteze rapide, fiabile
 • Oferă o conexiune securizată, criptată

Contra:

 • Un pic mai scump decât unii rivali

CELE MAI BUNE PENTRU COLUMBIA: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Oferă viteze stabile și rapide de securitate. Funcționează bine cu aproape toate serviciile de streaming, inclusiv Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN și multe altele. Include o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să primiți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

  Cum să criptați un stick USB pe Linux, Windows și Mac OS

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un furnizor bun de buget. Oferă un produs robust care oferă o criptare durabilă și viteze rapide la un preț care nu va sparge banca. În acest moment, acest furnizor are peste 5.700 de servere online în 90 de țări. Columbia este inclusă în listă cu patru servere.

Aplicația CyberGhost vă conduce prin procesul de deblocare a serviciilor de streaming specifice, inclusiv Netflix din SUA, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și multe altele. Trebuie doar să selectați „Pentru streaming” pe ecranul principal și veți vedea o listă de servere optimizate pentru anumite canale.

Pentru caracteristicile de securitate, acest furnizor oferă criptare de 256 biți, secret perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecție împotriva scurgerii DNS. Aceasta înseamnă că conexiunea dvs. va rămâne în siguranță în orice moment. CyberGhost nu stochează date despre utilizatori de nicio natură, inclusiv adrese IP. Măsurile suplimentare includ un blocant de anunțuri, apărare anti-malware și anti-urmărire.

Puteți accesa serviciul pe Android, iOS, Windows, MacOS și Linux. Un abonament unic permite conectarea a șapte dispozitive în același timp.

Pro:

 • Nu păstrează jurnalele
 • Viteze decente, fiabile
 • Garanție de returnare de 45 de zile

Contra:

 • Nu funcționează în China

Cel mai bun VPN BUGETAR: CyberGhost oferă o conexiune rapidă. Scor foarte ridicat în testele noastre de viteză. Funcționează cu Netflix și cu alte servicii de streaming. Vine cu o garanție de înapoiere de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de utilizator despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are sediul central în Panama și nu trebuie să respecte legile obligatorii privind păstrarea datelor. Acesta rulează o rețea de peste 5.100 de servere care se întind pe 62 de țări. Deși Columbia nu este inclusă, opțiunea uriașă a serverului, împreună cu alte funcții excelente, înseamnă că acest furnizor mai primește un loc pe listă.

NordVPN deblochează cu ușurință site-uri precum Netflix, HBO, Amazon Prime Video, ESPN, Sky, Sling TV și multe altele. Acest furnizor prosperă la o reputație centrată pe confidențialitate și este un exemplu de serviciu complet lipsit de logistică.

Utilizatorilor li se oferă opțiunea de a selecta un server optimizat pentru anumite sarcini, cum ar fi streaming video HD, VPN dublu și Tor peste VPN. Acest lucru înseamnă că NordVPN este foarte personalizabil și va apela la utilizatorii de energie. Versiunea pentru desktop are ghiduri utile care ajută la găsirea celor mai bune servere de utilizat pentru o anumită nevoie, cum ar fi deblocarea Netflix.

NordVPN nu stochează date despre utilizatori și tot traficul este protejat prin criptarea de 256 biți, protocolul OpenVPN, un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerii DNS.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Un plan de bază permite conectarea a șase dispozitive în același timp.

Pro:

 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie, Hulu, BBC iPlayer
 • Viteze decente, fiabile
 • Acceptă Bitcoin

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este puțin penibilă de utilizat

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN este o opțiune de valoare bună. Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele și are multe servere optimizate pentru sarcini specifice, precum streaming și torrenting.

Citiți recenzia noastră despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish ocupă un grad ridicat de confidențialitate și viteză. Îmbunătățește această ofertă de bază cu o asistență eficientă pentru clienți, asigurându-se astfel în top-ul companiilor VPN. În momentul scrierii, oferă peste 1.100 de servere distribuite în 60 de țări.

Acest furnizor are sediul în SUA, dar toate datele utilizatorilor sunt protejate cu protocolul său intern strict de înregistrare care elimină toate aspectele amprentei digitale. Politica „fără jurnal” este similară cu cea implementată de NordVPN.

  Cum să schimbați regiunea sau țara Apple TV cu un VPN

IPVanish este un preferat cunoscut alături de torrentere și utilizatorii Kodi din câteva motive. În primul rând, le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. În al doilea rând, interfața sa este telecomandată pentru dispozitivele Kodi care de obicei nu au tastatură și mouse. Poate debloca mai multe site-uri media cu streaming geo-restricționat, inclusiv BBC iPlayer.

Securitatea are forma de criptare AES de 256 biți cu secret perfect înainte, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere pe internet.

Acest furnizor permite utilizatorilor să conecteze 10 dispozitive simultan în cadrul unui singur plan. Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS și există asistență pentru clienți chat live 24/7.

Pro:

 • Nu păstrează jurnalele
 • Viteze foarte rapide
 • Utilizați până la zece dispozitive simultan

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7

BUN PENTRU CÂMPUL: PrivateVPN este excelent pentru streaming rapid. Recomandat pentru utilizatorii Netflix, PrivateVPN funcționează cu Netflix din SUA împreună cu versiunile multor alte țări. Singura noastră reclamație este mica selecție de servere.

Citiți recenzia noastră despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit în Columbia?

Este întotdeauna tentant să optezi pentru o VPN gratuită, deoarece nu există nicio plată în avans în numerar și oamenii cred că primesc o afacere incredibilă. Cu toate acestea, de obicei nu este cazul.

Furnizorii VPN gratuite nu sunt interesați să expedieze un produs premium. Au o istorie sordidă de extragere a datelor dvs. pentru a vinde publicităților terțe și de a vă inunda cu reclame invazive. Cel puțin, veți fi expus la standarde de criptare slabe, accelerație de lățime de bandă, asistență pentru clienți inexistentă, alegerea a doar unuia sau a două servere și viteze extrem de lente. Acești furnizori nu pot furniza atunci când vine vorba de multe dintre cazurile principale de utilizare a VPN-urilor, cum ar fi deblocarea conținutului geo-restricționat sau deblocarea aplicațiilor de social media.

Utilizând o VPN gratuită, de asemenea, aveți un risc real de descărcare a malware, deoarece studiile au arătat că aplicațiile VPN în sine au malware. În mod clar, este în interesul dvs. să mergeți cu un furnizor plătit de încredere.

Cum funcționează un VPN?

Software-ul VPN rutează tot traficul de internet către și de pe dispozitivul dvs. printr-un server intermediar criptat în afara locației dvs. actuale. Aceasta vă scurge adresa IP reală și face să pară că sunteți în localitatea aleasă, ceea ce reprezintă posibilitatea de a debloca conținutul geo-restricționat. Mai mult decât atât, aspectul de criptare are un avantaj suplimentar de a împiedica hackerii să-ți monitorizeze comportamentul online.

De ce ar trebui să folosesc un VPN în Columbia?

Columbia se bucură de o rată sănătoasă de penetrare a internetului, situându-se la aproape 63% din populație. Dar autoritățile au considerat o perspectivă sceptică asupra situației în măsura în care libertatea de exprimare online nu este garantată și există obstacole în accesarea anumitor conținuturi. Organul de advocacy pe Internet Freedom House spune că internetul Columbia este doar „parțial liber”, menționând că există un climat de supraveghere excesivă și un climat de amenințări și autocenzură..

Atacurile letale au vizat apărătorii și activiștii drepturilor omului din țara sud-americană, iar grupurile pentru libertatea presei au decretat situația. Însă autoritățile nu sunt prea dornice de a stabili fluxul acestor atacuri, ceea ce duce la o situație în care autocenzura este exercitată pe scară largă.

Freedom House adaugă că supravegherea guvernului și alte practici ilegale sunt răsunătoare. Jurnaliștii sunt adesea vizați de un control intens, în special cei care lucrează la expunerea corupției și a neregulilor. În iulie, autoritățile au accesat cu forță contul de Facebook al unui jurnalist care a intrat în lumina reflectoarelor naționale după ce a scris mai multe povești despre corupția locală. Instanțele au refuzat să anuleze decizia.

Dacă sunteți activist, apărător pentru drepturile omului, blogger sau jurnalist în Columbia, s-ar putea să vă citiți ghidul nostru pentru blogging în siguranță. Pașii descriși în ghid vă vor ajuta să vă trimiteți mesajul în întreaga lume fără a vă expune identitatea personală și alte informații conexe.

  Cum se folosește psifonul Instrumentul de cenzurare-circumscripție

Site-urile de jocuri de noroc străine sunt, de asemenea, blocate în Columbia și sunt din 2023 după aprobarea legislației de jocuri de noroc online care impune operatorilor să solicite o licență. Acesta este un alt motiv pentru a utiliza o VPN – software-ul va păcăli ISP-urile din Columbia să presupună că accesați internetul dintr-o locație din afara țării.

Torrenting-ul este ilegal în Columbia, deși arestările sunt rare. S-ar putea să fiți blocat de ISP-ul dvs. dacă vă implicați constant în acest obicei. Ca atare, este o idee bună să folosiți un VPN pentru a fi în siguranță. Majoritatea VPN-urilor pe care vi le-am recomandat aici vă permit să accesați în mod sigur torentele și nu veți atrage mânia niciunui regulator dacă vă conectați la un VPN înainte de a vă angaja în activitate.

DISCLAIMER: Comparitech nu încurajează utilizarea unui VPN pentru a transmite sau descărca conținut ilegal. Vă rugăm să consultați în prealabil legile locale dacă nu sunteți sigur și consultați întotdeauna un avocat local pentru consultanță de specialitate.

Legate de: Torrenting este sigur? Este ilegal? Ești probabil să fii prins?

Sfaturi pentru utilizarea unui VPN în Columbia

Indiferent dacă trăiești în prezent în Columbia sau pur și simplu vizitezi țara pentru plăcere sau pentru afaceri, utilizarea unei VPN-uri îți va spori considerabil experiența pe internet. Urmați acești pași simpli pentru a-l configura pe dispozitivele dvs.:

Cum se stabilește un VPN în Columbia

 1. Primul lucru pe care trebuie să te bazezi este un furnizor VPN care oferă funcționalitatea pe care o cauți. Mini-recenziile de mai sus oferă o imagine de ansamblu, dar recenziile detaliate la final te-ar putea ajuta să iei o decizie nuanțată.
 2. După ce vă aflați pe un furnizor, pur și simplu vă înscrieți cu informațiile cardului dvs. de credit și alte detalii personale. Unele servicii acceptă și PayPal și Bitcoin.
 3. După ce furnizorul a procesat cu succes plata, ar trebui să primiți un e-mail cu informații de conectare direct de la acesta.
 4. Descărcați aplicațiile relevante pentru dispozitivul dvs. Evitați site-urile terțelor părți și instalați-le direct de pe site-ul web sau magazinul de aplicații relevant. Reporniți dispozitivul când instalația este completă.
 5. Conectați-vă și conectați-vă la un server VPN la alegere.
 6. Acum conexiunea dvs. de internet este criptată și privată și veți putea accesa tot conținutul dorit.

Cum să accesați bibliotecile Netflix din Columbia

Netflix este disponibil în întreaga lume, cu excepția câtorva țări precum Iranul și Coreea de Nord. Dar acest lucru nu înseamnă că biblioteca de conținut este exact aceeași peste tot. Fiecare țară are o listă specifică de titluri pe care compania alege să o difuzeze și care se datorează acordurilor de licență în vigoare. Doar pentru că contul a fost înregistrat inițial într-o țară precum Statele Unite sau Canada, aceasta nu înseamnă că veți avea acces la aceleași filme și emisiuni, indiferent de locul în care vă aflați..

Cu toate acestea, dacă vă conectați la contul dvs. Netflix cu o adresă IP columbiană, veți fi redirecționat automat către biblioteca locală. Singura modalitate de a schimba bibliotecile (SUA are cea mai mare listă de conținut, urmată de Canada) este să vă conectați mai întâi la un VPN și să vă schimbați locația în America de Nord.. Este prudent să menționăm aici că nu toate VPN-urile (în special cele din varietatea gratuită) funcționează cu Netflix. Le-am evidențiat pe cele care se descriu în mini-recenziile noastre, dar puteți consulta cu asistența clienților în cazul în care aveți probleme.

Cum să urmăriți televiziunea columbiană și să accesați servicii bancare atunci când sunteți în străinătate

Cetățenii columbieni care călătoresc în străinătate pot utiliza un VPN pentru a ține legătura cu programarea televiziunii de acasă, pentru a viziona liga locală de fotbal și pentru a accesa conturile lor bancare online cu ușurință.

În Columbia există o gamă largă de programe de televiziune, inclusiv știri, divertisment, actualități și sport. Unele dintre canalele populare sunt Caracol TV, RCN TV, Canal Uno și Canal 13. Majoritatea oferă streaming online live, dar unii vor solicita să aveți o adresă IP locală pentru a avea acces. Acolo poți folosi un VPN pentru a oferi acces.

Instituțiile bancare și financiare nu trebuie să restricționeze neapărat serviciile lor, dar trebuie să respecte cerințele de conformitate internă stricte. Cererile de autentificare repetate din străinătate pot ridica steaguri roșii. Dacă se întâmplă acest lucru, este posibil să fiți blocat din cont până când veți dovedi că sunteți proprietarul real. Este o problemă dacă călătorești și ai nevoie de acces la un bancomat sau carduri de credit. Dacă utilizați un VPN pentru a face să pară că sunteți în Columbia, atunci ar trebui să puteți continua, fără probleme.

„Grunge Flag” de Nicolas Raymond sub licență CC BY-ND 3.0

About the author

Comments

 1. Datele de conectare, dar acestea sunt șterse automat după 30 de zile. În plus, ExpressVPN oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să puteți testa serviciul fără riscuri. În general, ExpressVPN este o alegere excelentă pentru utilizatorii din Columbia care doresc să se bucure de o experiență de internet fără restricții și în siguranță.

  (Translation: Colombian citizens who travel abroad can also use a VPN to watch their favorite channels when they return home, as well as to access their online bank accounts safely and securely. In this article, we will discuss the best VPNs for Colombia and general tips on how to make the most of them. Using a virtual private network (VPN) is an excellent choice for anyone interested in enjoying an internet experience without restrictions. Citizens of Colombia or those visiting the country for a short period can use a VPN to maintain the security of their internet activity, safely download torrent files, or access geo-restricted media sites such as US Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, ESPN, and many others. Some of the VPN providers we recommend in this article offer a wide variety of server locations, including those in Colombia. This means that you can get an IP address from Colombia even if you are currently in the US, UK, Australia, Germany, Canada, India, Sweden, Japan, or anywhere else in the world. We will cover each VPN that works in Colombia in detail. If you dont want to read the entire article, these are the top 5 VPNs for Colombia: ExpressVPN, CyberGhost, NordVPN, IPVanish, and PrivateVPN. Not all VPNs are created equal. To make our list of the best VPNs for Colombia, providers must meet the following standards: operate a wide network of servers worldwide, bonus points for servers in Colombia, easily unblock geo-restricted streaming services, offer a fast and reliable product, maintain strict encryption parameters so that your location remains hidden at all times, allow multiple simultaneous connections, and offer top customer support.)

Comments are closed.