5 cele mai bune VPN-uri pentru Danemarca în 2020

5 cele mai bune VPN-uri pentru Danemarca


Persoanele care călătoresc în Danemarca sau rezidenții locali care locuiesc acolo pot beneficia de o conexiune stabilă a rețelei virtuale virtuale (VPN). Acest lucru vă poate ajuta să păstrați activități de internet private, în siguranță fișiere de torrent sau să urmăriți US Netflix. În plus, dacă trebuie să călătoriți în străinătate, un VPN vă poate permite să accesați tot ce puteți acasă, inclusiv Netflix Danemarca, canale locale, cum ar fi DR1 și Viasat Sport, și servicii bancare online din Danske și Nordea.

Software-ul VPN configurează un tunel criptat care direcționează tot traficul de internet către și de pe dispozitiv prin intermediul unui server intermediar la alegere. Acest lucru obligă site-urile web și aplicațiile să presupună că accesați web-ul dintr-o locație din afara orașului / orașului dvs. actual. Ca atare, o VPN vă poate oferi acces la conținut geo-restricționat care nu este disponibil în mod normal în Danemarca, cum ar fi versiunea americană Netflix. Aspectul de criptare face aproape imposibil ca hackerii sau agențiile guvernamentale să se dezvăluie de comportamentul dvs. online.

Am tratat această listă cu primele 5 VPN-uri pentru Danemarca și vom intra în detalii despre selecțiile noastre, dar dacă nu aveți timp pentru a ajunge până la final, iată un rezumat:

 1. ExpressVPN Recomandarea noastră de top pentru Danemarca. Securitate robustă, deblochează majoritatea site-urilor de streaming majore precum Netflix și viteze rapide. Streaming fiabil și aplicații ușor de utilizat. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Buget prietenos cu viteze și siguranță bune. Fluxurile sunt de înaltă calitate și fiabile. Ușor de utilizat și o rețea de servere imensă.
 3. CyberGhost Viteză și fiabilitate la un cost redus. Excelent pentru deblocarea site-urilor de streaming geo-restricționate. Ușor de instalat și de început.
 4. IPVanish Excelent pentru utilizatorii Kodi care au nevoie de o soluție ușoară, ușor de controlat de la distanță. Securitate de înaltă calitate și viteze bune. Nu este de încredere cu Netflix.
 5. PrivateVPN Cel mai nou furnizor din această listă cu o rețea mică, dar în creștere. Câștigarea reputației pentru deblocarea unei game întregi de site-uri de streaming populare.

Cele mai bune VPN-uri pentru Danemarca

Serviciile VPN sunt zilnic câteva zeci, dar nu greșesc să le punem pe toate într-o categorie. Pentru a face lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Danemarca, furnizorii trebuie să îndeplinească următoarele standarde:

 • Are o rețea largă de servere din întreaga lume, inclusiv opțiuni în Danemarca
 • Deblochează destul de ușor serviciile de streaming geo-restricționate
 • Oferă un produs rapid și fiabil, cu timpi de oprire minim
 • Utilizează parametri de criptare stricți, astfel încât locația dvs. să rămână ascunsă
 • Permite mai multe conexiuni simultane
 • Oferă asistență clienți de top

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Danemarca:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un fan preferat datorită standardelor sale de criptare de calitate militară, vitezei rapide și unei rețele cu adevărat globale.

Acest furnizor oferă peste 3.000 de servere din care să aleagă, inclusiv opțiuni în Danemarca. Are sediul în Insulele Virgine Britanice și nu este supus legilor privind păstrarea datelor impuse de stat. În cazul în care vă întrebați, Insulele Virgine Britanice este o țară independentă și nu intră sub jurisdicția Regatului Unit. ExpressVPN deblochează în mod fiabil o varietate de servicii media cu restricții geo-restricționate, inclusiv SUA Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Dacă ești blocat, serviciul de chat live ar trebui să ofere asistență instantanee.

ExpressVPN folosește cele mai bune standarde de securitate: criptarea AES de 256 biți, denumită și „grad militar”. Caracteristicile suplimentare de securitate includ un comutator de ucid pe internet, precum și protecția împotriva scurgerilor DNS, astfel încât informațiile dvs. rămân în siguranță în tunelul criptat..

Acest furnizor stochează doar metadate care nu identifică, iar adresele IP nu sunt înregistrate. Oferă aplicații ușor de utilizat pentru Android și iOS, precum și versiuni moderne, intuitive pentru desktop pentru Windows și MacOS. Un abonament unic permite trei conexiuni simultane.

Pro:

 • Funcționează peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv servere rapide daneze
 • Serverele super rapide pot debloca aproape orice serviciu de streaming popular cu viteze HD
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Conectați până la 3 dispozitive în același timp
 • Suport chat live 24/7

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune aici fără cupon

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU DANEMARCA: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Optimizat pentru conexiuni de mare viteză. Excelează la deblocarea Netflix și a majorității altor site-uri de streaming. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Panama-sediul central NordVPN prosperă la o reputație axată pe confidențialitate datorită unei adevărate politici zero-jurnal. Furnizorul rulează o rețea de peste 5.114 de servere în 60 de țări, Danemarca găzduind 67. Este un proces fără probleme pentru a vă conecta la un server, fie în țara scandinavă, fie în oricare altul din Europa, America de Nord și restul lumii.

NordVPN are o puternică înclinare către fluxul media și deblocarea fluxurilor geore restricționate. Funcționează ușor cu site-uri precum US Netflix, HBO, Amazon Prime, ESPN, Sky, Sling TV și multe altele. Acest furnizor oferă o serie de opțiuni personalizabile. Utilizatorii pot selecta servere optimizate pentru anumite funcții, inclusiv streaming video HD, VPN dublu și Tor peste VPN. În versiunea pentru desktop este inclus un primer pentru a găsi cele mai bune servere de utilizat pentru anumite sarcini, cum ar fi deblocarea Netflix.

NordVPN nu stochează date despre utilizatori - aceasta este politica zero-logs la care ne-am referit mai devreme, deci nu avem în vedere nicio îngrijorare în privința confidențialității. Standardele de securitate sunt de prim rang - NordVPN folosește criptarea de 256 biți, protocolul OpenVPN, un comutator de ucid internet și protecție împotriva scurgerilor DNS. Serverele sale au fost confiscate de câteva ori, dar nu a fost nimic care să le incrimineze care să poată identifica utilizatorii.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Un plan de bază permite conectarea simultană a șase dispozitive.

Pro:

 • Operează 67 de servere în Danemarca, excelent pentru deblocarea conținutului geore-restricționat în străinătate
 • Valoare excelentă cu viteze bune de streaming
 • Setările implicite de securitate și aspectele de confidențialitate sunt peste standard
 • Până la 6 dispozitive pot fi conectate în același timp
 • Disponibil chat live în permanență

Contra:

 • Se poate conecta la o locație a serverului, dar nu la un server specific

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. Cu o gamă largă de servere, inclusiv câteva în Danemarca, aceasta este o opțiune bună, care deblochează Netflix și majoritatea altor servicii de streaming. Credențe excelente de confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

România-sediul CyberGhost a ridicat semnificativ bara în ultimele luni după achiziția sa de către Crossrider, o firmă israeliană înregistrată în Marea Britanie. Numărul de servere pe care le oferă a crescut constant și constant; găzduiește în prezent mai mult de 3.700 în 59 de țări. Danemarca este inclusă în listă și are un total de 42 de opțiuni.

CyberGhost are o înclinare specifică spre streaming; aplicația sa vă poate ajuta să alegeți un server pentru a debloca anumite servicii, cum ar fi US Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Trebuie doar să selectați modul Deblocare streaming în ecranul principal.

Acest furnizor a investit în îmbunătățirea antecedentelor când vine vorba de protocoale de securitate și criptare. În acest moment, oferă criptare de 256 biți, secret perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecție împotriva scurgerii DNS.

CyberGhost are sediul în România și nu este obligat să stocheze date despre utilizatori. Aderă la o politică internă de a nu înregistra nicio adresă IP sau alte date ale utilizatorilor care indică o activitate web specifică. Funcțiile suplimentare de securitate includ un blocant de anunțuri, apărare anti-malware și anti-urmărire.

Puteți accesa serviciul pe Android, iOS, Windows sau MacOS. În acest moment, un singur abonament permite conectarea simultană a șapte dispozitive.

Pro:

 • Operează peste 3.700 de servere pe tot globul în 59 de țări, inclusiv 42 în Danemarca
 • Funcționează bine cu Kodi, puteți selecta serverele pe baza site-ului pe care doriți să îl deblocați
 • Din fericire, deblochează o serie de conținut geore-restricționat
 • Unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat

Contra:

 • Aplicațiile sunt simple de utilizat, dar nu au opțiuni avansate pentru utilizatorii de energie

ALEGERI DE ÎNCEPUT: CyberGhost are o configurare simplă. Funcționează bine în Danemarca. O opțiune bună dacă căutați o conexiune rapidă, fiabilă și o interfață ușor de utilizat. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă de utilizator despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este cunoscut mai ales pentru viteze rapide și servicii impecabile. În prezent, acest furnizor oferă peste 1.000 de servere distribuite în 60 de țări, inclusiv 19 în Copenhaga, capitala Danemarcei.

IPVanish are sediul în SUA. Acest lucru poate provoca îngrijorare printre unii utilizatori, având în vedere modul în care agenții precum ANS operează cu aparentă impunitate. Dar există un număr de factori care ar trebui să atenueze aceste preocupări. În primul rând, IPVanish este unul dintre puținii furnizori VPN care aleg să opereze întreaga sa rețea de servere independent, mai degrabă decât să închirieze sau să externalizeze. Acest lucru îi oferă un control complet asupra traficului care circulă prin servere. Un factor suplimentar este acela că compania nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât nu există niciun mecanism prin care să poată fi descoperite în primul rând..

IPVanish este un favorit cunoscut alături de torrentere și utilizatorii Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este telecomandată pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse. Funcționează cu mai multe site-uri de media streaming, cum ar fi BBC iPlayer.

Protocoalele de criptare de grad militar sunt la egalitate pentru curs. Mai exact, IPVanish asigură toate conexiunile cu criptarea de 256 biți, secretul perfect perfect înainte, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere pe internet. Aceasta înseamnă că adresa dvs. IP reală nu va fi descoperită. Similar cu NordVPN, IPVanish respectă o politică fără jurnale, ceea ce înseamnă că nu există nicio reținere a traficului sau a jurnalelor de conexiune.

Acest furnizor permite utilizatorilor să conecteze 10 dispozitive simultan. Aceasta este cea mai generoasă alocare din această listă de departe. Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS și există un chat live 24/7 pentru asistență pentru clienți, în cazul în care vă confruntați cu probleme.

Pro:

 • Opera 18 servere rapide în Copenhaga, care sunt excelente pentru streaming HD în străinătate
 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță
 • Permiteți 10 conexiuni simultane pe cont

Contra:

 • Nu există suport real de chat live
 • Aplicațiile nu funcționează în China

FAST ȘI FIABIL: IPVanish are o rețea mare de servere. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Funcții puternice de securitate și confidențialitate. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

-Suedia cu sediul PrivateVPN este un participant destul de nou în activitatea VPN, dar își face treaba bine. În review-ul utilizatorului nostru, am observat că afișează constant viteze rapide, robuste și o capacitate de a debloca conținutul geore-restricționat cu ușurință. Unele dintre site-urile pe care reușește să le acceseze sunt Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO și Amazon Prime Video.

Furnizorul este atât de încrezător în ceea ce privește produsul său principal, încât oferă în prezent o garanție de returnare de 30 de zile pe toate pachetele.

Rețeaua de server PrivateVPN este relativ mică, cu puțin peste 80 de servere în 56 de locații. Danemarca este inclusă, deci nu veți fi blocat dacă obiectivul dvs. este să achiziționați o adresă IP daneză. Dar nu am recomanda VPN-ul dacă nu ar merita banii pe care îi plătiți - se abține de la înregistrarea datelor utilizatorului, include asistență pentru torrenting și oferă o lățime de bandă nelimitată pentru fluxurile video HD pe toate pachetele..

Sunt incluse funcții puternice de securitate și confidențialitate. Utilizatorii pot alege între criptare pe 128 și 256 biți, iar serviciul oferă un secret perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecție împotriva scurgerii DNS. Un plan de bază permite conectarea simultană a șase dispozitive.

Furnizorul oferă aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Funcționează pe servere rapide în Copenhaga, excelent pentru streaming în străinătate
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală asupra utilizatorilor lor
 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare

Contra:

 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
 • Chat-ul în direct nu este în permanență

MARE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Funcționează bine în Danemarca și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Conexiuni rapide, dar pot avea mai multe servere din care să alegi. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru Danemarca?

Există o probabilitate foarte mare să vă confundați cu serviciile VPN gratuite, în timp ce căutați un furnizor adecvat. Sunt anunțate foarte mult pe internet și vin cu apeluri la acțiune tentante, cum ar fi posibilitatea de a vă înscrie fără card de credit sau orice detalii de plată. Totuși, acesta este de obicei la fel de bun pe cât de bine.

Acești furnizori vor încerca să-și monetizeze serviciul prin reclame invazive sau întreruperi constante în încercarea lor de a vă obliga să faceți upgrade la un serviciu plătit. Nu știm niciun VPN gratuit care oferă aceeași experiență de utilizator ca furnizorii premium menționați în această listă. La nivel practic, acest lucru înseamnă că este posibil să fiți supus unor standarde slabe de criptare, accelerarea lățimii de bandă și alegerea a doar unu sau două servere. VPN-urile gratuite nu sunt recomandate pentru activități intensive de date, cum ar fi streamingul video, jocul online și accesarea serviciilor bancare și financiare.

Furnizorii de VPN gratuite au un istoric îngrozitor de a utiliza lățimea de bandă a utilizatorilor pentru a construi armate de botnet și a infecta dispozitivele gazdă cu malware pentru a-mi extrage datele. Acesta este un motiv suplimentar pentru a renunța; costul final al utilizării acestor servicii poate dăuna portofelului și liniștii sufletești.

De ce ar trebui să folosesc un VPN în Danemarca?

Contrar percepției sale ca stat liberal, de primă lume, care garantează drepturile fundamentale ale omului, Danemarca a flirtat cu diferite grade de supraveghere pe internet și blocarea conținutului. Proiectele de legi au fost introduse inițial în parlament în 2017, sub pretextul combaterii fundamentalismului online și a extremismului.

Dar proiectul prezentat parlamentarilor a avut de fapt o viziune foarte largă asupra blocării site-urilor web. Autoritățile au fost autorizate să procedeze cu filtrarea accesului dacă au crezut că există vreo încălcare a codului penal danez, spre deosebire de doar conținutul care ar putea fi etichetat în mod fiabil ca instigare la violență.

De asemenea, autoritățile daneze și-au exprimat dorința de a se angaja într-o supraveghere online largă prin intermediul sesiunilor de internet. Practica a fost valabilă până în 2014 și a fost anulată doar după presiunea activiștilor în drepturi. În prezent, această practică este încă suspendată, dar nu există nicio garanție că va rămâne astfel. În 2016, ministrul danez al Justiției, Soren Pind, a declarat că „exploatarea forestieră este un instrument esențial pentru poliție și PET [Serviciul danez de securitate și informații]. Prin urmare, trebuie să avem reguli de înregistrare actualizate, pe care nu le avem astăzi. "

Torrenting se află, de asemenea, într-o zonă gri legală din Danemarca. Tehnic, nu vi se permite să descărcați conținut protejat de drepturi de autor, dar regulile nu sunt aplicate strict.

Pentru a menține confidențialitatea și anonimatul online vă recomandăm să utilizați un VPN pentru a naviga pe internet în Danemarca.

DISCLAIMER: Comparitech nu încurajează utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă rugăm să consultați legile locale înainte de a decide să porniți pe această rută. Consultați întotdeauna un avocat pentru consultanță de specialitate.

Înrudit: Torrenting este sigur? Este ilegal? Ești probabil să fii prins?

Sfaturi pentru utilizarea unui VPN în Danemarca

Indiferent dacă sunteți un rezident al Danemarcei sau pur și simplu vizitați câteva zile, primul lucru pe care trebuie să îl decideți este un furnizor care vă apelează. Mini-recenzii oferă o imagine a serviciului, dar carnea se află în revizuirea detaliată a utilizatorului, la care se face referire spre sfârșitul fiecăruia. După ce v-ați gândit, atunci pur și simplu vă înscrieți cu informațiile cardului dvs. de credit. După ce a fost procesat, ar trebui să primiți un e-mail cu informații de conectare direct de la furnizorul VPN. Folosiți-l pentru a vă conecta la un server VPN la alegere.

Accesarea bibliotecilor Netflix din Danemarca

Dacă vă conectați la contul dvs. Netflix cu o adresă IP daneză, veți fi conectat automat la biblioteca locală Netflix. Nu contează dacă contul a fost înregistrat inițial dintr-o altă țară, cum ar fi SUA sau Canada. Cel mai bun mod de a redobândi accesul la o bibliotecă Netflix dintr-o altă țară este să utilizați mai întâi o VPN. De exemplu, dacă doriți să accesați US Netflix, conectați-vă la un server VPN din SUA.

Netflix a fost în război cu VPN-urile din cauza restricțiilor de copyright. Ca atare, nu toate VPN-urile funcționează cu gigantul media streaming. Le-am evidențiat pe cele care fac în mini-recenzie, dar puteți verifica întotdeauna cu asistența clienților pentru a fi în siguranță.

Vizionarea televiziunii daneze și accesarea serviciilor bancare în străinătate

Mii de cetățeni danezi locuiesc în afara țării lor, fie pentru muncă, fie pentru educație. Pentru aceștia, o adresă IP daneză este utilă, deoarece le permite să rămână în legătură cu televiziunea locală, să urmărească liga daneză de fotbal, precum și să-și acceseze conturile bancare din Danske și Nordea.

Televiziunea daneză oferă tot felul de programe, inclusiv știri, divertisment și sport. Unele dintre cele mai populare canale sunt DR1, DR2, Viasat Sport și SBS Net. Unii oferă streaming online live; furnizorii de stat vor accepta adrese IP din orice parte a lumii, dar alte servicii geo-restricționează cele cu o adresă IP daneză. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa din afara Danemarcei.

Majoritatea instituțiilor bancare și financiare nu își restricționează geo-serviciile, dar, de obicei, impun controale de conformitate stricte dacă încercați să vă autentificați de pe un dispozitiv cu o adresă IP non-locală. Aceasta ar putea însemna să răspundeți la întrebări suplimentare de securitate sau să discutați cu un reprezentant de asistență pentru clienți, astfel încât este adesea mai ușor să utilizați o VPN pentru a achiziționa o adresă IP daneză.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1