5 cele mai bune VPN-uri pentru Fortnite pentru a evita interdicția VPN

Cum să joci Fortnite de oriunde cu un VPN

Fortnite este cel mai tare joc gratuit pentru a juca în acest moment, dar, din păcate, este blocat în unele școli, colegii și locuri de muncă. Astăzi, vă vom explica cum puteți utiliza o rețea privată virtuală (VPN) pentru a evita această restricție și a reda Fortnite nu contează unde ești. Ați primit un Fortnite Interdicție VPN sau eroare de proxy? Nicio problemă - vă vom arăta și modul în care un VPN vă poate schimba adresa IP, poate bate interdicțiile IP și vă va permite să jucați din nou.

Avem mai multe detalii mai jos pe fiecare dintre furnizorii pe care îi oferim, dar în cazul în care nu aveți timp, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Fortnite:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top. Vastă rețea de servere optimizate pentru conexiuni de mare viteză, cu latență scăzută. Poate debloca cele mai populare conținut de streaming fără a vă compromite confidențialitatea. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Alegerea bugetului pentru Fortnite. Aplicații ușor de utilizat, care sunt excelente pentru începători și servere rapide.
 3. NordVPN Furnizor de valoare bună, cu o rețea de server mare, rapidă și fiabilă. Utilizează criptare și securitate de grad militar.
 4. IPVanish Permite 10 conexiuni simultane și este excelent pentru a juca Fortnite pe dispozitive mobile.
 5. VyprVPN Utilizează tehnici decente de mascare pentru a evita detectarea tipului de trafic.

VPN-urile funcționează prin mutarea traficului dvs. de internet printr-un tunel criptat. În practică, acest lucru înseamnă că activitățile dvs. sunt ascunse și sunt capabile să ocolească firewall-urile de rețea și listele negre ale site-urilor web. De asemenea, vi s-a atribuit o nouă adresă IP de fiecare dată când vă conectați. Aceasta înseamnă că activitățile dvs. nu vă pot fi identificate cu ușurință și vă permite să ocoliți cu ușurință Fortnite Interziceri IP. Întrucât Furnizorul de servicii Internet (ISP) nu vă poate spune exact ce ați făcut, VPN-urile vă măresc considerabil confidențialitatea online.

Fortnite are o mulțime de software anti-înșelăciune încorporate și, deoarece VPN-urile pot fi folosite pentru a evita interzicerile IP, Epic Games a făcut tot posibilul pentru a preveni utilizarea acestora. Dacă încercați să utilizați o VPN care nu se află în lista noastră de mai jos, veți vedea probabil următorul mesaj: „Ați fost eliminat de la meci din cauza retardului de internet, a IP-ului sau a mașinii, a utilizării VPN sau pentru înșelăciune. Vă recomandăm să nu utilizați servicii VPN sau proxy în timp ce încercați să jucați Fortnite.“

Alegerea VPN-ului potrivit pentru Fortnite

Fiecare VPN este diferit și nu toate sunt potrivite pentru utilizare Fortnite. Unele sunt mai rapide decât altele, de exemplu, în timp ce altele oferă opțiuni suplimentare de securitate sau răspunsuri mai rapide din partea clienților. Pentru a identifica cele mai bune VPN-uri pentru Fortnite, am căutat servicii care îndeplinesc criteriile de mai jos:

 1. O rețea largă de servere din care să alegeți
 2. Conexiuni de mare viteză, cu latență scăzută
 3. În prezent nedetectabil de ForniteSistemul anti-înșelăciune
 4. Funcții de criptare și securitate exemplare
 5. O politică de logare care pune pe primul loc confidențialitatea utilizatorului

Cum să joci Fortnite sau să elimini o interdicție IP cu un VPN

VPN-urile pot părea complicate la început, dar sunt foarte simple de utilizat. Iată cum puteți juca Fortnite sau cum puteți elimina interdicția IP cu o VPN:

 1. Înscrieți-vă la unul dintre VPN-urile din lista de mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați versiunea corectă a software-ului VPN pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la un server (ideal, cel mai aproape de locația dvs. reală, deoarece aceasta menține latența cât mai scăzută).
 4. Încercați să jucați Fortnite. Ar trebui să poți juca la fel de normal, fără a fi dat afară sau interzis.

Cele mai bune VPN-uri pentru Fortnite

Mai jos este lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Fortnite:

1. ExpressVPN 

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are peste 2.000 de servere distribuite în 94 de țări diferite. Aceasta înseamnă că, indiferent de locul în care vă aflați, există un server în apropiere pe care îl puteți utiliza pentru a juca Fortnite cu decalaj minim. Totuși, aceasta nu ar trebui să fie o problemă, deoarece serverele ExpressVPN sunt suficient de rapide pentru a transmite video HD fără o bufferizare vizibilă. La fel de Fortnite nu folosește nicăieri cât mai multă lățime de bandă, nu va pune mare parte din probleme.
Acest serviciu oferă o serie de opțiuni puternice de securitate concepute pentru a vă păstra informațiile personale în siguranță. Există o criptare de 256 biți activată în mod implicit, secret perfect înainte, protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator de oprire care oprește transferul de date în cazul în care vă deconectați de la VPN. ExpressVPN nu păstrează nicio înregistrare a datelor de sesiune sau de activitate. Chat live 24/7 este disponibil în caz de probleme.

Acest VPN are aplicații Windows, Android, MacOS, iOS și Linux. Poate fi instalat manual pe routerele de rețea acceptate.

Pro:

 • Unul dintre cele mai rapide VPN-uri pentru streaming cu multe opțiuni de server este ideal pentru Fortnite
 • Nu există o politică de confidențialitate jurnală puternică și securitate de înaltă calitate încorporată în aplicații
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux
 • Sute de servere cu latență scăzută din care să alegeți
 • Deblocați cu ușurință Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Suport clienți 24/7 prin chat live

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune aici fără cupon de reducere

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU FORTNITE: ExpressVPN este alegerea noastră de top și o plăcere de a folosi cu Fortnite. Are o rețea de servere vastă care este optimizată pentru conexiuni de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut în privința și securitatea. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este o VPN excelentă pentru jocuri din mai multe motive: este ușor de utilizat, vă permite să găsiți cel mai rapid dintre cele 5.700 de servere ale sale automat și chiar oferă o listă cu cele mai puțin aglomerate servere. De asemenea, este ideal pentru streaming și oferă deblocare cu un singur clic pentru unele dintre cele mai populare platforme de streaming, inclusiv Amazon Prime Video, Netflix și ESPN.

În mod implicit, este activată criptarea de 256 biți și protecția împotriva scurgerilor de redirecționare DNS / IPv6 / port. Mai multe opțiuni avansate, cum ar fi blocarea automată a anunțurilor și a programelor malware, un comutator de ucidere și redirecționarea HTTPS, pot fi activate fiecare printr-un simplu comutator de comutare. CyberGhost are o politică strictă fără jurnaluri, astfel încât să puteți avea încredere că confidențialitatea dvs. este în mâini bune.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest VPN este cât de mică configurare este necesară. CyberGhost oferă aplicații pentru MacOS, iOS, Windows, Linux și Android. Poate fi configurat manual pentru a funcționa cu routere de internet acceptate.

Pro:

 • Aplicațiile ușor de utilizat fac acest lucru excelent pentru a începe
 • Rețeaua este necontestată și are o latență scăzută
 • Aplicațiile se pot conecta automat la cele mai rapide servere
 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și oferă criptare puternică pentru a ocoli detectarea activității
 • Suport de chat live și fiabil 24/7

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este o alegere bugetară excelentă. Puternic pe confidențialitate, viteze rapide și fiabile cu Fortnite. Am găsit ușor de configurat și de utilizat. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are mai multe caracteristici care îl fac excelent pentru jocuri. În primul rând, există numărul mare de servere disponibile (mai mult de 4.500 în 62 de țări). Dar mai bine, unele dintre acestea sunt concepute special pentru a atenua atacurile DDoS. Deoarece NordVPN permite până la șase conexiuni simultane și este capabil să deblocheze platforme precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video, este ideal pentru persoanele care caută un VPN rapid, sigur, cu scop general..

Acest VPN include toate caracteristicile obișnuite de securitate - criptare de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6 și un comutator de ucidere - dar permite utilizatorilor să creeze configurații mai sofisticate.. Puteți alege să utilizați Tor peste VPN, să blocați automat malware și anunțuri și chiar să vă conectați la două VPN-uri simultan. Nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât activitățile dvs. rămân private în permanență.

NordVPN oferă aplicații dedicate pentru dispozitive Windows, Android, MacOS și iOS. Platformele Linux și routerele wireless selectate sunt acceptate, dar trebuie configurate manual.

Pro:

 • Vastă rețea de servere rapide, cu latență scăzută
 • Criptare de 256 biți de grad militar pentru confidențialitate excelentă
 • O opțiune fantastică pentru streaming și torrenting
 • Evitează cu ușurință restricțiile asupra platformelor geo-blocate majore
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este un pic ciudată în comparație cu alți furnizori

BUN ALL-ROUNDER: NordVPN este o alegere excelentă. Un bun echipaj care funcționează bine cu Fortnite. Funcții de securitate puternice și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un cont. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish 

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un VPN multi-platformă, ușor de utilizat, cu viteze rapide și o gamă surprinzător de largă de caracteristici de securitate. Are peste 1.000 de servere din întreaga lume, permite o uimitoare 10 conexiuni simultane și vă permite să jucați Fortnite pe mobil fără nicio încetinire semnificativă.

IPVanish este ideal pentru cei care doresc să utilizeze internet în condiții de siguranță, chiar și în afara casei. Acesta include criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva DNS, scurgerilor IPv6. Cu toate acestea, există câteva setări mai avansate. Utilizatorii pot să blocheze traficul LAN, să obtureze traficul OpenVPN și să îți schimbe adresa IP la intervale regulate. Acest serviciu nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât detaliile despre activitățile dvs. nu pot fi furnizate terților, chiar dacă sunt solicitate.

IPVanish oferă aplicații dedicate pentru dispozitive Windows, MacOS, Android, iOS și Amazon Fire TV. Deși nu există aplicații pentru dispozitive sau routere Linux, acest VPN poate fi instalat manual pe aceste sisteme.

Pro:

 • O mulțime de servere cu latență scăzută de pe glob care funcționează bine cu Fortnite
 • Nu păstrează bușteni, are comutator automat și protecție wifi
 • Aplicațiile se conectează automat la servere cu latență scăzută
 • Vă permite să conectați 10 dispozitive simultan

Contra:

 • Revendicări 24/7, dar biletele pot dura una sau două zile.
 • Aplicațiile nu funcționează în China

Până la 10 DISPOZITIVE: IPVanish este excelent pentru familiile care au nevoie de conexiuni multiple. Ușor de configurat și utilizat cu Fortnite. Preferat de utilizatorii care necesită standarde înalte de confidențialitate. Nu poate debloca cât mai multe servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are servere de mare viteză, cu întreținere automată, în toată lumea, deși sunt în majoritate grupate în zone cu trafic mare, precum SUA, Marea Britanie și Europa. Își folosește software-ul Chameleon proprietar pentru a masca semnele indicative că utilizați un VPN și, ca atare, este mai puțin probabil să fie detectat atunci când jucați Fortnite sau orice alt joc online. În plus, VyprVPN este capabil să deblocheze site-uri de streaming precum Netflix, Hulu și Sky Go, așa că este bine pentru mai mult decât doar jocuri.

Sunt incluse criptarea de 256 biți de la capăt la capăt, un comutator de oprire și protecția împotriva scurgerilor DNS. În timp ce acest VPN înregistrează adresa dvs. IP sursă, volumul de transfer de date și timpul de conectare, aceste informații sunt utilizate numai pentru diagnosticul rețelei și sunt șterse după 30 de zile. VyprVPN oferă asistență clienților 24/7 prin e-mail, 365 de zile ale anului.

Acest serviciu are aplicații ușor de instalat pentru Windows, MacOS, iOS și Android. În plus, VyprVPN oferă instrucțiuni detaliate care arată cum să configureze manual să funcționeze cu platforme Linux și routere acceptate.

Pro:

 • O mulțime de servere cu latență scăzută în zonele cu trafic mare
 • Capacitățile bune de mascare a traficului sunt bune pentru a evita detectarea Fortnite
 • Vitezele sunt rapide și stabile

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune din această listă
 • Aplicațiile sunt simple, dar nu au opțiuni avansate de configurare
 • Structura prețurilor pe două niveluri este puțin confuză

UTILIZAREA DATELOR NELIMITATE: VyprVPN este ușor de utilizat. Viteze bune și timp de funcționare, deoarece toate serverele sunt deținute de VyprVPN. Nu este cea mai ieftină opțiune. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot juca Fortnite cu un VPN gratuit?

Ați putea fi tentat să utilizați un VPN gratuit Fornite, dar ne sfătuim cu fermitate. În primul rând, cu mai puține servere și mai mulți utilizatori decât omologii lor premium, în general, VPN-urile gratuite nu vor putea oferi viteze suficient de mari pentru a fi redate Fortnite lin. În al doilea rând, Epic Games a depus mult efort în detectarea utilizatorilor VPN. Există doar câteva servicii care funcționează în mod fiabil acum, iar dacă sunteți prins, vă confruntați cu posibilitatea interzicerii contului permanent. Acest tip de interdicție nu poate fi ocolit cu o VPN, deci de ce să vă asumați riscul?

Nimeni nu începe un serviciu VPN gratuit din bunătatea inimii lor. Ca orice afacere, există pentru a câștiga bani. Cu toate acestea, din moment ce nu percep taxa anticipată, au fost nevoiți să dezvolte alte modalități de a genera profit. Aceste metode variază de la plasarea de reclame pe site-urile pe care le vizitați, până la urmărirea activităților dvs. cu cookie-uri, chiar și după ce v-ați deconectat. Profilul de activitate rezultat poate fi apoi vândut unor terțe părți fără să știți.

VPN-urile sunt destinate să vă sporească securitatea online, dar multe servicii gratuite reprezintă de fapt o amenințare substanțială pentru confidențialitatea dvs.. Multe VPN-uri gratuite de fapt nu vă criptați traficul la toate, și mai rău, unii chiar instalează malware pe dispozitivul tău. Am văzut cazuri în care VPN-urile gratuite s-au angajat în practici de afaceri umbroase, cum ar fi vânzarea lățimii de bandă a utilizatorilor lor pentru a fi utilizată într-o botnet. Vă recomandăm să utilizați un furnizor VPN de încredere, cu un istoric de protejare a vieții private a clienților săi. Acest lucru vă protejează și împiedică vânzarea datelor dvs. către cel mai mare ofertant.

Am folosit o VPN, dar încă nu pot juca Fortnite. De ce?

Fortnite pare a avea trei tipuri diferite de interdicții: una bazată pe adresa dvs. IP, una bazată pe ID-ul hardware (HWID) al unuia dintre componentele sistemului (cel mai frecvent placa de bază) și una care vă face eficient contul inutilizabil. VPN-urile pot ocoli numai interdicțiile IP; puteți obține o adresă IP diferită pur și simplu conectându-vă la un server diferit.

Interdicțiile hardware sunt mai dificil de ocolit, dar este posibil. Fortnite forumurile sunt pline de recomandări pentru software-ul umbrit, care pretinde că vă poate schimba HWID-ul, dar acestea reprezintă o amenințare reală pentru sistemul dvs. și ar trebui evitate în întregime. În schimb, cei cu adevărat hotărâți au trei opțiuni: utilizați un computer diferit, reinstalați sistemul de operare sau schimbați HWID-ul în editorul de registru (nu este recomandat).

Dacă întregul tău Fortnite contul este interzis, singurul mod în care îl poți folosi din nou este dacă interdicția este răsturnată de personalul de asistență.

Cum pot limita prejudiciul unei interdicții a contului Fornite?

Dacă sunteți îngrijorat că ați putea primi un Fortnite interzicerea contului, puteți face câteva lucruri pentru a compensa o parte din daune. În primul rând, utilizați un cont în care nu ați plătit nimic, fie că este vorba despre piei cosmetice, V-Bucks sau Game Pass. Aceasta înseamnă că vei avea acces doar la modul de joc Battle Royale.

În al doilea rând, după ce v-ați înscris cu un furnizor VPN, urmați-le pe social media. Dacă un serviciu își îmbunătățește măsurile de detectare, furnizorul dvs. VPN va lansa probabil o actualizare spunând ce servere încă funcționează. În unele cazuri, vi se poate recomanda să încetați temporar să jucați. Adesea, serviciile VPN sunt capabile să bată noile caracteristici de detectare relativ repede, astfel încât nu ar trebui să existe prea multe opriri.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1

Adblock
detector