5 cele mai bune VPN-uri pentru Hong Kong și unele de evitat

Cele mai bune VPN-uri pentru Hong Kong

Statutul Hong Kong ca regiune deschisă și autonomă este din ce în ce mai amenințat cu ingerințe crescânde din partea Beijingului. Statutul său de libertate pe internet a ajuns acum într-un clasament „parțial gratuit” de către organismul de advocacy Freedom House. Aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Hong Kong, indiferent dacă doriți să vă protejați confidențialitatea sau să accesați conținut blocat, precum US Netflix sau BBC iPlayer.

Locuitorii din Hong Kong nu au același tip de internet închis care este predominant în China continentală, dar asta nu înseamnă că Partidul Comunist nu vă urmărește fiecare mișcare. Câțiva oameni au fost arestați anul trecut pentru că au susținut puncte de vedere care susțineau independența față de China, precum și că erau critici pentru conducerea chineză.

Odată cu tulburările crescute în ceea ce privește influența Chinei asupra Hong Kong-ului și preocupările tot mai mari în privința vieții private, VPN-urile au devenit tot mai populare în Hong Kong, unii protestatari cerând oamenilor să cumpere VPN-uri.

Vom acoperi în detaliu furnizorii VPN pe care îi recomandăm pentru Hong Kong, dar iată o derulare rapidă:

Credem că acestea sunt cele mai bune 5 VPN-uri pentru Hong Kong:

 1. ExpressVPN VPN-ul nostru de top pentru Hong Kong. Aplicații bine proiectate, care oferă confidențialitate și securitate puternică, viteze rapide și capacitatea de a debloca tone de conținut restrâns de peste mări. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cel mai bun VPN bugetar pentru Hong Kong. Adresează celor care doresc confidențialitate și posibilitatea de a debloca Netflix.
 3. NordVPN Furnizor de veterani care nu compromite viteza. Bine la deblocarea conținutului de streaming popular. Confidențialitate și securitate puternică. Politică strictă fără jurnaluri.
 4. IPVanish Serviciu VPN compatibil cu torrentul, cu viteze bune, fără jurnaluri și criptare puternică.
 5. VyprVPN Securitate și confidențialitate puternică, viteze bune și poate debloca Netflix din SUA. Deține propriile centre de date. Popular în Hong Kong și funcționează și în China.

Din aceste motive, vă recomandăm să utilizați un VPN în timp ce navigați pe web în Hong Kong. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul de internet care curge către și de pe dispozitivul dvs., dirijându-l printr-un server intermediar. Acesta ajută la menținerea confidențialității și anonimatului pe internet și îngreunează hackerii și agențiile guvernamentale să vă spioneze activitatea.

Un VPN este, de asemenea, o alegere excelentă pentru expatriații străini care trăiesc în Hong Kong, precum și pentru rezidenții locali care călătoresc peste hotare, deoarece le permite să deblocheze conținut precum BBC iPlayer, Netflix, Hulu, ESPN, BeIN Sports și altele..

Clasamentul nostru dintre cele mai bune VPN-uri pentru Hong Kong se bazează pe următorii factori:

 • Viteza și fiabilitatea serviciului
 • Parametri puternici de criptare
 • Fără jurnalele de utilizare
 • Număr mare de servere globale
 • Deblochează conținutul geo-restricționat cu ușurință
 • Servitorii din Hong Kong pentru rezidenții locali care călătoresc peste hotare
 • Număr de conexiuni simultane
 • Aplicații pentru Android și iOS, software pentru Windows și MacOS

Cele mai bune VPN-uri pentru Hong Kong

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Hong Kong:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Lucrări în Hong KongTestate ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este citat regulat de utilizatori ca fiind unul dintre cele mai bune VPN-uri pe care le-au folosit. Oferă viteze rapide combinate cu protocoale de criptare de grad militar și un design plăcut. Este ușor de configurat și suficient de simplu pentru ca și noii veniți în lumea VPN să își dea seama.

Compania operează peste 3.000 de servere distribuite în 94 de țări. Hong Kong este inclus în listă. Locuitorii locali pot utiliza această alegere a locației serverului pentru a accesa conținut local și servicii de informații.

ExpressVPN nu stochează jurnalele de utilizator detaliate. Singura informație înregistrată este metadata „datei (nu a orei) de conectare, alegerea locației serverului și lățimea totală de bandă folosită”. Adresa dvs. IP individuală nu va fi niciodată înregistrată. Acest lucru ar trebui să ușureze problemele de confidențialitate.

Parametrii de criptare sunt duri. ExpressVPN folosește protocoale AES-CBC de 256 biți, precum și autentificare HMAC și secret secret perfect. Există un comutator de ucidere pe internet, pe care compania îl numește „blocare de rețea”. Această caracteristică înseamnă că tot traficul web va fi oprit temporar dacă conexiunea scade pe neașteptate.

ExpressVPN este capabil să eludeze interdicția VPN Netflix. Este, de asemenea, compatibil atât cu Hulu, cât și cu BBC iPlayer și acceptă torenting. Furnizorul permite trei conexiuni simultane - ceea ce nu este uriaș, dar serviciul compensează.

Sunt incluse aplicațiile pentru Android și iOS, precum și clienții desktop pentru Windows, MacOS și Linux.

Pro:

 • Alegere rapidă și fiabilă, funcționează perfect pentru Hong Kong
 • Poate debloca majoritatea conținutului geo-restricționat la viteze HD
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux
 • Funcții de securitate de înaltă calitate și nicio politică de jurnal nu vă protejează confidențialitatea
 • Politică strictă pentru jurnalele zero și securitate solidă pentru aplicații
 • Suport chat live 24/7

Contra:

 • Utilizatorul de putere ar prefera opțiunile de configurare mai avansate

MAI BUN VPN PENTRU HONG KONG: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Optimizat pentru conexiuni de mare viteză. Scoruri superioare rivalilor săi pentru deblocarea Netflix și a altor site-uri de streaming. Cel care trebuie să bată pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Iată recenzia noastră aprofundată a ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostFuncționează în Hong KongTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este o opțiune bună pentru utilizatorii începători, deoarece este ieftin, rapid, încorporează protocoale de criptare puternice și este ușor de configurat.

Compania are sediul în România ceea ce înseamnă că nu există legi obligatorii privind păstrarea datelor. De asemenea, are o politică declarată de a nu stoca date despre utilizatori. Acest lucru ar trebui să ușureze problemele de confidențialitate.

CyberGhost a adăugat noi locații de server la o viteză de vârf. În prezent există peste 5.700 de servere distribuite în 89 de țări. 71 de servere se află în Hong Kong.

CyberGhost deblochează atât Netflix cât și BBC iPlayer.

Standardele de criptare sunt solide - compania implementează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN împreună cu cheile RSA de 2.048 biți și autentificarea SHA256. Acestea sunt considerate de nivel superior. Un comutator de ucid internet este, de asemenea, inclus.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și pentru un client desktop pentru Windows și MacOS. Un cont plătit permite conectarea a cinci dispozitive simultan.

Pro:

 • Opera 24 servere rapide în Hong Kong
 • Raportul server-utilizator scăzut asigură un acces bun la lățimea de bandă și viteze
 • Scoruri ridicate în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea
 • Aplicațiile sunt minunate pentru începători

Contra:

 • Nu funcționează în China

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost are o configurație simplă. Funcționează bine în Hong Kong. O opțiune bună dacă căutați o conexiune rapidă, fiabilă și o interfață ușor de utilizat. Poate lupta cu deblocarea unor site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNFuncționează în Hong KongTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este binecunoscut în activitatea VPN, deoarece a trecut de peste un deceniu și a construit un produs câștigător. Este rapid, nu stochează date despre utilizatori, permite conexiuni multiple și are o rețea excelentă de servere.

NordVPN nu păstrează nicio metadată cu privire la obiceiurile de navigare, timestamp sau alegerea serverelor. Politica a zădărnicit încercările autorităților de a obține informații despre utilizatori; pur și simplu nu era nimic disponibil pe serverele sale. Compania are, de asemenea, sediul în Panama, ceea ce înseamnă că nu există legi obligatorii privind păstrarea datelor.

NordVPN are peste 5.700 de servere în 60 de țări - cu opțiuni de conectare în funcție de cerințele dvs. specifice. Există 82 de servere în Hong Kong.

Serviciul funcționează cu Netflix, Hulu și BBC iPlayer fără a sparge transpirația. În total șase dispozitive se pot conecta cu un abonament plătit.

Tot traficul de internet este securizat prin criptarea AES de 256 biți, care este standard. Este asociat cu tastele SSL de 2.048 biți și protecția împotriva scurgerilor DNS.

Aplicațiile iOS și Android sunt disponibile, precum și software pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Operează peste 50 de servere în Hong Kong
 • Viteze suficient de rapide pentru a transmite conținut HD fără întreruperi
 • Deblochează toate platformele de streaming majore, de ex. Netflix și Amazon Prime Video
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate

Contra:

 • Nu este pregătit pentru utilizatorii începători

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere excelentă. Un bun echipaj care funcționează bine și în Hong Kong și chiar în China continentală. Caracteristici puternice de securitate și găzduiește până la 6 dispozitive. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishFuncționează în Hong KongTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un alt serviciu VPN bogat în funcții care prioritizează criptarea puternică, confidențialitatea strictă și viteza rapidă. Este o VPN complet fără logis, ceea ce înseamnă că nu există absolut nicio reținere de date de niciun fel.

Pentru a securiza traficul web, IPVanish folosește criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2.048 biți cu un secret perfect înainte. Cea mai recentă caracteristică înseamnă că datele dvs. din trecut vor rămâne criptate, chiar dacă există o încălcare.

Compania permite cinci dispozitive să se conecteze simultan pe un singur cont.

Serverele sunt răspândite în întreaga lume cu o opțiune de conectare la peste 1.300 de opțiuni posibile, inclusiv câteva în Hong Kong.

IPVanish funcționează bine cu BBC iPlayer.

Aplicațiile pentru iOS și Android sunt disponibile, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Serverele din Hong Kong au viteze bune pentru descărcare și streaming
 • Deblochează Netflix SUA
 • Nu păstrează jurnalele
 • Detine mai degraba decat inchiriaza serverele sale

Contra:

 • Aplicațiile nu au funcționat în China în timpul testării noastre
 • Asistența clienților poate fi puțin lentă

MARE REțea: IPVanish poate conecta până la 10 dispozitive. Rețea neconfigurată, cu viteze bune, confidențialitate și securitate. Un favorit pentru Kodi și Amazon Fire Stick. Funcționează bine în Hong Kong, dar nu va funcționa în China. 7 zile Garantie de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPNFuncționează în Hong KongTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are unele dintre cele mai dure protocoale de criptare și rămâne popular în rândul utilizatorilor. De asemenea, oferă o rețea mare de servere, o probă inițială gratuită și viteze excelente.

Tehnologia proprie a VyprVPN utilizează protocolul OpenVPN în mod implicit, criptarea AES de 256 biți, tastele RSA de 2.048 biți fără secretul perfect perfect și autentificarea SHA256. Există, de asemenea, o opțiune de plată suplimentară pentru a accesa protocolul Chameleon ™, care scutește metadatele OpenVPN, astfel încât inspecția profundă a pachetelor nu o poate recunoaște. Un comutator de ucid internet este inclus cu toate pachetele.

VyprVPN este una dintre puținele companii care reușesc să ocolească Marele Firewall din China.

De asemenea, compania deține și administrează centre de date întregi - spre deosebire de alte servicii care aleg să închirieze sau să externalizeze. Politica înseamnă că controlează total traficul web, ceea ce îl ajută să se protejeze de atacuri și să asigure un timp de oprire minim.

Există un pic de politică de păstrare a datelor - în special „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți folosiți.”

Dar adaugă că toate aceste date sunt păstrate doar pe servere timp de 30 de zile și sunt utilizate pentru îmbunătățirea calității serviciilor. Nu există nicio modalitate de a determina detalii exacte ale traficului web.

Există peste 700 de servere răspândite în întreaga lume, inclusiv câteva în Hong Kong.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS. Abonații premium se pot conecta până la cinci dispozitive simultan.

VyprVPN poate debloca conținut pe US Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Pro:

 • Vitezele rapide sunt excelente pentru streaming și descărcare
 • Credențe puternice de securitate și confidențialitate
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Un pic scump
 • Ar putea avea mai multe opțiuni pentru configurare avansată
 • Fără Bitcoin sau altă metodă de plată a criptomonedelor

REȚEA INDEPENDENTĂ: VyprVPN este ușor de utilizat. Vitezele au fost surprinzător de bune pentru finalul mai ieftin al pieței. Confidențialitatea și securitatea sunt solide. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

De ce ai nevoie de VPN în Hong Kong?

Locuitorii din Hong Kong au acces gratuit și deschis la internet cu foarte puține restricții. Este o problemă completă din cenzura strictă aplicată de guvern peste granița din China continentală.

Dar, deși niciun site web nu este cenzurat, activiști democratici din Hong Kong atestă faptul că autoritățile chineze monitorizează activitatea web, e-mailurile și comunicațiile online ale rezidenților. O VPN criptează toate aceste informații, astfel încât oricine nevazând conexiunea dvs. să nu poată descifra conținutul sau ceea ce faceți online.

Mai mult, o VPN poate debloca o gamă largă de conținut și servicii din străinătate. Printre acestea se numără site-uri de streaming blocate geo, precum Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer și bibliotecile Netflix din alte țări..

În cele din urmă, o VPN vă protejează de o serie de amenințări online, inclusiv malware, atacuri de tipul omului în mijloc și atacuri de refuz de serviciu. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele care vizitează Hong Kong pentru călătorii de afaceri sau de agrement și intenționează să utilizeze rețele wi-fi publice sau nesigure la hoteluri, restaurante, aeroporturi și cafenele..

În 2018, autoritățile din Hong Kong au raportat că numărul încălcărilor de date din jurisdicția lor a atins un nivel maxim, subliniind necesitatea de a acorda prioritate securității online.

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit?

Unii utilizatori cu legătură cu numerar tind să opteze pentru un serviciu VPN gratuit. Dar este mai bine dacă știi imaginea completă înainte de a te arunca în ceva ce ai putea regreta.

Mulți furnizori VPN gratuite au fost prinși de minerit și de vânzare a datelor utilizatorilor. Chiar dacă acest lucru nu vi se va întâmpla, vor fi cu siguranță lucruri precum capete de descărcare, accelerație de lățime de bandă și o selecție extrem de slabă de servere. Astfel de servicii nu sunt create pentru a vă proteja fără încetare confidențialitatea, așa că nu vă așteptați la un serviciu de talie mondială.

Companiile gratuite VPN trebuie să câștige și bani. Veți fi cu siguranță bombardat cu reclame invazive și ferestre pop-up care induc migrena. Recomandarea noastră este să stai în siguranță pe internet și să tusezi câțiva dolari în fiecare lună. VPN-urile gratuite nu valorează riscul suplimentar pe care îl asumați.

Unele VPN-uri de evitat în Hong Kong

Unul dintre factorii majori ai opțiunii de a utiliza un VPN pentru a naviga pe web este reasigurarea că intimitatea și anonimatul dvs. vor fi respectate. Până la urmă, tocmai de aceea au fost concepuți în primul rând. VPN-urile recomandate în această listă nu au cazuri documentate de predare a datelor despre clienți, dar există câteva care nu sunt atât de viitoare. Vă recomandăm să le evitați.

Iată trei astfel de cazuri:

1. HolaVPN

Hola, bazată pe Israel, a avut cândva o bază de utilizatori masivă de aproape 50 de milioane - oamenii au fost atrași de extensia sa gratuită de VPN pentru Chrome. Din păcate, a ales să anuleze toate lucrurile bune și a transformat comunitatea într-o armată botnet imensă.

O parte din lățimea de bandă individuală a fost pusă deoparte pentru atacuri pe alte site-uri web, distribuirea pornografiei și alte activități notorii. Și asta este cu utilizatorii complet în întuneric.

2. Scut hotspot

Hotspot Shield este un nume binecunoscut în industria VPN, datorită produsului său freemium care a existat de ceva vreme. Dar se pare că nici nu a fost în stare să țină cont de controverse.

În luna august, un grup de advocacy pentru protecția vieții private a depus o plângere împotriva companiei, menținând că a inserat cu forță cookie-urile de urmărire în browserele utilizatorilor și a vândut datele către agenții de publicitate. Plângerea a adăugat că Hotspot Shield a redirecționat traficul de comerț electronic către site-urile afiliate. În schimb, cererile legale de HTTP au fost navigate către alte domenii, astfel încât compania ar putea obține profituri dacă trece o vânzare.

Încă nu a fost luată o decizie în această privință, dar cazul urmează un trend familiar. Credem că ar trebui să evitați utilizarea serviciului până când nu va putea demonstra nevinovăția sa.

3. PureVPN

Rapoartele din mass-media în urmă cu câteva săptămâni susțineau că cunoscuta companie VPN PureVPN ar fi colaborat cu FBI-ul pentru a identifica rezidentul Massachusetts Lin Ryan, care se crede că urmărește o femeie de 24 de ani fără nume.

Aparent, Ryan folosise PureVPN pentru a-și ascunde amprenta digitală în timp ce încerca să șantajeze femeia. FBI s-a implicat după ce a fost depusă o plângere.

PureVPN insistă asupra faptului că nu a înregistrat conținutul comunicărilor lui Ryan și a urmărit doar activitatea la el, dar s-a lăudat cu o politică „fără jurnal” înainte de acest episod. Compania ar fi putut fi mai transparentă.

La Comparitech nu utilizăm VPN-urile pentru a smulge în mod deschis legile și a comite acte ilegale. Dar furnizorii trebuie să fie complet deschiși și transparenti cu privire la politicile de logare - atunci când acestea nu sunt respectate, credem că este un steag roșu masiv.

Cum folosesc un VPN în Hong Kong?

În această secțiune, vă vom prelua prin două cazuri de utilizare. Urmați acești pași dacă sunteți un expatriat străin și doriți să obțineți o adresă IP din afara Hong Kong-ului în timp ce vă aflați fizic în țară:

 1. Parcurgeți lista noastră recomandată de servicii VPN și decideți un plan care funcționează pentru dvs. (selectați fie un plan lunar sau anual)
 2. Înregistrați-vă și plătiți serviciul După ce ați terminat, descărcați aplicațiile însoțitoare (pentru telefonul dvs.) sau software-ul (pentru PC sau MacOS)
 3. Ștergeți cookie-urile și memoria cache în toate browserele web (Firefox, Chrome, Internet Explorer, UC Web) pentru a elimina identificatorii de locație vechi
 4. Reporniți dispozitivul
 5. Deschideți software-ul însoțitor VPN și conectați-vă
 6. Selectați un server din țara în care încercați să obțineți o adresă IP - cum ar fi SUA sau Marea Britanie
 7. Permiteți câteva secunde pentru stabilirea conexiunii. După ce ați făcut acest lucru, ar trebui să existe o pictogramă de notificare verde în bara de activități
 8. Căutați pe web așa cum v-ați face în mod normal. Veți observa că site-urile web gazdă vor presupune că locația dvs. se află în țara în care sunteți conectat în prezent. Acest lucru va deschide lucruri precum streaming de conținut media și servicii bancare online locale

Celălalt scenariu este pentru rezidenții din Hong Kong care călătoresc peste hotare și au nevoie de o adresă IP locală. Aceasta ar putea fi pentru streaming de conținut, accesarea serviciilor bancare online sau orice altă cerință. Urmați acești pași:

 1. Parcurgeți recomandările noastre și stabiliți o opțiune care funcționează pentru dvs.
 2. Înregistrați-vă și plătiți serviciul - selectați fie un plan lunar sau anual, în funcție de cât doriți să cheltuiți inițial
 3. După ce ați făcut acest lucru, descărcați aplicațiile de companie (pentru telefonul dvs.) sau software-ul (pentru PC sau MacOS)
 4. Ștergeți cookie-urile în toate browserele web (Firefox, Chrome, Internet Explorer) pentru a elimina identificatorii de locație vechi
 5. Reporniți dispozitivul
 6. Deschideți software-ul însoțitor VPN și conectați-vă
 7. Selectați un server în Hong Kong și faceți clic pe conecta
 8. Permiteți câteva secunde pentru stabilirea conexiunii. După ce ați făcut acest lucru, ar trebui să existe o pictogramă de notificare verde în bara de activități
 9. Căutați pe web așa cum v-ați face în mod normal. Veți observa că site-urile web gazdă presupun că sunteți acum localizat fizic în Hong Kong

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru China

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 14 =

Adblock
detector