5 cele mai bune VPN-uri pentru Minecraft și modalitatea de a bate interdicțiile IP

5 cele mai bune VPN-uri pentru Minecraft

VPN-urile criptează traficul dvs. de rețea, ceea ce îl face imposibil de citit hackerilor, administratorilor de rețea și chiar furnizorului de servicii Internet (ISP). Pe măsură ce vă puteți conecta la serverele din întreaga lume și să primiți o nouă adresă IP de fiecare dată, ocolind un Minecraft Interdicția IP devine foarte simplă. Acest lucru crește, de asemenea, securitatea online, făcând foarte dificil ca site-urile să vă urmărească activitățile pe internet.

Evident, Mojang nu dorește ca jucătorii să-și ocolească interdicțiile, deci dacă încercați să jucați Minecraft când sunteți conectat la o VPN, s-ar putea să nu vă puteți conecta deloc la servere sau puteți vedea o eroare spunând „Conexiune pierdută - Se pare că utilizați un VPN sau un proxy“. Din fericire, există servicii VPN specifice pe care le puteți utiliza pentru a vă conecta și a juca, indiferent.

Intrăm în multe detalii despre fiecare VPN din această postare, dar dacă nu aveți timp să citiți totul, iată un scurt rezumat:

 1. ExpressVPN conduce drumul. Servere super rapide cu latență scăzută, împrăștiate pe tot globul. Evitează cu ușurință detectarea anti-VPN a Minecraft. Echipa solidă de confidențialitate, securitate și suport. 30 de zile garanție înapoi.
 2. CyberGhost Cel mai bun VPN bugetar, cu servere rapide și o rețea vastă. Garanție de returnare de 45 de zile.
 3. NordVPN Furnizor de valoare excelentă, cu o rețea vastă de servere. Nu există probleme de conexiune sau latență în timpul testării.
 4. IPVanish Servere cu latență scăzută, fără probleme de conexiune. De asemenea, ideal pentru streaming și descărcare datorită vitezei bune.
 5. PrivateVPN Rețea mai nouă și mai mică decât rivalii săi, dar care închide decalajul cu conexiuni fiabile și rapide.
 6. VyprVPN Nu există probleme de accesare a Minecraft. Latență scăzută, cu securitate și confidențialitate solide. Opțiuni mai ieftine din această listă.

Primul pas este alegerea unui VPN adecvat pentru a fi utilizat. Fiecare serviciu este diferit, cu diferite caracteristici de securitate, dimensiuni de rețea și viteze. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru Minecraft, am căutat servicii care îndeplinesc următoarele criterii:

 1. Oferă o rețea de server expansivă
 2. Oferă conexiuni de mare viteză și consistente
 3. Capabil de ocolire MinecraftMăsurile de detectare a VPN
 4. Utilizează criptare puternică și caracteristici suplimentare de securitate
 5. Nu înregistrează nicio informație de identificare personală

Cum să joci Minecraft și să elimini o interdicție IP cu un VPN

VPN-urile pot părea descurajante dacă nu le-ai mai folosit vreodată. Cu toate acestea, sunt foarte simple de utilizat. Doar urmați pașii de mai jos pentru a vă reseta adresa IP, bateți-vă Minecraft interziceți și continuați să jucați:

 1. Înscrieți-vă la una dintre VPN-urile de mai jos (vă recomandăm să folosiți ExpressVPN).
 2. Descărcați versiunea corespunzătoare a clientului VPN pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Alegeți un server aproape de locația dvs. și conectați-vă la acesta.
 4. Încercați să vă conectați într-o lume online din Minecraft. Ar trebui să poți juca întrerupt cât ai dori.

Cele mai bune VPN-uri pentru Minecraft

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Minecraft:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Lucrări cu MinecraftTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Cu peste 3.000 de servere care operează din 160 de locații din 94 de țări,  ExpressVPN simplifică găsirea unei conexiuni cu latență mică pentru a fi redate Minecraft pe. Serviciul său este suficient de rapid pentru a transmite video 4K fără efort, deci Minecraft nu ar trebui să prezinte niciun fel de problemă. Mai mult, cu protecția DDoS încorporată, acest VPN vă asigură că vă veți putea conecta, chiar dacă sunteți vizați de terți.

Acest serviciu este la fel de sigur și ușor de utilizat. Are criptare de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS, secret perfect înainte și un comutator de oprire activat implicit. Dacă aveți probleme, puteți contacta asistența clienților prin chat live 24/7. Fără a fi înregistrate informații de identificare personală, veți putea să redați, să transmiteți și să navigați în mod privat.

ExpressVPN are aplicații dedicate pentru platformele Windows, Mac, Android, iOS și Linux. Este posibil să instalați VPN pe routerele wireless selectate, deși acest lucru trebuie făcut manual.

Pro:

 • O mulțime de servere optimizate pentru jocuri cu o bună protecție DDoS
 • Personalul este bine instruit și vă poate ajuta la conectarea la cele mai bune servere de jocuri
 • Chat-ul în direct 24/7 vă aduce înapoi cu privire la orice probleme tehnice
 • Fără limite la utilizarea datelor și lățimii de bandă, excelent pentru streaming HD
 • Aplicații mobile și desktop bine concepute

Contra:

 • Puțin mai scump decât unele alte opțiuni

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU MINECRAFT: ExpressVPN este alegerea noastră 1. O alegere rapidă și de încredere. Excelent la deblocarea tuturor serviciilor majore de jocuri cu restricții IP. Securitate și confidențialitate de cea mai bună clasă, cu criptare AES de 256 biți, nu păstrați jurnalele browserului, nu protejați comutatoarele și comutările împotriva scurgerilor. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are peste 5.700 de servere de mare viteză în 90 de țări, așa că este ușor să obții o conexiune cu latență scăzută oriunde te afli în lume. Acest serviciu permite până la șapte conexiuni simultan și vine cu asistență pentru clienți live bazată pe chat 24/7, în cazul în care aveți probleme.

Toate aceste funcții de securitate VPN sunt preconfigurate, astfel încât este necesară foarte puțin configurarea. Acestea includ criptarea de 256 biți, un comutator de oprire (în toate versiunile), un scaner malware și protecția DNS, IPv6 și WebRTC. Mai departe, CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală, deci, odată conectat, sunteți în mod efectiv de urmărit.

CyberGhost are aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, iOS și Android. Instalarea manuală este necesară pentru utilizarea pe routerele de rețea.

Pro:

 • Viteze foarte mari și o mulțime de servere optimizate pentru jocuri de latență scăzută pe tot globul
 • Puternic pe securitate și confidențialitate
 • Limită cu șapte conexiuni
 • Suport 24/7 la chat-ul live

Contra:

 • Lipsa funcționalității avansate ar putea compensa utilizatorii experți

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET PENTRU MINECRAFT: CyberGhost oferă viteze mari și funcții de securitate puternice la un preț care nu va rupe banca. Mai bine, acest serviciu este livrat cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Interesat? Aflați mai multe în recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNFuncționează cu MinecraftTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are tot ceea ce un jucător ar putea avea vreodată nevoie: o rețea de server expansivă (peste 5.500 de servere din 60 de țări), protecția DDoS și posibilitatea de a ocoli detectarea VPN de jocuri precum Minecraft, Fortnite, și Overwatch. Îți place să joci jocuri pe telefon sau tabletă? Nicio problemă: acest VPN permite conectarea a până la șase dispozitive în același timp. Ca atare, nu este nevoie să sacrifici securitatea atunci când ești plecat de acasă.

Cu criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucid specific pentru aplicație, verificare anti-malware, blocare publicitară și protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS, NordVPN face ușor să rămâneți în siguranță online. Îl poți folosi chiar și pentru configurații avansate de securitate, datorită VPN-ului dublu și pisc peste funcționalitatea VPN.  Fără a fi înregistrate date despre activități sau sesiuni, acest VPN vă permite să jucați cât mai anonim.

Acest serviciu are aplicații Android, iOS, Windows și MacOS. Sistemele Linux și routerele specifice sunt de asemenea acceptate, dar necesită configurare manuală.

Pro:

 • O mulțime de servere optimizate pentru jocuri de latență scăzută de pe glob
 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Deblochează cu ușurință o gamă largă de site-uri geo-blocate
 • Suport clienți 24/7 prin chat live

Contra:

 • Puteți alege o locație a serverului, dar nu și serverul real. Poate avea nevoie să discutați cu suport pentru cele mai bune servere de jocuri

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o valoare bună. O opțiune de valoare excelentă care funcționează solid cu Minecraft. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Securitate solidă și confidențialitate. De asemenea, funcționează bine cu majoritatea site-urilor de jocuri și obține viteze bune constant. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishFuncționează cu MinecraftTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are peste 1.300 de servere în 75 de locații din toată lumea, din care să aleagă, permite până la zece conexiuni simultane pe cont și are aproape niciun impact asupra vitezei de conectare. Din acest motiv, este o alegere populară, nu doar pentru a juca Minecraft, dar și pentru streaming video online. Pe lângă ocolirea MinecraftDetectarea VPN, poate fi utilizată pentru a accesa platforme, inclusiv Hulu, CBS și CW Seed.

În ciuda aplicațiilor sale ușoare, IPVanish oferă de fapt o gamă incredibilă de opțiuni de securitate. Există criptare de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6 și unele funcții mai avansate, cum ar fi blocarea traficului LAN, comutarea cu adresă IP cronometrată și ofuscarea OpenVPN. Cel mai bun lucru este că IPVanish nu înregistrează nicio informație de identificare personală, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. online rămân private în orice moment..

Acest VPN are aplicații ușoare pentru MacOS, Windows, iOS, Android și Amazon Fire TV / Fire Stick. Poate fi instalat manual pe sisteme bazate pe Linux, precum și pe routere de rețea acceptate.

Pro:

 • O mulțime de servere rapide, cu latență scăzută, dintre care să alegeți
 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță
 • Funcționează în peste 60 de țări, excelent pentru deblocarea conținutului geo-restricționat

Contra:

 • Aplicațiile nu funcționează în China

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere și gestionează bine conexiunile multiple. Ușor de utilizat și preferat de utilizatorii care au nevoie de standarde înalte de securitate și confidențialitate. Nu poate debloca cât mai multe servicii de streaming video ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNFuncționează cu MinecraftTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Cu toate că PrivateVPN are mai puține servere decât unii dintre rivalii săi (doar aproximativ 80, răspândiți în 56 de țări), merită totuși luat în considerare. Oferă viteze mari și asistență excepțională pentru clienți, ceea ce îl face ideal pentru persoanele care sunt noi la VPN-uri. Mai mult, cu până la șase conexiuni simultane permise, tu și prietenii dvs. puteți juca Minecraft în siguranță, cu un singur cont PrivateVPN.

Acest VPN are o politică strictă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. nu pot fi dezvăluite chiar dacă sunt solicitate. Utilizează criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și IPV6 și un comutator de ucidere pentru a vă asigura că traficul dvs. este în permanență sigur. Dacă aveți probleme, personalul PrivateVPN este disponibil 24/7 și poate configura software-ul de la distanță, cu permisiunea dvs..

PrivateVPN are aplicații pentru sisteme Windows, MacOS, iOS și Android. Poate fi configurat manual pentru a funcționa cu platforme bazate pe Linux și routere acceptate.

Pro:

 • Viteze foarte rapide
 • Operează o rețea care cuprinde 57 de țări
 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • 24/7/265 suport în direct

Contra:

 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Funcționează cu Linux, dar necesită configurare manuală

VELUȚIE MARE: PrivateVPN este constant de încredere pentru Minecraft. De asemenea bun pentru navigare și torrenting sigure și private. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. VyprVPN

VyperVPNFuncționează cu MinecraftTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are o rețea imensă de servere (peste 700 de servere, cu clustere în Europa, SUA, Africa, Asia și Oceania) și viteze excelente. Ba mai mult, folosește o funcție specială de scrambling a traficului numită Chameleon pentru a ascunde semnele ca jocurile Minecraft se bazează pe căutarea utilizatorilor VPN. Nu este doar pentru jocuri, însă: VyprVPN poate chiar să deblocheze platforme precum Netflix, Sling TV și Hulu, ceea ce îl face un puternic VPN cu scop general..

Acest furnizor oferă o adevărată criptare de 256 biți end-to-end. Acest lucru crește masiv confidențialitatea online prin criptarea datelor dvs. în toate etapele transferului. Există, de asemenea, un comutator de oprire care oprește traficul dacă pierdeți conexiunea la VPN, precum și protecția împotriva scurgerii DNS. VyprVPN păstrează unele informații (adresa IP sursă, timpul de conectare și volumul de transfer de date) timp de 30 de zile, dar numai în scop diagnostic. Puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți prin e-mail, 24/7, 365 de zile pe an.

VyprVPN oferă aplicații prietenoase pentru dispozitivele Windows, Android, MacOS și iOS. Acest serviciu poate fi, de asemenea, configurat pentru a funcționa pe sisteme Linux și routere de internet acceptate.

Pro:

 • Viteze rapide și servere fiabile pentru jocuri, streaming și descărcare
 • Securitate și confidențialitate lider în clasă
 • Deține și administrează întreaga sa rețea de servere

Contra:

 • Cam scump
 • Ar putea avea mai multe opțiuni pentru configurare avansată

Rețea mare de servere: VyprVPN este ușor de configurat. O alegere solidă pentru Minecraft. Nu stochează jurnalele, oferă o mare securitate și, de asemenea, deblochează cele mai multe servicii de streaming. Mai scump decât alții din această listă. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot juca Minecraft cu un VPN gratuit?

Încercat să folosească un VPN gratuit pentru a juca Minecraft? Deși este posibil din punct de vedere tehnic, vă recomandăm cu fermitate împotriva acestuia din mai multe motive. În primul rând, Mojang a fost foarte agresiv în ceea ce privește blocarea utilizatorilor VPN și, ca atare, majoritatea serviciilor VPN gratuite nu vor funcționa. În al doilea rând, întrucât VPN-urile gratuite au de obicei mai puține servere și mai mulți utilizatori decât serviciile premium, probabil că veți observa mult timp, chiar dacă reușiți să vă conectați.

Ca orice afacere, există servicii VPN gratuite pentru a câștiga bani. Deoarece nu își pot percepe utilizatorii în mod direct, au fost nevoiți să ofere alte modalități de a face profit. Metodele lor variază de la plasarea de reclame pe site-urile pe care le vizitați, până la utilizarea cookie-urilor de urmărire pentru a crea un profil de consumator din activitățile dvs., care pot fi apoi vândute fără cunoștința dvs..

În general, oamenii utilizează VPN-urile pentru a-și îmbunătăți securitatea online, dar există dovezi semnificative care arată că serviciile VPN gratuite vă pot face de fapt mai vulnerabili. De exemplu, știați că există peste 100 de „VPN-uri” gratuite pentru Android de fapt nu vă criptați datele?  Mai rău, totuși, mulți instalează intenționat malware pe dispozitivul utilizatorului. Am văzut chiar și cazuri în care o VPN gratuită a vândut lățimea de bandă a utilizatorilor săi pentru o utilizare într-o botnet. Pentru a vă păstra în siguranță și informațiile dvs. personale, vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN de încredere, cu o evidență a protecției vieții private a utilizatorilor săi.

Ce ar trebui să fac dacă contul meu Minecraft este interzis?

În primul rând, trebuie să determinați ce fel de interdicție este în vigoare. Spre deosebire de alte jocuri, Minecraft nu interzice permanent jucătorii decât dacă au făcut ceva ilegal, cum ar fi achiziționarea jocului cu informații de plată furate (notă: dacă cumpărați jocul de la un terț distribuitor, nu există nicio garanție că inițial a fost cumpărat în mod legitim). În schimb, veți primi o interdicție IP, care vă împiedică să jucați online sau o interdicție specifică serverului, care poate fi temporară.

Dacă ați primit o interdicție IP, puteți relua jocul, conectându-vă pur și simplu la alt servere VPN.

Poți face foarte puțin dacă ai fost interzis de la un anumit server. Aceste interdicții pot fi temporare, dar puteți fi, de asemenea, împiedicat să vă alăturați vreodată serverului respectiv cu acest specific Minecraft cont. Aceste interdicții au loc la discreția moderatorului serverului, astfel încât vă poate ajuta să luați în considerare acțiunile dvs. înainte de a fi interzis și să vă ajustați comportamentul în consecință pe alte servere pentru a împiedica repetarea acestuia.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 23

Adblock
detector