5 cele mai bune VPN-uri pentru Mobdro în 2020

captură de ecran mobdro

În ultimii ani, Kodi a fost software-ul pentru centrele media pentru dispozitive mobile. Este extrem de versatil și foarte personalizabil, dar aceste calități îl pot face și descurajant pentru utilizatorii noi. Intrați pe Mobdro, o aplicație Android care oferă acces cu un singur clic la emisiuni TV live streaming. Nu există suplimente de instalat, nu există dependențe de actualizat și opțiuni de configurare minime. Drept urmare, Mobdro este printre cele mai novatoare aplicații de streaming prietenoase pentru începători.

Problema este că majoritatea ISP-urilor nu le place streamingul. În trecut, au fost cunoscuți că accelerează în mod intenționat viteza clienților lor pentru a-l descuraja. Deoarece legislația FCC privind protecția consumatorilor a fost abrogată anul trecut, există șansa ca ISP-ul dvs. să vândă istoricul personal de navigare către terți fără cunoștința dvs..

Puteți menține private activitățile online conectându-vă la o rețea privată virtuală (VPN). Un VPN criptează traficul de rețea, împiedicând să fie citit de nimeni fără cheia de decriptare.

Există mulți furnizori VPN diferiți din care să aleagă, dar nu toate VPN-urile sunt create egale. Mai jos, vom enumera cinci VPN-uri care completează bine Mobdro. Vom explora caracteristicile și funcționalitatea acestora și vom explica pentru ce platforme sunt disponibile.

Pentru a găsi cele mai potrivite servicii pentru utilizatorii Mobdro, am căutat VPN-uri care să ofere următoarele:

  • Conexiuni stabile, consistente și cu impact minim asupra vitezei rețelei
  • Politici de confidențialitate și logare definite în mod clar
  • O aplicație dedicată pentru Android și un fișier APK separat pentru instalarea manuală
  • Protocoale de securitate puternice

1. ExpressVPN

Prețuri ExpressVPN

ExpressVPN este una dintre cele mai VPN conștiente de securitate. Utilizează criptarea AES pe 256 biți, nu ține jurnalele traficului dvs. și vine cu un comutator de oprire care oprește toată transmisia de date dacă conexiunea la VPN scade. În plus, ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, o locație fără legi de păstrare a datelor.

ExpressVPN este ideal pentru streaming de înaltă definiție, deoarece are un impact minim asupra vitezei de conectare. Cu servere din mai mult de 90 de țări, este, de asemenea, o modalitate excelentă de a accesa platforme geo-restricționate. Acest VPN poate chiar să deblocheze Netflix și să eludeze Marele Firewall din China, deci este extrem de versatil.

ExpressVPN oferă aplicații ușor de instalat pentru Windows, iOS, Mac, Android, Linux, Amazon Fire Stick și routere internet specifice. De asemenea, funcționează cu Chrome OS, Apple TV, Playstations și Xbox One, dar aceste platforme necesită configurare manuală.

LECTURĂ DE CITITOR: Obțineți trei luni suplimentare aici, cu planul anual ExpressVPN. ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să nu existe niciun risc.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN are un server care se potrivește tuturor cerințelor. De exemplu, utilizatorii Mobdro pot profita de serverele optimizate pentru streaming HD. În prezent, NordVPN poate debloca peste 150 de platforme de streaming geo-blocate, inclusiv Netflix, Hulu și NBC Sports. Mai bine, permite până la șase conexiuni simultane, în timp ce majoritatea VPN-urilor permit doar două sau trei.

NordVPN vă ia în serios confidențialitatea. Nu conține nicio informație de identificare personală și tot traficul de rețea este securizat cu criptare AES de 256 biți. Există, de asemenea, un comutator de ucidere extrem de personalizabil, care vă permite să blocați aplicațiile specifice de a utiliza internetul atunci când VPN-ul este deconectat.

NordVPN are aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Poate fi configurat manual pe sisteme bazate pe Linux și o selecție decentă de routere WiFi și există chiar și pluginuri pentru browserele Chrome și Firefox.

SALVAȚI PE PLANE DE LARGĂ Lungă: Puteți economisi 75% atunci când profitați de planul pe trei ani al NordVPN.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

3. CyberGhost

pagina principală cyberghost

CyberGhost scoate problema pentru a nu fi sigur online. Folosește criptarea de 256 biți pentru a păstra informațiile personale private și vine la pachet cu caracteristici precum un blocant de anunțuri, protecție împotriva malware-ului automat și redirecționare HTTPS. Mai bine, CyberGhost nu înregistrează nicio informație care ar putea fi folosită pentru a vă identifica.

CyberGhost își optimizează serverele în mai multe scopuri diferite, inclusiv streamingul și navigarea anonimă. Există peste 1300 de servere pentru a alege, cu o concentrare ridicată în Europa și SUA. CyberGhost permite până la cinci conexiuni simultane și poate debloca platforme de streaming populare precum Netflix SUA, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Configurarea manuală este necesară pentru routerele Linux și WiFi.

REDUCERE: Cititorii pot economisi mai mult de 70% prin înscrierea la planul de un an al CyberGhost.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

4. IPVanish

Pagina de ofertă IPVanish.

IPVanish este un VPN extrem de portabil, care a cunoscut o popularitate uriașă în rândul utilizatorilor Kodi datorită vitezei rapide și a rețelei de servere extinse. Majoritatea acestor servere sunt deținute de fapt de IPVanish, mai degrabă decât închiriate, ceea ce permite IPVanish să detecteze și să rezolve problemele mai repede decât rivalii lor.

În ciuda faptului că are un client foarte ușor, IPVanish oferă o gamă excelentă de caracteristici de securitate. Utilizează criptarea AES de 256 biți pentru a ascunde traficul, dar acesta este doar începutul. Utilizatorii pot, de asemenea, să își schimbe adresa IP la intervale regulate și să blocheze traficul LAN, plus DNS și protecția împotriva scurgerilor IPv6 sunt activate standard.

Deși IPVanish nu este ideal pentru deblocarea platformelor de streaming, face o treabă excelentă pentru a vă păstra în siguranță în timp ce faceți streaming sau utilizați rețele P2P. Funcționează cu fiecare supliment Kodi pe care l-am testat și poate fi instalat cu ușurință pe Windows, Android, iOS și Amazon Fire Stick. IPVanish poate fi instalat manual pe dispozitivele bazate pe Linux și Linux, inclusiv anumite routere și computere cu o singură placă.

Economisiți 60%: Cititorii Comparitech pot economisi până la 60% cu reducerea noastră exclusivă la planurile IPVanish.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

5. PrivateVPN

afacere privatevpn

PrivateVPN este un VPN care plasează în primul rând confidențialitatea utilizatorului. Utilizează criptarea de 256 biți și oferă secretul perfect perfect, păstrând niciun fel de jurnal. Deși PrivateVPN are mai puține servere decât majoritatea altor furnizori (doar 75, care acoperă 56 de țări), oferă viteze mai mari și, prin urmare, este perfect adaptat pentru streaming HD sau chiar 4K.

PrivateVPN poate fi utilizat pentru a debloca numeroase platforme de streaming, inclusiv Netflix, Hulu și Amazon Prime Video. Puteți utiliza serviciul său de chat în direct pentru a rezolva problemele pe care le-ați întâmpina, deși merită să menționați că orele de răspuns sunt puțin mai lungi în weekend sau după terminarea programului de lucru..

PrivateVPN are aplicații pentru Android, Windows și iOS. Poate fi instalat manual pe MacOS, Linux și anumite routere.

Economisiți 67%: Obțineți cinci luni gratuit și economisiți până la 67% când vă înscrieți la planul anual al PrivateVPN.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Pot folosi un VPN gratuit cu Mobdro?

Deși este posibil să utilizați un VPN gratuit cu Mobdro, vă sfătuim cu fermitate. Veți găsi că VPN-urile gratuite sunt constant mai lente decât cele de mai sus. Acest lucru se întâmplă, de obicei, pentru că rețelele lor de server mai mici se luptă pentru a gestiona numărul mare de utilizatori în așteptare. Acest lucru duce la compromisuri precum cozile și capacele de date, care nu sunt utilizate de furnizorii noștri VPN recomandat.

În plus, VPN-urile gratuite utilizează adesea practici discutabile pentru a profita de la utilizatorii lor. Sunt capabili să afișeze anunțuri pe fiecare pagină, folosind cookie-uri pentru a-ți urmări activitățile chiar și după ce te deconectezi și să vândă istoricul de navigare către terți necunoscuți. Chiar dacă ISP-ul tău îți poate urmări activitățile, cel puțin există reguli cu privire la modul în care îl pot utiliza. În schimb, nu există nicio garanție că un furnizor VPN gratuit va respecta aceleași restricții.

Din păcate, VPN-urile gratuite au un istoric care abuzează de încrederea utilizatorilor lor. În trecut, am văzut că VPN-urile gratuite instalează programe malware pe dispozitivele utilizatorului lor, vând lățimea de bandă a utilizatorului lor și îi induc în eroare pe oameni despre felul de jurnaluri pe care le păstrează. Pentru a rămâne în siguranță, vă recomandăm să folosiți servicii VPN de renume care au definit politicile de confidențialitate și securitate.

Cum se instalează un VPN pe dispozitivele Android

Toate VPN-urile enumerate mai sus au aplicații Android care pot fi descărcate din magazinul Google Play. Doar căutați numele VPN-ului, găsiți aplicația oficială și atingeți Descarca. Cu toate acestea, dacă dispozitivul dvs. nu poate accesa magazinul, puteți instala clientul VPN direct prin fișierul său APK. Mai jos, vă vom explica cum să faceți acest pas cu pas.

Majoritatea oamenilor presupun că magazinul Google Play este singurul loc în care puteți găsi aplicații, dar datorită designului relativ deschis al Android, puteți instala aplicații din orice locație, atât timp cât vin ambalate ca fișier APK. Este important să descărcați doar de pe site-ul furnizorului dvs. VPN, deoarece surse terțe pot include programe malware, dacă oferă deloc APK-ul autentic. Pe pagina în care selectați platforma dvs., priviți sub rubrica Android și vedeți dacă există o legătură directă la fișierul APK. Dacă da, atingeți-l pentru a începe descărcarea.

Android permite surse necunoscute

În continuare, va trebui să permiteți instalarea din surse necunoscute. Deoarece știm că VPN-urile de mai sus pot fi de încredere, nu există niciun risc, totuși, este posibil să doriți să luați în considerare dezactivarea acestei funcții după terminarea instalării. Următoarele opțiuni de meniu pot fi ușor diferite în funcție de versiunea Android sau de producătorul dispozitivului, dar ar trebui să fie destul de evident ce opțiuni să alegeți. În cazul nostru, am făcut următoarele:

  1. Accesați Setările meniul
  2. Apasă pe Blocare ecran și securitate opțiune
  3. Derulați în jos spre Surse necunoscute setare. Atingeți o dată pentru a o activa.
  4. Veți vedea un pop-up care vă avertizează asupra riscurilor. Clic O.K.
  5. Navigați la adresa dvs. Descărcări folder folosind aplicația explorator de fișiere
  6. Găsiți fișierul APK al VPN și faceți clic pe el pentru a începe instalarea.

Modul în care VPN-urile vă protejează confidențialitatea

Deoarece traficul dvs. de rețea este criptat atunci când utilizați o VPN, acesta nu poate fi citit de hackeri, ISP-ul dvs. sau de alți observatori externi. Deoarece vă puteți conecta la servere din alte părți ale lumii, site-urile pe care le vizitați nu vă pot vedea chiar locația dvs. reală. Acest lucru vă permite să ocoliți blocurile de conținut geografic, indiferent de locul în care vă aflați.

În timp ce Mobdro este disponibil în prezent doar pe Android, majoritatea VPN-urilor permit mai multe conexiuni simultane. În practică, acest lucru vă permite să vă conectați pe mai multe dispozitive (PC-ul de acasă, smartphone-ul etc.) cu același cont VPN, permițându-vă să rămâneți protejat indiferent de locul în care mergeți.

Considerații suplimentare

În acest moment, Mobdro este disponibil doar pe Android. Cu toate acestea, pe parcursul cercetării noastre, am găsit mai multe site-uri web și aplicații care pretind că funcționează pe diferite platforme. Acestea au fost adesea însoțite de pagini de socializare semi-convingătoare. Mobdro nu este disponibil pe magazinul Google Play și poate fi descărcat doar de pe site-ul oficial. Instalarea oricărei versiuni neoficiale care pretinde altfel vă pune în pericol sistemul dvs. și confidențialitatea.

fluxuri de mobdroNu toate fluxurile Mobdro sunt legitime; în timp ce South Park și The Simpsons sunt disponibile gratuit online, King of the Hill și Looney Tunes nu sunt.

În timp ce Mobdro colectează fluxuri legitime gratuite pentru a urmări, din păcate, oferă și unele care transmit conținut protejat de drepturi de autor. Deoarece aceste fluxuri neoficiale sunt amestecate cu cele oficiale, este important să folosiți bunul simț pentru a evita încălcarea drepturilor de autor. De exemplu, PBS Kids poate fi urmărit online gratuit, astfel încât includerea sa nu este neobișnuită. Spectacole Urzeala tronurilor, pe de altă parte, solicitați ca abonamentele să fie vizionate și, ca atare, să nu curgă de la surse oficiale de pe Mobdro.

Avertisment: Mobdro trebuie utilizat numai pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Comparitech nu pledează pentru utilizarea Mobdro pentru piraterie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 4

Adblock
detector