5 cele mai bune VPN-uri pentru NBC, astfel încât să le puteți urmări în străinătate (în afara SUA)

eroare nbc vpn

NBC este un canal foarte popular, dar conținutul său online poate fi vizualizat doar din SUA. Există totuși o soluție. Dacă doriți să vizionați din Australia, Marea Britanie sau oriunde altundeva (în afara SUA), o rețea virtuală virtuală (VPN) vă va permite să faceți acest lucru.

VPN-urile funcționează prin dirijarea traficului de rețea prin serverele la distanță, permițându-vă să alegeți locațiile care cred că sunteți localizate. De exemplu, folosirea unui server american deblochează majoritatea platformelor de streaming bazate în SUA, inclusiv NBC, US Netflix și HBO. În schimb, încercarea de a urmări NBC fără a utiliza VPN va returna una dintre cele două erori: „Live stream indisponibil în zona dvs.” sau „Acest conținut nu este disponibil în locația dvs.”.

În restul acestei postări, ne aflăm în profunzime din motivele pentru care aceste VPN-uri au făcut lista, dar dacă aveți nevoie doar de un rezumat, iată alegerile noastre de top:

 1. ExpressVPN Cel care trebuie să bată. Gazduiește servere super-rapide în toate SUA, care sunt excelente pentru streaming. Deblochează NBC de oriunde împreună cu cele mai multe alte emisiuni de streaming populare. Garanția de returnare a banilor de 30 de zile v-ați acoperit.
 2. CyberGhost Alegerea bugetului cu unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat. Aplicațiile ușor de utilizat sunt începători VPN minunați.
 3. NordVPN Furnizor de mare valoare cu o multitudine de servere pentru conexiuni fiabile și viteze decente. Deblochează NBC și multe altele.
 4. IPVanish Nu căutați mai departe dacă sunteți utilizator Kodi. Conexiuni de încredere pentru streaming.
 5. PrivateVPN Cel mai nou furnizor din această listă cu o rețea din ce în ce mai mare de servere care poate debloca cele mai populare site-uri. Viteze bune de streaming.

Cele mai bune VPN-uri pentru NBC

Problema este că există sute de servicii VPN disponibile și nu toate sunt potrivite pentru deblocarea și streamingul de conținut HD. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea NBC, am căutat servicii care îndeplinesc următoarele criterii:

 1. Numeroase servere din SUA
 2. Conexiuni consistente și viteze mari
 3. Capabil să deblocheze o gamă largă de servicii de streaming, inclusiv NBC
 4. Criptare puternică și caracteristici suplimentare de securitate
 5. Jurnal minim, sau de preferință, deloc înregistrare

Renunțare la răspundere: Comparitech nu încurajează sau împiedică utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă recomandăm să cercetați legile țării dvs. și condițiile de utilizare pentru anumite platforme de streaming înainte de a utiliza un VPN pentru a accesa conținutul acestora.

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru NBC:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Cu 29 de servere de mare viteză în SUA, ExpressVPN vă permite să vizionați conținut HD fără niciun decalaj, bâlbâială sau tamponare. Mai bine, este capabil să deblocheze o selecție vastă de servicii de streaming populare, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video, Hulu și, desigur, NBC.

Acest serviciu folosește criptarea pe 256 biți cu un secret perfect înainte și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS pentru a vă asigura că istoricul de navigare rămâne sigur. În cazul în care conexiunea dvs. la VPN este pierdută, comutatorul de ucidere ExpressVPN va activa, împiedicându-vă să navigați fără protecție. Deoarece acest serviciu nu păstrează jurnalele, acceptă plăți bitcoin și are un al doilea site, accesibil Tor, este ideal pentru cei care pun prima confidențialitate.

  Cum să accesați site-urile de pariuri și jocuri de noroc în străinătate și cele mai bune VPN-uri de utilizat

ExpressVPN are aplicații pentru MacOS, iOS, Windows, Android și Linux. Unele routere wireless sunt, de asemenea, acceptate pentru configurarea manuală.

Pro:

 • Serverele din 18 orașe americane pot debloca conținutul geore-restricționat de aproape oriunde
 • Rețeaua de servere Superfast este excelentă pentru streaming în HD
 • De asemenea, deblochează Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer și altele
 • Nu există nici o politică de confidențialitate jurnală și securitate de înaltă calitate încorporată în aplicații
 • Serviciile de asistență sunt de ultimă oră și cunoscute

Contra:

 • Funcții avansate limitate în aplicații pentru utilizatorii de putere

MAI BUN VPN PENTRU NBC: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și de încredere, care deblochează NBC și toate serviciile de streaming importante în străinătate, inclusiv Hulu, Netflix și Amazon Prime. Funcții excelente de securitate și confidențialitate și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost face ca șederea în siguranță online să fie cât mai simplă posibil. În timp ce puteți alege un server specific, puteți alege, de asemenea, unul potrivit pentru o anumită sarcină, cum ar fi torrenting în siguranță, deblocarea site-urilor specifice sau rămânerea anonimă online. Cu o opțiune dedicată pentru deblocarea NBC, CyberGhost este o alegere evidentă.

În timp ce acest serviciu este ușor de utilizat pentru începători, vine cu mai multe opțiuni pentru utilizatorii avansați. Acestea includ un comutator de ucidere, HTTPS forțat, un blocant de anunțuri și funcții anti-malware. Cu criptare de 256 biți, fără jurnalele activităților dvs. și protecție împotriva redirecționării porturilor, IPv6 și scurgeri DNS, CyberGhost vă păstrează obiceiurile de navigare private în orice moment..

Acest furnizor are aplicații dedicate pentru MacOS, Windows, Android și iOS. Configurația manuală este necesară pentru sistemele bazate pe Linux și routerele de rețea acceptate.

Pro:

 • Operează peste 600 de servere în diferite orașe din SUA
 • Unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat
 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și oferă criptare puternică pentru a ocoli detectarea activității
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este ușor de utilizat. Un interpret solid cu un preț bun. Bine la deblocarea NBC, dar poate lupta cu alte site-uri de streaming. Vine cu o garanție de înapoiere de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este o alegere populară pentru streaming datorită rețelei sale extinse de server și a vitezei mari. Toate serverele sale sunt optimizate pentru streaming HD și poate debloca toate cele mai populare servicii, inclusiv Netflix, BBC iPlayer și HBO. Sunt permise până la șase conexiuni pe cont, astfel încât să puteți proteja toate dispozitivele simultan.

Acest VPN nu vă înregistrează nicio informație și este livrat cu un comutator de ucidere specific pentru aplicație pentru a vă menține în siguranță în cazul în care conexiunea dvs. va scădea. Are protecție împotriva scurgerii DNS, anti-malware și funcții de blocare a anunțurilor încorporate. În plus, criptarea sa de 256 biți este considerată eficient de neatins.

  7 cele mai bune VPN-uri pentru televizoare inteligente în 2023 și modul de configurare a acestora

Acest VPN oferă aplicații Android, iOS, MacOS și Windows. Routerele selectate și sistemele bazate pe Linux, cum ar fi Raspberry Pi, sunt de asemenea acceptate cu instalarea manuală necesară.

Pro:

 • Peste 1.500 de servere din SUA pot debloca aproape orice
 • Viteze suficient de rapide pentru a transmite conținut HD fără întreruperi
 • Deblochează cu ușurință majoritatea serviciilor de streaming majore
 • Setările implicite de securitate și aspectele de confidențialitate sunt peste standard
 • Datele cu caracter personal sunt protejate deoarece nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Pot alege doar să vă conectați la o locație, nu la un server

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere excelentă. Un bun echipaj care funcționează bine cu NBC în străinătate. Funcții de securitate puternice și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un cont. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are o vastă rețea de servere de sine stătătoare răspândite în întreaga lume. Există mai mult de 400 de astfel de servere în SUA și, deoarece IPVanish oferă viteze rapide, veți putea urmări conținutul NBC fără niciun decalaj sau o memorare tamponabilă vizibilă. IPVanish poate debloca numeroase servicii de streaming, inclusiv CW TV, HBO și PBS.

IPVanish nu ține jurnalele activităților dvs. și vine cu mai multe caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi blocarea traficului LAN, un comutator de ucidere, disfuncționarea OpenVPN și comutarea periodică a adreselor IP. Având în vedere că sunt permise cinci conexiuni simultane, acest serviciu este excelent pentru protejarea tuturor dispozitivelor dvs. cele mai utilizate.

IPVanish are aplicații pentru Windows, Android, iOS și MacOS și Amazon Firestick și Fire TV. Platformele Linux și routerele selectate sunt acceptate, dar necesită instalare manuală.

Pro:

 • Are în jur de 600 de servere americane, poate debloca aproape orice site de streaming în viteză HD
 • Viteze impresionante și conexiuni fiabile
 • Funcționează bine cu suplimentele Kodi pentru utilizatorii de telecomandă
 • Considerații de siguranță și confidențialitate

Contra:

 • Uită-te în altă parte dacă trebuie să folosești aplicații în China
 • Nu există suport real de chat live

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere și gestionează bine conexiunile multiple. Ușor de utilizat și preferat de utilizatorii care au nevoie de standarde înalte de confidențialitate. Nu poate debloca cât mai multe servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Cu toate că PrivateVPN are doar zece servere americane, reușește să ofere conexiuni suficient de rapide pentru a transmite video HD fără probleme. Poate debloca servicii populare precum Netflix, NBC și Hulu. Cu până la șase conexiuni permise simultan, puteți urmări de pe orice dispozitiv doriți.

Acest serviciu nu păstrează jurnalele și vă protejează traficul cu criptare de 256 biți. Există protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, precum și a unui comutator oprit. PrivateVPN oferă asistență în direct 24 de ore din 24, iar personalul său se poate conecta de la distanță la dispozitivul dvs. pentru a ajuta la remedierea eventualelor probleme.

PrivateVPN oferă aplicații dedicate pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Poate fi instalat manual pe sistemele Linux și o selecție de routere wireless.

Pro:

 • Serverele din 9 orașe americane ating viteze bune de streaming
 • Obține popularitate pentru lista lor tot mai mare de site-uri pe care le deblochează
 • Furnizorul suedez cu o politică strictă fără jurnaluri
  Cum să accesați Bet365 în străinătate cu un VPN

Contra:

 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene

MARE PENTRU VITEZĂ: PrivateVPN este constant de încredere. Bine pentru deblocarea NBC și utilizarea scopului general. Vitezele au fost surprinzător de bune la acest capăt al pieței. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări NBC?

VPN-urile gratuite pot fi o perspectivă atrăgătoare, dar vă recomandăm să le evitați din mai multe motive. În primul rând, VPN-urile gratuite adesea nu au infrastructura de rețea necesară pentru a face față unui număr mare de utilizatori. Aceasta înseamnă că este mai probabil să experimentați deconectări aleatorii sau să bâlbâiți video cu rezoluție scăzută, în special în jurul perioadelor de vârf.

S-ar putea să vă întrebați cum își pot permite VPN-urile gratuite să rămână în afaceri Deoarece nu vă pot percepe în mod direct, a trebuit să găsească alte modalități de a genera venituri. Aceste metode variază de la injectarea de reclame pe site-urile pe care le vizitați, până la urmărirea activităților dvs. după deconectare și vânzarea detaliilor către terți, fără să știți.

În unele cazuri, VPN-urile gratuite vă asigură sistemul mai puțin sigur. Unele instalează programe malware, altele nu vă criptează datele deloc și chiar am văzut că VPN-urile gratuite vând lățimea de bandă a utilizatorilor lor pentru a fi utilizate cu botnetele. Pentru a vă păstra datele în siguranță, vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN de încredere, cu o evidență a protecției vieții private a utilizatorilor.

De ce nu pot urmări fluxul NBC în direct?

conectare nbc live stream

Este posibil să fi observat că, în timp ce VPN-ul dvs. vă permite să vizionați conținut la cerere de la NBC, nu puteți vedea în continuare fluxul live. Acest lucru se datorează faptului că NBC solicită utilizatorilor să se conecteze cu detaliile furnizorului lor de cablu din SUA înainte de a acorda acces la conținut transmis în direct. Există o modalitate de a ocoli acest lucru?

Răspunsul este da și nu. Un abonament prin cablu este obligatoriu pe site-ul NBC pentru fluxuri live, astfel încât să nu puteți urmări fluxul acolo. Cu toate acestea, există mai multe servicii de streaming care includ NBC și costă mai puțin decât un abonament obișnuit prin cablu. Multe dintre aceste servicii oferă și perioade de încercare gratuite, așa că dacă doriți doar să vizionați NBC în mod ocazional, nu trebuie să plătiți niciun cent.

 1. Sling TV – 25 dolari pe lună; oferă un proces de șapte zile.
 2. Hulu – 39,99 USD pe lună; oferă un proces de șapte zile.
 3. YouTube TV – 40 USD pe lună; oferă un proces de șapte zile. La cerere numai în anumite zone.
 4. Fubo TV – 19,99 USD pentru prima lună, 44,99 USD ulterior; oferă un proces de șapte zile.

Trebuie menționat că, deși DIRECTV este recomandat în mod obișnuit, lista sa de canale spune că „Pentru a obține o rețea de sport locală sau regională, adresa dvs. de facturare trebuie să corespundă unei piețe locale, iar dispozitivul dvs. trebuie să se afle în acea locație”. ca o opțiune pentru spectatorii de peste mări.

Ce pot urmări pe NBC?

NBC oferă o selecție destul de variată de conținut la cerere. Mai jos, am enumerat unele dintre cele mai populare emisiuni NBC:

 1. Drept și ordine: Unitatea specială pentru victime
 2. Chicago Fire
 3. Vocea
 4. Dateline
 5. Emisiunea din această seară
 6. Fete bune

Vezi și: Cele mai bune VPN-uri pentru Comedy Central

About the author

Comments

 1. și PC, precum și pentru dispozitive mobile iOS și Android. De asemenea, oferă o extensie de browser pentru Chrome și Firefox. Cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, puteți încerca ExpressVPN fără riscuri. În general, este cea mai bună opțiune pentru urmărirea NBC din afara SUA.

  2. CyberGhost

  Ianuarie 2023

  Aplicații disponibile: PC, Mac, iOS, Android, Linux

  Site-ul: http://www.CyberGhost.com

  Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

  CyberGhost este o alegere excelentă pentru cei care caută un VPN accesibil și ușor de utilizat. Cu peste 1.000 de servere în SUA, puteți fi sigur că veți găsi unul care să funcționeze cu NBC. Acest serviciu oferă, de asemenea, unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat, ceea ce înseamnă că veți putea viziona conținut HD fără probleme de tamponare sau bâlbâială.

  CyberGhost utilizează criptarea pe 256 biți și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS. De asemenea, are un comutator de ucidere pentru a vă proteja în cazul în care conexiunea la VPN este pierdută. Cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile, puteți încerca CyberGhost fără riscuri.

  3. NordVPN

  Ianuarie 2023

  Aplicații disponibile: PC, Mac, iOS, Android, Linux

  Site-ul: http://www.NordVPN.com

  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  NordVPN este un furnizor de mare valoare cu o multitudine de servere pentru conexiuni fiabile și viteze decente. Cu peste 1.800 de servere în SUA, puteți fi sigur că veți găsi unul care să funcționeze cu NBC. Acest serviciu utilizează criptarea pe 256 biți și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS.

  NordVPN are, de asemenea, un comutator de ucidere și acceptă plăți bitcoin. Cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, puteți încerca NordVPN fără riscuri.

  4. IPVanish

  Ianuarie 2023

  Aplicații disponibile: PC, Mac, iOS, Android, Linux

  Site-ul: http://www.IPVanish.com

  Banii inapoi garantat: 7 ZILE

  IPVanish este o alegere excelentă pentru cei care caută un VPN pentru streaming. Acest serviciu are conexiuni de încredere pentru streaming și peste 1.300 de servere în SUA. IPVanish utilizează criptarea pe 256 biți și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS.

  Cu toate acestea, IPVanish nu are un comutator de ucidere și nu acceptă plăți bitcoin. Cu o garanție de returnare a banilor de doar 7 zile, trebuie să fiți sigur că acest serviciu este potrivit pentru dvs. înainte de a plăti pentru el.

  5. PrivateVPN

  Ianuarie 2023

  Aplicații disponibile: PC, Mac, iOS, Android, Linux

  Site-ul: http://www.PrivateVPN.com

  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  PrivateVPN este cel mai nou furnizor din această listă, dar are o rețea din ce în ce mai mare de servere care poate debloca cele mai populare site-uri. Acest serviciu oferă viteze bune de streaming și utilizează criptarea pe 256 biți.

  Cu toate acestea, PrivateVPN nu are un comutator de ucidere și nu are atât de multe servere în SUA ca alți furnizori de pe această listă. Cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, puteți încerca PrivateVPN fără riscuri.

  Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări NBC?

  Nu recom

Comments are closed.