5 cele mai bune VPN-uri pentru NHL Game Pass, astfel încât să poți urmări de oriunde

Vrei să vizionezi NHL Game Pass online din străinătate? Astăzi, vom arăta cum puteți utiliza o rețea privată virtuală (VPN) pentru a debloca și a transmite în direct fluxul de pe platformele cu restricții geo, inclusiv NHL TV, Fox Sports și ESPN, indiferent unde vă aflați în lume.

5 cele mai bune VPN-uri pentru NHL Game Pass (1)

Majoritatea platformelor de streaming fac ca conținutul lor să fie accesibil doar utilizatorilor din anumite țări. Cu toate acestea, VPN-urile vă permit să vă conectați la servere din întreaga lume. Procedând astfel, vi s-a atribuit o adresă IP temporară din țara vizată. Acest lucru oferă trucuri ca site-urile să creadă că sunteți localizat în altă parte și vă oferă acces. Cu toate acestea, VPN-urile nu sunt doar pentru streaming; acestea criptează toate datele dvs., permițându-vă să vă păstrați activitățile private. Când utilizați un VPN, traficul dvs. nu poate fi citit de Furnizorul de servicii Internet, de administratorii de rețele și chiar de hackerii.

Este vital să alegeți serviciul VPN potrivit, deoarece fiecare este diferit. Unele au un impact mai mare asupra vitezei rețelei dvs., altele oferă o rețea de servere mai largă, iar altele se concentrează în principal pe opțiunile avansate de securitate. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru streaming cu NHL Game Pass, am căutat servicii care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Numeroase servere americane.
 • Conexiuni consistente, de mare viteză.
 • Criptare puternică și o gamă bună de caracteristici de securitate de înaltă calitate.
 • Atât versiunile desktop cât și cele mobile.
 • O politică de confidențialitate care pune primul utilizator.

Cum deblochează NHL Game Pass cu un VPN

Deblocarea unui serviciu geo-blocat este ușor și funcționează în același mod pentru aproape fiecare platformă. Iată cum puteți viziona NHL Game Pass de oriunde:

 1. Alegeți un VPN adecvat din lista de mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați versiunea corectă a software-ului pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la un server în locația corespunzătoare. Pentru a utiliza NHL Game Pass, veți avea nevoie de un server american.
 4. Încercați să încărcați conținut de pe platforma aleasă. Ar trebui să descoperiți că se încarcă rapid, fără a afișa mesaje de eroare.

CUM SĂ UTILIZAȚI GRATUIT UN VPN PREMIUM: Majoritatea VPN-urilor oferă doar cele mai mici prețuri pentru persoanele care se angajează în câțiva ani de acoperire. Cu toate acestea, dacă sunteți în vacanță sau aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp, puteți utiliza proba gratuită ExpressVPN de 30 de zile. Va trebui să plătiți în avans, dar puteți anula oricând în termen de 30 de zile pentru a primi o rambursare completă.

Mai jos, veți găsi VPN-urile noastre recomandate pentru streaming NHL Game Pass:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Acest serviciu este o alegere excelentă pentru persoanele cărora le place să transmită fluxul datorită conexiunilor sale de mare viteză, rețelei de server expansive (28 servere americane, care acoperă 18 state diferite) și capacității superioare de deblocare. De fapt, ExpressVPN este unul dintre puținele VPN-uri rămase care pot debloca în mod fiabil platformele de streaming încăpățânate precum Netflix sau BBC iPlayer, astfel încât NHL TV nu ar trebui să pună mare problema..

Are o serie de caracteristici de securitate robuste, inclusiv criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS, secretul perfect înainte și un comutator de oprire care oprește transferul de date ori de câte ori pierdeți conexiunea la VPN. Deoarece ExpressVPN nu conține nicio informație de identificare personală, activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Acest VPN oferă, de asemenea, suport 24/7 prin chat live, în caz de probleme.

ExpressVPN oferă software ușor de utilizat pentru PC-urile Windows, Mac și Linux, precum și aplicații pentru Android și iOS. Puteți chiar să-l instalați manual pe routerele de rețea acceptate.

ÎNCERCAȚI-I FĂRĂ RISCURI: Obțineți gratuit trei luni în plus și economisiți 49% cu planul anual al ExpressVPN. Aceasta oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru a putea testa serviciul fără niciun risc.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

În ceea ce privește dimensiunea rețelei, puține servicii pot concura cu NordVPN. Are aproape 1900 de servere doar în SUA, iar unele sunt chiar optimizate pentru streaming video HD. Ca atare, este un mod excelent de a transmite în siguranță cu NHL Game Pass. Cel mai bun lucru, NordVPN, pe lângă NHL TV, este capabil să deblocheze multe servicii similare, inclusiv ESPN, FOX Sports și CBS All Access.

NordVPN oferă utilizatorilor cu experiență mai multe modalități de a crea configurații de securitate foarte personalizate. Utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți cu protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, dar puteți alege, de asemenea, să activați un comutator de omorâre specific programului, să utilizați două VPN-uri simultan, să vă conectați la Tor peste VPN sau să blocați automat anunțurile și programele malware. Nu înregistrează nicio informație de identificare personală și acceptă plăți Bitcoin, ceea ce înseamnă că puteți rămâne cât mai anonim.

Acest VPN are aplicații Android, iOS, Mac și Windows. Funcționează cu dispozitive bazate pe Linux și routere de internet selectate, deși este necesară configurarea manuală.

EXCLUSIV: Economisiți 66% alegând abonamentul de doi ani al NordVPN. Acest lucru garantează liniște sufletească și reduce plata dvs. la doar 3,99 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este puțin diferit de majoritatea altor VPN-uri, prin faptul că vă permite să alegeți manual un server sau să alegeți în schimb o activitate (cum ar fi deblocarea site-urilor de streaming) și să vi se atribuie una care să funcționeze. Cu 464 de servere de mare viteză răspândite în SUA, veți putea urmări în direct NHL, fără a exista o memorare tamponabilă.

Lucrul bun despre acest serviciu este că, în ciuda esteticului său simplu, este foarte sigur. Utilizatorii pot profita de criptarea sa de 256 biți, comutatorul de ucidere, redirecționarea HTTPS, blocarea anunțurilor și funcțiile anti-malware pentru a rămâne protejat online în permanență. CyberGhost nu înregistrează nicio informație de sesiune sau activitate și protejează împotriva DNS, IPv6 și scurgeri de transmitere a porturilor, astfel încât să vă asigurați că activitățile dvs. vor rămâne private.

CyberGhost vine cu aplicații pentru dispozitive Android, Windows, iOS și MacOS. Poate fi instalat manual pe routere Linux și suportate.

OFERTA DESCONTRUITĂ: Reduceți prețul cu 77% cu abonamentul de un an al CyberGhost. Aceasta vine cu o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că nu există niciun risc.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are în prezent 479 de servere americane din care să aleagă și are un impact minim asupra vitezei rețelelor dvs., ceea ce face o alegere puternică pentru streaming de conținut HD în direct, precum NHL. Unul dintre aspectele care diferențiază acest VPN este că puteți conecta până la zece dispozitive pe cont, unde majoritatea rivalilor săi permit trei sau patru. Aceasta înseamnă că puteți proteja fiecare dispozitiv din gospodărie cu un singur abonament.

Poate avea o aplicație ușoară și un design simplist, dar IPVanish poansonează peste greutatea sa atunci când vine vorba de securitate. Are criptare de 256 biți, un comutator de ucidere și DNS, protecție împotriva scurgerilor IPv6 activată în mod implicit. Există câteva opțiuni mai avansate, cum ar fi blocarea traficului LAN, ofuscarea datelor și comutarea regulată a adreselor IP pentru a profita. În plus, IPVanish nu conține nicio informație de identificare personală.

Acesta este unul dintre puținele servicii cu o aplicație în magazinul Amazon Fire TV. Cu aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS, vă puteți proteja de orice dispozitiv doriți. IPVanish poate fi configurat manual pentru a funcționa pe sisteme Linux și routere wireless selectate.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii Comparitech pot economisi până la 60% din abonamentul lor IPVanish. Acestea includ un proces de șapte zile gratuit; puteți anula în orice moment în acest timp și să vă primiți banii înapoi.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN poate avea doar zece servere în SUA, dar oferă viteze mai rapide decât multe servicii similare. Este suficient de rapid pentru a transmite video în direct, fără o memorie tamponabilă sau de întârziere și poate debloca servicii populare precum Netflix, BBC iPlayer și Hulu. În plus, cu șase conexiuni simultane permise și un suport puternic de mai multe platforme, puteți transmite meciuri NHL la orice dispozitiv doriți.

Acest VPN vine cu criptare de 256 biți, un comutator de oprire și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 activate în mod implicit. Are o politică strictă de neregistrare, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. rămân private în orice moment. PrivateVPN excelează prin serviciul de asistență pentru clienți, chat-ul live 24/7 disponibil și posibilitatea de a instala software-ul de la distanță pentru dvs. dacă aveți probleme.

Acest serviciu are aplicații pentru dispozitive Windows, Android, MacOS și iOS. Funcționează cu Linux și unele routere, dar acest lucru necesită configurare manuală.

LUNI EXTRA GRATUIT: Obțineți cinci luni în plus planul anual PrivateVPN gratuit. Ca bonus, acest lucru reduce costul total cu mai mult de 70%.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Pot viziona NHL Game Pass cu un VPN gratuit?

Vi s-ar fi iertat că ați gândit că VPN-urile gratuite au fost o modalitate bună de a vă asigura siguranța online. La urma urmei, intenționează să ofere același tip de serviciu ca omologii lor premium. Cu toate acestea, recomandăm cu siguranță evitarea VPN-urilor gratuite din mai multe motive. În primul rând, infrastructura lor este inundată constant de noi utilizatori, ceea ce provoacă încetinirea rețelei. Acest lucru se manifestă ca un videoclip tare și bâlbâie și pagini care durează pentru totdeauna la încărcare. Acest lucru este aproape ideal pentru vizionarea sportului în direct, HD.

Deși VPN-urile gratuite nu își facturează utilizatorii în mod direct, ele există totuși pentru a face profit. Din nefericire, oferta reală de VPN-uri gratuite pentru produse este utilizatorii acestora. Prin plasarea de reclame pe site-urile pe care le vizitați și urmărirea activităților dvs., VPN-urile gratuite pot câștiga bani de la dvs. în timp ce navigați. Chiar dacă nu faceți niciodată clic pe un singur anunț, vor strânge o mulțime de date care pot fi utilizate pentru a construi un profil de consumator și vândute către o terță parte fără cunoștința dvs..

În cele din urmă, VPN-urile gratuite reprezintă o amenințare semnificativă pentru securitatea dumneavoastră. Multe VPN-uri gratuite sunt doar troieni care doresc să instaleze malware pe dispozitivul dvs. Nu sunt doar servicii mai mici și puțin cunoscute: am văzut că o VPN gratuită bine pusă la vânzare a lățimii de bandă a utilizatorilor să fie utilizată într-o botnet. Când vine vorba de securitate online, nu puteți fi prea atent. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să utilizați în schimb un VPN de încredere, care să fie confidențial.

Programul NHL 2018/19

Sezonul NHL 2018/19 urmează să înceapă pe 3 octombrie și să se încheie pe 6 aprilie 2019. În această perioadă vor avea loc 1219 jocuri masive, fiecare echipă jucând de 82 de ori. Acest lucru este echivalent cu aproximativ un meci pe echipă, la fiecare două zile pentru întregul sezon de 185 de zile.

În mod evident, există prea multe dispozitive pentru a acoperi aici, dar puteți găsi meciuri pe echipă sau după dată pe pagina de program a site-ului NHL..

Vezi si: Cum să urmărești NHL pe Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 78

Adblock
detector