5 cele mai bune VPN-uri pentru Nigeria să ocolească cenzura în 2020

5 cele mai bune VPN-uri pentru Nigeria

Fiecare dispozitiv care navighează pe web are o adresă IP. Aceasta servește la identificarea gazdei sau a rețelei și a locației aproximative. Un VPN vă poate proteja adevărata adresă IP de la scurgeri, servind astfel pentru a deghiza locația dvs. Scurt pentru „rețea privată virtuală”, o VPN face acest lucru prin criptarea traficului web al dispozitivului și dirijarea acestuia prin unul dintre serverele sale.

Este recomandat să folosiți o VPN în Nigeria din mai multe motive. În special, utilizarea unui VPN plătit de calitate poate îmbunătăți libertatea online, fără teama de a fi monitorizat de către stat. Mai mult, un număr de 21 de site-uri au fost blocate în Nigeria în 2017, inclusiv site-ul de știri independent Naij.com. Le veți putea debloca prin conectarea la un server VPN situat în afara Nigeria.

Dacă nu doriți să mai așteptați pentru a afla cele mai bune VPN-uri pentru Nigeria în 2018, iată un rezumat rapid (dar asigurați-vă că citiți mai departe pentru a afla mai multe despre fiecare VPN):

 1. ExpressVPN: Un VPN excelent pentru deblocarea conținutului în Nigeria. O mulțime de servere rapide pentru streaming de înaltă calitate. Aplicații excelente și asistență pentru clienți.
 2. NordVPN: Vastă rețea de servere din întreaga lume. Viteze rapide și securitate foarte puternică.
 3. CyberGhost: Oferă securitate generală excelentă. Conexiuni rapide și consistente.
 4. IPVanish: Ideal pentru Kodi și Amazon Fire TV. Utilizați pe maximum 10 dispozitive.
 5. PrivateVPN: VPN super rapid pentru streaming Netflix. Ofertă puternică de securitate.

Criterii pentru selectarea VPN-urilor

Există multe VPN-uri disponibile, ceea ce facilitează găsirea unui VPN. Cu toate acestea, se alege VPN-ul potrivit care este partea complicată. Ne propunem să eliminăm dificultățile din proces, oferindu-vă concluziile noastre. Am căutat în sus și în jos pentru a găsi cea mai bună VPN pentru Nigeria în 2019. Pentru a face acest lucru, am redus opțiunile la cele care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Rețea de servere rapide și consistente din întreaga lume
 • Securitate puternică cu criptare și o politică fără jurnale
 • Capabil să deblocheze serviciile populare de streaming geo-restricționat
 • Aplicații prietenoase pentru desktop și mobil
 • Asistență rapidă și prietenoasă cu clienții
 • Banii inapoi garantat

Cum se folosește un VPN în Nigeria

Indiferent dacă sunteți în Nigeria sau în orice altă țară, procesul de utilizare a VPN este același. Iată ce ar trebui să faceți dacă doriți să utilizați un VPN în Nigeria:

 1. Decideți ce VPN este potrivit pentru dvs. - ExpressVPN este recomandarea noastră de top.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN. Asigurați-vă că este versiunea potrivită pentru dispozitivul dvs.!
 3. Deschideți VPN și selectați un server - veți avea posibilitatea de a alege mai multe țări din întreaga lume. Unele VPN-uri vor sugera chiar cel mai bun server în funcție de locația dvs..
 4. Acum ar trebui să fiți protejat cu un VPN! Dacă încercați să accesați conținut geore-restricționat, este posibil să fie necesar să vă ștergeți cookie-urile pentru ca orice modificări să aibă efect.

Cele mai bune VPN-uri pentru Nigeria

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Nigeria în 2019:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru Nigeria din mai multe motive. Un VPN capabil să deblocheze cel mai mult conținut geo-restricționat pe care este probabil să îl întâlniți, este de asemenea foarte apreciat pentru oferta sa excelentă de securitate. ExpressVPN vă permite să deblocați orice lucru de la Netflix la ESPN. Acesta este un furnizor VPN cu peste 2.000 de servere din 94 de țări. Serverele pe care le-am testat au furnizat viteze mari, ceea ce a făcut ca streamingul de conținut 1080p să fie foarte ușor datorită lățimii de bandă nelimitate și fără accelerație.

ExpressVPN are o gamă largă de aplicații care includ Linux și routere, precum și extensii de browser. Aplicațiile ExpressVPN se numără printre aplicațiile VPN mai ușor de utilizat pe care le-am folosit, ceea ce face această VPN perfectă pentru începători. Chiar dacă întâmpinați o problemă, puteți contacta întotdeauna asistența foarte utilă a ExpressVPN, care este disponibilă 24/7 prin intermediul unei funcții de chat live.

Deși performanța și capacitatea de utilizare sunt foarte importante într-un VPN, la fel și securitatea pe care o oferă. Acest lucru este în special în țări precum Nigeria, unde libertatea online este oarecum limitată. Puteți avea anonimat online datorită caracteristicilor de securitate ale ExpressVPN, care includ criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, Express VPN nu este supusă legilor privind păstrarea datelor și nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru următoarele sisteme de operare: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV și Linux. ExpressVPN oferă și o aplicație pentru routere și extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari.

Pro:

 • Navigare și streaming de mare viteză
 • Rețea mare de servere din întreaga lume
 • Deblochează cel mai mult conținut geo-restricționat (inclusiv Netflix)
 • Aplicații și extensii de browser prietenoase
 • Asistență rapidă și utilă pentru chat live, 24/7
 • Securitate generală excelentă

Contra:

 • Puțin mai scump decât majoritatea VPN-urilor

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU NIGERIA: ExpressVPN este recomandarea noastră de top. Deblochează cel mai mult conținut geo-restricționat, inclusiv Netflix. Are viteze rapide pentru streaming, securitate puternică și suport excelent 24/7.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este unul dintre cele mai mari VPN-uri de pe piață, cu o rețea care depășește 5.000 de servere. Aceste servere sunt situate în 62 de țări din întreaga lume, ceea ce vă permite să deblocați conținut în Statele Unite, Marea Britanie, Japonia și multe altele. A avea un număr atât de mare de servere înseamnă că există mai puțin efort pentru fiecare, îmbunătățind viteza și stabilitatea. NordVPN este excelent pentru deblocarea conținutului restricționat al regiunii. Aceasta include servicii de streaming, cum ar fi Netflix, HBO Go, Hulu și BBC iPlayer. Vitezele de descărcare au fost deosebit de rapide, iar testele noastre de streaming nu au implicat o memorie tamponată sau decalaj.

Rapid și ușor de utilizat, aplicațiile NordVPN vă permit să căutați după țară sau pe server de specialitate. Opțiunile disponibile sunt IP dedicat, P2P, Onion Over VPN și Double VPN. Fiecare server NordVPN din listă detaliază procentul de încărcare a serverului (cu cât este mai mic procentul, cu atât va fi mai rapid serverul). Securitatea NordVPN este cea mai bună. Referindu-se la sine ca „VPN 100% anonim”, are sediul în Panama, în afara jurisdicției UE și SUA. Într-adevăr, nu are o politică strictă fără jurnaluri, precum și criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și comutator de ucidere.

Aplicațiile NordVPN pot fi descărcate pentru Windows, Mac, Android, iOS și Linux. Există, de asemenea, o aplicație disponibilă pentru Android TV și extensii de browser pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Rețea de peste 5.000 de servere din întreaga lume
 • Viteze rapide pentru streaming de conținut HD
 • Deblochează Netflix, Amazon Prime Video, Hulu și altele
 • Aplicații prietenoase pentru începători
 • Foarte sigur, fără o politică fără jurnale

Contra:

 • Unele servere nu sunt de încredere

Cel mai bun VPN BUGETAR: NordVPN este un echipament puternic, deblochează site-urile de streaming populare, are o rețea imensă de servere, viteze rapide și o mulțime de funcții de securitate..

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un serviciu VPN care oferă nu numai viteze rapide pentru streaming, ci și securitate puternică pentru a vă proteja anonimatul online. Rețeaua acestui furnizor VPN este formată din peste 3.000 de servere din 60 de țări, dintre care unele sunt situate în Kenya și Africa de Sud. Cu o lățime de bandă și un trafic nelimitat, performanțele CyberGhost sunt foarte bune, iar fluxul nostru de fluxuri US Netflix și Amazon Prime Video a fost lin, fără tamponare.

Credem că CyberGhost este o VPN de mare valoare, în special având în vedere că puteți avea până la șapte conexiuni simultane. Suportul pentru chat-ul live este disponibil, deși este puțin probabil să întâmpinați multe probleme; aplicațiile CyberGhost sunt simple și sensibile. Selectarea unui server și activarea funcțiilor, cum ar fi un blocant de anunțuri sau compresia datelor durează câteva secunde. În general, CyberGhost este un VPN sigur pentru a fi utilizat în Nigeria, deoarece folosește criptarea AES de 256 biți, protecție DNS și IP împotriva scurgerilor și comutator automat de omor. Acest furnizor VPN are sediul în România și nu are nicio politică de jurnal.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android și iOS. Acest VPN oferă, de asemenea, aplicații pentru Amazon TV și Fire Stick. Linux și routerele pot fi configurate manual.

Pro:

 • Streaming neted fără tamponare
 • 7 conexiuni simultane pe un singur cont
 • Suport pentru chat în direct
 • Aplicații care sunt ușor de utilizat și rapid
 • Caracteristici puternice de securitate

Contra:

 • Nicio aplicație pentru Linux

VALORĂ EXCELENTĂ: CyberGhost are mii de servere în toată lumea. Dispune de servere de mare viteză, suport live chat și securitate excelentă.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un serviciu VPN din SUA care este deosebit de popular în rândul utilizatorilor Kodi. Are o rețea în creștere rapidă de peste 1.100 de servere în mai mult de 60 de țări. Puteți utiliza această VPN pe 10 dispozitive cu un singur cont. Deoarece IPVanish oferă aplicații pentru toate platformele majore, o familie poate securiza cu ușurință toate dispozitivele conectate la internet. Am folosit IPVanish pentru a debloca Amazon Prime Video, BBC iPlayer și HBO Now și am găsit viteze să fie rapide și consecvente.

Dacă sunteți în căutarea unei VPN sigure pe care să o utilizați în Nigeria, IPVanish bifează această casetă. Utilizează o criptare AES puternică de 256 biți și are încorporată protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii. În afară de aceasta, A switch switch îți taie conexiunea la internet atunci când VPN-ul este deconectat, prevenind o scurgere accidentală a datelor tale. Mai mult, IPVanish nu ține niciun registru de trafic.

Aplicațiile IPVanish pot fi instalate pe Windows, Mac, Android și iOS. Există, de asemenea, o aplicație pentru Amazon Fire TV, dar Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Viteze rapide și consistente
 • Funcționează bine cu Kodi
 • Utilizați cu 10 dispozitive pe un singur cont
 • O mulțime de caracteristici de securitate

Contra:

 • Nu deblochează Netflix
 • Nicio opțiune de plată în Bitcoin

PERFECT PENTRU FAMILII: IPVanish are viteze rapide și consistente. Ideal pentru familii datorită opțiunii de a asigura simultan până la 10 dispozitive.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un furnizor VPN mai mic cu mai puțin de 100 de servere. Cu toate acestea, rețeaua de server PrivateVPN este în creștere și serverele sunt localizate în aproximativ 75 de țări din întreaga lume. Dacă găsiți un conținut geore-restricționat în Nigeria, PrivateVPN vă poate ajuta. Acest VPN este excelent la deblocarea site-urilor web, în ​​special a site-urilor de streaming populare, cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Este posibil să transmiteți videoclipuri în format HD grație vitezei foarte rapide oferite de PrivateVPN.

Transmiterea fluxului cu PrivateVPN este perfectă și nu am întâlnit nicio buffering. Conectarea la servere este extrem de rapidă, în timp ce coerența conexiunii a fost impresionantă. PrivateVPN vă permite să vă conectați până la 6 dispozitive simultan, toate primind adrese IP unice. Cu sediul în Suedia, PrivateVPN afirmă că are o politică de înregistrare zero a datelor. Utilizează criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și lPv6 și un comutator de omor încorporat. De asemenea, aveți opțiunea de a plăti în bitcoin pentru confidențialitate sporită.

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows și Mac, precum și pentru mobil pe Android și iOS. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Viteze foarte rapide pentru streaming de înaltă calitate
 • Deblochează aprecierile Netflix și Amazon Prime Video
 • Aplicațiile sunt rapide și ușor de utilizat
 • Include toate caracteristicile esențiale de securitate

Contra:

 • Chat-ul în direct nu este disponibil 24/7

IDEAL PENTRU RĂZBOI: PrivateVPN are servere rapide ceea ce îl face ideal pentru streaming Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

De ce ar trebui să folosesc un VPN în Nigeria?

Este complet legal să folosești o VPN în Nigeria. De fapt, îl sfătuim cu tărie. Nu numai că cenzurarea internetului este o problemă în Nigeria, dar veți întâlni și site-uri web cu restricții geo-restricționate. Acesta este adesea cazul serviciilor de streaming populare, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video. Cele mai bune VPN-uri pot debloca aceste geo-restricții.

Mai important, cele mai bune VPN-uri pentru Nigeria vă pot oferi o mai mare securitate online. Guvernul nigerian a fost cunoscut că arestează utilizatorii de internet (în special bloggeri și jurnaliști) pe baza activităților lor online, mulți dintre ei au fost acuzați pentru „cyberstalking”.

Alegerile naționale urmează să aibă loc în Nigeria în 2019 și există o anumită îngrijorare, în special din partea partidelor de opoziție, că guvernul va încerca să împiedice orice disidență online. Aceste preocupări au fost accentuate în martie 2018, când Senatul a propus un proiect de lege privind discursul de ură care s-ar dovedi limitat la libertatea de exprimare în Nigeria. Folosind un VPN, vă puteți asigura confidențialitatea și utiliza internetul liber.

Pot folosi un VPN gratuit în Nigeria?

Da, puteți utiliza un VPN gratuit în Nigeria. Cu toate acestea, a face acest lucru are un anumit risc. Merită menționat asta VPN-urile gratuite nu sunt la fel de sigure. Multe dintre ele nu au caracteristici vitale de securitate, ceea ce înseamnă că datele dvs. pot fi încă compromise. În timp ce Nigeria a înregistrat o creștere accentuată a hotspoturilor publice WiFi, aceasta aduce și pericolul hackerilor și programelor malware. Fără o criptare puternică și un comutator ucis pentru a vă reduce traficul în cazul în care conexiunea VPN va scădea, informațiile dvs. personale vor fi în pericol.

Credeți sau nu, mulți VPN-urile gratuite conțin malware. Acest lucru este adesea sub formă de reclame spam care sunt la fel de enervante și irelevante pe cât de periculoase. niste VPN-urile gratuite nu au o politică fără înregistrări. Acest lucru este pentru noi un distribuitor, deoarece informațiile dvs. personale ar trebui să vă rămână private. Dacă un VPN gratuit colectează datele și activitatea online, acestea le pot transmite terților pentru un profit.

În afară de problemele de securitate, VPN-urile gratuite tind să sufere de performanțe slabe. Acest lucru se datorează faptului că au prea mulți utilizatori și prea puține servere pentru a răspunde cererii. Limitele de lățime de bandă sunt comune cu VPN-urile gratuite și, ca atare, veți găsi dificil să transmiteți fluxul fără a se întări buffer-ul și întârzierea. În general, VPN-urile gratuite tind să fie o experiență frustrantă care nu merită timpul și efortul tău.

„Steagul grunge Nigeria” de Nicholas Raymond sub licență CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 85

Adblock
detector