5 cele mai bune VPN-uri pentru Oman: protejați-vă confidențialitatea și accesul la Netflix, Skype și alte servicii.

5 cele mai bune VPN-uri pentru Oman: protejați-vă confidențialitatea și accesul la Netflix, Skype și alte servicii.

Cetățenii Omanului se bucură de o largă amploare din partea monarhiei conducătoare, dar acest lucru este contrabalansat cu o scădere corespunzătoare a libertăților individuale & autonomie. Contractul social dintre rezidenți și stat nu permite niciun fel de democrație reprezentativă sau libertate pluralistă.

Organismul de avocatură Freedom House spune că scorul pentru libertate al Omanului este „nu liber”, autoritățile apărând activiști pentru drepturile omului, jurnaliști, intelectuali și chiar restricționând libertatea de exprimare a cetățenilor obișnuiți.

Utilizarea unui VPN se află într-o zonă gri legală din Oman, guvernul solicitând permisiunea explicită a oricui pentru a se conecta la o parte criptată a internetului. Dar aceasta este o lege redundantă; site-urile bancare mobile, aplicațiile de chat, chiar și Facebook Messenger solicită utilizatorilor să consimtă la criptare înainte de a permite accesul.

Dacă nu doriți să citiți restul acestui articol, iată un rezumat al celor mai bune VPN-uri pentru Oman:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră cu numărul 1. Rețea mare de servere din 94 de țări care sunt reglate pentru utilizarea de mare viteză. Deblochează conținutul cu ușurință. Securitatea și confidențialitatea sunt greu de învins. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN VPN bugetar bun, cu caracteristici puternice de confidențialitate și securitate. Funcționează cu cele mai populare servicii de streaming.
 3. CyberGhost Opțiune favorabilă bugetului, care deblochează principalele site-uri de streaming, oferind în același timp securitate și servere rapide.
 4. IPVanish Viteze rapide și caracteristici bune de confidențialitate. Nu funcționează în mod fiabil cu Netflix sau iPlayer.
 5. VyprVPN Deține rețeaua de servere care îl ajută să atingă viteze mari. O opțiune bună pentru streaming.

Nu am găsit niciun caz de nimeni încarcerat pentru trimiterea unui meme.

De ce ar trebui să folosesc un VPN în Oman?

Utilizarea unui VPN vă menține în siguranță, sigur și ascuns pe internet. Software-ul avansat protejează locația dvs. reală prin criptarea întregului trafic către și de pe dispozitiv și dirijarea acestuia printr-un server intermediar. Acest lucru face foarte dificil pentru hackerii și agențiile de supraveghere să determine ce faceți online.

Conectarea la un VPN dintr-o altă țară vă permite să deblocați conținutul online și serviciile care sunt în mod normal cenzurate în Oman. Autoritățile omenești din trecut s-au blocat Servicii VoIP, cum ar fi apelurile Skype și WhatsApp, Tinder și site-uri web pornografice. Uneori, blogurile și articolele de știri sunt cenzurate.

Un VPN este, de asemenea, o alegere excelentă pentru expatriații străini care locuiesc în Oman care doresc să rămână în contact cu conținutul și programarea locală de acasă. Aceasta include site-uri precum BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Sky Sports sau sporturi BeIN.

Cele mai bune VPN-uri pentru Oman

Lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Oman se bazează pe următorii factori:

 • Viteza și stabilitatea serviciului
 • Rețea mare de servere din întreaga lume pentru ca expatriații să deblocheze conținut
 • Parametri puternici de criptare pentru a menține confidențialitatea și anonimatul
 • Ușurință în utilizare
 • Aplicații pentru Android și iOS

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un performant de top consistent. Cu o interfață ușor de utilizat și serviciul de bază (clasificat la viteză & stabilitate), a fost întotdeauna unul dintre furnizorii cu cel mai înalt rang de pe lista noastră. Nu există niciun compromis cu privire la protocoalele de criptare, care sunt printre cele mai riguroase din industrie.

Când vă conectați, veți vedea o opțiune pentru a vă conecta manual la un server dintr-o listă derulantă sau dintr-o opțiune „locație inteligentă” care selectează automat un server din apropierea dvs. Rețeaua de servere este imensă, cu peste 1.500 răspândite în 94 de țări, inclusiv locații pe fiecare continent, cu excepția Antarticii. Expatriații străini care locuiesc în Oman vor observa că ExpressVPN le oferă mai multe opțiuni pentru a rămâne în legătură cu conținutul local de acasă..

Confidențialitatea și anonimatul sunt factori importanți în alegerea unui VPN în Oman. ExpressVPN are spatele dvs. datorită politicii sale de a nu stoca date identificatoare. Singurele date păstrate analizează datele (nu orele) pe care utilizatorii le conectează la serviciu, serverele pe care le preferă și lățimea totală de bandă folosită. Adresa dvs. IP individuală nu va fi stocată. Compania spune că se implică în această practică pentru îmbunătățirea nivelului serviciilor și, până în prezent, nu am întâmpinat nicio reclamație privind încălcarea vieții private.

De asemenea, este posibil să vă înregistrați pentru acest serviciu printr-un cont de e-mail al arzătorului și să plătiți cu Bitcoin dacă doriți să reduceți riscul invaziei de confidențialitate la minimum.

După cum am menționat anterior, protocoalele de criptare ExpressVPN sunt dificile. Utilizează AES-CBC de 256 biți, utilizând atât autentificarea HMAC cât și secretul perfect perfect. Un comutator de oprire a internetului oprește temporar tot traficul web dacă conexiunea scade pe neașteptate, păstrând conexiunea sigură.

Serviciul deblochează conținutul geore-restricționat pe Netflix fără a sparge transpirația și este în mod similar compatibil atât cu Hulu, cât și cu BBC iPlayer. Suporta torrente.

Există aplicații pentru Android și iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Viteze fantastice pentru descărcare și streaming
 • Rețea substanțială în 94 de țări și cu peste 2.000 de servere
 • Configurare anonimă și plăți disponibile
 • Funcții de securitate și protecție a confidențialității de primă clasă
 • O aplicație ușor de utilizat care se instalează cu un vrăjitor
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux

Contra:

 • Nu este cel mai ieftin furnizor din această listă

Alege numărul 1 pentru OMAN: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Funcționează în mod sigur în Oman. Deblochează Netflix și toate site-urile de streaming importante, împreună cu aplicațiile de comunicare, inclusiv Skype. Oferă conexiuni și servere extrem de rapide într-o gamă uriașă de țări. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN a fost în jur de peste un deceniu și a folosit înțelegerea sa profundă a industriei pentru a crește o comunitate considerabilă.

Este un alt exemplu de serviciu care utilizează o politică zero-jurnal. Acest lucru înseamnă că pur și simplu nu deține informații despre sesiunile utilizatorului, trafic sau timestamps.

Compania a primit cereri oficiale de date ale utilizatorilor de către agențiile de supraveghere. Dar această politică a avut drept consecință nulitatea. Într-un caz, serverele au fost confiscate, dar autoritățile nu au putut extrage nimic din ele. Avocații de confidențialitate ar trebui să doarmă ușor.

NordVPN este, de asemenea, încorporat în Panama, în afara oricărei legi privind păstrarea datelor, deci politica este puțin probabil să se schimbe.

Serviciul operează 1081 de servere în 61 de țări, ceea ce îl face o opțiune la îndemână pentru întregul spectru de activități web. Este unul dintre puținii furnizori VPN care sortează servere pentru cerințe specifice, precum anti-DDoS, streaming video, VPN dublu, Tor peste VPN sau IP dedicat.

NordVPN acceptă majoritatea serviciilor de streaming online, inclusiv Netflix, Hulu și BBC iPlayer. Permite torentarea.

Compania criptează traficul pe internet folosind protocolul AES de 256 biți și chei SSL de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată. Specificațiile sunt considerate a fi de nivel superior standardelor VPN.

Aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android sunt disponibile.

Pro:

 • Viteze suficient de rapide pentru a transmite conținut HD fără întreruperi
 • Dimensiune de rețea fără egal - 5.000 de servere în 63 de țări
 • Nu se păstrează nicio conexiune sau jurnalele de trafic
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Linux și Android
 • Suport de chat live disponibil 24/7

Contra:

 • Aplicația desktop care nu este intuitivă poate cauza probleme utilizatorilor începători

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere de valoare excelentă, care se potrivește foarte bine utilizatorilor din Oman care își prețuiesc confidențialitatea și securitatea. Chiar dacă este o alegere bugetară, acesta poate debloca Netflix și cele mai populare site-uri de streaming împreună cu majoritatea aplicațiilor de comunicare precum Skype. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Iată recenzia noastră despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

VPN CyberGhost va apela la utilizatorii începători care doresc o opțiune plug-and-play care nu va sparge banca. Vitezele sunt rapide, parametrii de criptare sunt puternici, iar compania își face treaba bine.

CyberGhost este încorporat în România, care nu impune nicio lege obligatorie privind păstrarea datelor. Acesta adaugă că există o politică internă de a nu stoca niciun fel de date despre utilizatori. Cu toate acestea, a fost achiziționată de o firmă israeliană cu sediul central în Marea Britanie anul trecut. Până în prezent, acest lucru nu a schimbat termenii și condițiile, dar îi vom ține cititorii la curent.

În acest moment, aproape 1300 de servere sunt răspândite în 27 de țări. Locațiile includ Asia Pacific, Europa și America de Nord. Compania adaugă constant servere noi. este posibil ca achiziția să conducă la un flux de capital suplimentar pentru a continua serviciul.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Compania implementează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, împreună cu cheile RSA de 2.048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Un comutator de ucid internet este inclus, de asemenea.

Pro:

 • Unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am testat
 • Operează o rețea de peste 3.000 de servere în 61 de țări
 • Caracteristici solide de confidențialitate și securitate activate în mod implicit
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat

Contra:

 • Nu va debloca atât de multe site-uri de streaming ca alte persoane din această listă

Valoare excelentă: CyberGhost este ușor de utilizat. Funcționează bine în Oman. Confidențialitate excelentă, zero jurnaluri și protecție împotriva scurgerilor DNS. Excelent pentru aplicații de comunicare precum Skype. Bine pentru Netflix, dar nu pentru multe alte site-uri de streaming. 45 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un alt performant de top, deoarece oferă viteze de aprindere cuplate cu o criptare robustă. Prețurile sunt la nivel mediu, acesta fiind un alt motiv pentru a opta pentru serviciu.

Compania este înregistrată în SUA și are o politică declarată de a nu stoca date despre utilizatori. Aceasta înseamnă că toată activitatea web este ascunsă și chiar inaccesibilă administratorilor de sistem, inclusiv istoricul sesiunilor, alegerea serverelor și lățimea de bandă utilizată.

Standardele de criptare nu lasă nimic de îngrijorat. IPVanish implementează criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA 2.048 cu secret perfect înainte. Această ultimă caracteristică înseamnă că, în scenariul puțin probabil ca hackerii să aibă acces la contul dvs., toate sesiunile dvs. anterioare vor rămâne criptate și sigure. Pur și simplu nu este posibil să descoperiți traficul pentru a oferi o imagine de ansamblu a ceea ce faceți online.

IPVanish include un comutator pentru uciderea internetului, care adaugă un nivel suplimentar de securitate. Această caracteristică înseamnă că traficul va fi oprit temporar dacă conexiunea VPN scade.

Peste 850 de servere sunt răspândite în 60 de țări, inclusiv o mare varietate în Asia, Europa și America de Nord.

IPVanish nu deblochează conținut pe Netflix sau Hulu, dar funcționează cu BBC iPlayer. De asemenea, permite torentarea pe toate serverele.

Există aplicații pentru iOS și Android, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Mulți oameni consideră că IPVanish este o opțiune excelentă pentru Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este, de asemenea, prietenoasă cu telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 1.100 de servere în peste 60 de țări
 • Viteze foarte rapide
 • Un serviciu complet fără logistică nu vă va compromite confidențialitatea
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță

Contra:

 • Nu toate serverele deblochează Netflix
 • Nu se poate plăti cu cryptocurrency

Foarte fiabil: IPVanish funcționează cu până la 10 dispozitive conectate. Oferă confidențialitate și securitate puternică, cu un număr mare de IP-uri și servere, plus o protecție suplimentară împotriva scurgerilor DNS. Manevrează bine Skype. Poate lupta cu deblocarea unor site-uri de streaming populare. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este un favorit al oamenilor care apreciază performanța și securitatea. Compania în sine este în jur de peste șapte ani, ceea ce o face un serviciu matur care evită blocajele guvernamentale în voie.

Acesta afirmă în mod deschis faptul că are o politică de înregistrare. Mai exact, va stoca „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți utilizați”.

Pentru a ușura îngrijorările, compania proclamă că toate datele sunt păstrate pe servere pentru o perioadă de 30 de zile și sunt doar puse la punct pentru rezolvarea problemelor. Conținutul comunicațiilor nu este înregistrat.

VyprVPN este extrem de popular în China, unde deblochează cu ușurință Marele Firewall, rămânând cu un pas înaintea inginerilor guvernamentali numiți de stat care lucrează pentru a menține blocarea conținutului blocat. Nu ar trebui să aibă nicio problemă în Oman.

O versiune premium a pachetului va permite accesul la protocolul Chameleon ™. Această caracteristică scurge metadatele OpenVPN astfel încât inspecția profundă a pachetelor nu o poate recunoaște.

VyprVPN își administrează propriile centre de date. Acest lucru este în contrast puternic cu alte servicii care externalizează în principal terți sau închiriază spațiu. Controlează tot traficul care circulă prin sistem, asigurând confidențialitate strictă, timp de oprire minim și viteze mari.

În ceea ce privește standardele de criptare, acesta folosește protocolul OpenVPN, criptare AES de 256 biți, chei RSA de 2.048 biți fără secret perfect înainte și autentificare SHA256. Este inclus un comutator pentru uciderea internetului. Deblochează Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Există peste 700 de servere VyprVPN răspândite în întreaga lume.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și pentru un client desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Conexiunile și vitezele sunt rapide și stabile
 • Are mai mult de 700 de servere în 64 de țări
 • Caracteristici excepționale de securitate și confidențialitate

Contra:

 • Furnizorii mai ieftini sunt mai mari pe listă
 • Nu există opțiuni de plată pentru criptocurrency
 • Utilizatorii de putere ar prefera mai multe opțiuni de configurare

Ușor de utilizat: VyprVPN este ușor de utilizat. Dețin toate serverele lor, rezultând un serviciu rapid și sigur. Marcaje bune pentru confidențialitate și securitate. Se descurcă bine cu serviciile de streaming, dar există opțiuni mai ieftine în această listă. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Ce zici de un VPN gratuit?

Este posibil ca cititorii noștri să fi avut în vedere utilizarea unui VPN gratuit. Astfel de opțiuni, de obicei, nu solicitați informații despre cardul de credit. Unii ar putea adopta un model freemium și vă pot solicita să trimiteți aceste date dacă preferați să faceți upgrade la un pachet îmbunătățit.

Dar asta înseamnă că veți primi probabil o parte din aceeași experiență pe care o oferă serviciile plătite. Uitați să vă bucurați de aceleași viteze, standarde de criptare sau acces la serviciul pentru clienți 24/7.

VPN-urile gratuite nu vor doar să predea acest serviciu prețios, fără a aștepta nimic în schimb. Încearcă să câștige bani și ei; la urma urmei, există o mică chestiune de a plăti salariile personalului, întreținerea serverului și alte cheltuieli generale.

În istoria recentă, VPN-urile gratuite au depășit limitele prin furtul datelor utilizatorilor, vânzarea acestora către agenții de publicitate terți și bombardarea utilizatorilor cu reclame invazive. Există, de asemenea, amenințarea unei infecții cu malware.

Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de un VPN, consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri cu un proces gratuit. Vă va ajuta să testați serviciul timp de câteva zile și să analizați dacă software-ul funcționează pentru dvs. sau nu.

Unele VPN-uri de evitat

Unul dintre motivele pentru care oamenii optează pentru un VPN este acela că confidențialitatea și anonimatul lor sunt garantate online. Aceasta este o parte din angajamentul furnizorilor de VPN implicit să se semneze și ei. Când aceste etici nu sunt îndeplinite, credem că acesta este un steag roșu. În această secțiune, vom prezenta trei astfel de exemple:

1. HolaVPN

Hola, bazată pe Israel, a operat odată o populară extensie VPN pentru browserul Chrome. Popularitatea sa a făcut ca baza de utilizatori să crească până la 50 de milioane substanțiale. Din păcate, acest lucru nu a motivat compania să-și reducă bunăvoința. În schimb, a pus bazele de utilizare nestetic asupra utilizatorilor transformându-le în pioni neperformanți într-o armată de botnet masivă.

Utilizatorii de Hola, fără cunoștința sau consimțământul lor, au lăsat o parte din lățimea lor de bandă de internet sifonată pentru atacuri coordonate pe alte site-uri, promovarea ilegală a conținutului cu drepturi de autor și distribuirea posibilă a pornografiei..

2. Scut hotspot

Sunt conștient de Hotspot Shield de când sunt la începutul anilor 20 (și am încredere că nu sunt pui de primăvară). Compania a fost în jurul valorii de eoni, ceea ce înseamnă că a continuat să ofere valoare utilizatorilor (care au menținut-o la plutire).

În urmă cu câteva luni, industria VPN a fost agitată după ce un grup de advocacy pentru reclamă confidențialitate a susținut că Hotspot Shield a inserat cu putere cookie-urile de urmărire în dispozitivele utilizatorului, a răzuit datele și le-a vândut agenților de publicitate. De asemenea, a fost acuzat că a redirecționat în mod deliberat traficul de comerț electronic către domeniile partenere. Când utilizatorii HotSpot Shield au introdus cereri pentru site-uri precum macys.com, în schimb, au fost navigați către alte site-uri de comerț electronic. Acest lucru a fost realizat pentru a obține profituri afiliate.

Nu putem confirma veridicitatea acestor încălcări, dar urmează o poveste similară în comparație cu alte servicii. Cel mai bine este să evitați Hotspot Shield până când viitorul va fi mai clar.

3. PureVPN

Știri vestimentare în urmă cu câteva luni detalii neîncălzite despre PureVPN se pare că au prezentat în mod eronat politica de logare.

Ryan Lin, utilizator PureVPN, s-a conectat la software pentru a-și ascunde amprenta digitală. Scopul său a fost să se angajeze în șantaj online pentru a obține o sumă mare de numerar de la o femeie în vârstă de 240 de ani.

FBI a fost transportat după o plângere oficială. Au reușit să urmărească activitatea înapoi furnizorului VPN care a făcut repede restul. PureVPN insistă asupra faptului că a identificat doar utilizatorul în funcție de timpul său și nu a înregistrat natura exactă a comunicațiilor, dar cu siguranță ar fi putut fi mai transparent.

În niciun caz, nu condamnăm la utilizarea VPN-urilor pentru a comite acte expres interzise de legile unei țări. Dar furnizorii de VPN trebuie să fie deschise și transparente cu utilizatorii.

Cum fac blogul în anonimat în Oman?

Am comentat mai devreme cum starea de declin a libertăților individuale a Omanului s-a extins la jurnaliști, bloggeri și cetățeni obișnuiți.

Aplicarea legii locale nu tolerează nicio critică adusă familiei conducătoare și nici opinii nepăsate despre viața publică din sultanat. Orice presupuse abateri de la modul de viață islamic sunt, de asemenea, luate în considerare. Dacă sunteți blogger, vă recomandăm să folosiți un VPN în orice moment.

Citiți mai multe în articolul nostru: Cum să faceți un blog anonim, un ghid pentru activiști, denunțători și jurnaliști.

Vă rugăm să rețineți că ar trebui să cercetați posibile ramificări ale comportamentului dvs. înainte de a decide să continuați pe această cale. Dacă este necesar, consultați un avocat care poate fi în măsură să ofere sfaturi în profunzime.

Cum accesez Skype în Oman?

Skype este blocat în sultanatul Orientului Mijlociu, deoarece guvernul consideră că compania de telecomunicații Omantel, care este parțial de stat, nu ar trebui să asiste la nicio scădere a profiturilor.

Serviciile VoIP precum Skype oferă o soluție de rezolvare pentru apelurile internaționale de lungă distanță și, prin urmare, pot mânca la veniturile unei companii de telecomunicații.

Dacă doriți să accesați Skype în Oman, atunci începeți selectând unul dintre VPN-urile recomandate din această listă. Înregistrați-vă și plătiți serviciul, descărcați software-ul autohton și reporniți dispozitivul.

După ce contul dvs. este configurat și gata, faceți clic pe aplicația furnizor VPN (pentru telefonul dvs.) sau pe clientul desktop (pentru PC / Mac) și selectați un server de preferință în America de Nord sau Europa. Chiar dacă ați prefera un server în Orientul Mijlociu, vă recomandăm să nu vă înscrieți în acel curs de acțiune. Acest lucru se datorează faptului că o mulțime de țări din apropierea Omanului blochează Skype, astfel încât un server situat în țara respectivă nu va putea accesa Skype nici.

După ce s-a stabilit o conexiune stabilă, pur și simplu deschideți Skype și folosiți-o așa cum v-ați face în mod normal.

„Oman flag” de Wikipedia

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 80

Adblock
detector