5 cele mai bune VPN-uri pentru Orientul Mijlociu în 2020

5 cele mai bune vpns pentru Orientul Mijlociu

Din păcate, cenzura pe internet este gravă în multe țări din Orientul Mijlociu. Desigur, guvernul nu este singura entitate care vă poate monitoriza activitățile online; există șanse ca angajatorul tău, furnizorul de servicii Internet (ISP) sau hackerii să păstreze de asemenea filele tale. VPN-urile criptează traficul și îl direcționează printr-un server într-o altă locație, asigurându-l că nu poate fi citit de către un observator extern și păstrând activitățile private.

Important: Țările care includ Emiratele Arabe Unite, Oman și Arabia Saudită blochează traficul de la toate VPN-urile aprobate de guvern. Aceasta înseamnă că majoritatea VPN-urilor nu vor lucra în aceste locații. Cu toate acestea, unele mai fac și mai jos, am enumerat cele mai bune VPN-uri care funcționează oriunde în Orientul Mijlociu.

În afară de confidențialitate, acest proces are un alt beneficiu major: vă permite să apăreți ca și cum de fapt sunteți într-o altă țară. Adesea, site-urile și serviciile sunt disponibile numai pentru utilizatorii din anumite locații și verifică adresa IP a utilizatorului înainte de a acorda acces. Cu toate acestea, ori de câte ori vă conectați la un VPN, vi se oferă un IP temporar, specific țării. Majoritatea platformelor nu pot spune diferența, așa că un VPN ar trebui să vă permită să accesați orice vă place, indiferent de locul în care vă aflați.

Vom analiza mai în profunzime cu fiecare dintre cele mai bune opțiuni ale noastre mai târziu, dar dacă doriți doar să consultați recomandările noastre, le puteți găsi mai jos:

 1. ExpressVPN: O VPN de mare viteză cu servere în Egipt și Israel, precum și capacitate puternică de deblocare.
 2. NordVPN: Serviciu cu costuri reduse, de înaltă performanță, foarte sigure, care funcționează în țări cu cenzură online strictă.
 3. PrivateVPN: O modalitate rapidă și fiabilă de a naviga în siguranță pe internet în Orientul Mijlociu.
 4. Surfshark: Serviciu conștient de securitate, cu o largă atingere, viteze mari și care se mândrește cu servere în mai multe țări din Orientul Mijlociu.
 5. VyprVPN: Oferă viteze rapide, numeroase servere din Orientul Mijlociu, securitate avansată și o încercare gratuită de trei zile.

Cum să navigați în siguranță cu un VPN în Orientul Mijlociu

Vestea bună este că, cu o VPN, este destul de simplu să te protejezi când folosești internetul în Orientul Mijlociu:

 1. În primul rând, va trebui să vă înscrieți la un serviciu VPN fiabil (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la un server din țara site-ului sau a serviciului pe care doriți să îl deblocați.
 4. Încercați să încărcați site-ul. Dacă nu se încarcă imediat, ar trebui să ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului. Odată ce reîncărcați pagina, ar trebui să funcționeze corect.

ACOPERIREA VPN-ului PLATIT GRATUIT: De obicei, VPN-urile oferă cele mai mici prețuri abonaților pe termen lung. Dacă nu căutați decât o acoperire pe termen scurt, puteți utiliza doar Garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile in schimb. Deși trebuie să plătiți în avans, puteți anula în orice moment al acestei perioade pentru a primi o rambursare completă, oferindu-vă efectiv o protecție premium gratuit.

Care VPN funcționează cel mai bine în Orientul Mijlociu?

Alegerea VPN-ului pentru a utiliza este rareori la fel de simplă. La urma urmei, există sute de furnizori concurenti, toți care oferă funcții diferite și toți pretind a fi cei mai buni. Pentru a identifica cele mai bune VPN-uri pentru Orientul Mijlociu, am considerat doar servicii care îndeplinesc toate criteriile expuse mai jos:

 • Are o rețea largă, cu servere în mai multe țări din Orientul Mijlociu
 • Oferă conexiuni fiabile, de mare viteză
 • Utilizează criptarea puternică și include diferite alte caracteristici de securitate
 • Include aplicații pentru cele mai populare sisteme de operare
 • Jurnalele nu au informații de identificare personală, deși în mod ideal nu păstrează niciun fel de jurnal

Cele mai bune VPN-uri pentru Orientul Mijlociu

Citiți pentru a găsi cele mai recomandate VPN-uri pentru Orientul Mijlociu:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este capabil să deblocheze o gamă uriașă de servicii, inclusiv Netflix, Hulu și Amazon Prime Video, precum și să ocolească restricțiile impuse de guvern. Oferă lățime de bandă nelimitată, acces la mai mult de 2.000 de servere din 94 de țări (inclusiv Egiptul și Israelul) și viteze suficient de mari pentru a transmite video în direct HD fără niciun fel de buffer vizibil.

Acest VPN vă asigură confidențialitatea cu criptare AES de 256 biți (care este efectiv de nescris), secret perfect înainte și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Aplicațiile sale de pe desktop includ un comutator de oprire care oprește automat tot traficul dacă vă deconectați neașteptat, ceea ce este util în special în țările în care internetul este monitorizat. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, plus puteți plăti cu Bitcoin pentru un plus de liniște sufletească. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

ExpressVPN oferă aplicații pentru Android, iOS, Mac, Windows și Linux. Există, de asemenea, un firmware personalizat pentru a facilita instalarea serviciului pe un router.

Pro:

 • Caracteristici puternice de securitate
 • Foarte rapid
 • Este posibilă înregistrarea anonimă
 • Rețea de servere mari
 • Deblochează serviciile de streaming populare

Contra:

 • Permite doar trei conexiuni simultan

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU Orientul Mijlociu: ExpressVPN este alegerea noastră nr. 1, este rapid, privat și sigur și funcționează în mod sigur în Orientul Mijlociu Funcționează cu servicii blocate în Orientul Mijlociu, cum ar fi Skype, și altele, și oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are o rețea uriașă de peste 5.000 de servere răspândite în 62 de țări, inclusiv Turcia, Israel, Emiratele Arabe Unite și Egipt. Acest VPN este capabil să deblocheze în mod fiabil chiar și cele mai încăpățânate servicii geo-blocate cu ușurință și oferă chiar și servere specializate ofuscate concepute pentru ocolirea blocării guvernamentale. Cu până la șase conexiuni simultane permise, puteți proteja cele mai multe, dacă nu toate, dispozitivele în același timp.

Acest furnizor arată un angajament puternic în privința vieții private. Există criptare de 256 biți, un comutator de omorizare personalizabil, un blocant de anunțuri și un scaner malware, precum și DNS, IPv6, redirecționarea porturilor și protecția împotriva scurgerilor WebRTC. Utilizatorii pot accesa Tor prin VPN sau pot utiliza două VPN-uri simultan. NordVPN are o politică fără jurnaluri și vă permite să vă înscrieți în mod anonim. Chat-ul live este disponibil 24/7 în caz de probleme.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru MacOS, iOS, Windows, Android și Linux. Poate fi instalat manual pe routere wireless.

Pro:

 • Securitate extrem de personalizabilă
 • Conexiuni de încredere
 • Ofera servere proiectate pentru navigare în țări cu cenzură grea

Contra:

 • Conectarea la server poate fi lentă în aplicația desktop

CEA MAI BUNĂ ALEGERE BUDGET: NordVPN oferă o protecție completă, deblocare excelentă și viteze decente la un preț foarte accesibil. Există chiar și o garanție de returnare de 30 de zile.

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN oferă viteze mai mari decât mulți dintre rivalii săi, dar are o rețea mai mică, cu doar 88 de servere care acoperă 59 de țări, inclusiv Israel, Turcia și Cipru. Cu toate acestea, merită să vă luați în considerare, deși este foarte sigur, capabil să deblocheze în țări cu cenzură strictă și, ca bonus, poate debloca chiar și platforme precum Netflix în străinătate. Șase conexiuni sunt permise, astfel încât să puteți transmite fluxul de la orice dispozitiv doriți.

Acest VPN vă păstrează activitățile private cu criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (doar Windows) și protecție WebRTC, DNS și IPv6. In timp ce PrivateVPN are o politică strictă de neînregistrare, vă permite să vă înregistrați anonim folosind o adresă de e-mail și Bitcoin. Aveți dificultăți în configurare? Nicio problemă - asistența pentru clienți poate configura și instala software-ul pentru tine la distanță.

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Configurația manuală este necesară pentru sistemele bazate pe Linux sau routerele de rețea.

Pro:

 • Viteze foarte mari
 • Fără jurnale
 • Capabil să deblocheze serviciile populare

Contra:

 • Fără suport de chat live
 • Rețea destul de mică

BROWSING FAST, SECURĂ: PrivateVPN este un serviciu de încredere, de mare viteză. Are o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, o mare capacitate de deblocare și opțiunea de înregistrare anonimă.

4. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are în jur de 500 de servere care acoperă 50 de țări, inclusiv Israel și Turcia. Are viteze decente și poate debloca în mod fiabil platforme încăpățânate precum Netflix în străinătate, dar există două lucruri care îl diferențiază cu adevărat de concurență. Primul este că poți conectați câte dispozitive doriți. Al doilea este numărul mare de caracteristici de securitate oferite.

Criptarea de 256 biți este activată în mod implicit, la fel ca protecția DNS, WebRTC și IPv6. De asemenea, puteți utiliza comutatorul de ucidere al lui Surfshark, puteți alege să utilizați VPN-uri duale, să vă descurajați traficul sau să permiteți unele aplicații prin VPN. Există chiar și blocarea automată a anunțurilor și a programelor malware. Surfshark nu înregistrează nicio informație de identificare personală. Asistența este disponibilă 24/7 prin chat live.

Surfshark are aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Amazon Fire Stick. În anumite țări, poate fi necesar să configurați manual serviciul pe dispozitivele MacOS și iOS. Poate fi instalat manual pe Linux și selectați routere.

Pro:

 • Suport multi-platformă bun
 • Mai multe caracteristici de securitate
 • Fără logare
 • Conexiuni nelimitate

Contra:

 • Rețea relativ mică

ORIENTAT PRIVAT: Surfshark este un VPN rapid, sigur de securitate. Planurile includ o garanție de returnare de 30 de zile.

5. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN oferă peste 700 de servere în 64 de țări, inclusiv Turcia, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Israel, Qatar și Arabia Saudită. Este un serviciu rapid, capabil să deblocheze platforme precum Netflix fără probleme. Mai mult, vă oferă, de asemenea, acces la stocarea în cloud gratuită și la o aplicație de mesagerie criptată. Abonamentul de bază permite trei conexiuni simultane, dar puteți conecta până la cinci dispozitive cu abonament premium.

Acest VPN include câteva caracteristici utile de securitate. Există criptare de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere (doar versiuni desktop), pentru început. Cu toate acestea, vă permite, de asemenea, să utilizați protocolul său Chameleon care ascunde faptul că utilizați un VPN in primul loc. VyprVPN nu mai înregistrează nicio informație personală, inclusiv adrese IP. Asistența este disponibilă prin chat live, 24/7.

Aplicațiile VyprVPN sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows, MacOS și Blackphone. Poate fi instalat manual pe dispozitive Linux și selectați routere wireless.

Pro:

 • Fără logare
 • Obfuscarea traficului
 • Foarte sigur
 • Poate evita cu ușurință cele mai multe restricții regionale

Contra:

 • Nici o modalitate de a vă înscrie anonim

CARACTERISTICI MARE DE SECURITATE: VyprVPN are mai multe servere din Orientul Mijlociu, caracteristici puternice de securitate și o capacitate mare de deblocare și include chiar și o încercare gratuită de trei zile.

Pot folosi un VPN gratuit în Orientul Mijlociu?

Deși VPN-urile gratuite sunt adesea atrăgătoare la prima vedere, vă sfătuim să folosiți unul. În primul rând, în ciuda bazelor lor uriașe de utilizatori, de obicei au rețele destul de mici. Drept urmare, vă puteți aștepta la viteze foarte lente, care, la rândul lor, duc la videoclipuri înțepenite și la pauze lungi în timp ce bufferul conținutului dvs. În plus, aceste VPN-uri de obicei nu pot debloca cele mai populare servicii geo-blocate, ceea ce înseamnă că este foarte puțin probabil să poată ocoli restricțiile impuse de guvern..

VPN-urile gratuite nu sunt organizații de caritate; sunt concepute pentru a câștiga bani la fel ca orice altă afacere. Cu toate acestea, deoarece nu facturează direct utilizatorul, trebuie să găsească alte modalități de a face profit. Acest lucru înseamnă, de obicei, că vor include reclame mari pe site-urile pe care le vizitați, dar unele servicii folosesc chiar și cookie-uri de urmărire pentru a recolta date valoroase ale utilizatorilor. După ce a fost colectat suficient, acesta poate fi vândut terților fără cunoștința dvs. sau consimțământul expres.

În cele din urmă, dar cel mai important, nu există nicio garanție că veți alege chiar și un serviciu sigur. Un sondaj din 2016 a arătat că din 283 de aplicații testate, peste 38% au inclus malware. Presupunând că găsiți unul care nu, 18% l-au lăsat pe utilizator să răsfoiască fără criptare, iar 84% au scăpat informații personale prin IPv6. Chiar și cunoscutele VPN-uri gratuite vin cu propriile riscuri, după cum am descoperit când Hola a fost prins vânzând lățimea de bandă a utilizatorului inactiv pentru a ajuta la rularea botnet-urilor..

Cea mai bună modalitate de a vă proteja online este să utilizați un VPN de încredere cu o primă politică de confidențialitate pentru utilizatori.

Pot viziona televizorul din Orientul Mijlociu în străinătate cu un VPN?

Pentru toate intențiile și scopurile, după ce v-ați conectat la un server dintr-o anumită țară, puteți accesa servicii din acea regiune ca și cum v-ați afla fizic. Aceasta înseamnă că da, puteți utiliza un VPN pentru a viziona televizorul din Orientul Mijlociu din străinătate. De exemplu, ați putea transmite Cinemoz, Starzplay sau Shahid din afara Orientului Mijlociu sau puteți accesa Hulu, Netflix sau BBC iPlayer din interiorul Orientului Mijlociu, în funcție de ce server utilizați..

Este important să rețineți că unele platforme împiedică utilizatorii străini să acceseze serviciile în alte moduri. De exemplu, vi se poate solicita să utilizați o metodă de plată disponibilă doar într-o anumită țară sau ar trebui să verificați dacă de fapt aveți o adresă sau un număr de telefon din Orientul Mijlociu. Unele servicii, inclusiv Netflix, vă permit să plătiți cu carduri cadou. Acestea sunt ideale, deoarece sunt destul de simple de achiziționat și nu necesită să introduceți informații personale.

Cenzura pe Internet în Orientul Mijlociu

Țările din Orientul Mijlociu, cum ar fi Arabia Saudită, Egiptul și Emiratele Arabe Unite au unele dintre cele mai omniprezente cenzuri pe internet din lume. Există numeroase cazuri documentate de cetățeni judecați pentru că au vorbit prost de la guvern sau pentru a exprima opinii contrare status quo-ului. Aceste țări restricționează accesul la conținuturi uriașe de conținut, iar aceste blocuri includ adesea platforme populare de social media, aplicații de mesagerie și site-uri de știri, restricționând sever fluxul de informații nepărtinitoare..

Pot avea probleme pentru utilizarea unui VPN în Orientul Mijlociu?

În realitate, depinde de țara în care vă aflați și pentru ce utilizați un VPN. Orientul Mijlociu este o regiune imensă, formată din peste 15 țări, fiecare cu propriile reguli și reglementări. Mai jos, am enumerat fiecare țară din Orientul Mijlociu, starea internetului său și orice restricții VPN pe care le-ar putea avea.

Notă: deși am încercat să fim cât mai minuțiosi în timp ce cercetăm acest articol, nu suntem experți legali. Comparitech nu permite folosirea unui VPN în scopuri ilegale și recomandă cititorilor noștri să cerceteze legislația relevantă a unei țări pentru ei înșiși înainte de a călători.

ȚarăInternetUtilizarea VPN
Bahrain Cenzura păstrătoare și istoric de activiști amenințători. nereglementată
Cipru Site-urile de jocuri de noroc străine sunt blocate, altfel fără restricții. nereglementată
Egipt Știri, anti-cenzură și platforme de comunicații criptate sunt blocate. Supraveghere puternică pe social media. Neregulat, dar majoritatea site-urilor web sunt blocate
Iran Blocarea pe scară largă, inclusiv știri, social media și aplicații de mesagerie criptate. Doar VPN-urile aprobate de guvern
Irak Blocarea recurentă a rețelelor de socializare, posibilă supraveghere guvernamentală. Banned bine
Israel Siturile de jocuri de noroc non-israeliene sunt blocate. nereglementată
Iordania Probleme sensibile din punct de vedere politic și conținut LGBT cenzurate. Istoric de supraveghere pe internet și arestarea jurnaliștilor. nereglementată
Kuweit Toate conținuturile sexuale (inclusiv suportul LGBT) și anti-monarhie, anti-înființare sau conținut anti-religios sunt blocate. nereglementată
Liban Blocarea inconsistentă a site-urilor de jocuri de noroc și pornografie. nereglementată
Oman Supraveghere și cenzură extinsă a materialelor legate de sex, anti-islam, anti-guvernare sau sentimente anti-cenzură. Neregulat, dar multe site-uri VPN blocate
Palestina Cenzura selectivă pentru știri și pornografie. nereglementată
Qatar ISP de stat poate intercepta traficul altor ISP. Dating, pornografie, anti-guvernare, confidențialitate, servicii VoIP blocate. nereglementată
Arabia Saudită Istoricul arestării sau asasinării jurnaliștilor. Materialul legat de criptare, VPN-uri, subiecte sexuale sau conversie religioasă este blocat, la fel ca acoperirea de știri care prezintă guvernul în mod nefavorabil.. Neregulat, dar multe site-uri VPN blocate
Siria Blocarea și supravegherea extinsă a site-urilor antiguvernamentale și de știri. Are o istorie a asasinării jurnaliștilor și a campaniilor de război cibernetice pro-guvernamentale. nereglementată
Curcan Blocuri răspândite pe pornografie, schimb de fișiere, știri, social media, jocuri de noroc, stocare în cloud, informații gratuite și site-uri de streaming. Site-urile VPN nereglementate, dar populare, blocate
Emiratele Arabe Unite Blochează conținutul legat de întâlniri, pornografie, jocuri de noroc, rețele de socializare, servicii VoIP, ocolirea cenzurii și orice este considerat politic sensibil. Neregulat, dar utilizarea unui VPN pentru orice lucru ilegal este o crimă în sine
Yemen Cenzori materiale anti-islam, jocuri de noroc, sex, anti-stabilire sau conținut „jignitor”. A fost cunoscut pentru accesorii web care nu sunt interzise, ​​inclusiv Facebook. nereglementată

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 57

Adblock
detector