5 cele mai bune VPN-uri pentru PlayStation Vue: Flux live de oriunde

Doriți să accesați PlayStation Vue din străinătate? În această postare, vă vom arăta cum să trăiți în flux conținut PlayStation Vue indiferent de locul în care vă aflați. Folosind o rețea virtuală virtuală (VPN) puteți ocoli restricțiile geografice și puteți viziona PlayStation Vue în direct online din țări din afara SUA.

Cel mai bun VPN pentru PlayStation Vue

Platformele de difuzare folosesc adesea măsuri de geo-blocare pentru a împiedica spectatorii din afara regiunii lor de difuzare să ajusteze. Cu toate acestea, VPN-urile permit utilizatorilor să se conecteze la servere din diferite țări. Vi se va atribui o adresă IP temporară, specifică regiunii, care face ca site-ul sau serviciul să creadă că sunteți de fapt localizat în altă parte. În plus, VPN-urile îți cresc securitatea online prin criptarea traficului. Acest lucru face imposibil de citit oricui care vă poate monitoriza conexiunea, inclusiv hackerii, administratorii de rețea sau furnizorii de servicii internet.

Primul pas către deblocarea PlayStation Vue este alegerea unui VPN adecvat. Fiecare serviciu este diferit: unii acordă prioritate ușurinței în timp ce alții oferă rețele de servere mai mari, opțiuni de securitate mai avansate sau funcții de deblocare mai bune. Pentru a găsi cele mai bune servicii pentru PlayStation Vue, am căutat VPN-uri care îndeplinesc următoarele criterii:

 1. Operează numeroase servere în SUA
 2. Are un impact minim asupra vitezei rețelei
 3. Poate debloca PlayStation Vue și alte servicii de streaming populare
 4. Oferă criptare puternică și caracteristici suplimentare de securitate
 5. Menține jurnalele minime sau, în mod ideal, deloc

Cum se deblochează PlayStation Vue cu un VPN

Nu vă faceți griji dacă nu ați utilizat niciodată o VPN înainte: deblocarea conținutului geo-restricționat este simplă și funcționează la fel pentru majoritatea platformelor:

 1. Înscrieți-vă la una dintre VPN-urile de mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați software-ul. Există mai multe versiuni diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la un server american.
 4. Încercați să accesați conținut din PlayStation Vue. Ar trebui să descoperiți că se încarcă aproape instantaneu.

OBȚINE GRATUIT UN VPN PREMIUM: Adesea, furnizorii de VPN oferă prețurile lor cele mai mici doar clienților dispuși să se înscrie ani la rând. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp, sau doriți doar să urmăriți un eveniment specific, puteți profita de proba gratuită ExpressVPN de 30 de zile. Este necesară o plată în avans, dar puteți anula în termen de 30 de zile pentru a primi o rambursare completă.

Mai jos, veți găsi VPN-urile noastre recomandate pentru PlayStation Vue:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-Playstation-Vue

ExpressVPN este o alegere excelentă pentru streamingul PlayStation Vue. Are 28 de servere americane, distribuite în 18 state și are un impact neglijabil asupra vitezei rețelei. În plus, acesta este unul dintre puținele VPN-uri rămase care pot evita constant măsurile agresive de geo-restricție folosite de platforme precum Netflix și BBC iPlayer. Cu trei conexiuni simultane permise, vă puteți proteja dispozitivele cele mai utilizate cu un singur cont.

Acest serviciu vă păstrează în siguranță online folosind o combinație de criptare de 256 biți, secret perfect înainte, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS. Cel mai bun dintre toate, ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica personal. Dacă aveți probleme, puteți contacta asistența clienților prin chat live, 24/7.

ExpressVPN oferă aplicații pentru dispozitive Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Poate fi instalat pe routere wireless acceptate, deși aceasta necesită configurare manuală.

OFERTA EXCLUSIVĂ: Cititorii noștri pot economisi 49% și obține gratuit trei luni suplimentare prin înscrierea la planul anual al ExpressVPN. Aceasta vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Încercați-l și, dacă nu sunteți mulțumit, puteți anula și recupera banii.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

Ofertă NordVPN de 3 ani

NordVPN are una dintre cele mai mari rețele de servere ale oricărui serviciu VPN major. Există peste 1.900 de servere din care să aleagă în SUA, cu unele dedicate streamingului HD. Pe lângă ocolirea georestricțiilor PlayStation Vue, acesta poate debloca în mod sigur platformele de streaming populare precum Netflix, Hulu și Amazon Prime Video.

Securitatea este acolo unde NordVPN iese în evidență cu adevărat. Utilizează criptarea AES de 256 biți și oferă utilizatorilor un comutator de omor extrem de personalizabil, protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6 și mai multe funcții mai avansate. Acestea includ posibilitatea de a utiliza VPN-uri duble, de a vă conecta la Tor cu un VPN și de a bloca automat reclame sau malware. NordVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, așa că știți că activitățile dvs. vor fi păstrate private.

Acest serviciu are aplicații dedicate pentru MacOS, Windows, iOS și Android. Instalarea manuală este necesară pentru platformele bazate pe Linux și routerele acceptate.

SALVAȚI 77%: Alegeți planul pe trei ani al NordVPN și reduceți prețul cu un imens 77%. Aceasta reduce plata lunară la doar 2,75 USD.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

CyberghostVPN

CyberGhost face ca cele mai multe servicii de blocare geografică să fie transmise foarte simplu: trebuie doar să faceți clic pe butonul Deblocați fluxul opțiune și alegeți un serviciu. Deși PlayStation Vue nu este menționat după nume, îl puteți debloca conectându-vă la unul dintre cele 464 de servere americane de mare viteză ale CyberGhost. Veți constata că acestea sunt suficient de rapide pentru a transmite video în direct HD fără buffering sau retard.

Acest serviciu este conceput pentru a fi cât mai ușor de utilizat. Cu criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere, redirecționarea forțată a HTTPS, verificarea anti-malware și blocarea anunțurilor, CyberGhost funcționează eficient ca un instrument de securitate online integral. Nici o informație de identificare personală nu este stocată și, deoarece protejează împotriva DNS, IPv6 și scurgerilor de redirecționare a porturilor, activitățile dvs. nu vor fi dezvăluite nimănui.

Acest VPN oferă aplicații Android, iOS, Windows și MacOS. Funcționează cu dispozitive Linux și routere de rețea selectate, deși acestea trebuie configurate manual.

OFERTA CITITORULUI: Înscrieți-vă la oferta de un an a CyberGhost și economisiți 77%. Mai mult decât atât, veți primi o acoperire suplimentară de șase luni absolut gratuită. Cu o garanție de returnare de 30 de zile, puteți încerca acest serviciu fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

4. IPVanish

Pagina de ofertă IPVanish.

IPVanish a fost mult timp favorit al utilizatorilor cărora le place să transmită video online. Oferă suport excepțional pentru mai multe platforme, viteze mari și o selecție uriașă de servere din care să alegeți (479 din SUA). Cu până la zece conexiuni permise în orice moment, întreaga familie poate transmite PlayStation Vue și multe altele cu un singur abonament.

Cu IPVanish, beneficiile nu se opresc la o experiență ușor de utilizat. Acest furnizor pune un accent major și pe securitate. Folosește criptare de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și implicit un comutator de ucidere, dar puteți bloca traficul local, vă ofuscati datele și puteți comuta adrese IP la intervale regulate. Această VPN nu înregistrează nicio informație care ar putea fi utilizată pentru a vă identifica.

IPVanish are aplicații ușoare, ușor de utilizat pentru MacOS, Windows, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Poate fi, de asemenea, instalat manual pe sisteme bazate pe Linux și routere de internet acceptate.

EXCLUSIV: Cititorii Comparitech pot economisi până la 60% din abonamentele IPVanish aici. Acestea vin cu o garanție de returnare de 7 zile, astfel încât nu există niciun risc.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

privatevpn-banner

În ciuda faptului că ai doar zece servere americane, PrivateVPN merită în continuare timpul tău. Oferă viteze mai mari decât mulți dintre concurenții săi și este capabil să deblocheze servicii de streaming majore, inclusiv Netflix, Now TV, BBC iPlayer și, desigur, PlayStation Vue. Permite până la șase conexiuni simultane pe cont, astfel încât să puteți proteja toate dispozitivele simultan.

PrivateVPN are criptare de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS și un comutator de oprire care oprește transferul de date la deconectarea de la VPN. În plus, PrivateVPN nu înregistrează nicio informație de sesiune sau activitate, astfel încât să puteți naviga cât mai anonim. Chatul live este disponibil 24 de ore din 24, iar un agent de asistență poate chiar instala software-ul de la distanță pentru dvs., dacă doriți.

PrivateVPN are disponibile aplicații Windows, Android, MacOS și iOS. Selectează routerele și sistemele Linux pot fi configurate manual.

OFERTA DE UN AN: Reduceți prețul cu mai mult de 70% și obțineți cinci luni suplimentare gratis, alegând planul anual al PrivateVPN.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Pot folosi un VPN gratuit cu PlayStation Vue?

La prima vedere, VPN-urile gratuite par o modalitate ușoară de a vă proteja online. Cu toate acestea, recomandăm cu fermitate împotriva utilizării lor, din mai multe motive. Aceste servicii au un flux constant de utilizatori, dar nu au infrastructura serverului pentru a le gestiona. În practică, acest lucru înseamnă că veți experimenta viteze de navigare foarte lente, clipuri video și deconectări sporadice. Mai mult, PlayStation Vue a încercat tot posibilul să împiedice utilizatorii VPN să urmărească orice. Ca atare, probabil că VPN-urile gratuite nu vor funcționa pentru a debloca serviciul în primul rând.

Ca orice afacere, există VPN-uri gratuite pentru a câștiga bani. Nu taxează direct utilizatorul, dar folosesc alte metode pentru a obține un profit. Adesea veți găsi că VPN-urile gratuite introduc reclame în paginile pe care le vizitați, dar pot utiliza și cookie-uri de urmărire pentru a vă urmări activitățile chiar și după ce vă deconectați. Jurnalele detaliate ale obiceiurilor dvs. de navigare pot fi apoi vândute către terți fără a ști.

În sfârșit, nu există nicio garanție că VPN-ul gratuit pe care îl utilizați va fi legitim. Un studiu recent a arătat că multe aplicații gratuite „VPN” au încercat în mod activ să instaleze malware pe sistemul utilizatorului. Chiar și cei care nu au făcut acest lucru, s-a arătat că au diverse defecte de securitate, presupunând că de fapt criptează datele dvs.. Chiar dacă optați pentru o VPN populară gratuită, puteți fi în continuare în pericol: în urmă cu câțiva ani, am văzut că unul vinde lățimea de bandă a utilizatorilor săi pentru a facilita o botnet. Când vine vorba de securitate online, nu puteți fi prea atent; vă recomandăm să folosiți un VPN de încredere, de încredere, care să plaseze în primul rând confidențialitatea utilizatorilor săi.

Pot să mă înscriu la PlayStation Vue?

În timp ce puteți utiliza un VPN pentru a debloca PlayStation Vue din străinătate, numai persoanele din Statele Unite se pot înscrie. Acest lucru se datorează faptului că Sony verifică dacă metoda dvs. de plată este înregistrată pe o adresă americană. În prezent, utilizatorii care încearcă să se înscrie din alte țări văd un mesaj care scrie:

PlayStation Vue nu este disponibil

Ne pare rău, PlayStation Vue este disponibil numai în Statele Unite.

Dacă utilizați o VPN, nu veți vedea acest mesaj și, în schimb, veți putea începe procesul de înscriere. Cu toate acestea, chiar dacă optați pentru un proces gratuit, va trebui să introduceți informații de facturare, iar singura opțiune de țară pentru adresa de facturare a cardului de credit este SUA.

Din păcate, nu există nicio cale ușoară sau de încredere în jurul acestei restricții, decât dacă aveți un prieten din SUA care dorește să vă înscrie.

Ce dispozitive pot folosi pentru PlayStation Vue?

Dispozitive acceptate PlayStation Vue

Este de remarcat faptul că nu aveți nevoie de un PlayStation pentru a utiliza PlayStation Vue. În timp ce există aplicații native pentru PlayStation 3 și 4, puteți, de asemenea, să vă reglați prin Roku, Amazon Fire TV / Fire Stick, Android, iOS, Apple TV, Chromecast sau playerul web. Deși unele dintre aceste sisteme nu au aplicații VPN native, ați putea instala un VPN pe routerul de acasă. Aceasta va dirija automat traficul către și de pe toate dispozitivele conectate prin serverul VPN ales. În plus, puteți alege să utilizați un router virtual.

Cât costă PlayStation Vue?

Pachetul cel mai scump PlayStation Vue, Access, include 48 de canale diferite și costă 44,99 USD pe lună. Cu toate acestea, prețurile pot ajunge până la 79,99 USD pe lună dacă doriți să adăugați acoperire sportivă, filme sau alte canale suplimentare. În plus, anumite suplimente nu sunt disponibile ca parte a niciunui plan: dacă doriți să vizionați conținut în limba spaniolă, de exemplu, va costa 4,99 USD în plus.

Există perioade de încercare gratuite disponibile pentru unele pachete. Vi se va solicita să înregistrați o metodă de plată, dar dacă decideți că serviciul nu este ceea ce căutați, puteți anula fără a fi taxat.

Ce pot urmări pe PlayStation Vue?

PlayStation Vue oferă o gamă largă de canale independente și pachet. Mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai populare oferte ale sale:

 • Cartoon Network
 • canal Disney
 • AMC
 • Arată timpul
 • VULPE
 • ESPN
 • Descoperire
 • HBO
 • NBC Sports
 • MLB
 • NBA TV
 • SyFy
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 69

Adblock
detector