5 cele mai bune VPN-uri pentru Popcornflix, astfel încât să puteți viziona oriunde

Captura de ecran a paginii de pornire Popcornflix

Popcornflix oferă gratuit streaming de filme de lungă durată și emisiuni TV. Lansat în 2011, nu necesită abonament, deși reclamele sunt acceptate. Din păcate, unii oameni nu pot accesa Popcornflix, deoarece este disponibil numai în SUA și Canada. Din fericire, există o soluție! Folosind una dintre aceste 5 cele mai bune VPN-uri pentru Popcornflix, veți putea viziona Popcornflix în străinătate fără nicio problemă.

Serviciile de streaming precum Popcornflix, Netflix și Hulu sunt cunoscute ca având restricții geografice pentru conținutul lor. Dacă nu sunteți în SUA sau Canada, veți găsi probabil următorul mesaj de eroare pe Popcornflix:

Acest videoclip nu este disponibil în țara dvs. Înapoi la listă...“

Din fericire, există o soluție la această problemă. Folosind unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Popcornflix, puteți transmite Popcornflix din străinătate, oriunde v-ați afla. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează traficul dispozitivului și îl parcurge printr-un alt server, servind la ascunderea locației tale reale. Astfel, puteți utiliza un VPN pentru a transmite fluxul Popcornflix prin setarea locației dvs. ca SUA sau Canada.

Vom acoperi fiecare VPN care deblochează în detaliu Popcornflix. Dacă nu doriți să citiți întregul articol, atunci acestea sunt cele mai bune 5 VPN-uri pentru Pocornflix:

 1. ExpressVPN: Viteze rapide pentru streaming, deblochează multe site-uri de streaming.
 2. NordVPN: Cea mai bună alegere VPN bugetară.
 3. Cyberghost: Un alt VPN bugetar bun, cu viteze rapide.
 4. IPVanish: Popular cu torrentere și utilizatori Kodi.
 5. PrivateVPN: Viteze rapide și bune pentru streaming.

Deși există o mulțime de VPN-uri pe piață, nu toate au un standard ridicat. Într-adevăr, VPN-urile pot varia foarte mult în ceea ce privește viteza, securitatea și serviciul pentru clienți. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru Popcornflix, am căutat cele care îndeplinesc următoarele criterii:

 • O rețea mare cu servere la nivel mondial
 • Conexiuni rapide și stabile pentru streamingul neîntrerupt
 • Nicio înregistrare a informațiilor dvs. personale
 • Securitate și criptare puternică
 • Asistență rapidă și eficientă pentru clienți

Cum să transmiteți Popcornflix în străinătate cu un VPN

Dacă nu aveți experiență în utilizarea unui VPN, nu vă faceți griji. Este foarte ușor de instalat și de utilizat un VPN pentru a debloca Popcornflix și alt conținut geo-blocat. Pur și simplu urmați acești pași:

 1. Înregistrați-vă la una dintre VPN-urile enumerate mai jos - (vă recomandăm ExpressVPN.)
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN. Asigurați-vă că selectați versiunea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din SUA sau Canada.
 4. Încercați unul dintre videoclipurile de pe Popcornflix. Este un site gratuit, fără înregistrare necesară. Este posibil să fie nevoie să actualizați pagina pentru ca toate modificările VPN să intre în vigoare.
 5. Bucurați-vă de filmele și emisiunile TV oferite!

Cele mai bune VPN-uri pentru Popcornflix

Iată lista noastră cu cele mai bune 5 VPN-uri pentru Popcornflix:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un furnizor de cea mai bună evaluare, deoarece funcționează bine pe toate fronturile. Cu peste 2.000 de servere VPN disponibile în 94 de țări, nu veți avea nicio problemă să folosiți ExpressVPN pentru a transmite Popcornflix sau într-adevăr orice alt serviciu important, cum ar fi Netflix, Hulu, BBC iPlayer sau Amazon Prime Video. ExpressVPN oferă performanțe excelente, cu lățime de bandă nelimitată.

În afară de faptul că este extrem de rapid, fără tamponare și puțin până la niciun decalaj, ExpressVPN este extrem de ușor de utilizat. Designul simplu înseamnă că este puțin probabil să ai nevoie de mult ajutor. În ciuda acestui fapt, suportul pentru chat-ul în direct 24 de ore este disponibil. Am testat timpul de răspuns al serviciului pentru clienți și am considerat că acesta este cât mai rapid în medie de 15 secunde.

De asemenea, suntem foarte impresionați de securitatea oferită de ExpressVPN. De fapt, acesta a înscris 18/19 în confidențialitatea noastră completă & Fișă de scor de securitate. Criptarea AES pe 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucid sunt doar câteva dintre caracteristicile de securitate existente. Mai mult, ExpressVPN nu ține niciun registru de activitate, permițându-vă confidențialitatea totală.

ExpressVPN oferă aplicații pentru toate sistemele de operare majore, inclusiv Windows, Mac, iOS și Android. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome, Firefox și Safari. Alte dispozitive acceptate includ Apple TV, Fire TV, Smart TV, PlayStation și Android TV box.

Pro:

 • Are viteze rapide pentru streaming
 • Deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Are servere în 94 de țări
 • Oferă un serviciu privat, sigur

Contra:

 • Puțin mai scump decât unii rivali

CELE MAI BINE PENTRU RĂZBOI: VPN Express este alegerea noastră 1 pentru streaming. Este rapid, fiabil și foarte ușor de utilizat și deblochează cu ușurință o mare varietate de servicii de streaming.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un alt minunat. Cu una dintre cele mai mari rețele de servere din toate VPN-urile, NordVPN este un serviciu VPN puternic pe care trebuie să-l iei în considerare. Are peste 5.000 de servere din 62 de țări, dintre care aproape 2.000 sunt localizate în Statele Unite. Pe lângă faptul că pot selecta un server în funcție de țară, utilizatorii pot alege, de asemenea, tipul de server care se potrivește nevoilor lor, fie că este vorba de o VPN dublă sau de un IP dedicat. Acest VPN funcționează bine nu numai cu streamingul Popcornflix, ci și cu Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Aplicația are un design simplu, ceea ce o face deosebit de ușor de utilizat. Este posibil să securizați până la 6 dispozitive simultan cu un singur cont NordVPN. Când vine vorba de securitate, NordVPN este acolo cu cei mai buni. În mod crucial, NordVPN are o politică zero-jurnaluri, fără stocarea jurnalelor de utilizare sau a jurnalelor de sesiune, astfel încât informațiile dvs. personale vă rămân private. Alte caracteristici de securitate includ criptarea AES de 256 biți, un comutator automat de omor și protecția împotriva scurgerii DNS

NordVPN oferă aplicații prietenoase pentru Windows, MacOS, iOS și Android, precum și extensii pentru browserele Chrome și Firefox. În timp ce Linux este acceptat, acesta trebuie configurat manual.

Pro:

 • Nu urmărește datele personale
 • Oferă o conexiune securizată, criptată
 • Conectați până la șase dispozitive simultan

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este puțin greoaie

SERVICIU DE COSTURĂ MICI NordVPN oferă o valoare excelentă pentru bani. Pentru un preț mic, obțineți acces la un număr mare de servere, capacități excelente de deblocare și o gamă excelentă de funcții de securitate.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un VPN ușor de utilizat, ceea ce îl face deosebit de bun pentru cei care încep să utilizeze un VPN. Cunoscut pentru furnizarea unui serviciu constant de încredere, CyberGhost are în jur de 3.000 de servere. În timp ce puteți selecta un anumit server, puteți, de asemenea, să faceți ca CyberGhost să lucreze pentru dvs. - atât țara cât și locația specifică a serverului pot fi simulate automat, alocând cel mai rapid server disponibil. Există, de asemenea, lățime de bandă și trafic nelimitat, ceea ce face excelent pentru streamingul Popcornflix.

Dacă doriți să instalați un VPN pe diversele dispozitive conectate la internet, CyberGhost vă permite să aveți 7 conexiuni simultane pe până la 7 dispozitive - adică mai mult decât majoritatea altor VPN-uri de pe piață. Când vine vorba de securitate, CyberGhost a fost singura companie din 2018 care a obținut un scor perfect în fișa noastră de confidențialitate și securitate VPN. Cu o criptare AES de 256 biți, protecție DNS și scurgeri IP și o politică strictă fără jurnaluri, este o VPN foarte sigură. Dacă aveți probleme, există, de asemenea, asistență de chat în direct 24 de ore pe 7, care am considerat că este foarte rapid.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Configurația manuală este necesară pentru Linux.

Pro:

 • Viteze decente, fiabile
 • Oferă asistență pentru chat în direct 24/7
 • Vine cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile

Contra:

 • Are probleme la deblocarea unor site-uri de streaming

MARE alegere pentru începuturi: Aplicațiile Cyberghost sunt extrem de intuitive. Are viteze rapide și funcționează cu diverse site-uri de streaming și oferă un serviciu privat și securizat.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un alt VPN bun pentru deblocarea Popcornflix. Are peste 1.000 de servere anonime în mai mult de 60 de țări și este o opțiune populară printre utilizatorii Kodi. Ceea ce ne place în special despre IPVanish este că este extrem de fiabil, cu o conexiune foarte stabilă. Combinat cu o viteză respectabilă, acest lucru permite transmiterea de calitate a Popcornflix cu buffering minim sau lag. De asemenea, este de remarcat faptul că există o lățime de bandă nelimitată, date și schimbare de server.

Configurarea IPVanish este rapidă și ușoară, în timp ce interfața este foarte ușor de utilizat. Cu un singur abonament, veți putea conecta până la 10 dispozitive simultane simultan - mai mult decât oricare alt VPN din această listă. Liniștea sufletească este prevăzută cu diversele caracteristici de securitate care includ criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și lPv6 și un comutator de ucidere. Mai mult, IPVanish are o politică strictă cu jurnalele zero.

Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pentru a fi utilizate pe Windows, MacOS, iOS și Android. Linux necesită configurare manuală.

Pro:

 • Protejează confidențialitatea
 • Viteze foarte rapide
 • Conectați până la zece dispozitive simultan

Contra:

 • Nu vom lucra cu toate serviciile de streaming
 • Nu are un chat live 24/7

SERVICII DE STREAMING UNBLOCKS: PrivateVPN deblochează cu ușurință multe dintre serviciile de streaming populare. Deși are acces la un număr mic de servere, PrivateVPN vă poate oferi acces la Netflix BBC iPlayer, Hulu și multe altele.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Pot viziona Popcornflix cu un VPN gratuit?

Deși un VPN gratuit poate părea o idee bună, nu le recomandăm din câteva motive. Unul dintre motivele principale este că VPN-urile gratuite oferă de obicei performanțe slabe. Acest lucru este de așteptat, deoarece atrag mulți utilizatori și au prea puține servere! Adăugați la această plafonă de date și limitele de lățime de bandă și este posibil să experimentați un flux destul de tare.

În afară de transmiterea lentă și de proastă calitate, VPN-urile gratuite sunt adesea mai puțin sigure. Deoarece sunt gratuite, trebuie să găsească alte modalități de a câștiga bani, iar acestea includ frecvent păstrarea jurnalelor de activitate online și spam-ul cu reclame. Se presupune că VPN-urile ne protejează confidențialitatea și anonimatul, astfel încât VPN-urile gratuite care folosesc aceste practici sunt contrare.

In cele din urma, VPN-urile gratuite conțin uneori malware. În loc să vă asumați riscul, este mai bine să mergeți cu un furnizor VPN de încredere încercat și de încredere, care pune primul client. Asigurați-vă că aveți grijă de cele care oferă criptare și nu păstrați jurnalele activității dvs. personale online, precum cele de mai sus!

Ce pot urmări pe Popcornflix?

Puteți viziona filme întregi, precum și emisiuni TV pe Popcornflix. Unele dintre titlurile disponibile includ:

 • Zodiac
 • Monstru
 • Detectorists
 • Criminalele Dumbest din America
 • Băiețel bătrân
 • Dial M pentru crimă
 • Fata cu tatuajul dragon
 • Doar pentru Râsete
 • The Weird Al Show
 • Teroarea Amityville
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1

Adblock
detector