5 cele mai bune VPN-uri pentru PS4 sau PS3

Rotunjim cele mai bune VPN-uri pentru PS4 și PS3 și vă arătăm cum să configurați și să utilizați VPN-ul.5 cele mai bune VPN-uri pentru PS4 sau PS3

Cauți să transmiteți, să jucați sau să navigați pe internet în siguranță pe consola PlayStation? În această postare, vă vom explica ce este o rețea virtuală virtuală (VPN), vă vom arăta cum să instalați o VPN pe PS4 sau PS3 și vă vom recomanda unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru a le utiliza.

Anterior, utilizatorii au reușit să ocolească restricțiile regionale folosind un server proxy simplu, dar în ultimii ani, majoritatea serviciilor și-au îmbunătățit tehnicile de geo-blocare. Acum, încercarea de a accesa servicii precum Netflix într-un astfel de mod duce de obicei la următoarea eroare: „Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy.

Există însă un alt mod: dacă doriți să accesați biblioteca din străinătate a unei alte țări din străinătate sau să limitați efectele unui atac DDoS în timpul jocurilor, o VPN vă poate ajuta. VPN-urile vă criptează traficul - împiedicându-l să fie citit prin ochi neclintiți - și vă permit să vă răsfățați locația, astfel încât să puteți accesa platforme geo-blocate peste hotare.

Care VPN-uri sunt cele mai bune pentru PS4 și PS3?

Primul pas este alegerea furnizorului VPN potrivit și fiecare serviciu este ușor diferit. De exemplu, unii ar putea acorda prioritate vitezei, în timp ce alții pun un accent mai mare pe securitatea dvs. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru PlayStation 3 sau PlayStation 4, am căutat servicii cu următoarele caracteristici:

 • Are o rețea extinsă care cuprinde multe țări
 • Este suficient de stabil și rapid pentru a transmite videoclipuri 4K fără o tamponare vizibilă
 • Este ușor și ușor pentru instalarea utilizatorilor începători
 • Utilizează criptarea puternică și oferă funcții suplimentare de securitate
 • Jurnalele nu au informații de identificare personală, sau mai bine zis, nimic deloc

OBȚINE GRATUIT UN VPN PREMIUM: De obicei, VPN-urile își rezervă cele mai mici prețuri pentru clienții care se angajează cu câțiva ani înainte. Cu toate acestea, dacă nu căutați decât o acoperire pe termen scurt (de exemplu, dacă plecați în străinătate în vacanță), puteți utiliza proba gratuită ExpressVPN de 30 de zile. Vi se va cere să plătiți în avans, dar puteți anula în orice moment al procesului pentru a primi o rambursare completă.

Mai jos, am enumerat cele mai bune VPN-uri pentru PlayStation 3 și 4.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă viteze mari și are peste 2.000 de servere în 94 de țări diferite, ceea ce îl face o alegere puternică pentru streaming. Mai mult, acest VPN este capabil să deblocheze mai multe platforme de streaming cu care majoritatea altora se confruntă, precum Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Deoarece ExpressVPN oferă propriul firmware personalizat, vă puteți proteja routerul (și, prin urmare, PlayStation) în câteva minute.

Cu criptare AES de 256 biți, secret perfect înainte, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere (numai în versiunile desktop) care oprește tot traficul atunci când pierdeți conexiunea, ExpressVPN vă păstrează traficul în siguranță în orice moment.. Acest serviciu nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica și acceptă plățile Bitcoin, ceea ce îl face o alegere puternică pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live pentru a rezolva eventualele probleme.

Acest serviciu oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Poate fi configurat manual pe unele routere, dar cu firmware-ul personalizat al ExpressVPN, aceasta este o experiență rapidă și rezonabilă.

3 LUNI GRATUIT: Economisiți 49% din abonamentul dvs. ExpressVPN anual, reducând prețul la 6,67 USD pe lună. În plus, veți primi în plus trei luni complet gratuit pe VPN-ul nostru cel mai bine cotat pentru PS4 și PS3.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Acest VPN este excepțional de versatil, cu o rețea de servere extinsă (peste 5.000 de servere în întreaga lume) și un accent puternic pe securitatea rețelei. Serverele sale anti-DDoS sunt deosebit de utile pentru jucători și, întrucât NordVPN poate debloca platforme majore precum Netflix și Sling TV, este ideal pentru cei care folosesc consola lor ca dispozitiv media.

NordVPN oferă utilizatorilor un control mai mare asupra configurației lor de securitate decât majoritatea altor VPN-uri. Folosește criptarea de 256 biți, un comutator de omor extrem de personalizabil și protecție împotriva scurgerilor WebRTC / DNS / IPv6 în mod implicit. Cu toate acestea, puteți alege, de asemenea, să utilizați VPN-uri duble, să automatizați blocarea anunțurilor și scanarea malware-ului sau să vă conectați la Tor printr-o VPN. Numai adresa de e-mail cu care vă înregistrați este înregistrată, astfel încât, printr-un e-mail de urgență și o plată cu criptocurrency, puteți utiliza acest serviciu aproape complet anonim.

NordVPN are aplicații pentru Windows, Android, MacOS și iOS. Sistemele bazate pe Linux și routerele wireless sunt acceptate, dar necesită configurare manuală.

Cel mai bun VPN BUGETAR: Cititorii Comparitech pot economisi 75% din planul de trei ani al NordVPN. Acest lucru va fi de doar 2,99 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Conceput în minte pentru începători, CyberGhost face cât mai ușor posibil să ocoliți restricțiile geografice, să partajați fișiere sau să navigați anonim. Acest serviciu are viteze mari, operează o rețea de aproape 3.000 de servere globale și oferă posibilitatea de a debloca mai multe platforme de streaming majore precum Amazon Prime Video sau ESPN cu un singur clic.

CyberGhost folosește criptarea de 256 biți și un comutator de ucidere permanentă, precum și protecție împotriva scurgerilor WebRTC, IPv6 și DNS, pentru a vă asigura că informațiile dvs. rămân sigure în orice moment.. Nu se înregistrează nicio informație de identificare personală și, dacă aveți probleme, asistența este disponibilă prin chat live 24/7.

Acest VPN are aplicații prietenoase pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Instalarea manuală este necesară pentru a lucra cu sisteme Linux și routere de rețea acceptate.

OFERTA DESCONTRUITĂ: Obțineți șase luni în plus și economisiți peste 70% alegând planul anual al CyberGhost.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este foarte popular în rândul oamenilor cărora le place să transmită fluxuri online datorită vitezei mari și a suportului excepțional de mai multe platforme. Acest VPN are peste 1.000 de servere pentru a alege din mai mult de 60 de țări și este capabil să deblocheze numeroase servicii geo-blocate. În plus, IPVanish permite până la zece conexiuni simultane, în timp ce mulți dintre rivalii săi permit doar între trei și șase.

Chiar dacă acest serviciu este cunoscut pentru a fi ușor, acesta nu taie colțurile atunci când vine vorba de securitate. Utilizează criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6 și un comutator de ucidere în mod implicit, dar utilizatorii pot bloca și traficul local, schimba adresele IP în mod regulat și obfuscă traficul OpenVPN. Nicio informație de identificare personală nu este înregistrată și puteți primi ajutor 24/7 prin chat-ul live.

IPVanish oferă aplicații pentru dispozitive Windows, MacOS, Android, iOS și Amazon Fire. Funcționează pe Linux și anumite routere de internet, deși va trebui să îl configurați manual.

Economisiți 60%: Economisiți până la 60% pentru planurile IPVanish. Fiecare dintre acestea are o garanție de returnare de 7 zile, astfel încât nu există niciun risc.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN s-ar putea să nu fie la fel de cunoscut ca unele dintre celelalte VPN recomandate de noi, dar merită tot timpul. Este mai rapid decât majoritatea rivalilor săi, de exemplu, și poate transmite conținut 4K fără o tamponare vizibilă. În plus, în prezent, poate debloca majoritatea serviciilor de streaming geo-blocate majore, inclusiv Netflix, Hulu și Sky Go.

Acest VPN utilizează o combinație de criptare de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6 / WebRTC pentru a vă menține traficul în siguranță în orice moment.. Mai bine, nu înregistrează nicio informație care te-ar putea identifica, ceea ce înseamnă că ești efectiv de urmărit cu un e-mail și cu plăți Bitcoin de unică folosință. Asistența clienților de excepție este disponibilă prin chat live 24/7, iar cu permisiunea dvs., un reprezentant poate chiar instala de la distanță și configura programul pentru dvs..

PrivateVPN are aplicații MacOS, Windows, iOS și Android. Poate fi instalat manual pe routere wireless și sisteme bazate pe Linux.

5 LUNI GRATUIT: Înscrieți-vă la oferta de un an de la PrivateVPN aici și economisiți peste 70% și beneficiați de cinci luni în plus gratuit.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Cum se utilizează un VPN pe PS4 sau PS3

În prezent, magazinul PlayStation nu include nicio aplicație VPN și nu există nicio modalitate de a încărca propria pagină. Acest lucru face un pic mai dificil să instalați un VPN pe o consolă PlayStation, dar este departe de a fi imposibil. Urmați pașii de mai jos:

Metoda 1: Instalați un VPN pe router

Instalarea unui VPN pe routerul dvs. are direct câteva avantaje: în primul rând, protejează automat orice dispozitiv conectat la rețeaua dvs. În al doilea rând, un router contează ca un singur dispozitiv, ceea ce este util în special dacă VPN-ul dvs. permite doar câteva conexiuni simultane.

Procesul exact diferă ușor de la un producător de router la altul, dar, în general, va trebui să accesați panoul de control al routerului și să introduceți detaliile serverului VPN pe care doriți să îl utilizați. Furnizorul dvs. VPN va oferi un pas pas cu pas (și avem ghiduri pentru configurarea routerelor DD-WRT, routere Tomato și configurarea OpenVPN), așa că nu vă faceți griji dacă sunteți deja un pic confuz; este de fapt un proces relativ simplu.

Mulți furnizori oferă, de asemenea, opțiunea unui router preconfigurat, adesea vândut prin intermediul unei terțe părți, FlashRouters fiind cel mai popular. Acest lucru este mai scump, dar toată munca de configurare este făcută pentru dvs..

LEGATE DE: Ghidul suprem pentru routere VPN

Metoda 2: Instalați un VPN pe computer / Mac

Această metodă este probabil mai ușoară, dar necesită să rulați un cablu Ethernet de la computer la PS3 sau PS4. Începeți să instalați software-ul VPN pe PC sau Mac, conectându-vă la acesta, apoi conectați computerul și PlayStation cu cablul.

Mac

 1. Clic Preferințe de sistem > Partajarea > Partajare Internet.
 2. Alege Wifi de la Partajează conexiunea de la meniul.
 3. Sub Pentru computere care utilizează, Selectați Ethernet.
 4. Apasă pe Partajare Internet Caseta de bifat.
 5. În continuare, consultați pașii finali de mai jos.

ferestre

 1. Deschide Panou de control, și du-te la Centrul de rețea și partajare.
 2. Clic Schimbă setările adaptorului pe partea stanga.
 3. De aici, faceți clic dreapta pe conexiunea activă și introduceți butonul Proprietăți meniul.
 4. Comutați la Partajarea fila, faceți clic pe prima casetă de selectare și alegeți conexiunea pe care doriți să o partajați din lista derulantă.
 5. După ce ați terminat, faceți clic pe butonul O.K buton.
 6. Acum treceți la pașii finali de mai jos.

Etapele finale

 1. Pe PlayStation, configurați o nouă conexiune la internet.
 2. Selectează Utilizați un cablu LAN opțiune, alege Uşor pe ecranul următor și refuzați opțiunea de a utiliza un server proxy.
 3. Felicitări - acum sunteți conectat la VPN.

Considerații suplimentare

Dacă doriți să transmiteți în direct TV sau să concurați într-un anumit eveniment de joc, vă recomandăm să configurați și să testați VPN-ul dvs. cu câteva zile înainte. În acest fel, dacă întâmpinați dificultăți, va mai fi suficient timp pentru a obține ajutor din partea echipei de asistență a VPN-ului.

Pot folosi un VPN gratuit cu PS3 sau PS4?

La suprafață, VPN-urile gratuite sunt un concept atractiv. Cu toate acestea, acestea vin cu mai multe dezavantaje majore. În primul rând, serviciile gratuite nu au infrastructură pentru a-i susține pe toți utilizatorii. Acest lucru duce la timpii lungi de încărcare, la bâlbâirea videoclipurilor și, eventual, chiar la deconectarea de la VPN. În plus, întrucât multe VPN-uri gratuite nu pot fi instalate pe un router, sunt dificil de utilizat cu o consolă PlayStation. În primul rând, majoritatea serviciilor de difuzare a listelor negre sunt gratuite, astfel încât nu există nicio garanție că veți putea urmări nimic.

Serverele sunt scumpe, deci cum își poate permite un VPN gratuit să-și construiască și să-și întrețină rețelele? Unele inserează reclame în paginile pe care le vizitați, dar există o modalitate mai nefastă prin care unele VPN-uri pot face bani: urmărirea cookie-urilor. Prin stocarea acestora pe dispozitivul dvs., serviciile gratuite pot urmări ce site-uri vizitați și cât de des. Aceste date pot fi apoi vândute către cel mai mare ofertant fără a vă cunoaște la o dată ulterioară.

În cele din urmă, este dificil să știi dacă folosești de fapt o VPN gratuită autentică sau doar una dintre acestea zeci de aplicații care poartă malware disponibile. Cercetările au arătat că un număr șocant de mare de aplicații VPN gratuite nu criptează deloc traficul de utilizatori și, chiar dacă se întâmplă, nu există nicio garanție că se protejează împotriva scurgerilor IPv6. Nu sunt doar servicii mai puțin cunoscute care reprezintă o amenințare: am văzut o VPN gratuită importantă care vinde lățimea de bandă a utilizatorului pentru profit. Pentru a rămâne în siguranță online, vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN de încredere, cu o primă abordare a vieții private.

Cum își îmbunătățește VPN experiența PlayStation?

Cum se instalează un VPN pe PS3 sau PS4

Există două moduri principale prin care un VPN îți poate îmbunătăți experiența PlayStation. În primul rând, aceste servicii îți permit să apari ca și cum ai fi de fapt localizat în altă parte. Acest lucru vă permite să ocoliți restricțiile regionale și să accesați platformele geo-blocate din străinătate. De exemplu, puteți utiliza un VPN pentru a accesa biblioteca Netflix din țara de origine în timp ce sunteți în vacanță.

VPN-urile vă oferă, de asemenea, un anumit grad de protecție atunci când jucați. Se știe că troleri sau adversari nemulțumiți folosesc ceva numit atac de denunțare a serviciului distribuit (DDoS) pentru a vă inunda rețeaua cu solicitări. De obicei, asta vă face să pierdeți conexiunea și, deoarece aceste atacuri sunt deseori automatizate, acestea vă pot împiedica să jucați zile sau săptămâni la un moment dat.

Când utilizați o VPN, numai adresa IP a serverului VPN este vizibilă. Dacă este atacat în acest fel, VPN poate răspândi încărcarea într-o rețea internațională de servere sau poate modifica adresa IP a serverului, ceea ce face atacul ineficient. Unele servicii oferă chiar și servere anti-DDoS specializate pentru a vă asigura că puteți juca oricând doriți.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =

Adblock
detector