5 cele mai bune VPN-uri pentru România în 2020

5 cele mai bune VPN-uri pentru România în 2018

Cetățenii români, cei care vizitează țara pentru plăcere sau afaceri sau oricine intenționează să se mute acolo pot beneficia cu toții de o conexiune VPN (Virtual Private Network) stabilă. Software-ul păstrează activitatea pe internet privată, vă permite să redați fișierele în siguranță, deblochează site-urile media cu restricții geo-restricționate și vă ajută să accesați wifi public fără probleme de securitate.

Ba mai mult, cetățenii români care călătoresc peste hotare pot utiliza un VPN pentru a accesa canalele de televiziune preferate de la întoarcerea acasă, precum și pentru a se conecta la serviciile bancare online..

Detalăm multe detalii cu privire la diferiții furnizori de mai jos, dar dacă aveți timp doar pentru o privire rapidă, iată rezumatul nostru lista celor mai bune VPN-uri pentru România:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top! Rețea super-rapidă de servere, care poate ocoli majoritatea conținutului geo-blocat. Poate transmite transmisii în format HD, este sigur și privat. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Alegerea bugetului care nu permite să se confrunte cu viața privată sau securitatea. Servește suficient de rapid pentru streamingul HD.
 3. CyberGhost Opțiune prietenoasă pentru începători, cu aplicații ușor de utilizat pentru toată familia.
 4. IPVanish Conectați până la 10 dispozitive simultan.
 5. PrivateVPN Excelent la deblocarea conținutului de streaming popular.

Furnizorii VPN pe care îi recomandăm în acest articol oferă o mare varietate de locații server. Aceasta înseamnă că este posibil să obțineți o adresă IP din România chiar dacă sunteți în prezent în SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, China sau oriunde altundeva din lume.

Cele mai bune VPN-uri pentru România

Am bazat lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru România pe următoarele standarde

 • Include o rețea largă de servere din întreaga lume, inclusiv opțiuni în România (pentru cei care doresc o adresă IP românească)
 • Deblochează serviciile de streaming geo-restricționate
 • Oferă un produs rapid și fiabil, cu timpi de oprire minim
 • Utilizează parametri de criptare stricți, astfel încât locația dvs. să rămână ascunsă
 • Permite mai multe conexiuni simultane
 • Oferă asistență clienți de top

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Lucrări în România Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un favorit al pasionaților de confidențialitate datorită utilizării standardelor de criptare de calitate militară, vitezei rapide și unei rețele cu adevărat globale.

Acest furnizor oferă peste 2.000 de servere pentru a alege dintre 94 de țări din întreaga lume, inclusiv opțiuni de conectare la un server din România. Poate debloca o varietate de servicii media cu streaming geo-restricționat, incluzând US Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN și multe altele. Vitezele rapide sunt garantate, iar asistența clienților prin chat-ul live este disponibilă continuu.

ExpressVPN folosește standarde de securitate de clasă mondială, inclusiv criptarea AES de 256 biți, care este protocolul „grad militar” la care am făcut referire anterior. Funcțiile suplimentare includ un comutator de ucidere pe internet, protecția împotriva scurgerii DNS și secretul perfect perfect înainte.

Acest furnizor stochează doar metadate care nu identifică, care au utilizat pentru îmbunătățirea nivelului general al serviciilor. Adresele IP nu sunt înregistrate în niciun caz. Oferă aplicații curate, minimaliste pentru Android și iOS, și versiuni similare pentru Windows și MacOS. Un abonament unic permite trei conexiuni simultane.

Pro:

 • Funcționează peste 3.000 de servere în 94 de țări și nu are probleme în privința restricțiilor regionale de internet
 • Viteze stabile stabile
 • Netflix, Amazon Prime Video și altele
 • Oferă o conexiune securizată, criptată
 • Suport pentru chat 24/7

Contra:

 • Puțin mai scump decât unii rivali

MAI BUN VPN ROMÂNIA: VPN Express este alegerea noastră # 1. Oferă viteze stabile și rapide de securitate. Funcționează bine cu aproape toate serviciile de streaming, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și canalele românești, inclusiv TV1, TV2, PRO TV și PRO CINEMA. Include o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să primiți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNFuncționează în România Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN administrează o rețea de peste 5.100 de servere care se întind pe 62 de țări, România fiind găzduită de 10. Acest furnizor nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor și a cultivat o reputație puternică, axată pe confidențialitate de-a lungul anilor.

NordVPN este capabil să deblocheze site-uri precum US Netflix, HBO, Amazon Prime Video, ESPN, Sky, Sling TV și multe altele.

Personalizarea sa este unul dintre punctele sale forte. Utilizatorii pot selecta un server care va optimiza anumite sarcini, precum streaming video HD, VPN dublu, Tor peste VPN și multe altele. Versiunea pentru desktop include ghiduri detaliate despre cum puteți debloca serviciile media preferate, cum ar fi Netflix.

Pasionații de confidențialitate vor fi încântați de utilizarea unor protocoale solide de securitate. NordVPN folosește criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN pentru a asigura traficul web, precum și un comutator de ucidere pe internet și protecție împotriva scurgerilor DNS.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Un plan de bază permite conectarea simultană a șase dispozitive.

Pro:

 • O rețea vastă de peste 5.000 de servere, care pot evita cele mai multe restricții de conținut geo-blocate
 • Viteze decente, fiabile
 • Deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Mai puține servere din care să alegeți

BUN PENTRU CÂMPUL: PrivateVPN este excelent pentru streaming rapid. Recomandat pentru utilizatorii Netflix, PrivateVPN lucrează cu Netflix românești și din SUA împreună cu multe alte versiuni de țări. Singura noastră reclamație este mica selecție de servere.

Citiți recenzia noastră despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru România?

S-ar putea să întâlniți câteva reclame pentru servicii VPN gratuite, dar vă sfătuim să le vizualizați cu un obiectiv sceptic. Da, par tentant, deoarece vă puteți înscrie fără card de credit și de obicei sunt plug-and-play. Cu toate acestea, există mai mulți pentru ei decât pentru ochi.

Furnizorii de VPN gratuite trebuie să câștige bani pentru a plăti salariile personalului, întreținerea serverelor și alte cheltuieli generale de afaceri. În plus, proprietarii își doresc un profit. Unii realizează acest lucru inundându-vă în mod constant cu reclame sau extrăgându-vă neatetic datele pentru a le vinde cu profit. Ca atare, nu le interesează să expedieze un produs premium. Prin urmare, vă puteți aștepta la o selecție limitată de servere, standarde slabe de criptare, accelerație de lățime de bandă și capace de date, precum și servicii inexistente pentru clienți. Unele servicii au inserat, de asemenea, cu bună știință malware în dispozitivele utilizator.

Dacă doriți să transmiteți în siguranță și în siguranță servicii media cu restricții geo-restricționate, accesați WIFF public sau conectați-vă la site-uri blocate, atunci VPN-urile gratuite sunt de obicei slabe. Locația dvs. va fi descoperită mai repede decât credeți, iar conexiunea dvs. nu va fi sigură.

Care sunt avantajele utilizării unui VPN în România?

Libertățile de internet din România sunt oarecum un sac mixt. Pe de o parte, țara este semnatară a legilor UE referitoare la confidențialitatea datelor utilizatorilor. Companiile VPN înregistrate acolo au un avantaj în faptul că nu trebuie să respecte legile obligatorii privind păstrarea datelor, deci este un factor pozitiv. Pe plan, însă, primele semne de cenzură pe internet au apărut în 2015, după ce guvernul a considerat că site-urile de jocuri de noroc trebuie restricționate și controlate.

Activistii au sustinut ca aceasta directiva deschide portile pentru o mai mare monitorizare si supraveghere a peisajului de internet al Romaniei si ca aceste directive trebuie refacute. Problema a fost chiar preluată de apărătorii drepturilor omului, spunând că afectează drepturile fundamentale ale cetățenilor libertății de exprimare.

Freedom House adaugă că presa din România este doar „parțial gratuită”. În timp ce raportul nu intră în detalii specifice, acest clasament indică faptul că cetățenii obișnuiți nu sunt asigurați de drepturile lor fundamentale și că presa practică un anumit grad de autocenzură.

În plus, utilizarea torrentingului sau a descărcării de materiale piratate este ilegală în România. Acest lucru înseamnă că există sancțiuni dure dacă sunteți prins implicând în activitatea menționată. Utilizarea unei VPN vă va masca identitatea pe internet, astfel încât să nu încercați să descărcați torentele pe o conexiune nesigură.

DISCLAIMER: Comparitech nu încurajează utilizarea unui VPN pentru a transmite sau descărca conținut ilegal. Vă rugăm să consultați în prealabil legile locale dacă nu sunteți sigur de ramificări și consultați un avocat local pentru consultanță de specialitate.

Legate de: Torrenting este sigur? Este ilegal? Ești probabil să fii prins?

Sfaturi pentru utilizarea unui VPN în România

Indiferent dacă locuiești în România sau pur și simplu în țară pentru afaceri sau vacanțe, utilizarea unei VPN-uri îți va îmbunătăți mult experiența pe internet.

Cum se stabilește un VPN în România

 1. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să luați o decizie fermă asupra unui furnizor care vă apelează. Am evidențiat principalele puncte din fiecare mini-recenzie, dar recenziile noastre detaliate ale utilizatorilor sunt trimise la sfârșit pentru o decizie mai nuanțată..
 2. După ce v-ați stabilit pe un furnizor, mergeți mai departe și înregistrați-vă pentru acest serviciu utilizând forma de plată aleasă.
 3. După ce plata a fost autentificată cu succes, de obicei, veți primi un e-mail de confirmare direct de la furnizorul VPN. Continuați să descărcați aplicația relevantă pentru dispozitivul dvs..
 4. Reporniți dispozitivul după terminarea instalării.
 5. Folosiți informațiile de autentificare trimise de furnizor. Conectați-vă la un server din România (pentru o adresă IP română) sau din afara țării (pentru o adresă IP non-română).
 6. Acum conexiunea dvs. de internet este criptată și privată și veți putea accesa tot conținutul dorit.

Accesarea bibliotecilor Netflix din România

Conectarea la Netflix în timp ce în România va avea ca rezultat automat afișarea bibliotecii locale de conținut. Acesta este cazul chiar dacă contul original a fost înregistrat într-o altă țară, de exemplu, SUA. Dacă doriți să vizualizați biblioteca dintr-o altă țară, singura cale este să vă conectați mai întâi la un server VPN. Pentru a transmite fluxul US Netflix (care are cea mai mare bibliotecă de conținut), va trebui să vă conectați la un server VPN din SUA înainte de a vă conecta la site-ul sau la aplicația Netflix.

Netflix blochează VPN-urile datorită restricțiilor de copyright pe care le are în vigoare cu partenerii de producție media. Ca atare, nu toate VPN-urile sunt compatibile cu serviciul. Le-am evidențiat pe cele care se află în mini-recenziile noastre, dar puteți verifica oricând cu asistența clienților în cazul în care aveți probleme.

Vizionarea televiziunii românești și accesarea serviciilor bancare în străinătate

Cetățenii români care locuiesc în străinătate pot găsi util să achiziționeze o adresă IP de la domiciliu pentru a ține legătura cu programarea televiziunii locale sau pentru a accesa conturile lor bancare online.. Acest lucru se poate întâmpla doar cu un VPN.

Televiziunea românească include știri, divertisment și sport. Unele dintre canalele populare sunt TV1, TV2, PRO TV și PRO CINEMA. Unele servicii geologice își restricționează serviciile astfel încât doar adresele IP românești să li se permită accesul la fluxurile lor live. Acolo va fi utilă o VPN.

În mod normal, instituțiile bancare și financiare nu restricționează accesul la adresele IP românești, dar filtrele lor vor fi în alertă ridicată pentru un volum mare de solicitări din străinătate. Acest lucru se datorează faptului că aceasta ar putea fi munca hackerilor, un scenariu pe care sunt dornici să-l evite. Este un apel sigur pentru a vă accesa conturile bancare folosind mai întâi un VPN pentru a face să pară că sunteți în România, deoarece îl va împiedica să fie semnalizat. Ultimul lucru pe care îl doriți este să fiți blocat din contul dvs. în timp ce sunteți în concediu.

„Romania Grunge Flag” de Nicolas Raymond sub licență CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

Adblock
detector