5 cele mai bune VPN-uri pentru Sportsnet Acum, astfel încât să puteți viziona peste hotare

Cele mai bune VPN-uri pentru Sportsnet Now

Sportsnet are cinci canale regionale disponibile prin pachete TV prin cablu și mâncare. Sportsnet Acum este versiunea de internet a Sportsnet. Acest serviciu poate fi accesat gratuit de către cei care au deja Sportsnet ca parte a pachetului lor de acasă TV. Cei care nu au deja Sportsnet acasă pot viziona canalul în direct pe internet, abonându-vă la Sportsnet Now.

Canalul are două adrese web: acum.sportsnet.ca și snnow.ca. Puteți accesa site-ul pe un smartphone sau computer oriunde cu o conexiune la internet. Cu toate acestea, site-ul este disponibil numai în Canada.

În acest articol, vom intra în detalii despre fiecare dintre VPN-urile pe care le-am revizuit pentru accesarea Sportsnet Now, dar iată un rezumat dacă aveți scurt timp:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere în general. Servere rapide de ardere ideale pentru streaming de înaltă calitate. Unblocks Sportsnet Now și o serie de alte emisiuni de streaming populare. Ușor de parcurs. Garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile v-ați acoperit.
 2. NordVPN O alegere excelentă dacă sunteți la buget. O variantă bună, care poate oferi viteza de care aveți nevoie pentru Sportsnet Now.
 3. CyberGhost Acest furnizor de buget are unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am testat pentru streaming. Aplicațiile sunt ușor de utilizat și potrivite pentru începători.
 4. IPVanish Perfect dacă sunteți utilizator Kodi și doriți să utilizați Sportsnet Now cu o telecomandă. Servere de încredere cu timp de funcționare bun.
 5. PrivateVPN Poate debloca aproape orice și obține viteze bune de streaming în ciuda rețelei mai mici. Aplicație prietenoasă de la distanță.

Cele mai bune VPN-uri pentru Sportsnet Acum

Puteți intra în Sportsnet Now din secțiunea SUA, Marea Britanie, Franța, Australia, sau oriunde altundeva în străinătate, dacă utilizați un VPN. O rețea virtuală virtuală arată ca și cum ai fi în altă parte. Cu toate acestea, nu toate VPN-urile excelează la mascarea locației dvs. Un VPN Sportsnet trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 • Viteze rapide pentru streaming în direct
 • Servere în Canada
 • Uptime constantă
 • Ușor de folosit

Sute de servicii VPN aruncă pe piață în acest moment și puteți citi mai multe despre tehnologie ulterior în acest ghid..

Când alegeți un serviciu VPN, ar trebui să fiți deosebit de atenți că funcționează pe hardware-ul pe care îl aveți. Aceste detalii sunt incluse în descrierile furnizorilor pe care le recomandăm.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020, deblocări Sportsnet acum, testate ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un serviciu excelent pentru cei care nu sunt atât de informați despre tehnologie. Aplicația practic se instalează și ea este foarte ușor de utilizat. Compania produce aplicații pentru Windows, Mac OS X, MacOS, Android, iOS, și Linux. Acesta este doar despre singurul serviciu VPN care produce de fapt o aplicație Linux. Cu toate acestea, nu are o interfață grafică - îl utilizați la linia de comandă. Aplicațiile pentru toate celelalte sisteme de operare din acea listă sunt interfețe grafice adecvate și toate au un buton de pornire / oprire mare, astfel încât nimeni nu se va chinui să pornească VPN-ul.

Puteți instala, de asemenea, acest sistem pe router. Dacă faceți acest lucru, toate dispozitivele dvs. care obțin acces la internet prin router vor apărea online ca și cum ar fi în țara la care vă conectați în setările VPN. Dacă doriți să accesați Sportsnet Now, trebuie să vă conectați la un server VPN din Canada.

Dacă accesați Sportsnet Now dintr-un browser web, ExpressVPN poate funcționa ca extensie de browser pentru Crom, Firefox, și Safari.

Aplicația ExpressVPN poate fi instalată pe Amazon Fire TV, Amazon Firestick, și Tablete Amazon Fire. VPN-urile nu vă primesc doar în Sportsnet Now din afara Canada. Îl puteți folosi pentru a evita restricțiile regionale de la multe alte canale TV online și servicii de streaming video, precum CBC, Netflix, și Amazon Prime. Dacă doriți să vizionați emisiuni de la canale limitate la alte țări, schimbați serverul VPN selectat pe unul din țara în care funcționează site-ul video..

Rulează ExpressVPN servere în 94 de țări din întreaga lume. Rețeaua mare de servere înseamnă că ExpressVPN este întotdeauna disponibil și are viteze foarte mari.

Aplicația include un „blocare de rețea.”Acest lucru împiedică orice aplicație de pe dispozitivul dvs. să se conecteze la internet fără ca conexiunea VPN să fie activă. Dacă aplicația VPN de pe laptop este pornită înainte de a ieși din casă, obțineți protecție wifi automată imediat ce intrați în raza de acțiune a unui hotspot wifi. Acest lucru este important, deoarece hotspot-urile wifi false sunt utilizate pe scară largă de hackeri pentru a aduce malware pe dispozitivele dvs. sau pentru a vă fura informațiile personale.

Planurile devin mai ieftine pe lună dacă vă abonați pentru perioade mai lungi. Prețul pe lună este mult mai mic dacă vă înscrieți pentru un an decât dacă vă înscrieți doar pentru o lună. În toate cazurile, primiți o alocație de trei conexiuni simultane. Asta înseamnă că puteți avea trei dispozitive conectate la VPN toate în același timp.

Pro:

 • Funcționează pe servere super-rapide la Montreal, Toronto și Vancouver, excelent pentru streamingul HD din străinătate
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Aplicații prietenoase pentru utilizatori pentru o varietate de sisteme de operare
 • Funcționează peste 3.000 de servere în 94 de țări și poate debloca toate site-urile de streaming populare
 • Suportul pentru chat 24 de ore și 7 este bine instruit pentru a face față situațiilor complexe
 • Nu sunt păstrate jurnalele de utilizare a internetului

Contra:

 • Puțin mai scump decât alte servicii

Cel mai bun VPN PENTRU Sportsnet Acum: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și fiabilă, care deblochează toate serviciile de streaming majore, inclusiv Sportsnet Now, Hulu, Netflix, Amazon Prime și multe altele. Ușor de instalat. Funcții excelente de securitate și confidențialitate și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks Sportsnet NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

lui NordVPN aplicația este foarte ușor de utilizat. O hartă a lumii vă permite să faceți clic pe un marker dintr-o țară pentru a vă conecta. Compania are un total de 5.114 servere din 60 de țări. Dacă treceți la lista de server, puteți selecta un server specific, mai degrabă decât orice server dintr-o anumită țară. Înregistrarea pentru fiecare server din listă apare timpul ping-tur dus-întors și sarcina pe server pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună opțiune.

Alte opțiuni interesante din lista de server NordVPN sunt o conexiune prin VPN la rețeaua Tor și o cale dublă de hop care circulă prin două servere VPN în țări diferite și aplică o criptare dublă. Singura problemă cu aceste două servicii este însă că îți încetinesc conexiunea, deci probabil că ești mai bine să-i eviți pentru ca conexiunile să transmită video live. Fără securitate deosebită de rezistență suplimentară, serviciul regulat NordVPN oferă viteze bune pentru streaming video în direct. Poti sa adaugi protecție suplimentară DDoS pentru o conexiune extra-stabilă.

Aplicația pentru NordVPN include un CyberSec caracteristică care blochează reclame și trackere. Divizia CyberSec a NordVPN menține o listă neagră de pagini web infectate că aplicația blochează accesul în timp ce CyberSec este activat.

A switch switch în aplicația NordVPN Windows și Mac OS se dublează ca un protector wifi. Aplicația este disponibilă pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și dispozitive iOS. Puteți instala și VPN-ul manual pe routere și Linux Mașini. Aplicațiile se instalează singure, dar instalarea manuală a VPN poate fi un pic complicată. Din fericire, site-ul NordVPN include instrucțiuni foarte detaliate în baza sa de cunoștințe, în special o bibliotecă de instrucțiuni specifice pentru 29 de tipuri diferite de router.

Primesti o indemnizație de șase conexiuni simultane cu NordVPN și o conexiune de router contează ca doar unul dintre acestea. NordVPN oferă fiecărui client o garanție de restituire de 30 de zile.

Pro:

 • Furnizor bugetar veteran cu peste 350 de servere în Canada
 • Bun pentru streaming, chiar și la viteze HD
 • Deblochează de asemenea majoritatea celorlalte site-uri cu restricții geo-restricționate și streaming
 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Linux și Android

Contra:

 • Aplicația pentru desktop poate fi incomodă de utilizat

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o valoare bună. O opțiune de valoare excelentă care funcționează excelent cu Sportsnet Now în timp ce se află în străinătate. Conectează până la 6 dispozitive simultan. De asemenea, funcționează bine cu cele mai populare servicii de streaming și obține viteze bune constant. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostUnblocks Sportsnet NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are un pre-ecran în aplicația sa care vă permite să setați preferințele pentru sesiune. Formate standard de activitate pe care le oferă aplicația includ streaming video. Când selectați această opțiune, aplicația vă duce la o listă de servicii de streaming pe care le poate debloca. Din păcate, Sportsnet Now nu se află în această listă. Deci, în schimb, ar trebui să alegeți Surf anonim la ecranul de activitate. Dacă doriți să difuzați Sportsnet Now, selectați Canada din lista locațiilor serverului.

Aplicația nu are un comutator de oprire, dar puteți configura o protecție per aplicație, care va bloca accesarea aplicației numite pe internet fără ca VPN-ul să fie pornit. Aplicația are, de asemenea, setări speciale pentru protecție automată wifi. Alte servicii de securitate din aplicație includ un blocant de anunțuri, un blocant de urmărire, un executor HTTPS, și un scaner de programe malware. Puteți seta VPN pentru a comprima transferurile video, ceea ce le poate face să curgă mai lin.

CyberGhost poate porni cu sistemul de operare, astfel încât să fie mereu pornit. În acest caz, trebuie să setați o locație implicită, așa că, dacă veți urmări foarte mult Sportsnet Now, ar trebui să setați că Canada. CyberGhost are servere din 60 de țări in total.

Aplicația CyberGhost este disponibilă pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS. Puteți instala VPN-ul manual pe Linux calculatoare și de asemenea routere. Un VPN de pe un router acoperă toate dispozitivele din casa dvs. și contează ca o singură conexiune a dvs. șapte alocații de conectare simultane.

CyberGhost are sediul în România unde infrastructura de internet este fantastică. Compania se străduiește pentru excelență și atinge viteze foarte mari, ceea ce o face perfectă pentru streamingul video live. Toți abonații primesc o garanție de returnare de 30 de zile.

Pro:

 • Operează peste 150 de servere în Canada
 • Unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat
 • Nu există probleme care deblochează Sportsnet Acum din toate locațiile noastre de testare
 • Aplicații prietenoase pentru utilizator; selectați site-ul pe care doriți să îl deblocați, aplicația se conectează automat la cel mai bun server

Contra:

 • Nu funcționează în mod sigur în China sau în Emiratele Arabe Unite

ALEGERE BUGETĂ: CyberGhost este excelent pentru începători. O altă alegere de valoare bună, care funcționează bine cu Sportsnet Now. Nu stochează nicio jurnal de activitate pe internet și fluxuri video HD în mod fiabil. Se poate lupta cu deblocarea altor alte site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks Sportsnet NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este bine cunoscut pentru conexiunile de mare viteză. Compania a creat IPVanish de la început, în special ca serviciu VPN și nu ca un supliment la alte servicii de date cloud. Toată infrastructura care oferă serviciul este deținută și administrată în interior. Compania rulează peste 1.000 de servere în 60 de țări.

Aplicația IPVanish este disponibilă pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS, precum și Amazon Fire TV și Amazon Firestick. IPVanish poate fi instalat pe routere. O conexiune de la un router contează ca doar unul dintre fiecare abonat alocarea a zece conexiuni concomitente.

Aplicațiile Windows și Mac pentru IPVanish includ un comutator de ucidere care oferă protecție automată wifi, ceea ce este important pentru laptopuri. Ai nevoie de această precauție pentru că este ușor pentru hackeri să creeze hotspoturi false Wi-Fi.

Nu obții decât o perioadă de rambursare de 7 zile cu IPVanish, asigurați-vă că testați sistemul bine în decurs de o săptămână de la înregistrare.

Pro:

 • Deține și operează peste 30 de servere optimizate cu viteză în Montreal, Toronto și Vancouver
 • Criptarea puternică face ca aplicațiile să fie sigure
 • Cel mai bun performant pentru dispozitive Kodi bazate pe Android în testarea noastră
 • Nu păstrează jurnalele de trafic sau jurnalele de conexiune

Contra:

 • Nu deblochează în mod fiabil Netflix, Hulu
 • Asistența clienților poate fi uneori puțin lentă

FAST ȘI FIABIL: IPVanish are o rețea mare de servere. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Funcții puternice de securitate și confidențialitate. S-ar putea face cu sprijinul clienților în direct. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks Sportsnet NowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este a cincea recomandare pentru utilizarea cu Sportsnet Now, deoarece oferă viteze excelente si are servere din Canada. În total, această VPN are servere în 56 de țări.

Acest serviciu VPN oferă aplicații pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS sisteme de operare. Aplicația include un comutator de ucidere, care va bloca orice program de pe computer să se conecteze la internet dacă VPN-ul nu este activ. Acest lucru va acționa ca protecție automată wifi pentru a preveni orice conexiune la falsurile hotspot-uri wifi fără cunoștința dvs. Puteți instala și VPN-ul manual pe Linux calculatoare și pe routere. Șase conexiuni simultane sunt permise. Dacă configurați VPN-ul pe routerul dvs., numai una dintre aceste conexiuni va fi folosită, indiferent de dispozitivele care se conectează prin routerul dvs..

PrivateVPN oferă viteze bune de transmisie video în direct și este o alegere bună pentru descărcarea torentelor. Compania are sediul în Suedia, dar tot personalul vorbește engleză perfectă. Aveți o serie de opțiuni disponibile pentru a contacta personalul de asistență, inclusiv o fereastră de chat online, care este gestionată în timpul orelor de afaceri suedeze.

Toți abonații la PrivateVPN sunt acoperite de o garanție de returnare de 30 de zile.

Pro:

 • Funcționează pe servere rapide în Toronto și Vancouver, excelent pentru streaming în străinătate
 • De asemenea, deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie pentru conectarea a până la 6 dispozitive. Deblochează Sportsnet Acum, în străinătate. De asemenea bun pentru navigare și torrenting sigure și private. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Acces acum Sportsnet

Poti flux Sportsnet Acum gratuit pe internet dacă deja primiți canale Sportsnet acasă. Dacă călătorești în afara Canada, cu toate acestea; site-ul web vă va împiedica să îl accesați. asemănător, dacă vă abonați la serviciul de streaming independent din Canada, nu veți putea viziona din străinătate. Dacă locuiești deja în străinătate, nu poți intra pe site-ul web pentru a te abona.

Dacă încercați să accesați site-ul din afara Canada, veți vedea un mesaj care vă spune „Sportsnet Acum nu este disponibil în regiunea dvs..”Pagina arată o hartă a locației dvs. curente doar pentru a conduce punctul spre casă.

Sportsnet Acum blochează accesul din afara Canada

Dacă vă aflați în Canada, puteți vizualiza site-ul fără probleme.

Restricțiile de locație sunt frecvente printre site-urile de streaming video. Cu toate acestea, implementarea Sportsnet Now este puțin extremă. De obicei, serviciile de streaming video vă permit să consultați site-ul standard și să vedeți informații, cum ar fi programări de programare sau chiar răsfoiți biblioteca video. De obicei, blocurile de acces pentru vizitatorii de peste mări sunt afișate doar atunci când încercați să redați un videoclip.

Blocurile de acces bazate pe locație se numesc restricții regionale.

Cum funcționează restricțiile regionale?

Sportsnet utilizează acum proceduri standard pe serverul său web implementat de aproape fiecare serviciu de streaming video legitim de pe planetă. Aceste verificări se numesc „restricții regionale”Și sunt de obicei aplicate în funcție de frontierele naționale.

Toate comunicațiile pe internet au adrese pe ele, similare cu sistemul poștal. Cu un mail real, nu puteți avea două case cu exact aceeași adresă. În caz contrar, cum ar ști Postie în ce casă să-i livreze scrisori?

Unii oameni aleg să pună o adresă de retur pe spatele scrisorilor. Pe internet, această practică este obligatorie. Deci, tot serverul Sportsnet Now trebuie să facă este să citească adresa de retur pe o cerere pentru o pagină web. Dacă această adresă se află în afara Canadei, serverul trimite înapoi pagina de blocare. Dacă adresa se află în Canada, pagina solicitată este trimisă înapoi. Procesul este foarte, foarte simplu și durează un interval de secundă pentru a fi finalizat.

Cum înfrâng VPN-urile restricțiilor regionale?

Pe internet, formatul adresei se numește „adresa IP.”ISP-ul dvs. atribuie computerului dvs. o adresă IP. Dacă aveți un router wifi acasă, că adresa IP publică este alocată routerului și toate computerele, tabletele și smartphone-urile care se pot conecta prin aceasta au o adresă privată din spatele routerului. Cu toate acestea, toate dispozitivele din casa dvs. vor fi reprezentate de aceeași adresă IP publică pe internet.

Un VPN funcționează exact în același mod ca routerul. Acesta își pune propria adresă IP pe toate mesajele care ies (numit „pachete„) Ca adresă de întoarcere. Asa de, dacă vă conectați la un server VPN din Canada, tot traficul dvs. de internet va trece prin serverul respectiv ca și cum ar fi routerul dvs. de origine. Adresa IP publică pe care Sportsnet Now o vede este cea a serverului VPN din Canada în loc de a ta.

Când Sportsnet Now își verifică accesul, vede adresa IP a VPN-ului canadian și trimite pagina solicitată și nu pagina de blocare.

Vezi si: Cum să vă schimbați sau să ascundeți adresa dvs. IP

De ce Sportsnet Now mă blochează când sunt în străinătate?

Sportsnet spune că puteți transmite canalul online gratuit, deoarece deja îl plătiți acasă. Din păcate, această promisiune este încălcată imediat ce călătoriți în străinătate. De ce nu poți primi serviciul pe care îl plătești indiferent de locul în care te afli? Răspunsul este că Sportsnet Now este legat legal de contracte că semnează cu deținătorii de drepturi de autor.

Compania semnează contracte pentru a afișa evenimente în piața sa internă. Ar putea cumpăra drepturile de a arăta jocuri în China, Peru și Timbuctu, dar fără un efort de marketing concertat în acele locuri, nu ar atrage niciodată suficient de mulți spectatori în acele locații pentru a acoperi costurile de cumpărare a drepturilor de difuzare. Este mai simplu pentru companie rămâne la activitățile sale de bază de a afișa evenimente și videoclipuri live în Canada.

Blocarea accesului se face pe baza locației actuale a privitorului în funcție de adresa IP a dispozitivului, nu de adresa fizică sau de sursa de plată a acestora. Așadar, licențele Sportsnet Now împiedică canalul să afișeze conținut către posesorii de pașapoarte canadieni din alte țări. compania poate afișa doar videoclipuri în mod legal persoanelor care se află fizic în granițele Canadei, dar un VPN ajută la reducerea acestei restricții.

Pot folosi un VPN gratuit pentru Sportsnet Now?

Nu. Deși există o mulțime de VPN-uri gratuite acolo, majoritatea sunt escrocherii și vă afectează de fapt confidențialitatea în loc să o protejați.

Configurarea unei VPN care poate învinge restricțiile regionale costă mulți bani. De ce ar depune cineva tot acest efort dacă nu vor câștiga vreodată venituri din acesta? Raspunsul este că aceste VPN-uri își reduc costurile la nivelul în care nu funcționează cu adevărat eficient și folosiți alte metode pentru a câștiga bani. Una dintre cele mai frecvente metode pe care VPN-urile gratuite le utilizează pentru a genera venituri este de a urmări activitățile pe internet și de a vinde informațiile către alții.

Deci VPN-urile gratuite sunt capcane de miere pentru care sunt conexiunile tale date salabile. Ei, de asemenea injecta reclame și urmărirea cookie-urilor pe site-urile web pe care le vizitați și care le oferă părților terțe acces la computer.

Alte VPN-uri gratuite furnizate de companii VPN de renume restricționează viteza sau debitul de date pentru a le face inutile pentru vizionarea fluxurilor video în direct.

Obțineți un VPN pentru Sportsnet acum

VPN-urile din lista noastră au toate oferte speciale care se desfășoară chiar acum, care le fac deosebit de ispititoare. Am identificat cele mai bune servicii VPN pentru utilizare cu Sportsnet Now care vă oferă cea mai bună valoare pentru bani.

Mai bine, toate aceste servicii oferă garanții înapoi, așa că nu trebuie să fiți nervoși când încercați doar pentru a afla că nu funcționează. O fac și toate aceste companii sunt gata să o demonstreze. Așadar, încercați oricare dintre ei și intrați în Sportsnet Acum chiar și atunci când sunteți în afara Canada.

Aveți un abonament la Sportsnet Now? Ați încercat o VPN pentru a accesa Sportsnet Now din afara Canada? Povestiți-ne despre experiențele dvs. lăsând un mesaj în secțiunea Comentarii de mai jos.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

Adblock
detector