5 cele mai bune VPN-uri pentru Star Sports din Hotstar în 2020

Dacă încercați să primiți Star Sports pe internet în afara subcontinentului indian, sunteți într-o mare surpriză. În Europa, veți fi blocat să accesați serviciul, iar în America, veți plăti din nou. Aflați cum puteți să vă înscrieți la abonamentul Star Sports la Hotstar, oriunde v-ați afla.

Cel mai bun VPN pentru Star Sports din Hotstar în 2018

Star Sports este o rețea de canale sportive specializate deținute de Star India, o divizie a 21st Century Fox. Canalele sunt livrate prin satelit în întregul subcontinent indian. Piața internă pentru aceste stații este în India, Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh, Bhutan, Nepal, Afganistan și Maldive. Canalele sunt disponibile și pe internet pe site-ul Hotstar.

Trebuie să fii abonat la televiziune prin satelit sau să iei un abonament la Hotstar pentru a transmite online Star Sports sau poți să iei un abonament la Hotstar. Cu toate acestea, chiar și atunci când plătiți pentru a urmări, nu veți avea acces la serviciul oriunde în lume. Puteți viziona Star Sports pe Hotstar doar dacă vă aflați într-una dintre acele țări pe care serviciul le acoperă ca piață internă. Deci, dacă sunteți abonat, accesul dvs. se încheie în minutul în care călătoriți în străinătate.

Pentru a transmite Star Sports pe Hotstar din locuri precum SUA, Canada, Marea Britanie sau Germania, trebuie să-l arăți ca și cum ai fi încă în țara de origine în subcontinentul indian. Un serviciu numit a VPN îl poate face să pară ca și cum dispozitivul dvs. se conectează dintr-o altă locație și deblochează Hotstar din străinătate.

Mai jos, oferim o mulțime de detalii cu privire la fiecare furnizor prezentat, dar în cazul în care doriți doar un scurt rezumat, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Star Sports:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră # 1. Deblocați Hotstar și majoritatea altor conținut de streaming popular de aproape oriunde la viteze de înaltă calitate. Aplicațiile sunt sigure și private. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN O alegere bugetară care este populară pentru capacitățile sale de streaming și deblocare. Nu ignora caracteristicile de confidențialitate sau de securitate.
 3. IPVanish Servere rapide care sunt excelente pentru streamingul Sports Sports, dar căutați în altă parte dacă aveți nevoie și de Netflix.
 4. CyberGhost Aplicațiile de o valoare bună și ușor de utilizat fac din aceasta un favorit pentru începători. Viteze de streaming de înaltă calitate și confidențialitate bună.
 5. PrivateVPN Nu există probleme care deblochează Star Sports de aproape oriunde am testat. Aplicații private și sigure.

Cele mai bune VPN-uri pentru Star Sports

Un VPN mediază conexiunea dintre computerul dvs. și site-urile web pe care le vizitați, inclusiv site-ul Hotstar. in orice caz, nu toate VPN-urile sunt potrivite pentru această sarcină. Trebuie să vă concentrați căutarea pe acele VPN-uri care au următoarele atribute:

 • Servere în India sau în alte țări de origine ale Hotstar
 • Viteze rapide pentru streaming video în direct
 • Ușor de configurat și utilizat
 • Oferiți un serviciu fiabil și consistent și constant
 • Politică puternică de securitate și confidențialitate

Având în vedere aceste cerințe, am creat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Star Sports pe Hotstar. Aceste servicii vă pot aduce, de asemenea, într-o gamă largă de alte site-uri geo-blocate din străinătate.

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Star Sports pe Hotstar:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020Deblocări sporturi Star Star testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este doar cam cel mai de încredere VPN de pe piață. Acesta este un serviciu de înaltă calitate, care oferă viteze bune pentru streaming video pe distanțe lungi pe internet. Compania VPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile, deci, dacă nu sunteți mulțumit de serviciul din prima lună de la abonament, puteți anula și obțineți toți banii înapoi.

ExpressVPN are servere în 94 de țări în întreaga lume inclusiv India, Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh, Bhutan și Nepal. Acest serviciu este foarte bun pentru a evita restricțiile regionale pe o mulțime de site-uri media Netflix SUA. Puteți accesa Hotstar și urmări online Star Sports cu acest serviciu.

Compania oferă gratuit o aplicație pe care abonații săi o pot utiliza pentru a se conecta cu ușurință la VPN. Această aplicație este disponibilă pentru ferestre, Android, Mac OS X, MacOS, iOS, Fire TV, Fire OS, și Linux. Puteți configura, de asemenea, manual sistemul mure telefoane și pe routere.

Aplicația este foarte ușor de utilizat și se va instala dintr-un fișier pe care îl descărcați de pe site-ul ExpressVPN. Prima dată când utilizați aplicația, trebuie să introduceți un cod de activare din pagina contului dvs. de utilizator, pe care îl puteți accesa pe site-ul ExpressVPN. După ce ați introdus codul de activare, nu va trebui să vă conectați la VPN pe dispozitivul respectiv în viitor.

Aveți opțiunea de a instala o extensie de browser ExpressVPN activată Crom, Firefox, și Safari browsere. Extensia controlează aplicația desktop, astfel încât toate conexiunile pe care le faceți prin intermediul dvs. vă oferă protecție la nivel de sistem.

Obțineți o alocație de trei conexiuni simultane și, dacă instalați VPN pe router, puteți acoperi toate dispozitivele din casa dvs. cu o singură conexiune. Aplicația de router personalizată ExpressVPN vă permite să creați excepții care exclud dispozitivele numite din VPN, astfel încât să puteți alege ce dispozitive sunt tunate prin VPN și care utilizează o conexiune standard, non-VPN.

Site-ul ExpressVPN include o fereastră de chat live unde puteți obține soluții rapide la probleme de la un operator de asistență real. Această facilitate este disponibilă 24/7. Poti de asemenea contactați biroul de ajutor prin e-mail sau trimiteți un bilet pe site-ul web.

Pro:

 • Operează zeci de servere în subcontinentul indian, inclusiv servere din Pakistan și Sri Lanka
 • Suficient de rapid pentru a reda video HD fără buffering
 • Greu de bătut pe confidențialitate și securitate
 • Funcționează cu toate site-urile de streaming majore, de ex. Netflix și Amazon Prime Video
 • Confidențialitate completă - nu sunt păstrate jurnalele de date personale
 • Personalul de asistență vă poate ajuta cu conexiuni, disponibile 24/7 prin chat

Contra:

 • Permite doar 3 conexiuni simultane

CELE MAI BINE PENTRU SPORTS STAR: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Are o rețea vastă de server optimizată pentru conexiuni de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks Star SportsTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este o alegere bună pentru utilizatorii din India, care călătoresc și doresc să difuzeze divertismentul de acasă. Acest VPN vă va intra în canalele Star Sports de pe Hotstar biblioteca video indiană de pe Netflix.

Conexiunile NordVPN sunt suficient de rapide pentru a transmite videoclipuri din India către oriunde în lume, pe internet. NordVPN operează 15 servere in India. În total, compania s-a terminat 5.200 de servere din 60 de țări pe tot globul.

Poti configurați manual serviciul pe router pentru a acoperi toate dispozitivele din casa ta. O conexiune de la router la un server VPN contează ca până la cel mult șase conexiuni simultane pe care vi le permite serviciul. Puteți configura manual VPN pe Linux calculatoare. NordVPN face aplicații pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS. Puteți utiliza, de asemenea, o extensie de browser activată Crom și Firefox. Extensia browserului nu va face decât să tuneleze traficul din browserul dvs., astfel încât va debloca site-ul Hotstar din străinătate, dar lasă toate celelalte aplicații de pe computer neprotejate..

NordVPN are o facilitate de chat live pentru asistență pentru clienți. Cu toate acestea, acel birou nu este întotdeauna echipat. În alte momente, puteți ridica un bilet de asistență printr-un formular în zona de utilizator a site-ului web NordVPN sau contactați biroul de ajutor prin e-mail.

Primesti o garanție de returnare de 30 de zile când extrageți un abonament la NordVPN. Acest lucru ar trebui să vă ofere liniștea sufletească încercați sistemul fără riscuri.

Pro:

 • Operează 15 servere în India, foarte bune pentru accesarea Hotstar din străinătate
 • Suficient de rapid pentru streaming HD și deblochează conținutul popular
 • Criptarea puternică și niciun fel de jurnal nu oferă securitate și confidențialitate
 • Are aplicații Android, iOS, MacOS și Windows
 • 24/7 suport pentru chat live oferit

Contra:

 • Găsirea unui server fiabil poate fi un proces de încercare și eroare

VPN BUGETAR DE TOP: NordVPN este o alegere excelentă. Un bun echipaj care funcționează bine și cu Hotstar. Caracteristici puternice de securitate și găzduiește până la 6 dispozitive. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. IPVanish

IPVanishUnblocks Star SportsTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are sediul în Statele Unite și funcționează mai mult decât 1.300 de servere din 75 de locații diferite in jurul lumii. Aceste țări includ India. Acest VPN este renumit pentru viteze mari, ceea ce o face o alegere foarte bună pentru streamingul Sports Sports pe site-ul Hotstar de oriunde în lume.

IPVanish vă oferă o indemnizație de zece conexiuni simultane, mai mult decât oricare alt VPN din această listă. Ca și în cazul celorlalte VPN-uri, configurarea VPN-ului pe routerul tău acoperă toate dispozitivele din casa ta, dar folosește doar una dintre conexiunile dvs..

Compania oferă aplicații de autoinstalare pentru ferestre, MacOS, Mac OS X, Android, Amazon Fire TV, Fire Stick, tablete Fire și iOS.

Echipa de suport poate fi contactată prin email sau prin un formular de depunere a biletului în zona de utilizator de pe site-ul IPVanish.

Primesti o garanție de rambursare de 7 zile cu IPVanish. Aceasta este mai scurtă decât perioadele de garanție oferite de celelalte VPN-uri din această listă. Cu toate acestea, este suficient pentru dumneavoastră să vă asigurați că VPN vă oferă tot ce doriți înainte de a fi blocat în abonament.

Pro:

 • Operează două servere rapide în New Delhi, excelent pentru accesarea Hotstar la viteză mare
 • Utilizați până la zece dispozitive simultan
 • Un serviciu complet fără logistică nu vă va compromite confidențialitatea
 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării

Contra:

 • Uită-te în altă parte dacă trebuie să deblochezi Netflix

funcționează bine cu Hotstar: IPVanish este excelent pentru familii. Gestionează bine mai multe conexiuni simultane. Recomandați-vă pentru standardul ridicat de confidențialitate, dar căutați în altă parte dacă doriți să deblocați Netflix. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

4. CyberGhost

CyberghostUnblocks Star SportsTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are o aplicație foarte drăguță, care folosește o temă fantomă prietenoasă în interfața sa. Compania are sediul în România cu tehnicieni din Germania care se asigură serviciul este întotdeauna disponibil și în permanență fiabil. Acest VPN oferă viteze foarte bune.

Rețeaua de servere a CyberGhost se extinde în 60 de țări în întreaga lume inclusiv India și Pakistan. O aplicație de autoinstalare este disponibilă pentru ferestre, MacOS, Mac OS X, Android, și iOS. Puteți configura manual sistemul activat Linux calculatoare și routere. O conexiune de la routerul dvs. la un server VPN va canaliza traficul de pe toate dispozitivele din casa dvs., dar va conta doar ca una dintre cele șapte conexiuni simultane ale dvs..

Serviciul de ajutor al CyberGhost este disponibil prin intermediul o fereastră de chat live pe site-ul web, dar este administrat doar în timpul orelor de afaceri europene. Poti de asemenea ridicați un bilet în zona utilizatorului a site-ului web Cyberghost sau răsfoiți baza de cunoștințe pentru a rezolva singur problemele. Echipa de suport poate fi și ea contactat prin e-mail.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 3.787 de servere în 60 de țări cu peste 30 în subcontinentul indian
 • Viteze decente, fiabile
 • Opțiune low-cost cu aplicații prietenoase pentru începători
 • Securitate bună și nu stochează jurnalele de activitate ale utilizatorilor

Contra:

 • Nu va debloca atât de multe site-uri de streaming ca alte persoane din această listă

VALOARE MARE: CyberGhost este ușor de utilizat. O alegere bugetară care funcționează bine cu Star Sports, dar care poate fi lovită și ratată cu alte site-uri de streaming. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks Star SportsTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN a fost creat pentru a sprijini persoanele care doresc să descarce cu torrente, deci este foarte bun pentru a evita detectarea și are viteză de descărcare rapidă. Este o alegere solidă pentru accesarea Star Sports pe site-ul Hotstar.

Serviciul include servere din 60 de țări inclusiv India. Aceste locații vă vor oferi acces la Hotstar din orice parte a lumii. PrivateVPN poate debloca alte servicii de transmisie media prin eliminarea restricțiilor regionale. De exemplu, vă poate introduce în aproape orice țară Netflix catalog de oriunde.

Puteți instala PrivateVPN pe router și acoperiți toate dispozitivele din casa dvs. Ca și celelalte VPN-uri din această listă, PrivateVPN consideră o conexiune de router ca fiind doar una dintre alocațiile sale de conexiune simultane.. Aveți voie să conectați șase dispozitive simultan.

Compania a creat aplicații gratuite pentru ferestre, MacOS, Mac OS X, Android, și iOS dispozitive. PrivateVPN poate fi, de asemenea, configurat manual Linux calculatoare.

PrivateVPN are sediul în Suedia și echipa de asistență poate fi contactată prin intermediul o fereastră de chat live pe site-ul PrivateVPN în timpul orelor de afaceri suedeze. Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, un tehnician poate prelua computerul de la distanță, investighează problema și rezolvă-o pentru tine. Poti de asemenea ridicați un bilet de asistență în zona utilizatorului a site-ului web și la serviciul de ajutor se poate contacta prin e-mail.

Toți abonații la PrivateVPN obțin asigurarea o garanție de returnare de 30 de zile.

Pro:

 • Deblochează Hotstar cu servere din Bangalore și Chennai
 • Rețea nouă și în creștere, cu servere rapide
 • Caracteristici puternice de securitate și confidențialitate și viteze decente

Contra:

 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Nu are un chat live 24/7

Viteze de încredere: PrivateVPN este o soluție completă. Funcționează bine cu Star Sports și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Selecție mică de servere. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Restricții regionale Hotstar

Star India blochează accesul la conținutul său de pe site-ul Hotstar din afara pieței sale interne. Asta pentru ca nu plătește decât drepturile de a arăta evenimente sportive din aceste țări. Nu contează că serverele media sunt situate în Mumbai. Contractele pentru drepturile media vizează întotdeauna condițiile în care este privitorul unui videoclip și nu de unde este difuzat videoclipul.

Compania nu este dificilă. Este obligat să limiteze accesul la videoclipurile sale la persoanele care se află India, Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh, Bhutan, Nepal, Afganistan și Maldive. Dacă nu, nu ar putea fi trimis în judecată pentru încălcarea contractului. Aceste obligații de a limita baza de vizualizare se extind și la detectarea pentru VPN-uri. Așadar, nu numai că veți fi blocat să accesați sporturi pe Hotstar dacă nu utilizați o VPN, dar este posibil să nu puteți accesa nici măcar cu o VPN.

Cum se deblochează Hotstar cu un VPN

VPN-urile se limitează la restricțiile regionale de la Hotstar, deoarece maschează adevăratele locații ale utilizatorilor lor. Orice persoană conectată la internet are o adresă unică, numită an adresa IP. Locația fiecărei adrese poate fi identificată conform bazelor de date online care listează locațiile intervalelor de adrese IP.

Tot serverul media Hotstar trebuie să facă este să verificați una dintre bazele de date. Când primește o solicitare pentru un videoclip, acesta se uită la adresa IP sursă. Dacă această adresă se află în regiunea permisă, serverul trimite înapoi codul fluxului video. Dacă cererea este originară în afara zonei de servicii Hotstar, serverul trimite înapoi o pagină de mesaj de eroare. Asa de, fără VPN, veți vedea un mesaj de eroare.

Acest mesaj variază în funcție de locul în care vă aflați. Dacă vă aflați în America de Nord, veți vedea mesajul: „Videoclipurile de pe Hotstar nu sunt disponibile în S.U.A. Pentru a viziona videoclipuri disponibile în S.U.A., accesați site-ul nostru .hotstar.com."

Încercați să intrați în Hotstar din America

Cu toate acestea, dacă mergeți apoi pe site-ul SUA, veți fi încurajat să cumpărați un nou abonament. Abonamentul dvs. Hotstar obișnuit din India nu va funcționa pe acest site.

Abonament la Hotstar SUA

Dacă vă aflați în Europa, veți vedea mesajul: „Hotstar.com nu este disponibil în Europa.” Mesajul blamează noile reguli europene de protecție a datelor pentru blocarea accesului dvs. la site-ul web..

Blocați accesul Hotstart în Europa

Când utilizați un VPN, tot traficul dvs. de internet este redirecționat de software-ul client pe care l-ați instalat pe dispozitiv. Asa de, dacă vă conectați la un server din India, toată activitatea dvs. de internet va părea că provine de la o adresă IP indiană. Astfel, atunci când solicitați un flux video Star Sports de pe serverul Hotstar, acesta va trimite înapoi codul video în loc de un mesaj de eroare.

Dacă alegeți să vă abonați la Hotstar SUA, atunci vă confruntați cu aceeași problemă atunci când călătoriți în străinătate. Versiunea americană a Hotstar nu poate fi accesată din afara Americii de Nord. Deci, atunci când călătoriți înapoi în India, veți avea un abonament deschis la Hotstar, la care nu puteți avea acces. Cu toate acestea, dacă vă abonați la un VPN, trebuie doar să setați-l pe un server din SUA pentru a accesa Hotstar SUA din orice parte a lumii.

Obțineți un VPN

Dacă plătiți deja pentru Sportul Star în India, pare puțin obraznic faptul că Star India se așteaptă să plătiți din nou pentru a accesa versiunea din SUA doar pentru că sunteți departe de casă. Dacă călătoriți în Europa, nu aveți opțiuni pentru a accesa în mod legitim Sports Sports. Un VPN vă va rezolva problemele pentru că ascunde faptul că tocmai sunteți în afara țării pentru puțin timp. Puteți părea a fi acasă chiar și atunci când călătoriți.

Nu toate VPN-urile pot evita restricțiile de acces la Hotstar și puteți pierde mult timp și bani încercând toate VPN-urile de acolo. Este posibil să întâlniți VPN-uri gratuite. Cu toate acestea, aceste servicii nu vă vor ajuta, deoarece nu au bani să investească în sisteme de evitare a detectării.

Toate VPN-urile din listă din acest ghid oferă garanții de restituire, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că trebuie să plătiți o perioadă lungă de serviciu în față doar pentru a afla că sistemul nu funcționează. Puteți încerca fiecare dintre aceste VPN-uri pentru dvs. și totuși să vă primiți banii înapoi dacă nu sunteți mulțumit de performanța lor.

Urmăriți Star Sports din străinătate? Ce VPN utilizați pentru a intra în Hotstar din Europa? Te-ai înscris la Hotstar USA? Ați încercat să accesați Hotstar USA din Europa? Ce VPN utilizați pentru a urmări Sportul Star în străinătate? Povestiți-ne despre experiențele dvs. lăsând un mesaj în secțiunea Comentarii de mai jos.

Vezi si: Cel mai bun VPN pentru Hotstar

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 66

Adblock
detector