5 cele mai bune VPN-uri pentru Suedia în 2020

5 cele mai bune VPN-uri pentru Suedia


Există diverse motive pentru care doriți să vă armați cu o conexiune VPN în Suedia, cum ar fi păstrați-vă activitatea privată pe internet, în siguranță, fișiere de torrent sau vizionați o versiune localizată a Netflix. Oricare ar fi motivul, este clar că utilizarea unei VPN are suficiente avantaje în domeniul minelor de confidențialitate care cuprinde internetul de azi. Ca atare, acest articol va discuta motivele pentru care rezidenții Suediei sau cei care vizitează țara ar trebui să opteze pentru un VPN și pe cele mai ideale pentru acest scop..

În restul acestei postări, vom intra în detalii despre motivul pentru care am ales aceste VPN-uri pentru Suedia, dar dacă aveți timp doar pentru o ieșire rapidă, aici sunt selecțiile noastre de top:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră # 1 pentru Suedia. Serverele din 94 de țări optimizate pentru viteză sunt excelente pentru streaming și descărcare. Securitate dură și fără jurnalele de trafic. Deblochează cele mai importante site-uri de streaming precum Netflix. Garantia de returnare a banilor pentru 30 de zile v-a fost acoperit.
 2. NordVPN VPN de cea mai bună valoare care are viteze bune și are o mulțime de funcții pentru a vă păstra în siguranță și în privat. Deblocați site-urile de streaming precum Netflix cu ușurință.
 3. CyberGhost  VPN rapid și low-cost este excelent pentru streaming și oferă caracteristici puternice de confidențialitate. Aplicațiile ușor de utilizat sunt excelente pentru începători.
 4. IPVanish Excelent pentru utilizatorii Kodi care preferă un serviciu prietenos cu telecomandă. Securitate puternică și viteze bune.
 5. PrivateVPN Bine cu deblocarea bibliotecilor regionale Netflix. Rețea mică, totuși în creștere, care atinge viteze bune pentru streaming.

Un VPN funcționează prin dirijarea întregului trafic care curge către și de pe dispozitivul dvs. printr-un tunel criptat. Utilizarea unui VPN are dublul avantaj de a menține agențiile de supraveghere guvernamentale la îndemână și de a face aproape imposibil pentru nimeni să vă monitorizeze amprenta digitală. De asemenea, un VPN vă poate oferi acces la conținut geo-restricționat care nu este disponibil în mod normal în Suedia, cum ar fi versiunea americană Netflix.

Furnizorii VPN premium pe care i-am menționat în această listă oferă o mare varietate de locații de server din care să alegeți. Aceasta înseamnă că este posibil să obțineți o adresă IP din Suedia, chiar dacă sunteți în prezent în SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, Canada, India, China, Hong Kong, Franța, Norvegia sau Japonia.

Criterii pentru alegerea unui VPN pentru Suedia

Există o mulțime de furnizori VPN acolo pentru a alege, dar nu toți oferă un serviciu comparabil. Pentru a se înscrie pe lista celor mai bune VPN-uri pentru Suedia, furnizorii ar trebui să îndeplinească următoarele standarde:

 1. Are o rețea largă de servere din întreaga lume, inclusiv locații din Suedia
 2. Este cunoscut că funcționează bine cu serviciile de streaming geo-restricționate
 3. Oferă un serviciu rapid și fiabil, cu timp de oprire minim
 4. Utilizează parametri puternici de criptare, astfel încât locația dvs. să rămână ascunsă
 5. Permite conexiuni simultane
 6. Oferă asistență clienți de top

Cele mai bune VPN-uri pentru Suedia

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Suedia:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN se află pe lista noastră ca fiind cel mai bun VPN pentru Suedia din cauza mai multor factori. Este unul dintre cei mai dificili furnizori VPN de acolo, încorporând standarde de criptare de grad militar, viteze rapide și o rețea cu adevărat globală.

În momentul scrierii, acest furnizor oferă peste 3.000 de servere din care să aleagă, inclusiv opțiuni în Suedia. Are sediul în Insulele Virgine Britanice și nu este supus legilor privind păstrarea datelor impuse de stat. ExpressVPN deblochează în mod fiabil o varietate de servicii media cu restricție geo-restricționată, inclusiv Netflix american, HBO, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Dacă ești blocat, serviciul de chat live ar trebui să ofere asistență instantanee.

ExpressVPN este conceput pentru a vă asigura securitatea și activitatea pe internet. Utilizează criptarea AES de 256 biți; care este considerat un standard de vârf în industrie, denumit și „grad militar”. Există un întrerupător de omorizare pe internet încorporat, împreună cu protecția împotriva scurgerilor DNS, astfel încât să rămâneți întotdeauna siguri în tunelul criptat.. Acest furnizor are o politică de a nu stoca jurnalele de utilizator detaliate, inclusiv adresele IP. Acesta oferă aplicații simple, ușor de utilizat pentru Android și iOS, precum și versiuni moderne, intuitive pentru desktop și Windows pentru MacOS. Un abonament unic permite trei conexiuni simultane.

Pro:

 • Operează peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv Suedia
 • Accesați conținut restricționat geo de oriunde
 • Alegerea rapidă și fiabilă, funcționează perfect în Suedia
 • Caracteristicile implicite sunt cele mai importante criptare, securitate și confidențialitate
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Puțin mai scump decât unii dintre concurenții săi

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU SUEDIA: ExpressVPN este cea mai bună alegere. Are o rețea de servere vastă care este optimizată pentru conexiuni de mare viteză. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Deblochează site-urile de streaming cu care se confruntă alte VPN-uri. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Panama-sediul central NordVPN are o reputație de a fi concentrat asupra vieții private. Rețeaua sa de peste 5.100 de servere se întinde pe 62 de țări; Numai din Suedia adăpostesc 134 dintre ele. Ca atare, nu veți avea probleme legate de conectarea la un server din țara scandinavă sau de la alte persoane din Europa și America de Nord.

Vitezele rapide ale NordVPN o fac ideală pentru streaming. Când combinați asta cu abilitatea dovedită de a debloca site-uri media, cum ar fi US Netflix, HBO, Amazon Prime, ESPN și multe altele; ai un adevărat câștigător. Serviciul este foarte personalizabil; utilizatorii pot selecta un server care optimizează anumite sarcini, inclusiv streaming video HD. Acest furnizor oferă, de asemenea, o bază de cunoștințe pe site-ul său, prin intermediul căreia puteți căuta ce servere să utilizați pentru anumite sarcini, cum ar fi deblocarea Netflix.

Nu avem în vedere nicio problemă cu privire la confidențialitatea sau criptarea. NordVPN nu stochează nicio informație despre utilizator, așa că există șanse mici să fie expuse vreodată. În același timp, furnizorul are standarde riguroase de securitate, care includ criptarea de 256 biți, protocolul OpenVPN, un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerilor DNS.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Un plan de bază permite conectarea simultană a șase dispozitive.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 5.000 de servere în 63 de țări, inclusiv 157 de servere Suedia
 • Deblochează cele mai populare servicii de streaming geo-blocat
 • Credențe puternice de securitate și confidențialitate
 • Vitezele sunt suficient de rapide pentru streamingul HD
 • Serviciul clienți disponibil prin chat live 24/7

Contra:

 • Aplicația desktop poate fi incomodă de utilizat, are nevoie de actualizare

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. Cu o rețea mare de servere pe tot globul, aceasta este o opțiune bună, care deblochează Netflix și majoritatea altor servicii de streaming. Credențe excelente de confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

România-sediul CyberGhost a trecut prin câteva schimbări de management în ultimul an. Dar asta a ajutat doar cauza sa, iar serviciul este actualizat semnificativ. Numărul de servere a crescut exponențial de la doar câteva zeci la aproape 3.600. Sunt găzduite în 59 de țări, inclusiv Suedia care găzduiește 50 de persoane.

CyberGhost vă poate ajuta să alegeți un server pentru a debloca un serviciu de streaming specific, inclusiv US Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Trebuie doar să selectați Modul de deblocare Streaming în cadrul clientului VPN.

Acest furnizor ia securitatea și confidențialitatea foarte în serios; Sunt incluse toate criptarea de 256 biți, secretul perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerii DNS. Din nou, îmbunătățirile arhitecturii de sistem au venit după investiții solide în oferta principală. Este probabil ca produsul CyberGhost să devină și mai avansat în viitorul apropiat.

Faptul că are sediul în România înseamnă că nu este obligat să stocheze date despre utilizatori. Aceasta susține o politică internă de a nu înregistra nicio adresă IP sau alte puncte de date care ar putea identifica activitatea web. Funcțiile suplimentare de securitate includ un blocant de anunțuri, apărare anti-malware și anti-urmărire.

Puteți accesa serviciul pe Android, iOS, Windows sau MacOS. În acest moment, un singur abonament permite conectarea simultană a șapte dispozitive. Aceasta este o creștere față de politica sa anterioară de cinci și este valabilă la momentul scrierii.

Pro:

 • Operează 84 de servere în Suedia și peste 3.000 pe tot globul
 • Securitate bună și nu stochează jurnalele de activitate ale utilizatorilor
 • Viteze impresionante de redare și descărcare
 • Am găsit aplicațiile lor ușor de instalat și de utilizat

Contra:

 • Nu va debloca atât de multe site-uri de streaming ca alte persoane din această listă

ALEGERI DE ÎNCEPUT: CyberGhost are o configurare simplă. Funcționează bine în Suedia. O opțiune bună dacă doriți o conexiune rapidă, fiabilă și o interfață ușor de utilizat. Poate lupta cu deblocarea unor site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă de utilizator despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

SUA-sediul central IPVanish este unul dintre puținii furnizori VPN care a ales să opereze întreaga sa rețea de servere în mod independent, spre deosebire de alții care fie închiriază spațiu în fermele de server, fie externalizează administrarea unui terț. Face o treabă destul de decentă, de asemenea, de orice punct de curte; furnizorul are peste 1.200 de servere într-o amprentă globală din mai mult de 60 de țări. 14 servere se află în Stockholm, capitala Suediei.

IPVanish este un favorit cunoscut alături de torrentere și utilizatorii Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este telecomandată pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse. Nu reușește să deblocheze Hulu, dar va funcționa cu alte site-uri de difuzare a fluxurilor, cum ar fi BBC iPlayer.

Așa cum este norma cu primii doi furnizori, protocoalele de criptare de grad militar sunt similare pentru curs. Mai exact, oferă criptare de 256 biți, secret perfect înainte, protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere pe internet. Acest lucru înseamnă că adresa dvs. IP va rămâne în siguranță în afara oricărui rău. IPVanish respectă o politică strictă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că nu există deloc păstrarea traficului sau a jurnalelor de conexiune..

Acest furnizor a avansat recent ante-ul cu o ofertă pentru a permite conectarea simultană a 10 dispozitive cu fiecare plan. Un alt upgrade extraordinar este adăugarea de chat live 24/7 pentru asistență pentru clienți. Acesta oferă aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Funcționează 14 servere în Stockholm și peste 1.200 la nivel global
 • Funcții impresionante de securitate și confidențialitate
 • Funcționează în peste 60 de țări, excelent pentru deblocarea conținutului geo-restricționat

Contra:

 • Aplicațiile nu funcționează în China
 • Nu există asistență în direct pentru clienți

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere. În general solid pentru torrente, P2P & Utilizatori Kodi. Respectați cel mai înalt standard de confidențialitate, dar puteți lupta cu deblocarea unor site-uri de streaming populare. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are sediul de fapt în Suedia. Este un participant destul de nou în peisajul VPN, dar se înregistrează cu o viteză rapidă și robustă și o capacitate de deblocare a conținutului geo-restrâns. Unele dintre site-urile pe care reușește să le acceseze sunt Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO și Amazon Prime Video.

Momentan, oferta de server PrivateVPN este relativ mică, cu puțin peste 80 de servere în 56 de locații. Două dintre acestea sunt situate în Suedia. Dar furnizorul efectuat admirabil în revizuirea utilizatorului nostru, atunci când este evaluat din punct de vedere al vitezei și criptarea; aceasta face o alegere bună pentru întreaga gamă de activități web.

Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate sunt încorporate în produsul PrivateVPN. Utilizatorii pot alege între criptare pe 128 și 256 biți și li se oferă, de asemenea, secretul perfect perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecție împotriva scurgerii DNS. Un plan de bază permite conectarea simultană a cinci dispozitive.

Furnizorul oferă aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Operează servere optimizate cu viteză în Stockholm și Kista
 • Deblochează aproape tot conținutul de streaming geo-restricționat testat
 • Caracteristici puternice de securitate și protecție a vieții private

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Număr mic de servere
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China

VELUȚIE MARE: PrivateVPN este constant de încredere. Bun pentru utilizare generală și streaming HD. Lipsește suport în direct 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot folosi un VPN gratuit în Suedia?

Am evidențiat cele cinci cele mai bine plătite servicii VPN pentru Suedia - este posibil să vă confruntați cu mai multe oferte gratuite în timpul vânătorii dvs. pentru un furnizor adecvat. Acestea sunt tentante pentru utilizatorii pentru prima dată, dar există probleme legate de utilizarea extensivă.

Majoritatea furnizorilor de VPN gratuite încearcă să-și monetizeze serviciul prin reclame spam sau întreruperi frecvente pentru a face upgrade la serviciile plătite. Ca atare, nu le este interesat să ofere o experiență perfectă pentru utilizatorii care nu tusesc o sumă inițială de numerar. Practic, acest lucru înseamnă că ați putea fi supus unor standarde slabe de criptare, să suportați timpi de așteptare pentru a vă conecta la un server și să aveți de a face cu plafoane de date. Acesta din urmă înseamnă că o VPN gratuită este în mod obișnuit o alegere slabă pentru sarcini care consumă date, precum streaming video, jocuri online sau chiar accesarea serviciilor bancare și financiare.

Un alt motiv pentru a renunța la utilizarea unei VPN gratuite sunt actele sordide în care s-au angajat unii furnizori. Acestea includ utilizarea lățimii de bandă a utilizatorilor pentru a construi armate de botnet și a infecta dispozitivele gazdă cu malware pentru a-mi extrage datele. Costul final al utilizării acestor servicii poate dăuna portofelului și liniștii sufletești.

De ce ar trebui să folosesc un VPN în Suedia?

În ciuda statutului său de țară din prima lume, Suedia este de fapt unul dintre cei mai mari consumatori de conținut piratat din lume. Această dinamică începe din primele zile ca gazdă a cunoscutului site torenting, The Pirate Bay. Potrivit New York Times, suedezii au descărcat ilegal 280 de filme și emisiuni de televiziune în 2014, aproape o treime din populație recunoscând să se implice în practică în mod regulat. În general, se estimează că actele costă Suedia aproape 100 milioane USD venituri pierdute pe an.

Încă de târziu, autoritățile suedeze au luat măsuri considerabile pentru a conecta percepția țării ca un hub ilicit de conținut și streaming. O hotărâre judecătorească din februarie a ordonat unui furnizor local de servicii de internet (ISP) să predea numele clienților care descarcă în mod regulat conținut ilegal. Acest lucru a stârnit oarecum o dezbatere în țară, ISP refuzând să dea înapoi și arătând confidențialitatea clienților săi ca o prioritate convingătoare. Decizia este atacată acum. Cu toate acestea, dacă este confirmată, atunci poate duce la un efect al bulgării de zăpadă, cu alți furnizori de servicii Internet și furnizori de bandă largă mobilă fiind obligați să predea informații de identificare.

Un motiv în plus pentru a opta pentru VPN în Suedia este inițiativa Spridningskollen (Sharing Watch), creată de colecționarul datoriei private, Gothia Law și agenția de PR, Prime. Acestea operează în numele deținătorilor de drepturi de autor, Scanbox Entertainment, Noble Entertainment, Atlantic și Crystalis Entertainment. Pe scurt, inițiativa permite deținătorilor de drepturi de autor să obțină acces la datele dvs. cu caracter personal de internet prin intermediul ISP, fără a implica poliția sau o citare a instanței. Se bazează pe o directivă a UE.

Spridningskollen își propune să utilizeze software special pentru a verifica dacă descărcați material protejat de drepturi de autor. Dacă sunteți vinovat, puteți fi taxat până la 250 USD pentru fiecare încălcare. Rata de rechizitori a fost lentă, cu doar aproximativ 11 cazuri între 2009 și 2012, dar vânătoarea a continuat. Utilizarea unui colector de datorii private consolidează temerile că cererile de plăți vor fi agresive, precum și eforturile de a urmări comportamentul dvs. online. Dacă în prezent torești în Suedia pe o conexiune deschisă, fără alte caracteristici de confidențialitate sau securitate suplimentare, atunci te pui în pericol și te riscă o somație judecătorească. De fapt, unii furnizori de servicii colaborează cu Spridningskollen, deoarece sunt responsabili de colectarea unei părți din pradă.

DISCLAIMER: Comparitech nu încurajează utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă rugăm să consultați legile locale înainte de a decide să porniți pe această rută. Dacă aveți întrebări, atunci este mai bine să discutați cu un avocat din țara dvs. de reședință.

Legate de: Torrenting este sigur? Este ilegal? Ești probabil să fii prins?

Cât de puternice sunt legile privind confidențialitatea suedeză?

Legile de confidențialitate din țară sunt cumva o geantă mixtă. Pe hârtie, există mecanisme solide pentru rezidenții suedezi pentru a accesa webul nefiltrat și deschis, fără restricții sau alte blocaje. Acestea corespund imaginii sale ca un bastion pentru libertatea umană, libera exprimare și o democrație vibrantă.

Cu toate acestea, țara și-a dus aplicarea drepturilor de proprietate intelectuală la un nivel în care afectează libertatea personală. Așa cum s-a subliniat în secțiunea precedentă, colecționarii datoriilor private și troll-urile de drepturi de autor au reinventare gratuită în țară pentru a extrage bani de la victimele neobservate.

În 2009, Suedia a adoptat legea FRA, o măsură legală care sancționa supravegherea conținutului traficului de internet de către autoritățile statului. Acest lucru a generat controverse și a provocat dezbateri, deoarece legile au depășit mandatul de supraveghere prezentat de Comisia Europeană.

Au fost, de asemenea, încercări ale ISP-urilor din țară de a obliga utilizatorii să plătească pentru serviciile VoIP precum Skype. Furnizorul local de telecomunicații TeliaSonera a încercat acest lucru la începutul anului 2012, dar a trebuit să retragă decizia după ce a fost supus unor critici intense. În schimb, aceștia au anunțat două planuri de prețuri separate pentru traficul mobil, lăsându-i consumatorilor să procure mai mult numerar pentru viteze mai bune.

Sfaturi pentru utilizarea unui VPN în Suedia

Prima comandă de afaceri este de a decide asupra unui furnizor. Vă recomandăm să citiți atât mini-recenzii, cât și cele mai detaliate, la care se face referire la sfârșitul fiecăreia. După ce ați decis asupra unui VPN care funcționează pentru dvs., vă rugăm să vă înscrieți cu informațiile despre cardul dvs. de credit. După autentificare, ar trebui să primiți un e-mail cu informații de conectare direct de la furnizorul VPN. Folosiți-l pentru a vă conecta la un server VPN la alegere.

Accesarea bibliotecilor Netflix din Suedia

Dacă vă conectați la contul dvs. Netflix în timp ce vă aflați în Suedia, veți fi conectat automat la biblioteca Netflix Suedia. Acest lucru este valabil chiar dacă contul a fost înregistrat pentru prima dată în SUA sau Canada. Singura modalitate de a depăși această restricție este conectarea mai întâi la un server VPN. De exemplu, dacă încercați să obțineți acces la US Netflix în Suedia, atunci va trebui să vă conectați la un server din SUA.

Netflix blochează activ VPN-urile de ceva vreme pentru a proteja legile privind drepturile de autor. Probabil că veți fi la capătul primirii unui mesaj de eroare proxy dacă se întâmplă acest lucru. Cu toate acestea, unele VPN funcționează în continuare cu serviciul și le-am evidențiat pe cele care se descriu în fiecare dintre mini-recenzii de mai sus. Dacă aveți probleme, este întotdeauna o idee bună să solicitați asistență clienților pentru cele mai potrivite servere pe care să le utilizeze.

Vizionarea televiziunii suedeze și accesarea serviciilor bancare în străinătate

Zeci de mii de rezidenți suedezi călătoresc în afara țării în fiecare an. Mulți mai sunt rezidenți în afara statului scandinav, fie pentru muncă, fie pentru învățământ. Obținerea unei adrese IP suedeze vă poate ajuta să rămâneți în legătură cu programarea locală, să vizionați Allsvenskan sau să vă angajați în servicii bancare online cu furnizori precum Nordea și SEB Bank.

Televiziunea suedeză, dominată de Sveriges Television, Group TV4, Modern Times Group și Discovery Networks Suedia operează atât o gamă de pachete free-stream și premium (plătite). Unele dintre canalele pe care le oferă aceste companii vor accepta adrese IP din orice parte a lumii, în timp ce altele vor solicita unul suedez, precum și un cont..

Majoritatea instituțiilor bancare și financiare nu își restricționează geo-serviciile, dar, de obicei, impun controale de conformitate stricte dacă încercați să vă conectați de pe un dispozitiv cu o adresă IP non-locală. Aceasta ar putea însemna să răspundeți la întrebări suplimentare de securitate sau să discutați cu un reprezentant de asistență pentru clienți.

În ambele cazuri, este mai ușor să utilizați pur și simplu o VPN pentru a obține o adresă IP suedeză atunci când domiciliați în afara țării. Pur și simplu selectați un server situat în Suedia și sunteți bine să mergeți.

„Pavilion și barcă, Skeppsholmen în depărtare” de chas B licențiat conform CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1