5 cele mai bune VPN-uri pentru TCM, astfel încât să îl puteți urmări oriunde

Cel mai bun VPN pentru TCM Main

TCM arată în principal filmele lansate în anii 80 și mai devreme, cu difuzarea ocazională a unor filme mai noi. Dacă vă bucurați de filme clasice, atunci TCM merită verificat. Dacă aveți un abonament prin cablu și sunteți localizat în SUA, atunci accesați TCM online prin intermediul acestuia Urmăriți TCM serviciul nu va fi nicio problemă pentru dumneavoastră. in orice caz, accesul este blocat în afara SUA.

Una dintre cele mai fiabile opțiuni pentru accesarea serviciului este conectarea la un server VPN (Virtual Virtual Network). VPN-urile vă permit să vă reintegrați conexiunea la internet printr-un server la alegere și să vă criptați traficul de internet în acest proces. VPN-urile au de obicei servere localizate în numeroase locații din întreaga lume, inclusiv în SUA. Ca atare, puteți viziona conținut geo-blocat din surse precum TCM în Canada, Marea Britanie, Germania sau oriunde altundeva.

Aceasta înseamnă că și alte servicii precum BBC iPlayer, Sky Go și Comedy Central pot fi deblocate prin conectarea la un server VPN în locațiile desemnate. Un VPN bun este clar un instrument puternic, dar nu toate VPN-urile sunt la același nivel. Am studiat mai multe VPN-uri pentru a determina care dintre ele funcționează cel mai bine pentru deblocarea TCM în afara SUA.

Oferim descrieri aprofundate pentru fiecare dintre VPN-urile care au făcut această listă mai jos, dar aici este un rezumat în cazul în care aveți scurt timp:

 1. ExpressVPN Cel care trebuie să bată. Deblochează TCM și majoritatea rețelelor de streaming populare de aproape oriunde. Viteze de streaming excelente, confidențialitate și securitate de top și aplicații ușor de utilizat. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN O rețea uriașă de servere este excelentă pentru accesarea majorității conținutului de streaming geo-blocat. Vitezele, confidențialitatea și securitatea sunt solide.
 3. CyberGhost Furnizorul de rețele bugetare cu unele dintre cele mai bune viteze de streaming pe care le-am întâlnit. Aplicații prietenoase pentru începători.
 4. PrivateVPN Cel mai nou furnizor din această listă, cu o rețea mică, dar în creștere. Serverele sunt rapide și grozave pentru streaming.
 5. IPVanish Conexiuni de încredere și viteze bune de streaming. Deblocați TCM, dar căutați în altă parte dacă doriți și Netflix sau Hulu.

Cele mai bune VPN-uri pentru TCM

Lista criteriilor pe care le-am folosit pentru a compila lista VPN-urilor este următoarea:

 • Deblochează TCM-ul cu succes
 • Mai multe servere americane disponibile
 • Asistență rapidă pentru clienți
 • Înregistrare minimă în niciun caz a datelor utilizatorului
 • Vitezele rapide de conectare
 • Securitate și criptare puternică

Disclaimer: Comparitech nu încurajează și nu împiedică utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă recomandăm să cercetați legile țării dvs. și condițiile de utilizare pentru anumite platforme de streaming înainte de a utiliza un VPN pentru a accesa conținut.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020Deschide TCMTestat Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN securizează conexiunea dvs. în timp ce facilitează streamingul HD. 29 de servere situate în SUA permit deblocarea TCM, precum și a altor servicii, cum ar fi Amazon Prime Video. Sunt permise trei conexiuni simultane pe cont.

Acest furnizor are măsuri puternice de securitate pentru a-și proteja utilizatorii. Traficul este criptat folosind protocolul AES pe 256 biți, scurgerile IPv6 sunt blocate și un comutator kills este în loc. Acesta din urmă îți omoară conexiunea la internet în cazul în care conexiunea la un server VPN scade. Aceasta înseamnă că nu se scurg date la Furnizorul de servicii Internet (ISP). în plus, este disponibil un site .onion care permite înregistrarea aproape completă anonimă.

Jurnalele de conexiune sunt stocate cu ExpressVPN, dar cantitatea de date păstrate este minimă și nu sunt stocate adrese IP. Sunt acceptate plăți Bitcoin care ajută la păstrarea anonimă a informațiilor de plată.

Puteți accesa asistența clienților prin chat live 24/7 sau puteți utiliza o mare varietate de tutoriale, ghiduri de depanare și întrebări frecvente. Acest lucru asigură că utilizatorii nu au pierderi atunci când au nevoie de asistență cu serviciul.

ExpressVPN are aplicații native disponibile pentru MacOS, Windows, iOS, Android, Linux și unele routere. Extensiile Chrome, Firefox și Safari pot fi descărcate și vă permit să controlați aplicația VPN din browser. Pentru dispozitivele care nu au aplicații native, ExpressVPN oferă ghiduri care vă permit să configurați manual o conexiune VPN fără a fi nevoie de o aplicație.

Pro:

 • Serverele din 18 orașe americane pot debloca TCM și alt conținut geore-restricționat de aproape oriunde
 • Funcții de securitate de înaltă calitate, cu o bună protecție a confidențialității
 • Vitezele serverului sunt perfecte pentru streaming HD și descărcări rapide
 • Aplicații ușor de utilizat pentru toate platformele majore
 • Ucide switch pe desktop dacă conexiunea ta scade
 • Suport clienți 24/7 prin chat live

Contra:

 • Folosiți cuponul mai scump decât alți furnizori de aici

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU TCM: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și de încredere. Excelent la deblocarea tuturor principalelor servicii de streaming geo-restricționate. Funcții de confidențialitate de top și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Iată recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks TCMTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN vă asigură conexiunea în timp ce oferă mai mult de 1.700 de servere americane. Acest lucru înseamnă că nu vor fi probleme legate de conectarea la un server VPN care deblochează TCM. Netflix, Hulu și ABC pot fi deblocate și cu acest furnizor. Pentru cei care partajează un cont VPN, sunt permise șase conexiuni simultane, ceea ce înseamnă că o întreagă gospodărie își poate asigura conexiunea la internet folosind un singur abonament NordVPN.

Criptarea AES de 256 biți este utilizată pentru a vă asigura conexiunea. În plus, sunt oferite protecții împotriva scurgerilor DNS și un comutator kills pe internet pentru a preveni expunerea inadvertentă a datelor. Plățile Bitcoin sunt acceptate și oferă un anonimat crescut în comparație cu metodele de plată obișnuite.

O mare bază de date de ghiduri, tutoriale și întrebări frecvente vă pot ajuta cu orice probleme pe care le puteți întâmpina folosind NordVPN. Dacă acest lucru nu este suficient, există chat live sau suport de e-mail disponibil 24/7.

Aplicațiile pot fi descărcate pentru MacOS, iOS, Android și Windows. De asemenea, sunt furnizate extensii Chrome și Firefox. Configurarea manuală este posibilă pentru dispozitivele care nu au o aplicație nativă.

Pro:

 • Un furnizor de buget cu servere rapide și fiabile pentru streaming HD
 • Peste 1.700 de servere din SUA pot debloca aproape orice
 • Criptarea puternică și niciun fel de jurnal nu oferă securitate și confidențialitate
 • Aplicații ușor de utilizat pentru Windows, MacOS, iOS, Linux și Android
 • Chat live 24/7

Contra:

 • Aplicația desktop necesită unele obișnuințe

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu TCM și cu cele mai populare site-uri de streaming. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Aplicația nu oferă opțiunea de comutare a serverului. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostUnblocks TCMTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este o opțiune excelentă pentru viteze de streaming rapide și securitate. Sunt disponibile peste 700 de servere americane, care permit deblocarea TCM fără calificări. De asemenea, Amazon Prime Video și Netflix pot fi deblocate. Până la cinci conexiuni simultane sunt permise pentru mai multe utilizări.

Acest furnizor are o politică fără jurnaluri în loc și conexiunile sunt criptate folosind standardul AES de 256 biți. În plus, protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator automat de oprire sunt în vigoare pentru a preveni scurgerea datelor dumneavoastră. Plățile Bitcoin sunt acceptate, ceea ce înseamnă că informațiile de plată nu vă pot fi identificate cu ușurință.

CyberGhost oferă o cantitate mare de ghiduri, pagini de depanare și întrebări frecvente pentru a ajuta utilizatorii care au nevoie de ajutor, asistența de chat live 24/7 disponibilă utilizatorilor care au nevoie de mai multă asistență unu-la-unu..

VPN-ul CyberGhost poate fi descărcat pe Windows, MacOS, iOS și Android. Configurarea manuală este posibilă cu Linux și unele routere.

Pro:

 • Funcționează peste 700 de servere în diferite orașe din SUA, excelent pentru deblocarea TCM în străinătate
 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului
 • Furnizor la prețuri reduse, cu viteze impresionante de streaming
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat

Contra:

 • Nu va debloca toate site-urile de streaming majore

VALOARE MARE: CyberGhost este ușor de utilizat. Un interpret solid cu un preț bun. Bine la deblocarea TCM și chiar a Amazon Prime, dar poate lupta cu alte site-uri de streaming. Vine cu o garanție de înapoiere de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks TCMTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN oferă zece servere americane și este un instrument util pentru securizarea conexiunii dvs. la internet. Poate debloca TCM și alte servicii precum Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Cinci conexiuni simultane sunt permise, ceea ce le oferă utilizatorilor libertatea de a folosi toate dispozitivele cu un singur abonament.

Nu sunt stocate jurnalele și criptarea AES pe 256 biți vă asigură conexiunea la internet. Protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS sunt standard. Aceste măsuri sporesc securitatea conexiunii dvs. prin oprirea scurgerii datelor la ISP. Plățile Bitcoin sunt acceptate, ceea ce vă ajută să vă mențineți tranzacțiile cât mai anonime.

PrivateVPN oferă asistență clienților prin serviciul de chat live. Suportul de control de la distanță este oferit pentru a ajuta clienții cu depanarea și configurarea VPN. Întrebările frecvente sunt disponibile gratuit pentru utilizatorii care mai au nevoie de asistență suplimentară.

Aplicații dedicate pentru Windows, iOS, MacOS și Android sunt disponibile. Configurarea manuală este posibilă cu routere wireless acceptate și sisteme Linux.

Pro:

 • Serverele din 9 orașe americane obțin viteze bune de streaming pentru TCM
 • Obține popularitate pentru lista lor tot mai mare de site-uri pe care le deblochează
 • Furnizorul suedez cu o politică strictă fără jurnaluri
 • Deblochează aproape tot conținutul de streaming geo-restricționat testat

Contra:

 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
 • Chat-ul în direct nu este în permanență

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează TCM și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Oferte similare, dar mai ieftine, sunt mai mari pe această listă. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. IPVanish

IPVanishUnblocks TCMTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă acces la peste 600 de servere americane. Aceasta înseamnă că TCM poate fi accesat în siguranță, împreună cu alte servicii precum Comedy Central și Hulu, care sunt geolocate către SUA. Acest furnizor permite o încântare de 10 conexiuni simultane, cel mai mult orice serviciu de pe lista noastră de departe.

Criptarea AES pe 256 biți asigură conexiunea dvs. atunci când utilizați acest serviciu, iar protecția împotriva scurgerii DNS este integrată împreună cu un comutator kills. Plățile Bitcoin sunt acceptate, ceea ce permite plăți sigure, care sunt practic anonime. Serviciul de asistență 24/7 este oferit printr-un formular de e-mail.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Fire TV și Android, precum și unele routere acceptate. Alte routere și Chromebookuri vor necesita configurarea manuală.

Pro:

 • Cu aproximativ 600 de servere americane, acesta poate debloca TCM la viteze HD
 • Funcționează bine cu dispozitivele Kodi
 • Politica fără jurnale

Contra:

 • Nu există asistență reală pentru clienți
 • Furnizorii mai ieftini sunt mai mari

Până la 10 DISPOZITIVE: IPVanish este excelent pentru familii și conexiuni multiple. Deblochează TCM, dar nu poate debloca atât mai multe servicii de streaming cât și rivali mai mari pe această listă. Nu este cea mai ieftină opțiune. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

Va funcționa VPN gratuit cu TCM?

Cu siguranță, există o mulțime de servicii VPN gratuite. Cu toate acestea, în general nu recomandăm utilizarea lor din câteva motive. VPN-uri gratuite uneori transporta malware-ului și în multe cazuri sunt lente din cauza multora persoane fizice folosind serviciul deodată. În plus, aceste servicii folosesc practici fără scrupule în multe cazuri pentru a câștiga bani, precum păstrarea jurnalelor de activitate și plasarea de reclame în browserul dvs..

În plus, de obicei au un număr mai mic de servere din care să aleagă, iar datele dvs. sunt de obicei limitate. Cu siguranță merită să scoateți câțiva dolari pe lună pentru a merge cu un furnizor de încredere.

Cum se utilizează o VPN cu TCM

Urmăriți furnizor de servicii TV TCM

Dacă încercați să urmăriți TCM în afara SUA, vi se va prezenta un popup care vă va cere să vă conectați la furnizorul de servicii TV. Dar chiar dacă aveți un abonament, nu veți putea accesa serviciul decât dacă sunteți în SUA sau aveți o adresă IP a SUA.

Pentru a vă bucura de TCM în afara SUA, conectați-vă mai întâi la un server VPN american și apoi conectați-vă cu furnizorul de servicii TV. Vei putea apoi să te bucuri de filmele tale clasice preferate.

Ce filme sunt disponibile pentru vizionare pe TCM?

În timp ce urmăriți TCM, filmele dvs. vor fi neîntrerupte de reclame, astfel încât să le puteți bucura la maxim. TCM va difuza doar reclame ale propriilor produse și servicii între filme. Titluri precum Dr. Jekyll și Mr. Hyde (1932), Cei mai buni ani ai vieții noastre (1946), și rege & Țară (1964) sunt difuzate uneori pe TCM. Filme mai recente de genul Eyes of Laura Mars (1978), He Know You’re Alone (1980), și Scene din clasa lupta din Beverly Hills (1989) sunt de asemenea disponibile pentru vizionare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6

Adblock
detector