5 cele mai bune VPN-uri pentru Telemundo Deportes, astfel încât să puteți viziona oriunde

Cum să urmăriți Telemundo Deportes din afara SUA

Doriți să transmiteți fluxul Telemundo Deportes din orice parte a lumii? În timp ce această platformă încearcă să împiedice accesul utilizatorilor din alte țări, este destul de ușor de accesat dacă utilizați o rețea virtuală virtuală (VPN). Astăzi, vă vom explica cum să ocoliți blocarea regională și să urmăriți Telemundo Deportes din Marea Britanie, Canada, Mexic, Spania sau orice altă țară din lume.

În general, serviciile de streaming au doar drepturile de a-și afișa conținutul în anumite țări. Mulți verifică adresa IP a utilizatorului pentru a vedea dacă provine dintr-o regiune valabilă și, dacă nu, conținutul este ascuns. Cu toate acestea, conectându-vă la unul dintre serverele VPN din țara corectă, puteți păcăli site-ul pentru a vă permite să vizionați conținut indiferent de locația dvs. reală. De exemplu, un server american poate debloca NBC Sports și FOX, în timp ce un server mexican ar putea debloca TyC Sports sau ESPN America Latină.

Dacă încercați să urmăriți Telemundo Deportes din afara SUA, fără a utiliza VPN, conținutul se va încărca la nesfârșit. Este posibil să vedeți și un mesaj care spune „Acest videoclip nu este disponibil dacă este activat un blocant de anunțuri - Dezactivați și reîncărcați pagina pentru a începe videoclipul.”, Indiferent dacă anunțul dvs. blocant este activat sau nu.

Mai jos sunt multe detalii despre fiecare VPN-uri care au făcut această listă, dar, în cazul în care nu aveți timp, aici este lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Telemundo Deportes:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top. O mulțime de servere super-rapide situate în SUA, care sunt excelente pentru streaming în HD. Securitate și confidențialitate de criptare de înaltă calitate. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Furnizor bugetar care nu face compromisuri cu privire la confidențialitate sau funcții de securitate. Numeroase servere situate în SUA sunt excelente pentru deblocarea site-urilor de streaming populare în străinătate.
 3. CyberGhost Furnizor de valoare excelentă, cu aplicații ușor de instalat și utilizat. Am fost deosebit de impresionați de viteza lor de streaming.
 4. IPVanish Deține întreaga rețea de servere și oferă funcții de confidențialitate bune. Viteze bune de streaming.
 5. PrivateVPN Rețea nouă cu o listă de servere în continuă expansiune, cu viteze foarte bune pentru majoritatea site-urilor de streaming.

Cele mai bune VPN-uri pentru Telemundo Deportes

Nu orice VPN este la fel. Poate exista o diferență uriașă în ceea ce privește viteza, securitatea și asistența clienților de la un serviciu la altul. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru Telemundo Deportes, am căutat servicii cu următoarele caracteristici:

 1. Mai multe servere americane din care să alegeți.
 2. Viteze destul de rapide pentru transmisie video în direct, de înaltă definiție.
 3. Posibilitatea de a debloca Telemundo Deporte și servicii similare.
 4. Funcții de criptare și securitate puternice.
 5. Logare minimă, sau mai bine zis, fără înregistrare.

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Telemundo Deportes:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020Deschide Telemundo DeportesTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are 29 de servere de mare viteză răspândite în Statele Unite. Acestea sunt suficient de rapide pentru a transmite conținut live fără niciun fel de remixare sau întârziere vizibilă. În plus, cu până la trei conexiuni simultane permise și posibilitatea de a debloca servicii precum Netflix, NBC și ESPN, puteți viziona oriunde și orice doriți.

Cu criptare de 256 biți, un comutator de ucidere, protecție împotriva scurgerilor DNS și un secret perfect înainte, acest serviciu asigură activitățile dvs. în permanență private. Mai mult, ExpressVPN nu păstrează niciun fel de jurnal de activitate sau de conexiune, ceea ce înseamnă că nu vă pot dezvălui activitățile, chiar dacă sunt solicitate de o terță parte. Asistența clienților poate fi contactată 24/7 prin e-mail sau chat live.

Acest serviciu are aplicații pentru Windows, Android, MacOS, iOS și Linux. Anumite routere wireless sunt acceptate, dar trebuie configurate manual.

Pro:

 • O mulțime de servere în SUA
 • Viteze rapide și fiabile pentru streaming de conținut HD
 • Securitate de înaltă calitate și caracteristici de confidențialitate de top
 • De asemenea, deblochează US Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • O aplicație ușor de utilizat cu instalarea asistentului

Contra:

 • Nu este la fel de ieftin ca alți furnizori de mai jos

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU Sporturi Telemundo: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și fiabilă, care deblochează Telemundo Deportes și toate serviciile de streaming importante, inclusiv Netflix, Hulu, HBO și Amazon Prime. Funcții excelente de securitate și confidențialitate și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNDeblochează Telemundo DeportesTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are o rețea de server excepțional de vastă, cu peste 1600 doar în SUA. Mai bine, fiecare dintre acestea este optimizat pentru transmiterea de conținut de înaltă definiție. Acest serviciu poate debloca platforme populare, inclusiv Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Deoarece aveți permis până la șase conexiuni simultan, un singur cont vă permite să vă protejați toate dispozitivele preferate.

Acest VPN este proiectat pentru a permite setări avansate de securitate. Utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți, dar puteți activa, de asemenea, comutatorul de oprire, blocarea automată a anunțurilor, monitorizarea programelor malware, Tor peste VPN sau opțiunile duble VPN. NordVPN poate fi plătit în Bitcoin și nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât să vă înregistrați și să utilizați internet în mod anonim.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru sistemele Windows, Mac, Android și iOS. Dispozitivele bazate pe Linux și routerele de rețea selectate sunt de asemenea acceptate, dar necesită instalare manuală.

Pro:

 • Peste 1.600 de servere operate în SUA
 • Serverele sunt optimizate pentru streaming HD
 • Permite configurarea personalizată a securității
 • Aplicații ușor de utilizat pentru majoritatea platformelor

Contra:

 • Poate alege locații generale ale serverului, dar nu poate alege anumite servere

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o valoare bună. O opțiune de valoare excelentă, care este un performant solid Telemundo Deportes. Conectează până la 6 dispozitive simultan. De asemenea, funcționează bine cu cele mai populare servicii de streaming și atinge în mod constant viteze bune. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostDeblochează Telemundo DeportesTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un VPN ușor de utilizat cu o răsucire: puteți alege pur și simplu o activitate precum torrenting sau deblocarea site-urilor web și să vi se atribuie un server adecvat. Există, de asemenea, opțiunea de a alege un server manual (există 345 în SUA), dar având un singur clic pentru a accesa platforme precum Netflix, Telemundo Deportes și ESPN este cu siguranță foarte util.

Acest serviciu nu necesită prea multe configurații. Criptarea și protecția de 256 biți împotriva DNS, IPv6 și scurgerilor de redirecționare a porturilor sunt activate în mod implicit. Există, de asemenea, un comutator de ucidere, HTTPS forțat, blocare a anunțurilor și funcții anti-malware în cazul în care doriți o protecție mai puternică. CyberGhost are o politică fără logging care vă asigură că activitățile dvs. rămân private.

Acest VPN oferă aplicații pentru dispozitive Android, Windows, iOS și MacOS. Configurarea manuală este necesară pentru sistemele bazate pe Linux și routerele acceptate.

Pro:

 • Ușor de utilizat - selectați tipul de activitate și fiți conectat la cel mai potrivit server
 • De asemenea, deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am întâlnit la testare
 • Ucideți să porniți toate aplicațiile și să nu păstrați jurnalele

Contra:

 • Mai puțin potrivit pentru utilizatorii de putere care doresc acces la configurații mai avansate

ALEGERI DE ÎNCEPUT: CyberGhost are o configurare simplă. O alegere bugetară. Bun pe intimitate. Transmite Telemundo Deporte în video HD în mod fiabil, dar conexiunile nu sunt la fel de fiabile pentru alte site-uri de streaming. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishDeblochează Telemundo DeportesTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish se mândrește cu o rețea extinsă de servere auto-întreținute în întreaga lume. Acest lucru îi permite să rezolve mai rapid problemele decât concurenții săi, dar înseamnă, de asemenea, viteze mai rapide pentru utilizator. IPVanish este suficient de rapid pentru a transmite video 4K fără nicio bâlbâială și cu un buffer minim. Poate debloca o varietate de servicii, inclusiv FOX Sports, ESPN și Sky Sports.

În ciuda clientului său ușor, IPVanish vine la pachet cu opțiuni puternice de securitate. În plus față de criptarea de 256 biți, comutatorul de omor și protecția împotriva scurgerilor IPv6 / DNS, există opțiunea de a bloca traficul LAN, de a obține datele OpenVPN și de a schimba adrese IP la intervale regulate. IPVanish nu înregistrează nicio informație de identificare personală.

IPVanish are aplicații pentru Amazon Fire TV, Mac, iOS, Windows și Android. Sistemele bazate pe Linux, cum ar fi Raspberry Pi necesită configurare manuală, la fel ca și routerele de internet acceptate.

Pro:

 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță
 • Poate conecta până la zece dispozitive simultan

Contra:

 • Nu permite înregistrarea anonimă
 • Nu are asistență pentru clienți în direct

REZERVĂ MARE SERVER: IPVanish funcționează cu până la 10 dispozitive conectate. Conexiuni rapide, aplicații ușor de folosit, suport bun pentru mai multe platforme. Încredere cu Telemundo Deportes, dar nu poate debloca la fel de multe alte servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblochează Telemundo DeportesTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

În ciuda a avea mai puține servere (zece în SUA) decât unele servicii similare, PrivateVPN reușește să ofere viteze peste medie. În plus, are capacități excelente de deblocare și vă va permite să accesați sute de servicii, inclusiv Netflix, FOX Sports și Hulu, indiferent unde vă aflați în lume.

PrivateVPN folosește criptarea de 256 biți și previne scurgerea DNS și IPv6. Comutatorul său de ucidere vă garantează că nu veți naviga niciodată neprotejat, iar politica fără jurnaluri nu garantează că nici informațiile dvs. de sesiune sau de activitate nu sunt înregistrate. Șase conexiuni simultane sunt permise, astfel încât această VPN este o alegere bună pentru persoanele care doresc să protejeze o mulțime de dispozitive simultan. Asistența este disponibilă 24/7 prin chat live.

Acest serviciu are aplicații dedicate pentru dispozitive Windows, Android, MacOS și iOS. Platformele Linux și anumite routere sunt de asemenea acceptate, dar trebuie instalate manual.

Pro:

 • Viteze foarte rapide
 • 24/7/265 suport pentru chat în direct
 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare

Contra:

 • Funcționează cu Linux, dar necesită configurare manuală
 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă

MARE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează Telemundo Deporte și permite până la 6 dispozitive pe același cont. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Cum să urmăriți Telemundo Deportes cu un VPN

 1. Înscrieți-vă la unul dintre VPN-urile din lista de mai sus.
 2. Descărcați aplicația corectă pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la un server american.
 4. Încercați să vizionați ceva pe Telemundo Deportes. Videoclipul ar trebui să se încarce rapid. Dacă nu, încercați să folosiți un server american diferit.

Pot viziona Telemundo Deportes cu un VPN gratuit?

În timp ce VPN-urile gratuite pot părea o modalitate ușoară de a vă proteja online, acestea au dezavantaje semnificative. În primul rând, ei tind să aibă mai mulți utilizatori decât infrastructura lor le poate susține. Acest lucru provoacă viteze lente și conexiuni intermitente - ultimele lucruri pe care le doriți atunci când transmiteți video în direct. În plus, deoarece deținătorii de drepturi de autor se străduiesc cel mai mult pentru a bloca utilizatorii VPN să acceseze conținutul lor, este probabil ca o VPN gratuită să nu funcționeze.

Ați putea să vă întrebați cum își poate permite să existe un VPN gratuit. Deoarece aceste servicii nu pot percepe utilizatorii înainte, ei au trebuit să găsească alte modalități de a câștiga bani. În unele cazuri, pur și simplu inserează reclame în site-urile pe care le vizitați, dar unele VPN-uri gratuite chiar folosesc cookie-uri de urmărire pentru a crea un profil de consum detaliat din activitățile dvs. Acest lucru poate fi apoi vândut către terți fără cunoștința dvs..

Cu toate acestea, riscurile sunt mult mai mari decât reclamele vizate. Un studiu din 2017 a arătat că aproape 20% dintre VPN-urile gratuite eșantionate pentru Android nu au criptat datele deloc. Mai mult, 38% au venit cu o formă de malware. Cu toate acestea, nu sunt doar dispozitive mobile: am văzut chiar și VPN-uri gratuite, bazate pe desktop, care vând lățimea de bandă a utilizatorilor lor pentru a fi utilizate în botne. Pentru a vă păstra securitatea informațiilor personale, vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN bine pus la punct, cu un istoric de protejare a vieții private a clienților săi.

Trebuie să mă înregistrez la Telemundo Deportes?

telemundo deportează eroarea vpn

În timp ce puteți viziona clipuri video selectate fără să vă înregistrați, va trebui să vă conectați pentru a viziona conținut live. Există o excepție în acest sens; Cupa Mondială va fi disponibilă gratuit până pe 25 iunie.

Telemundo Deportes le cere utilizatorilor să se conecteze cu datele de acreditare ale furnizorului de cablu. Există o selecție uriașă de furnizori suportați, inclusiv câteva opțiuni populare de top, precum Sling TV, YouTube TV și DirecTV. Cu toate acestea, vă puteți înscrie la aceste servicii doar din interiorul Statelor Unite. Nici măcar un VPN nu vă poate ajuta cu această parte, deoarece verifică că metoda dvs. de plată este înregistrată pe un cont bancar american.

Din păcate, acești factori fac imposibil de înregistrat la Telemundo Deportes din afara SUA, cu excepția cazului în care aveți un prieten american dispus să partajeze detaliile de conectare prin cablu. Acestea fiind spuse, dacă sunteți american și doriți pur și simplu să priviți când sunteți în străinătate, nu este nicio problemă.

Ce pot urmări pe Telemundo Deportes?

Deoarece este singura emisiune oficială din America cu acoperire spaniolă a Cupei Mondiale 2018, Telemundo Deportes este deja destul de atrăgătoare. În timp ce accentul principal al acestui serviciu este pus pe fotbal, acesta oferă și noutăți și momente importante cu privire la alte sporturi. Am inclus o mică selecție a ceea ce acoperă Telemundo Deportes mai jos.

 1. Liga Națională de Fotbal (NFL)
 2. Baseball League Major (MLB)
 3. Asociația Națională de Baschet (NBA)
 4. NASCAR
 5. Campionatul de luptă final (UFC)
 6. Asociatia Nord-Americana de Box (NABA)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 77

Adblock
detector