5 cele mai bune VPN-uri pentru un IP dedicat sau IP static

Cele mai bune VPN-uri pentru un IP dedicat sau IP static (1)

Un sistem de adrese IP dinamice funcționează astfel încât să nu vi se acorde întotdeauna aceeași adresă IP. Multe ISP folosesc adrese IP dinamice, deoarece este mai eficient (și fezabil) decât să atribuie fiecărei persoane o adresă IP statică (una care nu se schimbă). Acestea din urmă ar putea fi preferate din punct de vedere al utilizatorului în anumite situații. O adresă IP dedicată este o adresă IP statică care este atribuită doar unui individ și nu este împărtășită de nimeni altcineva.

De asemenea, VPN-urile folosesc de obicei adrese IP dinamice, dar unele oferă și opțiunea unei adrese IP statice sau a unei adrese IP dedicate. Scurt pentru rețeaua privată virtuală, un VPN criptează traficul dvs. de internet și îl rutează printr-un server intermediar într-o locație la alegere. Acesta maschează adresa dvs. IP actuală și o înlocuiește cu una nouă din acea locație. Dacă o VPN vă oferă o adresă IP statică partajată, veți obține aceeași de fiecare dată când vă conectați la un anumit server, dar va fi partajată cu alți utilizatori. Dacă primiți o adresă IP dedicată, aceasta nu va fi distribuită cu nimeni altcineva.

Nu toate VPN-urile oferă opțiunea de adrese IP statice sau dedicate și nu toate cele care merită să merite banii. În acest post, vă dezvăluim cele mai bune VPN-uri pentru o adresă IP statică sau dedicată și explicăm mai multe despre diferitele opțiuni și avantajele acestora.

Dacă doriți doar o privire rapidă asupra celor mai bune VPN-uri, iată:

 1. NordVPN: Cea mai bună opțiune. Ofera un serviciu de adrese IP statice si optiuni dedicate de adrese IP
 2. PureVPN: Oferă un serviciu dedicat de adrese IP
 3. VPNArea: Vă poate primi o adresă IP dedicată
 4. Ivacy: Are o opțiune dedicată de adresă IP
 5. Parbriz: Are o opțiune de serviciu de adresă IP statică

Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru o adresă IP statică sau dedicată

Pentru a intra pe lista noastră, VPN-urile studiate nu trebuie doar să ofere adrese IP partajate sau dedicate, ci trebuie să funcționeze bine. În special, căutăm următoarele atribute:

 • O selecție de locații de adresă IP
 • Viteze rapide
 • Criptare puternică
 • Măsuri de confidențialitate
 • Asistență solidă pentru clienți
 • Disponibilitate constantă, astfel încât propriul dvs. server să nu se deconecteze

Toate cele cinci cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru adrese IP statice sau dedicate îndeplinesc aceste standarde.

Cele mai bune VPN-uri pentru adrese IP statice și dedicate

Iată lista noastră cu cele mai bune cinci VPN-uri pentru adrese IP statice sau dedicate:

1. NordVPN

pagina de start nordvpn

NordVPN oferă opțiuni atât pentru o adresă IP statică cât și pentru o adresă IP dedicată. Aplicația vă permite să alegeți exact ce server să vă conectați. Fiecare server operează o singură adresă IP, deci dacă vă conectați constant la același server, veți primi întotdeauna aceeași adresă IP.

Serviciul standard NordVPN vă oferă o adresă IP statică partajată, deci oricine este conectat la același server va avea aceeași adresă IP. Această situație nu este bună dacă doriți să primiți conexiuni primite.

Puteți plăti suplimentar pentru a obține o adresă IP dedicată; locațiile disponibile includ SUA (patru orașe), Marea Britanie, Germania și Olanda. Puteți utiliza și serviciul IP partajat, care are peste 5.000 de servere în 62 de țări și puteți conecta simultan până la șase dispozitive la serviciul partajat. Acesta este un VPN excelent pentru accesarea site-urilor web care operează restricții de acces transfrontalier, cum ar fi Netflix.

NordVPN oferă o serie de caracteristici de securitate, iar site-ul său web are o bază extinsă de cunoștințe, precum și acces la suport 24/7 prin chat live. Aplicațiile VPN pot fi instalate pe dispozitive Windows, macOS, Linux, iOS și Android. Există, de asemenea, o extensie de browser NordVPN disponibilă pentru Chrome și Firefox.

  Cum să schimbați țara și să vizionați Amazon Prime Video SUA din orice locație

Pro:

 • Șapte opțiuni de locație pentru adrese IP dedicate
 • Mai larg serviciu partajat care utilizează adrese IP statice
 • Vitezele decente
 • Serviciu securizat și privat
 • Bună valoare pentru bani
 • O rețea uriașă de servere pe 62 de țări

Contra:

 • Conectarea la unele servere poate fi lentă

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU O ADRESĂ IP STATICĂ sau DEDICATĂ: NordVPN oferă adrese IP statice în serviciul său de bază și o adresă IP dedicată ca un addon. Este un serviciu rapid și sigur, cu asistență excelentă pentru clienți. NordVPN oferă o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile cu fiecare abonament, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

2. PureVPN

Pagina principală PureVPN

PureVPN operează servere VPN în 141 de țări. Adrese IP dedicate sunt disponibile în Marea Britanie, SUA, Canada, Germania, Malta, Australia, Hong Kong și Singapore. Acest serviciu este un plus plătit în partea superioară a unui abonament obișnuit. Serviciul PureVPN standard este excelent pentru a ocoli restricțiile guvernamentale pe internet atunci când vă aflați în China.

PureVPN are viteze rapide și vine cu securitate de top, inclusiv criptare de 256 biți și un comutator de ucidere. În trecut, a avut o presă proastă pentru păstrarea jurnalelor, dar în prezent nu ține nicio evidență a informațiilor de identificare personală. Serviciul este excelent pentru detecția de evitare pe o listă lungă de site-uri care operează restricții regionale, inclusiv Netflix.

Serviciul include aplicații pentru dispozitive Windows, macOS, Linux, iOS și Android și extensii de browser pentru Chrome și Firefox. PureVPN este disponibil ca un addon Kodi și există aplicații pentru cutii TV Android, Amazon Fire TV și Amazon Fire Stick.

Cinci dispozitive pot fi conectate simultan. Puteți utiliza adresa IP dedicată o singură dată, dar puteți utiliza acea alocare de servicii partajată pentru alte dispozitive.

Pro:

 • Adrese IP dedicate disponibile în opt țări
 • Rețea vastă de VPN cu servere în 141 de țări
 • Serviciu rapid și sigur
 • Nu păstrează jurnalele
 • Bun pentru utilizare în China

Contra:

 • Unele servere au probleme la conectare

OPȚIUNI BUDGET SOLID: PureVPN este o altă alternativă low-cost și oferă opt opțiuni de locație pentru adrese IP dedicate. Beneficiați de o garanție de rambursare gratuită de 31 de zile pentru fiecare abonament.

Citiți recenzia noastră completă PureVPN.

3. VPNArea

Pagina principală VPNArea

VPNArea este un serviciu VPN din Bulgaria, cu o mulțime de funcții atractive, inclusiv acces la servere din 70 de țări și o alocație de șase conexiuni simultane pe serviciul obișnuit. Puteți obține o adresă IP dedicată pentru SUA (cinci locații), Marea Britanie, Canada, Australia, Olanda, România, Suedia; Bulgaria și Hong Kong. Aceasta este cea mai mare alegere din toate VPN-urile de pe lista noastră. Acest serviciu este plătit în plus la abonamentul standard.

Acest serviciu include criptarea de grad militar, protecția împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. O alocație neobișnuită de VPNArea este aceea că compania nu contează dacă partajați un cont cu un prieten, ceea ce este un no-no pentru majoritatea VPN-urilor..

Aplicațiile sunt ușor de utilizat și instalat pe Windows, macOS, Android, iOS și Ubuntu, Debian, Fedora, CentOS și Mint Linux. Compania rulează servere specializate pentru descărcarea și streamingul video. Asistența clienților este disponibilă prin intermediul chat-ului online în permanență în fiecare zi din an. Acesta este, de asemenea, un serviciu bun pentru utilizare în China și este capabil să evită detectarea de către Netflix și alte site-uri de streaming.

Pro:

 • Adrese IP dedicate disponibile în 13 locații
 • Servere din 70 de țări care oferă viteze rapide
 • Caracteristici puternice de securitate
 • Bun pentru utilizare în China
  Cum să te protejezi de SWATTING

Contra:

 • Aplicația nu este cea mai prietenoasă cu utilizatorul

MARE PENTRU ÎMPARCARE: VPNArea permite partajarea contului și oferă servere specializate și viteze rapide. VPNArea oferă fiecărui cont o garanție de restituire a banilor fără 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă VPNArea.

4. Ivacy

pagina de inceput pentru ivacitate

Ivacy are sediul în Singapore și oferă acces la servere din 56 de țări cu abonament standard. Opțiunea adresă IP dedicată este cu preț pe adresă și este adăugat în partea de sus a unui abonament obișnuit. Locațiile oferite sunt în Regatul Unit, Statele Unite, Canada, Australia, Germania, Hong Kong și Singapore.

Acest serviciu este rapid și este o opțiune excelentă pentru accesarea serviciilor TV online restricționate. Poate chiar debloca diverse biblioteci Netflix din străinătate. Având sediul în Asia de Sud-Est, compania a acordat o atenție deosebită creării unui serviciu pentru oamenii din China, astfel încât să poată evita restricțiile de acces la internet. Serviciul include chiar și acces la serverele din China. Echipa de asistență pentru clienți Ivacy poate fi contactată prin chat live.

Aplicațiile pentru VPN sunt disponibile pentru Windows, macOS, Linux, Android și iOS, iar extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Ivacy poate fi instalat pe Android TV, Amazon Fire Stick și unele console de jocuri.

Puteți conecta cinci dispozitive simultan cu serviciul standard Ivacy. Adresa IP dedicată poate fi utilizată ca una dintre acele conexiuni, astfel încât să puteți utiliza serviciul partajat pentru alte patru dispozitive.

Pro:

 • Adrese IP dedicate în șapte țări
 • Serviciu rapid și sigur
 • Bun pentru utilizare în China
 • Cost scăzut

Contra:

 • Reprezentanții chat-ului live nu pot răspunde întotdeauna la întrebări tehnice
 • Conexiune slabă cu unele servere

VITEZE FAST: Ivacy are viteze foarte rapide, așa că dacă utilizați adresa IP dedicată pentru streaming sau descărcare, aceasta ar putea fi o opțiune excelentă. Ivacy oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Ivacy.

5. Windscribe

pagina de start pentru parbriz

Windscribe nu oferă adrese IP dedicate, dar puteți obține o adresă IP statică ca un addon plătit. Prin actualizarea la serviciul IP static, vi se va garanta aceeași adresă IP de fiecare dată când vă conectați la un server, dar veți partajați adresa IP cu alți utilizatori.

Reduceți numărul persoanelor cu care partajați serviciul VPN dacă plătiți suplimentar adresa IP statică, deoarece utilizați adrese care sunt accesibile doar pentru abonații planului superior. Serviciul IP static de bază folosește o adresă IP a centrului de date. O opțiune cu costuri mai mari vă oferă o adresă IP care a fost înregistrată la o adresă rezidențială – unele servicii geore restricționate vor bloca accesul la adrese IP comerciale.

Acesta este un serviciu excelent pentru a evita limitările regionale operate de unele site-uri web, iar compania are servere specializate pentru acces la Netflix SUA și UK Netflix.

Aplicațiile Windscribe sunt disponibile pentru Windows, macOS, iOS, Android și Ubuntu, Debian, Fedora și CentOS. Extensiile sunt disponibile pentru browserele Chrome, Firefox și Opera.

Rețeaua mai largă include servere din 60 de țări și nu există nicio limită la numărul de dispozitive pe care le poți conecta simultan la serviciu.

Pro:

 • Adrese IP statice în 13 țări
 • Rețea vastă de VPN cu servere din 60 de țări
 • Viteze excelente
 • Caracteristici suplimentare de securitate

Contra:

 • Asistența pentru clienți în direct nu este întotdeauna gestionată
 • Aplicație mobilă limitată

OPȚIUNI IP STATICE: Windscribe oferă alegerea atât a centrului de date, cât și a adreselor IP statice rezidențiale vă oferă două niveluri de servicii din care să alegeți. Windscribe oferă o garanție de returnare de trei zile.

Citiți recenzia completă pentru Windscribe.

Adrese IP dinamice și statice explicate

Pe un tipic servicii rezidențiale de internet, nu primiți aceeași adresă IP de fiecare dată când vă conectați. În schimb, Furnizorul de servicii Internet (ISP) vă va aloca o adresă dintr-un grup pe care îl deține. Acest sistem a fost inventat pentru a încetini epuizarea adreselor IPv4. Presupunerea este că numărul de clienți ISP conectați la un moment dat este întotdeauna mai mic decât numărul total de clienți. Astfel, ISP poate scăpa deținând mai puține adrese prin utilizarea unui sistem de adresare dinamic.

  Cum deblocați site-urile de pe Chrome și Firefox de oriunde

ISP-urile nu folosesc, de obicei, acest sistem pentru clienții comerciali, în special pentru acei clienți care rulează propriile lor servere web. Acest lucru se datorează faptului că adresa IP anunțată care este înregistrată pe serverele DNS este legată de adresa URL utilizată pe site-ul web al companiei. În aceste scenarii, compania ar trebui să actualizeze fiecare server DNS din lume ori de câte ori ISP a alocat o adresă diferită serviciului de conectare al companiei. Acest lucru ar fi prea complicat, deci companiile obțin de obicei o adresă IP dedicată pentru serverele lor web.

Multe VPN-uri atribuie, de asemenea, adrese IP dinamice. De obicei, serviciile VPN dețin un număr mic de adrese pentru fiecare dintre serverele lor. Ei alocă grupuri de clienți la întâmplare pentru fiecare dintre adresele pe care le dețin pe măsură ce utilizatorii se conectează. Unele servicii VPN oferă adrese IP statice, implicit sau ca opțiune.

Un serviciu VPN de adresă IP statică partajată are avantaje față de serviciul IP dinamic standard. În cazul în care o adresă IP statică este o completare opțională, aceste adrese vor tinde să utilizeze mai puțin decât omologii lor dinamici. S-ar putea să vă fie încă afectată libertatea de internet, din cauza acțiunilor celorlalți care partajează acea adresă IP, dar cu un număr mai mic de utilizatori care împărtășesc, probabilitatea ca această adresă să ajungă pe o listă neagră va fi redusă.

Modelul de adresă IP statică partajată este oferit ca standard pe serviciul NordVPN. Această configurație nu vă oferă cu adevărat multe avantaje față de sistemul de adrese IP dinamice oferit de alte VPN-uri. Singura protecție suplimentară pe care o obțineți de la o astfel de configurație este aceea că, dacă acea adresă VIP partajată va fi listată neagră, toți clienții NordVPN vor fi dezactivați, deci este mai probabil ca compania să schimbe această adresă destul de repede..

Multe companii VPN refuză să ofere adrese IP dedicate. Acest lucru se datorează faptului că sunt preocupați de protejarea identităților clienților lor. Chiar dacă o companie VPN nu a păstrat jurnalele de adrese IP, o mapare unu-la-unu între o adresă IP dedicată reprezentativă și un client poate fi descoperită foarte rapid prin detaliile contului clientului, dacă cineva primește o ordine de judecată pentru înregistrările VPN. Orice tip de adresă comună permite furnizorului VPN o șansă de a bloca trasabilitatea conexiunilor către utilizatorul final.

Adrese IP dedicate și avantajele acestora

O adresă IP dedicată nu este partajată și este atribuită doar unui client. Există diferite scenarii în care o adresă IP dedicată poate fi utilă, de exemplu, pentru rularea unei afaceri sau a jocurilor.

Nu toată lumea caută un anonimat total. În special, cei care doresc descoperirea serverelor lor nu doresc confidențialitate. Adresa IP dedicată este cea mai rapidă, mai ieftină și mai simplă modalitate de a depăși efectele sistemului dinamic de alocare a adreselor pe care ISP-urile le folosesc.

Cu o adresă IP dedicată VPN, puteți face față serverului dvs. web pentru afaceri mici cu un server mai mare care este capabil să absoarbă Atacuri DDoS și puteți folosi un plan de servicii rezidențiale de internet mult mai ieftin.

Persoanele conștiente de confidențialitate pot utiliza VPN-ul ca adresă pentru un server de jocuri de acasă și de asemenea pot primi o adresă IP fixă ​​care le va permite să se conecteze la computerele de acasă care rulează ca servere de fișiere. Cu un serviciu dedicat de adrese IP, puteți face publicitate adresei serverului dvs. de domiciliu fără a vă face griji ca această adresă să fie modificată periodic.

Imagine: Montaj adresă IP din Pixabay. Domeniu public.

About the author