5 cele mai bune VPN-uri pentru USTVNow, astfel încât să puteți viziona oriunde

Cel mai bun VPN pentru USTVNow Main

USTVNow oferă canale TV americane în direct pentru expații americani și personalul militar. Planul lor gratuit vine cu șase canale, în timp ce opțiunile plătite oferă mai multe canale și funcționalitate DVR. În timp ce serviciul TV live al USTVNow se adresează americanilor care locuiesc în străinătate, acesta poate fi accesat și de cei care locuiesc în SUA.

Filmele sunt disponibile pentru a fi închiriate prin intermediul serviciului, dar unele titluri sunt restricționate geografic și pot fi vizualizate doar din SUA. Încercarea de a le accesa în afara SUA poate duce la un mesaj de eroare: „Disponibil doar pe solul american”.

USTVNow Ondemand Disponibil numai în SUA Număr

Un mod dovedit de ocolire a acestui geolocking este prin utilizarea unei rețele virtuale private (VPN). VPN-urile vă reorganizează conexiunea la internet printr-un server într-o locație la alegere, în timp ce criptează datele transmise. Dacă sunteți în afara SUA, dar doriți să accesați închirieri de filme USTVNow, atunci conectarea la un server VPN din SUA vă va oferi acces. Aceasta înseamnă că puteți accesa USTVNow din Canada, Australia, Marea Britanie, Germania și oriunde în lume. De asemenea, veți putea debloca alte servicii care sunt de obicei disponibile numai pentru persoanele care locuiesc în SUA, cum ar fi biblioteca US Netflix, Hulu și HBO.

Intrăm în profunzime pe fiecare dintre furnizorii VPN pe care îi prezentăm mai jos, dar în cazul în care nu aveți timp, iată lista noastră de VPN-uri de top pentru USTVNow:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top. Serverele super-rapide din SUA deblochează conținutul în flux la viteze de înaltă calitate. Aplicațiile sunt sigure, private și ușor de utilizat. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Furnizor bugetar veteran cu sute de servere în SUA. Bun pentru streaming în siguranță și privat.
 3. CyberGhost VPN de valoare bună, cu aplicații ușor de utilizat. Am fost impresionati de viteza lor de streaming.
 4. PrivateVPN Obține popularitate pentru capacitățile de deblocare, viteze de streaming și caracteristici de confidențialitate.
 5. IPVanish Un favorit cu utilizatorii Kodi pentru aplicațiile lor ușor de utilizat și viteza de streaming.

Cele mai bune VPN-uri pentru USTVNow

Nu toate VPN-urile sunt create egale și trebuie să aveți grijă atunci când selectați una. Am compilat o listă de VPN-uri adecvate pentru deblocarea filmelor USTVNow și a fluxurilor live pentru a vă ajuta să alegeți un VPN eficient. Opțiunile noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru USTVNow se bazează pe următoarele criterii:

 • Servere americane disponibile
 • Vitezele rapide de conectare
 • Securitate și criptare puternică
 • Înregistrare minimă în niciun caz a datelor utilizatorului
 • Asistență rapidă pentru clienți

Renunțare la răspundere: Comparitech nu încurajează sau împiedică utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă recomandăm să cercetați legile țării dvs. și condițiile de utilizare pentru anumite platforme de streaming înainte de a utiliza un VPN pentru a accesa conținut.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblochează USTVNowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă 32 de servere în SUA. Acestea sunt servere de mare viteză care permit transmiterea de conținut HD. Pe lângă faptul că vă permite să accesați închirierile de filme ale USTVNow, ExpressVPN se poate debloca Netflix, Comedy Central și BBC iPlayer. ExpressVPN permite, de asemenea, cinci conexiuni simultane, ceea ce este excelent pentru oricine are mai multe dispozitive.

ExpressVPN oferă conexiuni sigure, oferind criptare de 256 biți. Plata este acceptată prin bitcoin, care are propriile sale beneficii în anonimat. În plus, ExpressVPN are o caracteristică de comutație de ucidere, care asigură că datele utilizatorilor nu se scurg în caz de eliminare a conexiunii VPN..

Jurnalele minime de conexiune sunt stocate cu VPN Express, dar trebuie menționat faptul că adresele IP nu sunt stocate. Protecția împotriva scurgerilor DNS este, de asemenea, oferită pentru a vă asigura că datele utilizatorilor nu sunt scurse prin conexiunea VPN. IPv4 este de asemenea forțat atunci când vă conectați la un server ExpressVPN. Acest lucru se realizează deoarece unele rețele nu acceptă noul IPv6, ceea ce face ca traficul IPv6 să fie dirijat în afara serverelor VPN. Un anonimat crescut este, de asemenea, oferit prin intermediul site-ului .onion care permite înregistrarea anonimă.

Veți vedea, de asemenea, că ExpressVPN oferă un serviciu excelent pentru clienți printr-un sistem de chat live 24 de ore din 24.

Aplicațiile native sunt disponibile pentru MacOS, Windows, iOS, Android, unele distros Linux și unele routere. Extensiile Chrome, Firefox și Safari sunt de asemenea disponibile, care permit controlul aplicației VPN care rulează pe aparatul în care este instalată extensia. Pentru routerele care nu sunt acceptate de aplicație și distros Linux care nu au o aplicație ExpressVPN, există o opțiune de configurare manuală, care va permite utilizatorilor să acceseze funcționalitatea ExpressVPN.

Pro:

 • Serverele din 18 orașe americane pot debloca conținutul geore-restricționat de aproape oriunde
 • Rețeaua de servere Superfast este excelentă pentru streaming și descărcare
 • Funcții de securitate de înaltă calitate și nicio politică de jurnal nu vă protejează confidențialitatea
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux
 • Personalul de asistență pentru chat-uri în direct 24 de ore din 24 este la bal

Contra:

 • Un pic mai scump decât unii rivali

MAI BUN VPN PENTRU USTVNow: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere extrem de rapidă și de încredere, care deblochează USTVNow în orice țară, precum și majoritatea altor servicii de streaming importante. Securitate și confidențialitate de cea mai bună clasă, cu criptare AES de 256 biți, nu păstrează jurnalele browserului, nu protejează comutatorul și uciderea. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNDeblochează USTVNowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are peste 1.700 de servere doar în SUA. Acest lucru înseamnă că, pe lângă faptul că pot debloca închirierile de filme USTVNow, utilizatorii vor putea să ocolească conținutul geo-blocat în anumite state din SUA. Multe servere sunt optimizate pentru scopuri specifice, inclusiv streaming rapid în HD.

În plus față de USTVNow, NordVPN funcționează pentru a debloca Netflix, Hulu, HBO și alte servicii și rețele de streaming. Serviciul oferă șase conexiuni simultane cu un singur cont. NordVPN dispune de o bază de date vastă de tutoriale și întrebări frecvente și oferă asistență și asistență la chat live 24/7 prin e-mail.

Acest furnizor are grijă de confidențialitatea și securitatea clienților săi, fără a păstra jurnalele și folosind criptarea AES de 256 biți. De asemenea, este oferită o protecție împotriva scurgerilor DNS, care împiedică trimiterea solicitărilor DNS către ISP și le menține în serverele DNS DNN. Mai mult, există un comutator de omor încorporat în aplicațiile NordVPN. Acest lucru împiedică orice informații să fie scurse la ISP. IPv4 este de asemenea forțat.

În conformitate cu accentul de securitate al NordVPN, plata este acceptată prin bitcoin și alte criptomonede, asigurând un anonimat crescut în comparație cu metodele tradiționale de plată..

NordVPN poate fi utilizat cu o mare varietate de dispozitive. Există aplicații disponibile pentru Android, Windows, MacOS și iOS și extensii pentru Chrome și Firefox. Aceasta se traduce printr-o multitudine de opțiuni pentru a vă asigura conexiunea la internet. De asemenea, puteți configura manual multe dispozitive pentru care nu există o aplicație nativă.

Pro:

 • Peste 1.700 de servere din SUA pot debloca aproape orice
 • Vitezele sunt suficient de rapide pentru streamingul HD
 • Conectați 6 dispozitive simultan pe o gamă largă de platforme
 • Bucurați-vă de anonimatul complet fără jurnalele și plățile cu criptocurrency
 • 24/7 suport pentru chat live oferit

Contra:

 • Găsirea unui server fiabil este uneori un proces de încercare și eroare

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu USTVNow și cele mai populare site-uri de streaming. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Confidențialitate și securitate de top. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostDeblochează USTVNowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă viteze de conectare rapide cu peste 700 de servere localizate în SUA. Acest lucru înseamnă că, dacă nu sunteți în afara SUA, accesul la închirierile filmelor USTVNow nu este o problemă. În plus, CyberGhost funcționează și pentru servicii precum Hulu și Showtime. Până la șapte conexiuni simultane sunt permise.

Confidențialitatea dvs. este protejată cu acest furnizor, deoarece are o politică fără jurnaluri. în plus, traficul dirijat prin serverele VPN este criptat folosind standardul AES de 256 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 este asigurată și există un comutator automat de omor, astfel încât să nu poată fi scurse date către ISP. Sunt acceptate plăți Bitcoin care ajută la menținerea tranzacțiilor anonime.

CyberGhost oferă o pagină de asistență completă care oferă ghiduri, întrebări frecvente și pagini de depanare. Dacă aveți nevoie de ajutor de la un om, puteți trimite un bilet sau accesați serviciul de chat live 24/7.

Aplicațiile VPN CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Puteți configura manual cu Linux și unele routere.

Pro:

 • Peste 700 de servere din SUA se apropie de cele mai multe restricții geografice.
 • Servere rapide, optimizate pentru streaming
 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și oferă criptare puternică pentru a ocoli detectarea activității
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători

Contra:

 • Are nevoie de configurare manuală pentru utilizatorii Linux

ALEGERE BUGETĂ: CyberGhost este excelent pentru începători. Ușor de folosit. O bună reprezentare a serverului în SUA le face ideale pentru USTVNow. Nu stochează jurnalele și fluxurile video HD în mod fiabil. Poate lupta cu alte site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNDeblochează USTVNowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN asigură conexiuni la internet cu avantajul suplimentar de a permite accesul la conținut geo-restricționat. Aceasta include deblocarea serviciului de închiriere de filme USTVNow în afara SUA. PrivateVPN este de asemenea capabil să ofere acces la biblioteca US Netflix.

Există zece servere localizate în SUA care oferă toate viteze de streaming rapide. Mai mult, șase conexiuni simultane sunt permise cu PrivateVPN, care este destul de convenabil în această perioadă a proprietății cu mai multe dispozitive.

Acest furnizor nu păstrează jurnalele traficului de date ale utilizatorilor, asigurând astfel detaliile utilizatorilor privați. Adăugat la aceasta, criptarea de 256 biți este utilizată pentru a vă asigura conexiunea. Scurgerile IPv6 sunt prevenite prin forțarea IPv4, iar aplicațiile sunt prevăzute cu protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Plățile Bitcoin sunt acceptate pentru a permite tranzacțiile care sunt practic anonime.

În ceea ce privește serviciul pentru clienți, PrivateVPN oferă chat în direct 24 de ore din 24, precum și asistență la telecomandă. Acesta din urmă poate fi deosebit de util pentru utilizatorii care necesită asistență pentru configurarea VPN sau depanare generală.

Aplicațiile Windows, Android, MacOS și iOS dedicate sunt disponibile pentru PrivateVPN și este posibil să configurați manual Linux și routerele wireless acceptate pentru a funcționa cu serviciul.

Pro:

 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • Serverele pot transmite transmisii în format HD fără bufferări din străinătate
 • Utilizați până la șase dispozitive simultan
 • Noua rețea de extindere

Contra:

 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează USTVNow. Bun pentru navigare și torrenting. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

5. IPVanish

IPVanishDeblochează USTVNowTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă viteze de conectare rapide și peste 650 de servere localizate în SUA. Accesarea serviciului de închiriere de filme USTVNow în alte țări este ușor de realizat. IPVanish este de asemenea capabil să deblocheze Comedy Central și Hulu. Acest furnizor a modificat recent informațiile cu politica de dispozitiv. Acum puteți utiliza up la zece dispozitive simultan pe unul singur abonament, ceea ce înseamnă toate dispozitivele dintr-o gospodărie pot fi găzduite cu ușurință.

Conexiunile realizate prin IPVanish sunt securizate folosind criptarea de 256 biți. Mai mult, acest serviciu oferă protecție împotriva scurgerilor DNS și este încorporat un comutator de ucidere pentru o mai mare securitate. Utilizatorii au opțiunea de a permite protecția împotriva scurgerilor IPv6 în aplicația IPVanish. Nu sunt păstrate jurnalele de date ale utilizatorilor și plățile Bitcoin sunt acceptate, ceea ce permite creșterea anonimatului în comparație cu metodele tradiționale de plată.

Agenții de servicii pentru clienți sunt disponibili 24/7 printr-un formular de e-mail și o bază de cunoștințe cuprinzătoare este furnizată pe site-ul IPVanish.

Aplicațiile native sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone și unele routere. Serviciul poate fi configurat manual pe routere pe care aplicația nativă nu le acceptă și pe mașinile Linux și Chromebook.

Pro:

 • Cu aproximativ 650 de servere americane, acesta poate debloca aproape orice site de streaming în viteză HD
 • Asistența clienților nu este externalizată, o considerație bună de confidențialitate
 • Permiteți 10 conexiuni simultane pe cont

Contra:

 • Nu deblochează în mod fiabil Netflix, Hulu pe toate serverele
 • Asistența clienților este puțin lentă

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează USTVNow. Bun pentru navigare și torrenting. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a închiria filme pe USTVNow?

Există câteva VPN-uri gratuite care pot fi utilizate pentru a vă conecta la serverele americane. Cu toate acestea, există unii factori care trebuie luați în considerare atunci când utilizați un VPN gratuit.

În general, VPN-urile gratuite nu au o selecție mare de server. De asemenea, există, de obicei, capace de date, cozi de așteptare și limite pentru cantitatea de lățime de bandă disponibilă. În multe cazuri, serverele VPN gratuite pot fi congestionate din cauza unui număr mare de utilizatori care încearcă să profite de serverele gratuite. Supraîncărcarea serverului duce rapid la viteze de conectare lente.

Mai mult, din punct de vedere al confidențialității, utilizarea serviciilor unor furnizori VPN gratuite poate fi riscantă. Unii dintre acești furnizori tind să țină jurnalele, să difuzeze reclame și să injecteze cookie-uri de urmărire în browser. Cel mai rău, unele VPN-uri gratuite pot transporta malware. Acest lucru este valabil mai ales în cazul VPN-urilor gratuite disponibile pentru dispozitivele Android.

Din aceste motive, de obicei, recomandăm utilizatorilor să evite serviciile VPN gratuite.

Cum se utilizează un VPN cu USTVNow

Dacă vă aflați în afara SUA, încercarea de a închiria un film va genera o eroare. Pentru a evita acest lucru, va trebui pur și simplu să:

 1. Aprindeți software-ul VPN la alegere.
 2. Conectați-vă la un server VPN din SUA.
 3. Închideți, redeschideți și ștergeți memoria cache a software-ului pe care îl utilizați pentru a accesa USTVNow.

După aceea, ar trebui să poți continua cu închirierea filmului.

Legate de: Cum se instalează și se utilizează USTVNow Kodi Addon

Ce mai are de oferit USTVNow?

USTVNow are o mulțime de opțiuni TV live. Cu pachetul său gratuit, veți avea acces la ABC, CBS, CW, Fox, PBS și 9 ai mei. Chiar și mai multe opțiuni TV live sunt disponibile cu pachetele plătite ale USTVNow, împreună cu fluxurile HD și capabilitatea DVR. Combinația de TV live și opțiuni la cerere fac din USTVNow un serviciu atractiv pentru a vă bucura de conținutul preferat fără un abonament tradițional la cablu..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 69 =

Adblock
detector