5 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea televiziunii canadiene în străinătate

Doriți să urmăriți servicii canadiene precum TVA, Sportsnet, TSN, RDS și CBC online? În această postare, vă vom explica cum puteți transmite în direct televiziunea canadiană. Vom arăta, de asemenea, cum o rețea privată virtuală (VPN) vă permite să ocoliți restricțiile regionale și să urmăriți televiziunea canadiană din SUA, Marea Britanie, Spania, Franța, Germania sau oriunde altundeva.  

5 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea televiziunii canadiene în străinătate

VPN-urile criptează traficul dvs. de rețea, permițându-vă să navigați pe internet în siguranță, fără ca activitățile dvs. să fie monitorizate de hackeri, administratori de rețea sau Furnizorul de servicii Internet (ISP). ISP-urile au un istoric de scădere a vitezei utilizatorilor care circulă frecvent, dar din moment ce nu pot spune exact ce faceți atunci când utilizați un VPN, accelerarea devine mai dificil de justificat.

Cu toate acestea, există un alt avantaj în streamingul cu un VPN: acestea vă permit să accesați servicii geo-blocate din alte țări. Când vă conectați la un server VPN, vi se atribuie o adresă IP temporară, specifică regiunii. Deoarece multe platforme de streaming vă consultă adresa IP pentru a verifica dacă vă aflați în zona lor de difuzare, accesul devine extrem de simplu cu un VPN.

Cum să urmăriți televiziunea canadiană din străinătate cu un VPN

Nou pentru VPN și nu sunteți sigur cum să începeți? Urmați pașii de mai jos pentru a ocoli geo-restricțiile și urmăriți televizorul canadian de oriunde în lume:

 1. Mai întâi, alegeți un furnizor VPN adecvat (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN, având grijă să obțineți versiunea potrivită pentru dispozitivul dvs..
 3. Utilizați datele de acreditare pentru a vă conecta la aplicație.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele canadiene ale VPN-ului dvs..
 5. Încercați să încărcați videoclipuri pe site-ul ales. Ar trebui să înceapă să se joace aproape imediat, dar, dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache a browserului și să ștergeți orice cookie-uri.

Dacă doriți să vizionați un anumit show în direct, vă recomandăm să încercați pașii de mai sus înainte de difuzarea acestuia. În acest fel, dacă VPN-ul dvs. nu funcționează așa cum a fost prevăzut, veți avea totuși timp să contactați asistența pentru clienți și este posibil să nu fie nevoiți să ratezi nimic.

Obțineți un VPN PREMIUM GRATUIT: De obicei, VPN-urile își economisesc cele mai bune prețuri pentru abonații pe termen lung. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de acoperire doar pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu, dacă plecați în vacanță sau doriți doar să urmăriți un anumit eveniment, puteți utiliza în schimb proba gratuită de ExpressVPN pentru 30 de zile. Va trebui să plătiți în avans, dar puteți anula în orice moment pentru a primi o rambursare completă. Acest lucru înseamnă că puteți obține gratuit un VPN de înaltă calitate, fără niciun risc.

Alegerea VPN-ului potrivit pentru streamingul TV canadian

Adesea este dificil pentru începători să decidă ce VPN să folosească. La urma urmei, există atât de multe opțiuni și fiecare serviciu este ușor diferit. De exemplu, unii oferă rețele mai mari, în timp ce alții se concentrează pe furnizarea vitezei cele mai rapide sau a celor mai puternice caracteristici de securitate. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea televiziunii canadiene în străinătate, am căutat cele care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Poate debloca serviciile populare canadiene precum CBC, TVA și Sportsnet
 • Are o rețea extinsă, ideal cu mai multe servere canadiene
 • Utilizează criptarea puternică și include diferite alte caracteristici de securitate
 • Jurnalele nu au informații de identificare personală sau, mai bine zis, nu păstrează deloc jurnalele
 • Are un suport multi-platformă cu o diferență funcțională minimă între desktop și aplicațiile mobile

Mai jos, am enumerat cele mai bune VPN-uri pentru streaming TV canadian în străinătate:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este suficient de rapid pentru a transmite video în direct HD fără o memorie tamponabilă vizibilă și cu peste 2.000 de servere la nivel mondial, sunteți garantat doar o conexiune cu latență scăzută. Mai mult, acest serviciu poate debloca platforme de streaming majore precum Netflix, Hulu și Amazon Prime Video din străinătate. Cu clustere de server în Toronto, Montreal și Vancouver, puteți utiliza chiar ExpressVPN pentru a ocoli blocajele NHL regionale.

Acest VPN utilizează criptarea de 256 biți pentru a vă păstra activitățile online private. De asemenea, dispune de protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, secret perfect înainte și un comutator de ucidere în aplicațiile sale de birou care oprește tot traficul dacă ar trebui să vă deconectați în mod neașteptat. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica, și este posibil să vă înregistrați aproape în mod anonim, plătind cu Bitcoin. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta asistența clienților prin chat-ul live, 24/7.

ExpressVPN include aplicații pentru dispozitive Windows, Linux, MacOS, Android și iOS. Routerele wireless trebuie configurate manual, dar ExpressVPN oferă un firmware personalizat care face acest lucru cât se poate de ușor.

TREI LUNI GRATUIT: Înscrieți-vă la planul anual al ExpressVPN aici pentru a primi trei luni gratuit și reducerea costurilor cu 49%.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost face cât mai ușor să rămâi în siguranță online. Poti alege unul dintre cele aproape 3000 de servere ale sale (69 în Canada) direct sau, în schimb, alegeți o sarcină (cum ar fi accesarea fluxurilor geo-blocate sau partajarea fișierelor în siguranță) și aveți atribuit un server adecvat. Cu viteze mari și până la șapte conexiuni simultane permise, acest serviciu este ideal pentru utilizatorii care doresc să-și protejeze toate dispozitivele cu configurația minimă necesară.

În ciuda designului său ușor de utilizat, CyberGhost oferă o serie de caracteristici de securitate. Traficul dvs. este protejat de criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (în versiunile mobile și desktop), precum și IPv6, DNS, redirecționarea porturilor și protecția împotriva scurgerilor WebRTC. Acest serviciu nu înregistrează nicio informație care vă poate fi urmărită.

CyberGhost are aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Poate fi instalat manual pe platforme bazate pe Linux și routere internet.

LECTURĂ DE CITITOR: Obțineți șase luni în plus gratuit cu oferta de un an a CyberGhost. Aceasta include o reducere de peste 70% și un proces de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are în prezent 346 de servere doar în Canada și aproximativ 5.000 în alte părți. Este suficient de rapid pentru a transmite conținut HD sau 4K fără întrerupere, permite până la șase conexiuni simultane și oferă servere dedicate P2P și anti-DDoS. Mai mult, acest serviciu poate ocoli geo-blocarea chiar și pe cele mai încăpățânate platforme de streaming. Poate debloca cu ușurință servicii precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer, astfel încât fluxurile TV TV și alte canale similare canadiene nu vor pune probleme.

Acest VPN este foarte personalizabile și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a ajusta securitatea online. Utilizează criptare 256 biți și protejează împotriva defecțiunilor WebRTC, DNS și IPv6. Puteți utiliza două VPN-uri simultan, accesa Tor cu o VPN și bloca automat anunțurile sau programele malware. NordVPN are o politică fără jurnal și vă permite să plătiți în Bitcoin. Aceasta înseamnă că dacă utilizați o adresă de e-mail de unică folosință pentru a vă înregistra, veți fi aproape complet de neatestat.

Acest serviciu are aplicații Linux, MacOS, Windows, Android și iOS. Instalarea manuală este necesară pentru routerele de rețea.

DISCOUNT DE TREI ANI: Economisiți 75% prin abonarea la planul de trei ani al NordVPN. Aceasta reduce costurile lunare până la doar 2,99 USD.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este cunoscut pentru viteze mari și suport excelent pentru mai multe platforme. Acesta oferă acces la peste 1.100 de servere din întreaga lume, doar 35 în Canada. Este o alegere deosebit de puternică dacă doriți să protejați mai multe dispozitive, deoarece permite până la zece conexiuni simultane în timp ce majoritatea rivalilor săi permit între trei și șase.

Acest VPN folosește criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere (în toate versiunile software-ului) pentru a vă proteja traficul de ochii indurați. Permite utilizatorilor să ofuzeze traficul OpenVPN, să schimbe adresele IP la intervale prestabilite și să blocheze tot traficul local. IPVanish nu păstrează niciun registru de sesiune sau de conexiune activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Acest lucru este un VPN popular pentru torrenting și pentru Kodi. Asistența clienților este gata să vă ajute prin chat live, 24 de ore din 24.

Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pentru dispozitivele Android, Windows, iOS, MacOS și Amazon Fire. Sistemele Linux și unele routere de rețea sunt, de asemenea, acceptate prin configurare manuală.

EXCLUSIV: Economisiți 46% din abonamentul dvs. IPVanish aici. Fiecare plan include un proces de 7 zile, fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are două servere canadiene (unul la Toronto și unul la Vancouver) și aproximativ 80 în altă parte. Totuși, ceea ce îi lipsește din dimensiunea rețelei, este mai mult decât compensează viteza; PrivateVPN este suficient de rapid pentru a transmite video în direct HD fără probleme. Mai mult, acesta poate debloca unele dintre cele mai populare platforme de streaming din Canada, printre care US Netflix, TVA și Sportsnet Now.

PrivateVPN protejează împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC și vă menține activitățile ascunse în spatele criptării de 256 biți. De asemenea, are un politică strictă de neregistrare, Deci, dacă plătiți în Bitcoin și utilizați un e-mail pentru a vă înregistra, veți fi online aproape complet anonim. Serviciul pentru clienți PrivateVPN nu este egal cu niciunul; oferă asistență 24/7 la chatul live și personalul vă poate instala sau configura software-ul pentru dvs. de la distanță (cu permisiunea dvs., desigur).

Acest VPN vine cu aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Poate fi instalat manual pe dispozitive Linux și routere wireless acceptate.

OFERTĂ ANUALĂ: Alegeți planul de un an al PrivateVPN pentru a primi cinci luni suplimentare și a economisi mai mult de 70%.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Pot viziona televiziunea canadiană în străinătate cu un VPN gratuit?

Deși VPN-urile gratuite pot fi tentante, nu recomandăm utilizarea unuia, în special dacă doriți să faceți flux. Aceste servicii tind să aibă rețele de server mici, cu un flux constant de utilizatori. Acest lucru provoacă încetiniri majore, care se manifestă în viteze de navigare lente și frecvent bâlbâie video care durează mult timp în buffer. În plus, majoritatea VPN-urilor gratuite nu sunt în măsură să ocolească geo-blocarea serviciilor de streaming populare, astfel încât este posibil să nu puteți urmări nimic.

VPN-urile gratuite trebuie să plătească pentru rețelele lor cumva, dar nu își taxează direct utilizatorii, ei găsesc alte modalități de a câștiga bani. Aproape întotdeauna veți găsi că sunt acceptate de anunțuri, ceea ce nu este nimic nou. Problema este că unii folosesc cookie-urile de urmărire pentru a profita de utilizatorii lor într-un mod diferit. Aceste cookie-uri permit unei companii să păstreze file pe ce site-uri vizitați și cât de des. Aceste date pot forma un profil de consum detaliat pentru a fi vândut terților.

Cu excepția cazului în care sunteți familiarizați cu aspectele și rețelele rețelelor de calculatoare, acesta poate fi este greu de spus dacă folosești chiar un VPN legitim sau nu. Un sondaj realizat în 2015 cu 283 de aplicații VPN gratuite a constatat că peste 38% includ programe malware, iar dintre cele care nu aveau, 84% au scăpat date cu IPv6. Mai rău, 18% niciodată nu a criptat niciodată traficul de utilizatori. Chiar și servicii cunoscute vin cu riscuri, așa cum am constatat în timpul scandalului de botnet Hola.

Cea mai bună modalitate de a vă proteja online este să utilizați un VPN de încredere care să nu înregistreze informații de identificare personală și să aibă un istoric în fața confidențialității utilizatorilor săi.

Legate de: Cum să obțineți o adresă IP canadiană

Ce canale și servicii canadiene pot folosi cu un VPN?

Dacă de obicei locuiți în Canada, dar sunteți în prezent în străinătate, nu puteți accesa un VPN. Dacă vi se solicită acest lucru, pur și simplu conectați-vă cu detaliile furnizorului de cablu și veți putea începe streamingul imediat. CTV, CityTV, Space și Sportsnet au toate fluxuri online live pe care le puteți accesa în străinătate în acest mod.

Nu aveți TV prin cablu? Există încă o mulțime de conținut canadian de urmărit pe platforme precum CHCH, CP24, TVA și CBC. Aceste fluxuri sunt gratuite pentru a urmări și nu necesită să vă creați un cont, dar sunt de obicei geo-blocate, ceea ce înseamnă că va trebui totuși să utilizați o VPN pentru a putea urmări.

În plus, unele servicii de streaming, inclusiv Netflix, au diferite biblioteci de conținut pentru diferite țări, așa că dacă călătorești și descoperi că ceva pe care ai vrut să-l urmărești nu este disponibil, te poți conecta pur și simplu la un VPN și poți vedea dacă este în mod obișnuit biblioteca țării.

Cum altfel mă poate ajuta un VPN?

Dacă călătoriți frecvent, puteți utiliza VPN-uri pentru mai mult decât doar streaming. De exemplu, dacă vă conectați la contul dumneavoastră RBS, la Banca din Montreal (BMO) sau la contul bancar CIBC dintr-o altă țară, riscați să opriți sistemele automate de prevenire a fraudei. Cu toate acestea, dacă vă conectați mai întâi la un server canadian, acest lucru este mult mai puțin probabil.

Călătoria poate crea de fapt probleme folosind serviciile obișnuite. Te-ai putea simți incapabil să plasezi pariuri pe site-ul tău obișnuit de jocuri de noroc din cauza geo-blocării sau să poți fi blocat din jocurile tale preferate din cauza unei autentificări noi într-o țară străină. VPN-urile nu numai că ajută la reducerea riscului de a se întâmpla, dar vă permit să vă protejați atunci când utilizați rețele wifi publice.  

Vezi si: Cel mai bun VPN pentru Canada

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 44

Adblock
detector