5 cele mai bune VPN-uri pentru YuppTV, astfel încât să le puteți urmări din străinătate

Căutați să urmăriți online YuppTV când sunteți în străinătate? Acest furnizor de conținut de top din Asia de Sud vă oferă acces la canale precum ZeeTV, BBO, KBO și ET Now. În această postare, vă vom arăta cum puteți transmite fluxul YuppTV în orice loc în lume. Vă vom explica cum puteți utiliza o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a ocoli restricțiile regionale și pentru a viziona YuppTV din Canada, Noua Zeelandă, Japonia, Franța, Germania și oriunde altundeva din lume.

Cum să urmărești YuppTV online în străinătate

De obicei, platformele de streaming au doar drepturile de a-și afișa conținutul în anumite regiuni. Și unii, cum ar fi YuppTV, vor afișa conținut diferit în funcție de locul în care vă aflați. Cu toate acestea, VPN-urile permit utilizatorilor să se conecteze la serverele dintr-o țară aleasă. Acest lucru face ca site-urile să creadă că sunt localizate în țara respectivă și deblochează conținutul geore restricționat. De asemenea, VPN-urile criptează traficul dvs., ceea ce împiedică monitorizarea activităților dvs. de către hackeri, furnizorul de servicii de internet sau administratorii de rețea..

Alegerea VPN potrivită este vitală, deoarece fiecare este ușor diferit. De exemplu, unii prioritizează securitatea mai presus de toate, în timp ce alții oferă viteze mai mari sau posibilitatea de a debloca o gamă mai largă de platforme de streaming. Pentru a găsi cel mai bun VPN pentru YuppTV, am căutat servicii cu următoarele caracteristici:

 1. Opera numeroase servere în mai multe regiuni de difuzare ale YuppTV
 2. Oferă conexiuni fiabile, de mare viteză
 3. Capabil să deblocheze YuppTV și alte servicii de streaming populare
 4. Utilizează criptare puternică și o serie de opțiuni suplimentare de securitate
 5. Jurnalele nu au informații de identificare personală sau în mod ideal, nimic deloc

Cum se deblochează YuppTV cu un VPN

Nu vă faceți griji dacă nu ați utilizat niciodată o VPN înainte: deblocarea conținutului geo-restricționat este destul de simplă odată ce știți cum. Iată cum deblocați YuppTV cu un VPN:

 1. Înregistrați-vă la una dintre VPN-urile de mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Instalați clientul VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea potrivită pentru sistemul de operare al dispozitivului.
 3. Conectați-vă la un server din una dintre țările YuppTV permise (SUA, Marea Britanie, Australia și India vor funcționa).
 4. Încercați să încărcați un videoclip. Ar trebui să descoperiți că se încarcă imediat, fără întârzieri sau erori.

CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PREMIUM GRATUIT: Adesea, pentru a obține cel mai mic preț pentru un anumit furnizor, vi se va solicita să vă înscrieți pentru mai mulți ani de acoperire simultan. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un VPN doar pentru o perioadă scurtă de timp (de exemplu, dacă sunteți în vacanță sau doriți să urmăriți un eveniment specific), puteți utiliza proba de 30 de zile ExpressVPN. Va trebui să plătiți în avans, dar puteți anula în termen de 30 de zile pentru a vă primi banii înapoi.

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru YuppTV:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are peste 2.000 de servere răspândite în 94 de țări, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care doresc să transmită transmisie video în direct. Este suficient de rapid pentru a viziona conținut HD fără niciun decalaj vizibil și, cel mai bine, este capabil să deblocheze o mare varietate de platforme de streaming, inclusiv Netflix, BBC iPlayer și YuppTV.

  Cele mai bune VPN-uri pentru Linux în 2023 (și cel mai rău)

Există și o gamă bună de funcții de securitate integrate. ExpressVPN folosește criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere, secretul perfect înainte și protecția împotriva scurgerii DNS pentru a menține traficul în siguranță în orice moment.. Nu conține nicio informație care te-ar putea identifica, ceea ce este un plus uriaș. Dacă întâmpinați dificultăți, asistența pentru clienți este disponibilă 24/7 prin chat live.

Acest serviciu are aplicații pentru dispozitive MacOS, Windows, Linux, iOS și Android. Cu o configurație manuală mică, poate fi chiar instalat pe routerul wireless.

MAI BUN VPN PENTRU YUPPTV:  ExpressVPN este alegerea # 1. ExpressVPN are viteze mari, caracteristici excelente de confidențialitate și lucrează cu toate serviciile de streaming populare. Include o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN se mândrește cu un număr de 4.853 de servere aproape necunoscute, unele dintre ele fiind optimizate pentru streaming, schimb de fișiere sau jocuri. Este o VPN cu scop general general, în mică parte datorită capacităților sale superioare de deblocare. NordVPN ocolește cu ușurință restricțiile geo-restricționate pe platforme precum Hulu, Netflix și Amazon Prime Video, astfel încât YuppTV nu reprezintă o problemă mare.

Cu NordVPN, aveți libertatea de a crea configurații de securitate extrem de sofisticate. Criptarea AES pe 256 biți și protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6 sunt activate în mod implicit, dar puteți utiliza, de asemenea, un comutator de omor specific pentru aplicație. Există chiar și opțiunea de a utiliza două VPN simultan sau de a folosi Tor cu o VPN. NordVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală și nu acceptă plăți bitcoin, permițându-vă să rămâneți cât mai anonim posibil online.

NordVPN are aplicații ușor de instalat pentru Windows, Android, MacOS și iOS. De asemenea, funcționează pe dispozitive bazate pe Linux și routere de rețea selectate, deși este necesară configurarea manuală.

CEA MAI BUNĂ OPȚIUNE DE BUGET: Reduceți plata lunară la doar 3,99 USD înregistrându-vă în planul de doi ani al NordVPN. Aceasta reduce costurile cu 66%.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Cu mai mult de 2.500 de servere și o interfață extrem de simplificată, CyberGhost face șederea în siguranță online foarte simplă. Utilizatorii pot alege manual un server sau li se poate atribui unul mai potrivit pentru o anumită sarcină, cum ar fi deblocarea site-urilor de streaming sau torrentingul în mod anonim. Veți constata că CyberGhost nu numai că vă permite să deblocați YuppTV, dar veți putea, de asemenea, să vizionați conținut HD în direct fără întârziere și nici o memorare tamponabilă.

Acest serviciu păstrează informațiile în siguranță folosind criptarea de 256 biți, un blocant de anunțuri, verificarea automată a programelor malware, redirecționarea automată a HTTPS și un comutator de oprire. Protejează împotriva DNS, IPv6 și scurgerilor de redirecționare a porturilor. CyberGhost nu înregistrează nicio sesiune sau date despre trafic, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate.

Aplicațiile CyberGhost dedicate sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android și iOS. Instalarea manuală este necesară pentru dispozitivele Linux și routerele de internet acceptate.

SES LUNI GRATUIT: Alegeți planul anual al CyberGhost pentru a economisi mai mult de 70% și obțineți o acoperire suplimentară de șase luni fără costuri suplimentare.

  Cum să vă asigurați permisiunile pentru aplicații iPad sau iPhone

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are mai multe caracteristici care îl fac o alegere puternică pentru streaming. În primul rând, are 1095 servere de mare viteză răspândite în 60 de țări, ceea ce înseamnă că veți putea viziona YuppTV în direct fără probleme. Apoi există suportul său excelent pentru mai multe platforme și faptul că puteți avea până la zece conexiuni simultane pe cont. Acest lucru nu a fost de făcut: majoritatea VPN-urilor permit doar între trei și șase.

După cum vă așteptați, IPVanish vine cu criptare de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de oprire activat în mod implicit. Cu toate acestea, există câteva opțiuni mai avansate din care să alegeți: puteți, de asemenea, să blocați traficul local, să vă schimbați adresa IP la intervale setate și să obțineți trafic OpenVPN. IPVanish nu înregistrează nicio informație de identificare personală, ceea ce înseamnă că nu pot divulga detalii despre activitățile dvs. chiar dacă sunt solicitate.

Acest VPN este unul dintre puținele incluse în magazinul de aplicații Amazon Fire Stick. Există aplicații suplimentare pentru dispozitivele MacOS, Windows, iOS și Android, deși va trebui să-l instalați manual pe platforme și routere Linux.

OFERTA EXCLUSIVA: Cititorii noștri pot economisi până la 60% în planurile IPVanish. Fiecare dintre acestea vine cu un proces de șapte zile, fără riscuri. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți anula și primi o rambursare completă.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are doar 78 de servere la nivel mondial, dar oferă viteze mai mari decât multe servicii similare. Este excelent la deblocarea site-urilor cu geo-restricții agresive, chiar și pe platforme importante precum Netflix și BBC iPlayer. Cu până la șase conexiuni permise simultan, veți putea transmite YuppTV online ușor și la cea mai înaltă calitate, fără buffer.

Criptarea de 256 biți este activată în mod implicit, la fel ca protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii. PrivateVPN include un comutator de oprire care oprește tot traficul atunci când pierde conexiunea la VPN. Acest serviciu nu înregistrează nicio informație care te-ar putea identifica, astfel încât îți este garantată pacea sufletească atunci când navighezi. Chat-ul live este disponibil 24/7 în cazul în care ai nevoie de ajutor, iar personalul poate chiar să instaleze software-ul de la distanță pentru tine, cu permisiunea ta.

Acest serviciu oferă aplicații pentru dispozitive Android, iOS, Windows și MacOS. Sistemele și routerele Linux trebuie configurate manual.

Vitezele rapide: Planul de annaul al PrivateVPN are o reducere de peste 70%, ceea ce face o valoare excelentă pentru un VPN bun, care are viteze impresionante.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Pot viziona YuppTV cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot fi o perspectivă atrăgătoare, dar vă sfătuim cu fermitate împotriva utilizării lor din mai multe motive. În primul rând, infrastructurile lor nu dispun de resurse pentru a ține pasul cu cererea utilizatorilor. Acest lucru a determinat unele VPN-uri gratuite să instituie capace de date lunare și sisteme de coadă. Acești factori fac ca VPN-urile gratuite să nu fie potrivite pentru streaming: chiar dacă videoclipurile se încarcă, este posibil să se bâlbâie și să se tamponeze pentru perioade lungi de timp. Mai mult, multe platforme și-au intensificat măsurile de geo-blocare de întârziere, VPN-urile gratuite fiind primele servicii blocate.

  Cele mai bune VPN-uri pentru HBO GO, astfel încât să puteți viziona de oriunde

Ați putea să vă întrebați cum își poate permite să funcționeze un VPN gratuit. Utilizatorii nu plătesc pentru serviciu, astfel încât veniturile trebuie să fie generate prin alte metode. De obicei, VPN-urile gratuite vor insera reclame în site-urile pe care le vizitați, dar nu este singura modalitate prin care fac bani. De asemenea, pot utiliza cookie-uri de urmărire pentru a vă păstra file, chiar și după ce ați fost deconectat. Informațiile pe care le colectează aceste cookie-uri pot fi apoi utilizate pentru a construi un profil de consumator care să fie vândut celui mai mare ofertant, fără să știți.

Departe de a vă spori securitatea, aceste servicii prezintă de fapt un risc semnificativ pentru securitate. Un studiu din 2016 a arătat că zeci de aplicații care pretind a fi VPN-uri gratuite nu au criptat în realitate niciun trafic de rețea. Mai mult, multe dintre acestea au încercat să instaleze malware pe dispozitivul utilizatorului. Și nu sunt doar aplicații puțin cunoscute care sunt o amenințare: am văzut chiar și un serviciu binecunoscut vinde lățimea de bandă a utilizatorilor săi pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri. Pentru a vă proteja pe dvs. și informațiile dvs. personale, vă recomandăm să utilizați un serviciu de încredere, cu o evidență dovedită a punerii în confidențialitate a clienților.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix

Unde este disponibil YuppTV?

harta globului a lumii

YuppTV este disponibil în prezent în peste 90 de țări, inclusiv Marea Britanie, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Malaezia, India și mai multe locații din Orientul Mijlociu. Cu toate acestea, similar cu Netflix, YuppTV are diferite biblioteci de conținut pentru diferite țări.

Pentru majoritatea țărilor, listările vor fi afișate în India Standard Time (IST). Cu toate acestea, există câteva locații cu reguli diferite:

Dacă sunteți în SUA, puteți alege să afișați listele pentru majoritatea canalelor din IST sau CST. Cu toate acestea, ZeeTV, Zee Cinema și Star Vijay vor afișa doar orele de începere a programului în EST.

Dacă sunteți în Marea Britanie, veți putea alege între listări IST sau GMT. ZeeTV, Zee Cinema, Zing, Zee Café, Zee Punjabi oferă doar înregistrări GMT.

Dacă sunteți în Australia, majoritatea canalelor vor avea înregistrări IST. Singura excepție este ZeeTV, care arată înregistrările în AEST.

Abonații pot alege să urmărească folosind playerul web online sau prin aplicația YuppTV pentru Android și iOS. În plus, YuppTV poate fi instalat pe Apple TV, Android TV, Roku și unele televizoare inteligente.

Ce pot urmări pe YuppTV?

YuppTV oferă o gamă largă de conținut live și la cerere. Mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai populare oferte:

 1. Raja cel Mare
 2. Mahanati
 3. Schiță
 4. Theri
 5. Sethupathi
 6. Un gentleman
 7. Ninnu Kori
 8. Hei Krishna
 9. Mana Mugguri Love
 10. Oaia neagra
 11. Ctrl Alt Del
 12. Vijay
 13. KBO
 14. India de azi
 15. Tarang TV

În ce limbi oferă YuppTV conținut?

În prezent, YuppTV are videoclipuri în hindi, tamilă, telugu, maratură, malayalam, bengaleză, oriya, Punjabi, Kannada, Bhojpuri și Gujarati. Fiecare limbă are propria sa selecție de pachete de conținut disponibile. De exemplu, pachetul de bază Hindi include 177 de canale, dar pachetul echivalent Marathi include doar 132. Aceste abonamente au toate același preț, cu toate acestea: 12,99 USD USD pe lună..

Din păcate, acest serviciu este destul de inconsistent când vine vorba de subtitrare. Unele videoclipuri la cerere au subtitrări în diferite limbi, în timp ce altele au subtitrări în doar una sau două limbi. Există chiar și titluri selectate, cum ar fi Kabali care oferă subtitrări în limba engleză, deși nu există nicio modalitate de a căuta exclusiv un astfel de conținut.

About the author

Comments

 1. Romanian:

  YuppTV este un furnizor de conținut de top din Asia de Sud, care oferă acces la canale precum ZeeTV, BBO, KBO și ET Now. Cu toate acestea, uneori este dificil să accesați conținutul YuppTV din străinătate din cauza restricțiilor regionale. Cu ajutorul unei rețele virtuale private (VPN), puteți ocoli aceste restricții și puteți viziona YuppTV din orice loc din lume. VPN-urile criptează traficul dvs. și vă protejează activitățile online de hackeri, furnizorul de servicii de internet sau administratorii de rețea. În acest articol, vă prezentăm cele mai bune VPN-uri pentru a debloca YuppTV și cum să le utilizați. În plus, vă oferim informații despre disponibilitatea YuppTV, conținutul disponibil și limbile în care este disponibil.

Comments are closed.