5 cele mai bune VPN-uri pentru Zattoo pentru a putea urmări în străinătate (în afara Germaniei)

Aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Zattoo, astfel încât să le puteți urmări din străinătate, oriunde în lume.

5 cele mai bune VPN-uri pentru Zattoo pentru a putea urmări în străinătate (în afara Germaniei)

Zattoo este o platformă de transmisie bazată pe internet pentru o grămadă de canale de televiziune și conținut video la cerere. Are aproximativ 20 de milioane de utilizatori și este considerat cel mai mare furnizor de televiziune din Europa. Inițial a crescut în popularitate după ce a câștigat drepturile de a transmite Cupa Mondială FIFA din 2006, desfășurată în Germania și nu a mai privit în urmă.

Din păcate, Zattoo este disponibil numai pentru abonații din Germania. Dacă încercați să vă înregistrați sau să vă conectați la Zattoo din altă parte, cum ar fi Statele Unite, veți fi blocat să continuați mai departe. Singura modalitate de evitare a acestei restricții este folosirea unui VPN.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN îți ascunde adevărata locație prin criptarea întregului trafic care curge către și de pe dispozitiv și tunelându-l printr-un server intermediar. Un VPN poate face să pară că sunteți de fapt prezent în Germania, chiar dacă vă conectați din Singapore.

Un VPN vă va permite să accesați Zattoo din Franța, Canada, Australia, SUA, Japonia, Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Obținem o mulțime de detalii despre fiecare dintre furnizorii pe care îi prezentăm mai jos, dar în cazul în care nu aveți timp să citiți întregul articol, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Zattoo:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top. Nu există probleme care deblochează Zattoo de aproape oriunde, cu viteze de streaming HD consistente. Aplicațiile sunt sigure și private. Garanție de returnare de 30 de zile inclusă.
 2. NordVPN Acest furnizor care acceptă bugetul are o mare prezență a serverului în Germania. Vitezele bune și caracteristicile de confidențialitate.
 3. CyberGhost Un furnizor de încredere cu costuri reduse care este excelent pentru streaming. Aplicațiile ușor de utilizat sunt prietenoase pentru începători.
 4. IPVanish Și-au construit reputația pe capacitățile de deblocare și streaming. Viteze bune.
 5. PrivateVPN Rețea mică, dar în continuă creștere. Viteze impresionante și confidențialitate.

Cele mai bune VPN-uri pentru Zattoo

Serviciile VPN există din belșug pe internet, dar nu fac parte din aceeași categorie. Unii furnizori funcționează mult mai bine decât alții atunci când vine vorba de streaming video HD și de a vă păstra ascunse adevărata locație. Pentru a vă ajuta să luați o decizie, am compilat o listă cu cele mai bune VPN-uri care funcționează cu Zattoo. Au fost analizate pe baza următorilor factori:

 • Viteza și stabilitatea serviciului, în special când vine vorba de streaming video HD
 • Număr de locații server în Germania
 • Posibilitatea de a debloca conținutul geo-restricționat
 • Parametri puternici de criptare, astfel încât locația dvs. să rămână sigură
 • Aplicații pentru Android și iOS
 • Prevedere pentru conexiuni simultane
 • Ușurință în utilizare

Pe baza acestor criterii, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Zattoo:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020, Unblocks ZattooTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este unul dintre cele mai rapide și mai puternice VPN-uri de acolo. Are o capacitate dovedită de a debloca conținutul geore-restricționat; unele dintre serviciile de streaming compatibile sunt Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN, Fox și Sky, printre altele. Acest furnizor folosește criptarea de nivel militar pentru a vă păstra locația ascunsă și oferă o aplicație ușor de utilizat. Este ideal pentru utilizatorii care doresc minime.

Rețeaua de server ExpressVPN este răspândită pe tot globul. În acest moment, oferă peste 3.000 de servere distribuite în 94 de țări, Germania fiind inclusă în listă. Funcțiile intuitive ale aplicației includ o setare „locație inteligentă”, care va sugera un server care este cel mai potrivit pentru dvs. Acest lucru vă ajută să deblocați lucruri precum jocurile de noroc online și difuzarea Bundesliga.

Standardele de criptare sunt de top. Compania folosește OpenVPN cu AES-CBC de 256 biți ca implicit, împreună cu autentificarea HMAC și secretul perfect perfect. Un comutator de ucid internet este inclus cu toate pachetele și acționează ca un strat suplimentar de securitate. Aceasta înseamnă că datele dvs. vor fi protejate în siguranță și departe de orice hackeri.

ExpressVPN are o politică de a nu stoca date detaliate despre utilizator. Există un pic de reținere a metadatelor care nu identifică, cum ar fi serverele populare și ora de conectare, dar adresele IP individuale nu vor fi capturate.

Un abonament unic va acorda acces simultan la trei dispozitive. Aplicațiile pentru Android și iOS sunt disponibile, precum și clienți desktop pentru Windows și MacOS. ExpressVPN oferă și o aplicație pentru unele routere wifi. Utilizarea unui VPN pe routerul dvs. va cripta automat traficul pe toate dispozitivele conectate, deci nu trebuie să instalați aplicația nativă pe fiecare.

Pro:

 • Vitezele serverului sunt excelente pentru streaming HD și descărcări rapide
 • Operează servere de streaming super-rapide în Darmstadt, Frankfurt & Nuremberg, deblochează majoritatea site-urilor de streaming germane
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Deblochează o gamă largă de site-uri geo-blocate, de ex. Netflix
 • Aplicații mobile și desktop bine concepute
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra:

 • Configurația avansată pentru utilizatorii de putere este puțin limitată

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU ZATTOO: ExpressVPN este alegerea noastră de top. O alegere super rapidă și fiabilă, care deblochează Zattoo și toate serviciile de streaming importante, inclusiv Netflix & Hulu. Excelent pentru streaming în HD. Funcții de securitate și confidențialitate de top și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Iată recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks ZattooTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este o alegere foarte bună dacă căutați servere rapide și fiabile în Europa care funcționează perfect cu video HD. Acest furnizor este extrem de accesibil și nu face compromisuri pentru lucruri precum viteza, stabilitatea și ușurința de utilizare.

În prezent, compania cu sediul în Panama oferă peste 5.100 de servere în 60 de țări. Există o mulțime de opțiuni când vine vorba de serverele germane. NordVPN este dovedit că lucrează cu Netflix și este, de asemenea, unul dintre puținii furnizori care lucrează pentru utilizatorii din China. În interiorul clientului desktop se află o înregistrare a serverului care arată latența curentă și încărcarea serverului, astfel încât să puteți alege și alege cea mai potrivită.

NordVPN este un exemplu de serviciu VPN complet fără loging - compania nu stochează date despre utilizatori și nu am întâmpinat nicio încălcare a acestei reguli. Serverele sale au fost confiscate de câteva ori, dar nu s-a găsit nimic pe ele. Prin urmare, este corect să spunem că locația dvs. va rămâne ascunsă. Tot traficul de internet este securizat prin criptare AES de 256 biți și chei DH de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată și un comutator de ucidere pe internet este inclus.

Aplicațiile pentru Android și iOS sunt disponibile, precum și clienți desktop pentru Windows și MacOS. Este posibil să configurați VPN pe computere și routere Linux; ghiduri detaliate sunt disponibile pe site-ul web NordVPN. Un abonament unic acordă acces la șase dispozitive în același timp. Cu toate acestea, dacă îl configurați pe router, acesta va conta doar unul.

Pro:

 • Opțiune de valoare excelentă pentru torrenting și streaming
 • Vasta rețea de servere care operează 255 de servere în Germania, deblochează cu ușurință Zattoo și multe alte site-uri de streaming în străinătate
 • O mulțime de servere rapide și stabile din care să alegeți
 • Aplicații pentru toate platformele majore pentru mobil și desktop
 • Standarde de criptare de nivel superior cu protecție împotriva scurgerilor DNS
 • Serviciul de chat util funcționează în permanență

Contra:

 • Pot alege doar să vă conectați la o locație, nu la un server

BUGETAR-FRIENDAL: NordVPN este o valoare excelentă. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează bine cu Zattoo. Permite până la 6 dispozitive conectate simultan. Credențe excelente de confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostUnblocks ZattooTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

România-sediul CyberGhost are un loc pe lista noastră după un efort susținut de a-și îmbunătăți produsul în ultimul an. Compania, care a fost achiziționată de firma israeliană Crossrider în urmă cu aproximativ un an, este una dintre VPN-urile de top din punct de vedere al streamingului video.. Împerechează cu o selecție mare de server, criptare hotărâtă și o interfață ușor de utilizat.

În prezent, acest furnizor oferă acces la peste 3.800 de servere din 60 de țări, inclusiv Germania. CyberGhost funcționează cu cele mai multe servicii de streaming, inclusiv Netflix, Hulu și BBC iPlayer. Vitezele sunt rapide, iar transmisia video HD este consistentă, fără niciun decalaj vizibil. Acest serviciu este livrat cu o mulțime de funcții suplimentare de securitate, inclusiv un adblocker, apărare anti-malware și anti-urmărire, fără taxe suplimentare.

Tot traficul este securizat printr-o criptare AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit. Sunt incluse un comutator pentru uciderea internetului și secretul perfect înainte. Înregistrarea companiei în România înseamnă că este în afara oricărei legi obligatorii de păstrare a datelor care este liniștitor dintr-un unghi de confidențialitate.

Un abonament plătit oferă acces simultan la șapte dispozitive pe un singur plan. Compania acceptă atât Android, cât și iOS, și există software nativ pentru Windows și MacOS. Configurația manuală este posibilă pentru Linux și o selecție de routere.

Pro:

 • Transmite video HD fără probleme
 • Furnizor bugetar care operează peste 500 de servere în Germania
 • Din fericire, deblochează o serie de conținut geore-restricționat
 • Aplicațiile sunt minunate pentru începători
 • Criptare puternică și politică de confidențialitate solidă

Contra:

 • Funcționează cu Zattoo, dar nu deblochează toate site-urile de streaming majore

ALEGERI DE ÎNCEPUT: CyberGhost are o configurare simplă. O alegere bugetară. Bun pentru confidențialitate și securitate. Transmite în mod fiabil Zattoo în videoclip HD. Accesați și pierdeți conexiunile cu alte site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks ZattooTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

SUA-sediul central IPVanish a primit o aprobare fermă pentru viteza rapidă în timpul testării noastre ample. De asemenea, nu este prea scump și ar trebui să transmită un flux video HD cu ușurință, păstrându-ți locația necunoscută.

În momentul scrierii, acest furnizor oferă peste 1.300 de servere în 75 de locații din întreaga lume, inclusiv Germania. Unele dintre serviciile de streaming pe care le deblochează sunt BBC iPlayer, HBO Now, Amazon Prime Video și Sling TV.

IPVanish respectă o politică internă de stocare a datelor zero. Securizează traficul de internet prin criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei de 2.048 biți DHE-RSA cu un secret perfect perfect înainte. Această din urmă funcție înseamnă că, chiar dacă contul dvs. este compromis, toate sesiunile web anterioare vor rămâne criptate și sigure. Un comutator pentru uciderea internetului este inclus.

IPVanish permite conectarea simultană a zece dispozitive. Acesta este cel mai generos dintre orice furnizori menționați pe această listă și ar putea fi un motiv solid pentru a opta pentru serviciu. Acest furnizor este deosebit de popular în rândul utilizatorilor Kodi, deoarece le permite să descarce Android APK direct pe dispozitivul lor. Interfața este telecomandată pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS și există software pentru desktop pentru Windows și MacOS. IPVanish poate fi configurat manual cu Linux și unele routere, iar ghiduri detaliate sunt disponibile online.

Pro:

 • Operează peste 50 de servere rapide în Germania
 • Funcționează bine cu dispozitivele Kodi
 • Capacități bune de deblocare și fluxuri în viteze HD
 • Criptarea puternică face ca aplicațiile să fie sigure

Contra:

 • Nu deblocați în mod sigur Netflix, Hulu
 • Am prefera o opțiune de asistență pentru chat-uri live

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere. Un favorit printre utilizatorii Kodi și Amazon Fire Stick, care de asemenea, lovește semnele cu Zattoo. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Grozav pentru familii. S-ar putea face cu o opțiune de asistență live. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks ZattooTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN a fost inițial creat pentru a răspunde torenterelor, așa că este conceput atât pentru tehnologie de viteză, cât și pentru evadarea locației. Are o listă ceva mai mică de servere decât ceilalți furnizori VPN recomandate din această listă, dar nu vă permiteți să vă descurajați să alegeți serviciul. În total, există 100 de servere distribuite în 56 de țări, inclusiv Germania.

PrivateVPN deblochează cu ușurință fluxurile video. Unii dintre furnizorii de media cu restricții geo-restricționate sunt Netflix, BBC iPlayer și ITV Hub, dar sunt multe altele. Deblocarea Zattoo nu va fi o problemă. Analiza noastră extinsă a utilizatorilor a indicat că PrivateVPN este de fapt la fel cu toate celelalte VPN-uri recomandate atât în ​​ceea ce privește performanța, cât și securitatea.

Utilizează criptarea AES de 256 biți, împreună cu secretul perfect perfect pe protocolul OpenVPN. Nu stochează niciun jurnal de utilizator sau se angajează în extragerea datelor.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Configurația Linux și a routerului este de asemenea posibilă. Un abonament unic permite conectarea simultană a șase dispozitive.

Pro:

 • Operează 2 servere rapide în Frankfurt și 1 în Nurmenberg, fără probleme care deblochează Zattoo și multe altele
 • Foarte bun la ocolirea geo-blocurilor și a cenzurii
 • Servere rapide, de asemenea excelente pentru deblocarea site-urilor de streaming în siguranță și în mod privat

Contra:

 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
 • Rețea mică, dar în creștere de servere
 • Chat-ul în direct nu este în permanență

MARE PENTRU VITEZĂ: PrivateVPN este constant de încredere. Performant solid pentru torenting, P2P și utilizare generală. Vitezele au fost surprinzător de bune la acest capăt al pieței. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru a debloca Zattoo?

Zattoo este geo-restricționată pentru utilizatorii din toate țările, cu excepția celor câteva. Compania ia acest angajament foarte în serios și va încerca tot posibilul să blocheze toate conexiunile despre care suspectează că nu se află în lista sa de țări permise. VPN-urile gratuite sunt mai probabil să fie blocate decât omologii lor premium, astfel încât s-ar putea să ajungeți mai frustrat decât înainte.

Înțelegem că aceste servicii sunt intrinsec atractive, deoarece nu necesită un angajament pe termen lung și poate vă solicită doar o adresă de e-mail înainte de acces. Dar luați-le pretențiile de serviciu superior cu un vârf mare de sare. VPN-urile gratuite au o reputație nefastă pentru furtul de date și pragul de viteză, viteze lente, criptare slabă, rețele mici de servere și capace de date.

Pentru a transmite Zattoo în mod sigur, aveți nevoie de un furnizor care nu va încerca să tragă unul rapid. VPN-urile gratuite nu reduc reducerile. La sfârșitul zilei, sunt companii înregistrate și trebuie să își monetizeze produsul. Fii pregătit pentru o mulțime de reclame neplăcute și alte funcții invazive. De asemenea, aveți un risc foarte real de infecție cu malware sau de a vinde datele dvs. de navigare către o terță parte.

Recomandarea noastră este de a evita VPN-urile gratuite. Cel mai bine este să investești câțiva dolari și să obții un serviciu VPN plătit pentru liniște.

Primesc un mesaj de eroare pentru Zattoo. Ce fac în continuare?

Singura modalitate de a transmite în mod fiabil Zattoo este conectându-vă din Germania (sau cu o adresă IP germană cel puțin).

Orice încercări de a accesa Zattoo dintr-o locație neacceptată vor fi primite cu următorul mesaj de eroare:

„Zattoo nu este disponibil în țara ta”

5 cele mai bune VPN-uri pentru Zattoo pentru a putea urmări în străinătate (în afara Germaniei)

Abonații Zattoo vor vedea, de asemenea, acest mesaj dacă încearcă să se conecteze în timp ce în străinătate. Nu contează dacă v-ați înregistrat pentru serviciu într-o țară acceptată, politica este aceeași. Dacă doriți să continuați fluxul, va trebui să achiziționați un VPN. Înscrieți-vă doar la unul dintre furnizorii recomandate din această listă, răsfățați-vă locația și așezați-vă pentru a urmări conținutul preferat.

Cum mă înregistrez pentru Zattoo din orice parte a lumii?

Filtrele Zattoo vă vor îngheța automat dacă detectează o adresă IP non-germană. Cu toate acestea, dacă vă înscrieți mai întâi la un VPN și vă adresați locația în Germania, atunci este posibil să vă înregistrați pentru un cont.

Versiunea freemium a Zattoo restricționează programarea la televiziunea germană în principal și o mână de conținut video la cerere. Veți avea totuși nevoie de un VPN pentru a vă autentifica de fiecare dată când doriți să urmăriți aceste canale.

Legate de: Cele mai bune VPN-uri pentru Germania

Cu toate acestea, dacă doriți să faceți upgrade la Zattoo Premium, compania oferă o probă inițială gratuită de 30 de zile. Conform paginii sale de asistență pentru clienți, vă puteți înscrie cu un card de credit major, precum Visa sau Mastercard, emis oriunde în lume și nu neapărat din Germania. Alte mecanisme de plată disponibile sunt PayPal și transfer bancar direct.

Ce conținut pot transmite pe Zattoo?

Zattoo oferă o grămadă de conținut live, inclusiv canale de televiziune, precum și videoclipuri la cerere. Unele canale și titluri populare sunt:

 • ProSieben
 • SAT1
 • Spiegel TV
 • Porumbei din argilă
 • Cel mai bun dintre Blues Brothers
 • Thing Thing
 • Misiunea arctică
 • Scrooge Blumarine

De ce este geo-restricționată Zattoo?

Modelul de afaceri al lui Zattoo funcționează în jurul achiziționării drepturilor de licență de la creatorii de conținut original și a canalelor de difuzare. Aceste drepturi sunt negociate pe baza permiterii accesului utilizatorilor din anumite țări. Dacă ar deschide platforma sa pentru toți utilizatorii, aceasta ar constitui o încălcare a diferitelor acorduri, ceea ce duce la sancțiuni și taxe grele. Acesta este motivul pentru care este obligat să restricționeze serviciile, similar cu modul în care operează Netflix și Hulu.

Streaming Zattoo pe Amazon Fire Stick, Chromecast, Android Box și Apple TV

În afară de PC-uri, Mac-uri, dispozitive iOS și dispozitive Android, Zattoo este, de asemenea, compatibil cu dispozitive precum Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Amazon Fire Stick, Xbox One și unele aplicații smart TV..

Aceste dispozitive nu oferă suport nativ pentru aplicațiile VPN; prin urmare, nu există nicio modalitate de a descărca software-ul și de a începe streamingul. Cu toate acestea, există modalități în jurul acestei probleme.

O metodă extraordinară pentru a obține suport VPN este configurarea unuia la un router virtual - acest lucru este posibil, deoarece orice computer cu card wifi poate transmite și propriile semnale wifi., similar cu modul în care smartphone-urile pot configura hotspoturi wifi.

Poate doriți să citiți tutorialele noastre despre cum puteți configura un VPN pe un router virtual pentru dispozitivele Windows și Mac.

Dacă doriți să instalați un VPN pe Chromecast, puteți citi ghidul nostru despre cum să faceți asta.

Puteți configura, de asemenea, un VPN pe un router fizic dacă firmware-ul îl acceptă. Un astfel de firmware este DD-WRT, o opțiune gratuită și open source care funcționează pe o gamă largă de modele de router. Aflați mai multe despre DD-WRT și cele mai bune VPN-uri aici. Furnizorii VPN premium oferă, de asemenea, tutoriale despre cum puteți configura aplicațiile individuale pe routere; mai multe detalii sunt oferite pe site-urile lor individuale.

Link-uri utile:
Cum se instalează un VPN pe un Amazon Fire Stick / Fire TV
Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Fire Stick / Fire TV
Cele mai bune VPN-uri pentru televizoare inteligente din 2018

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

Adblock
detector