5 cele mai bune VPN-uri pentru ZDF, astfel încât să le puteți urmări oriunde

5 cele mai bune VPN-uri pentru ZDFZDF este un popular canal de televiziune german care arată totul, de la spectacolele copiilor la acoperirea evenimentelor sportive. De asemenea, este disponibil online în direct, astfel încât streamerele să poată urmări conținut la cerere și în direct pe computer sau smartphone.

O singură problemă: ZDF vă va permite să vizionați fluxul video numai dacă sunteți în Germania. Deci, dacă nu aveți o adresă IP germană, încercarea de a vizualiza conținutul ZDF vă va genera pe o pagină de eroare.

Datorită VPN-urilor, nu este necesar să mergeți în Germania pentru a obține o adresă IP germană. Un VPN va face acest lucru pentru dvs., făcând să pară că sunteți în Germania, pentru a putea urmări ZDF din Marea Britanie, Canada, SUA, Franța sau Australia. Nu contează unde vă aflați, o VPN poate debloca ZDF și permiteți spectatorilor de peste mări să transmită în direct conținutul live.

Cele mai bune VPN-uri pentru ZDF

Puteți citi mai multe despre modul în care funcționează VPN-urile în acest ghid. Cu toate acestea, mai întâi, aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri pentru ZDF. O VPN ZDF bună are nevoie de următoarele calități:

 •         Viteze mari pentru streaming video neîntrerupt
 •         Un server în Germania
 •         Capacitatea de a sustrage detectia
 •         Ușor de folosit

Ținând cont de acești factori, am întocmit o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru a vă permite să urmăriți ZDF de oriunde.

Iată lista noastră cu cele mai bune 5 VPN-uri pentru ZDF:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023Deschide ZDFTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Vitezele de ExpressVPN sunt bune și puteți viziona fluxuri video neîntrerupte. Viteza este importantă, deoarece VPN-urile trebuie să proceseze fiecare segment de date, adăugând întârzieri la transmisie. din fericire, ExpressVPN este capabil să facă toate lucrările de ambalare, deviere și decriptare atât de repede încât nu are niciun impact asupra vitezei de livrare.

VPN se instalează. După ce ați plătit serviciul, faceți clic pe butonul de descărcare pentru sistemul dvs. de operare. ExpressVPN oferă aplicații pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, iOS, și Linux. Puteți instala VPN pe routere Si deasemenea Amazon Fire TV, Bara de foc Amazon și Tablete Kindle Fire. Compania oferă, de asemenea, extensii de browser pentru Crom, Firefox, și Safari.

ExpressVPN este foarte bun în detecția de evitare și poate evita restricțiile regionale și blocurile VPN la aproape fiecare serviciu de streaming video din lume, inclusiv Netflix SUA și ZDF în Germania.

Dacă doriți să transmiteți fluxul ZDF din țări care cenzurează web-ul, cum ar fi Arabia Saudită sau China, asigurați-vă că sună autoritățile nu vă vor putea bloca comunicațiile sau chiar știți ce site-uri vizitați datorită serviciilor ExpressVPN securitate puternică. Sistemul criptează fiecare pachet folosind OpenVPN sistem. Aceasta setează o cheie de criptare care este partajată între computer și serverul VPN din Germania. Această distribuție cheie este protejată de Criptare RSA cu cheie de 4096 biți, în timp ce schimburile regulate de date sunt protejate de Criptarea AES cu o cheie de 256 biți.

ExpressVPN are 148 servere în 94 de țări, inclusiv patru servere din Germania. Compania are sediul în Insulele Virgine Britanice, un teritoriu care nu are reguli care să impună păstrarea datelor asupra companiilor VPN.

Compania oferă fiecărui client o alocație de trei conexiuni simultane iar noii clienți beneficiază de a Garanție de restituire a banilor fără 30 de zile.

Cel mai bun VPN pentru ZDF: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Deblochează în mod fiabil conținutul ZDF din Germania și majoritatea serviciilor de streaming cu viteze excepționale pentru vizualizarea HD fără buffer. Securitate și confidențialitate totală. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks ZDFTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă o valoare foarte bună pentru bani. Planul pe trei ani vă oferă serviciul pentru mai puțin de 3 dolari pe lună și veți primi o indemnizație de șase conexiuni simultane. NordVPN are sediul în Panama. Compania VPN nu păstrează nicio înregistrare a activității clienților și atât confidențialitatea dvs. este asigurată.

Aplicația este foarte atractivă. Ecranul principal arată o hartă a lumii cu markere în fiecare țară în care există un serviciu. Compania conduce 4.438 de servere în 62 de țări. Care include 259 de servere în Germania. Pentru a vă conecta, trebuie doar să faceți clic pe unul dintre markeri, cum este cel din Germania pentru a începe difuzarea ZDF.

Interfața oferă oa doua metodă de selectare a unui server, care este disponibil într-un format de listă. Această listă include opțiuni suplimentare, nu doar o selecție directă de locații. Acestea sunt o conexiune prin rețeaua Tor, căi duble de hamei acel traseu prin două servere și include dublu criptare, și puteți adăuga și pe Protecție DDoS gratuit.

O funcție suplimentară de confidențialitate numită CyberSec filtrează programele malware din paginile web. De asemenea, va elimina reclame, va bloca ferestrele pop-up și va preveni comunicarea cu serverele de comandă și control botnet.

  Cum să configurați un serviciu Tor ascuns sau un site web .onion

Puteți instala o aplicație de la NordVPN pe ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS. Extensiile de browser sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Sistemul poate fi instalat manual pe routere și Linux, mure, și Zmeura Pi sisteme de operare.

NordVPN folosește sistemul OpenVPN, utilizând un Cheie 2048 biți pentru stabilirea sesiunii sale RSA protecţie. Datele sunt securizate de Criptarea AES cu o cheie de 256 biți.

Puteți încerca VPN cu un Garanție de restituire fără bani pentru 30 de zile.

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o valoare bună. O opțiune de valoare excelentă, care este un executant ZDF solid. Conectează până la 6 dispozitive simultan. De asemenea, funcționează bine cu cele mai populare servicii de streaming și atinge în mod constant viteze bune. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostUnblocks ZDFTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are sediul în România. Guvernul de acolo a investit puternic în infrastructura de internet, iar sistemul juridic blochează toate încercările UE de a impune reguli de păstrare a datelor. Serviciul oferă viteze excelente, ceea ce îl face ideal pentru streaming video.

Când te conectezi la aplicație, mai întâi vezi un ecran de activitate. Alege debloca streamingul opțiune de a afișa o listă de servicii de streaming online din care să alegeți. ZDF este aproape de partea de sus a listei. Dacă faceți clic pe butonul ZDF, CyberGhost va deschide o filă în browserul dvs. implicit și va încărca pagina ZDF Live TV.

CyberGhost oferă o securitate foarte puternică, ceea ce o face o alegere bună pentru țările în care guvernul blochează sau monitorizează activitățile de internet, cum ar fi Pakistanul sau China. CyberGhost folosește protocolul OpenVPN. Stabilirea sesiunii și procedurile cheie de distribuție ale VPN sunt protejate de Criptare RSA cu o cheie de 4096 biți. Conexiunea stabilită este protejată de Criptarea AES cu o cheie de 256 biți.

Când vă înscrieți la CyberGhost, efectuați plata către o companie separată. Această configurație permite CyberGhost să ofere clienților săi un anonimat aproape total. Compania nu păstrează nicio informație personală despre clienții săi. Fiecare client este identificat printr-un număr de cont, iar singura informație deținută în fișier este data de expirare a contului.

Compania oferă fiecărui client o garanție de returnare a banilor fără întrebări de 30 de zile. Fiecare cont are dreptul la șapte conexiuni simultane.

CyberGhost este foarte elegant și ușor de utilizat. Aplicația va rula pe ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS sisteme de operare. Puteți instala VPN-ul manual pe routere și Linux calculatoare.

VALOARE MARE: CyberGhost este o alegere excelentă. Puternic pe confidențialitate, viteze rapide și fiabile cu ZDF. Am găsit ușor de configurat și de utilizat. Funcționează bine cu majoritatea site-urilor de streaming, dar nu cu Amazon Prime. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks ZDFTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are o infrastructură cu totul privată. Își administrează sistemul în casă și nu sunt subcontractate servicii. Acest lucru oferă companiei un control mai mare asupra serviciilor sale și asigură livrarea unui VPN de calitate cu viteze foarte mari. Acest VPN vă va duce în ZDF din afara Germaniei și asigurați un serviciu constant fără pauze pentru tamponare.

Compania are sediul în Statele Unite. Aceasta ar putea fi o problemă pentru confidențialitate, deoarece agențiile de aplicare a legii din SUA sunt cunoscute pentru utilizarea procedurilor secrete ale instanței și amenințările directe pentru a forța cooperarea întreprinderilor din SUA. in orice caz, IPVanish nu păstrează nicio înregistrare a activităților clienților săi, deci nu ar exista informații pentru autorități.

Aplicația pentru IPVanish este foarte ușor de utilizat și se instalează singură. Compania oferă aplicații gratuite pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, Amazon Fire TV, și iOS. Puteți instala, de asemenea, IPVanish pe routere, dar nu sunt prevăzute cu o aplicație.

Primesti o alocație de 10 conexiuni concomitente. IPVanish funcționează peste 1.000 de servere răspândite în 60 de țări. Care include 57 servere în Frankfurt, Germania.

IPVanish VPN folosește Criptare RSA pentru a proteja stabilirea sesiunii și asta are o cheie de 2048 biți. Datele sunt protejate de AES cu o cheie de 256 biți.

IPVanish dă un 7 zile de returnare a banilor cu un nou abonament.

MARE REțea: IPVanish este excelent pentru familii. Solid cu ZDF și, în general, bun pentru deblocarea conținutului cu restricții geo-restrânse. Recomand pentru standardul lor ridicat de confidențialitate. S-ar putea face cu o opțiune de asistență live. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks ZDFTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN a fost fondată de activiști în domeniul vieții private din Suedia. Compania are proceduri foarte puternice de protecție a vieții private, inclusiv anonimatul contului. Fiecare înregistrare a clienților este identificată de un număr, dar nu sunt stocate informații personale. Suedia obișnuia să aibă legi dure privind păstrarea datelor, dar acestea au fost respinse recent de curțile europene de justiție. Această hotărâre permite PrivateVPN să păstreze identitățile și activitățile clienților săi și nu păstrează jurnalele de activitate.

  Cum să schimbați regiunea sau țara Apple TV cu un VPN

PrivateVPN are 100 de servere din 56 de țări, inclusiv trei servere din Germania.

Aplicația pentru PrivateVPN se instalează după ce descărcați programul de instalare de pe site-ul web. Aplicația funcționează ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS. Puteți instala VPN manual pe computere și routere Linux. PrivateVPN poate fi, de asemenea, instalat pe Amazon Fire TV, Bara de foc Amazon și casete set-top. Compania permite fiecărui cont conectați șase dispozitive simultan.

Conexiunile VPN sunt protejate de Criptare RSA cu o cheie de 2048 biți, iar datele aflate în tranzit sunt protejate de Blowfish cu o cheie pe 128 de biți sau AES cu o cheie de 256 biți. Procesarea tuturor acestor criptare nu încetinește prea mult conexiunile și veți obține totuși viteza de care aveți nevoie pentru a transmite video în direct de pe site-ul web ZDF. Compania raportează că serviciile sale nu se descurcă prea bine în China. Dacă intenționați să mergeți în Republica Populară, ar trebui să setați manual o conexiune la L2TP Sistem VPN al PrivateVPN.

PrivateVPN oferă tuturor clienților noi a Garanție de returnare de 30 de zile la serviciile sale de abonament.

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează ZDF. Bună confidențialitate și securitate. Permite până la 6 dispozitive. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări ZDF?

Din păcate, VPN-urile gratuite nu sunt foarte bune. Operațiile de bază ale unui serviciu VPN sunt relativ ușor de configurat. Cu toate acestea, din cauza provocărilor cu care se confruntă acum VPN-urile pentru a-și oferi serviciile cu succes, este nevoie de bani destul de mulți pentru a rula un serviciu VPN în aceste zile.

Se presupune că VPN-urile obscurează destinația reală a unei conexiuni și protejează datele în tranzit, astfel încât acestea să nu poată fi citite. Cu toate acestea, menținerea la zi măsurile de protecție sunt costisitoare și serviciile VPN gratuite reduc costurile prin implementarea criptării și securității slabe, sau deloc.

Intrarea pe site-urile de streaming video din străinătate este deosebit de dificilă pentru VPN-urile gratuite. Serviciile de difuzare listă neagră servere VPN cunoscute pentru a se asigura că conținutul lor este livrat numai spectatorilor din aceeași țară. Munca suplimentară care trece prin ocolirea acestor restricții regionale este prea scumpă pentru VPN-urile gratuite. VPN-urile pe care le recomandăm pot intra pe site-uri video și toate serviciile din această listă au fost testate cu ZDF.

VPN-urile gratuite utilizează metode alternative de generare a veniturilor. Multe VPN-uri gratuite sunt anunț acceptat. Vă vor întârzia conexiunile și vor afișa anunțuri în aplicație în timp ce așteptați. Alte servicii gratuite sunt chiar mai complicate. Ei injectează reclame chiar în paginile web pe care le vedeți.

Unele VPN-uri gratuite permit companiile plătitoare pentru a accesa computerul dvs., permițându-le să stocheze cookie-uri și rutine Javascript pe browserul dvs.. Unul dintre scopurile acestei intruziuni este să urmăriți-vă activitatea pe internet. Acest lucru este ironic, deoarece VPN-urile sunt clasificate drept servicii de confidențialitate. VPN-urile gratuite vă afectează confidențialitatea online. VPN-urile care nu percep clienții culeg informații personale și le vând agenților de publicitate.

VPN-urile de calitate slabă nu adesea implementează o criptare foarte bună. Dacă criptarea este slabă, poate fi fisurată cu ușurință. Criptarea de calitate scăzută folosită de VPN-urile gratuite vă lasă expuse informațiile pe măsură ce trec pe internet. Fără criptare puternică, hackerii, agențiile de securitate, hoții de date și guvernele represive pot urmări tot ceea ce faci pe internet. Multe așa-numite servicii VPN gratuite nu se deranjează nici măcar să cripteze conexiunile, ceea ce înseamnă că nu sunt deloc VPN-uri.

Viteze pentru streaming de la ZDF

Transmiterea video necesită transferuri mari de date pe internet. Lățimea de bandă suficientă este necesară pentru a transmite video. VPN-urile adaugă o prelucrare suplimentară și distanță la transferurile de date pe internet, astfel încât acestea pot încetini livrarea videoclipului, provocând probleme de buffering și alte redări..

Rețineți că fluxurile live necesită o lățime de bandă semnificativ mai mare decât videoclipul la cerere. Videoclipul în direct nu este comprimat la fel de mult decât video la cerere, de aceea este necesară o mai mare viteză.

In mod invariabil VPN-urile gratuite sunt prea lente pentru a livra videoclipuri la viteze vizibile. Mulți impun restricții de lățime de bandă și Limitele lunare de utilizare a datelor.

Un VPN lent va determina fluxul video pauza pentru tamponare. Conexiunile aruncate vă obligă să reîmprospătați și să parcurgeți videoclipul pentru a vă întoarce unde ați fost. O altă consecință a serviciilor VPN lente sau prost scrise este aceea că poza se poate desparti cu pixeli mari și bloburi de culoare bizare care apar în loc de cadre video adecvate. De asemenea, VPN-urile slab performante pot cauza imaginea și sunetul pentru a ieși din sincronizare.

VPN-urile din lista noastră livrează toate videoclipurile de la ZDF într-un flux continuu, fără pauze, sclipici, neclarități sau probleme de sunet – le-am testat pe toate.

De ce mă blochează ZDF?

Puteți intra pe site-ul ZDF de oriunde. Cu toate acestea, atunci când încercați să transmiteți videoclipuri din afara Germaniei, un mesaj vă informează că conținutul nu este disponibil în locația dvs. Mesajul scrie „Aus rechtlichen Gründen kann dieser Beitrag nur în Deutschland gezeigt werden.”Aceasta se traduce în engleză ca„Din motive legale, această contribuție poate fi afișată doar în Germania.“

  Protocolul VPN PPTP nu este sigur, încercați aceste alternative în schimb

Bloc de acces internațional ZDF

Blocul de acces la videoclipuri din străinătate este standard în industrie. Posturile de televiziune trebuie să cumpere conținut de la companiile de producție și plătesc doar dreptul de a arăta acest divertisment în țara lor de origine. Așadar, un film va fi vândut de mai multe ori, difuzorii care vor primi drepturile pentru teritorii individuale. Radiodifuzorul semnează un contract care îi obligă să-și limiteze afișarea conținutului pe teritoriul în care au plătit drepturile.

Limitarea vizionării prin metoda tradițională de transmitere a videoclipurilor este relativ simplă, deoarece stația TV stabilește doar puterea emițătorilor săi, astfel încât semnalul să nu ajungă dincolo de granițele țării. in orice caz, limitarea acoperirii emisiilor de pe internet este ceva mai complicată. Servicii de streaming video, inclusiv ZDF, verificați locația computerului care a solicitat un videoclip.

Fiecare dispozitiv conectat la internet are un identificator unic numit an adresa IP. Această adresă poate fi urmărit într-o anumită locație. Deci, când vă conectați la ZDF și apăsați butonul de redare de pe playerul video, serverul de conținut verifică mai întâi adresa IP a dispozitivului. Dacă această adresă este trasată într-o locație din afara Germaniei, serverul returnează un mesaj de eroare. Dacă adresa se află în limitele Germaniei, serverul de conținut ZDF trimite fluxul pentru videoclip.

O VPN maschează adresa dvs. IP reală, astfel încât ZDF și toate celelalte site-uri web să vadă doar adresa IP a serverului VPN în schimb, permițându-vă să ocoliți restricțiile geografice pentru conținut.

Cum funcționează VPN-urile?

VPN este un tip de serviciu care se numește „împuternicit,” in care un alt computer este în calcul pentru computer. Celălalt computer este serverul VPN.

Când instalați un VPN, efectiv instalați software-ul client și o interfață care vă permite să configurați o parte a unei conexiuni VPN. Această conexiune stabilește o legătură cu serverul VPN. Software-ul client VPN preia cardul de rețea și surprinde toate mesajele expediate înainte de a părăsi computerul. Software-ul atunci pachetează aceste mesaje în criptare și le trimite pe serverul VPN. Serverul decriptează mesajele și le transmite spre destinația spre care se îndreptau inițial. Răspunsurile la aceste mesaje merg mai întâi pe serverul VPN. Acestea sunt criptate și trimise pe computer. Clientul VPN de pe computer primește mesajele care sosesc și le decriptează.

Conexiunea criptată la serverul VPN, numită a tunel, protejează întreaga activitate de pe internet împotriva amatorilor. Nu numai că tunelul protejează conținutul datelor pe măsură ce călătorește pe internet, ci ascunde metadate precum site-ul de destinație. Obscurarea datelor antetului împiedică furnizorii de servicii de internet să raporteze asupra activităților dvs. sau să blocheze sau să încetinească selectiv traficul.

Intervenția și redirecționarea efectuată de serverul VPN înseamnă toate comunicările dvs. ajung în cele din urmă la destinațiile lor cu adresa serverului VPN de pe ea ca origine și nu a ta. Beneficiul acestei versiuni înseamnă că site-urile web nu vă pot urmări prin adresa dvs. IP, etc. sistemele de detectare care utilizează adresa IP pentru a bloca sau permite conținutul nu vă vor vedea locația adevărată. Când utilizați un VPN pentru a vă conecta la un server din Germania, serverul de conținut de pe site-ul ZDF va vedea o adresă IP germană și trimiteți computerului dvs. datele pentru videoclip.

Accesarea TV în direct cu ZDF

Procesul de acces pentru ZDF este foarte simplu. Nu este necesar să configurați un cont și nu este implicată nicio plată. După ce vă conectați la un VPN din Germania, tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina ZDF Live TV și să faceți clic pe butonul de redare impus pe panoul de redare.

Site-ul ZDF oferă un serviciu de preluare care vă permite să vedeți programarea de mai devreme în timpul zilei și săptămâna trecută. O secțiune „set în cutie” a site-ului web include conținut chiar și mai îndepărtat în timp. Nu trebuie să vă autentificați sau să vă identificați pentru a accesa oricare dintre aceste funcții.

Alegeți un VPN

Acum știți de ce blocurile ZDF vizionează din străinătate și cum se poate răspunde un VPN în aceste blocuri. De asemenea, este important să ne amintim că nu toate VPN-urile vă pot accesa videoclipuri pe site-ul web ZDF. Mulți au fost lista neagră, așa că alegeți din lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru ZDF de mai sus pentru a vă asigura accesul liber și redarea lină.

Vă puteți conecta la ZDF printr-un server VPN din Germania din orice parte a lumii, atât timp cât aveți acces la internet. Toate VPN-urile din lista noastră oferă viteze foarte bune pentru streaming și pot evada restricțiile regionale pentru o mulțime de site-uri de streaming video, nu doar ZDF.

VPN-urile din lista noastră au toate aplicații pentru dispozitive mobile, astfel încât să vă puteți conecta și viziona din mers. Aceasta este o veste grozavă dacă doriți să urmăriți ZDF în timp ce luați prânzul într-o cafenea sau călătoriți cu trenul sau autobuzul care oferă wifi pasagerilor.

Pe lângă deblocarea fluxurilor video, VPN-urile împiedică hackerii și amatorii de guvern de la a interfera cu activitatea dvs. de internet. Obțineți o protecție mai bună împotriva hackerilor și ISP-ul dvs. nu va putea să vă blocheze sau să încetinească traficul în funcție de modul în care utilizați web.

Garanțiile de returnare a banilor VPN-urilor din lista noastră vă oferă posibilitatea de a le încerca fără riscuri. Ai putea chiar să încerci unul sau două și să anulezi serviciul care îți place cel mai puțin, obținând înapoi toți banii.

Folosești un VPN pentru a viziona videoclipuri din străinătate? Sunteți un spectator obișnuit al ZDF? Povestiți-ne despre experiența dvs. lăsând un mesaj în secțiunea Comentarii de mai jos.

About the author

Comments

 1. ExpressVPN este o alegere excelentă pentru cei care doresc să urmărească ZDF din afara Germaniei. Cu viteze mari pentru streaming video neîntrerupt, un server în Germania și capacitatea de a sustrage detectia, ExpressVPN este ușor de folosit și poate evita restricțiile regionale și blocurile VPN la aproape fiecare serviciu de streaming video din lume. Cu o criptare puternică și o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, ExpressVPN este cu siguranță cel mai bun VPN pentru ZDF.

Comments are closed.