5 cele mai bune VPNS pentru suplimente Stremio și Stremio 2020

Cauți acces privat, sigur și sigur la videoclipurile și emisiunile TV Stremio? Am aruncat o privire la 5 VPN-uri care vor finaliza treaba.

VPN-uri Stremio

Playerul media Stremio este un mod excelent de a viziona emisiuni TV și filme, fie local de pe computer, fie transmis online. Stremio funcționează la fel ca și alte playere populare, cum ar fi Kodi. În timp ce puteți reda videoclipuri și fișiere de muzică local de pe computer, atragerea principală a programului este capacitatea sa de a reda videoclipuri în direct direct prin aplicație folosind pluginuri cunoscute sub numele de „addons”.

Stremio are o mână de suplimente disponibile gratuit. Majoritatea suplimentelor disponibile pentru acest serviciu sunt destinate serviciilor de streaming comune și gratuite, precum Twitch și YouTube. Și, în timp ce Stremio este foarte limitat în ceea ce privește numărul de plugin-uri pe care le oferă, acesta este unul dintre singurele playere media de acest gen cu un complet complet funcțional Netflix.

În afară de aceasta, există câteva suplimente neconvenționale Stremio concepute special în jurul conținutului online piratat. Aceste suplimente, cum ar fi Popcorn Time și Juan Carlos 2, sunt toate plugin-uri ale unor terți și pe care nu le acceptăm pentru utilizatorii Stremio. Acestea fiind spuse, indiferent de suplimentele Stremio pe care le utilizați, veți dori să luați în considerare problemele de confidențialitate și securitate atunci când transmiteți videoclipuri online.

Deoarece Stremio se concentrează în principal pe streamingul de videoclipuri online, există șanse mari de a dori să evitați accelerarea vitezei de pe ISP. De asemenea, poate doriți să ocoliți blocarea conținutului geografic în timp ce utilizați Stremio. Indiferent dacă vizionați YouTube sau Netflix prin playerul media, există mai multe rețele virtuale private (VPN) care vă pot asigura confidențialitatea, evita accelerarea vitezei ISP și ocolește restricțiile de conținut geografic..

Criterii pentru VPN-urile Stremio

Următoarele 5 VPN-uri sunt cele mai bune pentru cei care doresc să-și garanteze confidențialitatea în timp ce transmit streaming prin Stremio. În restul acestei postări, vom intra în detaliile fiecărui VPN care a făcut această listă, dar dacă aveți un timp scurt, aici este o listă sumară a celor mai bune VPN-uri pentru Stremio:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră # 1. Rețea mare de servere pentru a alege din întreaga lume care sunt super-rapide și grozave pentru streaming. Nicio politică de jurnal nu vă protejează confidențialitatea. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Valoare excelentă pentru o rețea atât de vastă de servere care sunt excelente pentru streaming. Excelent la deblocarea conținutului geo-restricționat.
 3. CyberGhost Opțiune de buget cu aplicații ușor de utilizat, care sunt excelente pentru începători. Viteze de streaming surprinzător de bune în timpul testării noastre.
 4. PrivateVPN Rețea în vârf și cu o listă din ce în ce mai mare de servere rapide. Bun pentru streaming.
 5. IPVanish Un favorit printre utilizatorii și torrenterii Kodi pentru viteza și ușurința lor de utilizare.

Când căutați cele mai bune VPN-uri pentru Stremio, există câteva criterii importante pe care le veți dori:

 • Servere rapide cu lățime de bandă disponibilă
 • Un număr mare de opțiuni de server
 • O politică strictă fără jurnaluri
 • Mai multe conectări la dispozitive
 • Cost scăzut
 • Criptare la nivel înalt
 • Posibilitatea de a evita blocarea conținutului geografic

Cele mai bune VPN-uri pentru Stremio

Având în vedere aceste criterii, aici sunt cele mai bune opțiuni VPN pentru Stremio și suplimentele sale disponibile.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Pentru cei care doresc să ocolească restricțiile geografice Netflix în timp ce utilizează Stremio, ExpressVPN va fi opțiunea dvs. de a merge mai departe. Căutăm în mod regulat VPN-uri care trec prin interzicerea proxy-ului Netflix, iar ExpressVPN a ajuns constant pe această listă fără a eșua. Alături de această caracteristică, veți vedea că ExpressVPN afectează și toate celelalte criterii care considerăm că sunt benefice pentru un VPN Stremio. Serviciul are o politică strictă fără jurnale, asistență pentru clienți 24 de ore și acceptă autentificări simultane de pe mai multe dispozitive.

În plus, veți vedea că ExpressVPN are printre cele mai mari număr de servere disponibile în cele mai multe locații. Cu peste 3.000 de servere din 94 de țări, veți găsi cu ușurință un server rapid cu lățime de bandă bună. Și datorită unui număr mare de servere, puteți ușor geo-hop în orice regiune doriți și accesați conținut specific regional în cadrul Netflix.

Combinați toate aceste caracteristici cu criptarea serviciului militar (AES-256, același standard folosit de guvernul Statelor Unite) și ExpressVPN devine o opțiune excelentă pentru a se asocia cu Stremio.

În prezent, Stremio funcționează pe Windows, Mac, Linux, iOS și Android. ExpressVPN funcționează pe toate aceste sisteme de operare, precum și printr-un plugin de browser pentru Chrome, Firefox și Safari. Puteți instala, de asemenea, ExpressVPN pe routere, ceea ce o face o opțiune bună pentru cei cu Stremio instalat în mai multe locații.

Pro:

 • Viteze mari pentru descărcare și transmisie video
 • Cel mai bun în securitatea clasei și confidențialitate
 • Deblochează toate serviciile de streaming majore
 • Accesați conținut restricționat geo de oriunde
 • Chat în direct pentru a contacta personalul de asistență
 • Rețea extinsă de server cu acoperire în 94 de țări

Contra:

 • Nu este ieftin, folosiți un cupon pentru reduceri

MAI BUN VPN PENTRU Stremio: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Cu o vastă rețea de server optimizată pentru conexiuni de mare viteză, funcționează fără probleme cu Stremio și este un jucător de top în deblocarea conținutului de streaming. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressvPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Pentru cei care folosesc Stremio pe o mână de dispozitive, NordVPN este una dintre opțiunile mai bune. Nu numai că ajută la ocolirea restricțiilor de conținut geografic Netflix, dar utilizatorii se pot conecta, de asemenea, până la șase dispozitive simultan. NordVPN oferă de asemenea mai multe servere VPN decât ExpressVPN, cu peste 5.100 de servere. Cu toate acestea, dacă căutați geo-hop în aplicația Stremio, ExpressVPN ar putea fi o opțiune mai bună, întrucât Nord are servere în mai puține țări (59 de țări, comparativ cu cele 94 de țări ExpressVPN).

Totuși, NordVPN îndeplinește toate criteriile pe care le căutăm într-un serviciu VPN Stremio bun. Criptarea la nivel înalt, serverele rapide, mai multe opțiuni de server și o politică fără jurnaluri sunt toate standard cu acest serviciu. Este, de asemenea, unul dintre singurii furnizori de VPN care oferă o varietate de tipuri de servere, inclusiv Onion over VPN, VPN-uri concepute pentru P2P, servere oftalmate și anti-DDoS. Și, din fericire, NordVPN se numără printre cele mai ieftine servicii VPN pe care le vei găsi, oferind de obicei reduceri profunde la diferite planuri. În mod pozitiv, puteți încerca NordVPN timp de 30 de zile înainte de a lua orice decizie finală.

NordVPN poate fi instalat pe Windows, Mac, iOS, Android, Chrome OS, Linux și aproape orice alt sistem de operare la care vă puteți gândi. Puteți instala software-ul pe routere care rulează sisteme DD-WRT, Tomato și alte sisteme de firmware de router.

Pro:

 • O alternativă excelentă pentru costuri reduse
 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Deblochează cu ușurință o gamă largă de site-uri geo-blocate
 • Datele cu caracter personal sunt protejate deoarece nu păstrează jurnalele
 • 24/7 suport pentru chat live oferit

Contra:

 • Aplicația și viteza pentru desktop nu sunt întotdeauna fiabile

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN are o valoare excelentă. Un bun echipaj care funcționează bine și cu Stremio. Caracteristici puternice de securitate și găzduiește până la 6 dispozitive. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Deși nu se numără printre cele mai cunoscute opțiuni de pe lista noastră, CyberGhost face o mare împerechere cu Stremio. După cum am descoperit, este una dintre puținele VPN-uri care pot ocoli restricțiile de conținut geografic Netflix, ceea ce face ușor să te bucuri de Netflix pe Stremio. În plus, deoarece CyberGhost folosește tehnologia VPN de nivel superior, viteza și calitatea serverului se potrivesc cu serviciile mai cunoscute. Și deoarece CyberGhost are un grup mai mic de utilizatori, este mai puțin probabil să experimentați congestia serverului în comparație cu serviciile concurente precum ExpressVPN și NordVPN.

Toate criteriile necesare pentru un VPN Stremio sunt îndeplinite aici. Compania oferă o politică fără jurnaluri, criptare AES-256, conectări multiple la dispozitive și are un cost redus atunci când cumpără abonamentul lor de 2 ani (mai puțin de 4 dolari pe lună).

Ca și NordVPN, CyberGhost are servere în 60 de țări. CyberGhost oferă, de asemenea, peste 3.700 de servere, cu o lățime de bandă totală pe toate serverele la aproximativ 50 de gigabiti / secundă.

CyberGhost este disponibil pentru toate sistemele de operare pe care le puteți utiliza pentru Stremio, inclusiv Windows, MacOS, iOS și Android. Există, de asemenea, opțiuni pentru Linux și unele routere.

Pro:

 • Transmite video HD fără probleme
 • Nu păstrează jurnalele
 • Unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am testat
 • Furnizor bugetar care nu compromite securitatea și confidențialitatea

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

UșOR DE UTILIZAT: CyberGhost este alegerea excelentă a începătorilor. O alegere bugetară. Bun pe intimitate. Funcționează bine cu Stremio. Accesați și pierdeți conexiunile cu unele site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Dacă sunteți în căutarea a ceva ceva mai mic, PrivateVPN ar putea fi o opțiune bună pentru dumneavoastră. Pentru utilizatorii Stremio, PrivateVPN atinge în mare parte toate criteriile pe care le căutăm. Are servere rapide, un cost redus, o politică fără jurnal, lățime de bandă nelimitată și ocolește restricțiile de conținut geografic. PrivateVPN are de asemenea servere în peste 50 de țări, ceea ce face ușor accesul la un număr mare de regiuni Netflix prin Stremio.

Singurul dezavantaj al PrivateVPN este că are mult mai puține servere VPN decât majoritatea concurenților, la doar 100. Cu toate acestea, este posibil să nu fie atât de rău pe cât pare. Având în vedere dimensiunile sale mai mici și mai puțini utilizatori, PrivateVPN poate oferi viteze la fel de rapide prin serverele sale, din cauza congestiei mult mai puțin a serverului.

Spre deosebire de celelalte opțiuni din listă, PrivateVPN oferă o garanție de întoarcere foarte generoasă pentru 30 de zile. Acest lucru face ca PrivateVPN să fie cea mai bună opțiune pentru utilizatorii VPN Stremio care doresc să încerce înainte de a se angaja.

PrivateVPN are aplicații disponibile pentru dispozitivele Android și iOS, precum și computerele Windows și Mac.

Pro:

 • Serverele rapide și fiabile oferă conexiuni consistente
 • Obținerea unei reputații solide pentru gama de site-uri și servicii pe care le pot debloca
 • Furnizor de jurnale zero
 • Confidențialitatea și securitatea sunt de primă clasă

Contra:

 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Funcționează cu Stremio și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Nu la fel de multe servere de ales dintre alți furnizori din această listă. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este unul dintre cei mai populari furnizori VPN pe care îi veți găsi. Cu toate acestea, acesta extinde lista noastră, deoarece lipsește de o caracteristică semnificativă: ocolirea interzicerii proxy Netflix. Cu toate acestea, IPVanish excelează în toate celelalte domenii importante pentru un VPN Stremio. Serviciul are criptare de grad militar, o politică fără jurnalele de bord și oferă un cost foarte mic pentru utilizatori.

În plus, veți constata că IPVanish are peste 1.000 de servere rapide în peste 60 de țări, IPVanish oferă o mare cantitate de alegeri pentru utilizatorii Stremio.

IPVanish este disponibil pe orice dispozitiv pe care îl puteți utiliza, inclusiv Windows, Mac-uri, dispozitive Android, dispozitive iOS, routere și multe altele. Este, de asemenea, unul dintre singurele servicii VPN cu o aplicație nativă pentru Amazon Firestick.

Pro:

 • Serverele sunt rapide pentru streaming și descărcare
 • Cel mai bun performant pentru dispozitive Kodi bazate pe Android în testarea noastră
 • Nu păstrează jurnalele de trafic sau jurnalele de conexiune

Contra:

 • Nu deblochează în mod fiabil Netflix, Hulu
 • Asistența clienților este puțin lentă
 • Nu acceptă criptomonedele

REZERVĂ MARE SERVER: IPVanish funcționează cu până la 10 dispozitive conectate. Conexiuni rapide, aplicații ușor de folosit, suport bun pentru mai multe platforme. Încredere cu Stremio, dar nu poate debloca cât mai multe site-uri de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

Stremio vs Kodi vs Plex: Care este diferența?

Deși are un avantaj competitiv clar datorită pluginului său funcțional Netflix, Stremio este în mod cert o opțiune destul de mică și limitată în comparație cu alte playere media. Competiția sa principală este playerul media Kodi și serverul media Plex. În timp ce toate cele trei opțiuni permit fluxul bazat pe pluginuri, fiecare funcționează diferit în spațiul media player.

Stremio funcționează în principal ca browser web. Puteți instala pluginuri și rula aceste plugin-uri din aplicație, dar Stremio este cel mai util pentru navigarea pentru conținut nou. Acesta este motivul pentru care veți găsi o mulțime de informații despre filme și emisiuni TV disponibile în mod implicit prin aplicația dvs. Stremio.

Kodi este un player media care nu are instalate pluginuri și nu are integrări native pentru alte servicii. În schimb, puteți instala pluginuri autorizate și legale din depozitul oficial Kodi addon (care este disponibil la instalare) sau puteți descărca suplimente și depozite de terțe părți. Veți găsi că Kodi este un pic mai versatil decât Stremio și, deoarece Kodi este de mult timp, are o bibliotecă mult mai mare de pluginuri și o bază de utilizatori mult mai mare. De asemenea, oferă o experiență de vizionare mai clară și mai rafinată, datorită faptului că a fost perfecționată de-a lungul a mai mult de un deceniu cu o echipă numeroasă de dezvoltatori.

Plexul este o aplicație diferită de celelalte două. Plex este mai puțin un media player și mai mult un „server media”, așa cum indică numele. Plex este proiectat pentru a vă permite să transmiteți în flux toate materialele dvs. media, de la filme la muzică, de pe orice dispozitiv. Plexul principal al Plex este crearea unei conexiuni online la media stocată, astfel încât să poți accesa de oriunde, din mers. Cu toate acestea, Plex servește ca un media player, poate fi instalat pe un număr mare de dispozitive și are o bibliotecă mare de terțe și suplimente oficiale pe care le puteți utiliza. La fel ca Stremio, Plex are o bază de utilizatori mai mică, deci baza de date a pluginurilor este mult mai mică, dar oferă mai multe opțiuni în acest scop decât Stremio.

Pentru mai multe despre aceste playere media, consultați ghidurile începătorilor noștri despre Kodi, Plex și Stremio.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4

Adblock
detector