6 cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Bravo online în afara SUA

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Bravo online

Când încercați să urmăriți Bravo online în afara SUA, veți întâlni probabil următorul mesaj:

„Ne pare rău, acest videoclip nu este disponibil din locația dvs.”.

Bravo TV eroare de streaming

O rețea privată virtuală, sau VPN, criptează traficul dvs. de internet și îl rutează prin unul dintre serverele proprii din altă parte a lumii, oferindu-vă o nouă adresă IP specifică țării în acest proces. Aceasta înseamnă că deblocarea Bravo TV în străinătate este la fel de ușoară precum conectarea la un server VPN din SUA. De fapt, VPN-urile pot debloca mai mult decât doar Bravo TV în acest mod; veți putea, de asemenea, să utilizați servicii precum Netflix și Amazon Prime Video, chiar dacă sunteți în cealaltă parte a lumii.

Scurt de timp? Iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru a urmări Bravo online:

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Bravo TV în străinătate

 1. ExpressVPN: Cel mai bun VPN pentru Bravo TV. Rapid și fiabil și deblochează Netflix și Amazon Prime Video. Securizat cu criptare. Aplicații excelente și suport 24/7.
 2. NordVPN: 1.700 de servere americane și 5.000 în întreaga lume. Funcționează cu Bravo TV, precum și Netflix. Aplicații excelente și extensii de browser. Asistență 24/7 și politică strictă fără jurnaluri.
 3. CyberGhost: Sute de servere americane rapide pentru vizionarea Bravo TV în străinătate. De asemenea, deblochează Netflix SUA. Foarte sigur, cu criptare și fără jurnal. Folosiți pe 7 dispozitive.
 4. IPVanish: VPN din SUA pentru a urmări Bravo online. Conectați până la 10 dispozitive simultan. Asistență activă și securitate puternică, cu un comutator de ucidere și o politică fără jurnal.
 5. PrivateVPN: Servere foarte rapide pentru SUA pentru streaming și torrenting. Deblochează Bravo TV, Netflix și BBC iPlayer. Aplicații prietenoase pentru începători și opțiune de înscriere în mod anonim.
 6. Surfshark: Servere în 50 de țări, inclusiv în SUA. Deblocați Bravo TV și Netflix. Permite un număr nelimitat de conexiuni. VPN fără jurnal cu suport de chat live 24/7.

Găsirea celui mai bun VPN pentru a viziona spectacolele Bravo nu este ușor, deoarece există multe servicii VPN de calitate diferită pe piață. Am redus opțiunile doar selectând VPN-uri care pot oferi următoarele:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri pentru a urmări Bravo Online

 • Servere din SUA capabile să deblocheze televizorul Bravo.
 • Conexiuni de încredere suficient de rapide pentru streaming.
 • Securitate puternică cu criptare și o politică fără jurnaluri.
 • Asistență clienți prin chat live și e-mail.
 • Aplicații mobile și desktop ușor de utilizat.
 • O garanție de returnare a banilor, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Bravo online

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Bravo TV, astfel încât să o puteți urmări în afara SUA:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează bravo tvTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN excelează la deblocarea conținutului geo-blocat, precum Bravo TV. Acest VPN de încredere are peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv în Statele Unite. De asemenea, poate debloca servicii de streaming populare, inclusiv Netflix, BBC iPlayer și HBO Go. Serverele sunt rapide și există o lățime de bandă nelimitată, așa că ar trebui să găsiți streaming TV Bravo fără restricții de tamponare și întârziere.

Acest VPN oferă o gamă largă de aplicații și extensii de browser. Ca atare, ar trebui să-l poți accesa pe majoritatea dispozitivelor. Există chiar și un serviciu proxy inteligent DNS numit MediaStreamer, care vă permite să deblocați conținutul geore-restricționat de pe Apple TV, Amazon Fire TV și să selectați console de jocuri și televizoare inteligente. ExpressVPN are, de asemenea, un serviciu rapid și prietenos de asistență pentru clienți, care este disponibil 24/7 prin chat live și e-mail.

ExpressVPN utilizează mai multe caracteristici avansate de securitate pentru a vă proteja datele. De exemplu, există criptare AES de 256 biți și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Veți găsi, de asemenea, o caracteristică de comutație de ucidere care vă reduce traficul de internet, prevenind scurgerile de date în cazul în care conexiunea VPN scade. În special, ExpressVPN nu păstrează jurnalele de identificare, ceea ce înseamnă că informațiile dvs. personale rămân private.

ExpressVPN oferă aplicații pentru desktop (Windows, Mac și Linux), mobil (Android și iOS) și routere. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • Servere rapide în SUA pentru streaming TV Bravo
 • De asemenea, deblochează Netflix, BBC iPlayer, HBO Go și multe altele
 • O rețea de servere în 94 de țări
 • Aplicații prietenoase pentru utilizatori pentru o gamă largă de dispozitive
 • Asistență excelentă pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live
 • O mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea și un comutator de oprire

Contra:

 • Relativ preț în comparație cu unele VPN-uri rivale

MAI BUN VPN PENTRU TV BRAVO: ExpressVPN oferă servere de mare viteză și securitate puternică. Rețea de peste 3.000 de servere în 94 de țări. Deblocați Bravo TV, Netflix și BBC iPlayer. Aplicații ușor de utilizat, sigure cu criptare și suport pentru chat în direct 24/7. De asemenea, este fără riscuri, deoarece vine cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks bravo tvTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este bine plasat pentru a debloca site-urile și serviciile americane datorită celor 1.700 de servere din țară. Cu toate acestea, în total, oferă peste 5.000 de servere în 60 de țări, ceea ce îl face ideal pentru deblocarea conținutului din întreaga lume. Acest VPN vă permite să aveți până la 6 conexiuni simultane, ceea ce face ca aceasta să fie una dintre VPN-urile cu cea mai bună valoare. Serverele sunt, în general, rapide și acest lucru înseamnă că ar trebui să aveți transmisie TV Bravo perfect.

Acest serviciu VPN cu sediul în Panama deblochează de asemenea Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Acesta oferă diverse tipuri de servere, inclusiv unele optimizate pentru partajarea fișierelor P2P precum și serverele ofuscate pentru țările cu acces restricționat la internet. În afară de suportul chat-ului live 24/7, NordVPN are o securitate puternică, cu o politică strictă fără jurnaluri, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și criptare AES pe 256 biți. Un comutator de omor personalizabil este, de asemenea, inclus.

Puteți utiliza NordVPN prin aplicațiile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Există, de asemenea, opțiunea de a utiliza NordVPN prin browserul dvs. Web cu extensiile browserului Chrome și Firefox. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Deblochează cele mai multe site-uri și servicii din SUA, inclusiv Bravo TV
 • O rețea vastă de peste 5.000 de servere din 60 de țări
 • Conectați până la 6 dispozitive simultan
 • Oferă asistență pentru chat în direct 24/7
 • Securitate puternică cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Viteza serverelor poate varia oarecum

CEA MAI BUNA PENTRU BANI: NordVPN iese în evidență ca o valoare deosebită. Are 1.700 de servere americane și funcționează cu Bravo TV și Netflix. Aplicații excelente, suport de chat live 24/7 și pot fi utilizate pe până la 6 dispozitive. Utilizează criptarea și are o politică fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks bravo tvTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are o rețea în creștere de aproximativ 3.600 de servere, dintre care 700 sunt în SUA. Puteți utiliza acest VPN pentru a urmări Bravo online din străinătate sau chiar pentru a debloca Netflix SUA. Serverele de mare viteză permit transmiterea fără stres, chiar și cu videoclipuri live 1080p. Lățimea de bandă și traficul nelimitate înseamnă torentarea rapidă fără restricții. Mai mult, CyberGhost vă permite să aveți până la 7 conexiuni simultane.

Acest VPN are o mulțime de funcții, inclusiv un blocant de anunțuri și opțiunea de comprimare a imaginilor pentru a salva pe date mobile. Există o selecție bună de aplicații și extensii de browser, precum și asistență în direct 24/7. CyberGhost securizează datele dvs. cu criptarea AES de 256 biți, protejându-vă, de asemenea, de DNS, WebRTC și scurgeri IPv6. Alte caracteristici de securitate includ un comutator de ucidere și o politică strictă fără jurnaluri, care vă permite să fiți online aproape complet anonim.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru următoarele platforme: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Servere rapide în SUA pentru streaming TV Bravo
 • O rețea de aproximativ 3.600 de servere în 60 de țări
 • Securizează datele dvs. cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri
 • Vă permite să vă conectați până la 7 dispozitive
 • Pachet cu funcții care includ un blocant de anunțuri

Contra:

 • Nu se poate debloca unele servicii de streaming

BANDWIDTH NELIMITAT: CyberGhost oferă o lățime de bandă nelimitată și are sute de servere rapide în SUA. Folosiți-l pentru a viziona Bravo TV și Netflix SUA. Aplicații prietenoase pentru utilizator și suport pentru chat în direct 24/7. Conectați până la 7 dispozitive. Planurile vin cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks bravo tvTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are sute de servere localizate în SUA în orașe precum Los Angeles și New York. Acest lucru înseamnă că aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de servere pentru deblocarea Bravo TV de peste mări. În total, IPVanish are aproximativ 1.300 de servere în peste 60 de țări din întreaga lume. Ca atare, îl veți putea folosi pentru a debloca conținutul geore-restricționat aproape oriunde în lume. În special, acest VPN vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan, în timp ce multe alte VPN-uri permit cel mult șase.

Serverele sunt rapide și coerente, ceea ce este ideal pentru navigare și streaming. Acest VPN oferă suport pentru clienți live chat, precum și aplicații simplu de utilizat pentru începători. IPVanish oferă toate caracteristicile cheie de securitate preconizate de un VPN securizat, inclusiv criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Mai bine, acest serviciu nu colectează nicio jurnal de conexiune sau activitate, ceea ce vă ajută să vă protejați confidențialitatea online.

Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS și Fire TV / Fire Stick. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • O mulțime de servere americane pentru a viziona Bravo TV în afara SUA
 • Conectați până la 10 dispozitive simultan
 • Viteze bune pentru navigare și streaming
 • Securizat cu criptare și o politică fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea

Contra:

 • Nu oferă opțiunea de extensii de browser
 • Aplicațiile pot fi încetinite uneori

CONECTĂ 10 DISPOZITIVE: IPVanish vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan. Acest VPN din SUA este excelent pentru a urmări Bravo online. Servitorii din Los Angeles și New York. Spune chat-ul în direct și vă protejează confidențialitatea prin politica de criptare și fără jurnaluri. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks bravo tvTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață, oferind servere de mare viteză care sunt ideale pentru streaming TV Bravo sau torrenting în siguranță. Deși are o rețea mai mică de aproximativ 100 de servere, are servere într-un număr de orașe americane, inclusiv New York. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest serviciu VPN este că deblochează o gamă largă de platforme blocate în regiune. Aceasta include Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Puteți utiliza PrivateVPN pe până la 6 dispozitive simultan. Mai mult, acest VPN este foarte ușor de utilizat cu aplicații pentru platforme desktop și mobile. ceea ce înseamnă că nu trebuie să navigați niciodată neprotejat. PrivateVPN are sediul în Suedia și nu are o politică fără logging. Datele dvs. sunt protejate cu criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. PrivateVPN oferă asistență de chat în direct și ajutor și instalare gratuită de la distanță, în cazul în care aveți nevoie.

Puteți utiliza PrivateVPN prin aplicațiile pentru Windows, Mac, Android și iOS. Cu toate acestea, va trebui să urmați instrucțiunile de configurare manuală pentru Linux și routere.

Pro:

 • Servere foarte rapide pentru streaming și torrenting
 • Funcționează cu Bravo TV, Netflix, Amazon Prime Video și multe altele
 • Poate fi utilizat pe până la 6 dispozitive
 • Securizați VPN suedez cu criptare și o politică fără jurnale

Contra:

 • O selecție limitată de aplicații și fără extensii de browser
 • O rețea mică de aproximativ 100 de servere

SERVICII FAST US: PrivateVPN are servere de mare viteză în SUA pentru vizionarea Bravo TV în străinătate. De asemenea, deblochează Netflix și Amazon Prime Video. VPN ușor de utilizat și permite până la 6 conexiuni simultane. Include comutatorul de criptare și omor. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks bravo tvTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are servere în mai mult de 50 de țări, inclusiv în SUA. Acest lucru vă permite să deblocați conținutul american, cum ar fi Bravo TV și Netflix, precum și aprecierile BBC iPlayer. În general, acesta este un serviciu rapid pentru streaming în HD fără buffering și decalaj. Oferă asistență excelentă 24/7 pentru clienți prin chat live și e-mail. Ce este mai mult, Surfshark vă permite să aveți un număr nelimitat de conexiuni simultane ceea ce este excelent pentru familiile cu multe dispozitive.

Aplicațiile Surfshark nu ar trebui să creeze probleme, deoarece sunt foarte ușor de navigat. Acestea includ, de asemenea, o serie de caracteristici interesante, inclusiv un blocant de anunțuri și opțiunea de a lista în alb anumite site-uri și aplicații, permițându-le să ocolească VPN. Acesta este un serviciu fără jurnal și are sediul în Insulele Virgine Britanice, o țară care nu are legi obligatorii de păstrare a datelor. Surfshark include criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator de oprire care împiedică expunerea accidentală a datelor dvs..

Surfshark oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Există, de asemenea, extensii de browser atât pentru Chrome cât și pentru Firefox. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Serverele americane care funcționează cu Bravo TV și Netflix
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • VPN fără jurnal, cu o mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv criptare
 • Suport clienți 24/7 prin chat live

Contra:

 • O rețea mai mică de servere în comparație cu unele VPN-uri rivale

VPN FAMILY-FRIENDLY: Surfshark vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive, care este excelent pentru familii. În afară de Bravo TV, deblochează Netflix și Amazon Prime Video. Include 24/7 suport pentru chat în direct, criptare și un blocant de anunțuri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Cum se folosește un VPN pentru a viziona Bravo TV

Ați putea fi surprins să aflați cât de rapid și ușor este să utilizați un VPN pentru a urmări Bravo online. Tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași simpli:

Cum să urmăriți Bravo TV folosind un VPN

 1. Înscrieți-vă cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Bravo TV - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați una dintre aplicațiile sau extensiile browserului VPN.
 3. Deschideți aplicația VPN și conectați-vă la un server din SUA.
 4. Accesați Bravo TV și selectați conținutul pe care doriți să îl vizionați. Acesta ar trebui deblocat acum!

Adesea este necesar să vă ștergeți cookie-urile după conectarea la un server VPN. Acest lucru vă asigură că site-urile uită de adresa și locația dvs. anterioară IP. Cu toate acestea, am constatat că acest lucru nu era necesar în cazul Bravo TV.

Pot folosi un VPN gratuit cu Bravo TV?

Majoritatea VPN-urilor gratuite nu au probleme în a debloca Bravo TV. in orice caz, VPN-urile gratuite se luptă atunci când vine vorba de deblocarea serviciilor de streaming, cum ar fi Netflix și DAZN. În plus, VPN-urile gratuite pot fi foarte lente. Problemele de performanță sunt cele mai vizibile în timpul fluxului în care veți întâmpina o mulțime de buffering și întârziere. Acest lucru se datorează în parte accelerării lățimii de bandă a VPN-urilor gratuite, deoarece încearcă să gestioneze mulți utilizatori pe numărul lor limitat de servere.

Unul dintre principalele motive pentru care vă sfătuim să utilizați VPN-uri gratuite este acela că pur și simplu nu sunt foarte sigure. Pentru început, multe VPN-uri gratuite nu vă securizează datele cu criptare, în timp ce altele nu au niciodată o caracteristică de comutare. Orice VPN bun pentru Bravo TV ar trebui să aibă o politică fără jurnale, dar unele VPN-uri gratuite vă autentifică și vă vând activitatea online! Din aceste motive, VPN-urile gratuite nu merită timp.

Ce pot viziona la Bravo TV?

Bravo TV oferă propria sa programare originală, o mare parte din care este TV realitate. Iată câteva dintre emisiunile TV pe care le puteți viziona la Bravo TV:

 • Cele mai bune câștiguri de cameră
 • Pista de proiect
 • Adevăratele gospodine din Beverly Hills
 • Realele gospodine din New York
 • Casa de vacanta
 • Texicanas
 • Reguli Vanderpump
 • Urmăriți ce se întâmplă în direct cu Andy Cohen
 • Sub puntea mediteraneană
 • Farmecul sudic

Vezi si: Cum se obține o adresă IP a SUA

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 84

Adblock
detector