6 cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Disney + în străinătate

Cele mai bune VPN-uri pentru a viziona Disney + în străinătate

Disney Plus a lansat 12 noiembrie în SUA, Canada și Olanda, și o săptămână mai târziu, pe 19 noiembrie, în Australia și Noua Zeelandă. Cu toate acestea, în funcție de locul în care locuiți, acest serviciu ar putea dura ani pentru a deveni disponibil în țara dvs. În plus, Disney + își schimbă conținutul de la o locație la alta, similar cu Netflix. Aceasta înseamnă că, dacă plecați în străinătate în vacanță, nu veți putea viziona emisiunile preferate.

Cu toate acestea, puteți ocoli cu ușurință blocarea regiunii și accesați Disney + din Marea Britanie, Germania sau oriunde, conectându-vă la un VPN. Aceste servicii funcționează prin dirijarea traficului dvs. prin serverele dintr-o altă țară, ceea ce vă schimbă adresa IP și trucă platformele de streaming pentru a vă permite accesul. Mai bine, întrucât VPN-urile vă criptează traficul, angajatorul dvs., Furnizorul de servicii Internet (ISP) sau guvernul nu va putea vedea ce obțineți online.

În grabă? Uitați-vă mai jos pentru un ghid cu privire la cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Disney + în străinătate:

Cele mai bune VPN-uri pentru Disney+

 1. ExpressVPN: Alegerea noastră # 1 pentru utilizarea Disney + în străinătate. Oferă viteze mari, conexiuni fiabile și credențe de securitate puternice.
 2. CyberGhost: Cel mai bun VPN low-cost pentru Disney +, CyberGhost este suficient de rapid pentru streaming HD și vine cu o mulțime de caracteristici de securitate preconfigurate..
 3. NordVPN: Oferă conexiuni rapide, funcții avansate de securitate și posibilitatea de a debloca aproape orice.
 4. IPVanish: Cu o viteză constantă ridicată, o politică strictă fără jurnaluri și caracteristici puternice de securitate, IPVanish este ideal pentru vizionarea Disney + în străinătate.
 5. PrivateVPN: Un serviciu de mare viteză, fără jurnal, capabil să deblocheze platforme majore precum Disney + din orice parte a lumii.
 6. Surfshark: Cu viteze mari, un accent puternic pe securitate și fără limită de conexiune, Surfshark facilitează difuzarea Disney + oriunde te-ai afla.

Cum deblocați Disney + peste hotare folosind un VPN

Nu este nevoie să intrați în panică; accesarea serviciilor blocate în regiune precum Disney + este simplă cu VPN-ul potrivit. Urmați pașii de mai jos pentru a viziona Disney + din orice parte a lumii.

Iată cum puteți viziona Disney Plus în străinătate cu un VPN:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la una dintre VPN-urile de mai jos (recomandăm în mod special ExpressVPN).
 2. Instalați aplicația corespunzătoare pentru dispozitivul dvs. și conectați-vă.
 3. Conectați-vă la un server dintr-o țară acceptată (Disney + se va lansa mai întâi în SUA, Canada și Olanda).
 4. Accesați site-ul Disney + și înregistrați-vă. Rețineți că veți avea nevoie de o metodă de plată legată de o adresă dintr-o țară în care acest serviciu este deja disponibil.
 5. În cele din urmă, încercați să redați un videoclip pe Disney +. Ar trebui să înceapă imediat, dar dacă vedeți următoarea eroare: „Ceva a mers prost. Vă rugăm să încercați din nou. Dacă problema persistă, accesați Centrul de ajutor Disney + (codul de eroare 83). „Ștergeți cookie-urile browserului dvs., apoi actualizați pagina.

Fiecare VPN este diferit. De exemplu, unii priorizează viteza deasupra tuturor celorlalte, în timp ce alții se mândresc să deblocheze cât mai multe servicii. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru Disney +, am căutat servicii care au toate caracteristicile de mai jos:

 • Capabil să deblocheze serviciile Disney + și similare din străinătate
 • Oferă conexiuni fiabile, de mare viteză
 • Utilizează caracteristici puternice de securitate, inclusiv criptarea eficientă care nu poate fi crăpată
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală
 • Oferă aplicații pentru toate sistemele de operare majore

Cele mai bune VPN-uri pentru Disney+

Mai jos, vom acoperi cele mai bune VPN-uri pentru streaming Disney + mai detaliat:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN operează peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv SUA, Olanda și Canada, ceea ce îl face o modalitate excelentă de a transmite Disney + în străinătate. Mai bine, cu viteză mare și lățime de bandă nelimitată, nu puteți viziona cea mai înaltă calitate posibilă. ExpressVPN permite până la cinci conexiuni simultane, astfel încât să puteți proteja toate dispozitivele dvs. cele mai utilizate cu un singur cont.

Acest VPN îți menține activitățile private în orice moment folosind criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC și un comutator de oprire (care oprește tot traficul ori de câte ori pierzi conexiunea VPN brusc). Deși vă puteți înscrie aproape complet în anonimat, plătind în Bitcoin, acest lucru este complet opțional deoarece ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica. Dacă aveți probleme, puteți contacta asistența clienților prin chat-ul live, 24/7.

ExpressVPN are aplicații pentru dispozitive MacOS, Windows, Linux, Android și iOS. De asemenea, oferă un firmware de router personalizat pentru a proteja toate dispozitivele dvs. cât mai ușor posibil.

Pro:

 • Conduce pachetul cu conexiuni de mare viteză și stabile
 • Caracteristici de securitate lider în industrie
 • Confidențialitate completă - nu sunt păstrate jurnalele de date personale
 • Deblochează Disney + și numeroase alte servicii

Contra:

 • Configurația avansată pentru utilizatorii de putere este puțin limitată

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU DISNEY +: ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru vizionarea Disney + în străinătate. Este rapid și conștient de securitate și nu înregistrează nicio activitate. Are chiar și o garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă să încercați serviciul complet fără riscuri.

Aruncați o privire la recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost în prezent se mândrește cu aproximativ 5.900 de servere în aproape 90 de țări. Cu viteze în mod constant ridicate și lățime de bandă nelimitată, nu va trebui să vă faceți griji pentru a fi întrerupt de întârziere sau tamponare. În plus, acest serviciu deblochează o gamă largă de servicii, permițându-vă să transmiteți fluxuri Disney +, Netflix și servicii similare din străinătate. CyberGhost permite până la șapte conexiuni simultane, ceea ce este mai mult decât media industriei.

Toate funcțiile de securitate ale acestui serviciu sunt activate în mod implicit, astfel încât să fie necesară configurația minimă. Acestea includ criptarea de 256 biți, blocarea automată a anunțurilor și scanarea malware, un comutator de ucidere și protecția împotriva DNS, WebRTC și scurgerilor IPv6.. CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală, dar dacă vă preocupă confidențialitatea, există întotdeauna opțiunea de a vă înscrie cu Bitcoin și o adresă de e-mail de unică folosință. Dacă aveți probleme, puteți contacta serviciul de asistență 24 de ore din 24, prin chat live.

CyberGhost oferă aplicații pentru Android, iOS, MacOS și Windows. Funcționează cu sisteme Linux și routere wireless prin instalare manuală.

Pro:

 • Deblochează cu ușurință Disney + și platformele similare
 • Furnizor bugetar care nu compromite securitatea și confidențialitatea
 • Mii de servere rapide din întreaga lume

Contra:

 • Mai puțin potrivit pentru utilizatorii de energie

Scorul nostru:

4 din 5

Cea mai bună opțiune de buget: CyberGhost este perfect pentru cei noi la VPN-uri, deoarece oferă funcții de securitate cuprinzătoare, viteze mari și o capacitate excelentă de deblocare. Cel mai bun dintre toate, include o garanție de înapoiere de 45 de zile.

Vezi recenzia noastră completă de CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are în jur de 5.100 de servere distribuite în 60 de țări. Acest serviciu este o alegere naturală pentru streaming datorită vitezei mari și a capacității de deblocare peste medie. De fapt, vă va permite să accesați nu doar Disney +, ci și platforme importante precum Netflix SUA, Hulu și BBC iPlayer. În plus, vă permite să aveți până la șase conexiuni simultan, astfel încât să puteți viziona orice dispozitiv doriți.

Acest VPN vă ia în mod clar securitatea. Utilizează criptarea de 256 biți, un comutator de omorizare personalizabil și protecție împotriva scurgerilor WebRTC, IPv6 și DNS pentru a vă asigura că activitățile dvs. sunt ferite de ochii indurați. Există, de asemenea, un scaner încorporat și un scaner malware, precum și servere specializate pentru cei care caută securitate suplimentară. NordVPN are o politică strictă fără jurnaluri ceea ce înseamnă că activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Asistența este disponibilă prin chat live 24/7.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Linux, Windows, MacOS, iOS și Android. Acest serviciu trebuie să fie configurat manual pentru a fi utilizat cu routerele de domiciliu.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 5.000 de servere în 60 de țări
 • Permite configurarea personalizată a securității
 • Politica fără jurnale
 • Deblochează cele mai populare servicii de streaming geo-blocat

Contra:

 • Aplicația desktop poate fi incomodă de utilizat, are nevoie de actualizare

Scorul nostru:

4.5 din 5

BUN ALL-ROUNDER: NordVPN este un VPN performant, care poate debloca numeroase platforme de streaming, inclusiv Disney +. Cu o gamă largă de caracteristici de securitate, o politică cu jurnalele zero și o garanție de returnare de 30 de zile, merită timpul dvs..

Citiți recenzia completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un VPN ușor, dar versatil, cu aproximativ 1.300 de servere din peste 60 de țări. Acest serviciu este foarte rapid și nu limitează lățimea de bandă, fiind ideal pentru vizionarea Disney + în străinătate. Totuși, nu este totul: veți putea de asemenea să deblocați platforme precum ITV Hub, Netflix US și Sling TV de oriunde. IPVanish are o limită deosebit de generoasă cu zece conexiuni, permițându-vă să vă asigurați majoritatea (dacă nu toate) de dispozitivele dvs. simultan.

Acest serviciu oferă mai multe caracteristici puternice de securitate, inclusiv criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere, protecția împotriva scurgerilor DNS și IPV6, blocarea traficului LAN și posibilitatea de a scramba traficul OpenVPN. Aceasta este o caracteristică deosebit de utilă, deoarece remodelează traficul, permițându-vă să accesați site-uri și servicii care blochează de obicei conexiunile VPN. IPVanish nu ține deloc jurnalele ceea ce înseamnă că, odată conectat, ești efectiv de urmărit. Nevoie de ajutor? Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

IPVanish oferă aplicații Android, Windows, iOS și MacOS. Poate fi configurat manual pentru a fi utilizat cu sisteme Linux și selectați routere de rețea.

Pro:

 • Păstrează zero jurnalele de activitate ale utilizatorului și metadate
 • Suficient de rapid pentru streaming HD fără cusur
 • Caracteristici puternice de securitate, inclusiv circulația traficului

Contra:

 • Nu acceptă Bitcoin

Scorul nostru:

4 din 5

FAST ȘI SIGURĂ: IPVanish este un VPN rapid și ușor, cu un accent puternic pe confidențialitatea și securitatea dumneavoastră. Nu păstrează jurnalele, nu oferă o capacitate decentă de deblocare și include o garanție de returnare de șapte zile.

Pentru mai multe informații, consultați recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are o rețea mai mică decât unele dintre VPN-urile de mai sus (aproximativ 150 de servere din 60 de țări), dar ajută la compensarea acesteia cu viteze extrem de mari. Combinată cu capacitatea de deblocare excepțională a PrivateVPN, acest lucru îl face perfect pentru oricine dorește să utilizeze servicii de blocare în regiune, cum ar fi Disney + sau Netflix în străinătate. Până la șase conexiuni simultane sunt permise, ceea ce vă permite să faceți flux în siguranță oriunde v-ați afla.

Acest VPN pune un accent major pe securitate. Pentru început, include criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (doar Windows) și protecție împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC. Există, de asemenea, o funcție de tunelare divizată (care permite anumitor aplicații să ocolească VPN) și un mod sigur care vă permite să ascundeți faptul că utilizați o VPN. PrivateVPN nu păstrează niciun fel de jurnal, dar puteți plăti anonim cu Bitcoin, dacă doriți. Asistența live, chat-ul este disponibilă 22 de ore pe zi, iar asistența de la distanță este disponibilă dacă doriți acest lucru.

PrivateVPN are aplicații pentru Windows, Android, MacOS și iOS. Cu o configurație manuală mică, acest serviciu poate fi folosit și pe sisteme Linux și routere internet.

Pro:

 • Nu păstrează jurnalele
 • Mai rapid decât mulți alți furnizori
 • Caracteristici puternice de securitate și protecție a vieții private

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Număr redus de servere, furnizor nou-nouț care își extinde încă rețeaua

Scorul nostru:

4.5 din 5

VELUȚII FOARTE MARE: PrivateVPN este suficient de rapid pentru a transmite Disney + fără întreruperi. Are o politică cu jurnalele zero, caracteristici puternice de securitate și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră aprofundată despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are peste 1.000 de servere în 61 de țări. Această VPN deblochează platforme precum Netflix SUA, BBC iPlayer și Disney +, astfel încât serviciile de streaming mai mici nu reprezintă o mare problemă. Mai mult, cu viteze decente, fără limită de conexiune și lățime de bandă nelimitată, puteți viziona orice dispozitiv pe care îl dețineți, complet lipsit de întârziere și bufferări excesive.

Acest serviciu vă păstrează în siguranță folosind criptarea de 256 biți, un comutator de oprire (în fiecare versiune) și protecție împotriva IPv6, DNS și scurgerile WebRTC. Cu toate acestea, oferă și un anunț blocant, un scaner malware, o funcționalitate de tunel split și un mod NoBorders pentru utilizarea în țările cu cenzură online strictă. Surfshark nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica deși puteți plăti în Bitcoin, Ethereum sau Ripple pentru un plus de anonimat. Asistența clienților este disponibilă 24/7 în cazul în care aveți probleme.

Surfshark oferă aplicații Linux, MacOS, iOS, Windows și Android. Dacă doriți să-l utilizați pe routerul wireless, va trebui să îl instalați manual.

Pro:

 • Nicio limită la numărul de dispozitive conectate
 • Nu păstrează jurnalele
 • Preia intimitatea și securitatea foarte în serios

Contra:

 • O rețea de server relativ mică
 • Unele viteze lente

Scorul nostru:

4 din 5

VEZI CU ORICE DISPOZITIV: Surfshark oferă viteze mari și un accent puternic asupra securității și confidențialității. De asemenea, vă permite să conectați cât mai multe dispozitive doriți, astfel încât să puteți transmite Disney + oriunde. Acest serviciu include o garanție de returnare de 30 de zile.

Aruncați o privire la recenzia noastră completă Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot debloca Disney + cu un VPN gratuit?

Ați putea fi tentat să utilizați un VPN gratuit pentru a accesa Disney + în străinătate, dar am fi sfătuiți. Nu numai că aceste servicii sunt primele pe lista neagră, ele au adesea mai mulți utilizatori decât serverele lor. Acest lucru duce la viteze foarte lente, care se vor manifesta sub forma de video bâlbâietoare și retrasă. S-ar putea să fiți forțat să urmăriți rezoluții extrem de scăzute dacă nu puteți transmite fluxuri deloc.

De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de riscurile de securitate pe care le prezintă VPN-urile gratuite. Studiile recente au arătat că un procent ridicat de VPN-uri gratuite conțin programe malware și poate mai tulburătoare, mulți nu deranjează chiar să cripteze traficul utilizatorului. Chiar dacă o fac, nu există nicio garanție că furnizorul dvs. VPN gratuit nu vinde detalii despre activitățile dvs. către agenții de publicitate. Utilizarea unui VPN de încredere, confidențial, este cel mai bun mod de a vă păstra în siguranță atunci când faceți streaming.

Când se lansează Disney + în țara mea?

Noi stim aia Disney + se va lansa în Marea Britanie, Germania, Irlanda, Franța, Italia și Spania pe 31 martie 2020. După aceasta, însă, cronologia devine mult mai vagă. Mai jos este programul complet de lansare pentru Disney +:

 • Europa de Vest: începutul anului 2020
 • Europa de Est: începutul anului 2021
 • America Latină: începutul anului 2021
 • Asia & Țările Pacificului: cândva în următorii doi ani

Cum să obțineți Disney + fără o metodă de plată străină

Deși puteți debloca site-ul Disney + în străinătate folosind o VPN, nu veți putea urmări nimic până când vă înscrieți. Aceasta necesită să aveți o metodă de plată legată de o adresă dintr-o țară în care Disney + s-a lansat deja. Cu toate acestea, unii fani Disney au găsit modalități de accesare a Disney + în locuri precum Marea Britanie, unde se presupune că nu este disponibil.

Iată câteva dintre metodele pe care le-am văzut că utilizează oamenii pentru a debloca Disney + în străinătate:

Metoda 1: Deblocați Disney + cu un ID Apple

Rețineți că această metodă funcționează numai dacă aveți un iPad, iPhone sau Apple TV. Puteți schimba regiunea iTunes pe alte dispozitive, dar nu veți putea descărca aplicații în acest fel.

 1. Începeți prin deschiderea App Store.
 2. Apoi, deconectați-vă din cont și derulați în jos în partea de jos a paginii.
 3. Faceți clic pe pictograma steagului și selectați Statele Unite.
 4. Creați un nou ID Apple, dar nu vă deranjați să adăugați o metodă de plată.
 5. Cumpărați un card cadou digital iTunes. Rețineți că trebuie să fie încărcat cu dolari americani, altfel acest lucru nu va funcționa. Puteți cumpăra coduri de carduri cadou cu iTunes american direct pe Amazon.com. Rețineți că cardul cu cea mai mică valoare disponibilă este de 25 USD, așa că este posibil să doriți să luați în considerare plata unui an de acces Disney + în avans (care costă 69,99 USD).
 6. Odată ce codul dvs. vă este trimis prin e-mail, adresați-vă la Setările contului pagină pentru a o răscumpăra.
 7. Conectați-vă la un server VPN american și descărcați aplicația Disney + din magazinul de aplicații Apple.
 8. Înscrieți-vă la Disney + în aplicație, utilizând soldul iTunes pentru a plăti. Acum ar trebui să poți folosi Disney + din străinătate fără probleme.

Metoda 2: Deblocați Disney + cu un cont Google

Această metodă ar trebui să funcționeze cu orice dispozitiv Android cu acces la Google Play Store.

 1. În primul rând, conectați-vă la unul dintre serverele SUA ale VPN-ului dvs..
 2. Accesați Google Play Store și creați un cont nou (dar nu vă conectați încă).
 3. Cumpărați un cod cadou Google Play de la un vânzător de renume (acestea sunt disponibile pe Amazon.com). Nu uitați: cardul trebuie să fie încărcat cu dolari americani, deoarece alte valute nu vor fi acceptate.
 4. Veți primi curând codul cadou prin e-mail. Puteți apoi să faceți clic pe linkul din e-mail (dacă vă aflați pe telefon) sau să introduceți manual codul în Magazinul Google Play pentru ao răscumpăra. Rețineți că, deși trebuie să introduceți un cod poștal american valid, Google nu verifică de fapt dacă locuiți acolo.
 5. Acum, accesați dispozitivul dvs. Setări meniu și faceți clic pe Conturi.
 6. Selectați Adaugă cont, apoi Google, și adăugați contul pe care l-ați creat la pasul 2.
 7. Accesați Google Play Store și conectați-vă cu noul dvs. cont.
 8. Căutați și instalați aplicația Disney +, apoi înregistrați-vă normal. Dacă întâmpinați o eroare în timpul înregistrării, forțați oprirea aplicației, apoi redeschideți-o și ar trebui să puteți continua.
 9. În cele din urmă, alege să plătești cu soldul contului tău Google. De acum înainte, ori de câte ori vă conectați la un server VPN din SUA, ar trebui să puteți viziona Disney + în străinătate.

Ce pot urmări pe Disney+?

Nu sunt doar filme Disney de pe Disney +; există o gamă largă de spectacole și titluri populare din diferite rețele diferite. De fapt, Disney a postat recent un fir de pe Twitter cu listarea a aproape 300 de titluri care vor fi disponibile la lansare pe versiunea americană Disney+.

Mai bine, există aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Apple TV, PlayStation 4 și Xbox, astfel încât să puteți viziona pe toate dispozitivele. Mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai populare titluri ale platformei:

 1. doamna si Vagabondul
 2. Noul Groove al împăratului
 3. avatar
 4. Simpsonii
 5. Mandalorianul
 6. Căpitanul Marvel
 7. Muppets
 8. Razboiul Stelelor trezirea fortei
 9. Răzbunătorii: Age of Ultron
 10. Îngheţat
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 81

Adblock
detector