6 cele mai bune VPN-uri pentru a urmări rețeaua SUA (SUA acum) live online de oriunde

Cel mai bun VPN pentru a urmări rețeaua SUA (SUA acum) online

Dacă doriți să vizionați episoade din emisiunea dvs. TV preferată în rețeaua SUA sau să urmăriți serviciul de transmisie în direct a SUA din SUA (USA Now), ar trebui să rețineți că ambele platforme sunt blocate în regiune. Dacă încercați să urmăriți fie din afara SUA, veți întâlni următorul mesaj:

„Vă rugăm să vă conectați cu furnizorul TV pentru a debloca vizionarea TV în direct”.

SUA Acum Furnizorul de TV se conectează

Drept urmare, veți avea nevoie de o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a urmări rețeaua SUA în străinătate. O VPN criptează traficul de internet al dispozitivului dvs., dirijându-l printr-un server într-o altă locație. Prin ascunderea adevăratei dvs. locații și oferindu-vă o nouă adresă IP temporară, VPN-urile vă permit să accesați site-uri web și servicii geore-restricționate, cum ar fi rețeaua SUA și SUA acum, de oriunde.

Nu aveți timp să citiți articolul complet încă? Iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru a urmări rețeaua SUA (USA Now) în direct online de oriunde:

Cele mai bune VPN-uri pentru a transmite online rețeaua SUA (USA Now)

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru deblocarea rețelei SUA și SUA Acum în străinătate. Servere în 94 de țări și viteze rapide, fiabile. Serviciu securizat cu suport 24/7. Conectați până la cinci dispozitive.
 2. NordVPN: Cel mai bun VPN bugetar pentru vizionarea rețelei SUA în afara Americii. Oferă 1.800 de servere de mare viteză din SUA. Până la șase conexiuni simultane. VPN fără jurnal cu suport de chat live 24/7. Aplicații prietenoase pentru începători.
 3. CyberGhost: VPN fără jurnal cu siguranță mare, cu viteze rapide pentru streamingul rețelei SUA și SUA acum. Suport 24/7 și vă permite să vă conectați până la șapte dispozitive.
 4. IPVanish: VPN bazat în SUA cu servere în 19 orașe americane pentru a urmări rețeaua SUA și SUA acum. 10 conexiuni simultane. Protejează confidențialitatea cu politica fără jurnaluri.
 5. PrivateVPN: Servere de mare viteză în SUA. Rețeaua SUA Stream și SUA Acum rămân fără buffer. Aplicații prietenoase pentru începători și vă permit să vă conectați până la șase dispozitive.
 6. Surfshark: Conectați un număr nelimitat de dispozitive. Deblocați rețeaua SUA și SUA Acum în străinătate cu servere în 20 de orașe din SUA. VPN fără jurnal cu suport 24/7.

Atunci când alegem un VPN pentru a transmite rețeaua SUA (USA Now), am selectat servicii care furnizează următoarele:

 • Servere rapide în SUA pentru transmiterea rețelei SUA și SUA Acum
 • Serviciu securizat cu criptare și o politică fără jurnaluri
 • Aplicații prietenoase pentru desktop și mobil
 • Asistență clienți prin chat live și e-mail
 • O garanție de returnare a banilor, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri
 • Vă permite să conectați mai multe dispozitive simultan

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări rețeaua SUA în direct

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a transmite rețeaua SUA și SUA Acum în linie online de oriunde:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează rețeaua SUATestată ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are o rețea impresionantă de peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv SUA. Serverele sale din SUA sunt răspândite în aproximativ 20 de orașe, inclusiv Chicago, Los Angeles și New York. Inutil să spun, oferă o mulțime de opțiuni pentru deblocarea rețelei SUA și a SUA Acum în străinătate. Ba mai mult, funcționează bine și cu Netflix și Skype. Conexiunile rapide și de încredere ale ExpressVPN asigură o transmitere lină, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la buffering sau întârziere.

Puteți conecta până la cinci dispozitive simultan printr-un singur cont ExpressVPN. În plus, acest serviciu este oferit 24/7 de asistență, care poate fi accesat prin chat live și e-mail. ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice unde nu este supus legilor obligatorii de păstrare a datelor. Are o mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii. TVPN-ul său nu păstrează jurnalele de identificare dintre utilizatorii săi și chiar vă permite să plătiți în Bitcoin.

ExpressVPN oferă aplicații prietenoase pentru începători pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și routere. Veți găsi, de asemenea, extensii de browser ușor de utilizat pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Viteze rapide pentru streaming în rețeaua SUA / SUA Acum
 • Servitori în 20 de orașe din SUA și în 94 de țări din întreaga lume
 • Deblochează o mulțime de servicii de streaming populare, cum ar fi Netflix și Hulu
 • Oferă asistență excelentă pentru clienți 24/7 prin chat live și e-mail
 • Utilizează criptarea și nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi
 • Aplicații și extensii de browser prietenoase

Contra:

 • Puțin mai scump decât majoritatea serviciilor VPN rivale

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU A VEDEA REȚEA SUA: ExpressVPN este recomandarea noastră de top. Are o mulțime de servere americane rapide și consistente pentru streamingul rețelei SUA și SUA acum. De asemenea, deblochează Netflix. Aplicații foarte prietenoase pentru începători și suport pentru chat în direct 24/7. Puteți încerca acest VPN fără riscuri, deoarece vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks USA NetworkTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are cea mai mare rețea de servere a oricărui VPN din această listă. În total, are peste 5.800 de servere în 60 de țări, dintre care aproximativ 1.800 sunt în SUA. Puteți utiliza NordVPN pentru a urmări rețeaua SUA (USA Now) în afara SUA, precum și pentru a debloca Netflix, Amazon Prime Video și HBO Go. Spre deosebire de alte VPN-uri, NordVPN nu îți accelerează lățimea de bandă, deci este o alegere bună pentru navigare și streaming.

Este posibil să securizați o gamă largă de dispozitive cu NordVPN, deoarece vă permite să aveți până la șase conexiuni simultane. În plus, există o selecție excelentă de aplicații și extensii de browser ușor de utilizat. Inteligent în ceea ce privește securitatea, NordVPN este foarte puternic datorită combinației sale de criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii și caracteristică comutator de ucidere. Pe lângă o politică strictă fără jurnaluri, această VPN bazată pe Panama oferă și servere de specialitate, cum ar fi Double VPN, oferindu-vă opțiuni de confidențialitate îmbunătățite.

NordVPN este disponibil pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Totuși, routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • 1.800 de servere americane pentru vizionarea rețelei SUA / SUA Acum
 • Funcționează cu Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go și multe altele
 • Conectați până la șase dispozitive simultan
 • Securitate puternică, cu o politică strictă fără jurnale și servere de specialitate
 • Ideal pentru începători, cu aplicații ușor de utilizat și suport în direct 24/7

Contra:

 • Unele servere sunt pe partea lentă

VALOAREA EXTERIORĂ: NordVPN deblochează rețeaua SUA și SUA Acum cu ușurință. Are 1.800 de servere în SUA și 5.800 la nivel global. De asemenea, funcționează cu Netflix și Amazon Prime. Utilizați pe până la șase dispozitive. Securizat cu politica de criptare și fără jurnaluri. Suport 24/7. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks USA NetworkTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un VPN extrem de sigur, care oferă viteze mari pentru streaming. Acesta este un serviciu cu mii de servere din zeci de țări din întreaga lume. În special, are peste 800 de servere americane în 13 orașe americane. Acest VPN simplifică vizionarea rețelei SUA și SUA Acum în străinătate și chiar deblochează Netflix SUA. CyberGhost oferă lățime de bandă și trafic nelimitat, în plus, puteți conecta până la șapte dispozitive cu un singur cont.

Acest serviciu oferă asistență de chat și e-mail live, 24/7, precum și numeroase caracteristici de securitate preconfigurate. Acestea includ criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator automat de oprire care asigură că datele dvs. nu sunt pierdute în cazul în care conexiunea scade, chiar și pentru o secundă. Acest VPN are sediul în România și nu înregistrează nicio informație de identificare personală.

Puteți utiliza CyberGhost prin intermediul aplicațiilor pentru desktop (Windows și Mac), mobil (Android și iOS), Amazon Fire Stick și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox pot fi, de asemenea, descărcate. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Servere foarte rapide pentru streamingul rețelei SUA și SUA Acum
 • Vă permite să vă conectați până la șapte dispozitive simultan
 • Include suport pentru chat în direct 24/7
 • O mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv politica strictă fără jurnal și criptare
 • Aplicații (și extensii de browser) ușor de utilizat pentru diverse platforme

Contra:

 • Nu pot debloca anumite site-uri de streaming

VITEZĂ ȘI SECURITATE: CyberGhost are servere excelente și de mare viteză în SUA. Deblochează rețeaua SUA, SUA Acum, Netflix SUA și multe altele. Oferă suport de chat în direct 24 de ore și 7 ore și securitate puternică, cu o politică strictă fără jurnaluri. Conectați până la șapte dispozitive simultan. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks USA NetworkTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are sediul central în Statele Unite și are sute de servere capabile să deblocheze rețeaua SUA (USA Now) în străinătate. Acest VPN vă permite să conectați 10 dispozitive simultan și oferă viteze bune pentru navigare și streaming. Serverele sale din SUA sunt răspândite în 19 orașe americane, printre care Los Angeles și New York. Cu toate acestea, puteți utiliza, de asemenea, IPVanish pentru a debloca site-urile și serviciile din Marea Britanie, Germania, Australia și multe altele.

IPVanish facilitează obținerea unei conexiuni rapide, deoarece puteți căuta un server în funcție de țară, oraș și chiar în funcție de latență. Cu aplicații prietenoase pentru utilizator și asistență 24/7 în chatul live, acest VPN este o alegere bună pentru începători. Caracteristicile sale de securitate includ criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator automat de omor. IPVanish afirmă că păstrează o politică strictă de jurnal zero, care vă garantează confidențialitatea.

IPVanish oferă aplicații pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS și Android TV. Utilizatorii trebuie să urmeze instrucțiunile de configurare manuală în cazul Linux și routere.

Pro:

 • Servere în 19 orașe din SUA pentru rețeaua SUA (SUA Acum)
 • Permite până la 10 conexiuni simultane prin intermediul unui singur cont
 • Oferă asistență pentru clienți 24/7 prin chat live
 • Căutare ușoară de servere după țară, oraș și latență
 • Protejează confidențialitatea cu criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Cu sediul în SUA, care este membru al Five Eyes
 • Nu oferă nicio extensie de browser

SERVANȚI ÎN 19 CIUTURI SUA: IPVanish are o mulțime de servere americane pentru streaming USA Network și USA Now. Oferă viteze bune și deblochează de asemenea Netflix. Conectați până la 10 dispozitive simultan printr-un singur cont. Asistență chat live și o politică sigură fără jurnaluri. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks USA NetworkTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pentru streaming-uri de emisiuni TV în USA Network și USA Now. Acest VPN cu sediul în Suedia este excelent pentru deblocarea serviciilor geore-restricționate, cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go și multe altele. În timp ce PrivateVPN are în jur doar 100 de servere în total, rețeaua sa acoperă un total de 60 de țări. Veți găsi streamingul fără stres, fără niciun fel de buffer sau decalaj vizibil, chiar și atunci când vizionați un videoclip de înaltă rezoluție.

Dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte, veți aprecia probabil designul simplu al aplicațiilor PrivateVPN. Găsirea și conectarea la un server durează doar câteva secunde. Mai mult, există asistență de chat în direct, ajutor și instalare la distanță, dacă aveți nevoie. Puteți securiza până la șase dintre dispozitivele dvs. cu PrivateVPN. Folosește criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 pentru a vă asigura securitatea datelor. PrivateVPN are o politică strictă fără jurnaluri, care te ajută să rămâi anonim online.

Puteți descărca aplicații PrivateVPN pentru dispozitive Windows, Mac, Android și iOS. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Servere rapide pentru transmiterea continuă a rețelei SUA
 • Deblochează Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Conectați până la șase dispozitive simultan
 • Ajutor și instalare de la distanță, precum și asistență chat live

Contra:

 • Rețea mică de doar 100 de servere
 • Selecție limitată de aplicații (și nu sunt oferite extensii de browser)

PERFECT PENTRU STREAMING: PrivateVPN este un serviciu VPN rapid, ideal pentru vizionarea rețelei SUA și SUA Acum în străinătate. Deblochează o mulțime de servicii de streaming, inclusiv Netflix. Suport excelent pentru chat live și aplicații ușor de utilizat pentru începători. Conectați până la șase dispozitive. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks USA NetworkTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark Merită să aveți în vedere dacă aveți o mulțime de dispozitive de securizat, deoarece permite un număr nelimitat de conexiuni simultane. Ca atare, este extraordinar pentru a împărtăși cu familia. Rețeaua sa constă din aproximativ 800 de servere din 50 de țări, multe dintre ele putând debloca rețeaua SUA (USA Now) în afara Americii. Mai mult, acest serviciu deblochează de asemenea Netflix și BBC iPlayer.

Acest VPN are o mulțime de caracteristici, inclusiv criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere, protecția împotriva scurgerii DNS și o listă albă pentru a permite anumitor aplicații și site-uri web să ocolească VPN. Mai mult decât atât, funcția sa MultiHop (dublu VPN) vă permite să vă conectați la mai multe servere simultan pentru un anonimat și mai mare. Acest VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice și operează o politică strictă fără jurnale.

Surfshark oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru descărcare pentru Chrome și Firefox. Linux și routerele necesită instalare manuală.

Pro:

 • Funcționează bine cu USA Network (USA Now), Netflix și Hulu
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Aplicațiile și extensiile browserului sunt ușor de utilizat pentru începători
 • Operează o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Rețea mai mică de aproximativ 800 de servere
 • Ocazional, viteze lente

DISPOZITIVE NELIMITATE: Surfshark permite un număr nelimitat de conexiuni simultane, ceea ce îl face perfect pentru partajarea cu familia. Urmăriți rețeaua SUA, SUA acum, Netflix și multe altele. Aplicații foarte ușor de utilizat, suport pentru chat în direct 24/7 și securitate excelentă, cu o politică fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Cum să urmăriți rețeaua SUA în direct online prin intermediul aplicației USA Now

Ați putea fi surprins cât de ușor este să utilizați un VPN pentru a debloca rețeaua USA și serviciul său de streaming USA Now. Iată ce va trebui să faceți:

Utilizarea unui VPN pentru a urmări online Network USA (USA Now)

 1. În primul rând, conectați-vă la rețeaua SUA sau SUA acum prin intermediul furnizorului de televiziune american. Va trebui să introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail și parola pe care le utilizați cu furnizorul TV.
 2. Descărcați aplicația USA Network / USA Now (este disponibilă pe Google Play și în App Store).
 3. În continuare, înregistrați-vă cu un serviciu VPN cu servere din SUA - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 4. Descărcați o aplicație sau o extensie de browser din serviciul dvs. VPN preferat, asigurându-vă că este versiunea corectă pentru sistemul dvs. de operare.
 5. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din SUA pentru a obține o adresă IP a SUA.
 6. Accesați aplicația USA Now sau site-ul USA Network și selectați conținutul preferat care ar trebui deblocat.
 7. Mai ai probleme? Vă recomandăm să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. De asemenea, poate doriți să încercați conectarea la un server diferit din SUA.

Poate vă interesează să știți asta puteți viziona, de asemenea, rețeaua SUA fără TV prin cablu prin următoarele servicii de streaming: DirecTV Now (de la 50 USD / lună), fuboTV (54,99 USD / lună), Hulu cu TV live (44,99 USD / lună), PlayStation Vue (49,99 / lună), Sling TV (25 $ / lună) și YouTube TV (44,99 USD / lună).

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări SUA acum?

Deși o VPN gratuită poate părea o idee bună, există câteva motive pentru care se evită cel mai bine. În primul rând, multe VPN-uri gratuite nu pot debloca rețeaua SUA, SUA acum sau servicii de streaming similare, cum ar fi Netflix, HBO Go, sau Hulu. Media VPN gratuită atrage mulți utilizatori și nu are suficiente servere pentru a răspunde cererii, ceea ce duce la viteze lente. Acest lucru este frustrant în special atunci când vine vorba de streaming, care este umplut cu buffering și decalaj.

Cele mai bune VPN-uri ar trebui să vă permită să navigați și să transmiteți fluxul cu ușurință, în același timp vă protejați confidențialitatea online. VPN-urile gratuite nu au adesea caracteristicile fundamentale de securitate pentru a face acest lucru. De exemplu, unii nu au politici fără jurnal și, de fapt, stochează detalii din istoricul de navigare înainte de a-l vinde celui mai mare ofertant. De asemenea, puteți constata că o VPN gratuită nu vă criptează datele, ceea ce înseamnă că nu este mai sigur decât navigarea în mod normal. Pur și simplu, diferența dintre o VPN gratuită și cele mai bine plătite VPN-uri pentru USA Network (USA Now) este noaptea și ziua.

Ce pot urmări pe USA Network și USA Now?

Rețeaua SUA este bine cunoscută pentru programarea sa originală. Puteți viziona episoade complete ale serialelor originale din SUA în SUA Acum a doua zi după difuzarea TV. Aceasta include următoarele emisiuni TV:

 • costume
 • Domnule Robot
 • Familie modernă
 • Krypton
 • Pearson
 • Creștere Chrisley
 • Radkes
 • nedezlegat
 • Miz & doamna
 • Chicago P.D.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 78 =

Adblock
detector