6 cele mai bune VPN-uri pentru a viziona ARTE TV online de oriunde

6 cele mai bune VPN-uri pentru ARTE, astfel încât să le puteți urmări oriunde

ARTE este o colaborare comună între Franța și Germania. Programarea sa are o înclinare decisivă culturală, concentrându-se pe subiecte precum limbajul, identitatea și etnia în Europa și regiunile înconjurătoare. Deși este gratuit să transmiteți online ARTE TV, trebuie să aveți o adresă IP franceză sau germană. O parte din conținut este disponibil pentru audiențe internaționale, dar segmentele premium sunt rezervate utilizatorilor francezi și germani.

Pentru a accesa lista completă, va trebui să vă transportați locația în Franța sau Germania. Acest lucru este posibil dacă vă conectați la o rețea virtuală virtuală (VPN).

VPN-urile criptează conexiunea dvs. de internet dirijând-o printr-un server într-o locație de la distanță pe care o alegeți. Dacă alegeți un server în Franța sau Germania, adresa dvs. IP reală va fi redusă cu una din țara selectată. În plus, aspectul de criptare înseamnă că orice potențial furtun este păstrat la distanță, neputând monitoriza amprenta digitală.

Dacă doriți să săriți la recomandările noastre, iată primele noastre șase VPN-uri pentru vizionarea ARTE TV online:

 1. ExpressVPN: Alegerea noastră de top pentru a debloca ARTE. Acest serviciu folosește protocoale de criptare de grad militar și folosește viteze rapide, protecție superioară împotriva scurgerilor, tunelare împărțită și alte caracteristici rezistente.
 2. NordVPN: Opțiune excelentă pentru buget. Conexiunile bine protejate securizate printr-o criptare solidă înseamnă că accesul la ARTE TV online este o adiere ușoară.
 3. CyberGhost: Unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat și optimizat pentru utilizatorii începători. Aplicațiile ușor de utilizat vă vor face online în câteva minute.
 4. IPVanish: Funcții care evadează locația fermă, inclusiv protocoale de criptare și setări de confidențialitate. Este capabil să vă plasați adresa IP pentru una nouă la intervale prestabilite. Viteză bună și nu stochează niciun jurnal.
 5. Surfshark: Un număr nelimitat de conexiuni simultane și viteze rapide. O opțiune excelentă dacă doriți să împărtășiți un plan cu prietenii și familia.
 6. PrivateVPN: Viteză rapidă de ardere și criptare superioară. Este bine apreciat pentru capacitatea sa de a debloca conținutul geore-restricționat.

Cum accesez online ARTE TV din afara Germaniei sau Franței?

Cea mai bună parte a fluxului de conținut pe ARTE este că nu trebuie să vă înscrieți cu o adresă locală sau o metodă de plată. Iată cum să începeți:

 1. Înregistrați-vă la unul dintre furnizorii VPN menționați mai jos (recomandarea noastră este ExpressVPN).
 2. După ce formalitățile de plată nu sunt în curs, continuați să descărcați și să instalați aplicația direct de pe site-ul furnizorului sau de pe piața unei aplicații.
 3. Selectați un server în Germania sau Franța. Dacă nu sunteți sigur, asigurați-vă că mai întâi consultați asistența pentru clienți.
 4. Conectați-vă la VPN și așteptați notificarea conform căreia tunelul criptat este configurat. După ce ați făcut acest lucru, navigați pe site-ul web al ARTE.
 5. Felicitări! Acum ar trebui să puteți transmite în flux tot conținutul dorit. Dacă nu funcționează imediat, ștergeți doar cookie-urile browserului, reporniți dispozitivul și încercați din nou.

Există o mulțime de VPN-uri din care puteți alege, dar nu toți sunt în sarcina de a debloca ARTE. Recomandările noastre se bazează pe următorii factori:

 • Viteza și stabilitatea serviciului împreună cu timpul de funcționare fiabil
 • Posibilitatea de a transmite video HD cu o memorie tamponare minimă
 • Suficiente opțiuni de server în Germania și Franța
 • Suport pentru toate platformele majore
 • Parametri de criptare superiori, astfel încât locația dvs. este păzită
 • Permite conexiuni simultane

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări online ARTE TV

Mai jos veți găsi lista noastră cu cele mai bune VPN-uri de pe piață pe care le puteți utiliza pentru a viziona online ARTE TV. Pentru o scurtă privire de ansamblu, verificați pro și contra la sfârșitul fiecărei secțiuni:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează ARTETested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN ocupă locul nostru de top pentru a debloca ARTE. Acest lucru se datorează faptului său niveluri remarcabile de calitate a serviciilor, asistență constantă pentru clienți, viteze rapide și criptare dură.

Oferă o rețea de server de peste 3.000 de servere pe tot globul, cu o mulțime de opțiuni atât în ​​Franța, cât și în Germania. În afară de ARTE, puteți utiliza ExpressVPN pentru a accesa Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN, Swim Adult și multe altele.

Criptarea AES pe 256 biți, denumită și „grad militar” este activată implicit. Măsurile suplimentare de securitate includ protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un comutator de ucidere pe internet, secretul perfect înainte și tunelarea divizată. În plus, nu stochează niciun jurnal care ar putea identifica un utilizator.

Există asistență pentru toate platformele majore, inclusiv Windows, MacOS, iOS, Android și Linux. Firmware-ul pentru unele routere wifi este de asemenea disponibil. Cinci dispozitive se pot conecta în același timp cu un singur cont. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live, astfel încât să puteți aștepta răspunsuri rapide la toate problemele.

Pro:

 • Viteze de descărcare / streaming extrem de rapide
 • Cel mai bun în securitatea clasei și confidențialitate
 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Oferă chat live 24/7
 • Suport multi-platformă excelent

Contra:

 • Puțin mai scump decât unele alte opțiuni

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU ARTE: ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru a urmări online ARTE TV datorită vitezei rapide, a criptării de grad militar și a capacităților de deblocare fără egal. Încercați-l fără riscuri cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Iată recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNdeblochează ARTETested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN implementează protocoale de criptare nerecuperabile și sporește această ofertă de securitate cu o politică rigidă fără jurnaluri. Acest lucru înseamnă că datele dvs. rămân în tunelul criptat și este aproape imposibil ca orice entitate să ascultă comportamentul online.

Rețeaua de servere a acestui furnizor este cea mai mare din această listă - cu peste 5.000 de servere din 60 de țări, inclusiv sute în Germania și Franța, sunteți acoperit pentru o conexiune rapidă pentru a transmite fluxul ARTE. De asemenea, s-a dovedit că funcționează cu multe servicii de streaming suplimentare, cum ar fi US Netflix, BBC iPlayer, Hulu și multe altele.

Utilizatorilor li se oferă o opțiune de a alege un server pentru un anumit scop, cum ar fi streamingul HD, criptarea dublă, Tor peste VPN și multe altele. Puteți verifica, de asemenea, încărcarea existentă a fiecărui server și vă puteți conecta la alta, dacă credeți că este aglomerat.

NordVPN folosește criptarea AES pe 256 biți, un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC pentru a asigura traficul utilizatorilor. Plățile prin Bitcoin sunt permise.

Aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS sunt disponibile. Un cont permite șase conexiuni simultane, iar asistența pentru clienți este prezentă 24/7.

Pro:

 • O alternativă excelentă pentru costuri reduse
 • Abilitate excelentă de deblocare
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate
 • 24/7 suport pentru chat live oferit

Contra:

 • Nu cele mai prietenoase aplicații pentru începători

FURNIZORUL AFFORDABIL: NordVPN este rapid și ieftin și apelează la utilizatorii de energie din cauza personalizabilității sale. Se livrează cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostdeblochează ARTETested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este conceput pentru utilizatorii începători, dar asta nu înseamnă că nu face compromisuri pe oricare dintre fațetele unui furnizor modern: punctarea punctelor atât în ​​ceea ce privește confidențialitatea, cât și viteza. În momentul scrierii, CyberGhost oferă acces la peste 3.800 de servere din 60 de țări, inclusiv peste 800 de opțiuni în Franța și Germania. În afară de ARTE, s-a dovedit că deblochează Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

CyberGhost este foarte ușor de configurat și utilizat; Asistența fiabilă a clienților oferă o mână de ajutor suplimentară dacă întâmpinați probleme.

Vitezele sunt foarte rapide, iar transmisia video HD este fără efort. Acest serviciu nu urmărește și nu stochează jurnalele utilizatorului, menținând astfel conexiunea privată în permanență. Funcțiile suplimentare de securitate includ un adblocker, apărare anti-malware și funcții anti-urmărire.

Un cont acordă acces simultan pentru șapte dispozitive. Aplicațiile sunt incluse pentru toate platformele mainstream, cum ar fi Windows, MacOS, iOS și Android. Asistența clienților este disponibilă 24/7.

Pro:

 • Transmite video HD fără probleme
 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Nu păstrează jurnalele
 • Unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am testat

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

BUN PROIECTAT: CyberGhost este rapid, ușor de configurat și o opțiune excelentă pentru streaming. Toate planurile sunt prevăzute cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishdeblochează ARTETested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish implementează criptare rigidă pentru a vă asigura conexiunea, dar acest lucru nu costă viteza, care este consistentă și permite streamingul HD.

În prezent, acest furnizor vă oferă o opțiune de peste 1.300 de servere distribuite în 60 de țări. Germania și Franța găzduiesc peste 60 de servere, așa că există o mulțime de modalități de a viziona online ARTE TV, precum și alte site-uri de streaming, cum ar fi Netflix SUA.

IPVanish nu stochează date care ar putea identifica utilizatorii. Deține personal și operează toate serverele din rețeaua sa, oferindu-i astfel mult mai mult control asupra traficului utilizatorilor. Standardul industriei este de a închiria spațiu în fermele de servere sau de a externaliza gestionarea unui terț.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS și există software pentru desktop pentru Windows și MacOS. Un singur cont permite 10 conexiuni simultane, iar asistența pentru clienți este accesibilă 24/7.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 1.300 de servere din 75 de locații orașe de pe glob
 • Detine mai degraba decat inchiriaza serverele sale
 • Viteze impresionante

Contra:

 • Asistența clienților este puțin lentă

BUN PENTRU STREAMING: IPVanish vă va păstra conexiunea la internet privată. Încercați-l cu o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfSharkdeblochează ARTETested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este relativ nou, dar își face treaba foarte bine. Înregistrarea sa în Insulele Virgine Britanice îl protejează de orice jurnal de date obligatoriu și rezultă că, cu o politică „fără jurnal”.

Serviciul oferă viteze rapide și criptare de nivel superior. Acesta a fost ușor capabil să deblocheze atât US Netflix cât și BBC iPlayer în timpul testelor noastre extinse de utilizator. Cu multe opțiuni de server din Germania și Franța, deblocarea ARTE nu va reprezenta o provocare. În plus, Surfshark oferă date și lățime de bandă nelimitate și acceptă și torentarea.

Acest serviciu folosește criptarea AES de 256 biți, secretul perfect perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecție împotriva scurgerii DNS pentru a proteja traficul utilizatorilor.

Aplicațiile sunt incluse pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Un singur cont permite un număr nelimitat de conexiuni simultane, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru a vă împărți cu prietenii și familia. Asistența clienților este 24/7.

Pro:

 • Viteze decente, fiabile
 • Nicio limită la numărul de dispozitive conectate
 • Nu există capace de date

Contra:

 • Rețeaua de server este mai mică decât majoritatea altor VPN

HARDY: Surfshark se deblochează rapid și în mod sigur o mulțime de servicii de streaming, în plus, permite un număr nelimitat de conexiuni simultan. Se livrează cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

6. PrivateVPN

PrivateVPNdeblochează ARTETested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN oferă o conexiune criptată sigură, deoarece este optimizată atât pentru tehnologie de viteză, cât și pentru evadarea locației.

Deși rețeaua sa de server este relativ mai mică comparativ cu ceilalți furnizori din această listă, aproximativ 150 de servere pe care le operează nu vor dezamăgi. Opțiunile din Germania și Franța înseamnă că este ușor să deblochezi ARTE. În plus, acest furnizor poate împiedica cu ușurință restricțiile asupra altor site-uri de streaming, cum ar fi Netflix SUA, Amazon Prime Video, Hulu și multe altele.

Tot traficul este securizat cu criptarea AES de 256 biți pe platforma OpenVPN. Măsurile suplimentare de securitate includ secretul perfect înainte, un comutator pentru uciderea internetului (pentru Windows) și protecția împotriva DNS, WebRTC și scurgerilor IPv6..

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Un abonament unic permite conectarea simultană a șase dispozitive.

Pro:

 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • Caracteristici puternice de securitate și protecție a vieții private
 • Mai rapid decât mulți alți furnizori

Contra:

 • Un număr mic de servere din care să alegeți
 • Nu are un chat live 24/7

MULTI-TALENTED: PrivateVPN are o reputație excelentă pentru deblocare și streaming. Toate planurile vin cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru a viziona ARTE TV online?

VPN-urile gratuite sunt disponibile prin încărcarea bucket-ului pe interwebs, dar acest lucru nu le face o alegere potrivită pentru a transmite video HD. Acești furnizori nu investesc într-o tehnologie de criptare robustă sau în locații care se evadează, astfel încât este posibil ca filtrele ARTE să poată detecta că încercați să accesați site-ul din afara Germaniei sau Franței și să vă împiedice să transmiteți conținutul preferat..

În plus, este mai mult decât probabil că vi se va alege doar câteva locații de server și nu există nicio garanție că Franța sau Germania vor fi incluse în listă. Chiar dacă reușiți să obțineți o adresă IP germană sau franceză, veți fi probabil supus la reglarea lățimii de bandă, la capacele de date și la serviciul de clienți inexistent..

Înțelegem de ce astfel de servicii pot fi tentante, dar durerile de cap rezultate pot fi în detrimentul liniștii tale sufletești. VPN-urile gratuite au fost cunoscute pentru a urmări datele utilizatorilor și pentru a le vinde agenților de publicitate terți. Unele sunt livrate cu programe malware preinstalate, în timp ce altele te supun unor reclame pop-up neîncetate doar pentru a face rapid sau două.

Dacă încercați să urmăriți online ARTE TV din afara Franței sau a Germaniei, vă recomandăm să utilizați un serviciu plătit care este cunoscut pentru capacitatea sa de a evita geo-restricțiile și oferă asistență utilă pentru clienți dacă aveți probleme..

Ce conținut pot transmite pe ARTE?

Unele dintre cele mai populare titluri de pe ARTE sunt:

 • Senzație de beton
 • Tinerii din Kosovo
 • Când tata nu este tatăl tău - copiii băncilor de spermă
 • Boom Fracking în Texas
 • Metroul din Istanbul
 • Frumusețe într-un loc întunecat

Ce mai pot face cu un VPN?

Deși VPN-urile sunt o metodă excelentă pentru a evita barierele în materie de streaminguri cu restricții geo-restricționate, acestea sunt capabile și de alte sarcini.

Tunelul criptat configurat de o conexiune VPN, așa cum am menționat mai devreme, menține toate entitățile infiorate. Întrucât această nouă conexiune este aproape impenetrabilă, acum este un proces fără probleme pentru accesarea rețelelor publice publice. Rețelele wifi sunt cele pe care le găsești de obicei la cafenele, mall-uri și aeroporturi. Întrucât, după cum sugerează și numele, aceste rețele sunt publice și accesibile tuturor, ei atrag o mulțime de hackeri care ar putea fi utilizatori precum încercări de phishing și atacuri de tip „personal” pentru a încerca să vă extragă datele.. Utilizarea unui VPN vă va proteja de astfel de atacuri.

De asemenea, o VPN vă asigură că aveți o conexiune anti-hack atunci când încercați să accesați servicii bancare online. Acest lucru ajută la stingerea fraudei și la utilizarea neautorizată a contului. În plus, atunci când călătoriți, dacă vă conectați dintr-o locație care nu este țara dvs. de origine, ar putea rezulta un steag roșu de conformitate și un bloc temporar al contului. Un VPN va face să pară ca și cum nu ați părăsit niciodată acasă, negând această posibilitate.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1

Adblock
detector