6 cele mai bune VPN-uri pentru a viziona televiziunea globală de oriunde (din afara Canada)

Cele mai bune VPN-uri pentru a viziona televiziunea globală de oriunde

Deoarece acest serviciu este blocat în regiune, veți vedea următoarea eroare dacă încercați să urmăriți Global TV în străinătate: „Ne pare rău, Redarea este indisponibilă - Acest conținut poate fi vizualizat doar din Canada.”Serviciile de streaming determină, de obicei, locația utilizatorului, verificând din ce țară este adresa IP, iar dacă a ta nu este din Canada, nu ai voie să urmărești. Nu este nevoie să vă faceți griji, deși, așa cum este mai jos, vom arăta cum să vizionați televiziunea globală de oriunde.

Ori de câte ori vă conectați la o VPN, vi se oferă o adresă IP temporară, specifică regiunii. De exemplu, dacă alegeți un server canadian, vi se va atribui o adresă IP canadiană. Acest lucru va păcăli serviciile blocate în regiune, cum ar fi Global TV, să vă permită să vă vizionați din afara Canada. Un alt beneficiu al VPN-urilor este că vă criptează traficul. Aceasta înseamnă că spectatori, cum ar fi Furnizorul de servicii Internet, guvernul sau angajatorul nu vor putea să spună ce accesați online.

Dacă nu aveți timp să citiți postarea completă, mai jos veți găsi o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Global TV, precum și o scurtă descriere a fiecăruia.

6 cele mai bune VPN-uri pentru TV global:

 1. ExpressVPN: Prima noastră alegere pentru vizionarea Global TV în afara Canada. ExpressVPN are viteze mari, potențial de deblocare puternic, caracteristici puternice de securitate și confidențialitate și o rețea de peste 3.000 de servere în 94 de țări.
 2. NordVPN: Cel mai bun VPN bugetar pentru streaming TV global în străinătate. Acest serviciu are peste 400 de servere canadiene rapide, o mulțime de caracteristici de securitate, o politică strictă fără jurnaluri și posibilitatea de a debloca cele mai populare servicii de streaming în străinătate.
 3. CyberGhost: Perfect pentru începători, deoarece oferă conexiuni fiabile, de mare viteză, peste 200 de servere canadiene, protecții complete de securitate și confidențialitate și posibilitatea de a debloca platforme precum Global TV în străinătate.
 4. IPVanish: O VPN de mare viteză cu peste 1.300 de servere în 60 de țări, o politică fără jurnaluri și mai multe funcții avansate de securitate. IPVanish permite zece conexiuni simultan și deblochează Global TV de oriunde.
 5. PrivateVPN: O VPN foarte rapidă, cu un potențial de deblocare excepțional, caracteristici de securitate puternice și o politică fără jurnaluri, PrivateVPN face ușor să transmită un flux de televiziune global din afara Canada.
 6. Surfshark: Acest serviciu se concentrează puternic pe securitatea și confidențialitatea dvs. online. Mai mult, fără limită de conexiune și servere canadiene de mare viteză, Surfshark este o alegere puternică pentru vizionarea Global TV în străinătate.

Având atât de multe VPN-uri diferite, care concurează pentru atenția dvs., poate fi copleșitor pentru un utilizator nou. Cu toate acestea, descoperim că cele mai bune VPN-uri sunt cele care se pot adapta la multe situații diferite. Drept urmare, înainte de a include orice serviciu în lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Global TV, ne-am asigurat că îndeplinește toate criteriile de mai jos:

 • Deblochează în mod constant TV global și servicii similare din străinătate
 • Oferă conexiuni fiabile, de mare viteză
 • Utilizează criptarea eficientă de nescris și include mai multe alte caracteristici de securitate
 • Are suport multi-platform, cu aplicații pentru toate sistemele de operare majore
 • Nu vă înregistrează nicio informație care vă poate identifica

6 cele mai bune VPN-uri pentru a viziona TV global live online de oriunde

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri de pe piață pe care le puteți folosi pentru a viziona Global TV online, de oriunde în lume.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează televiziunea globală testată ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă acces la peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv Canada. Oferă viteze mari, lățime de bandă nelimitată și o capacitate excelentă de deblocare, astfel încât veți putea transmite Global TV din străinătate fără niciun decalaj sau buffer vizibil. Cu până la cinci conexiuni simultane permise, ExpressVPN vă permite să vă protejați toate dispozitivele cele mai utilizate simultan.

Acest VPN îți ia securitatea în serios. Acesta include criptare de 256 biți, protecție DNS și scurgeri IPv6 și un comutator de oprire care oprește tot traficul ori de câte ori conexiunea dvs. scade brusc. Înregistrările ExpressVPN nu au nicio informație de identificare personală, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Cu toate acestea, există opțiunea de a plăti cu Bitcoin. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live în caz de probleme.

ExpressVPN oferă aplicații pentru Windows, iOS, MacOS, Android și Linux. Există un firmware personalizat pentru a simplifica procesul de instalare a ExpressVPN pe un router de casă.

Pro:

 • Optimizat pentru conexiuni de mare viteză
 • Deblochează toate serviciile de streaming majore
 • Caracteristici de securitate lider în industrie
 • Plătește anonim cu Bitcoin

Contra:

 • Configurația avansată pentru utilizatorii de putere este puțin limitată

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU TV GLOBAL: ExpressVPN este alegerea noastră 1 pentru vizionarea Global TV în străinătate. Este un serviciu rapid, fiabil, cu securitate și confidențialitate puternică și deblochează o gamă largă de servicii de streaming. ExpressVPN are o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri.

Consultați recenzia completă a ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNdeblochează televiziunea globală Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are cea mai mare rețea a oricărui furnizor important, cu peste 5.000 de servere de mare viteză în 60 de țări (și aproximativ 460 doar în Canada). Acest serviciu are o capacitate excepțională de deblocare și vă permite să urmăriți nu numai Global TV, ci și platforme precum Netflix SUA și Amazon Prime Video. În plus, cu o limită de șase conexiuni, veți putea transmite fluxuri atât acasă, cât și din mers.

Caracteristicile de securitate ale acestui serviciu includ criptarea AES de 256 biți, un comutator de omorizare personalizabil și protecția împotriva DNS, WebRTC și scurgerilor IPv6. În plus, utilizatorii cu experiență pot profita de blocarea automată a anunțurilor, scanarea malware și Tor peste funcționalitatea VPN. NordVPN are o politică strictă fără jurnaluri, deci detaliile activităților dvs. nu pot fi dezvăluite în niciun caz. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta asistența 24/7 prin chat live.

NordVPN oferă aplicații Windows, Linux, Android, MacOS și iOS. Acest serviciu poate fi instalat manual și pe routerele de rețea acceptate.

Pro:

 • Deblochează cu ușurință o gamă largă de site-uri geo-blocate
 • Peste 400 de servere de mare viteză în Canada
 • Permite configurarea personalizată a securității
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Aplicația desktop poate fi incomodă de utilizat, are nevoie de actualizare

Cel mai bun VPN LOW-COST: NordVPN este un serviciu accesibil, cu peste 400 de servere canadiene de mare viteză, numeroase caracteristici de securitate și o politică fără înregistrare. Deblochează cu ușurință platforme precum Global TV, Netflix SUA și BBC iPlayer din străinătate. O garanție de returnare a banilor de 30 de zile este, de asemenea, inclusă.

Citiți recenzia noastră aprofundată despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostdeblochează televiziunea globală Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un VPN prietenos pentru începători, cu peste 200 de servere canadiene de încredere. Este capabil să deblocheze o gamă largă de servicii de streaming, inclusiv TV Global în străinătate. În plus, acest serviciu are în mod constant viteze mari, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la tamponare sau întârziere. Acest serviciu permite până la șapte conexiuni simultan, deci este perfect pentru cei care doresc să le protejeze toate dispozitivele.

Acest VPN oferă numeroase caracteristici de securitate, toate fiind activate în mod implicit. Există protecție de criptare de 256 biți, DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de omorizare permanent (în fiecare versiune a aplicației), precum și protecție wifi automată, blocare publicitară și scanare împotriva malware. CyberGhost nu înregistrează date care vă pot identifica, astfel încât confidențialitatea dvs. este garantată. Cu toate acestea, puteți plăti cu Bitcoin pentru un alt strat de anonimat, dacă doriți. Nevoie de ajutor? Asistența pe chat live este disponibilă 24/7 doar dacă este cazul.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru dispozitivele Windows, MacOS, Android și iOS. Cu toate acestea, poate fi configurat manual pentru a fi utilizat cu sisteme Linux și routere wireless.

Pro:

 • Peste 200 de servere canadiene de mare viteză
 • Caracteristici solide de confidențialitate și securitate activate în mod implicit
 • Capacități puternice de deblocare

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

SECURITATE COMPRENSIVĂ: CyberGhost este un VPN de mare viteză cu peste 200 de servere în Canada. Dispune de setări preconfigurate de securitate și confidențialitate, o limită de șapte conexiuni și posibilitatea de a viziona televiziunea globală de oriunde. Există, de asemenea, o garanție de returnare de 45 de zile.

Aruncați o privire la revizuirea completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishdeblochează televiziunea globală Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un serviciu ușor, multi-platform, cu aproximativ 1.300 de servere din peste 60 de țări (inclusiv Canada). Acest VPN este o alegere deosebit de puternică pentru streaming, deoarece are viteze mari și deblochează serviciile populare canadiene, cum ar fi Global TV și ICI Tou.tv. Permite până la 10 conexiuni simultane, ceea ce este deosebit de generos, având în vedere că majoritatea VPN-urilor permit șase sau mai puține.

Acest serviciu vă protejează traficul folosind criptarea de 256 biți, un comutator de oprire și protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS. Vă permite, de asemenea, să blocați conexiunile LAN și să scrambați traficul OpenVPN, ceea ce ar trebui să vă permită să accesați rețele care blochează în mod normal VPN-urile.. IPVanish nu păstrează deloc jurnalele, astfel încât confidențialitatea dvs. online este în mâini bune. Asistența 24/7 este disponibilă prin chat-ul live.

IPVanish are aplicații Android, iOS, Windows și MacOS. Funcționează cu sisteme Linux și routere internet, dar trebuie configurat manual.

Pro:

 • Suficient de rapid pentru a transmite TV Global fără o memorie tamponabilă vizibilă
 • Oferă mai multe caracteristici avansate de securitate
 • Vă permite să conectați 10 dispozitive simultan

Contra:

 • Luptă pentru a debloca platforme de streaming mai mari

STREAM SAFELY ORYWHERE: IPVanish oferă funcții de securitate avansate, o politică fără jurnal, aplicații ușoare și acces la servere foarte rapide în 60 de țări, inclusiv Canada. Deblochează televiziunea globală în străinătate și are o limită de zece conexiuni. Vine cu o garanție de returnare a banilor de șapte zile.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblochează televiziunea globală Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are o rețea mai mică decât unele alte VPN-uri din această listă (cu aproximativ 150 de servere din 60 de țări). Cu toate acestea, compensează viteze peste medie și abilități de deblocare excepționale. PrivateVPN vă permite chiar să vizionați Netflix Canada, astfel încât deblocarea televiziunii globale nu are nicio problemă. Până la șase conexiuni simultane sunt permise.

Acest VPN este dotat cu un comutator de ucidere (doar Windows), criptare de 256 biți și protecție împotriva scurgerilor IPv6, DNS și WebRTC. Vă puteți înscrie aproape complet anonim folosind Bitcoin și o adresă de e-mail de unică folosință, dar PrivateVPN este un furnizor de zero jurnale, deci acest pas este opțional. Puteți contacta asistența prin chat live de la 15:00 la 1 PM PST în fiecare zi, iar asistența la distanță este disponibilă dacă vă luptați cu adevărat.

Aplicațiile PrivateVPN sunt disponibile pentru MacOS, Windows, iOS și Android. Instalarea manuală este necesară pentru utilizarea cu sisteme Linux sau routere de casă.

Pro:

 • Mai rapid decât mulți alți furnizori
 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • Furnizor de jurnale zero

Contra:

 • Un număr mic de servere, furnizor nou-nouț, care încă își extinde rețeaua
 • Chat-ul în direct este deconectat timp de două ore pe zi

VPN FAST, SECUR: PrivateVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri din jur și, cu o capacitate de deblocare puternică, este ideal pentru vizionarea Global TV în străinătate. Are funcții de securitate puternice, nu păstrează jurnalele și include o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Vezi recenzia noastră aprofundată PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkdeblochează televiziunea globală Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are în prezent aproximativ 800 de servere în 50 de țări, Canada inclus. Deblochează unele dintre cele mai populare platforme de streaming în străinătate (Netflix, Global TV și Hulu, printre altele). Acest VPN este suficient de rapid pentru transmisia în direct HD și nu are limită de conectare, ceea ce înseamnă că veți putea proteja fiecare dispozitiv pe care îl dețineți simultan.

Acest serviciu are o serie de caracteristici de securitate, inclusiv criptare de 256 biți, protecție WebRTC, DNS și IPv6, un comutator de ucidere și un blocant de anunțuri, precum și un scaner malware. Mai departe, Surfshark nu înregistrează nicio informație de identificare personală. Dacă aveți nevoie de asistență, puteți primi asistență 24/7 prin chat live.

Surfshark are aplicații pentru Linux, Windows, MacOS, iOS și Android. Acest VPN poate fi configurat manual pentru a funcționa pe routere de rețea.

Pro:

 • Conectați câte dispozitive doriți
 • Suficient de rapid pentru a transmite live TV fără probleme
 • Preia intimitatea și securitatea foarte în serios

Contra:

 • Unele viteze lente
 • O rețea de server relativ mică

FĂRĂ LIMITĂ DE CONNECȚIE: Surfshark se concentrează puternic pe securitate, o politică fără jurnaluri și pe servere rapide și fiabile capabile să deblocheze televiziunea globală din afara Canada. Fără limită de conexiune, puteți proteja toate dispozitivele. Surfshark include o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Aruncați o privire la recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Cum să vizionezi Global TV în străinătate cu un VPN

Cu o VPN potrivită, este foarte ușor să accesați platforme geo-blocate precum Global TV din străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca TV global de oriunde.

Iată cum puteți viziona televiziunea globală de oriunde (din afara Canada):

 1. Începeți prin a vă înscrie la unul dintre VPN-urile de mai sus (recomandăm în mod special ExpressVPN).
 2. Descărcați versiunea relevantă a aplicației VPN pentru dispozitivul dvs., conectați-vă și conectați-vă la un server canadian.
 3. Puteți viziona noi episoade de emisiuni TV la nivel mondial timp de șapte zile de la difuzare fără a fi nevoie să vă conectați. Cu toate acestea, după o săptămână, va trebui să vă conectați la detaliile furnizorului de cablu..
 4. În cele din urmă, redați un videoclip pe Global TV. Ar trebui să înceapă aproape instantaneu, dar dacă vedeți o eroare („Ne pare rău, redarea nu este disponibilă - DRM nu este acceptat”), Încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile, conectându-vă la un server VPN diferit și reîmprospătați pagina.

Pot viziona Global TV în afara Canada cu un VPN gratuit?

Deși VPN-urile gratuite pot fi tentante, vă sfătuim cu fermitate să le folosiți. Pentru început, aceștia au adesea mai mulți utilizatori decât le pot suporta rețelele de server limitate. Acest lucru duce la viteze lente și face ca fluxul să fie extrem de frustrant, cu buffering-uri frecvente și bâlbâie video. În plus, VPN-urile gratuite tind să fie listate negru de serviciile de streaming populare. Drept urmare, chiar dacă reușiți să aveți o conexiune rezonabilă rapid, este posibil să nu mai puteți utiliza Global TV în străinătate.

Există, de asemenea, șansa ca VPN-ul dvs. gratuit să vă facă mai puțin sigur, nu mai mult. Un sondaj recent asupra a peste 280 de aplicații VPN gratuite a constatat că aproape 40% au conținut malware și peste 80% au scurs informații personale peste IPv6. În cele din urmă, 18% nu au folosit nicio cifrare. Aceste riscuri nu se limitează doar la servicii mici: în 2015, sa descoperit că Hola vindea lățimea de bandă a utilizatorului pentru a fi utilizată într-un atac de botnet.

Folosirea unei VPN de renume cu o politică de logare cu privire la confidențialitate cu un cuvânt clar, este cea mai bună modalitate de a vă păstra în siguranță online.

Ce emisiuni pot viziona la Global TV?

Global TV oferă o selecție largă de conținut care acoperă totul, de la televiziunea realistă la spectacole dramatice. Mai jos, veți găsi câteva dintre emisiunile pe care vă așteptați să le vedeți pe Global TV:

 1. Elementar
 2. Primele intalniri
 3. Frate mai mare
 4. Sâmbătă seara în direct
 5. BH90210
 6. Supravieţuitor
 7. Sânge și comoară
 8. Noua Amsterdam
 9. Rookie Blue
 10. Lista neagră
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3

Adblock
detector