6 cele mai bune VPN-uri pentru Hotstar, astfel încât să îl puteți accesa de oriunde

Cele mai bune VPN-uri pentru Hotstar

Platforma de media indiană Hotstar a fost lansată pentru prima dată în februarie 2015, cu accent pe difuzarea meciurilor de cricket. Cu toate acestea, și-a crescut rapid lista de conținut, care include acum filme, emisiuni de televiziune, sport și muzică.

Popularitatea Hotstar a crescut până la înălțimi considerabile în India, în special odată cu difuzarea din Premier League Indian.

Din păcate, serviciul este restricționat geo, cu o bibliotecă diferită de conținut, în funcție de țara dvs.. Cea mai mare bibliotecă este rezervată celor cu o adresă IP indiană. Dacă călătoriți în străinătate și doriți să accesați Hotstar în Statele Unite, Canada, Europa, Regatul Unit, Australia sau în altă parte, cel mai bun pariu este să vă înscrieți mai întâi la o rețea virtuală virtuală (VPN)..

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile vor funcționa cu Hotstar.

Vă vom explica cum am ales cele mai bune VPN-uri pentru Hotstar mai jos, dar dacă sunteți scurt la timp, iată rezumatul nostru lista celor 6 cele mai bune VPN-uri pentru Hotstar:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru Hotstar. ExpressVPN este un veteran când vine vorba de deblocarea conținutului geo-blocat precum Hotstar. Nu scapă de securitate sau viteză. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Opțiune favorabilă bugetului cu servere rapide în India, astfel încât să puteți debloca cu ușurință Hotstar din străinătate.
 3. NordVPN O rețea mondială uriașă de servere, inclusiv multe din India, care pot debloca Hotstar. Viteze decente și securitate puternică.
 4. IPVanish Suficient de rapid pentru a transmite Hotstar din străinătate de înaltă calitate, plus o securitate puternică și o politică fără jurnaluri.
 5. PrivateVPN Mic furnizor cu câteva servere din India care pot accesa Hotstar de oriunde.
 6. VyprVPN Servere fiabile și viteze bune de streaming. Cam scump.

Cum să urmăriți Hotstar în străinătate cu un VPN

 1. Descărcați și instalați un VPN care funcționează cu Hotstar. ExpressVPN este cea mai fiabilă opțiune.
 2. Deschideți VPN-ul și alegeți un server în India.
 3. Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului pentru a elimina informațiile despre locație din sesiunile anterioare.
 4. Deschide Hotstar și transmite conținutul preferat din orice țară din lume.

Un VPN funcționează prin dirijarea întregului trafic care curge către și de pe dispozitivul dvs. printr-un tunel criptat. Majoritatea furnizorilor de VPN plătite oferă o mare varietate de locații de server din care să aleagă; Ține de tine să decizi pe ce server va fi dirijat traficul. Dacă selectați un server în India, site-ul web și aplicația mobilă Hotstar presupune că sunteți localizat geografic acolo și vă va acorda acces la conținut premium.. Utilizarea unui VPN face, de asemenea, foarte dificil pentru furnizorul de servicii de internet (ISP), hackerii, agențiile de supraveghere guvernamentale și altele să vă monitorizeze amprenta digitală.

Vezi și: Cel mai bun VPN pentru India

Cele mai bune VPN-uri pentru Hotstar

Există sute de servicii VPN din care să aleagă, dar asta nu înseamnă că toate oferă produse comparabile. Există un grad mare de variație atunci când te uiți la factori precum dimensiunea rețelei, securitatea, viteza, fiabilitatea, asistența pentru clienți și multe altele. În această secțiune, vom evidenția cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Hotstar pe baza următoarelor criterii:

 • Poseda posibilitatea de a debloca continut restrictionat
 • Gestionează serverele din India
 • Are un serviciu rapid și de încredere, cu timp de oprire minim
 • Utilizează criptarea puternică, astfel încât locația dvs. să rămână ascunsă
 • Permite mai multe conexiuni simultane să împartă factura
 • Încorporează asistența clienților de top

Pe baza acestor criterii, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Hotstar:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Unblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN ocupă un nivel ridicat datorită alegerii sale de standarde de criptare de grad militar și capacității de a debloca conținutul geo-restricționat. Serviciul este rapid, fiabil și are perioade de oprire minime. Compania operează peste 1.500 de servere distribuite în 94 de țări. Există trei locații în India, astfel încât utilizatorii să nu se confrunte cu nicio problemă atunci când încearcă să deblocheze Hotstar.

ExpressVPN are o politică de a nu stoca niciun jurnal de trafic detaliat, iar întreținerea vieții private online este de cea mai mare importanță pentru companie. Unele metadate sunt păstrate și utilizate pentru a îmbunătăți nivelul calității serviciilor, în special data (nu ora) de conectare, alegerea locației serverului și lățimea totală de bandă folosită. Adresa dvs. IP reală nu va fi înregistrată

Acest serviciu folosește AES-CBC de 256 biți ca protocol implicit de criptare, împreună cu autentificarea HMAC și secretul perfect perfect. Este corect să spunem că standardele sunt călcate. Este inclus un comutator de ucid internet, pe care compania îl numește „blocare de rețea”. Această caracteristică va opri temporar tot traficul web dacă conexiunea scade.

ExpressVPN oferă aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și un client desktop pentru Windows și MacOS. Un cont plătit permite trei conexiuni simultane.

Opera 12 servere în India

Pro:

 • Operează servere fiabile în India, care pot debloca conținut în locații din străinătate
 • Viteze rapide pentru streaming Hotstar în HD
 • Funcții complete de securitate și confidențialitate
 • Nu sunt înregistrate date personale identificabile
 • O gamă variată de aplicații disponibile - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux și anumite routere Wi-Fi
 • Asistență pentru clienți live chat - 24/7

Contra:

 • Costuri puțin mai mari decât altele

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU HOTSTAR: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Optimizat pentru conexiuni de mare viteză. Scoruri superioare rivalilor săi pentru deblocarea Hotstar și alte site-uri de streaming. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost nave cu o varietate de caracteristici uimitoare, inclusiv anti-urmărire și blocare publicitară. De asemenea, este relativ ieftin și nu va sparge banca - apelând la utilizatori la buget. Serviciul este rapid și încorporează parametrii de criptare de grad militar.

Momentan CyberGhost oferă 5.700 de servere în 89 de țări. India este inclusă în listă cu un total de 21 de servere. Am văzut că gama de servere și de țări s-a extins considerabil în ultimele luni, fără semne de încetinire.

CyberGhost utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, împreună cu cheile RSA de 2.048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Este inclus și un comutator de ucid internet, care vă va asigura conexiunea sigură, chiar dacă legătura către un server scade dintr-un anumit motiv. Un alt factor liniștitor este faptul că CyberGhost respectă o politică internă de a nu stoca jurnalele de utilizator.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS și există clienți desktop pentru Windows, MacOS și Linux. Un abonament premium oferă acces la șapte dispozitive pe un singur plan.

Pro:

 • Operează 21 de servere în toată India și deblochează Hotstar fără probleme
 • Unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat
 • Furnizor bugetar care nu compromite securitatea și confidențialitatea
 • Aplicațiile sunt ușor de utilizat, securizate și oferă protecții de confidențialitate bune

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

Scorul nostru:

4 din 5

CEA MAI BUNĂ ALEGERE BUGETĂ: CyberGhost are o configurație simplă. Funcționează bine cu Hotstar. O opțiune bună dacă căutați o conexiune rapidă, fiabilă și o interfață ușor de utilizat. Se poate lupta cu deblocarea altor alte site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNUnblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un veteran în domeniul VPN, deoarece a trecut de mai bine de un deceniu. Serviciul permite utilizatorilor să selecteze un server în funcție de modul în care ar dori să îl folosească: transmisie video, confidențialitate sigură sau anti-DDoS.

Rețeaua NordVPN cuprinde peste 4.300 de servere distribuite în 61 de țări, inclusiv 12 servere din India. Utilizatorii cu gândire globală vor fi încântați de faptul că lista de servere s-a extins în ultimele luni; semn că compania îmbunătățește constant oferta de produse.

NordVPN utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți, însoțită de tastele SSL de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată și un comutator de oprire este încorporat. Serviciul respectă o politică de jurnal zero, ceea ce înseamnă că nu există deloc stocarea datelor utilizator.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS și există clienți desktop pentru Windows și MacOS. Un cont unic plătit permite șase conexiuni simultane, care este mai mare decât standardul industriei de cinci.

Pro:

 • Opera 12 servere din India, care sunt excelente pentru streamingul Hotstar în străinătate
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate
 • Chiar și deblochează Netflix, Hulu BBC iPlayer și multe altele
 • Datele cu caracter personal sunt protejate deoarece nu păstrează jurnalele
 • Conectați simultan 6 dispozitive

Contra:

 • Aplicația și viteza pentru desktop nu sunt întotdeauna fiabile

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere excelentă. Un bun echipaj care funcționează bine și cu Hotstar. Caracteristici puternice de securitate și găzduiește până la 6 dispozitive. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este favorit pentru utilizatorii care doresc viteze de aprindere, împreună cu măsuri stricte de confidențialitate și criptare puternică. În review-ul utilizatorului nostru, serviciul s-a efectuat admirabil atunci când a fost supus unui streaming video HD. Aceasta face o alegere solidă pentru a accesa Hotstar.

IPVanish oferă o rețea globală completă de servere cu peste 1.000 de opțiuni distribuite în peste 60 de țări. Opt servere sunt situate în India și există multe alte opțiuni în Asia.

Standardele de criptare sunt solide. IPVanish implementează criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2.048 biți cu secret perfect înainte. Acesta din urmă ține în trecut sesiunile de navigare în siguranță, la îndemâna oricăror entități intruzive, chiar și în cazul unei încălcări de succes.

IPVanish este un serviciu complet fără log - nu există stocare de metadate legate de timestamps, preferințele serverului sau alte comportamente ale utilizatorului..

Mulți utilizatori consideră IPVanish o opțiune excelentă pentru Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este telecomandată pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru iOS cât și pentru Android și există clienți desktop pentru Windows și MacOS. Un cont plătit permite cinci conexiuni simultane.

Pro:

 • Opera 2 servere din New Delhi care deblochează Hotstar la viteze bune
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță
 • Criptarea puternică face ca aplicațiile să fie sigure

Contra:

 • Asistența clienților este puțin lentă
 • Aplicațiile nu funcționează în China

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 DISPOZITIVE: IPVanish este excelent pentru familii și conexiuni multiple. Ușor de utilizat cu Hotstar și preferat de utilizatorii care au standarde ridicate de confidențialitate și securitate. Nu poate debloca la fel de multe alte servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are o rețea mai mică de servere decât altele din această listă, dar compensează acest dezavantaj relativ, oferind viteze incredibile. Serverele din India sunt incluse, astfel încât utilizatorii care doresc să acceseze Hotstar nu vor fi dezamăgiți.

În review-ul utilizatorului nostru, PrivateVPN a transmis video 1080p în mod impecabil atunci când a fost testat pe trei locații server diferite. Jocurile online au fost la fel de rapide, astfel încât este clar că serviciul verifică toate casetele atunci când vine vorba de o experiență perfectă.

PrivateVPN folosește protocoale de criptare puternice (128 biți sau 256 biți în funcție de alegerea protocolului), precum și secretul perfect perfect. Un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS sunt incluse și nu sunt menținute jurnalele.

Un plan de bază permite cinci conexiuni simultane. Există aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează Hotstar cu servere din Bangalore și Chennai
 • Viteze bune pentru streaming
 • Nu păstrează jurnalele
 • Viteze foarte rapide

Contra:

 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene
 • Poate avea nevoie de asistență de asistență în localizarea celui mai bun server pentru a alege

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Unblocks Hotstar. De asemenea, bun pentru navigare și torrenting sigure și private. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. VyprVPN

VyperVPNUnblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este unul dintre puținele servicii VPN care este capabil să eludeze Marele Firewall din China - mărturie a ingineriei superioare în joc. Este excelent să ocoliți restricțiile în general, motiv pentru care ocupă un loc pe lista noastră. VyprVPN oferă o rețea de server globală care cuprinde peste 700 de locații, inclusiv opțiuni în India.

Toate conexiunile sunt protejate de criptarea AES de 256 biți, chei RSA de 2.048 biți fără secretul perfect perfect și autentificarea SHA256. În mod implicit, este inclus un comutator pentru uciderea internetului. Utilizatorii pot folosi protocolul Chameleon ™ contra cost pentru o taxă suplimentară - acest lucru vă va scăpa în continuare conexiunea, ceea ce face aproape imposibil pentru ISP-ul dvs. sau agențiile de supraveghere să monitorizeze activitatea web.

Acest furnizor are o politică de păstrare a datelor. Mai exact, va stoca „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți utilizați”. Datele sunt șterse după 30 de zile, dar aceasta poate fi încă o problemă pentru unii utilizatori.

Un plan de bază VyprVPN permite cinci conexiuni simultane. Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS și există clienți desktop disponibili pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Vitezele rapide sunt perfecte pentru streaming
 • Criptarea și jurnalele de rang militar nu au informații identificabile
 • Nu vă înregistrează nicio informație de identificare personală

Contra:

 • Puțin mai scump decât unele VPN-uri
 • Ar putea avea mai multe opțiuni pentru configurare avansată
 • Nu există opțiuni de plată pentru criptocurrency

Scorul nostru:

4 din 5

PERFORMER SOLID: VyprVPN este ușor de utilizat. Funcționează bine cu Hotstar și cu alte servicii de streaming populare. Bun pentru confidențialitate și securitate, dar un pic scump. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru a accesa Hotstar?

Ofertele VPN gratuite sunt disponibile pe scară largă, iar factorul fără costuri este foarte tentant. Dar, de obicei, acolo se termină atracția.

Premisa de bază a plății pentru o VPN este de a vă asigura că veți avea acces la servere optimizate pentru viteză, securitate și fiabilitate. VPN-urile gratuite nu sunt de acord cu acest aspect; ei îți vor oferi posibilitatea de a alege una sau două locații de server și te vor supune în mod regulat la accelerarea lățimii de bandă și la capacele de date. Așteptați-vă la standarde slabe de criptare care nu fac prea multe pentru a vă proteja confidențialitatea online. Și, în unele cazuri, riscați adevăratul risc de a vă furniza datele și de a le vinde agenților de publicitate terți.

La Comparitech, nu recomandăm să utilizați un VPN gratuit pentru a accesa Hotstar, deoarece veți primi o parte din experiența pe care o oferă un serviciu VPN plătit.

Cum pot accesa Hotstar cu un VPN?

Versiunea locală (citește: indian) a Hotstar include un model freemium. Unele dintre conținuturile mai vechi, inclusiv unele emisiuni de televiziune și filme, sunt gratuite. Cu toate acestea, utilizatorii vor trebui să plătească o taxă dacă doresc să vizualizeze sporturi live și cele mai noi blockbusters.

Dacă încercați să vă autentificați dintr-o altă țară, cum ar fi Canada (imaginea de mai jos), vi se va solicita să redirecționați către o versiune locală a site-ului. Aici, este posibil să aveți posibilitatea să accesați o parte din conținut gratuit, dar probabil că acestea nu vor include sporturi sau emisiuni de televiziune americane.

6 cele mai bune VPN-uri pentru Hotstar, astfel încât să îl puteți accesa de oriunde

Locuitorii din America de Nord care doresc să se înscrie la Hotstar pot apela la pachetele oferite, deoarece se pot înscrie cu un card de credit american sau canadian. Dacă doriți să accesați versiunea indiană, veți avea nevoie de o carte de credit cu o adresă de facturare indiană sau un portofel PayTM, care este disponibil numai pentru rezidenții din India.

Ce mai pot face cu un VPN?

Utilizarea unui VPN deschide o multitudine de opțiuni și cazuri de utilizare. Acest articol este menit să prezinte modul în care vă puteți distruge locația pentru a accesa Hotstar, dar o VPN poate debloca de asemenea în mod sigur Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN și multe altele.

Un VPN poate fi de asemenea utilizat pentru a face blog-ul online în condiții de siguranță, pentru a accesa wifi public și pentru a vă răsfăța.

Vezi si: Cum să te uiți la televiziunea indiană în străinătate

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 75

Adblock
detector