6 cele mai bune VPN-uri pentru Now TV, astfel încât să puteți viziona în străinătate

Cele mai bune VPN-uri pentru Now TV, astfel încât să puteți viziona în străinătate

Acum, TV acordă acces online la serviciul de abonament britanic Sky TV, fără a necesita un serviciu TV la domiciliu. Dacă aveți un pachet Sky acasă, atunci puteți accesa serviciul online la Sky Go. Dacă doriți doar să vă abonați pentru acces la Sky pe web, atunci ar trebui să optați pentru un abonament Now TV.

Vom intra în detalii în această postare, dar dacă doriți doar un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru Now TV, aici lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru accesarea Now TV de oriunde:

 1. ExpressVPN Cea mai bună opțiune pentru accesarea Now TV de oriunde! Viteze rapide, caracteristici excelente de securitate. Funcționează cu aproape toate serviciile de streaming populare. Include o garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN O opțiune bugetară bună care deblochează Now TV și o mulțime de alte servicii de streaming din Marea Britanie, inclusiv Netflix.
 3. PrivateVPN VPN bun, care funcționează bine cu Now TV și alte site-uri de streaming.
 4. VyprVPN Caracteristici excelente de confidențialitate. Deblocat Now TV în testele noastre.
 5. VPNArea Bine cu Now TV. De asemenea, popular pentru jocuri și descărcare.
 6. Scutul Hotspot Combină viteze mari și credențe de securitate puternice. Deblochează acum TV atât pe desktop cât și pe mobil.

Deși puteți accesa site-ul Now TV din orice parte a lumii, nu veți putea viziona videoclipuri dacă vă aflați în afara insulelor britanice. Acum, televizorul blochează playerul video de la încărcarea conținutului dacă detectează că vizitatorul site-ului nu este localizat în Marea Britanie sau Irlanda.

Iată cum puteți viziona Acum TV în străinătate:

 1. Înscrieți-vă pentru un cont Now TV dacă aveți deja unul.
 2. Alegeți unul dintre VPN-urile din lista noastră. Pentru viteză și fiabilitate, vă recomandăm ExpressVPN.
 3. Deschideți VPN-ul și conectați-vă la un server din Marea Britanie.
 4. Deschideți acum televizorul așa cum doriți în mod normal și începeți să faceți streaming.

Cele mai bune VPN-uri pentru Now TV

Este posibil să rezolvați această problemă folosind un VPN. Cu toate acestea, nu fiecare VPN vă va intra în Now TV. Aveți nevoie de un serviciu care să aibă următoarele calități:

 •         Posibilitatea de a evita restricțiile regionale
 •         Posibilitatea de a masca activitatea VPN
 •         Viteze rapide pentru streaming video
 •         Servere în Marea Britanie sau Irlanda

Sute de VPN-uri răspund pe piață și vă va lua foarte mult timp să le încercați pe toate pentru a vedea dacă lucrează cu Now TV. Așadar, am conceput acest ghid pentru a vă ajuta să alegeți mult mai rapid VPN-ul potrivit.

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Now TV:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Accesează acum TVTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are servere în 94 de țări, inclusiv Marea Britanie și Irlanda. Acesta este unul dintre cele mai bune VPN-uri din lume și vă poate aduce într-o mulțime de servicii web care restricționează spectatorii după regiune. Acum TV poate detecta activitatea VPN, deci ai nevoie de un VPN care să-și poată masca identitatea. ExpressVPN are această capacitate și poate chiar sustrage detectarea în China, în cazul în care autoritățile operează unele dintre cele mai dificile controale de internet și interdicții VPN din lume. Acest VPN are, de asemenea, viteze mari, astfel încât veți putea totuși să transmiteți videoclipuri prin intermediul acestuia chiar și atunci când sunteți de cealaltă parte a lumii.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac OS X, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, tabletele Kindle Fire și Linux. Există, de asemenea, o extensie de browser ExpressVPN pentru Chrome, Firefox și Safari. Această extensie este un controlor pentru aplicația desktop, astfel încât va crea o conexiune VPN pentru a acoperi toată activitatea de internet a computerului, nu doar traficul care intră și iese din browserul dvs..

ExpressVPN produce o aplicație pe care o puteți instala pe anumite routere wifi. VPN-ul poate fi configurat manual și pe casetele de setare și pe alte dispozitive active pe internet din casa ta. Un abonament vă oferă dreptul de a vă conecta la serviciu de trei ori simultan. Dacă activați VPN-ul pe routerul dvs., toate conexiunile la internet ale tuturor gadgeturilor din casa dvs. vor fi protejate, dar va conta doar ca una dintre conexiunile dvs. simultane.

Pro:

 • De departe cel mai bun interpret în testele noastre pentru Now TV
 • De asemenea, deblochează site-uri precum Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Viteze rapide pentru streaming și torrenting
 • Funcții de securitate lider în industrie încorporate în aplicații
 • Aplicațiile sunt ușoare și ușor de utilizat
 • Asistență pentru clienți în direct 24 de ore

Contra:

 • Permite doar trei conexiuni simultane simultan

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN PENTRU ACUM TV: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și fiabilă, care deblochează toate serviciile de streaming majore, inclusiv Now TV, Hulu, Netflix și Amazon Prime. Funcții excelente de securitate și confidențialitate și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNAccesează acum TVTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are servere în 62 de țări, inclusiv Marea Britanie și Republica Irlanda. În total, compania are 4.438 de servere în întreaga lume, ceea ce îi oferă o capacitate suficientă pentru a-și servi clienții. Nu toate serverele NordVPN din Marea Britanie vă vor putea introduce în Now TV, deci trebuie să întrebați Help Desk-ul ce server să folosească.

Serviciul NordVPN vă oferă viteze bune pentru streamingul video și este foarte bun și la detectarea dodging. Acesta este un alt VPN care funcționează bine în China. Compania permite fiecărui cont să conecteze simultan șase dispozitive la serviciu. Puteți instala VPN-ul manual pe routerul de acasă pentru a acoperi toate dispozitivele din casa dvs. utilizând o singură conexiune. Deși configurarea routerului dvs. pentru a utiliza VPN poate părea o sarcină tehnică complicată, baza de cunoștințe a NordVPN include o bibliotecă de ghiduri care vă arată cum puteți configura 29 de tipuri diferite de router.

Aplicația NordVPN va funcționa pe Windows, macOS, Mac OS X, Android și iOS. VPN-ul este compatibil și cu computerele Linux, dar trebuie să configurați manual VPN-ul în loc să utilizați aplicația. NordVPN face o extensie de browser pentru Chrome și Firefox. Dacă optați pentru a utiliza extensia în locul aplicației pentru desktop, numai activitatea browserului dvs. va fi canalizată prin VPN. Asta va fi suficient pentru a vă introduce în Now TV și a viziona videoclipuri prin browser.

Pro:

 • Deblocat Now TV în timpul testării la viteze bune pentru streaming HD
 • Alegerea bugetului care deblochează de asemenea cele mai populare site-uri de streaming geo-restricționate
 • Operează 5401 servere în 60 de țări, inclusiv 22 în Japonia
 • Suport pentru chat-ul non-stop

Contra:

 • Nu este cea mai grozavă aplicație pentru desktop, necesită unele obișnuințe

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN oferă o valoare deosebită. Un buget complet bun, care funcționează bine cu Now TV. Funcții de securitate puternice și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un cont. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. PrivateVPN

PrivateVPNAccesează acum TVTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are servere în 55 de țări, inclusiv în Marea Britanie. Acest serviciu din Suedia a fost creat inițial pentru a servi torrentere, astfel încât oferă viteze excelente. Acesta poate evita detecția și vă poate duce pe site-uri de streaming video care restricționează locația de vizionare, inclusiv Now TV. Deși acest serviciu poate evita restricțiile de internet în China, compania observă că serviciul său OpenVPN obișnuit este blocat acolo. Dacă sunteți în China și doriți să utilizați PrivateVPN, ar trebui să utilizați în schimb protocolul L2TP / IPSec.

Aplicația PrivateVPN poate fi instalată pe sistemele de operare Windows, MacOS, Mac OS X, iOS, Android și Amazon Fire - Fire TV, Fire stick și tableta Fire. Dacă aveți un computer Linux, puteți utiliza VPN, dar trebuie să îl configurați manual. Același lucru este valabil pentru a obține VPN-ul pe router. După cum vă așteptați, o conexiune de router contează doar ca una dintre cele șase conexiuni simultane, chiar dacă acoperă toate dispozitivele din casa dvs..

VPN-ul privat oferă noilor abonați o garanție de returnare de 30 de zile.

Pro:

 • Nici o problemă pentru ca acesta să funcționeze cu Now TV la viteze bune
 • De asemenea, deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer, printre altele
 • Oferă o conexiune securizată, criptată și nu păstrează jurnalele
 • Ucideți comutarea Windows

Contra:

 • Rețea mai nouă, care este în continuă creștere, deci mai puține servere pentru a alege

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează acum televizorul și este în general bun pentru navigare și torrenting. Permite până la 6 dispozitive. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

4. VyprVPN

VyperVPNAccesează acum TVTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are viteze bune și poate evita detecția pe serverul Now TV, așa că vă va permite să vizionați videoclipuri din afara insulelor britanice. Compania are servere în 58 de țări, inclusiv Marea Britanie și Irlanda. Acest VPN vă permite să vă conectați la serviciu de cinci ori simultan.

VPN-ul poate sustrage detectarea pe multe site-uri care operează restricții regionale, iar acesta include Now TV. VyprVPN este, de asemenea, o alegere bună pentru a ocoli cenzura în locații cu controale dure, precum China, Iran și Arabia Saudită.

Aplicația VyprVPN este disponibilă gratuit pe site-ul serviciului. Se va instala automat pe Windows, Mac OS X, macOS, Android și iOS. Puteți configura și VPN manual pe computere Linux, telefoane Blackberry și pe routere. O conexiune de router folosește doar una dintre cel mult cinci conexiuni simultane în timp ce păzește toate dispozitivele din casa ta. VPN ambalează câteva măsuri speciale de securitate care includ un sistem de cloaking, numit Chameleon, care costă suplimentar.

Pro:

 • Deblochează multe site-uri de streaming populare, inclusiv Now TV
 • Aplicațiile sunt ușor de utilizat și au caracteristici bune de confidențialitate
 • Vitezele de streaming au fost peste medie în testarea noastră

Contra:

 • Marginal mai scump decât unele VPN-uri
 • Lipsește opțiuni avansate de configurare pentru utilizatorii de energie

Scorul nostru:

4 din 5

UTILIZAREA DATELOR NELIMITATE: VyprVPN este ușor de utilizat. Viteza excelentă și timpul de funcționare, deoarece toate serverele sunt deținute de VyprVPN. Funcționează cu Now TV. Nu este cea mai ieftină opțiune. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

5. VPNArea

VPNAreaAccesează acum TVTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.VPNarea.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPNArea este foarte abilă în a evita limitările regionale la serviciile de streaming, de fapt, compania este specializată în această sarcină și are servere optimizate pentru streaming pe tot globul. Te va intra în Now TV de oriunde în lume, prin serverele sale din Marea Britanie. VPNArea are de asemenea servere optimizate pentru jocuri și descărcare. Capacitățile de mascare ale VPNArea funcționează bine în China și în alte țări represive, precum Pakistan și Oman.

Serviciul include accesul la servere din 70 de țări din întreaga lume. Fiind concentrată pe serviciile de streaming video, VPNArea se asigură că oferă viteze foarte bune. Acest lucru este obținut prin menținerea scăzută a raportului client-server. Când baza de clienți se extinde, compania creează mai multe servere.

VPNArea permite fiecărui titular de cont șase conexiuni simultane. VPNArea, precizează clar pe site-ul său web că permite partajarea conturilor, astfel încât să puteți profita la maxim de această șansă de conexiune și să reduceți costurile de funcționare a unui VPN prin echiparea cu un prieten. O conexiune de router folosește doar una dintre alocările de conexiune, în timp ce acoperă toate dispozitivele din casa dvs., astfel încât să ofere o modalitate de a face ca conexiunea să se întindă și mai mult.

Trebuie să configurați manual VPN pe routere și computere Linux. Cu toate acestea, compania creează aplicații pentru dispozitive Windows, macOS, Mac OS X, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează acum TV și alte site-uri populare, cum ar fi Netflix
 • Nu trebuie să înregistrați nicio metadată
 • Protecția împotriva scurgerilor IPv6, DNS și WebRTC activată implicit în aplicația desktop

Contra:

 • Încercăm să ne conectăm la serverele americane din aplicația mobilă
 • Are suport pentru chat live, dar așteptați să utilizați e-mailul pentru orice lucru tehnic
 • Aplicațiile se pot referi la actualizare, în special la mobil

Scorul nostru:

3.5 din 5

FAST ȘI SIGURĂ: VPNArea este ideală pentru deblocarea site-urilor de streaming și funcționează bine cu Now TV, deși aplicațiile mobile și asistența pentru clienți nu se potrivesc cu rivalii. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre VPNArea.

Oferta cupon VPNArea - Oferta specială - Economisiți 50% pe planul de 12 luniGET DEALĂContul se aplică automat

6. Scutul Hotspot

Scutul HotspotAccesează acum TVTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot operează peste 3000 de servere în mai mult de 70 de țări. Acest serviciu are viteze foarte mari și o capacitate excepțională de deblocare, ceea ce face o alegere puternică pentru oricine caută să se uite acum la TV în străinătate. Cu toate acestea, nu vă limitați la asta, deoarece Hotspot Shield deblochează de asemenea platforme majore precum Netflix SUA, Amazon Prime Video și AT&T TV Acum. Până la cinci conexiuni simultane sunt permise.

Acest VPN vă păstrează activitățile private folosind criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS și un comutator de oprire care oprește automat tot traficul atunci când pierdeți conexiunea în mod neașteptat. Utilizatorii pot alege să lase anumite site-uri să ocolească VPN-ul și există o opțiune de a se conecta automat oricând utilizați o rețea nesecurizată. Hotspot Shield nu stochează nicio informație de identificare personală după ce v-ați deconectat. Aplicațiile acestui serviciu sunt foarte ușor de utilizat, dar dacă aveți nevoie de ajutor, asistența este disponibilă prin chat-ul live 24/7.

Hotspot Shield oferă aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Viteze foarte mari
 • Abilitate excelentă de deblocare
 • Funcții de securitate puternice

Contra:

 • Fără aplicație Linux
 • Preocuparea vieții private

Scorul nostru:

4.5 din 5

VEDEAȚI ACUM ORA TV: Hotspot Shield are viteze rapide și capacități de deblocare excepționale, ceea ce înseamnă că îl puteți utiliza pentru a transmite acum TV oriunde v-ați afla. De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, acest serviciu include o gamă largă de caracteristici de securitate și o garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

VPN-uri gratuite pentru Now TV

Ar fi minunat să găsiți un VPN gratuit care să vă poată intra în Now TV. Din păcate, asta nu este posibil. Acum TV și serviciul său suror Sky Go folosesc aceeași platformă, care include o interdicție VPN foarte strictă. Nu numai că nu există VPN-uri gratuite care vă pot intra în Now TV, dar există foarte puține servicii plătite care vor sustrage scanarea VPN Now TV.

Este nevoie de o mulțime de funcții speciale pentru a evita cele mai multe restricții regionale pe site-urile web, iar serviciile VPN gratuite nu au fluxul de venituri pentru a justifica investiția în aceste tehnologii. Dacă încercați o VPN gratuită, veți vedea pentru dvs. că ar putea fi bine pentru multe lucruri, dar nu vă va intra în Now TV.

Unele VPN bune oferă versiuni gratuite pentru a atrage clienții. Cu toate acestea, aceste VPN-uri gratuite au întotdeauna restricții în ceea ce privește serviciul lor. Limitele de lățime de bandă și capacele de date fac ca VPN-urile gratuite să fie inutile pentru streamingul video.

Stream Now TV prin router

Televizoarele inteligente și seturile de top precum Roku nu acceptă adesea VPN-urile. În schimb, puteți configura VPN pe un router. Tot traficul care trece prin acesta va fi protejat de VPN. Aceasta include accesul pentru Roku dvs. la serverele Now TV. În acest caz, va trebui să setați VPN-ul pe routerul dvs. pentru a accesa o locație a serverului din Marea Britanie.

Nu orice router acceptă conexiuni VPN. Puteți fi sigur că așa va fi dacă descrierea routerului dvs. spune că are firmware DD-WRT sau Tomato. Cu toate acestea, înainte de a vă înscrie cu VPN-ul preferat, verificați la biroul de ajutor al serviciului dacă serviciul lor poate fi instalat pe modelul și modelul routerului dvs..

Dacă routerul dvs. nu are un firmware compatibil, aveți câteva opțiuni. Puteți înlocui firmware-ul cu o versiune compatibilă cu VPN de DD-WRT sau Tomato, dar orice greșeală în timpul acestui proces ar putea deteriora definitiv routerul, deci continuați cu precauție.

În mod alternativ, puteți cumpăra un router „pre-fulgerat” cu VPN și toate serverele sale deja configurate. ExpressVPN este cea mai bună opțiune pentru aceasta, în opinia noastră, deoarece face propriul firmware personalizat, care este mult mai ușor de configurat și utilizat decât alternativele open-source. Clienții ExpressVPN pot instala firmware-ul pe propriul router gratuit, dacă este compatibil.

În cele din urmă, puteți configura un hotspot wifi pe un laptop și conectați televizorul sau Roku inteligent la asta. Majoritatea laptopurilor își pot transmite propriile rețele wifi, creând ceea ce se numește „router virtual”. Prin conectarea dispozitivului de streaming la laptop, apoi laptopul la VPN, dispozitivul de streaming va tunela și traficul său de internet prin VPN. Aflați cum puteți configura un router virtual protejat prin VPN pentru Windows și Mac folosind ghidurile noastre.

Urmăriți acum TV la televizorul de acasă

Cel mai simplu mod de a accesa Now TV este pe computer. Cu toate acestea, puteți afișa serviciul și pe ecranul de dimensiuni mari al televizorului. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un dispozitiv care acceptă turnarea ecranului. Turnarea este procesul de transmitere a videoclipurilor de la computer la televizor.

Cel mai cunoscut dispozitiv de turnare de pe piață este Chromecast. Cu toate acestea, există multe alte mărci disponibile. Conectați dispozitivele de turnare în partea din spate a televizorului și apoi instalați o extensie pe browser pentru a vă conecta la acesta. După ce extensia browserului funcționează, trebuie doar să faceți clic pe pictograma acesteia și să selectați pentru a arunca fila browserului pe televizor. Puteți, de asemenea, să alocați de pe un smartphone.

Pentru a arunca Now TV când vă aflați în afara insulelor britanice, trebuie să instalați VPN-ul pe computerul dvs. Porniți VPN și selectați un server în Marea Britanie. Vă conectați apoi la site-ul Now TV prin browser. Când selectați un videoclip din biblioteca TV acum, trebuie să faceți clic pe pictograma de turnare și să porniți serviciul. Dacă VPN-ul ales vă oferă o extensie de browser, activarea acesteia va fi suficientă pentru a canaliza Now TV prin computer pe televizor.

Urmăriți acum TV din străinătate

Acest ghid restrânge căutarea dvs. pentru un VPN Now TV la cinci furnizori mari. Toate VPN-urile pe care le recomandăm oferă garanții de returnare a banilor. Profită de aceste oferte și oferă VPN-ului tău ales. Dacă nu vă place, puteți să anulați serviciul și să primiți toți banii înapoi.

Te uiți acum la televizor din afara insulelor britanice? Îl urmărești pe computer sau îl canalizezi la televizor? Ce VPN utilizați pentru a evita restricțiile regionale Now TV? Lasă un mesaj în secțiunea Comentarii de mai jos și spune-ne despre experiența ta.

Vezi si:

 • Urmăriți BBC în străinătate
 • Urmăriți ITV în străinătate
 • Urmăriți Canalul 4 în străinătate cu un VPN
 • Urmăriți televizorul britanic în străinătate
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Adblock
detector