6 cele mai bune VPN-uri pentru Spotify, astfel încât să poți folosi oriunde

6 cele mai bune VPN-uri pentru Spotify, astfel încât să poți folosi oriunde

Startup pentru streaming de muzică Spotify este una dintre cele mai populare aplicații din lume, oferind un depozit de conținut aproape inegalabil în scara sa. În ciuda unui nume de marcă global și a unei comunități extrem de strânse, Spotify nu este accesibil în fiecare țară. Pentru a vă bucura de experiența completă, veți avea nevoie de un VPN.

S-ar putea să fiți întâmpinat cu următorul mesaj de eroare dacă încercați să accesați Spotify dintr-o locație neacceptată:

„Înscrieți-vă pentru a fi primul în linie când se lansează Spotify în [Țara dvs.]

Momentan, Spotify nu este disponibil în [Țara dvs.] Introduceți adresa dvs. de e-mail pentru a fi pe primul rând atunci când lansăm! ”

Va trebui să vă schimbați locația pentru a obține experiența completă și, așa cum am menționat anterior, cel mai bun mod de a face acest lucru este printr-o VPN.

Nu aveți timp să citiți toată postarea? Iată o listă sumară a celor mai bune VPN-uri pentru Spotify:

 1. ExpressVPN Prima noastră alegere pentru Spotify! Mii de servere super-rapide punctate pe tot globul care se pot debloca și transmite în flux de bună calitate fără întreruperi. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune bugetară. Aplicații prietenoase pentru începători, ușor de instalat și de utilizat. Testele au scos la iveală viteze impresionante de streaming.
 3. NordVPN Furnizor de veterani care funcționează bine cu Spotify. Viteze bune pentru streaming și nu are probleme cu confidențialitatea și securitatea.
 4. IPVanish Favorizat prin streamingul de utilizatori de dispozitive Android precum Kodi. Servere rapide
 5. VyprVPN Bine la deblocarea multor conținut de streaming popular. Opțiuni mai ieftine sunt mai mari în această listă.
 6. ZenMate Popularitate câștigată ca extensie Chrome gratuită, rămâne în continuare proprie pentru deblocarea și streamingul Spotify.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, un VPN își maschează adevărata locație prin criptarea întregului trafic care curge către și de pe dispozitiv și tunelându-l printr-un server intermediar. Acest lucru face foarte greu pentru ISP-urile sau agențiile guvernamentale să-și dea seama ce faceți pe web.

Cum accesez Spotify?

Iată ce trebuie să faceți pentru a accesa Spotify:

 1. Alegeți un VPN
 2. Selectați un plan
 3. Descărcați aplicația
 4. Deschideți aplicația VPN, conectați-vă și selectați un server într-o țară în care funcționează Spotify (lista completă este dată în partea de jos a acestui articol)
 5. Odată stabilită conexiunea, deschideți Spotify și folosiți-o așa cum v-ați face în mod normal

Care sunt cele mai bune VPN-uri pentru Spotify?

Pentru a vă ajuta, am compilat o listă cu cele mai bune VPN-uri care funcționează în mod ireproșabil cu Spotify. Acestea sunt clasificate pe următorii factori:

 1. Viteza și stabilitatea serviciului
 2. Număr mare de locații de server din întreaga lume
 3. Parametri puternici de criptare, astfel încât locația dvs. să rămână ascunsă
 4. Aplicații pentru Android și iOS
 5. Prevedere pentru conexiuni simultane
 6. Ușurință în utilizare

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023Localizări SpotifyTestate ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN combină perfect protocoalele de criptare de calitate militară cu un produs rapid și eficient. Aplicația este ușor de configurat și vine cu un design minimalist, funcțional, care funcționează fără niciun fel de sclipici.

Există o selecție largă de servere din care să alegeți. Peste 3.000 de servere sunt distribuite în 160 de locații din 94 de țări. Când vă conectați, aplicația va sugera, de asemenea, o „locație inteligentă”, un server pe care ExpressVPN consideră că este cel mai potrivit pentru dvs., în funcție de locul în care vă conectați.

Standardele de criptare sunt printre cele mai bune din afaceri. Compania utilizează OpenVPN cu AES de 256 biți ca implicit. Cheile DHE-RSA de 4,096 biți sunt identificate printr-un algoritm de hashing SHA-512. Acestea sunt stricte și concepute pentru a vă păstra datele în siguranță, departe de orice ochi indurerați.

Pasionații de confidențialitate vor fi încântați să știe că furnizorul păstrează date minime. Unele dintre detaliile pe care le înregistrează sunt serverele la care se conectează utilizatorii și datele la care se conectează. Adresele IP individuale nu sunt înregistrate. Pentru securitate suplimentară, furnizorul include și o „blocare de rețea” care blochează temporar accesul la internet dacă conexiunea scade în mod neașteptat.

Un abonament unic acordă acces la trei dispozitive în același timp. Aplicațiile pentru Android și iOS sunt disponibile, precum și clienți desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Peste 3.000 de servere super-rapide care operează în peste 90 de țări
 • Conexiuni super rapide, fără lățime de bandă sau restricții de date
 • Criptare, securitate și confidențialitate de înaltă calitate
 • Aplicații ușor de utilizat atât pentru dispozitive iOS, cât și pentru Android
 • Conectați până la 3 dispozitive în același timp

Contra:

 • Configurația avansată pentru utilizatorii de putere este puțin limitată

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU SPOTIFICARE: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și de încredere. Excelent la deblocarea tuturor principalelor servicii de streaming geo-restricționate și a site-urilor web blocate. Funcții de securitate și confidențialitate de top și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Iată recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks SpotifyTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este o opțiune bugetară potrivită pentru utilizatorii care doresc un serviciu fără frământări. Furnizorul furnizează standardele de bază ale protocoalelor de viteză și criptare.

Este o firmă înregistrată în România care înseamnă că nu există legi obligatorii privind păstrarea datelor. Există, de asemenea, o politică internă de a nu stoca date, astfel încât problemele de confidențialitate să fie reduse. Acestea fiind spuse, compania a fost achiziționată acum câteva luni de o altă firmă înregistrată în Marea Britanie. Acest lucru ar putea schimba condițiile de utilizare. Vom menține cititorii actualizați.

Alegerea standardelor de criptare ale CyberGhost sunt de prim nivel. Utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, împreună cu tastele RSA de 2.048 biți și autentificarea SHA256. Un comutator pentru uciderea internetului este inclus.

  Cum să respectați legislația privind cookie-urile și să respectați confidențialitatea vizitatorilor site-ului dvs.

CyberGhost operează în jur de 5.700 de servere la momentul scrierii, distribuite în 112 locații din 90 de țări. Deblocarea Spotify ar trebui să fie destul de simplă.

Versiunea premium oferă acces simultan la șapte dispozitive pe un singur plan. Compania acceptă atât Android cât și iOS și există software nativ pentru Windows, MacOS și Linux.

Pro:

 • Operează în jur de 5.500 de servere pe tot globul în 90 de țări
 • Aplicații Android și iOS ușor de utilizat
 • Unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat
 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și oferă criptare puternică pentru a ocoli detectarea activității

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Cel mai bun VPN BUDGET: Cyberghost este excelent pentru începători. Confidențialitate excelentă, zero jurnaluri și protecție împotriva scurgerilor DNS. Deblochează Spotify și cele mai multe alte site-uri de streaming video. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNUnblocks SpotifyTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este o opțiune recomandată pentru utilizatorii de energie electrică. Furnizorul oferă o serie de opțiuni și servere personalizabile concepute pentru a răspunde unor aspecte specifice din experiența dvs. de navigare. În afară de aceste caracteristici grozave, NordVPN oferă viteză, stabilitate și ușurință de utilizare într-un pachet accesibil.

La fel ca IPVanish, NordVPN este un alt exemplu de serviciu VPN fără logă - reținerea zero a datelor utilizatorului. Politica a zădărnicit mai multe încercări ale agențiilor guvernamentale de a identifica utilizatorii Nordului. Pur și simplu nu există date pe serverele Nord care ar putea ajuta ancheta.

Nu credem că autoritățile vor scăpa să descopere detaliile dvs. personale atâta timp cât veți utiliza doar un VPN pentru a accesa Spotify, dar este totuși prudent să rămâneți protejați.

NordVPN criptează traficul prin AES de 256 biți și chei DH de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată. Un abonament unic acordă acces la șase dispozitive conectate simultan, cel mai mult din această listă.

De asemenea, furnizorul nu scapă în rețeaua de server. Utilizatorii au 5,584 din ele pentru a alege dintre răspândirea în 60 de țări, încă din momentul scrierii. Așa cum am menționat anterior, este posibil să o alegeți pe baza preferințelor dvs., cum ar fi torrenting, anti-DDoS, streaming video sau confidențialitate ultra-sigură.

Aplicațiile pentru Android și iOS sunt disponibile, precum și un client desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Operează 5.584 de servere în 60 de țări
 • Un furnizor de buget veteran cu o reputație impecabilă de confidențialitate
 • Viteze suficient de rapide pentru a transmite conținut HD fără întreruperi
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Linux și Android
 • Personalul de asistență este util și cunoscător

Contra:

 • Aplicația desktop poate fi incomodă de utilizat, ar putea face cu o actualizare a designului

BUN ALL-ROUNDER: NordVPN este o alegere bună. O opțiune de valoare excelentă care poate debloca Spotify. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Bun pentru confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks SpotifyTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish îndeplinește toate cerințele atunci când vine vorba de o VPN rapidă care nu costă o tonă de numerar și se livrează cu standarde rigide de criptare. Își va face treaba în mod eficient, cu puțin sau fără întârziere în timpul redării muzicii Spotify.

IPVanish nu stochează deloc jurnalele de date. Furnizorul poate fi menționat ca un VPN complet lipsit de logare. Este aproape imposibil ca activitatea dvs. să vă fie urmărită, deoarece chiar și administratorii de rețea ai companiei nu au informații despre ceea ce faceți pe web.

La fel ca ExpressVPN, este inclus un comutator pentru uciderea internetului, care oprește tot traficul de internet în cazul în care conexiunea VPN scade.

În ceea ce privește standardele de criptare, IPVanish folosește criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2,048 biți cu secret perfect înainte. Această din urmă caracteristică înseamnă că, chiar dacă contul dvs. este compromis, toate sesiunile web anterioare vor rămâne criptate și la îndemâna hackerilor nocivi.

Există o opțiune de a alege între 1.300 de servere distribuite în 75 de locații din întreaga lume.

IPVanish permite conectarea a cinci dispozitive simultan, ceea ce este foarte generos și îl face extrem de accesibil dacă ați împărți costurile între prieteni.

Aplicații pentru Android și iOS, precum și software pentru desktop pentru Windows și MacOS sunt disponibile.

Mulți utilizatori consideră că este o opțiune excelentă pentru Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este, de asemenea, prietenoasă cu telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 1.300 de servere din 75 de locații orașe de pe glob
 • Nu păstrează jurnalele
 • Viteze impresionante
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță

Contra:

 • Aplicațiile nu funcționează în China
 • Asistența clienților este puțin lentă

Până la 10 DISPOZITIVE: IPVanish este excelent pentru familii și conexiuni multiple. Ușor de utilizat cu Spotify. Preferat de utilizatorii care au nevoie de standarde înalte de confidențialitate. Nu poate debloca cât mai multe servicii de streaming video ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPNUnblocks SpotifyTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN a construit o comunitate loială pe tot globul, datorită protocoalelor robuste de criptare și vitezei rapide. Există, de asemenea, beneficiul suplimentar de asistență online 24/7, o încercare gratuită de 3 zile și o rețea mare de servere.

Este posibil ca unii utilizatori să nu fie mulțumiți de politica de logare. VyprVPN stochează „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți utilizați.”

  Cum să ștergeți definitiv Istoricul contului dvs. Google

Dar nu am întâmpinat nicio infracțiune. Compania adaugă faptul că conținutul comunicațiilor, de ex. site-urile pe care utilizatorii le vizitează nu vor fi înregistrate.

Tot traficul este criptat prin protocolul OpenVPN, criptare AES de 256 biți, chei RSA de 2.048 biți fără secret secret perfect și autentificare SHA256. Un comutator pentru uciderea internetului este inclus.

Peste 700 de servere sunt răspândite în întreaga lume și un abonament la un cont VyprVPN Pro permite până la trei dispozitive să se conecteze în același timp.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și pentru un client desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Vitezele rapide sunt perfecte pentru streaming
 • Credențe puternice de securitate și confidențialitate
 • Nu vă înregistrează nicio informație de identificare personală

Contra:

 • Cam scump
 • Utilizatorii de putere ar prefera mai multe opțiuni de configurare

Aplicația ușor de utilizat: VyprVPN este ușor de utilizat. Funcționează bine cu Spotify și cu alte servicii de streaming populare. Bine la nivel mondial, dar cam scump. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. ZenMate

ZenmateUnblocks SpotifyTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.zenmate.com

Banii inapoi garantat: 30 de zile

ZenMate prima dată a ieșit în prim-plan ca urmare a extensiei VPN gratuite pentru Chrome. De asemenea, oferă un serviciu VPN plătit, care are o rețea de servere mai largă și protocoale de criptare mai bune.

Totuși, serviciul este cam mixt. Va transmite video numai bine, precum și toate cerințele de navigare. Dar, în recenzia noastră extinsă, am observat că este susceptibilă la scurgeri DNS. Furnizorul oferă o probă inițială gratuită de 14 zile, astfel încât să o puteți testa și să vedeți dacă îndeplinește cerințele dvs. înainte de a continua.

Dacă vă abonați la un pachet premium, veți observa că există peste 1.000 de servere disponibile.

Standardele de criptare sunt decente. ZenMate utilizează criptarea AES pe 128 de biți împreună cu cheile RSA de 2.048 de biți și SHA 256 pentru autentificare. Un comutator pentru uciderea internetului este inclus.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și pentru un client desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • O mulțime de servere optimizate de streaming fiabile în SUA
 • Aplicații atât pentru iOS cât și pentru Android
 • Caracteristici puternice de securitate, inclusiv comutator automat de omor

Contra:

 • În timpul testării am obținut niște scurgeri DNS
 • Asistență doar prin e-mail
 • Nu cel mai rapid servere din această listă

SET UP SASY: ZenMate este ușor de instalat. Bine pentru Spotify și poate debloca Netflix în majoritatea regiunilor. Nu este cea mai rapidă alegere din această listă. 30 de zile garanție înapoi

Citiți recenzia noastră completă despre ZenMate.

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru a debloca Spotify?

Spotify este cea mai mare platformă de streaming de muzică freemium din lume, cu 150 de milioane de utilizatori activi. Asta îl pune cu mult înaintea concurenților precum Apple Music. Este tentant să optezi pentru un VPN gratuit, mai ales dacă ești abonat la Spotify Premium, deoarece nu există nicio plată în avans.

Dar VPN-urile gratuite sunt mult inferioare opțiunilor plătite. Pentru o redare audio lină și neîntreruptă, veți avea nevoie de o VPN care să nu impună lucruri cum ar fi reglarea lățimii de bandă sau capacele de date. Acestea sunt comune cu opțiunile gratuite.

Nu uitați că VPN-urile gratuite nu sunt exact gratuite. Acestea fac bani pentru a vă face produsul: vă inundați cu reclame și, în unele cazuri, introducând cookie-uri de urmărire în browserul dvs. pentru a naviga datele de navigare și pentru a le vinde site-urilor terțe.

Unele VPN-uri de evitat

Unul dintre motivele principale pentru utilizarea unui VPN este asigurarea că datele dvs. private vor fi protejate și protejate în întreaga perioadă. La urma urmei, acesta este motivul pentru care furnizorii de VPN există în primul rând. Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă confruntați cu probleme.

Din păcate, nu toate companiile VPN impun aceste standarde riguroase. Cele pe care le-am recomandat în lista noastră trec testul, dar aici sunt câteva care ar putea să nu:

1. HolaVPN

Hola, bazată pe Israel, care a construit o extensie VPN peer-to-peer pentru Chrome, a avut cândva o bază gigantică de 50 de milioane de utilizatori. Dar a ales să anuleze munca bună, transformând utilizatorii în soldați ai picioarelor individuale într-o armată masivă de botnet. Ceea ce a însemnat a fost că o parte din lățimea de bandă a dvs. a fost utilizată pentru atacurile de denunțare a serviciilor distribuite (DDoS), promovând conținut protejat de drepturi de autor și pornografie..

2. Scut hotspot

Hotspot Shield este un nume bine cunoscut în afacerea VPN gratuită, deoarece a fost de mult timp și a oferit primul pas în lumea VPN pentru mulți. Cu toate acestea, se pare că a căzut și în capcana de a se implica într-o activitate lipsită de etică, pentru a face rapid.

În iulie a acestui an, un grup de advocacy a declarat că compania a introdus cu forță cookie-urile de urmărire în datele utilizatorului și le-a vândut unor agenți de publicitate terți. Grupul a adăugat că Hotspot Shield a redirecționat traficul de comerț electronic către domeniile partenere. Acest lucru a însemnat că de fiecare dată când un utilizator a introdus o cerere pe un site cum ar fi macys.com, a fost redirecționat în schimb către un alt domeniu similar, în care Hotspot Shield ar putea obține profituri dacă o vânzare ar trece.

Este important să rețineți că acestea sunt încă acuzații și nu s-a pronunțat o hotărâre fermă. Comisia federală pentru comerț investighează în prezent problema. Dar noi credem că ar trebui să evitați Hotspot Shield până când va fi achitat de toate taxele.

3. PureVPN

Rapoartele presei în urmă cu câteva săptămâni au dezvăluit cunoscutul furnizor VPN PureVPN a colaborat cu FBI-ul pentru identificarea rezidentului din Massachusetts, Lin Lin, despre care se crede că urmărește o femeie de 24 de ani fără nume.

Ryan s-a mutat cu femeia fără nume și cu alți doi colegi de cameră după ce s-a dat peste o reclamă pe Craigslist. El a reușit să acceseze contul ei Apple iCloud și Google Drive de unde se presupune că a descărcat date cu caracter personal și a folosit-o pentru o serie de acte dezgustătoare, cum ar fi dezvăluirea unor detalii ascunse colaboratorilor și răsfățarea identității sale pentru a face amenințări cu moartea. El a folosit un VPN pentru a-și acoperi piesele, crezând că autoritățile nu vor putea să-l identifice.

  SALTS Kodi Addon: Ar trebui să instalați SALTS, este sigur?

Chiar dacă PureVPN are o politică declarată de a nu urmări date despre utilizatori, compania a fost în continuare în măsură să identifice Ryan și să predea informații incriminatoare FBI. La rândul său, compania insistă că nu a înregistrat conținutul comunicărilor lui Ryan și a reușit doar să urmărească IP-ul sursă, dar cu siguranță ar fi putut fi mai transparent în ceea ce privește politica sa de logare..

Nu predicăm utilizarea unui VPN pentru a încălca legile sau a ne implica în comportamente etice. Dar credem că furnizorii de VPN trebuie să fie deschiși și transparenti cu utilizatorii. Companiile nu pot revendica un lucru și face altul, deoarece acest lucru nu este sincer și veridic pentru utilizatori.

Unde este disponibil Spotify?

În prezent, Spotify este disponibil în următoarele țări:

Asia Pacific Australia, Japonia, Hong Kong, Indonezia, Malaezia, Noua Zeelandă, Filipine, Singapore, Taiwan, Thailanda.
Europa Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia , Portugalia, Slovacia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Regatul Unit.
America Latină și Caraibe Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Republica Dominicană, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay.
Statele Unite și Canada Canada, Statele Unite.

Aceasta ar putea părea o listă largă, dar există mai multe țări cu un nivel ridicat de PIB / locuitor, unde încă nu este prezent, cum ar fi India, China, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Qatar, Rusia și altele..

Unul dintre motivele pentru care Spotify nu este disponibil pe toată lumea este din cauza drepturilor de licențiere muzicală. Compania licita pentru drepturile deținătorilor de drepturi de autor originale, cum ar fi etichetele de înregistrare și producătorii de conținut. De asemenea, există rivali care încearcă să facă același lucru, ceea ce înseamnă că vor exista invariabil anumite țări în care Spotify nu va putea opera.

De fiecare dată când vă conectați la Spotify, aplicația va încerca să vă determine locația prin intermediul adresei IP pe care o utilizați. Dacă este dintr-o țară care nu este acceptată, atunci va folosi o tehnică numită geo-blocare pentru a restricționa accesul. Singura modalitate de a depăși această problemă este să vă schimbați adresa IP printr-un VPN.

De asemenea, Spotify încorporează o bibliotecă separată, în funcție de ce parte a lumii te loghezi. Acest lucru este similar cu modul în care operează Netflix - utilizatorii din America Latină vor putea accesa o bibliotecă diferită de conținut în comparație cu omologii lor din America de Nord..

Când vă conectați la aplicația sau site-ul Spotify, detaliile de autentificare sunt salvate timp de 14 zile. Nu contează dacă călătoriți în străinătate și accesați-o dintr-o țară separată - veți putea totuși accesa muzică în streaming pentru perioada respectivă. După aceea, va trebui să vă autentificați din nou - în acest moment, Spotify va verifica dacă sunteți prezent în aceeași țară ca în lista din profilul dvs. Dacă nu, un VPN poate face acest lucru.

Dacă nu încercați să vă mascați locația, Spotify ar putea să vă pingă cu următorul mesaj de eroare:

„Țara dvs. nu se potrivește cu cea setată în profilul dvs.”

Cum îmi schimb țara într-un cont Spotify?

Iată pașii dacă v-ați mutat recent într-o altă țară și aveți un cont Spotify Premium. Este probabil ca detaliile contului dvs. bancar / cărții de credit să se schimbe și doriți să actualizați metoda de plată.

 1. Conectați-vă la pagina contului dvs. pe site-ul Spotify
 2. Selectați „Abonament” în panoul din stânga
 3. Faceți clic pe „Actualizare detalii”
 4. Faceți clic pe „…” pentru mai multe opțiuni
 5. Faceți clic pe „Modificați țara” și selectați țara în care doriți să vă mutați contul
 6. Alegeți o metodă de plată bazată în noua țară (adică adresa de facturare este în țară)
 7. Confirmați modificarea făcând clic pe „Modificați detaliile de plată”

Puteți continua să utilizați contul dvs. Spotify Premium existent oriunde în lume dacă detaliile dvs. de plată anterioare sunt încă valabile. Doar nu vă actualizați detaliile contului la noua dvs. adresă.

Spotify istoric și controverse

Spotify a fost construit pentru prima dată la Stockholm, Suedia, de către inginerii Daniel Ek și Martin Lorentzon, în 2005. Numele a apărut după ce Daniel a dormit la casa lui Martin pe o saltea goală, cu laptopul în tracțiune. Pentru primul an sau ceva, cei doi l-au smuls într-un apartament, smulgând furios produsul. Beta publică nu a apărut până în primăvara anului 2007.

Cu toate acestea, compania a început să se lovească de el. A reușit să strângă o serie A de 21,6 milioane de dolari, la doar puțin peste un an de la lansarea publică beta. A continuat să ridice încă două runde, în 2009 și 2010 - prinderea investitorilor în rockstar, precum Sean Parker, pentru a ajuta compania să crească.

O serie importantă din seria D de 100 de milioane de dolari a venit în 2011, același an în care Spotify a lansat în sfârșit în SUA. Mark Zuckerberg s-a descris ca un fan al companiei, proclamând faimos că „Spotify este atât de bun”.

În 2015, Spotify a declarat că a plătit peste 3 miliarde de dolari artiștilor până în prezent și are 75 de milioane de utilizatori activi. A dublat cifra de utilizator activă în doar doi ani.

Dar, în ciuda tuturor acestor standarde inalte, compania nu s-a ferit exact de controverse. Artiștii de pe platformă câștigă mai puțin de un sută american pe flux. Taylor Swift și-a scos faimoasa toată muzica în 2014, după ce s-a plâns că serviciile de streaming precum Spotify nu recompensează suficient de mult artiștii și că muzica este o formă de artă care ar trebui considerată valoroasă.

În 2023, Spotify a fost, de asemenea, acuzat că a creat artiști falsi. Asta nu înseamnă că muzica a fost compusă dintr-o platformă AI, dar mai probabil de către artiști plătiți și contractați chiar de Spotify.

Această mișcare a atras un pic de controversă, dar nu este departe de o strategie similară în domeniul divertismentului, din Netflix, a cărei divizie de divertisment inițială începe acum să devină o forță masivă la propriu..

Spotify a negat puternic afirmațiile, deși ar putea reduce semnificativ suma de bani pe care o plătesc deținătorilor de drepturi de muzică - care au totalizat 2,48 miliarde de dolari în 2016.

„Spotify” de Johan Larsson sub licență CC BY 2.0

About the author

Comments

 1. n întreaga lume, ceea ce face ca ExpressVPN să fie una dintre cele mai rapide și mai fiabile VPN-uri disponibile. În plus, ExpressVPN oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să puteți testa serviciul fără riscuri. În general, ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru Spotify și alte servicii de streaming.

 2. n întreaga lume, ceea ce face ca ExpressVPN să fie una dintre cele mai rapide și mai fiabile VPN-uri disponibile. În plus, ExpressVPN oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să puteți testa serviciul fără riscuri. În general, ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru Spotify și alte servicii de streaming.

 3. n întreaga lume, ceea ce face ca ExpressVPN să fie una dintre cele mai rapide și mai fiabile VPN-uri disponibile. În plus, ExpressVPN oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să puteți testa serviciul fără riscuri. În general, ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru Spotify și alte servicii de streaming.

Comments are closed.

Adblock
detector