7 cele mai bune VPN-uri pentru casele TV Android pentru streaming rapid și privat

Cele mai bune VPN-uri pentru cutii de televiziune Android

Casetele TV Android sunt alternative plug-and-play la software-ul de la centrele media, cum ar fi Kodi sau Plex. Deoarece nu necesită multă configurare, acestea sunt ideale pentru persoanele care nu au încredere, abilități sau timp pentru a configura un hub media tradițional. În plus, deoarece Android este un sistem de operare gratuit, open-source, hardware-ul este de obicei destul de ieftin.

Când cumpărați o casetă TV Android, veți găsi că aceasta este instalată cu numeroase aplicații video instalate. Problema este că aceste aplicații adesea geo-blochează conținutul lor. Aceasta înseamnă că sunt accesibile doar dintr-o anumită țară sau regiune. De exemplu, dacă locuiți în SUA, nu veți putea viziona emisiuni TV pe BBC iPlayer.

Puteți rezolva această problemă conectându-vă la o rețea privată virtuală (VPN). VPN-urile criptează traficul de rețea și îl direcționează printr-un server într-o altă locație. Pentru orice observatori externi, se pare că traficul dvs. provine din regiunea în care este serverul. Mai bine, datele criptate nu pot fi citite de nimeni fără cheia de decriptare. Acest lucru împiedică ISP-ul dvs. să vadă site-urile pe care le vizitați, conținutul transmis și vânzarea detaliilor activităților dvs. online sau utilizarea acestora pentru a justifica accelerarea conexiunii.

Vom intra în detalii mai jos, dar dacă nu aveți timp să vă agățați, iată un rezumat al celor mai bune alegeri ale noastre.

Am considerat că acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru cutii TV Android:

 1. ExpressVPN Recomandarea noastră de top pentru căsuțele TV Android. Rapid cu securitate solidă, în plus, poate debloca tone de site-uri de streaming precum Netflix. Include suport pentru router și un serviciu DNS inteligent dacă caseta dvs. Android nu acceptă VPN-urile. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost VPN fără jurnale cu o mare securitate și servere super-rapide. Deblochează Netflix și alte site-uri de streaming. Cel mai bun VPN bugetar pentru Android TV.
 3. NordVPN Securitate puternică și servere rapide. Poate debloca Netflix precum și majoritatea altor site-uri de streaming importante.
 4. IPVanish Perfect pentru utilizatorii Kodi care au nevoie de o soluție ușoară, prietenoasă cu telecomandă. Securitate puternică și viteză decentă, dar nu va funcționa în mod fiabil cu Netflix.
 5. PrivateVPN O prezentare excelentă, care este excelentă pentru deblocarea site-urilor de streaming video, oferind în același timp o securitate puternică și viteze bune.
 6. Surfshark Deblochează Netflix, Hulu și BBC iPlayer și permite un număr nelimitat de conexiuni simultane.
 7. Scutul Hotspot O VPN foarte rapidă, sigură de securitate, care deblochează o mulțime de servicii de streaming majore în străinătate.

Cele mai bune VPN-uri pentru Android TV Box

Există zeci de VPN-uri disponibile, dar nu toate sunt cele mai potrivite pentru utilizatorii de cutii TV Android. Mai jos, vom evidenția cinci dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming, vom explora funcționalitatea acestora și vom explica pentru ce platforme sunt disponibile. La urma urmei, nu există niciun motiv să vă limitați utilizarea VPN la caseta de televiziune Android. Pentru a decide care servicii sunt cele mai bune pentru casetele TV Android, am căutat VPN-uri care să ofere:

 • Viteze de streaming rapide și conexiuni stabile
 • O aplicație dedicată pentru Android, precum și un fișier APK separat pentru instalări manuale
 • Posibilitatea de a debloca serviciile de streaming precum Netflix
 • Logare minimă a datelor dvs. pentru a vă păstra navigarea cu adevărat privată

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru cutii TV Android:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este printre cele mai bune VPN-uri pentru streaming de conținut HD datorită vitezei sale rapide și lipsei restricțiilor de lățime de bandă. Este, de asemenea, unul dintre cele mai sigure, deoarece folosește criptarea AES de 256 biți (care ar dura miliarde de ani pentru a forța brută) și nu vă înregistrează adresa IP sau site-urile pe care le vizitați. Există chiar și o blocare de rețea care oprește tot traficul de internet atunci când conexiunea la VPN este abandonată.

ExpressVPN oferă servere în mai mult de 90 de țări. Poate debloca cele mai populare platforme de streaming, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video, HBO și iPlayer, în ciuda celor mai bune eforturi pentru a bloca utilizatorii VPN care accesează conținut blocat în regiune.

Acest VPN are aplicații pentru Windows, Mac, iOS, Android, Linux și anumite routere. De asemenea, poate fi configurată manual pentru a funcționa cu Chrome OS, Apple TV, Playstations și Xbox One.

Pro:

 • Funcționează perfect cu dispozitivele Android TV și este ușor de utilizat
 • Serverele Superfast sunt excelente pentru streamingul de conținut HD
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • 24/7 asistență pentru clienți chat live

Contra:

 • Nu este cel mai ieftin din această listă

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cea mai bună VPN pentru Android TV: ExpressVPN este alegerea noastră. O alegere rapidă și de încredere pentru cutiile TV Android. Deblochează toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix, Hulu și Amazon Prime. Funcții excelente de confidențialitate și securitate de top. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este unul dintre cele mai VPN conștiente de securitate disponibile. Nu păstrează jurnalele istoriei de navigare, orele de conectare sau adresa IP și tot traficul este securizat cu criptare de 256 biți. Include chiar și funcții suplimentare, cum ar fi un blocant de anunțuri încorporat, redirecționarea forțată a HTTPS și protecția împotriva programelor malware, astfel încât să vă puteți asigura că sunteți protejat de cele mai frecvente amenințări și enervări de pe internet..

Aplicația CyberGhost are butoane specifice pe care puteți face clic pe baza a ceea ce doriți să obțineți. Cea mai interesantă dintre aceștia pentru utilizatorii de cutii TV este cea de „Deblocare streaming”. Aceasta vă permite să selectați servicii precum Netflix, Amazon Prime și Comedy Central dintr-o listă, după care veți fi conectat la un server din regiunea relevantă. În timp ce CyberGhost oferă mai puține locații pentru a alege dintre unii dintre rivalii săi, acesta are un număr mare de servere în Europa și SUA, unde majoritatea platformelor de streaming populare se bazează..

CyberGhost oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, iOS și Android. Poate fi configurat manual pentru a funcționa cu unele routere WiFi.

Pro:

 • Ușor de utilizat cu Android TV Boxes
 • Furnizor bugetar care nu compromite securitatea și confidențialitatea
 • Testarea a scos la iveală viteze impresionante pentru streaming

Contra:

 • Nu funcționează în Emiratele Unite sau China

Scorul nostru:

4 din 5

CEA MAI BUNĂ ALEGERE DE BUGETĂ: CyberGhost este ușor de utilizat cu o aplicație personalizată pentru Android TV. Deblochează conținutul de streaming popular. Are mai puține opțiuni de server decât cei mai apropiați rivali. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă mai multe tipuri diferite de server, inclusiv unele optimizate pentru streaming ultra-rapid. Dacă vă interesează să vizionați conținut 4K pe caseta TV (presupunând că hardware-ul îl acceptă), acesta este un plus uriaș. Mai bine, NordVPN permite șase conexiuni simultane pe un singur cont, care este mult mai generos decât majoritatea altor furnizori VPN. Există chiar și asistență pentru clienți live chat în cazul în care întâmpinați probleme.

De asemenea, nu este niciun fel de slogan atunci când vine vorba de securitate. NordVPN folosește criptarea de grad militar care (din momentul scrierii) nu poate fi spartă. Nu conține nicio informație de identificare personală, iar comutatorul de ucidere vă permite să blocați accesul la internet al aplicațiilor specifice atunci când se pierde conexiunea la server..

NordVPN are aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS, cu pluginuri pentru browser pentru Firefox și Chrome. Poate fi instalat manual pe sisteme bazate pe Linux și o selecție decentă de routere WiFi.

Pro:

 • Furnizorul Veteran low-cost funcționează bine cu Android TV
 • Credențe de securitate și confidențialitate robuste
 • Deblochează cele mai populare site-uri de streaming precum Netflix, BBC iPlayer și multe altele
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Aplicațiile pentru desktop pot fi lente

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere excelentă. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează bine cu casetele TV Android. Vitezele de streaming HD decente. Permite conectarea a până la 6 dispozitive simultane. Nu păstrează jurnalele. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este o VPN extrem de populară printre utilizatorii Kodi datorită costurilor reduse și a impactului neglijabil asupra vitezei de conectare. Deține și menține majoritatea serverelor sale, permițându-i să controleze fiecare aspect al rețelei și să rezolve problemele mai repede decât majoritatea concurenților săi. Ca și ExpressVPN, IPVanish folosește criptarea AES de 256 biți. Acesta oferă, de asemenea, o selecție de opțiuni suplimentare de securitate, inclusiv un comutator de ucidere, schimbări regulate de adresă IP și ofuscarea OpenVPN.

IPVanish nu poate debloca anumite platforme de streaming, dar excelează pentru a vă proteja în timp ce utilizați rețele P2P și Kodi. Este perfect pentru utilizatorii de cutii TV, datorită aplicației Android ușoare și ușor de utilizat. Mai mult, IPVanish funcționează cu fiecare supliment Kodi pe care l-am testat.

IPVanish este unul dintre cele mai simple VPN-uri de instalat, datorită suportului său multi-platform. Există aplicații pentru Windows, iOS, Android și Amazon Fire Stick. Poate fi configurat manual să funcționeze pe dispozitive bazate pe Linux și Linux, cum ar fi Raspberry Pi.

Pro:

 • Funcționează bine cu Android TV
 • Viteze foarte rapide
 • Un serviciu complet fără logistică nu vă va compromite confidențialitatea

Contra:

 • Nu deblochează în mod fiabil Netflix, Hulu
 • Asistența clienților este puțin lentă

Scorul nostru:

4 din 5

Ușor de utilizat: IPVanish este excelent pentru familiile care doresc să conecteze mai multe dispozitive cu o alegere bună de aplicații. Un favorit cu utilizatorii Kodi, care funcționează bine și cu majoritatea casetelor TV Android. S-ar putea face cu sprijin în direct 24 de ore. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN nu este la fel de cunoscut ca unele dintre celelalte VPN-uri pe care le-am acoperit, dar atinge cu mult peste greutatea sa din punct de vedere al utilizării. PrivateVPN este complet logless, folosește criptarea de 256 biți și nu are nicio limită de lățime de bandă. Deși are doar 75 de servere răspândite în 56 de țări, oferă viteze peste medie și nu are o memorie tamponabilă vizibilă atunci când transmite conținut 1080p.

PrivateVPN este capabil să deblocheze Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video, cu toate acestea, nu poate ocoli Marele Firewall din China. Compania oferă un serviciu de chat live în timpul orelor de afaceri, cu timp de răspuns mai lung la sfârșit de săptămână. Cu aprobarea dvs., personalul de asistență vă poate controla de la distanță dispozitivul pentru a rezolva probleme mai dificile, dacă este necesar.

Aplicațiile PrivateVPN sunt disponibile pentru Android, Windows și iOS. Poate fi instalat manual pe MacOS, Linux și unele routere de internet.

Pro:

 • Funcționează excelent cu Android TV
 • Noua rețea de extindere

Contra:

 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă
 • Nu funcționează în China

Scorul nostru:

4.5 din 5

Marea viteză: PrivateVPN este constant de încredere. Funcționează bine cu casetele TV Android. Bun pentru utilizare generală și Torrenting. Vitezele au fost surprinzător de bune la acest capăt al pieței. Am prefera o opțiune de suport în direct 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este un furnizor VPN tânăr care vă permite să conectați câte dispozitive doriți la un preț mic. O aplicație Android TV este disponibilă de pe Google Play și funcționează pentru a debloca Netflix, BBC iPlayer, Hulu și Amazon Prime Video.

Aplicațiile utilizează o criptare puternică și un comutator de oprire care oprește traficul pe internet în cazul în care conexiunea VPN scade. Suportul pentru chat-ul live este disponibil în permanență. Nu este cel mai rapid VPN și lista de servere este pe partea scurtă, dar ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru majoritatea tăieturilor de cabluri.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Android TV și Linux.

Pro:

 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Oferă chat live 24/7
 • Dispozitive nelimitate

Contra:

 • O rețea de server relativ mică
 • Unele viteze lente

Scorul nostru:

4 din 5

CONEXIUNI NELIMITATE: Surfshark este singurul VPN din această listă care oferă un număr nelimitat de conexiuni simultane. Deblochează Netflix și alte site-uri de streaming, păstrându-te în siguranță și privat. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot are aproximativ 3.200 de servere răspândite în peste 70 de țări. Viteza ridicată și abilitatea puternică de deblocare înseamnă că veți putea debloca și transmite platforme blocate în regiune, precum BBC iPlayer, Netflix SUA și Hulu fără probleme. Puteți conecta până la cinci dispozitive simultan și, în timp ce aplicațiile sunt foarte ușor de utilizat, asistența pe chat live este disponibilă 24/7.

Acest serviciu este livrat cu mai multe caracteristici avansate de securitate. De exemplu, există protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS, criptarea de 256 biți și un comutator de oprire care oprește tot traficul ori de câte ori conexiunea dvs. scade pe neașteptate. Dacă doriți, puteți permite, de asemenea, anumite site-uri web să ocolească VPN-ul în întregime sau alegeți să se conecteze automat oricând utilizați o rețea nesecurizată. Hotspot Shield nu înregistrează nicio informație de identificare personală după încheierea sesiunii.

Hotspot Shield oferă aplicații pentru Android, MacOS, iOS și Windows.

Pro:

 • Deblochează o mulțime de servicii de streaming majore
 • Credențe de securitate puternice
 • Viteze foarte mari

Contra:

 • Înregistrare spotty privind confidențialitatea
 • Fără suport Linux

Scorul nostru:

4.5 din 5

FĂRĂ VERSATILĂ: Hotspot Shield este o alegere puternică pentru orice cutie Android TV datorită caracteristicilor sale puternice de securitate, capacității excelente de deblocare, vitezei mari și garanției de returnare a banilor de 45 de zile..

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit cu o casetă TV Android?

Deși sunt disponibile servicii VPN gratuite, vă sfătuim să le utilizați din mai multe motive. În primul rând, sunt mult mai lente decât VPN-urile de mai sus. De obicei, veți găsi că este nevoie de mult timp pentru a verifica chiar și e-mailul atunci când sunteți conectat și să nu mai vorbim de transmisia video HD.

În al doilea rând, trebuie să luați în considerare modul în care acești furnizori VPN își câștigă banii. Dacă sunt deosebit de lipsite de scrupule, nimic nu îi împiedică să afișeze reclame pe fiecare site pe care îl vizitați sau să vândă istoricul internet către terți. În primul rând, oamenii se conectează la VPN-uri pentru a păstra navigarea privată, dar dacă utilizați o VPN gratuită, există șansa să fiți mai expus ca niciodată.

În cele din urmă, cu un VPN gratuit, îți deschizi sistemul până la tot felul de amenințări. Acestea pot fi la fel de simple ca un client VPN care instalează malware pe computer sau mai avansat ca utilizarea sistemului dvs. ca parte a unei botnet-uri. Pentru a fi în siguranță, vă recomandăm să respectați servicii VPN de încredere, de încredere, cu politici de confidențialitate detaliate.

Cum să configurați manual un VPN pe o casetă Android TV

Toate VPN-urile pe care le-am acoperit mai sus au aplicații Android disponibile în Magazinul Google Play. Instalarea lor este la fel de simplă ca înregistrarea unui cont cu un furnizor specific, apoi căutarea numelui relevant în magazinul de aplicații. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji dacă nu puteți accesa magazinul de aplicații de pe dispozitiv. Android vă permite, de asemenea, să instalați și configurați manual un VPN. Mai jos, vă vom explica cum să faceți acest pas cu pas.

Cum se instalează manual un fișier APK

În esență, magazinul de aplicații este doar o modalitate mai ușoară de a găsi și instala fișiere APK. Dacă găsiți fișierul relevant în altă parte și îl transferați pe dispozitivul dvs., se va instala în același mod. Ovitarea magazinului de aplicații în acest fel se numește „sideloading”. În primul rând, accesați site-ul web al furnizorului dvs. VPN. În pagina în care selectați platforma dvs., căutați un link direct către fișierul APK sub titlul Android. Atingeți-l pentru a începe descărcarea.

Android permite surse necunoscute

Înainte de a putea instala software-ul, va trebui să activați instalarea din surse neautorizate. Această funcție este menită să vă protejeze de aplicații potențial schițate, dar, deoarece știm că aceasta este sigură, nu există niciun risc. Mergeți la dvs. Meniu Setări și selectați tasta Blocare ecran și securitate opțiune. La jumătatea paginii, veți vedea Surse necunoscute setare - atingeți-l pentru a-l activa.

Apoi, deschideți aplicația pentru gestionarea fișierelor dispozitivului. Accesați folderul de descărcări și faceți clic pe fișierul APK pe care tocmai l-ați descărcat. După ce a fost solicitat să confirme, aplicația VPN va începe să se instaleze, după care, o puteți folosi.

Folosind setările VPN încorporate de Android

Începeți mergând la dvs. Meniu Setări. Acum, în funcție de ce versiune a Android rulează, următoarele opțiuni de meniu pot fi reduse ușor diferit, dar de obicei este destul de ușor să îți dai seama de care ai nevoie. În cazul meu, am apăsat butonul Mai Mult opțiunea de sub opțiunea Wireless și rețele îndreptându-se, apoi a ales VPN opțiune.

Apasă pe + pictograma din partea dreaptă sus a ecranului. Dacă nu ați configurat un cod PIN sau o parolă de blocare, vi se va solicita acest lucru acum. După ce ați avut grijă, dați-vă unui nume conexiunii VPN (în acest caz, am folosit „IPVanish”, dar poate doriți să îl numiți pe baza locației serverului la care vă conectați).

Configurare android ipvanish

Următorul pas este să introduceți detaliile VPN-ului dvs. Acest lucru diferă de la un furnizor la altul, dar informațiile relevante sunt de obicei disponibile pe site-ul web sub ghidul lor de configurare Android. Pentru streaming video, IPVanish recomandă utilizarea PPTP, deci selectați-o din listă. În continuare, va trebui să introduceți adresa serverului la care doriți să vă conectați. Din nou, le veți găsi pe site-ul furnizorului dvs. Dacă vă chinuiți să localizați lista adreselor de server, luați în considerare ghidurile de configurare Linux, deoarece acest pas este necesar și pe acea platformă.

În cele din urmă, introduceți detaliile de conectare în căsuțele din partea de jos și apăsați salva. Dacă preferați să nu vă autentificați de fiecare dată, verificați VPN mereu activat opțiunea mai întâi. De aici, trebuie doar să atingeți conexiunea și dacă totul a funcționat, veți fi conectat la serverul ales. Puteți verifica dacă VPN-ul dvs. funcționează utilizând un verificator de adrese IP pentru a vedea cu ce regiune este legată adresa dvs. IP.

Vezi si:

 • Cele mai bune VPN-uri pentru Kodi
 • Cum se instalează un VPN pe Kodi
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 82

Adblock
detector