7 cele mai bune VPN-uri pentru Comcast Xfinity: mențineți-vă activitatea online privată și opriți acționarea lățimii de bandă

Cele mai bune VPN-uri pentru Comcast Xfinity

Comcast este cel mai mare furnizor de servicii de internet din Statele Unite, și poate cel mai notoriu pentru accelerarea lățimii de bandă a clienților săi. Xfinity este un brand deținut și operat de Comcast care oferă pachete TV prin cablu, internet în bandă largă și servicii de telefon fix. Dacă sunteți un client Comcast sau Comcast Xfinity, acest articol vă va ajuta depășiți încercările ISP-ului de a vă accelera internetul viteza folosind un VPN.

Dacă nu aveți timp să citiți toată postarea, aici este a noastră lista celor mai bune VPN-uri pentru Comcast Xfinity:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru Comcast Xfinity. Serviciu extrem de rapid și de încredere, care funcționează excelent pentru streaming și deblochează cele mai populare site-uri de streaming. Securitate și confidențialitate de top. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cel mai bun VPN bugetar. Începător prietenos și nu va rupe banca. Serviciu solid cu viteze bune, confidențialitate și securitate fiabilă.
 3. NordVPN Bun, cu o gamă vastă de servere pe tot globul, capabile să deblocheze site-urile de streaming geo-restricționate cu ușurință, în siguranță și în mod privat.
 4. IPVanish Aplicații prietenoase pentru utilizator, securitate solidă și confidențialitate. Funcționează bine cu dispozitivele Kodi și atinge viteze bune.
 5. PrivateVPN Accentul pe confidențialitate și securitate, după cum sugerează și numele. Viteze bune pentru streaming.
 6. Surfshark Cu viteză rapidă, o politică fără jurnal și un potențial de deblocare mare, această VPN conștientă de securitate este o alegere puternică pentru orice client Comcast.
 7. Scutul Hotspot Vitezele mari, capacitatea de deblocare puternică și caracteristicile puternice de securitate fac ca acest VPN să fie perfect pentru navigarea și difuzarea zilnică.

Deoarece regulile de confidențialitate în bandă largă au fost abrogate în 2017, furnizorii de servicii de internet pot urmări ceea ce faceți online și vinde informațiile respective agenților de publicitate. Un VPN va face și el împiedicați Comcast să spioneze pe activitatea dvs. de internet și schimbul de informații cu terțe părți, care din păcate acum este legal în SUA.

Clienții au o mulțime de motive pentru a nu-i displace Comcast, dar acest articol se va concentra pe intimitate și în bandă largă. Comcast acceleratii sau încetinește viteza internetului atunci când observă că faci ceva online pe care Comcast nu îl aprobă. În special, astfel de activități includ torrenting și streaming Netflix.

Pentru a evita ocolirea și insuflarea de către Comcast, vă recomandăm să utilizați un VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl rutează printr-un server intermediar într-o locație de la distanță. Criptarea asigură Comcast nu poate vedea conținutul traficului dvs. web, și utilizarea serverului VPN ca intermediar asigură că Comcast nu poate vedea ce site-uri web, aplicații și servicii accesați.

Cele mai bune VPN-uri pentru Comcast Xfinity

Nu toate VPN-urile îți vor îmbunătăți experiența cu Comcast. Am elaborat lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Comcast Xfinity pe baza următoarelor criterii:

 • Nu există jurnalele de activitate ale utilizatorului stocate de către furnizorul VPN
 • Criptare puternică
 • Viteze rapide și lățime de bandă nelimitată
 • Poate ocoli firewall-urile anti-VPN pe site-uri precum Netflix
 • Permite încărcarea de fișiere P2P

Iată cele mai bune opțiuni pentru cele mai bune VPN pentru clienții Comcast:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este unul dintre cei mai buni și mai mari furnizori de VPN cu toate serverele în mai mult de 90 de țări. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN nu este supus niciunei legi de păstrare a datelor și nu păstrează jurnalele adresei dvs. IP sau a conținutului traficului. În general, serverele sunt suficient de rapide pentru a transmite video în format HD și pentru a descărca fișiere mari. Încărcarea de fișiere P2P este permisă. ExpressVPN are unele servere care pot debloca conținutul geo-blocat și pot ocoli interzicerile VPN pe site-uri și aplicații precum Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

ExpressVPN folosește standarde de criptare care să nu poată fi fisurate decât dacă aveți un supercomputer. Chiar și atunci, un atac ar fi capabil să decripteze datele dintr-o perioadă scurtă de timp, datorită secretului perfect integrat. Un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS asigură că niciuna dintre datele dvs. nu scapă vreodată de tunelul VPN criptat.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și anumite routere wifi. Utilizatorilor li se oferă trei conexiuni simultane.

Pro:

 • Criptează tot traficul pentru a preveni interacțiunea și accelerarea ISP
 • Operează servere super-rapide în 22 de locații din SUA
 • Ideal pentru streaming, utilizare privată de internet și torrenting
 • Greu de bătut pe confidențialitate și securitate
 • O aplicație ușor de utilizat care se instalează cu un vrăjitor
 • 24/7 asistență pentru clienți chat live

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune aici, utilizați cuponul de mai jos

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN pentru Comcast Xfinity: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Cu o vastă rețea de server optimizată pentru conexiuni de mare viteză, este perfectă pentru Comcast Xfinity. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut în privința și securitatea. Există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost operează peste 5.700 de servere în peste 89 de țări. Aplicația vă permite să alegeți un server după locație sau după cum intenționați să îl utilizați. Dacă doriți să transmiteți fluxul Netflix, de exemplu, puteți selecta pur și simplu această opțiune, în loc să vă dați seama ce servere funcționează prin încercare și eroare. Amazon Prime și BBC iPlayer sunt printre numeroasele canale pe care CyberGhost le poate debloca.

Furnizorul din România nu păstrează niciun fel de jurnal și folosește criptarea AES de 256 biți pentru a vă proteja datele și a le păstra private de Comcast și de ceilalți ochi induriști. Aplicațiile sunt incluse în protecția împotriva scurgerilor DNS și a unui comutator de ucidere. Protecțiile suplimentare includ funcții anti-urmărire și anti-malware. Vitezele sunt excelente și încărcarea de fișiere P2P este tolerată.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Linux.

Pro:

 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și oferă criptare puternică pentru a ocoli detectarea activității
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat
 • Furnizor la prețuri reduse, cu viteze impresionante de streaming
 • Suport de chat live și fiabil 24/7

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Turcia

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este ușor de utilizat. Un interpret solid cu un preț bun. Bine cu Comcast și cu majoritatea altor site-uri de streaming. Confidențialitatea și securitatea sunt solide. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN operează peste 5.111 servere în 60 de țări. Compania cu sediul în Panama are un istoric dovedit de a nu stoca niciodată jurnalele despre utilizatorii săi VPN. NordVPN vă permite să vedeți distanța și încărcarea curentă a oricărui server pentru a ușura găsirea unuia care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Unele servere pot debloca conținut geo-blocat, cum ar fi Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Alte servere sunt optimizate pentru scopuri specifice, cum ar fi VPN dublu, Tor peste VPN și anti-DDoS.

Nord utilizează criptare de grad militar. Este inclus un comutator de ucidere care va opri traficul pe internet dacă conexiunea VPN scade. Puteți alege să opriți internetul doar pentru anumite aplicații sau întregului dispozitiv. Protecția împotriva scurgerilor DNS și o caracteristică CyberSec fac un pas mai departe pentru a vă proteja împotriva loviturilor și a altor amenințări online. Puteți torrent pe orice server, dar câteva sunt optimizate special pentru transferul de fișiere P2P.

NordVPN creează aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Puteți conecta până la șase dispozitive simultan.

Pro:

 • Criptează tot traficul și ocolește cu ușurință accelerația lui Comcast
 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Bucurați-vă de anonimatul complet fără jurnalele și plățile cu criptocurrency
 • Viteze suficient de rapide pentru a transmite conținut HD fără întreruperi
 • Conectați simultan 6 dispozitive

Contra:

 • Selectarea automată a serverului poate să nu fie cea mai potrivită tuturor cazurilor de utilizare

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere bună a valorii. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu Comcast și cele mai populare site-uri de streaming. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Aplicația nu oferă opțiunea de comutare a serverului. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un furnizor din SUA, dar compania nu stochează niciun fel de jurnal cu privire la modul în care utilizați VPN sau conținutul traficului dvs. de internet. Compania își operează propria rețea de peste 1.300 de servere în peste 75 de locații din întreaga lume. IPVanish nu este la fel de adept ca celelalte VPN-uri din această listă atunci când vine vorba de deblocarea site-urilor de streaming precum Netflix, dar este un favorit în rândul torenterilor și utilizatorilor Kodi care au nevoie de protecție de confidențialitate solidă.

Furnizorul utilizează cel mai înalt nivel de criptare de pe piață. Un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS sunt incluse în aplicații. Puteți, de asemenea, comuta opțiunile pentru obturarea traficului și puteți seta aplicația să vă schimbe adresa IP la intervale specificate.

IPVanish face aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Fire TV. Cinci conexiuni simultane sunt permise.

Pro:

 • Aplicațiile puternice de trafic sunt încorporate în aplicații
 • Se poate înscrie și plăti în mod anonim
 • Interfața este ușor de utilizat cu Kodi și alte sisteme media bazate pe Android
 • Asistența clienților nu este externalizată, o considerație bună de confidențialitate

Contra:

 • Revendicări 24/7, dar biletele pot dura una sau două zile

Scorul nostru:

4 din 5

UTILIZATOR APLICAT DE UTILIZARE: IPVanish este excelent pentru familiile care au nevoie de conexiuni simultane multiple. Funcționează excelent cu Comcast. Rețeaua proprie de servere super-rapide și punctajele notelor de top pentru confidențialitate și securitate. S-ar putea face cu o opțiune de asistență live. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este o creștere rapidă din Suedia. Deși rețeaua sa este puțin mai mică decât celelalte VPN-uri din această listă, nu sacrifică viteza, securitatea sau performanța. PrivateVPN a ocolit interdicțiile VPN și restricțiile geografice la aproape toate site-urile pe care le-am aruncat, inclusiv Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Hulu. Serverele sunt marcate clar pentru a indica dacă Netflix poate fi accesat sau nu.

Tânărul furnizor utilizează standarde de criptare de top-of-line și respectă o politică strictă de jurnal zero. Puteți activa un comutator de oprire pentru a opri traficul să fie trimis prin rețeaua necriptată în cazul în care conexiunea VPN va scădea în orice moment. Protecția împotriva scurgerilor DNS este încorporată în aplicații. PrivateVPN permite încărcarea fișierelor P2P.

PrivateVPN creează aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Puteți conecta până la șase dispozitive simultan.

Pro:

 • Oferă o conexiune securizată, criptată
 • Deblochează Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Aplicațiile nu au funcții avansate, cum ar fi opțiunile de blocare a anunțurilor și a programelor malware

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este constant de încredere. Funcționează bine cu Comcast și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Număr mic de server. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are peste 1.000 de servere în peste 60 de țări și, ca atare, este ideal pentru deblocarea platformelor de streaming blocate în regiune, precum Netflix SUA din străinătate. În general, viteza este suficient de rapidă pentru transmisia în direct HD fără cusur și, întrucât acest serviciu nu are o limită de conectare, sunteți liber să vizionați pe orice dispozitiv doriți.

Acest VPN vă asigură traficul de internet utilizând protecția împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC, criptarea AES de 256 biți și un comutator de oprire. Există, de asemenea, blocarea automată a anunțurilor și scanarea malware, precum și o caracteristică care permite anumitor aplicații să ocolească VPN-ul. Puteți plăti în Bitcoin, Ripple sau Ethereum, dar Surfshark nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica deci nu poți fi urmărit în niciun fel. Nevoie de ajutor? Asistența este disponibilă prin chat live 24/7.

Surfshark oferă aplicații pentru dispozitive iOS, MacOS, Android, Windows și Linux. De asemenea, funcționează cu routere wireless selectate, dar trebuie configurat manual.

Pro:

 • Îți ia în serios securitatea și confidențialitatea
 • Deblochează o gamă largă de servicii de streaming în străinătate
 • Conectați câte dispozitive doriți

Contra:

 • Rețea relativ mică
 • Unele servere mai lente decât altele

Scorul nostru:

4 din 5

STREAM FĂRĂ LIMITE: Surfshark oferă o lățime de bandă nelimitată, deblochează servicii de streaming majore cu ușurință și vă permite să vă protejați toate dispozitivele simultan. Această VPN fără jurnal include chiar și o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot oferă acces la peste 3.000 de servere de mare viteză în peste 70 de țări. Este o VPN extrem de versatilă, capabilă să deblocheze serviciile încăpățânate precum Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer din străinătate fără probleme. Mai mult decât atât, Hotspot Shield are viteze foarte mari, astfel încât veți putea urmări cea mai înaltă calitate posibilă, fără niciun decalaj sau buffer vizibil..

Acest serviciu păstrează activitățile online private prin criptarea de 256 biți, un comutator de oprire și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Dacă doriți, vă puteți conecta automat la VPN oricând utilizați o rețea nesigură sau puteți alege site-uri web care să ocolească VPN-ul în întregime. Hotspot Shield nu înregistrează nicio informație de identificare personală peste durata sesiunii. Asistența pentru clienți pe chat live este disponibilă 24/7 în caz de probleme.

Hotspot Shield are aplicații pentru Windows, iOS, MacOS și Android.

Pro:

 • Pune mai întâi securitatea utilizatorului
 • O mulțime de servere de mare viteză pentru a alege
 • Capacități excelente de deblocare

Contra:

 • Nu are o aplicație Linux
 • Probleme de confidențialitate anterioare

Scorul nostru:

4.5 din 5

STREAMING LAG-FREE: Hotspot Shield are conexiuni fiabile de mare viteză, caracteristici puternice de securitate și aplicații pentru toate sistemele de operare majore. Mai mult, planurile sale includ o garanție generoasă de returnare a sumelor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru Comcast Xfinity?

În general, recomandăm să evitați orice așa-numit VPN gratuit pentru Comcast Xfinity. Aceste servicii sunt mult mai limitate într-o serie de moduri și vă pot agrava experiența generală cu Comcast.

VPN-urile gratuite tind să aibă o selecție limitată de servere foarte congestionate. Adesea, impun limite de date, limitează lățimea de bandă sau te obligă să aștepți într-o coadă înainte de conectare. VPN-urile gratuite îți vor încetini aproape mai mult conexiunea, făcându-le astfel un mijloc contraproductiv de a combate accelerația de lățime de bandă.

Multe VPN-uri gratuite folosesc practici umbroase pentru plata facturilor, inclusiv recoltarea traficului dvs. de internet pentru detalii personale și vânzarea datelor către agenții de publicitate terți. Unii vor injecta reclame în browserul dvs. web, iar unii chiar transportă încărcări malware care vă pot infecta dispozitivul.

Atingeți capacul de date? Un VPN nu vă va ajuta

Lățimea de bandă accelerare și datele de plafonare sunt două practici diferite utilizate de furnizorii de servicii de internet, deși cele două se suprapun în anumite privințe.

Lățimea de bandă accelerare, după cum s-a discutat, încetinește viteza dvs. de internet. În cadrul acestui articol, lățimea de bandă este agitată pentru a descuraja un comportament specific. De exemplu, Comcast a accelerat traficul de internet peer-to-peer pentru a descuraja utilizatorii să descarce fișiere prin BitTorrent. Când vă conectați la un VPN.

Capacele de date limitați numărul total de date pe care le încărcați și le descărcați după ce atingeți un anumit prag. Majoritatea clienților Xfinity au capacități lunare de 1 TB. Spre deosebire de reglarea lățimii de bandă, capacele de date nu se bazează pe modul în care utilizați internetul, ci pe cantitatea de date transmise. Odată ce atingeți plafonul, Comcast vă va percepe automat 10 USD în plus pentru fiecare 50 GB de date suplimentare consumate.

O VPN nu vă poate ajuta să evitați capacele de date. Chiar dacă Comcast nu poate vedea conținutul traficului dvs. sau unde merge în timp ce vă conectați la un VPN, acesta poate monitoriza cantitatea de date care trece prin rețeaua sa. Nu există acest lucru, cu excepția faptului că treceți la un ISP diferit.

Comcast latime de banda accelerare: atunci și acum

Primul caz de accelerare a lățimii de bandă de la Comcast a avut loc în 2006. Compania a instalat hardware în rețeaua sa numită Sandvine. Sandvine a perturbat protocoalele utilizate de rețelele de încărcare a fișierelor peer-to-peer ca BitTorrent, împiedicând clienții Comcast să încarce fișiere. Comcast nu a dezvăluit noua politică clienților. După o anchetă FCC din 2008, comisia a condus că gestionarea rețelei Comcast a fost nerezonabilă și a ordonat compania să înceteze practicile sale discriminatorii.

Comcast a respectat ordinul, dar a atacat-o în instanță. În Hotărârea Comcast Corp. împotriva FCC, Curtea de Apel a D.C. a decis că FCC nu are jurisdicția adecvată pentru a emite o astfel de ordine. Mai târziu în 2008, S-a constatat că în Comcast au fost încărcate aplicații VoIP, precum Skype și Facetime.

În 2010, FCC a emis Ordinul Internet Deschis, care consacra neutralitatea netă a legii. În timp ce Comcast nu a contestat-o ​​niciodată în instanță, ordinul a împiedicat Comcast să reinstaleze reglarea lățimii de bandă pe traficul P2P. De asemenea, compania a eliminat blocarea și accelerarea traficului VoIP.

Cândva în ultima jumătate a anului 2013, Comcast și Verizon au început ambele fluxuri Netflix, rezultând timpi mai lungi de tamponare și video de calitate slabă pentru abonații în bandă largă. Datorită cantității mari de date necesare difuzării fluxurilor video și a popularității crescândă a Netflix, Comcast și Verizon au susținut că sunt profitate. Netflix a argumentat acest lucru și clienții săi au fost discriminați.

În 2014, Comcast și Netflix au ajuns la o tranzacție în care Netflix ar plăti Comcast pentru a pune capăt accelerației. Acordul a fost aranjat în afara instanței, deci nu a fost stabilit un precedent legal. Totuși, a stabilit un precedent în care Companiile de internet plătesc ISP-uri pentru servicii favorabile, legând linia care distinge neutralitatea netă de prioritizarea plătită.

Chiar până în 2018, hijinks-urile Comcast au perturbat internetul clienților. În martie, „navigare protejată” a ISP setează site-uri blocate precum Steam și PayPal.

Comcast a făcut lobby intens în Washington pentru a combate legile care promovează neutralitatea netului. În 2017, și-a văzut eforturile să se împlinească datorită noului președinte FCC, Ajit Pai. Pai a condus la abrogarea a două protecții majore ale consumatorilor: confidențialitatea în bandă largă și neutralitatea netă.

Aproape de sfârșitul anului 2017 și începutul lui 2018, Pai a abrogat și Ordinul Deschis pe Internet, o regulă FCC care impunea ca tot traficul de internet să fie tratat în egală măsură de ISP-uri precum Comcast. Comanda a clasificat ISP-urile în aceeași clasă de afaceri ca utilitățile, ceea ce nu le-a permis ISP-urilor să discrimineze în funcție de modul în care clienții lor foloseau internetul sau ce site-uri, aplicații și servicii pe care le folosesc..

Cu aceste două protecții ale consumatorilor în afara drumului, Abonații Comcast ar trebui să se aștepte ca datele lor de navigare să fie culese și traficul lor să fie accelerat în următoarele luni și ani. Comcast a început deja să lucreze cu alți ISP-uri mari pentru a interzice legile de neutralitate a statului. Dacă sunteți un client Comcast, acum este momentul să investiți într-un VPN.

Cum o VPN împiedică Comcast să vă spioneze

Abrogarea confidențialității în bandă largă permite ISP-urilor precum Comcast să folosească și să vândă datele de navigare și alte informații despre modul în care clienții săi utilizează internetul către terți, stârnind indignare printre avocații de confidențialitate. Deoarece tot ceea ce faceți online trece prin infrastructura de rețea a ISP, Comcast ar putea descoperi informații personale, cum ar fi site-urile web pe care le vizitați, produsele pe care le cumpărați, e-mailuri și mesaje text, postări de social media și interogări de căutare. Acesta poate apoi să ia toate aceste informații și să le vândă unui terț, cum ar fi o rețea de publicitate sau un broker de date.

Acest lucru permite Comcast să se „duble”, ceea ce înseamnă că câștigă bani din plata dvs. pentru un abonament și prin vânzarea datelor de navigare.

Un VPN oprește aceste practici de colectare a datelor full stop. În timp ce sunteți conectat la VPN, tot traficul dvs. de internet este criptat pe măsură ce trece prin rețeaua și serverele Comcast. Deoarece Comcast nu îl poate decripta, nu există informații utile pentru a le colecta. Și pentru că toate aceste date se duc pe serverul VPN înainte de a fi trimise la destinația finală, Comcast nu poate urmări ce site-uri vizitați. Doar asigurați-vă că alegeți o VPN bună, cum ar fi cele recomandate mai sus, cu o criptare puternică și protecție împotriva scurgerilor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 24

Adblock
detector