7 cele mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie și unele de evitat

Cel mai bun vpn pentru Marea Britanie
Există multe motive pentru a utiliza o VPN în Regatul Unit, ar putea fi accesul la conținut geo-blocat, cum ar fi US Netflix în Marea Britanie sau BBC iPlayer atunci când călătoriți în afara Regatului Unit. Utilizarea VPN este, de asemenea, populară pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor de internet împotriva hackerilor, furnizorilor de internet, agenților de publicitate sau chiar a guvernelor care aduc amene..

În noiembrie 2016, publicul britanic s-a trezit la Legea privind puterile investigative, care legaliza supravegherea tuturor rezidenților cu puțină supraveghere. Acest lucru înseamnă că activitatea dvs. online este acum supusă unei analize intense de către agențiile guvernamentale care sunt capabile să urmărească orice și tot ceea ce faceți pe web. Încă un motiv pentru a utiliza un VPN în Marea Britanie.

Dacă nu doriți să citiți restul acestui articol, iată un rezumat al VPN-urilor noastre recomandate pentru Regatul Unit

Le-am găsit pe cele mai bune 7 VPN-uri din Marea Britanie:

 1. ExpressVPN Cel mai bun VPN pentru Marea Britanie. Vitezele mari și caracteristicile de securitate. Funcționează cu BBC iPlayer, Netflix, SkyGo și cele mai multe alte servicii de streaming TV din Marea Britanie și internaționale. Garanția de returnare a banilor de 30 de zile v-ați acoperit.
 2. CyberGhost Cea mai bună alegere bugetară care nu vă va permite să reduceți viteza și securitatea. Funcționează bine pentru streaming.
 3. NordVPN Un bun cu totul bun. Scor bine pentru viteză, securitate și capacitatea de a debloca site-uri de streaming din Marea Britanie și internaționale.
 4. IPVanish Un utilizator preferat de Kodi și Amazon Fire Stick, aplicații ușor de utilizat și nu păstrează jurnalele.
 5. VyprVPN Securitate puternică, viteze bune. Poate debloca o mulțime de conținut de streaming din Marea Britanie.
 6. Surfshark Un furnizor axat pe securitate, suficient de rapid pentru streaming fără lag și care poate debloca unele dintre cele mai populare servicii de streaming britanic.
 7. Scutul Hotspot Acest VPN deblochează cu ușurință serviciile populare britanice în străinătate. Mai important, oferă, de asemenea, viteze ridicate și o gamă largă de caracteristici de securitate.

Din motivele de mai sus, este mai bine să utilizați un VPN în timp ce accesați internetul în Marea Britanie. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul care curge către și de pe dispozitivul dvs. prin tunelarea acestuia printr-un server intermediar. Acest lucru adaugă un strat de confidențialitate și securitate - ceea ce face extrem de dificilă pentru sintonizatori.

Un VPN este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru accesarea conținutului local în străinătate. Expatiații și turiștii britanici pot utiliza un VPN pentru a viziona canale precum Sky, BBC și BT Sport, chiar dacă sunt prezenți fizic în Asia sau America Latină. Tot ce trebuie să facă este să se conecteze la serviciul lor VPN, să selecteze un server cu sediul în Marea Britanie și să facă clic pe „conectați”..

Odată stabilită conexiunea, site-ul gazdă va presupune că sunteți în Marea Britanie - deschizând astfel conținut anterior indisponibil.

Cele mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie

Lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie se bazează pe următorii factori

 • Viteza și fiabilitatea serviciului
 • Parametri puternici de criptare
 • Fără jurnalele de utilizare
 • Deblochează conținutul geo-restricționat cu ușurință
 • Servere în Marea Britanie, astfel încât să vă puteți conecta la conținut local în străinătate, cum ar fi BBC iPlayer
 • Aplicații pentru Android și Telefon / iOS

Pe baza criteriilor de mai sus, acestea sunt alegerile noastre de top:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblochează conținutul Regatului Unit testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este unul dintre serviciile VPN de top din cauza unei abordări primare a clienților, a vitezei de aprindere rapidă, a timpului de oprire minim și a unei rețele mari de servere..

Compania operează peste 3.000 de servere distribuite în 94 de țări, cu conexiuni rapide și eficiente la toate și diverse. Există cinci locații în Marea Britanie - ideale pentru rezidenții țării care călătoresc peste hotare și care doresc să acceseze conținut local precum BT Sports, Sky și BBC iPlayer.

ExpressVPN nu stochează jurnalele de trafic. Cu toate acestea, extrage câteva informații minime, cum ar fi data (nu ora) de conectare, alegerea locației serverului și lățimea totală de bandă folosită. Adresa dvs. IP individuală nu este înregistrată în niciun caz, astfel încât serviciul nu vă va putea identifica.

Mai mult, compania are sediul în Insulele Virgine Britanice - din jurisdicția autorităților britanice. Prin urmare, datele dvs. nu sunt expuse riscului.

Cu toate acestea, dacă sunteți încă incomod cu privire la reținerea de metadate, atunci un factor liniștitor este faptul că serviciul nu va înregistra niciodată adresa dvs. IP individuală. În plus, vă puteți înscrie printr-un cont de e-mail al arzătorului și să plătiți prin Bitcoin - în acest fel confidențialitatea și anonimatul dvs. sunt asigurate.

ExpressVPN folosește AES-CBC de 256 biți ca standarde de criptare, precum și autentificare HMAC și secret secret perfect. Este inclus un comutator de ucidere pe internet, denumit blocare de rețea, ceea ce înseamnă că tot traficul web va fi oprit temporar dacă conexiunea scade în mod neașteptat.

Serviciul este capabil să deblocheze conținut geore-restricționat pe Netflix fără probleme. Este compatibil atât cu Hulu, cât și cu BBC iPlayer și acceptă torenting.

Există aplicații pentru Android și iOS, precum și clienți desktop pentru Windows, MacOS și Linux.

Pro:

 • Un prestigios performant pentru Marea Britanie
 • Viteze de streaming rapide și capabile să deblocheze cele mai populare site-uri geo-blocate
 • Caracteristici de confidențialitate și securitate
 • Aplicații pentru toate platformele care sunt o bucurie de a utiliza
 • Suportul de chat 24 de ore din 7 de către personal cu cunoștințe este revigorant

Contra:

 • Nu este ieftin, așa că utilizați cuponul de mai jos pentru o reducere

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU Marea Britanie: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere super rapidă și fiabilă care deblochează toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Sky Go și multe altele. Securitate și confidențialitate de cea mai bună clasă, cu criptare AES de 256 biți, nu păstrează jurnalele browserului, nu protejează comutatorul și uciderea. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Iată recenzia noastră aprofundată a ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks UK ContentTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are sediul în România, ceea ce înseamnă că nu este supus legilor de păstrare a datelor obligatorii. Firma adaugă că nu are deloc logistic comportamentul utilizatorului și nici obiceiurile de navigare. Cu toate acestea, a fost achiziționată recent de o firmă din Marea Britanie, astfel încât să poată schimba lucrurile. Vom actualiza articolul dacă vom auzi mai multe pe acest front.

Există peste 5.600 de servere distribuite în întreaga lume, cu peste 700 dintre ele doar în Marea Britanie. Prin urmare, expatriații britanici și turiștii care călătoresc peste hotare nu vor găsi nicio problemă în accesarea conținutului local. Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, Linux și iOS, cât și pentru suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Serviciul funcționează cu cele mai populare site-uri de streaming, inclusiv cu BBC iPlayer.

Standardele de criptare sunt stricte. CyberGhost Pro utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, împreună cu tastele RSA de 2,048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Aceasta înseamnă că este în top-ul VPN-urilor atunci când se bazează pe o criptare robustă.

Există, de asemenea, un comutator pentru uciderea internetului, ceea ce înseamnă că traficul web va fi oprit dacă conexiunea scade pe neașteptate.

Pro:

 • Operează peste 700 de servere în Marea Britanie
 • Alegere de valoare bună cu o mulțime de servere din Marea Britanie
 • Furnizor la prețuri reduse, cu viteze impresionante de streaming
 • Configurație minimă necesară
 • Securitate bună și nu stochează jurnalele de activitate ale utilizatorilor

Contra:

 • Setări mai puțin avansate decât unele VPN-uri

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este o alegere excelentă pentru începători Bună în confidențialitate. Transmite video video în mod fiabil cu majoritatea serviciilor de streaming. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNUnblocks UK ContentTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un alt serviciu care aplică o adevărată politică zero jurnal-uri - prin urmare, nu există nicio reținere a datelor referitoare la sesiunile de utilizator, trafic sau timestamps.

Această decizie a dus la încercări eșuate ale agențiilor străine de a extrage datele utilizatorilor de pe serverele sale. NordVPN a primit în trecut cereri de informații, dar pur și simplu a ridicat din umeri, spunând că nu există nici o modalitate posibilă de a se conforma. Autoritățile au confiscat, de asemenea, serverele într-o singură instanță, dar nu au reușit să ofere informații utile.

Compania operează peste 5.700 de servere în 60 de țări, ceea ce o face o alegere robustă pentru orice este ceea ce doriți să faceți online - jocuri, streaming video sau descărcare. 650 dintre aceste servere sunt prezente în Marea Britanie, astfel încât blocarea unei conexiuni adecvate nu va fi o problemă.

NordVPN operează servere optimizate pentru anti-DDoS, streaming video, VPN dublu, Tor peste VPN și IP dedicat - care garantează viteze rapide, criptare puternică și confidențialitate.

Este capabil să depășească interdicția Netflix VPN cu ușurință, precum și să deblocheze conținut de la Hulu și BBC iPlayer.

NordVPN utilizează standardul de criptare a protocolului AES de 256 biți, implicit, cuplat cu tastele SSL de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată. Un abonament unic acordă acces la șase dispozitive - cu suport pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Operează 650 de servere în Marea Britanie
 • Deblochează cele mai populare site-uri de streaming, de ex. Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Capabil să selecteze doar locațiile serverului, dar nu și servere specifice

Scorul nostru:

4.5 din 5

BUNA VALOARE: NordVPN este o alegere bună. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu streamingul. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Aplicația nu oferă opțiunea de comutare a serverului. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks UK ContentTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are sediul în SUA și, prin urmare, nu este supus legilor britanice privind păstrarea datelor. În plus, are o politică declarată de a nu stoca niciun jurnal de trafic de internet sau metadate. Singura dată când păstrează informații este când un cont este înregistrat pentru prima dată. După aceea, istoricul de navigare este păstrat ascuns.

IPVanish încorporează standarde robuste de criptare, ceea ce înseamnă că ochii induriști, precum NSA și hackerii sunt ținuți la distanță. Utilizează criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei de 2.048 biți DHE-RSA cu un secret perfect înainte.

Există un comutator de interzicere a internetului încorporat în arhitectura sistemului, ceea ce înseamnă că traficul va fi oprit temporar dacă conexiunea scade din senin. Serverele sunt optimizate pentru viteză, stabilitate și securitate - peste 1.300 dintre ei răspândiți în 75 de locații din întreaga lume, inclusiv 89 de servere din Marea Britanie..

IPVanish nu deblochează conținut geore-restricționat pe Netflix sau Hulu, dar face lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer. Există aplicații pentru iOS și Android, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

IPVanish este o alegere excelentă pentru Kodi, deoarece permite utilizatorilor să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este, de asemenea, prietenoasă cu telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse. Este, de asemenea, un VPN ușor de instalat pe Fire Stick-ul Amazon.

Pro:

 • Operează 89 de servere în Marea Britanie, excelent pentru deblocarea celor mai populare spectacole din Marea Britanie
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță
 • Politica fără jurnal și securitate solidă

Contra:

 • Adesea se luptă cu Netflix și Hulu
 • Nu există suport real de chat live

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea de servere mare. Un favorit printre utilizatorii de Kodi și Amazon Fire Stick, care lovește și el semnele cu BBC iPlayer. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Grozav pentru familii. 7 zile Garantie de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPNUnblocks UK ContentTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN afirmă că stochează unele date despre utilizator, în special „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți folosiți.”

Dar insistă asupra faptului că toate aceste informații sunt păstrate doar pe servere timp de 30 de zile și sunt utilizate doar pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor. VyprVPN adaugă că nu există nicio modalitate de a determina detalii exacte despre traficul web sau conținutul comunicațiilor.

VyprVPN este o alegere populară pentru rezidenții britanici care vizitează China, deoarece este în măsură să evite marea firewall. Ceea ce înseamnă asta este că mii de ingineri numiți de guvern care lucrează non-stop nu au reușit să-i blocheze operațiunile. Aceasta este cu siguranță o realizare, care ar trebui să o propulseze în standardul de aur al VPN-urilor.

Compania deține și administrează centre de date întregi, care optimizează viteza și stabilitatea conexiunilor. Tot traficul este securizat prin protocolul OpenVPN, criptare AES de 256 biți, taste RSA de 2.048 biți fără secret secret înainte și autentificare SHA256.

VyprVPN include în mod implicit un comutator de ucidere a internetului, ceea ce înseamnă că traficul de internet va fi oprit temporar dacă conexiunea scade.

O versiune premium a pachetului permite accesul la protocolul Chameleon ™, care schemează metadatele OpenVPN, astfel încât inspecția profundă a pachetelor nu o poate recunoaște.

Există peste 700 de servere, inclusiv câteva în Londra - deși compania nu spune câți sunt în total. Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

VyprVPN poate debloca conținut pe Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Pro:

 • Funcționează servere în Marea Britanie
 • Capabilități mari de deblocare, chiar funcționează bine în China
 • Conexiuni stabile și rapide cu aplicații sigure

Contra:

 • Structura prețurilor pe două niveluri poate fi confuză - opțiuni mai ieftine mai sus
 • Utilizatorii de putere ar prefera mai multe opțiuni de configurare
 • Am prefera să păstrăm mai puține date

Scorul nostru:

4 din 5

PERFORMER SOLID: VyprVPN este ușor de utilizat. Funcționează bine cu BBC iPlayer și cu alte servicii de streaming populare. Ușor de utilizat, dar un pic scump. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră aprofundată despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkdeblochează conținutul Regatului Unit Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este o VPN conștientă în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea, care are sediul în Insulele Virgine Britanice, o locație fără legi obligatorii de păstrare a datelor. Îți asigură traficul folosind criptarea de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor WebRTC, DNS și IPv6 și un comutator de oprire, dar mai important., Surfshark nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica. Puteți plăti într-una din cele trei criptomonede diferite pentru un strat suplimentar de anonimat. Asistența 24/7 este disponibilă prin chat-ul live.

Acest serviciu oferă acces la peste 1.000 de servere de mare viteză în peste 60 de țări, inclusiv în Marea Britanie. Fără limită de conexiune, lățime de bandă nelimitată și posibilitatea de a debloca platforme de streaming majore precum BBC iPlayer și All 4, acest serviciu este ideal pentru oricine dorește să transmită flux, torrent sau navigat în siguranță în afara Regatului Unit..

Surfshark oferă aplicații pentru MacOS, iOS, Windows, Android și Linux. Configurația manuală este necesară pentru utilizarea cu routere wireless.

Pro:

 • Protecții puternice de securitate și confidențialitate
 • Vitezele solide
 • Număr nelimitat de conexiuni

Contra:

 • Mai puține servere decât unii dintre rivalii săi
 • Unele viteze lente

Scorul nostru:

4 din 5

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

STREAM SAFELY ON-THE-GO: Surfshark deblochează o mulțime de platforme de streaming britanice și vă permite să vă asigurați toate dispozitivele simultan, ceea ce înseamnă că puteți viziona ceea ce doriți, unde doriți. Cel mai bun dintre toate, acest VPN include o garanție de returnare de 30 de zile.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspotdeblochează conținutul Regatului Unit Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

  Scutul Hotspot oferă mai multe caracteristici de securitate puternice, inclusiv criptarea de 256 biți, protecția IPv6 și DNS împotriva scurgerii și un comutator de ucidere. Utilizatorii pot permite, de asemenea, anumite site-uri web să ocolească VPN-ul sau să configureze aplicațiile pentru a se conecta automat ori de câte ori utilizați o rețea wifi nesigurată. Această VPN nu înregistrează date de utilizator identificabile după terminarea sesiunii. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live în caz de probleme.

  Cu peste 3.000 de servere care acoperă peste 70 de țări, Hotspot Shield facilitează accesul la serviciile blocate în regiune în străinătate. De fapt, chiar deblochează notoriu platformele de streaming incorecte, cum ar fi Netflix UK și BBC iPlayer. Nici nu trebuie să vă faceți griji în privința întârzierii sau a tamponării, deoarece viteza Hotspot Shield este suficient de rapidă pentru a transmite în mod impecabil video în direct HD.

  Hotspot Shield are aplicații Windows, Android, iOS și MacOS.

  Pro:

  • Deblochează platforme precum BBC iPlayer fără probleme
  • Viteze suficient de mari pentru transmisia în direct HD
  • O gamă bună de caracteristici de securitate

  Contra:

  • Fără suport Linux
  • Înregistrare spotty privind confidențialitatea

  Scorul nostru:

  4.5 din 5

  VERSATILĂ ȘI SIGURĂ: Hotspot Shield oferă performanțe solide pe tot parcursul, cu conexiuni rapide, fiabile, caracteristici puternice de securitate și o capacitate excelentă de deblocare. Este inclusă o garanție de returnare de 45 de zile.

  Citiți recenzia noastră completă despre Hotspot Shield.

  Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

  Opțiuni VPN gratuite

  Există întotdeauna opțiunea de a vă stabili pentru o VPN gratuită dacă sunteți doar în căutarea unei soluții rapide.

  Dar serviciile VPN gratuite nu oferă cu siguranță aceeași experiență ca și cele plătite. De obicei, există doar unul sau două servere la care vă puteți conecta. Parametrii de criptare sunt slabi, deci nu presupuneți că conexiunea dvs. va fi optimizată pentru confidențialitate și securitate. Și cel mai probabil va exista o placă de date, ceea ce înseamnă că conexiunea dvs. se poate încheia dacă transmiteți video prea mult timp.

  Recomandarea noastră este de a evita astfel de furnizori. Nu există niciun prânz gratuit - VPN-urile gratuite monetizează prin introducerea agresivă a cookie-urilor de urmărire, monitorizarea tiparelor dvs. de navigare și vânzarea datelor către agenții de publicitate terți. Există un risc real de infecție cu malware - ceea ce poate duce la pierderea de date și o procedură dureroasă de recuperare a dispozitivului.

  VPN-urile de evitat

  Este clar că unul dintre factorii principali ai opțiunii pentru VPN este asigurarea vieții private și garantarea anonimatului. Așadar, atunci când unele companii optează de bună voie să sacrifică etica, transmitând datele utilizatorilor, este mai bine să le lase în pace.

  Iată două astfel de servicii VPN pe care credem că ar trebui să le ții la dispoziție:

  1. PureVPN

  Cunoscuta companie VPN PureVPN și-a unit recent forțele cu FBI pentru a ajuta la arestarea lui Ryan Lin, un utilizator PureVPN acuzat de șantajare online și tentative de extorsiune la o femeie de 24 de ani fără nume.

  Agenția de aplicare a legii din SUA a intrat în acțiune după ce aceste acuzații tulburătoare au ieșit la iveală. Ei au putut să urmărească rădăcina activității înapoi către un VPN - Ryan a crezut că va ajuta la acoperirea pieselor sale. Dar PureVPN, în ciuda faptului că avea o politică „fără jurnal”, a fost capabil să-l identifice pe Ryan și să-i predea informațiile personale.

  2. HolaVPN

  Hola, bazată pe Israel, care a fost o extensie populară VPN pentru Chrome, care odată a lăudat peste 50 de milioane de utilizatori, a profitat de masa sa critică pentru a-și transforma în mod involuntar utilizatorii într-un botnet masiv.

  Dacă aveți instalat HolaVPN, atunci o parte din lățimea de bandă a internetului dvs. a fost scapată în scopuri ilegale, cum ar fi atacurile de refuz de serviciu (DDoS). De asemenea, ar fi putut fi folosit pentru accesarea conținutului protejat de drepturi de autor sau imagini cu abuzuri asupra copiilor.

  Evitați-l cu orice preț.

  Utilizează un VPN legal în Marea Britanie?

  În linii mari, este perfect legal să folosești un VPN în Marea Britanie. Nu există nicio legislație specifică care să o interzică în mod direct. Cu toate acestea, încalci legile dacă folosești un VPN pentru a te angaja în activități ilegale, cum ar fi vânzarea de droguri online sau încărcarea de pornografie pentru copii.

  Legate de: Utilizarea unei VPN este legală sau ilegală? Este VPN sigur de utilizat? Iată ce trebuie să știți

  Libertățile de internet din Marea Britanie sunt amenințate?

  Marea Britanie a avut o istorie a activismului politic de stânga, exemplificat de faptul că Partidul Muncii este o forță politică dominantă în țară, dar legislația recentă privind confidențialitatea și supravegherea are o natură orwelliană..

  În noiembrie 2016, Parlamentul britanic a adoptat Legea privind puterile de investigație, cunoscută și colocvial sub numele de „Carta Snoopers”. Acesta acordă agențiilor de informații britanice și poliției puteri de supraveghere de anvergură - legalizând metodele de snooping despre care The Guardian spune că sunt „de neegalat de oricare altă țară din Europa de Vest sau chiar de SUA”.

  Acesta este un gând înspăimântător.

  Este o părere de lungă durată că agențiile de securitate naționale din SUA și Marea Britanie - NSA și GCHQ - au un istoric de partajare a coluziilor și a informațiilor. Așadar, este probabil ca majoritatea, dacă nu toate, supravegherea rezidenților din Marea Britanie să fie partajată și cu alte guverne occidentale.

  La acea vreme, denunțătorul ANSA, Edward Snowden, a tweetat: „Marea Britanie tocmai a legalizat cea mai extremă supraveghere din istoria democrației occidentale. Merge mai mult decât multe autocrații ”.

  Noul act obligă ISP-urile și firmele de telecomunicații să stocheze istoricul de navigare web pentru toată lumea timp de un an și să furnizeze date către agențiile guvernamentale printr-un motor de căutare cunoscut sub numele de filtru de solicitare..

  Accesul la acest motor de căutare este la discreția agențiilor de poliție și de securitate - fără nici o supraveghere judiciară de niciun fel. Acest lucru înseamnă că guvernul poate viza anumite grupuri rasiale / etnice, iar activitatea nu va deveni niciodată parte a vreunei înregistrări publice sau va fi supusă controlului.

  Alte elemente cheie ale acestui proiect de lege sunt:

  GCHQ poate utiliza colectarea în masă a datelor cu privire la bunurile personale ale persoanelor care nu sunt acuzate de infracțiuni, dar ale căror date au fost colectate dintr-un număr mare de dispozitive dintr-o zonă vizată. Companiile trebuie să decripteze datele la cerere. Companiile trebuie să anunțe guvernul înainte de lansarea noilor funcții de securitate. Agențiile de informații precum GCHQ pot intra în dispozitivele cetățenilor.

  Fostul secretar britanic de origine Amber Rudd a lăudat Carta Snoopers, afirmând că este o „legislație de lider mondial, cu transparență fără precedent și protecție substanțială a confidențialității”.

  Am dori să fumăm din ce fumează.

  Dar aceasta nu este singura problemă. Agențiile de securitate din Marea Britanie colectează date în mod ilegal de aproape două decenii înainte de adoptarea acestui proiect de lege. MI5, MI6 și GCHQ au fost grav mustrate de o instanță britanică pentru angajarea într-un „regim ilegal” de urmărire a datelor de comunicații, cum ar fi utilizarea telefonului și a web-ului și alte informații confidențiale..

  Practic, Carta Snoopers legitimează pur și simplu un proces care se desfășoară de la sfârșitul anilor 90, cu excepția faptului că puterile acordate agențiilor sunt mult mai ample și mai vaste decât oricând înainte.

  Este de la sine înțeles că rezidenții din Marea Britanie ar trebui să fie extrem de precauți de aceste evoluții. Pentru a vă proteja de agențiile de informații snoopy, vă recomandăm să optați pentru o VPN pentru a eluda Carta Snoopers.

  O altă preocupare care se poate manifesta în viitorul apropiat este reglementările propuse pe internet de actualul guvern conservator. Carta Snoopers monitorizează pur și simplu activitatea dvs. fără a pune nicio restricție asupra a ceea ce puteți accesa sau spune online. Noul proiect de lege va încerca să facă acest pas mai departe, permițând guvernului să decidă ce poate și ce nu poate fi publicat pe web.

  „Unii oameni spun că nu este de competența guvernului să reglementeze când vine vorba de tehnologie și internet”, se arată în manifestul propus. „Nu suntem de acord”.

  Legislația face parte dintr-o încercare de a forța companiile tehnologice să construiască în aer liber în aplicații de comunicare criptate, cum ar fi WhatsApp și Telegram. În mod evident, aceasta va ajuta guvernul să urmărească mișcările și comunicațiile teroriste - dar va avea dublul efect de a compromite confidențialitatea cetățenilor care respectă legea.

  Internetul Marii Britanii este clasat în prezent drept gratuit în Raportul Freedom on the Net 2016, compilat de organismul de advocacy Freedom House. Dar ramificările pe termen lung ale Cartei Snoopers și a legislației noi sunt încă neclare. Este o posibilitate puternică să vedem libertatea internetului ofilit în anii următori, forțând o degradare a acestui statut.

  Vizionarea televiziunii britanice în străinătate cu un VPN

  Pentru a viziona televizorul britanic în străinătate, veți avea nevoie de un VPN care vă poate oferi o adresă IP britanică. Nu toate VPN-urile funcționează cu toate serviciile de streaming și Smart DNS și alte servicii proxy non-VPN vor funcționa cu greu. În cadrul testării noastre ExpressVPN funcționează cu toate serviciile majore din Marea Britanie TV.

  • Cum să urmărești BBC în străinătate cu un VPN
  • Cum să urmăriți ITV-ul în străinătate
  • Cum să urmărești Canalul 4 în străinătate
  • Cum să urmărești Sky Go în străinătate
  • Cum să te uiți acum la TV în străinătate
  Brayan Jackson
  Brayan Jackson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me

  About the author

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 62 = 68

  Adblock
  detector