7 cele mai bune VPN-uri pentru Mexic în 2020

Cele mai bune VPN-uri pentru Mexic

Oamenii care locuiesc în Mexic, pleacă în vacanță în țară sau intenționează să vă mutați acolo în viitorul apropiat pot beneficia de o conexiune stabilă a rețelei virtuale virtuale (VPN). Acest lucru vă ajută să păstrați Activitate internet privată, torrenting sau deblocare a unui fascicul de site-uri media cu restricții geo-restricționate cum ar fi US Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și multe altele.

În plus, dacă sunteți cetățean mexican și intenționați să călătoriți în afara țării, un VPN vă poate permite să accesați tot ceea ce doriți acasă, inclusiv Netflix Mexic, canale locale precum Televisia, Canal 5 și Azteca 7, precum și servicii bancare online.

Acoperim mult teren pentru fiecare dintre furnizorii de mai jos, dar în cazul în care sunteți scurt la timp, iată un rezumat al celor mai bune alegeri ale noastre.

Acestea sunt cele mai bune 7 VPN-uri pentru Mexic:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru Mexic! Vastă rețea de servere super rapide pe tot globul, inclusiv servere din Mexic. Excelent pentru streaming și descărcare. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Alegerea bugetului. Aplicații prietenoase pentru începători și rentabile.
 3. NordVPN Bun pentru toate tipurile, excelent pentru deblocarea conținutului. Rapid și sigur.
 4. IPVanish Viteze bune, preferate de utilizatorii Kodi.
 5. Surfshark Un furnizor axat pe securitate, cu viteze decente și o politică fără jurnaluri.
 6. Scutul Hotspot Caracteristici de securitate solide, viteze mari și capacitate excelentă de deblocare.
 7. PrivateVPN Bun pentru deblocarea majorității serviciilor de streaming.

Dacă nu știți ce este o VPN, atunci nu vă faceți griji. Software-ul configurează un tunel criptat care direcționează tot traficul de internet către și de pe dispozitiv prin intermediul unui server intermediar într-o locație la alegere. Aceasta maschează adresa dvs. IP și face să pară că vă aflați în localitatea aleasă, de aici capacitatea de a debloca conținutul geo-restricționat. Mai mult decât atât, aspectul de criptare este o caracteristică extrem de ușoară, ceea ce face aproape imposibil pentru hackeri sau agenții guvernamentale să se dezvăluie de comportamentul dvs. online.

Furnizorii VPN pe care îi recomandăm în acest articol oferă o mare varietate de locații server. Aceasta înseamnă că este posibil să obțineți o adresă IP din Mexic, chiar dacă sunteți în prezent în SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, Canada, India, China, Hong Kong, Franța, Suedia, Norvegia, Japonia sau oriunde altundeva în lume.

Vezi si: Cum să obțineți o adresă IP mexicană

Cele mai bune VPN-uri pentru Mexic

Serviciile VPN sunt foarte publicitate pe internet, dar este nechibzuit să le plasăm pe toate într-o singură categorie.

Pentru a face lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Mexic, furnizorii trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 • Include o rețea largă de servere din întreaga lume, inclusiv opțiuni în Mexic
 • Deblochează serviciile de streaming geo-restricționate fără probleme
 • Oferă un produs rapid și de încredere, cu timp redus sau inactiv
 • Utilizează parametri stricți de criptare, astfel încât locația dvs. rămâne ascunsă în orice moment
 • Permite mai multe conexiuni simultane
 • Oferă asistență clienți de top

1. VPN Express

ExpressVPNIanuarie 2020 Lucrări în Mexic Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN se situează în partea de sus a listei recomandate datorită standardelor sale de criptare de calitate militară, vitezei rapide și unei rețele globale cuprinzătoare.

Acest furnizor oferă peste 3.000 de servere pentru a alege dintre 94 de țări din întreaga lume, inclusiv opțiuni în Mexic. Înregistrarea sa în Insulele Virgine Britanice înseamnă că nu este supusă legilor privind păstrarea datelor impuse de stat.

ExpressVPN deblochează în mod fiabil o varietate de servicii media cu restricție geo-restricționată, incluzând US Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN și multe altele. Așa cum am menționat anterior, acest furnizor este cunoscut pentru viteza rapidă aprinsă. O prestație suplimentară este o asistență continuă prin intermediul unei opțiuni de chat live.

ExpressVPN folosește standarde de securitate de clasă mondială, inclusiv criptare AES de 256 biți, care este adesea denumită „grad militar”. Caracteristicile suplimentare includ un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerilor DNS, astfel încât informațiile dvs. rămân în siguranță în tunelul criptat..

Acest furnizor stochează doar metadate care nu identifică, iar adresele IP nu sunt înregistrate. Oferă aplicații ușor de utilizat pentru Android și iOS, precum și o versiune curată pentru desktop pentru Windows și MacOS. Un abonament unic permite trei conexiuni simultane.

Pro:

 • Peste 3.000 de servere super-rapide care operează în peste 90 de țări
 • Capabilități excelente pentru deblocarea conținutului geo-blocat
 • Suficient de rapid pentru a reda video HD fără buffering
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Asistență pentru clienți live chat - 24/7

Contra:

 • Configurația avansată pentru utilizatorii de putere este puțin limitată

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU MEXICO: ExpressVPN este cea mai bună alegere. Rețea uriașă de servere - inclusiv servere din Mexic - optimizată pentru conexiuni de mare viteză. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Deblochează site-urile de streaming cu care alte VPN au probleme. Garanția de restituire a banilor fără 30 de zile nu este înapoi.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

România-sediul CyberGhost a depus un efort concertat pentru a-și îmbunătăți calitatea serviciilor după ce a fost achiziționată de Crossrider, o firmă israeliană înregistrată în Marea Britanie, în a doua jumătate a anului 2017. CyberGhost oferă peste 5.700 de servere în peste 89 de țări, inclusiv aproximativ 40 în Mexic.

Aplicația CyberGhost vă poate ajuta să alegeți un server pentru a debloca servicii specifice, precum US Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Trebuie doar să selectați modul Deblocare streaming în ecranul principal și să alegeți platforma dvs..

Acest furnizor oferă criptare de 256 biți, secret perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecție împotriva scurgerii DNS prin caracteristici de securitate. Acestea sunt protocoale de vârf, deci nu există griji pe acest front.

Înregistrarea CyberGhost în România înseamnă că nu este obligatoriu prin lege să stocheze date despre utilizatori. Creează acest lucru cu o politică internă de a nu înregistra nicio adresă IP sau alte date ale utilizatorilor care indică o activitate web specifică. Funcțiile suplimentare de securitate includ un blocant de anunțuri, apărare anti-malware și anti-urmărire.

Puteți accesa serviciul pe Android, iOS, Windows, MacOS și Linux. În acest moment, un singur abonament permite conectarea a șapte dispozitive în același timp.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 5.700 de servere în peste 89 de țări
 • Transmite video HD fără probleme
 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și oferă criptare puternică pentru a ocoli detectarea activității
 • Unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost are o configurație simplă. Funcționează bine în Mexic. O opțiune bună dacă căutați o conexiune rapidă, fiabilă și o interfață ușor de utilizat. Include garanție de înapoiere de 45 de zile.

Iată recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Panama-sediul central NordVPN a generat cu atenție o reputație axată pe confidențialitate, datorită unei adevărate politici „zero-log-uri”. Furnizorul rulează o rețea de peste 5.000 de servere pe 60 de țări, Mexic găzduind 10. Conectarea la un server din Mexic sau orice altă parte a lumii este un proces fără probleme.

NordVPN este puternic concentrat pe fluxul media și deblocarea fluxurilor geore restricționate. Deblochează cu ușurință site-uri precum US Netflix, HBO, Amazon Prime Video, ESPN, Sky, Sling TV și multe altele.

Personalizarea acestui furnizor este un costum deosebit de puternic. Utilizatorii pot selecta servere optimizate pentru anumite funcții, inclusiv streaming video HD, VPN dublu și Tor peste VPN. Versiunea pentru desktop include un primer despre cum să găsești cele mai bune servere de utilizat pentru anumite sarcini, cum ar fi deblocarea Netflix.

NordVPN nu stochează nicio informație despre utilizator - aceasta este politica zero-jurnal la care am făcut referire mai devreme în mini-revizuire, astfel încât nu preconizăm nicio îngrijorare în privința confidențialității. Standardele de securitate sunt la fel de robuste - NordVPN folosește criptarea de 256 biți, protocolul OpenVPN, un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerii DNS.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Un plan de bază permite conectarea simultană a șase dispozitive.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 5.000 de servere în 60 de țări
 • Deblochează cele mai populare servicii de streaming geo-blocat
 • Criptare de 256 biți de grad militar pentru confidențialitate excelentă
 • Poate conecta 6 dispozitive simultan cu pachetul de bază
 • Chat-ul în direct 24/7 vă poate ajuta să începeți

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este un pic neplăcută comparativ cu alți furnizori, ar putea face cu o actualizare a tabloul de bord

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere bună a valorii. Cu o gamă largă de servere din Mexic, aceasta este o opțiune bună, care deblochează mai ușor regiunile geo-blocate. Credențe excelente de confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish obține puncte cu privire la confidențialitate, viteză și asistență clienți de top. În prezent, acest furnizor oferă peste 1.000 de servere distribuite în 60 de țări, inclusiv cinci în Mexic.

IPVanish are sediul în SUA, ceea ce poate fi un motiv de îngrijorare în rândul utilizatorilor centrați în confidențialitate. Dar este una dintre puținele companii VPN care aleg să opereze întreaga sa rețea de servere independent, în loc să închirieze sau să externalizeze. Aceasta înseamnă că are un control complet asupra traficului care circulă prin serverele sale. Un nivel suplimentar de securitate este faptul că IPVanish nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât nu are nimic de împărtășit în primul rând.

IPVanish este un favorit cunoscut alături de torrentere și utilizatorii Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este telecomandată pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse. Funcționează cu mai multe site-uri de media streaming, cum ar fi BBC iPlayer.

Protocoalele de criptare de grad militar sunt la egalitate pentru curs. IPVanish asigură toate conexiunile cu criptare de 256 biți, secret perfect înainte, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere pe internet.

Acest furnizor permite utilizatorilor să conecteze 10 dispozitive simultan în cadrul unui singur plan. Aceasta este cea mai generoasă alocare dintre furnizorii VPN recomandate din această listă. Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS și există un chat live 24/7 pentru asistența clienților în caz de probleme..

Pro:

 • Operează o rețea de peste 1.300 de servere din 75 de locații orașe de pe glob
 • Nu păstrează jurnalele
 • Cel mai bun performant pentru dispozitive Kodi bazate pe Android în testarea noastră
 • Vitezele sunt excelente pentru streamingul HD pe majoritatea serverelor

Contra:

 • Nu există asistență în direct pentru clienți, e-mail și bilet
 • Nu se poate plăti cu cryptocurrency

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere. Gestionează bine mai multe conexiuni simultane. Recomandați-vă pentru standardul ridicat de confidențialitate, dar continuați să faceți cumpărăturile dacă doriți să deblocați Netflix-ul american. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark oferă acces la peste 1.000 de servere din peste 60 de țări. Oferă în general viteze mari și o capacitate de deblocare excepțională, ceea ce face o alegere excelentă pentru oricine dorește să folosească platforme precum Netflix SUA, BBC iPlayer și Amazon Prime Video din străinătate. Spre deosebire de majoritatea altor VPN-uri, care tind să permită cel mult șase conexiuni simultane, Surfshark vă permite să conectați atâtea dispozitive cât doriți.

Acest VPN nu are capacitatea de a proteja securitatea. Vă menține în siguranță folosind criptarea AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC și un comutator de oprire care oprește tot traficul dacă vă pierdeți conexiunea brusc. Există, de asemenea, opțiunea de a bloca automat anunțurile și programele malware, precum și un mod NoBorders pentru utilizarea în țările cu cenzură online strictă. Surfshark nu înregistrează nicio informație de identificare personală dar puteți plăti în cryptocurrency dacă doriți. Serviciul de asistență 24/7 este disponibil prin chat live și e-mail.

Surfshark oferă aplicații ușor de utilizat pentru iOS, MacOS, Android, Windows și Linux. Poate fi, de asemenea, configurat manual pentru a fi folosit pe routerul de acasă.

Pro:

 • În general, viteze solide
 • Foarte puternic în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea
 • Potențial de deblocare excepțional

Contra:

 • Unele servere sunt mai lente decât altele
 • Are o rețea mai mică decât unii dintre rivalii săi

Scorul nostru:

4 din 5

FĂRĂ LIMITĂ DE CONNECȚIE: Surfshark este rapid, sigur și vă permite să vă protejați toate dispozitivele simultan. Mai mult, acest serviciu deblochează o mulțime de servicii de streaming mexican și include o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Citiți recenzia noastră completă despre Surfshark.

6. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot are peste 3000 de servere distribuite în peste 70 de țări, Mexic inclus. Acest serviciu deblochează cu ușurință platformele de streaming majore, cum ar fi Netflix SUA, ADN 40 și Canal 8, și este suficient de rapid încât veți putea urmări fără niciun decalaj sau buffer vizibil. Hotspot Shield până la cinci conexiuni simultan, astfel încât să puteți transmite fluxul pe orice dispozitiv doriți.

Acest serviciu folosește criptarea de 256 biți, protecția wifi automată, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS pentru a vă păstra activitățile private. Dacă doriți, puteți permite, de asemenea, anumite site-uri web să ocolească VPN, ceea ce este util pentru accesarea mai multor platforme geo-blocate diferite simultan. Hotspot Shield nu păstrează nicio informație care te-ar putea identifica după ce te-ai deconectat. Puteți accesa asistența pentru clienți 24/7 prin chat-ul live.

Aplicațiile Hotspot Shield sunt disponibile pentru iOS, Android, MacOS și Windows.

Pro:

 • Îți ia securitatea în serios
 • Deblochează platformele de streaming mexicane cu ușurință
 • Conexiuni fiabile, de mare viteză

Contra:

 • Fără suport Linux
 • Nu are cea mai bună înregistrare cu privire la confidențialitate

Scorul nostru:

4.5 din 5

PERFECT PENTRU STREAMING :: Hotspot Shield este un VPN ușor de utilizat, care face ușor să transmiteți emisiunile preferate în timpul călătoriei. Are funcții puternice de securitate, viteze în mod constant și o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Citiți recenzia noastră completă despre Hotspot Shield

7. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN afișează constant viteze rapide, robuste și o capacitate de a debloca conținutul geore-restricționat cu ușurință. S-ar putea să fie un nou participant în spațiul VPN, dar nu vă lăsați să vă păcăliți crezând că serviciul său este sub-par.

Rețeaua de server PrivateVPN este relativ mică, cu puțin peste 80 de servere în 56 de locații. Cu toate acestea, Mexicul este inclus, astfel încât acesta este un semn pozitiv pentru oricine dorește să achiziționeze o adresă IP mexicană în timp ce se află în străinătate. Acest VPN merită cu siguranță banii pe care îi plătiți - se abține de la înregistrarea datelor utilizatorului, include asistență pentru torrenting și oferă o lățime de bandă nelimitată pentru fluxurile video HD..

Unele dintre serviciile de streaming pe care reușește să le acceseze sunt Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO și Amazon Prime Video. PrivateVPN este atât de încrezător în ceea ce privește produsul său principal, încât oferă în prezent o garanție de returnare de 30 de zile pe toate pachetele.

Sunt incluse funcții puternice de securitate și confidențialitate. Utilizatorii pot alege între criptare pe 128 și 256 biți, iar serviciul oferă un secret perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecție împotriva scurgerii DNS. Un plan de bază permite conectarea simultană a șase dispozitive.

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Noua rețea de extindere
 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • Utilizați până la șase dispozitive simultan

Contra:

 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
 • Chat-ul în direct nu este în permanență

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Funcționează bine în Mexic și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Conexiuni rapide, dar pot avea mai multe servere din care să alegi. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru Mexic?

În căutarea unui furnizor adecvat, este posibil să vă confundați cu servicii VPN gratuite. Aceștia sunt anunțați intens pe internet și vin cu oferte tentante, cum ar fi posibilitatea de a vă înscrie fără card de credit. Dar, de obicei, acolo se încheie atracția.

Furnizorii de VPN gratuite au o istorie sordidă de a încerca să-și monetizeze serviciul prin reclame invazive, malware sau extragere de date neetice. Cel puțin veți întâmpina întreruperi în service, deoarece încearcă să vă actualizeze la un serviciu plătit.

Nu suntem conștienți de VPN-uri gratuite care oferă aceeași experiență de utilizator ca furnizorii de top menționați în această listă. Prin urmare, probabil vă veți confrunta cu standarde slabe de criptare, accelerație de lățime de bandă și o alegere limitată de servere. În plus, VPN-urile gratuite nu fac, de obicei, reducerea sarcinilor care necesită intensitate de date, precum streamingul de video și jocul online.

De ce ar trebui să folosesc un VPN în Mexic?

Potrivit organismului de advocacy pentru internet, Freedom House, Mexic se confruntă cu un mediu internet destul de dificil. Acesta spune că „în timp ce accesul s-a îmbunătățit constant, mediul de libertate pe internet al Mexicului a scăzut din cauza unor revelații privind spyware-urile guvernamentale utilizate împotriva avocaților, jurnaliștilor și activiștilor în domeniul drepturilor omului.”

Organizația adaugă că 2017 a fost martor la niveluri ridicate de violență împotriva jurnaliștilor și la o represiune însoțitoare asupra libertăților de internet. Publicațiile online au suferit atacuri cibernetice și doi reporteri și-au pierdut viața. Zeci au primit mai multe mesaje de intimidare și amenințări cu moartea. Cetățenii au folosit mijloace digitale pentru a-și înregistra protestele, dar autoritățile au răspuns cu o manipulare online suplimentară.

Au existat, de asemenea, cazuri de trolluri online, care acționează ostensibil în numele guvernului, care vizează în special jurnaliștii, activiștii, apărătorii drepturilor omului, academicienii sau grupurile ale căror opinii au fost critice pentru unitatea respectivă. Botii au fost folosiți pentru a manipula dezbaterile online, iar media socială este plină de voci care se raliază împotriva disidenței direcționate de guvern..

Având în vedere aceste circumstanțe, este clar că navigarea pe internet în Mexic devine o provocare din ce în ce mai mare. Utilizarea unui VPN vă va indulge identitatea și vă va proteja online. Dacă sunteți jurnalist, denunțător sau blogger în Mexic, o VPN vă poate ajuta să vă răspândiți mesajul în timp ce vă păstrați în siguranță pe internet. Pentru mai multe informații, citiți ghidul nostru complet de blogging în siguranță.

Torrenting se află, de asemenea, într-o zonă legală gri din Mexic. Tehnic, nu există legi care reglementează problema, dar inconsecvențele guvernului înseamnă că este posibilă și persecuția pentru acest act.

Pentru a menține confidențialitatea și anonimatul online vă recomandăm să utilizați un VPN pentru a naviga pe internet în Mexic.

DISCLAIMER: Comparitech nu încurajează utilizarea unui VPN pentru a transmite sau descărca conținut ilegal. Vă rugăm să consultați legile locale înainte dacă nu sunteți sigur și consultați întotdeauna un avocat pentru consultanță de specialitate.

Legate de: Torrenting este sigur? Este ilegal? Ești probabil să fii prins?

Sfaturi pentru utilizarea unei VPN în Mexic

Indiferent dacă trăiești în Mexic sau pur și simplu vizitezi câteva zile, utilizarea unei VPN-uri îți va îmbunătăți mult experiența pe internet.

Cum se creează un VPN din Mexic

 1. Prima comandă de afaceri este să decideți un furnizor care vă apelează. Mini-recenzii oferă o imagine de ansamblu la nivel înalt a serviciului, dar citirea recenziilor detaliate la final vă va oferi mai multe informații.
 2. După ce vă aflați pe un furnizor care lucrează pentru dvs., pur și simplu vă înscrieți cu informațiile despre cardul dvs. de credit.
 3. Ar trebui să primiți un e-mail cu informații de conectare direct de la furnizorul VPN. Folosiți-l pentru a vă conecta la un server VPN la alegere.
 4. După stabilirea cu succes a unei conexiuni, ar trebui să fie indicată printr-o pictogramă verde în partea de sus a ecranului smartphone-ului.
 5. Acum sunteți înarmați cu un VPN și toată activitatea web este privată.

Accesarea bibliotecilor Netflix din Mexic

Dacă vă conectați la contul dvs. Netflix cu o adresă IP mexicană, veți fi redirecționat automat către biblioteca locală. Acest lucru este valabil chiar dacă contul a fost înregistrat inițial dintr-o altă țară, cum ar fi SUA sau Canada. Cel mai rapid și eficient mod de a recâștiga accesul la o bibliotecă Netflix dintr-o altă țară este să folosești mai întâi un VPN. De exemplu, dacă doriți să accesați US Netflix, conectați-vă la un server VPN din SUA.

Netflix a blocat activ VPN-urile din cauza restricțiilor de drepturi de autor din ultimele câteva luni. Ca atare, nu toate VPN-urile sunt compatibile cu gigantul media streaming. Le-am evidențiat pe cele care sunt prezentate în acest articol, dar puteți verifica întotdeauna cu asistența clienților pentru a fi în siguranță.

Păstrăm aici o listă de VPN-uri recomandate mai frecvent pentru Netflix.

Vizionarea televiziunii mexicane și accesarea serviciilor bancare în străinătate

Utilizarea unui VPN pentru a achiziționa o adresă IP mexicană este utilă pentru miile de cetățeni care locuiesc în afara țării și ar putea dori să țină legătura cu conținutul local de acasă..

O gamă largă de programe sunt disponibile în Mexic, inclusiv știri, divertisment și sport. Unele dintre cele mai populare canale sunt Televisia, Canal 5, Azteca 7 și Azteca Uno. Unii oferă streaming online live, dar necesită să aveți o adresă IP mexicană pentru a avea acces. Acolo vine un VPN.

Instituțiile bancare și financiare nu își restrâng geo-restricțiile în mod obișnuit, dar vor monitoriza cererile primite pentru a stinge frauda. Accesarea conturilor bancare mexicane din străinătate ar putea ridica steaguri roșii, iar solicitarea dvs. ar putea fi atenuată. De obicei, este un pariu sigur să folosești un VPN pentru a face să pară că ești de fapt în Mexic. Acest lucru va ajuta, de asemenea, să evitați să răspundeți la întrebări suplimentare de securitate sau să discutați cu un reprezentant de asistență pentru clienți.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 34

Adblock
detector