7 cele mai bune VPN-uri pentru televizoare inteligente în 2023 și modul de configurare a acestora

Cele mai bune VPNS pentru televizoare inteligente

Ați achiziționat un televizor inteligent și puteți urmări perfect întregul conținut transmis din confortul canapelei dvs., fără a fi nevoie să vă plimbați pe ecranul computerului sau să faceți mai multe cabluri. Dar ceva lipsește. Încă nu aveți acces la întregul conținut pe care doriți să îl urmăriți o mare parte din ea este restricționată geo. O rețea virtuală virtuală (VPN) este soluția perfectă. Vă vom arăta cum puteți accesa conținut geore-restricționat prin televizoarele inteligente din Marea Britanie, Australia, Canada, Franța, Germania, China sau oriunde în altă parte la nivel internațional. Am ales VPN-uri care vor funcționa cu cele mai populare mărci de televiziune inteligentă, inclusiv Sony, Panasonic, LG, Philips, Samsung, Vizio și altele. Dacă aveți un Apple TV, consultați ghidul nostru separat pentru cele mai bune VPN-uri pentru Apple TV.

Vom discuta despre toate cele mai bune VPN-uri pentru televizoare inteligente mai detaliat mai jos, dar dacă doriți să treceți la goană, iată alegerile noastre de top:

 1. ExpressVPN Reduce cel mai bun VPN pentru televizoare inteligente. Deblochează o gamă largă de site-uri de streaming. Rapid și sigur. Include un serviciu proxy DNS inteligent și suport pentru router dacă televizorul dvs. nu acceptă aplicații VPN. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Excelent pentru cei cu buget. Bun pentru streaming video de înaltă calitate.
 3. NordVPN Excelent pentru deblocarea site-urilor de streaming geo-blocate. Site-ul web are multe tutoriale pentru configurarea pe diferite modele de router. Securitate puternică și viteze bune.
 4. IPVanish Poate fi configurat pe un router și popular la utilizatorii Kodi. Viteză rapidă și securitate puternică, dar mai puțin adepți la deblocarea site-urilor.
 5. PrivateVPN Deblochează Netflix și aproape toate celelalte site-uri de streaming cu ușurință, dar necesită configurare manuală pe routere.
 6. Surfshark Oferă o aplicație Android solidă și poate fi instalată manual pe un router. Oferă viteze solide, caracteristici puternice de securitate și o capacitate excepțională de deblocare.
 7. Scutul Hotspot Un VPN rapid și versatil cu o gamă largă de funcții de securitate puternice. Poate fi configurat pentru a fi utilizat cu routerele ASUSWRT sau instalat direct prin aplicația Android.

Un VPN criptează traficul dvs. de internet și îl tunelează printr-un server intermediar într-o locație la alegere. Vă maschează adresa IP și o înlocuiește cu una din locația aleasă, astfel încât se pare că traficul dvs. provine din localitatea respectivă. Aceasta înseamnă că poți accesați conținut restricționat geo, precum cel de la Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Ba mai mult, factorul de criptare înseamnă că nimeni - nici măcar ISP-ul tău - nu se poate arunca în eroare asupra activității tale.

Cele mai bune VPN-uri pentru un televizor inteligent

Spre deosebire de ceea ce ar putea crede unii, un VPN poate funcționa cu un televizor inteligent. Cu toate că, majoritatea televizoarelor inteligente nu acceptă nativ VPN-urile. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de o VPN care să poată fi configurată pe router sau care vă poate permite să vă creați propriul hotspot wifi protejat prin computer. În afară de asta, veți dori un serviciu care să deblocheze o mulțime de site-uri de streaming și să furnizeze și alte aspecte, precum viteza, fiabilitatea și securitatea. Nu toți furnizorii pot face toate acestea, așa că am creat o listă a celor mai bune pe baza următoarelor criterii:

 • Funcționează cu routere wifi
 • Viteze rapide pentru streaming gratuit de tampon
 • Deblochează site-urile de streaming populare (Netflix, BBC, Hulu, Amazon Prime etc)
 • Operează o rețea mare de servere
 • Are caracteristici puternice de securitate
 • Menține o politică fără logare
 • Oferă asistență excelentă pentru clienți

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru televizoare inteligente:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un furnizor de top care poate accesa o varietate de site-uri de streaming, inclusiv Netflix, HBO, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. În plus, este rapid și fiabil pentru vizualizarea fără stres și are o rețea de servere cuprinse în 94 de țări. ExpressVPN face propriul firmware de router personalizat care este liber să fie utilizat pe orice router compatibil. În cazul în care nu doriți să vă ocupați de configurarea routerului, ExpressVPN vinde chiar și routere wifi care sunt preconfigurate cu toate serverele sale VPN.

Indiferent dacă este instalat pe routerul existent sau unul achiziționat direct de la ExpressVPN, firmware-ul este intuitiv și simplu din punct de vedere al utilizatorului. Puteți alege ce dispozitive să vă conectați la VPN și care trec printr-o conexiune normală făcând modificări printr-un tablou de bord ușor de utilizat.

Acestea fiind spuse, configurarea unui VPN cu un televizor inteligent ar putea fi ceva mai complexă decât simpla instalare pe computer sau pe dispozitivul mobil. Prin urmare, este crucial ca furnizorul ales să ofere asistență excelentă pentru clienți. ExpressVPN oferă pe acest front o discuție live fiabilă și cu cunoștințe 24/7.

Dacă criptarea nu este un factor important pentru dvs., ExpressVPN include un server proxy DNS inteligent care este inclus în fiecare abonament. Dacă televizorul dvs. inteligent vă permite să schimbați setările DNS, proxy-ul (numit Media Streamer) poate fi configurat independent de VPN și vă va permite totuși să accesați canale de streaming.

Înapoi la VPN, utilizatorii conștienți de securitate și confidențialitate vor fi încântați să vadă criptarea AES de 256 biți și secretul perfect perfect. De asemenea, aveți protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere, acesta din urmă menționat de ExpressVPN drept „blocare de rețea”. ExpressVPN menține jurnalele de conexiune foarte minime și nu înregistrează niciodată activitatea utilizatorului sau adresele IP.

În afară de configurarea ExpressVPN pe routerul dvs., îl puteți utiliza pe dispozitive individuale, până la trei simultan. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS.

Pro:

 • Poate instala la nivel de router pentru televizoarele inteligente
 • Serverele super rapide deblochează aproape orice serviciu de streaming popular
 • Operează o rețea de peste 2.000 de servere în 94 de țări
 • Securitate garantată cu criptare de grad militar
 • Nu există nici o politică de confidențialitate jurnală și securitate de înaltă calitate încorporată în aplicații
 • Suport de chat live inegalabil 24/7
  7 cele mai bune VPN-uri pentru Comcast Xfinity: mențineți-vă activitatea online privată și opriți acționarea lățimii de bandă

Contra:

 • Puțin mai scump decât alte servicii

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN pentru un televizor inteligent: ExpressVPN este primul performer. O alegere rapidă și fiabilă aprinsă, nu căutați mai departe când vine vorba de viteză. Excelent la deblocarea tuturor principalelor servicii de streaming geo-restricționate, de bună calitate HD. Funcții de confidențialitate de top și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Consultați recenzia noastră aprofundată ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost obișnuia să aibă o reputație subpar pentru streaming, dar s-a îmbunătățit în ultimele luni din cauza schimbării proprietății. Acum compania este concentrată pe oferind acces la site-uri de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer prin rețeaua sa în creștere de mai mult de 5.700 de servere. Poate fi configurat să funcționeze pe routerul dvs. astfel încât să puteți viziona toate aceste canale și multe altele prin intermediul televizorului dvs. inteligent.

Oferte CyberGhost securitate robustă sub formă de criptare 256-AES și secret secret perfect. Există un schimbător integrat și o protecție împotriva scurgerii DNS pentru a vă asigura că traficul dvs. nu va părăsi niciodată tunelul criptat. Nu sunt păstrate jurnalele care pot fi legate la un utilizator individual.

Șapte dispozitive pot fi conectate simultan, iar aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Android și iOS.

Pro:

 • Configurare directă a routerului disponibilă
 • Toate funcțiile de securitate sunt activate în mod implicit
 • Unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat
 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și oferă criptare puternică pentru a ocoli detectarea activității
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este o alegere excelentă. Puternic pe confidențialitate, viteze rapide și fiabile cu televizoare inteligente. Am găsit ușor de configurat și de utilizat. Funcționează bine cu majoritatea site-urilor de streaming. 45 de zile garanție înapoi.

Consultați recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN poate sa deblochează o mulțime de site-uri de streaming, inclusiv Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și Sky Go. Poate fi configurat pe routerul dvs. astfel încât să puteți accesa întregul conținut prin intermediul televizorului dvs. inteligent. În mod alternativ, FlashRouters face routere pre-configurate Tomato sau DD-WRT care vă salvează dificultatea instalării manuale.

NordVPN este rapid și fiabil multe servere optimizate doar pentru streaming. Rețeaua sa uriașă de peste 3.500 de servere din peste 60 de țări înseamnă că nu ar trebui să aveți probleme să găsiți unul care funcționează. Dacă o faceți, agenții de servicii pentru chat-uri live sunt întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta.

Acest furnizor oferă o suită puternică de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea AES de 256 biți, secretul perfect înainte, un comutator de omor specific pentru proces și protecție împotriva scurgerii DNS. Unele servere sunt optimizate pentru a preveni atacurile DDoS dacă se întâmplă că aceasta este o problemă.

Un cont de bază vă va permite să vă conectați până la șase dispozitive simultane. Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows și MacOS, iar aplicațiile mobile pot fi descărcate pentru Android și iOS.

Pro:

 • Poate fi configurat direct pe routerul wifi sau un router pre-configurat
 • Rețea inegalabilă - 5.000 de servere în 63 de țări
 • Serverele sunt optimizate pentru streaming HD
 • Fără compromisuri cu privire la confidențialitate și securitate
 • Personalul de asistență este util și cunoscător

Contra:

 • Aplicațiile pentru desktop pot fi lente și se pot obișnui

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o valoare bună. Conectează până la 6 dispozitive simultan. De asemenea, funcționează bine cu cele mai populare servicii de streaming și atinge în mod constant viteze bune. 30 de zile garanție înapoi.

Vedeți recenzia noastră aprofundată NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish poate fi configurat să funcționeze pe routerul de acasă, permițându-vă să vă conectați televizorul inteligent prin VPN. Nu este o opțiune la fel de puternică pentru streaming, precum alții din listă, deoarece nu poate debloca Netflix și Hulu, dar vă puteți bucura de acces la o mulțime de alte site-uri de streaming. Ca NordVPN, IPVanish oferă routere wifi FlashRouter preconfigurat cu VPN, dacă doriți să vă salvați anumite probleme.

Acest serviciu este foarte popular în rândul utilizatorilor torrenters și Kodi. Kodi nu este compatibil cu multe televizoare inteligente, dar dacă îl poți rula și îl folosești des, aceasta ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine. Asistența clienți de top este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta cu configurarea sau depanarea.

IPVanish vă va păstra informațiile în condiții de siguranță și private cu criptare AES de 256 biți și secret secret perfect. Este livrat cu protecție împotriva scurgerii DNS și cu un comutator de omor. Acesta din urmă va ucide conexiunea la internet în cazul în care conexiunea VPN este pierdută. Acest furnizor este complet fără log, deci nu poate transmite nicio informație, chiar dacă i s-a solicitat acest lucru.

Cinci dispozitive pot fi conectate simultan și puteți descărca aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS.

Pro:

 • Configurați direct pe routerul dvs. wifi
 • Operează o rețea de peste 1.100 de servere în peste 60 de țări
 • Nu păstrează jurnalele
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Asistența clienților este puțin lentă
 • Unele servere nu funcționează bine cu Netflix sau Hulu

Scorul nostru:

4 din 5

MARE REțea: IPVanish este excelent pentru familii. Bine la deblocarea conținutului cu restricții geo-restrânse. Recomand pentru standardul lor ridicat de confidențialitate. S-ar putea face cu o opțiune de asistență live. 7 zile garanție înapoi.

  Cum să obțineți o adresă IP a României folosind un VPN

Consultați recenzia noastră aprofundată IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Un relativ nou venit în industrie, PrivateVPN rulează o mică rețea de servere, dar totuși are un pumn competitiv. Este viteze rapide și capacitatea de a debloca o mulțime de site-uri de streaming faceți o alegere de top pentru cei care doresc să difuzeze. Configurabil prin routerul dvs., acest furnizor poate permite televizorului dvs. inteligent să afișeze conținut de la Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și Sky GO, printre alte site-uri.

Un alt domeniu în care PrivateVPN rămâne competitiv este în confidențialitate și securitate. Trăiește la numele său și păstrează nu există jurnalele legate de activitatea browserului sau de istoricul sesiunilor. Criptarea este pe 128 de biți sau 256 biți în funcție de protocolul pe care îl utilizați. Aceasta oferă un secret perfect înainte, o protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator integrat.

Puteți utiliza PrivateVPN pe până la șase dispozitive simultan. Clienții desktop pot fi descărcați pentru Windows și MacOS, iar aplicațiile sunt disponibile pentru Android și iOS.

Pro:

 • Poate fi configurat să funcționeze cu un router wifi casnic
 • Deblochează Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Sky GO și multe altele
 • Viteza de streaming peste medie la testare

Contra:

 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă
 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene
 • Aplicațiile nu au funcții avansate, cum ar fi opțiunile de blocare a anunțurilor și a programelor malware

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează multe site-uri de streaming populare și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Rețea mică de servere, dar conexiuni rapide. 30 de zile garanție înapoi.

Vedeți recenzia noastră aprofundată PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark excelează la deblocarea conținutului din străinătate blocat de regiune. De fapt, vă permite chiar să folosiți servicii încăpățânate precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video din străinătate. Acest VPN poate fi configurat manual pentru a funcționa cu routerul de acasă sau, dacă doriți, puteți achiziționa un router DD-WRT pre-configurat de la FlashRouters.

În general, viteza este suficient de rapidă pentru streaming HD fără cusur și, cu peste 1.000 de servere în mai mult de 60 de țări, veți putea accesa tot felul de conținut geo-blocat. Dacă vă confruntați cu probleme, puteți contacta serviciul de asistență 24 de ore din 24, prin intermediul chat-ului live.

Acest serviciu folosește criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC și un comutator de oprire pentru a vă feri de activități în siguranță împotriva furtunilor. Mai bine încă, Surfshark nu păstrează jurnalele care vă pot identifica. Dacă doriți un anonimat și mai mare, puteți plăti în Bitcoin, Ethereum sau Ripple.

Surfshark vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan și are aplicații pentru Windows, Linux, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix
 • Pune mai întâi securitatea și confidențialitatea
 • Nicio limită de conexiune înseamnă că este ideal pentru partajare

Contra:

 • Are o rețea relativ mică
 • Unele servere sunt mai lente decât altele

Scorul nostru:

4 din 5

STREAM FĂRĂ LIMITE: Surfshark vă permite să difuzați aproape orice doriți pe televizorul dvs. Smart. Cu o protecție puternică de securitate și confidențialitate, viteze decente și o garanție de returnare de 30 de zile, merită timpul acordat.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot este o alegere puternică pentru oricine dorește să utilizeze servicii de streaming geo-blocate. Deblochează cu ușurință Netflix, BBC iPlayer și 7Plus, astfel încât veți putea accesa platforme majore din întreaga lume. Acest VPN acceptă routere ASUSWRT (cu suport mai larg în viitor) și are o aplicație pentru instalarea ușoară pe televizoarele bazate pe Android.

Cu o viteză constantă mare și o lățime de bandă nelimitată, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la întârziere sau buffering. Acest serviciu are peste 3.000 de servere răspândite în peste 70 de țări, așa că ar trebui să fiți capabil să obțineți o conexiune cu latență scăzută, indiferent unde locuiți. Nevoie de ajutor? Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live.

Caracteristicile de securitate ale Hotspot Shield includ criptarea de 256 biți, un comutator de oprire și protecția împotriva scurgerilor DNS. Utilizatorii pot alege, de asemenea, anumite site-uri web pentru a ocoli VPN-ul (de exemplu, dacă doriți să utilizați servicii de streaming din țara dvs. de origine fără a opri VPN-ul). Acest serviciu nu păstrează date identificabile după deconectare.

Hotspot Shield oferă aplicații Android, iOS, MacOS și Windows.

Pro:

 • Conexiuni rapide
 • Capacitate puternică de deblocare
 • Funcții de securitate puternice

Contra:

 • A mai avut probleme de confidențialitate
 • Acceptă doar routerele ASUSWRT în acest moment

Scorul nostru:

4.5 din 5

VPN CONCIENT DE SECURITATE: Hotspot Shield include o mulțime de caracteristici de securitate, dar oferă și viteze rapide și capacitatea de a debloca platformele de streaming majore în străinătate. Cel mai bun dintre toate, acest VPN vine cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit cu un televizor inteligent?

O VPN gratuită ar putea părea o idee bună, dar, în realitate, aceste servicii nu se pot reduce. Pentru început, este mai puțin probabil ca un serviciu gratuit să poată lucra cu un televizor inteligent sau că furnizorul va oferi un suport solid pentru a vă ajuta să îl configurați. Chiar dacă faceți acest lucru, există mai multe probleme practice de depășit.

Serviciile gratuite suferă viteze lente, lipsa selectării serverului și timpii de așteptare lungi să te conectezi. Și dacă încercați să deblocați serviciile de streaming, este mai probabil ca o VPN gratuită să conducă la o eroare proxy înfricoșată.

  Cum să blocați anunțurile mobile cu Raspberry Pi și Pi-hole

În afară de problemele practice, de obicei furnizorii liberi lipsesc caracteristicile puternice de securitate și confidențialitate primești cu concurenții lor premium. Mulți înregistrează activitatea utilizatorului sau introduc cookie-uri de urmărire și injectează anunțuri sau vând date către terți. Unii chiar transportă malware.

Cu furnizori precum cei despre care am discutat mai sus, oferind astfel de oferte excelente, nu are sens să pierdem timpul cu un produs subpar.

Cum pot configura un VPN cu un Smart TV?

Deoarece televizoarele inteligente și, într-adevăr, VPN-urile sunt toate ușor diferite, nu există niciun protocol de captură-conectare. Mulți producători mari de electronice au sărit pe piața de televiziune inteligentă, inclusiv:

 • Samsung
 • LG
 • Panasonic
 • Sony
 • Philips
 • TCL
 • Vizio
 • Toshiba
 • JVC

Unele modele TV mai noi ale anumitor mărci vă permit să instalați un VPN direct pe acesta. De exemplu, din moment ce multe modele de televiziune inteligentă Sony sunt bazate pe Android, acestea vor fi compatibile cu o aplicație VPN. Pe de altă parte, televizoarele inteligente Samsung nu sunt compatibile cu aplicațiile VPN, așa că trebuie configurate diferit, de exemplu, prin configurarea routerului.

Când configurați VPN-ul pe routerul de acasă, orice dispozitiv - inclusiv televizorul inteligent - conectat la router va fi protejat. Dacă firmware-ul routerului acceptă configurația VPN, puteți urmări ghidurile de configurare oferite de furnizorul ales (a se vedea mai jos). Dacă nu, poate doriți să vă uitați înlocuirea firmware-ului routerului cu un firmware compatibil VPN, cum ar fi DD-WRT sau Tomato. Rețineți că înlocuirea firmware-ului (cunoscut sub numele de intermitent) vă poate deteriora routerul, astfel încât este cel mai bine lăsat utilizatorului mai experimentat.

O altă opțiune este să cumpărați un router pre-configurat cum ar fi cele pe care le-am menționat anterior. Router-ul ExpressVPN este recomandat deoarece folosește firmware personalizat și este ușor de utilizat. NordVPN și IPVanish au la dispoziție opțiuni excelente oferite de terțul afiliat, FlashRouter.

Majoritatea furnizorilor oferă instrucțiuni pas cu pas pentru a vă ajuta să instalați VPN pe un router. Ghidurile oferite de unii dintre furnizorii enumerați mai sus pot fi găsite la următoarele link-uri:

 • ExpressVPN: Ghiduri de configurare a aplicațiilor de router, ghiduri de configurare a routerului manual și „Cum să configurați televizorul inteligent Samsung pentru a utiliza MediaStreamer”.
 • NordVPN: Ghiduri de configurare a routerului manual
 • IPVanish: Configurați manual un VPN pe routerul dvs. existent
 • PrivateVPN: Ghiduri de configurare a routerului
 • CyberGhost: CyberGhost VPN pentru routere și alte dispozitive

Vezi si:

 • Cele mai bune VPN-uri pentru routere DD-WRT
 • Cel mai bun VPN pentru routerele de tomate
 • Cel mai bun VPN pentru routere pentru a securiza dispozitive IoT
 • Cele mai bune VPN-uri pentru routere Netgear
 • Cele mai bune VPN-uri pentru routere Asus

Deoarece multe setări VPN inteligente TV necesită configurarea routerului, în loc să căutați documentația VPN pentru marca dvs. specială de televizor, ar fi mai bine să găsiți ghidul de configurare pentru routerul dvs. particular.

Furnizorii VPN plătiti sunt dornici să se asigure că serviciul lor funcționează în modul în care aveți nevoie și va oferi asistență și asistență pentru soluționarea problemelor atunci când este necesar. Dacă vă confruntați cu probleme, puteți contacta pur și simplu furnizorul prin chat live, e-mail sau social media și cineva vă poate ajuta să vă orientați prin configurare sau să vă ajutați să rezolvați probleme.

Pot folosi un VPN pe televizorul meu inteligent fără a-mi configura routerul?

Dacă nu puteți instala VPN-ul direct pe televizor și nu doriți să vă încurcați cu routerul de acasă, mai aveți câteva opțiuni. Cel mai de bază ar fi să vă conectați televizorul la laptopul sau computerul protejat prin VPN și să vizualizați pur și simplu ce este pe ecranul computerului. Deși, acest lucru înfrânge cu adevărat scopul unui televizor inteligent.

O altă opțiune este să creați un router virtual de pe laptop sau computer și transformă-l într-un hotspot wifi. Făcând acest lucru, vă va permite să rulați televizorul inteligent prin rețeaua protejată. Pentru utilizatorii de PC, ghidul nostru dedicat pentru configurarea unui hotspot wifi activat prin VPN Windows vă poate ajuta. În mod similar, dacă sunteți utilizator Mac, avem un ghid alternativ pentru setarea unui hotspot wifi activat prin VPN pe macOS.

Deși aceasta este o opțiune mai simplă decât configurarea unui router, este necesar să aveți întotdeauna un computer în funcțiune pentru a acționa ca un router.

Ce aplicații TV inteligente pot un VPN mă ajută să deblochez?

Una dintre cele mai populare utilizări pentru un VPN cu un televizor inteligent este deblocarea conținutului geore-restricționat, cum ar fi emisiuni TV, filme și muzică. Iată doar câteva dintre site-urile pe care un VPN vă poate ajuta să deblocați:

 • Netflix
 • HBO
 • Hulu
 • Amazon Prime Video
 • Vudu
 • BBC iPlayer
 • Hub ITV
 • Sky Go
 • ESPN
 • Spotify
 • Pandora
 • DAZN

Transmiterea conținutului nu este singurul lucru restricționat geografic în aceste zile și unele țări blochează accesul la site-uri populare inclusiv YouTube și Google (inclusiv aplicațiile Google Play). Din fericire, un VPN vă poate ajuta să deblocați orice aplicație pentru un televizor inteligent restricționat în funcție de regiune. De exemplu, dacă YouTube este blocat unde vă aflați, accesarea acestuia printr-o VPN nu ar trebui să fie o problemă.

Un domeniu în care televizoarele inteligente lipsesc în general este apelul prin VoIP. Din păcate pentru utilizatorii Skype, compania și-a întrerupt aplicația de televiziune inteligentă acum câțiva ani. Tellybean oferă o alternativă pentru unele mărci de televiziune, iar mărimea companiei sale mici înseamnă că probabil nu se află sub radarul blocantelor, deci ar putea fi folosit chiar și fără VPN.

Pot folosi un proxy DNS în loc de VPN?

Dacă doriți pur și simplu să evitați geo-restricțiile, un server proxy DNS ar putea fi o opțiune tentantă. Acestea vă pot distruge locația, similar cu un VPN. Acestea fiind spuse, este foarte ușor pentru site-uri precum Netflix să blocheze proxie și șansele sunt, pur și simplu nu vor funcționa așa cum doriți.

Mai mult, multe proxy-uri DNS nu pot fi configurate cu un televizor inteligent sau un router de casă. Chiar dacă îl puteți înființa, proxy-urile tind să aibă mai puține opțiuni de locație, astfel încât să nu puteți accesa site-urile pe care le căutați. Un proxy care nu suferă de această problemă este Media Streamer ExpressVPN, care poate fi configurat să funcționeze cu un televizor inteligent.

Un domeniu mai important în care lipsesc procurii este securitatea. Acestea nu vă criptează traficul, astfel încât este posibil ca activitatea dvs. să fie monitorizată de ISP-ul dvs. sau de alți spectatori. S-ar putea să fiți supus monitorizării chiar de către furnizorul de proxy.

About the author

Comments

 1. erii:

  1. ExpressVPN – Acesta este cel mai bun VPN pentru televizoare inteligente, deoarece deblochează o gamă largă de site-uri de streaming și este rapid și sigur. Include un serviciu proxy DNS inteligent și suport pentru router dacă televizorul dvs. nu acceptă aplicații VPN. Include garanție de returnare de 30 de zile.

  2. CyberGhost – Este excelent pentru cei cu buget și bun pentru streaming video de înaltă calitate.

  3. NordVPN – Este excelent pentru deblocarea site-urilor de streaming geo-blocate. Site-ul web are multe tutoriale pentru configurarea pe diferite modele de router. Securitate puternică și viteze bune.

  4. IPVanish – Poate fi configurat pe un router și popular la utilizatorii Kodi. Viteză rapidă și securitate puternică, dar mai puțin adepți la deblocarea site-urilor.

  5. PrivateVPN – Deblochează Netflix și aproape toate celelalte site-uri de streaming cu ușurință, dar necesită configurare manuală pe routere.

  6. Surfshark – Oferă o aplicație Android solidă și poate fi instalată manual pe un router. Oferă viteze solide, caracteristici puternice de securitate și o capacitate excepțională de deblocare.

  7. Scutul Hotspot – Un VPN rapid și versatil cu o gamă largă de funcții de securitate puternice. Poate fi configurat pentru a fi utilizat cu routerele ASUSWRT sau instalat direct prin aplicația Android.

  În concluzie, un VPN este soluția perfectă pentru a accesa conținut georestricționat prin televizoarele inteligente din Marea Britanie, Australia, Canada, Franța, Germania, China sau oriunde în altă parte la nivel internațional. Cu cele mai bune VPN-uri pentru televizoare inteligente, puteți urmări conținutul preferat din confortul canapelei dvs. fără a fi nevoie să vă plimbați pe ecranul computerului sau să faceți mai multe cabluri.

 2. erii:

  1. ExpressVPN – Acesta este cel mai bun VPN pentru televizoare inteligente, deoarece deblochează o gamă largă de site-uri de streaming și este rapid și sigur. Include un serviciu proxy DNS inteligent și suport pentru router dacă televizorul dvs. nu acceptă aplicații VPN. Include garanție de returnare de 30 de zile.

  2. CyberGhost – Este excelent pentru cei cu buget și bun pentru streaming video de înaltă calitate.

  3. NordVPN – Este excelent pentru deblocarea site-urilor de streaming geo-blocate. Site-ul web are multe tutoriale pentru configurarea pe diferite modele de router. Securitate puternică și viteze bune.

  4. IPVanish – Poate fi configurat pe un router și popular la utilizatorii Kodi. Viteză rapidă și securitate puternică, dar mai puțin adepți la deblocarea site-urilor.

  5. PrivateVPN – Deblochează Netflix și aproape toate celelalte site-uri de streaming cu ușurință, dar necesită configurare manuală pe routere.

  6. Surfshark – Oferă o aplicație Android solidă și poate fi instalată manual pe un router. Oferă viteze solide, caracteristici puternice de securitate și o capacitate excepțională de deblocare.

  7. Scutul Hotspot – Un VPN rapid și versatil cu o gamă largă de funcții de securitate puternice. Poate fi configurat pentru a fi utilizat cu routerele ASUSWRT sau instalat direct prin aplicația Android.

  În concluzie, un VPN este soluția perfectă pentru a accesa conținut georestricționat prin televizoarele inteligente din Marea Britanie, Australia, Canada, Franța, Germania, China sau oriunde în altă parte la nivel internațional. Cu cele mai bune VPN-uri pentru televizoare inteligente, puteți urmări conținutul preferat din confortul canapelei dvs. fără a fi nevoie să vă plimbați pe ecranul computerului sau să faceți mai multe cabluri.

 3. erii:

  1. ExpressVPN – Acesta este cel mai bun VPN pentru televizoare inteligente, deoarece deblochează o gamă largă de site-uri de streaming și este rapid și sigur. Include un serviciu proxy DNS inteligent și suport pentru router dacă televizorul dvs. nu acceptă aplicații VPN. Include garanție de returnare de 30 de zile.

  2. CyberGhost – Este excelent pentru cei cu buget și bun pentru streaming video de înaltă calitate.

  3. NordVPN – Este excelent pentru deblocarea site-urilor de streaming geo-blocate. Site-ul web are multe tutoriale pentru configurarea pe diferite modele de router. Securitate puternică și viteze bune.

  4. IPVanish – Poate fi configurat pe un router și popular la utilizatorii Kodi. Viteză rapidă și securitate puternică, dar mai puțin adepți la deblocarea site-urilor.

  5. PrivateVPN – Deblochează Netflix și aproape toate celelalte site-uri de streaming cu ușurință, dar necesită configurare manuală pe routere.

  6. Surfshark – Oferă o aplicație Android solidă și poate fi instalată manual pe un router. Oferă viteze solide, caracteristici puternice de securitate și o capacitate excepțională de deblocare.

  7. Scutul Hotspot – Un VPN rapid și versatil cu o gamă largă de funcții de securitate puternice. Poate fi configurat pentru a fi utilizat cu routerele ASUSWRT sau instalat direct prin aplicația Android.

  În concluzie, un VPN este soluția perfectă pentru a accesa conținut georestricționat prin televizoarele inteligente din Marea Britanie, Australia, Canada, Franța, Germania, China sau oriunde în altă parte la nivel internațional. Cu cele mai bune VPN-uri pentru televizoare inteligente, puteți urmări conținutul preferat fără restricții geografice și fără a vă face griji cu privire la securitatea datelor dvs. personale.

Comments are closed.