8 cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer care încă funcționează în 2020

8 cele mai bune VPN-uri pentru bbc iplayerBBC iPlayer este un serviciu de streaming popular care permite spectatorilor să urmărească unele dintre cele mai bune conținuturi gratuite și legale de pe web, de la emisiuni TV și filme la sporturi live. Cu toate acestea, o mare parte din conținut poate să fie transmis numai pe dispozitive cu o adresă IP din Marea Britanie. Din cauza restricțiilor de licențare a conținutului, anumite videoclipuri sunt restricționate de geografie. Aceasta se aplică vizionării pe site-ul web iPlayer, precum și prin intermediul aplicației iPlayer.

o soluție simplă este să folosești un VPN pentru a debloca BBC iPlayer, care vă va permite să vizionați normal din SUA sau din orice altă parte din străinătate.

Vom acoperi în detaliu opt VPN-uri, dar pentru cei care caută un răspuns rapid, acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea BBC iPlayer din orice locație:

 1. ExpressVPN Cea mai bună opțiune pentru accesarea BBC iPlayer de oriunde. Transmite în mod sigur orice conținut iPlayer din orice parte a lumii, fără restricții. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune bugetară. Funcționează bine cu BBC iPlayer și alte servicii de streaming.
 3. NordVPN Un bun echipaj care funcționează bine cu BBC iPlayer și alte servicii de streaming, inclusiv Netflix.
 4. PrivateVPN VPN bun, care funcționează bine cu BBC iPlayer și alte servicii de streaming.
 5. SaferVPN Funcționează bine cu BBC iPlayer și Netflix.
 6. VyprVPN IPlayer BBC deblocat în testele noastre.
 7. Surfshark Deblochează diverse servicii de streaming, inclusiv BBC iPlayer.
 8. Scutul Hotspot O opțiune bugetară solidă care oferă viteze rapide și deblochează BBC iPlayer și alte servicii.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, un serviciu VPN criptează traficul de internet al unui dispozitiv înainte de a-l dirija printr-un server intermediar într-o locație aleasă de utilizator. În cazul BBC iPlayer, utilizatorul trebuie doar să aleagă un server în Marea Britanie. Li se va atribui o adresă IP a Regatului Unit pentru a face să pară acolo unde se află.

Dar această soluție este devenind mai puțin eficace până când BBC iPlayer începe să se prăbușească pe software-ul de eludare și să detecteze când se folosește un VPN. Site-ul a urmat pe urmele Netflix când vine vorba de interzicerea utilizatorilor VPN. Din acest motiv, este important să vă abonați la un serviciu VPN care ocolește firewall-ul iPlayer și va acționa activ pentru a remedia problema dacă este blocat..

De multe ori, doar unele servere de la un anumit serviciu VPN pot realiza acest lucru, așa că dacă un server VPN este blocat pentru dvs., atunci încercați altul sau întrebați serviciul clienți care funcționează.

Am urmărit următoarea listă a celor mai buni furnizori VPN pentru BBC iPlayer pe baza următoarelor criterii:

 • Servere în Marea Britanie (cu atât mai mult cu cât merita!)
 • Nu este blocat de iPlayer încă din momentul scrierii (vom actualiza acest lucru în mod regulat)
 • Viteze rapide
 • Serviciu clienți rapid și competent

Cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer

Aceste 8 VPN-uri vor lucra cu BBC iPlayer din străinătate (în afara Regatului Unit). Trebuie doar să vă conectați la un server potrivit din Marea Britanie și să începeți să faceți streaming.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer. Viteza rapidă și evadează constant blocurile VPN BBC

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblochează iPlayerTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN operează servere doar în șase locații din Marea Britanie. Am ocolit geo-blocul pentru a urmări un episod din Blue Planet II fără probleme. ExpressVPN este probabil cel mai de încredere când vine vorba de viteză, punctaj constant printre cele mai rapide. Oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și pretinde că mii de clienți își folosesc serviciul pentru a urmări conținutul iPlayer. Suportul pentru chat-ul live este disponibil pe site-ul web 24 de ore pe zi, așa că asigurați-vă că faceți clic pe acestea în caz de problemă.

ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare și utilizări cele mai bune standarde de securitate. Acesta operează servere în peste 90 de țări, fiecare optimizată pentru viteză maximă. Dacă doriți să urmăriți iPlayer pe un dispozitiv care nu acceptă în mod nativ VPN-urile, ExpressVPN face propriul firmware de router pe care clienții pot descărca instalarea gratuit sau pot achiziționa cu un router pre-fulgerat de pe site-ul web.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și anumite routere wifi.

Pro:

 • Cel mai bun interpret în testele noastre pentru deblocarea BBC iPlayer din străinătate
 • Serverele din Marea Britanie sunt excelente pentru streaming în calitate HD
 • De asemenea, deblochează cele mai populare site-uri de streaming cu ușurință
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Personalul de asistență pentru chat-uri în direct 24 de ore din 24 este la bal

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină alegere din această listă

Scorul nostru:

4.5 din 5CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU BBC IPLAYER ABROAD: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere super rapidă și fiabilă care deblochează BBC iPlayer în orice țară și majoritatea altor servicii de streaming importante. Securitate și confidențialitate de cea mai bună clasă cu criptare AES de 256 biți, nu păstrați jurnalele browserului, nu protejați comutatoarele și comutările împotriva scurgerilor. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN aici.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost este un VPN low cost care deblochează BBC iPlayer în străinătate și alt conținut

CyberghostUnblocks iPlayerTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost face deblocarea conținutului geo-blocat mai ușor decât majoritatea altor VPN-uri. În loc să contactați asistența pentru clienți sau să ghiciți la ce server să vă conectați, aplicațiile CyberGhost vă permit să alegeți un server pe baza site-ului video pe care doriți să îl deblocați. Făcând clic pe opțiunea de streaming la deschiderea aplicației, va apărea o listă lungă de site-uri de streaming populare, inclusiv BBC iPlayer. Doar faceți clic pe această opțiune pentru a vă conecta, iar aplicația va deschide chiar și iPlayer în browserul dvs. pentru dvs..

CyberGhost are, de asemenea, un puternic pedigree de securitate și confidențialitate. Nu păstrează jurnalele și folosește criptarea puternică cu un secret perfect înainte. Protecția împotriva scurgerilor și un comutator de protecție asigură că niciuna dintre datele dvs. nu părăsește vreodată tunelul criptat. CyberGhost are viteze rapide care ar trebui să fie mai mult decât suficiente pentru a transmite video de înaltă calitate.

Un singur plan permite până la șapte conexiuni simultane. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Nu există probleme care deblochează BBC iPlayer din diverse locații de testare
 • Operează o rețea de peste 5.000 de servere în 90 de țări
 • Opțiune low-cost cu aplicații prietenoase pentru începători
 • Viteze foarte bune

Contra:

 • Nu funcționează în mod fiabil în Emiratele Arabe Unite sau China

Scorul nostru:

4 din 5Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost are o configurație simplă. CyberGhost are o configurație simplă și oferă viteze mari la un cost redus. Bun pe intimitate. Redă în mod fiabil BBC iPlayer în video HD și funcționează cu alte servicii de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN este o opțiune fiabilă pentru vizionarea BBC iPlayer în străinătate, cu o mulțime de servere din Marea Britanie din care să alegeți

NordVPNUnblocks iPlayerTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN operează o afecțiune 30 de servere din Marea Britanie, iar unul dintre ele este chiar optimizat pentru „televiziunea ultra rapidă”. Consultați baza oficială de cunoștințe a site-ului NordVPN pentru a afla ce servere deblochează în prezent conținutul BBC iPlayer. Asistența live chat poate fi contactată 24/7.

Vitezele sunt decente și ar trebui să vă permită să transmiteți fluxul în format HD în majoritatea cazurilor. Securitatea este excelentă datorită criptării puternice și a politică strictă pentru jurnalele zero înseamnă că informațiile dvs. (inclusiv adresa dvs. IP) rămân private. Mai mult decât atât, utilizatorii de wifi public vor adora caracteristica automată de protecție wifi a NordVPN. Serverele sunt disponibile în peste 60 de țări. NordVPN permite până la șase conexiuni simultane pe un singur abonament, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru o gospodărie mică sau un birou.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • O mulțime de servere din Marea Britanie deblochează iPlayer de aproape oriunde în HD
 • De asemenea excelent pentru deblocarea unei game largi de conținut geo-blocat din Marea Britanie
 • Politică strictă pentru jurnalele zero și securitate solidă pentru aplicații
 • Conectați până la 6 dispozitive în același timp
 • Suport chat live 24/7

Contra:

 • Aplicația iOS nu funcționează în China
 • Aplicația și viteza pentru desktop nu sunt întotdeauna fiabile

Scorul nostru:

4.5 din 5BUN ALL-ROUNDER: NordVPN este o alegere de valoare bună, care funcționează în mod fiabil cu BBC iPlayer și cele mai populare site-uri de streaming. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Aplicația nu oferă opțiunea de comutare a serverului. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN aici.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPN este un VPN mai puțin cunoscut, cu un istoric bun pentru streamingul BBC iPlayer, Netflix și alt conținut

PrivateVPNUnblocks iPlayerTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un relativ nou venit în spațiul VPN care ne-a impresionat până acum prin capacitățile sale excelente de deblocare a conținutului. Face o scurtă lucrare a firewallului VPN al BBC iPlayer, de asemenea funcționează cu alte site-uri de streaming precum Netflix și Hulu. Suportul pentru chat-ul live este permanent la dispoziție.

Vitezele sunt excelente în ciuda unei rețele relativ mici de servere. De asemenea, securitatea nu se reduce, opțiunile de criptare sportive de 256 biți și 128 biți protejate cu un secret perfect perfect. PrivateVPN nu stochează jurnalele de activitate ale utilizatorului și nu va înregistra adresa dvs. IP.

Puteți conecta până la șase dispozitive pe un singur plan. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează BBC iPlayer la viteze de streaming decente din străinătate
 • O reputație din ce în ce mai mare pentru deblocarea site-urilor de streaming populare de oriunde
 • Nu păstrează jurnalele
 • Confidențialitatea și securitatea sunt de înaltă calitate

Contra:

 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
 • Nu are un chat live 24/7

Scorul nostru:

4.5 din 5MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează multe spectacole populare din Marea Britanie și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Rețea mică de servere, dar conexiuni rapide. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. SaferVPN

SaferVPN are servere dedicate streamingului care va debloca BBC iPlayer

SaferVPNUnblocks iPlayerTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.safervpn.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

SaferVPN se mândrește cu servere dedicate de streaming pentru SUA și Marea Britanie. Opțiunea de streaming din Marea Britanie deblochează conținutul BBC iPlayer fără a sparge transpirația. Serverul de streaming american deblochează Netflix și Amazon Prime, printre altele. Aceste servere sunt separate de restul serverelor non-streaming din Marea Britanie și SUA, ceea ce le face ușor de găsit fără a fi nevoie să ghiciți sau să primiți ajutor de la asistența clienților. Acestea fiind spuse, Suportul pentru chat-ul live este disponibil în jurul ceasului.

Vitezele sunt suficient de rapide pentru a transmite fluxuri în definiție înaltă. Aplicația este extrem de ușor de utilizat, chiar și pentru un novice complet. Criptarea este puternică, dar SaferVPN nu are secret secret perfect în acest moment. Compania nu stochează jurnalele de activitate ale utilizatorilor și nu va înregistra adresa dvs. IP.

Pro:

 • Opțiunea dedicată de streaming în Marea Britanie gestionează BBC iPlayer cu ușurință
 • Testele au relevat viteze bune pentru streamingul HD
 • Nu există jurnalele stocate și aplicațiile nu au setări solide de securitate
 • Puteți obține asistență în direct 24 de ore

Contra:

 • Nu funcționează în China
 • Funcții avansate limitate în comparație cu unele alte VPN-uri

INTERFACE SIMPLE: SaferVPN atinge viteze mari. Deblochează în mod fiabil conținutul restricționat din punct de vedere geologic și are credențiale excelente de confidențialitate. Lipsește unele caracteristici populare. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Citiți recenzia noastră completă SaferVPN.

SaferVPN CuponSalvați 80% la planul de 3 aniGAL DEALDescount aplicat automat

6. VyprVPN

VyprVPN este o opțiune bună pentru cei care doresc să urmărească BBC în China, unde multe alte VPN-uri sunt blocate

VyprVPNUnblocks iPlayerTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are servere de mare viteză ceea ce o face o opțiune excelentă pentru deblocarea serviciului de streaming BBC iPlayer. De asemenea, funcționează pentru deblocarea conținutului de pe alte site-uri populare, inclusiv Netflix. Ca bonus, planurile includ accesul la spații de stocare online și aplicații de mesagerie criptate.

Acest serviciu VPN utilizează o criptare puternică și include protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Stochează unele jurnale, inclusiv adresa IP a utilizatorului, care ar putea fi un transfer pentru utilizatorii mai conștienți de confidențialitate. A marcat bine în testele noastre de viteză, așa că nu ar trebui să aveți nicio problemă să transmiteți cel mai recent sezon al Peaky Blinders în HD.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează BBC iPlayer și o mulțime de alte site-uri de streaming
 • Funcționează servere în Marea Britanie
 • Capabilități mari de deblocare, chiar funcționează bine în China

Contra:

 • Marginal mai scump decât unele VPN-uri
 • Lipsește opțiuni pentru configurare avansată
 • Nu există opțiuni de plată pentru criptocurrency

Ușor de utilizat: VyprVPN este ușor de utilizat. O alegere solidă. Nu depozitează jurnalele, oferă o mare securitate și deblochează cele mai multe servicii de streaming. Mai scump decât unii. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

7. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks iplayerTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are în prezent aproximativ 800 de servere în 50 de țări, inclusiv în Marea Britanie. Este suficient de rapid pentru a transmite conținut HD în direct fără o memorie tamponabilă vizibilă și poate debloca în mod sigur serviciile majore, inclusiv BBC iPlayer, ITV Hub și Netflix SUA. Cel mai bun dintre toate, însă, Surfshark nu are o limită de conectare, ceea ce înseamnă că puteți securiza fiecare dintre dispozitivele dvs. simultan.

Acest serviciu folosește criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC pentru a vă menține activitățile private în orice moment. Există, de asemenea, o politică cu jurnalele zero și opțiunea de a bloca anunțuri, trackere și malware în mod automat. Cu asistență 24/7 disponibilă prin chat-ul live, nu vă aflați niciodată la mai multe secunde distanță de ajutor cu probleme

Surfshark oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux. Poate fi instalat manual pe routerele wireless acceptate.

Pro:

 • Viteze decente, fiabile
 • Capacitate puternică de deblocare
 • Funcții puternice de securitate și confidențialitate
 • Foarte accesibil

Contra:

 • Rețea relativ mică
 • Are serverul lent ocazional

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark

Scorul nostru:

4 din 5

VITEZE FIABILE: Surfshark este o opțiune accesibilă, cu viteze bune și capacități de deblocare. Vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

8. Scutul Hotspot

Scutul Hotspotunblocks iplayerTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot este o alegere excelentă pentru streaming. Deblochează BBC iPlayer și o mulțime de alte platforme populare, inclusiv Netflix Marea Britanie și SUA, ITV Hub, Amazon Prime Video și Hulu. În plus, are viteze rapide înfloritoare și lățime de bandă nelimitată streaming video HD nu este o problemă. Chat-ul în direct este disponibil 24/7 în cazul în care aveți probleme.

Acest serviciu are o confidențialitate verificată în trecut, dar și-a îmbunătățit politica și nu înregistrează nicio informație de identificare personală peste durata sesiunii. Acesta susține această caracteristică puternică de securitate, inclusiv criptarea de grad militar, secretul perfect perfect și un comutator de ucidere (în aplicația Windows). Funcțiile suplimentare de securitate includ protecția wifi automată (în aplicațiile mobile) și protecția împotriva scurgerilor DNS și WebRTC.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Android și iOS și puteți conecta cinci dispozitive simultan.

Pro:

 • Rețea mare de servere
 • Viteze foarte rapide pentru streaming de conținut HD
 • Criptare puternică și alte caracteristici de securitate
 • Permite 5 conexiuni simultane
 • Garanție de returnare de 45 de zile

Contra:

 • Aveam probleme de confidențialitate trecute
 • Nu acceptă plățile cu criptomonede

Scorul nostru:

4.5 din 5

VPN cu costuri reduse: Hotspot Shield vine la un preț scăzut, iar viteza rapidă și abilitățile sale excelente de deblocare îl fac o opțiune excelentă pentru streaming de conținut de la BBC iPlayer și alte platforme. Vine chiar și cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

VPN-uri pentru a evita folosirea cu BBC iPlayer

Testele noastre arată că următorii furnizori VPN nu deblochează BBC iPlayer, conform testelor noastre.

 • PureVPN
 • IPVanish
 • Acces la internet privat (PIA)
 • HideMyAss
 • Ascunde-mă
 • Betternet
 • LeVPN
 • SuperVPN
 • VPNBook
 • VPNTunnel
 • AnonymousVPN
 • Confidențialitate perfectă
 • Proxy.sh
 • Tunnelr
 • VPN4All
 • EarthVPN
 • GooseVPN
 • iPredator
 • overplay
 • VPNJack
 • VPN Master
 • TorVPN

Deși mulți dintre furnizorii VPN din lista de mai sus ar putea fi excelenți pentru alte activități online, ai pierde banii cu ei dacă obiectivul tău principal este să obții videoclipuri de la BBC iPlayer pe internet în timp ce în străinătate.

Cum se folosește un VPN cu BBC iPlayer (video)

Deblocarea BBC iPlayer este simplă dacă VPN-ul dvs. acceptă acest lucru. Înscrieți-vă cu unul dintre furnizorii VPN recomandat mai sus și urmați acești pași simpli:

 1. Descărcați și instalați VPN-ul pentru dispozitivul dvs. de pe site-ul furnizorului dvs. sau dintr-un magazin oficial de aplicații. Vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Rulați aplicația și alegeți un server VPN din Marea Britanie care deblochează Netflix. Dacă nu sunteți sigur care să alegeți, consultați site-ul web sau serviciul pentru clienți.
 3. Conectați-vă la VPN.
 4. Ar trebui să aveți acum o adresă IP a Regatului Unit (verificați aici).
 5. Ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului. Acestea pot stoca informații despre locație din sesiunile anterioare.
 6. Deschide BBC iPlayer și începe să urmărești!

Dacă întâmpinați probleme, contactați asistența clientului VPN. Este posibil să fie nevoie să ajustați unele setări pe dispozitivul dvs..

BBC iPlayer nu funcționează cu VPN-ul dvs.? Incearca asta

Rețineți că nu vă putem garanta că aceste VPN vor funcționa pe site-ul iPlayer sau în aplicația iPlayer. Dacă aveți probleme, de multe ori este pur și simplu un caz de deconectare și de a încerca un server VPN diferit. Dacă acest lucru nu funcționează, pot exista probleme mai mari.

Dacă utilizați aplicația BBC iPlayer, trebuie să știți că aplicațiile pentru iOS, Android, căsuțele media streaming, televizoare inteligente și console de jocuri pot forța un dispozitiv pe serverele DNS ale furnizorului de servicii de internet, în loc de VPN. O modalitate de a ocoli acest lucru este să configurați VPN-ul pe routerul dvs. de acasă sau pe un router virtual în loc să folosești aplicația VPN. Consultați tutorialele noastre despre cum puteți configura routerele virtuale activate VPN folosind atât laptopuri PC, cât și Macbooks.

Chiar și după ce v-ați conectat la un server VPN, BBC iPlayer s-ar putea să vă fi memorat „locația” anterioară într-un cookie care este încă activ. Dacă vedeți în continuare un avertisment potrivit căruia conținutul nu este disponibil în locația dvs., poate fi necesar să vă ștergeți cookie-urile. Puteți face acest lucru fie în setările browserului dvs., fie utilizând o extensie precum EditThisCookie.

Uneori, atunci când utilizați un VPN, pagina BBC iPlayer s-ar putea să nu se încarce deloc și în schimb returnați o pagină de eroare. Dacă vi se întâmplă acest lucru, este posibil să fie necesar să vă spălați memoria cache DNS. Pe Windows, tastați „cmd” în bara de căutare și deschideți prompt de comandă. Introduceți următoarea comandă și apăsați enter: ipconfig / flushdns. Pentru utilizatorii de Mac, găsiți instrucțiunile pentru versiunea dvs. de OSX aici.

În cele din urmă, ștergeți toate datele din memorie în cache care ar putea permite iPlayer să vă vadă locația reală. Puteți curăța întreaga memorie cache a browserului în setări, dar de obicei este suficient să țineți CTRL și să atingeți F5 pentru a efectua o actualizare „grea”.

Ce se întâmplă dacă nu am o licență TV britanică?

Când încercați să accesați BBC iPlayer, este posibil să primiți o notificare care să vă informeze că este necesară o licență TV britanică pentru a viziona orice program de pe site. Când vi se solicită, multe surse raportează că puteți să faceți clic pe „Am o licență TV”..

Aparent BBC depinde de sistemul de onoare pentru a menține spectatorii cinstiți și nu necesită dovezi reale că utilizatorul are licență TV. Acest mesaj a fost adăugat la condițiile de furnizare a serviciului iPlayer în septembrie 2016.

Accesul la serviciul de streaming BBC iPlayer necesită acum spectatorilor să înregistreze un cont BBC și să introducă un cod poștal valabil din Marea Britanie. Formularul nu pare să verifice dacă solicitantul locuiește sau nu în codul poștal pe care îl introduc, așa că atâta timp cât aveți o adresă IP din Marea Britanie, ar trebui să fiți bine.

Pot viziona Planet Earth II pe BBC iPlayer?

Da, Planet Earth II și Blue Planet 2 sunt ambele pe BBC iPlayer și sunt disponibile gratuit. Este chiar în HD! Asigurați-vă că aveți una dintre VPN-urile de mai sus dacă sunteți în afara țării. Veți avea nevoie de multă lățime de bandă pentru a urmări fauna sălbatică cu o definiție înaltă uimitoare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 76 =

Adblock
detector