9 cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea online

9 cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea online

Cu o mulțime de haberse de securitate cibernetică de înaltă calitate și încălcări de date din întreaga lume, este ușor de observat de ce consumatorii în era digitală sunt îngrijorați de confidențialitate. Revelațiile Snowden de acum câțiva ani s-au adăugat la aceste griji de confirmând cele mai grave temeri ale noastre despre existența unei mașini de supraveghere extinse.

Incidențe precum haldele Cambridge Analytica și Equifax sunt îngrijorări reale. Iar smartphone-urile noastre conțin o cantitate incredibilă de date; ne stochează e-mailurile, contactele telefonice, fotografii personale, informații bancare, mesaje text și multe altele. Dacă acestea ar fi compromise, aceasta ar duce la o cantitate imensă de stres și îngrijorare.

Din fericire, pentru majoritatea sistemelor de operare comune, există o gamă largă de aplicații de confidențialitate disponibile. Dacă sunteți un utilizator Android, aveți o selecție excelentă din care să alegeți, de fapt un număr copleșitor. Ca atare, am ales manual unele dintre cele mai importante aplicații de confidențialitate pentru Android pe care poate doriți să le luați în considerare descărcarea. Să sărim!

Iată lista noastră cu cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea online:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Dacă nu navigați pe web cu o rețea virtuală virtuală (VPN) instalată, acum este un moment bun pentru a intra cu programul. Există nenumărate VPN-uri gratuite, dar aceasta este singura aplicație din această listă, unde merită cu adevărat să mergi pentru un serviciu plătit cu încredere.

VPN-urile funcționează prin criptarea întregului trafic care curge către și de pe dispozitiv și dirijându-l printr-un server intermediar în afara locației dvs. curente. Aceasta vă ascunde amprenta digitală și o ține departe de agențiile de supraveghere, de hackeri și de alte organisme intruzive care doresc să vă spioneze activitatea pe web.

VPN-urile au și alte avantaje; pot debloca conținut restricționat geo, cum ar fi Netflix, Hulu, ESPN și multe altele. Dar aspectul lor de criptare ar trebui să apeleze cel mai mult la utilizatorii conștienți de confidențialitate.

ExpressVPN face reducerea datorită utilizării protocoalelor de criptare de grad militar, vitezei robuste și rețelei de servere vaste. Am examinat zeci de VPN-uri și ExpressVPN în topul listei noastre ca fiind cel mai bun VPN pentru Android. De asemenea, are o politică de a nu stoca jurnalele de utilizator detaliate; aceasta este diferită de VPN-urile gratuite, care se implică în mod regulat în captarea și extragerea de date etice.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU PRIVATIA ANDROID: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Cu o vastă rețea de server optimizată pentru conexiuni de mare viteză, este perfectă pentru dispozitivele Android. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut în privința și securitatea. Există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. Semnalizare mesagerie privată

9 cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea onlineCriptarea end-to-end este acum oarecum un standard implicit în aplicațiile de mesagerie, precum WhatsApp și LINE. Însă pasionații de confidențialitate se pot descurca mai bine decât WhatsApp; este deținută de Facebook-ul cu leviatan înfometat de date și zvonurile unui backdoor continuă să persiste.

Signal Private Messenger de Open Whisper Systems este un serviciu de mesagerie cu un puternic accent pe confidențialitate. Cu un cod open-source și criptare end-to-end pentru toate mesajele, acesta a devenit un favorit al pasionaților de confidențialitate. A fi open-source înseamnă că este posibil ca oricine să-și verifice securitatea verificând codul.

Pe lângă utilizarea protocoalelor criptografice revizuite de la egal la egal, Signal vă păstrează informațiile în siguranță, stocând nicio jurnal. Nu există nicio reținere de metadate, cum ar fi listele de membri, pictogramele grupului sau nume. Acestea sunt toate exemple de date care pot fi urmărite de alte aplicații de mesagerie.

Descărcați Semnal pentru Android.

3. Stropit

9 cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea onlineMilenii ar putea avea tendința de a uita că smartphone-urile lor se dublează de fapt ca și telefoane, atunci când apelurile vocale sunt inițiate prin rețelele de telecomunicații wireless și nu doar pe WhatsApp. Spunând asta, este o durere când distribuiți numărul dvs. de telefon unui reprezentant de vânzări și apoi sunteți inundați de apeluri de vânzări.

Hushed vă permite să creați numere de telefon cu arzător (temporar), astfel încât cel real să rămână ascuns. Este perfect pentru când postezi o reclamă pe Craigslist sau completezi un formular web. De asemenea, poate fi util pentru crearea de ID-uri de apelare alternative, gestionarea mai multor linii pentru uz personal și de afaceri și eliminarea necesității de a transporta un al doilea telefon.

Descărcați Hushed pentru Android.

4. DuckDuckGo

9 cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea onlineGoogle este un instrument incredibil și fără el, am fi mai răi, dar ingerează o cantitate prodigioasă de date individuale. Asta îi permite să livreze acele reclame neplăcute de retargeting de fiecare dată când vizităm un site web sau urmărim naveta noastră zilnică pentru recomandări mai bune de călătorie. Desigur, unele dintre politicile Google sunt direct invazive și mulți utilizatori se înscriu fără să înțeleagă că sunt de acord cu monitorizarea neîntreruptă a urmelor lor digitale.

Un motor alternativ de căutare este DuckDuckGo, care nu stochează date și nu își găsește calea pentru a freca orice informații pe care site-urile web sau aplicațiile le pot deține despre dvs.. Funcțiile sale de protecție a confidențialității împiedică rețelele de publicitate să vă urmărească, în sensul că urmăriți în mod esențial cine încearcă să vă urmărească. De asemenea, încearcă să oblige site-urile să utilizeze o conexiune criptată ori de câte ori este disponibilă, deși susținem că un VPN ar trebui să fie primul dvs. recurs în acea zonă.

Descărcați DuckDuckGo pentru Android.

5. ProtonMail

9 cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea onlineFuncțiile de urmărire invazive ale Google nu se extind doar la căutare. Algoritmii funcționează și în cadrul Gmail, astfel încât Google să poată publica anunțuri mai bine direcționate și recomandări adaptate. Dar partea cea mai îngrijorătoare cu privire la Gmail și la mulți alți furnizori de e-mail popular este că nu sunt criptate de la capăt la sfârșit.

ProtonMail este o alternativă mult mai sigură pentru Gmail și colegii săi. A fost conceput de oamenii de știință de la CERN și rămâne open source, astfel încât codul său să poată fi auditat ori de câte ori este nevoie.

Aplicația vă permite să trimiteți e-mailuri și mesaje protejate prin parolă care se autodistrug după un anumit interval de timp. Deoarece toate mesajele sunt criptate, chiar și compania nu își poate da seama de conținutul comunicațiilor dvs..

Descărcați ProtonMail pentru Android.

6. LastPass

9 cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea onlineAvem tendința de a utiliza aceeași parolă pe mai multe site-uri și aplicații. La urma urmei, generarea constantă de noi este o durere, iar procesul de recuperare poate fi destul de greoi. Problema cu această abordare este că vă lasă susceptibilă la un hack-uri egregi; o parolă compromisă înseamnă că toate social media și conturile de e-mail sunt în pericol.

LastPass se dublează ca administrator de parole și generator care stochează informațiile personale într-un seif securizat. Poate fi configurat pentru a schimba parolele din când în când.

Descărcați LastPass pentru Android.

7. Găsiți dispozitivul meu

9 cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea onlineGăsește dispozitivul meu este o aplicație proprie de la Google și funcționează într-o modalitate similară pentru Find My iPhone. Vă ajută prin localizarea dispozitivului Android când este pierdut sau dacă îl dezactivați dacă credeți că a fost furat. Puteți configura această opțiune pentru a vizualiza informațiile despre locație, precum și pentru a reda un sunet în cazul în care se află în interiorul fotografiei.

Dacă telefonul este pierdut, puteți utiliza aplicația pentru a lăsa pe ecran un număr de returnare. Așadar, dacă un samaritean bun se va confrunta cu el, nu va avea probleme să-l înapoieze.

Descărcați Găsiți dispozitivul meu pentru Android.

8. Norton Security și Antivirus

9 cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea onlineAplicațiile antivirus nu sunt doar pentru a vă asigura confidențialitatea. De asemenea, aceștia au capacitatea de a detecta și elimina malware și spyware care te vor bloca în viitor pe telefon sau vor spiona datele tale.

Norton este un nume bine cunoscut în industria antivirusului și aplicația sa pentru Android vine la pachet cu o mulțime de funcții excelente. În afară de furnizarea scanării de rutină a dispozitivului, acesta permite, de asemenea, utilizatorilor să blocheze apelurile și mesajele text nedorite, să blocheze de la distanță dispozitivele și să localizeze dispozitivul pe o hartă dacă este pierdut sau furat..

Descărcați Norton Security și Antivirus pentru Android.

9. Smart AppLock

9 cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea onlineModele de glisare și codurile numerice de pin servesc doar la blocarea ecranului frontal al telefoanelor noastre. După aceea, aplicațiile și folderele individuale pot fi accesate cu o atingere a degetului nostru. Nu este excelent pentru securitate sau practic. De exemplu, este posibil să fie nevoie să înmânați telefonul cuiva pentru a vizualiza un document, dar vă veți simți incomod cu trecerea prin datele personale. Sau puteți permite copiilor dvs. să joace jocuri pe telefonul dvs., dar nu doriți ca aceștia să acceseze anumite aplicații.

Smart AppLock vă permite să modificați setările de permisiuni pentru aplicațiile individuale de pe telefon. Aceasta înseamnă că o terță parte nu vă poate deschide aplicațiile WhatsApp, Facebook sau Twitter decât dacă introduc o altă parolă.

Descărcați Smart AppLock pentru Android.

În afară de aceste aplicații, este recomandat, de asemenea, să urmați principiile de securitate prudente. Acestea includ parole alfanumerice puternice, dezactivarea notificărilor pe ecranul de blocare și încercarea de a limita permisiunile individuale ale aplicațiilor. Confidențialitatea este ceva pentru care va trebui să depuneți eforturi constante.

„Twitter-Facebook împreună” de Pixabay licențiat sub CC BY 1.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 75

Adblock
detector