Alternative Mininova: 8 site-uri de torrent legale de încercat

Logo_of_MininovaÎți amintești de Mininova? La sfârșitul anilor 2000, site-ul torrent a fost unul dintre cele mai populare pe internet. În 2006, s-a clasat în top 10 cei mai căutați termeni Google. În 2008, Mininova a raportat că utilizatorii săi au descărcat în total 5 miliarde de ori.

Apoi, la fel ca în cazul multor site-uri de torrente din acea vreme, s-a izbit litigiul. Site-ul cu sediul în Olanda a fost în cele din urmă obligat să elimine toate torentele care indică conținut protejat de drepturi de autor. Mininova a făcut un pivot drastic, eliminând peste un milion de fișiere de torrent din indexul său și permitând doar încărcări de către utilizatorii aprobați. Rezultatul a fost cu 99,3 la sută mai puțini torenți, numărul de descărcări zilnice a fost de doar 4 la sută din ceea ce a fost anterior, iar traficul de pe site a scăzut imediat cu 34% și a continuat să scadă după aceea..

Alternative Mininova: 8 site-uri de torrent legale de încercat

În deceniul următor, Mininova și-a soluționat procesul, dar nu și-a recăpătat niciodată gloria anterioară. Până în ianuarie 2010, aceasta a scăzut de pe cele mai bune 100 de site-uri ale celor mai traficate de Alexa la sub 1.000 de locuri. A rămas de câțiva ani până în aprilie 2017, când site-ul a fost închis oficial pentru totdeauna. Compania a spus că a fost în pierdere de câțiva ani.

Demisia lui Mininova nu a sfârșit cu torentul. Multe site-uri continuă să ajute la indexarea și distribuirea conținutului cu drepturi de autor și fără drepturi de autor. În acest articol, vom enumera mai multe alternative Mininova care oferă torrenturi gratuite și legale.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor. Torrenting este un proces de descărcare și partajare perfect legal, atunci când este utilizat în mod corespunzător și utilizat prin site-uri și servicii legale și oficiale. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Înainte de a începe, obțineți un VPN

Dacă plănuiți fișiere de torrenting, fie ele legale sau nu, vă recomandăm mai întâi conectarea la un VPN. Un VPN criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl rutează printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți.

Mulți furnizori de servicii de internet presupun automat că tot traficul BitTorrent este incorect. Ca răspuns, acestea vă pot accelera lățimea de bandă sau chiar vă pot suspenda serviciul. Un VPN ascunde conținutul traficului dvs. de internet și de unde provine, astfel încât ISP-ul dvs. nu poate face discriminări împotriva descărcărilor și încărcărilor BitTorrent.

De asemenea, un VPN vă protejează de actorii răi din rețeaua BitTorrent. În timp ce semnați și / sau jucați un fișier, adresa dvs. IP este expusă altor utilizatori din roi sau colegi care încarcă sau descarcă același fișier. O adresă IP este suficientă pentru ca un hacker să vă vizeze cu un atac distribuit de refuz de serviciu (DDoS), să lanseze atac SSH force brute, să obțină acces la dispozitivul dvs. exploatând porturi deschise sau executând servicii și, în unele cazuri, să lansați man- atacuri la mijloc (MITM).

Când vă conectați la un VPN, adresa dvs. IP reală este înlocuită de cea a serverului VPN, astfel încât hackerii nu vă pot viza.

Principalul nostru VPN recomandat pentru torrenting este ExpressVPN. Oferă protecție înclinată, incluzând criptarea rigidă, secretul perfect înainte, protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere - numit „blocare de rețea” în limbajul ExpressVPN. Compania nu păstrează jurnalele de identificare ale activității dvs. și nici adresa dvs. IP. Serverele sunt optimizate pentru viteze de descărcare rapide, iar torentarea este tolerată pe toate serverele.

MAI BUN VPN PENTRU TORRENTARE & P2P: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Are o vastă rețea de servere care sunt reglate bine pentru conexiuni de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Cele mai bune alternative Mininova

Toate site-urile de torrent de mai jos oferă exclusiv torrenturi legale, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru a pirata ceva din greșeală.

Arhiva Internet

arhiva.org golful piratilor
Internet Archive este o bibliotecă non-profit de cărți, filme, software și muzică gratuite, o mare parte dintre acestea fiind disponibilă prin BitTorrent. Nu numai că veți găsi mult conținut gratuit și legal, veți ajuta, de asemenea, să îl încărcați către alți utilizatori și să mențineți conținutul în viață. Există peste 2 milioane de fișiere diferite, site-uri, filme și mai multe gata pentru a face link-uri prin acest site. Orice client torrent va funcționa.

Torrenturi de Domeniu Public

domenii publice torents alternative pirat torrent bay
Dacă sunteți un fan al filmelor vechi, Torrents Public Domain a fost acoperit. Site-ul listează aproape 1.000 de filme care au ajuns la sfârșitul drepturilor de autor și sunt disponibile prin BitTorrent.

Torrenturi Legit

alternativele torrent legitime ale torrent bay pirat
Legit Torrents vă ajută să găsiți o mare varietate de software, jocuri și filme disponibile gratuit.

Vuze

vuze golf pirat
Este posibil să cunoașteți clientul Vuze BitTorrent, dar oferă și un serviciu legal de partajare a fișierelor. Se concentrează pe videoclipuri și filme clasificate pe genuri.

Vodo

Vodo este un site început în 2009 dedicat filmelor și filmelor indie din domeniul public. Cea mai mare parte a conținutului este gratuită pentru descărcare prin torrent.

bt.etree.org

Dacă îți plac înregistrările cu muzică live, bt.etree.org este locul potrivit pentru tine. Dispune de tone de înregistrări live gratuite pentru toate descărcările de la toate tipurile de muzicieni, dar este deosebit de mare pe bandele de jam-uri precum Grateful Dead și Phish.

Torrenturi academice

Academic Torrents este un depozit pentru seturi mari de date academice care pot fi descărcate prin BitTorrent. Este sponsorizat de o serie de universități de top și instituții academice.

Linux Tracker

Fanii software-ului gratuit și open source vor găsi multe de dragoste pe Linux Tracker. Veți găsi tone de software gratuit, de la sisteme de operare întregi la apartamente de editare foto.

Site-uri de torrent de evitat

Site-urile enumerate mai jos se orientează puternic către conținut piratat. Deși este posibil să găsiți fișiere care nu încalcă drepturile de autor, vă recomandăm să evitați aceste sisteme de urmărire a torrenturilor pentru a rămâne în partea dreaptă a legii.

  • Golful Piratilor
  • Torrenturi Kickass
  • Torrentz
  • ExtraTorrent
  • RARBG
  • YTS.AG
  • Torrentz2

Această listă nu este cuprinzătoare și, cu siguranță, există mai multe site-uri de torenți. De regulă generală, dacă pare prea bine să fie adevărat, probabil este.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 16 =

Adblock
detector