Aproape jumătate dintre abonații Netflix își împărtășesc parolele contului

Utilizatorii-jumătate-Netflix-share-parole-header

În zilele noastre, aproape toată lumea vorbește despre „tăierea cablului de cablu” de la pachetele scumpe din satelit și cablu și migrarea către serviciile bazate pe abonamente. Cu televizoare inteligente, dispozitive media în streaming, cum ar fi Apple TV și Amazon Fire TV Stick și opțiuni de internet rapid-aprins, puteți scăpa de cablu și vă puteți bucura în continuare de epoca de aur a televizorului în funcție de dvs..

Cu toate acestea, în funcție de câte servicii de streaming vă abonați, economiile nu sunt întotdeauna numeroase. Dacă doriți elementele de bază (cum ar fi Netflix sau Hulu), sporturi live (cum ar fi MLB.TV sau rețeaua NFL), și un canal de prestigiu (cum ar fi HBO ACUM), fila dvs. lunară de tăiere a cablurilor s-ar putea adăuga.

Adică, aceste servicii de streaming se pot adăuga dacă plătiți pentru ele. Dacă „împrumutați” unul de la părinți, împărtășiți altul cu o cameră de cameră și împărțiți costurile unei treimi cu partenerul dvs., s-ar putea să vă furați drumul către o afacere destul de bună.

Deci, ce servicii de streaming sunt cele mai populare și care sunt cel mai probabil să fie partajate? Am examinat 1.000 de utilizatori de difuzare pentru a afla cât de etic consideră că este să-și împărtășească parolele cu prietenii și familia, care sunt mai vinovați când vine vorba de autentificări comunale și cât de mulți se simt presionați să-și prezinte detaliile personale.. Continuați să citiți pentru a vedea ce am descoperit.

Streaming sau furt?

servicii popularitate-și rata de-a-cont de partajare

Până la sfârșitul anului 2023, aproximativ 33 de milioane de adulți din Statele Unite „au tăiat cablul” oficial și au trecut de la furnizorii de cablu și satelit la servicii de streaming. Aceasta reprezintă o creștere de aproape 33 la sută față de 2023.

Ca urmare a prețurilor mai mici și a controlului crescut, streaming-ul a devenit o soluție populară pentru TV și filme. Printre platformele disponibile, un serviciu iese în evidență: Netflix. În timp ce aproximativ 3 milioane de abonați utilizează în continuare Netflix pentru ofertele sale de închiriere DVD, alți 130 de milioane de oameni din întreaga lume folosesc Netflix pentru serviciul său de streaming.

Cu toate acestea, deși Netflix a fost cel mai popular serviciu în rândul streamerelor chestionate (aproape 86 la sută), acesta nu a fost cel mai distribuit. Această distincție a fost salvată pentru MLB.TV, unde aproape 77 la sută dintre persoanele care utilizează serviciul au recunoscut că au dat sau primesc accesul lor printr-o parolă partajată. Pentru fanii sportivi, renunțarea la cablu poate fi deosebit de dificilă, iar prețul relativ ridicat al MLB.TV continuă să crească.

Platformele de streaming distribuite în mod regulat au inclus și HBO ACUM (64 la sută), CBS All Access (55 la sută) și Starz (55 la sută). Serviciile de streaming muzical, inclusiv Spotify (22 la sută) și Pandora (13,5 la sută) au fost cel mai puțin probabil să fie împărtășite între utilizatori.

  60+ statistici Netflix și statistici care definesc dominanța companiei [versiunea 2023]

Compromis etic?

etica-a-sharing-servicii de streaming-

Împărțirea parolei Netflix nu costă doar compania peste 500 de milioane de venituri în fiecare an – este ilegal din punct de vedere tehnic.

Desigur, legalitatea passworhttps: //www.thesimpledollar.com/is-it-ok-to-share-your-netflix-account-the-lowdown-on-log-in-sharing-at-nine-popular- partajarea serviciilor / d se întâmplă, de asemenea, să fie extrem de tehnică, ceea ce face dificilă aplicarea și ușor de ignorat. La toate vârstele, majoritatea era conștientă de politicile lor de distribuire a platformelor de streaming. După cum am descoperit, mulți au fost oricum încălcați.

Peste 3 din 4 Gen Zers și peste 3 din 5 milenii au convenit că este etic să ofere consumatorilor neplătitori acces la conținut transmis. Aproape mulți s-au simțit asemănători în privința primirii accesului la conținut transmis.

Consensul a fost mai puțin pozitiv în rândul generațiilor mai în vârstă. Doar 34 la sută dintre Gen Xers și baby boomers au considerat etilic accesul plătit la serviciile de streaming și mai puțini s-au simțit confortabil că primesc acest acces.

Acțiuni culpabile

Impactul-a-sharing servicii de streaming-

Dacă partajarea contului dvs. de streaming plătit încalcă politica unei companii, care are mai greșit atunci când se întâmplă: partea care dă sau primește?

Răspunsul este posibil să nu fie în întregime clar. Deși majoritatea gen Xers și baby boomers au fost de acord că ambele părți au fost la fel de vinovate, chiar și nu au fost la unison. Cel puțin, a fi la capătul de primire poate fi cea mai puțin compromisă din punct de vedere etic.

Cel mult, doar 10 la sută dintre baby boomers au identificat receptorul de partajare a contului ca fiind vinovat doar pentru încălcarea regulilor. În cazul în care oricare dintre părți a avut vina, toate cele patru generații au fost de acord ca persoana care să-și dea datele de autentificare să fie de vină.

Dar doar pentru că regulile spun că nu aveți voie să dați parola nu înseamnă că oricum vă face gresit, cel puțin nu în conformitate cu unii. Aproape 49% din Gen Zers și 33% din milenii au sugerat că niciuna dintre părți nu a fost vinovată atunci când informațiile despre cont au făcut schimb de mâini. Generațiile tinere au avut, de asemenea, cel mai puțin șanse să implice partajarea conturilor rănesc companiile care oferă servicii de streaming și, chiar mai mult, credința de partajare a conturilor nu afectează creatorii acelui conținut.

  IPV6 vs IPV4: care sunt, care este diferența, care este cel mai sigur?

O explicație rezonabilă

motive-pentru-servicii de partajare streaming-

Da, împărtășirea parolei de streaming este o crimă federală. Dar majoritatea analiștilor spun că dacă o faci, nu este nimic de care să te temi.

Poate din acest motiv, explicația nr. 1 pentru persoanele care își dau acreditările a fost simplă: a fi amabil. Potrivit a peste 62 la sută dintre streamers, schimbul de acces la conturile lor a fost un gest prietenos. Alți 39 la sută și-au împărtășit contul, deoarece destinatarul a împărțit un serviciu diferit cu ei, iar 25 la sută au făcut-o poate neintenționat – s-au conectat o singură dată, iar destinatarul a continuat să folosească contul. Printre cei care și-au împărtășit serviciile de streaming cu alții, mai puțin de 1 din 5 s-au simțit rău despre transmiterea parolelor.

Același lucru este valabil mai ales pentru persoanele care acceptă accesul la cont. Deși 38% dintre cei care se conectează cu informațiile altcuiva nu doreau să plătească pentru serviciu, 69% au spus că au făcut-o pentru că proprietarul contului le-a dat permisiunea. Aproximativ 29% dintre respondenți au recunoscut că nu își pot permite un serviciu de împrumut în flux.

A Far Reach

servicii de partajare a serviciilor de streaming-

Deci, cât de departe călătoresc aceste conturi de streaming necinstit? Gen Zers aveau mai multe șanse decât orice altă generație să ofere acces la informațiile de autentificare cuiva din afara gospodăriei lor. Comparativ cu doar 30 la sută dintre baby boomers, 32 la sută din Gen Xers și 48 la sută din milenii, aproape 56 la sută dintre cei de la Gen Zers au recunoscut că au împărtășit accesul lor cu persoane din afara gospodăriei lor.

În majoritatea cazurilor, ceilalți și prietenii importanți au beneficiat de generozitatea lor. Multe persoane care oferă acces la streaming gratuit aveau mai puține șanse să fie la fel de binevoitoare cu membrii familiei lor, inclusiv părinții (50 la sută), frații (44 la sută) și copiii (15 la sută).

În timp ce aproape 59% din Gen Zers au mărturisit că au primit acces la contul altcuiva în afara gospodăriei lor, doar 21 la sută din Gen Xers și 19 la sută dintre boomeri au spus același lucru.

Consumarea conținutului, după generație

-Scop primar-a-de streaming-servicii

Streaming-ul este mai mult decât să urmărești în direct ultimul sezon al „Stranger Things”.

În 2016, exclusivitatea de streaming a înflorit în industria muzicală. Odată cu introducerea unor platforme rivale, cum ar fi Tidal și Apple Music, la titanii din industrie Pandora și Spotify, anumiți artiști cu nume mari au început să-și licențeze piesele exclusiv la un serviciu sau altul. Nici Netflix nu este mulțumit că este cunoscut exclusiv pentru conținutul său TV (oricât de bine revizuit) și continuă să-și caute aclamarea ca și o companie de producție de film de prestigiu.

  Cum să găsiți și să eliminați dispozitivul din motorul de căutare Shodan IoT

Aproape 27 la sută dintre Gen Zers au identificat serviciile de streaming drept critice pentru a avea acces la muzică, mai mult decât orice altă generație. În schimb, transmisia TV a fost mai frecventă între milenii decât generațiile mai vechi sau mai tinere de streamer.

În timp ce aproximativ 39 la sută din Gen Xers și 28 la sută dintre baby boomers au folosit servicii de streaming și pentru a accesa TV, multe altele (inclusiv 61 la sută dintre baby boomers) au folosit programe precum Netflix și Hulu pentru conținutul lor de lungmetraj..

O soluție de streaming mai bună

Dacă doriți să vizionați emisiuni populare precum „The Handmaid’s Tale” sau „The Crown”, nu veți putea scăpa nici pentru a plăti, nici pentru a împrumuta informațiile de conectare ale cuiva pentru Hulu sau Netflix. La fel de popular ca streaming-ul a devenit pentru toate, de la TV și filme la muzică și sport, încă mai există o mulțime de partajări. Mai comun cu MLB.TV și HBO ACUM decât orice altă platformă, o mulțime de oameni fie cedează sau primesc acces partajat la aceste programe..

Cu cea mai mare creștere a prețurilor din istoricul Netflix din 2023, ar trebui să vă gândiți la modul în care puteți obține cât mai mult din cont – și să plătiți cel mai puţin pentru aceasta. Prețurile Netflix variază în funcție de țară și, în funcție de dimensiunea bibliotecii regionale Netflix, este posibil să primiți o ofertă brută. Vestea bună este că poți urmări Netflix printr-un VPN pentru a accesa bibliotecile altor țări, atât timp cât știi ce VPN-uri trebuie să folosești. Comparitech a înregistrat mii de ore de cercetare aprofundată pentru a vă ajuta să alegeți un VPN și să deblocați conținutul geo-blocat din întreaga lume. Vizitați-ne online la Comparitech azi pentru a afla mai multe!

Metodologie

Am colectat răspunsuri de la 1.000 de persoane care transmit un anumit tip de conținut online de la compania Amazon Turk. Cincizeci și patru la sută dintre participanții noștri au fost de sex feminin, 45 la sută au fost bărbați, iar 1 la sută au fost non-binare. Participanții au avut vârste cuprinse între 18 și 84 de ani, cu o medie de 36 și o abatere standard de 11,3. Participanții care nu utilizau în prezent un serviciu de streaming de abonamente la momentul efectuării sondajului au fost excluși. Nu a fost efectuată nicio testare statistică, astfel încât revendicările enumerate mai sus se bazează numai pe mijloace.

surse

  • https://www.bostonglobe.com/business/2023/08/27/how-cut-cable-cord-and-still-able-watch/IGS0OE2FVR54N16zpEULBI/story.html
  • https://www.usatoday.com/story/tech/2023/08/31/cutting-cord-may-not-save-you-money-but-way-better-tv-experience/1149581002/
  • https://www.bankrate.com/personal-finance/smart-money/cost-of-cable-tv-vs-internet-streaming/
  • https://www.indiewire.com/2023/08/netflix-dvd-subscribers-three-million-1202397787/
  • https://www.washingtonpost.com/news/early-lead/wp/2023/01/09/cord-cutting-i-pulled-the-plug-and-kept-my-live-sports-heres-how/ ? utm_term = .cf6c62ccb5ee
  • https://tvanswerman.com/2023/01/14/mlb-tv-no-price-increase-for-2023/
  • https://www.theverge.com/2016/12/23/14047090/music-exclusives-apple-music-vs-tidal-2016
  • https://www.theringer.com/movies/2023/11/9/18078702/netflix-outlaw-king-roma-ballad-of-buster-scruggs-22-july-prestige-films-oscars
  • https://www.marketwatch.com/story/sharing-netflix-and-hbo-passwords-is-now-a-federal-crime-but-heres-why-not-to-worry-2016-07-12

Declarație de utilizare echitabilă

Împărtășirea acestei povești nu este o crimă federală și nici nu va trebui să ceri prietenului tău informațiile de autentificare. Salutăm circulația acestei cercetări și a tuturor graficelor însoțitoare pentru orice utilizare necomercială, cu includerea unui link către această pagină în articolul dvs..

About the author

Comments

  1. parolele lor de streaming prietenilor și familiei lor. În timp ce doar aproximativ jumătate dintre Baby Boomers și Gen Xers au fost de acord cu această practică. Cu toate acestea, chiar și cei care au fost de acord cu împărtășirea parolelor au recunoscut că există un compromis etic. Aproape 60 la sută dintre Gen Zers și peste 50 la sută dintre milenii au declarat că ar trebui să existe o limită la câți oameni ar trebui să împărtășească o parolă. Acțiuni culpabile În timp ce majoritatea utilizatorilor de streaming au recunoscut că împărtășirea parolelor este etică, mulți au simțit încă o anumită vină. Aproape 60 la sută dintre Gen Zers și peste 50 la sută dintre milenii au declarat că se simt vinovați atunci când împărtășesc parolele lor de streaming. În plus, aproape 40 la sută dintre toate grupurile de vârstă au recunoscut că se simt presați să împărtășească parolele lor de streaming cu prietenii și familia lor. O explicație rezonabilă În timp ce împărtășirea parolelor de streaming poate fi ilegală și poate fi considerată etică, există o explicație rezonabilă pentru această practică. Costurile pentru abonamentele multiple de streaming pot adăuga rapid, iar împărtășirea parolelor poate fi o modalitate de a economisi bani. De asemenea, împărtășirea parolelor poate fi o modalitate de a împărtăși experiențe de vizionare cu prietenii și familia. Consumarea conținutului, după generație În timp ce majoritatea utilizatorilor de streaming au recunoscut că împărtășirea parolelor este etică, există diferențe semnificative între generații în ceea ce privește consumul de conținut. Gen Zers și milenii au fost mult mai susceptibili să consume conținut de streaming decât Baby Boomers și Gen Xers. În plus, Gen Zers și milenii au fost mult mai susceptibili să împărtășească parolele lor de streaming decât Baby Boomers și Gen Xers. O soluție de streaming mai bună În timp ce împărtășirea parolelor de streaming poate fi o modalitate de a economisi bani, există o soluție mai bună pentru a reduce costurile. În loc să împărtășiți parolele, puteți împărți costurile cu prietenii și familia prin împărțirea unui abonament. De asemenea, puteți alege să vă abonați la servicii de streaming care oferă mai multe opțiuni de vizionare pentru un preț mai mic. În concluzie, împărtășirea parolelor de streaming poate fi ilegală și poate fi considerată etică, dar există o explicație rezonabilă pentru această practică. În loc să împărtășiți parolele, puteți împărți costurile cu prietenii și familia prin împărțirea unui abonament sau alegând servicii de streaming care oferă mai multe opțiuni de vizionare pentru un preț mai mic.

Comments are closed.