Avast VPN nu funcționează cu Netflix? Iată munca în jur

Poate Avast SecureLine VPN să deblocheze Netflix

Netflix, la fel ca majoritatea altor servicii de streaming, folosește măsuri de restricție geografică pentru a împiedica utilizatorii să urmărească conținut care nu este disponibil în regiunea lor. În primul rând, se adresează adresa IP a utilizatorilor pentru a determina locația lor, deci, teoretic, dacă puteți modifica adresa IP, ar trebui să puteți accesa catalogul Netflix al altei țări.

Cu toate acestea, ca una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume, Netflix a investit resurse semnificative în oprirea utilizatorilor VPN de a evita restricțiile sale. Drept urmare, multe VPN-uri nu pot debloca Netflix în străinătate. Încercarea de a utiliza o VPN cu Netflix va duce adesea la următoarea eroare:

Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou.

Deși Avast SecureLine poate debloca câteva biblioteci specifice Netflix, nu este cea mai fiabilă metodă. În schimb, vă recomandăm să folosiți ExpressVPN sau NordVPN: aceste VPN-uri nu deblochează doar un număr mai mare de biblioteci regionale, dar sunt mai rezistente și vă permit totuși să utilizați Netflix, în ciuda îmbunătățirilor continue ale platformei în ceea ce privește funcțiile sale de restricție geografică..

MAI BUN VPN PENTRU NETFLIX: ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru Netflix. Este rapid, deblochează mai mult de 10 biblioteci regionale și oferă mai multe caracteristici avansate de securitate. Cel mai bun dintre toate, ExpressVPN include o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți încerca fără riscuri.

Cum să faceți flux Netflix în străinătate cu Avast SecureLine

Nu sunteți sigur cum să utilizați un VPN? Urmați pașii de mai jos pentru a debloca și transmite fluxul bibliotecii Netflix din altă țară de oriunde cu SecureLine:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la Avast SecureLine dacă nu ați făcut-o deja. Acest serviciu este livrat cu o probă gratuită de șapte zile, deci nu este necesar să plătiți în avans. Dacă doriți un VPN mai fiabil pentru Netflix, vă recomandăm să folosiți ExpressVPN.
 2. Apoi, instalați aplicația VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Decideți la ce bibliotecă Netflix doriți să accesați (consultați mai jos pentru mai multe detalii).
 4. Conectați-vă la un server VPN din țara corespunzătoare.
 5. Conectați-vă la Netflix și încercați să urmăriți ceva. Ar trebui să se încarce instantaneu, dar, dacă nu, puteți rezolva majoritatea problemelor ștergând memoria cache și cookie-urile, apoi reîmprospătarea paginii.

Avast SecureLine funcționează cu Netflix?

Avast VPN nu funcționează cu Netflix? Iată munca în jur

SecureLine are în prezent servere în 35 de țări, deși Netflix nu este disponibil într-una dintre ele (China). Pentru a testa cât de bine funcționează VPN-ul Avast cu Netflix, ne-am conectat la rândul său la un server din fiecare țară și am încercat să transmitem, ștergând datele browserului nostru după fiecare încercare.

Din păcate, dintre serverele pe care le-am testat, doar câțiva puteau debloca Netflix. Deși puteți vedea ce conținut este disponibil în alte țări, în cele mai multe cazuri, veți declanșa o eroare atunci când încercați de fapt să redați un videoclip. Se pare că, la fel ca multe alte VPN-uri, Avast SecureLine a acordat prioritate deblocării doar a celor mai populare cataloage. Mai jos, veți găsi rezultatele testelor noastre și o listă a bibliotecilor Netflix VPN-ul Avast a făcut și nu a deblocat.

Bibliotecile Netflix sunt deblocate Marea Britanie, SUA, Norvegia
Bibliotecile Netflix inaccesibile Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Israel, Italia, Japonia, Luxemburg, Malaezia, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Polonia, Portugalia, Rusia, Singapore, Sud Africa, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan, Turcia, Venezuela

Capabil să deblocheze doar trei biblioteci, Avast SecureLine nu este în mod clar cel mai bun VPN pentru vizionarea Netflix în străinătate. În plus, acest serviciu prezintă câteva defecte care sunt deosebit de tulburătoare. În primul rând, are mai puțin de 100 de servere, ceea ce reprezintă un număr foarte mic pentru un furnizor VPN plătit.

Al doilea, Avast are în prezent servere în Rusia și China, țări cu cenzură online foarte strictă. O modificare recentă a legii ruse a impus companiilor VPN să permită accesul guvernului la bazele lor de date, ceea ce a dus la mulți furnizori să scoată din țară în întregime. Prezența continuă a Avast în Rusia și liniștea totală în această privință sunt motive de îngrijorare pentru a spune cel mai puțin.

Ce VPN-uri sunt cele mai bune pentru vizionarea Netflix?

Netflix servește cu regularitate liste negre pentru a împiedica utilizatorii VPN să acceseze serviciul în străinătate. De asemenea, face referiri încrucișate la datele de locație GPS ale utilizatorului cu adresa IP, ceea ce face mai dificil să vă răspândiți locația atunci când utilizați un dispozitiv mobil. Drept urmare, Netflix reprezintă o problemă reală pentru majoritatea VPN-urilor. in orice caz, există câteva servicii care pot debloca în mod fiabil bibliotecile Netflix în străinătate, și am enumerat cele mai bune dintre acestea mai jos:

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Netflix:

 • ExpressVPN: ExpressVPN este alegerea noastră # 1 pentru vizionarea Netflix în străinătate. Oferă conexiuni fiabile, de mare viteză, protecții puternice de securitate și confidențialitate și acces la numeroase biblioteci regionale Netflix. Este fără riscuri cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.
 • NordVPN: NordVPN este un serviciu cu costuri reduse care vă acordă prioritate securității. Are peste 5.000 de servere la nivel mondial, viteze în mod constant și capacitatea de a debloca unele dintre cele mai populare cataloage Netflix din străinătate. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.
 • CyberGhost: CyberGhost este un VPN rapid și versatil, ideal pentru utilizatorii începători. Dispune de caracteristici de securitate preconfigurate, deblocare cu un singur clic pentru mai multe platforme, inclusiv Netflix și chat live 24/7. Există chiar și o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.
 • PrivateVPN: PrivateVPN deblochează mai multe biblioteci Netflix decât orice altă VPN pe care am testat-o. În plus, are viteze foarte mari, servere în 60 de țări și o politică fără jurnaluri care vă garantează confidențialitatea online. Acest VPN include o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.
 • Surfshark: Surfshark permite conexiuni simultane nelimitate, poate debloca mai multe biblioteci Netflix în străinătate și are viteze foarte rapide. Include o politică fără jurnal și o gamă largă de caracteristici de securitate. Acest serviciu este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile.

LEGATE DE: Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix: Obțineți orice versiune a Netflix oriunde

Pot debloca Netflix cu un VPN gratuit?

S-ar putea să fiți tentat să utilizați un VPN gratuit, dar ne-am sfătui împotriva. Pentru început, aceste servicii sunt, de obicei, primele listate negre de către platforme de streaming. Având în vedere că multe VPN-uri plătite nu pot debloca Netflix în străinătate, este puțin probabil ca un serviciu gratuit să fie mai bun. În plus, VPN-urile gratuite tind să aibă mai mulți utilizatori decât pot susține rețelele lor, ceea ce duce la încetinirea semnificativă. Aceasta înseamnă că, chiar dacă găsiți o VPN gratuită care deblochează Netflix, probabil că veți experimenta perioade lungi de tamponare, precum și videoclipuri forțate de rezoluție scăzută.

În timp ce multe VPN-uri gratuite folosesc un model de afaceri suportat de anunțuri, unii recurg la metode mai ascuțite de a face bani. Este posibil să stocheze cookie-urile de urmărire pe dispozitivul dvs., de exemplu, culegând încet date precum site-urile web pe care le vizitați cel mai des, cantitatea de timp pe care o petreceți pe o anumită pagină sau care este timpul zilei în care sunteți cel mai activ online. Aceste informații pot fi vândute apoi agenților de publicitate, cel mai probabil fără ca tu să știi vreodată despre asta.

Cel mai important, este dificil de spus dacă instalați o VPN legitimă sau unul dintre numeroșii troieni care doresc să profite de utilizatorii conștienți de confidențialitate. Cercetări recente au arătat că peste 35% din aplicațiile VPN gratuite testat conține malware. Mai mult, peste 80% au fost vulnerabile la scurgerile IPv6 și aproape 20% nu au folosit deloc criptare. Chiar și cunoscutele VPN-uri gratuite vin cu riscuri, așa cum am descoperit când Hola a fost revelat că vinde lățimea de bandă a utilizatorului pentru a facilita o botnet.

Utilizarea unui VPN de renume, cu o evidență dovedită de a proteja confidențialitatea clienților săi este cea mai bună modalitate de a vă proteja online.

Un VPN va încetini viteza de conectare?

Fiecare VPN vă va reduce viteza rețelei într-un anumit grad, dar unele au un impact mai mare decât altele. În general, vă puteți aștepta ca vitezele dvs. să fie cu aproximativ 20% mai scăzute când este conectat la un VPN. Ghidurile oficiale Netflix recomandă să ai cel puțin o conexiune de 3Mbps pentru a viziona video cu definiție standard, 5Mbps pentru HD și 25Mbps pentru 4K. Acest lucru înseamnă că, atât timp cât vitezele dvs. de descărcare sunt de obicei de aproximativ 8Mbps, nu ar trebui să aveți probleme cu majoritatea conținutului.

Merită menționat că există mai mulți factori care vă pot afecta viteza. De exemplu, este posibil să observați viteze mai scăzute în serile sau în week-end-uri, atunci când utilizați un server care se află în cealaltă parte a lumii sau când utilizați un anumit protocol de securitate. În cele mai multe cazuri, puteți remedia aceste probleme doar conectându-vă la un server diferit, dar dacă obțineți viteze în mod constant reduse, vă recomandăm să contactați echipa de asistență a clientului VPN pentru a vedea dacă există o problemă de bază..

Ceea ce arată Netflix pot urmări în străinătate cu Avast SecureLine?

Avast SecureLine nu poate debloca multe biblioteci Netflix, dar vă permite să urmăriți unele dintre cele mai populare titluri ale platformei. Mai jos, am enumerat câteva dintre emisiunile pe care le puteți aștepta să transmiteți în străinătate cu VPN-ul Avast:

  1. Oglinda neagra
  2. Supraviețuitor desemnat
  3. Linia de serviciu
  4. Academia Umbrella
  5. Riverdale
  6. Ragnarok
  7. Black Summer
  8. Benzile Ted Bundy
  9. Ploaia
  10. Sherlock
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3

Adblock
detector