Avertisment: Darknet Markets Tutorialul de mixare Bitcoin este o înșelătorie de phishing

caracteristicile piețelor darknet
Cumpărătorul Bitcoin trebuie să aveți grijă: unul dintre cele mai populare ghiduri pentru amestecarea bitcoinului pe internet îi conduce pe utilizatori către site-uri de phishing care vă vor fura bitcoin și vă vor lăsa fără recurs pentru a-l recupera înapoi..

Darknetmarket-uri [punct] org - nu vom face legătura cu acesta aici pentru a nu-i da un impuls SEO suplimentar - apare în partea de sus a rezultatelor Google atunci când căutăm expresii similare cu „cum să amestecăm / să râdem / să spălăm bitcoin”. Articolul, „Un simplu ghid pentru schimbarea în siguranță și eficient a bitcoinelor”, oferă un tutorial simplu, dar informativ.captură de ecran de darknet market

Dar legăturile de ceapă pe care le oferă celor două servicii populare de amestecare de pe DarkNet: Helix by Grams și Bitcoin Blender, sunt falsuri. Acestea duc la copii aproape identice ale site-urilor reale Helix și BitBlender. Acestea arată și funcționează la fel. Dar de îndată ce victima le trimite bitcoin, banii aceștia sunt plecați pentru totdeauna.

O înșelătorie eficientă, cu ajutorul Google

Actualizați: Helix by Grams a fost închis oficial în decembrie de către administratorul său. Orice site web care pretinde că este Helix în acest moment este aproape sigur o înșelătorie de phishing. Aceasta include linkul care este încă activ în articolul Piețele Darknet. Exodul utilizatorilor de la Helix va fi probabil privit ca o oportunitate pentru escroci de a phish noi victime, astfel încât acum este mai imperativ ca niciodată să vă asigurați că sunteți pe site-ul corect. Comparitech a raportat Darknet Markets ca un site de phishing la Google în două rânduri, dar pagina rămâne în continuare în topul rezultatelor căutării. Am contactat Google pentru comentarii, dar nu am primit răspuns la 29 ianuarie 2018.

Scam-urile care înconjoară bitcoin și DarkNet abundă, dar acesta este deosebit de dubioasă.

În primul rând, vizează începători, inclusiv mulți oameni care probabil nu au vizitat niciodată DarkNet înainte. Mixarea Bitcoin, denumită și bitcoin bitbling sau spălarea bitcoinului, este un proces prin care cineva poate rupe conexiunea urmărită dintre expeditor și receptor. Acest lucru permite utilizatorilor să trimită și să primească bitcoin în mod anonim, fără ca nimeni să poată urmări tranzacțiile către ei prin blockchain.

Amestecarea corectă a bitcoinului este un proces oarecum complicat. Mulți, dacă nu cei mai mulți timeri, apelează la Google pentru ajutor. Există o anumită credibilitate care vine cu a fi un rezultat de top; oamenii tind să aibă încredere în ceea ce Google are cel mai mare rang.Avertisment: Darknet Markets Tutorialul de mixare Bitcoin este o înșelătorie de phishing

În al doilea rând, articolul nu pare a fi o înșelătorie. De fapt, dacă nu ar fi legăturile de phishing, ar fi o referință bună. Le spune chiar utilizatorilor să își verifice dublu legăturile de ceapă pentru serviciile de amestecare. Îi recomandă utilizatorilor să efectueze această verificare pe o altă pagină de piață Darknet, care desigur indică și site-urile falsificate. Întregul site web seamănă oarecum cu DeepDotWeb, un popular site de știri și informații de pe clarificator care acoperă subiecte similare.

darknet markets 2

În al treilea rând, falsurile sunt bune. Există puține diferențe perceptibile între site-urile reale Helix și Bitcoin Blender și site-urile de phishing. Oricum, cine nu a vizitat niciodată versiunile adevărate nu ar fi cunoscut diferența. Chiar și site-urile autentice nu au certificate SSL verificate, astfel încât nu există un lacăt verde sau „https: //” care prepară adresa URL. Utilizatorii trebuie să cunoască pur și simplu adresele de ceapă reale, care pentru cei care nu sunt familiarizați cu serviciile ascunse Tor, conține adesea șiruri de litere și numere aleatorii.helix real v fals

Deci, cât de eficient este această înșelătorie? Foarte. Comparitech a aflat despre înșelătorie după ce o cunoaștere a autorului a fost eliminată din 100 USD. Am făcut măsuri pentru a verifica cererea lor și suntem pozitivi Darknet Markets este complicat. Un r / grame Reddit fir (acum interzis de Reddit) fixat în partea de sus a forumului este plin de comentarii de la persoane care au pierdut fiecare sute de dolari, iar noi fire sunt create în mod regulat de către persoanele care sunt dupate:

„SUNT DOAR SALUTĂ ACUM. Tocmai a pierdut 150 $. ”

„Aceste găuri *** m-au obținut pentru 200 de dolari. Nu cădea pentru asta. "

„RIP 900 USD. Sper să cadă într-un vulcan plin cu ace.

Și nu sunt doar persoanele care doresc să amestece bitcoin care cad cârlig, linie și scufundare. În timp ce tutorialul de mixare a fost ceea ce ne-a atras atenția asupra site-ului, Darknet Markets face legătura cu falsurile întregi piețe de piață, unde utilizatorii merg să cumpere bunuri ilicite. Acestea includ Dream Market, Alpha Bay, Outlaw, East India Company și multe altele. Este vorba despre escrocherii de tip phishing concepute pentru a fura datele de autentificare pentru site-urile reale ale pieței, unde îți vor șterge contul.

Această rachetă funcționează de ceva timp. Articolul a fost publicat în iulie 2015. În mod obișnuit, Google elimină linkurile către site-urile înșelătorie din rezultatele căutării sale, dar datorită naturii subiectului, probabil că nu este interesat. Mixarea Bitcoin este adesea asociată cu activitatea infracțională și Google nu are un impuls pentru a salva pe cei pe care îi consideră ca niște infractori de la alți infractori care se fură unii de la alții pe DarkNet.

Autorul a depus o reclamație oficială la FTC cu privire la acest aspect.

Mixarea bitcoinului nu este doar pentru infractori

În calitate de susținători de confidențialitate, încurajăm Google să înlăture toate linkurile către Darknet Marets [punct] org. Există o mulțime de motive legitime pentru care oamenii cheltuiesc bani în mod anonim și merită să fie protejați. Câteva exemple includ:

  • Pentru a face o achiziție anonimă, cum ar fi un abonament VPN, fără a renunța la identificarea detaliilor de plată sau a permite companiilor de comerț electronic să vândă istoricul achizițiilor dvs. în rețelele de publicitate
  • Pentru a face o donație anonimă, cum ar fi unei organizații de caritate, nonprofit sau a unei persoane care are nevoie
  • Ascunderea banilor într-un cont în timpul agitației economice atunci când activele sunt în pericol de a fi confiscate de un guvern corupt, cum ar fi situația actuală din Venezuela
  • Dacă primiți, fără să știți, bitcoins care au fost pătați, amestecarea acestora poate face din nou bitcoinul să poată fi utilizat. De exemplu, Coinbase a respins bitcoin-urile acordate de pe site-urile de jocuri de noroc

În cele din urmă, totul se reduce la confidențialitate. Indiferent de modul în care îți folosești bitcoinul, ai dreptul să faci acest lucru în mod anonim. Nu este afacerea nimănui, ci propria ta cum cheltuiți banii.

Unde sunt legăturile reale?

Fără certificate SSL verificate, poate fi dificil să se facă distincția între înșelătorii de phishing și tranzacția reală de pe DarkNet. Vă recomandăm să coroborați legăturile de ceapă la mai multe surse diferite de pe web pentru a vă asigura că site-ul cu care interacționați este legitim. Vă oferim un link către tumblerul Helix Light din Grams în tutorialul nostru de mixare bitcoin.

Dar nu ne luați cuvântul pentru asta. Triplu și cvadruplu verificați și linkurile dvs. pe alte site-uri de renume.

Alegeți mixerele cu multe feedback-uri bune din mai multe surse de pe web. Mixerele care oferă garanții criptate PGP sunt un bonus cert, dar site-ul falsificat Bitcoin Blender are și acest lucru, deci nu vă bazați doar pe asta. Dacă intenționați să amestecați o sumă mare de bitcoin, începeți cu suma minimă ca test pentru a vă asigura că depunerea dvs. va trece.

După ce ai un link de lucru, salvează-l într-o notă criptată, protejată prin parolă, pe computer sau pe unitatea externă. Nu știi niciodată dacă un site care te-a indicat către URL-ul corect în trecut a fost compromis într-un fel, deci bazează-te pe tine în primul rând atunci când este posibil.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8

Adblock
detector