Care sunt cele mai bune motoare de căutare gratuite NZB pentru Usenet (actualizate pentru 2023)?

urmărind orizontul
Pe scurt:

 • Vă recomandăm Binsearch sau NZBIndex pentru un indexator gratuit, fără înregistrare
 • Factori de luat în considerare atunci când alegeți un indexator NZB: reținere, număr maxim de descărcări și accesări API pe zi, filtre și opțiuni de sortare, previzualizare, completitate și liste de urmărire
 • Utilizatorii Couchpotato și Sickbeard vor avea nevoie de un indexator cu API, majoritatea necesită înregistrare
 • Această listă nu acoperă indexatori privați sau invitați
 • Furnizorul nostru recomandat de Usenet este UsenetServer care, în timpul testării noastre, a marcat foarte mult pentru ratele de finalizare și păstrare și este ușor de utilizat. Acestea oferă un tarif promoțional aici.

Motoarele de căutare NZB, cunoscute și sub denumirea de indexatori sau indexatori NZB, vin în principal în trei soiuri: publice (fără înregistrare), deschise (necesară înregistrare) și invitate (private). Fiecare index variază prin completitatea sa, ușurința de utilizare, gama de filtre, viteza și numărul de căutări permise pe utilizatori gratuit. Utilizatorii Couchpotato și Sickbeard vor avea nevoie de un indexator care să ofere o cheie API, care necesită în mare parte înregistrarea și uneori un cont plătit.

Indicii NZB sunt folosiți pentru a găsi fișiere sau părți de fișiere pe Usenet și, ulterior, să le descărcați folosind o aplicație pentru cititor de știri. Pentru a descărca fișierele enumerate pe ele, va trebui, de asemenea, să vă abonați la un furnizor Usenet. Un fișier NZB este ca un fișier torrent – indică locațiile resurselor de pe Usenet și nu face nimic din ele fără aplicațiile și serviciile care să le poată gestiona. Citiți mai multe despre cum să configurați o aplicație furnizor, indexator și cititor de știri în tutorialul nostru și consultați recenziile noastre despre cei mai buni furnizori Usenet.

Unii indexatori Usenet sunt privați. Fie sunt invitate, fie furnizorii oferă propriilor lor indexuri abonaților. Dacă doriți un furnizor all-in-one care oferă servere Usenet, un newsreader și un motor de căutare într-un singur abonament, atunci vă recomandăm Newshosting. Nu vom acoperi acești indexatori din această listă, dar puteți citi despre indexatoarele NZB incluse în recenziile furnizorilor noștri de pe Comparitech (recenzii aici pentru UsenetServer, Newshosting, Giganews și EasyNews.

Motoarele de căutare Usenet publice, nu este necesară înregistrarea

Binsearch

binsearch ss
Binsearch este probabil cel mai popular motor de căutare Usenet care nu necesită invitație sau înregistrare. Dispune de o interfață simplă, barebones, cu o bară de căutare și o opțiune pentru a limita vârsta și a alege între a căuta doar cele mai populare grupuri sau „alte grupuri”. Este rapidă, fiabilă, dar nu cea mai ușor de utilizat..

În mod implicit, căutările sunt limitate la cele mai populare 400 de grupuri de știri. Indicele este actualizat la fiecare patru ore sau mai puțin.

O căutare avansată este de asemenea disponibilă unde puteți specifica dacă căutarea ar trebui să fie limitată doar la subiect și nume de fișier sau, de asemenea, la corpul fișierului. Puteți căuta grupuri de știri specifice și sorta după dată, afiș sau subiect.

Căutarea avansată include și câteva „opțiuni experimentale”, inclusiv o casetă de selectare pentru a afișa numai colecțiile de fișiere și pentru a ascunde cele individuale, pentru a afișa numai postările care includ un fișier .nfo și pentru a seta limite superioare și inferioare pe dimensiunea fișierului. Fișierele NFO pot fi vizualizate în browser înainte de descărcare.

Rețineți că căutarea de bază pe Binsearch va întoarce rezultate care includ doar părți ale fișierelor, ceea ce înseamnă că trebuie să verificați toate părțile separat și să apăsați pe „Creați NZB” pentru a obține un singur fișier de lucru. Acest lucru poate fi dificil pentru utilizatorii noi care s-ar putea să nu știe ce să caute, așa că vă recomandăm să comutați opțiunea „Arată numai colecțiile” din căutarea avansată. Aceasta returnează NZB-urile pre-făcute care conțin de obicei toate părțile necesare ale unui fișier.

NZBIndex

nzbindex ss
Designul NZBIndex este mai plăcut pentru ochi decât Binsearch, dar funcționalitatea este mai mult sau mai puțin aceeași. Nu limitează căutările la cele mai populare grupuri de știri în mod implicit, așa că deseori am ajuns cu mai multe rezultate decât am obținut de la Binsearch.

  Cenzura Internet 2023: o hartă globală a restricțiilor pe internet

O căutare avansată vă permite să limitați vârsta, dimensiunea, afișul și grupurile și să filtrați versiunile incomplete și postările fără fișiere .nfo. Cele mai populare grupuri binare sunt listate cu casete de selectare, astfel încât nu trebuie să memorați ortografia fiecăruia pe care doriți să o căutați.

Rezultatele căutării au câteva anunțuri răspândite printre ele, dar sunt evidente și ușor de evitat. Rezultatele au fost returnate rapid. Fișierele NFO pot fi vizualizate în browser înainte de descărcare.

Newzleech

newzleech
Pagina de pornire Newzleech vă aduce direct la bara de căutare, fără să ai chef. Indicele se mândrește cu „gruparea inteligentă” care găsește binare înrudite și le grupează împreună. Acesta susține că este un indice „aproape în timp real” care se actualizează continuu.

Nu sunt stocate jurnalele care să contribuie la păstrarea confidențialității utilizatorului. HTTPS este întotdeauna utilizat.

Newzleech indice peste 800 de grupuri de știri până la aproximativ 2.000 de zile de păstrare.

În setările avansate, utilizatorii pot specifica ce grupuri de știri să caute, intervalul de vârstă al postărilor și dimensiunea lor minimă și maximă.

Căutările au obținut rezultate mai relevante decât mulți dintre colegii din Newzleech. Au apărut, de asemenea, aproape instantaneu.

Dezavantajele, rezultatele căutării sunt sortate în funcție de vârstă în mod implicit și nu pot fi sortate în alt mod. O filtrare și o sortare mai bune ar fi o adăugare binevenită.

Dacă preferați să navigați decât să căutați, căutați în altă parte. Newzleech se bazează doar pe o funcție de căutare.

Pentru a utiliza API, veți avea nevoie de un abonament premium. Acestea încep de la 6 USD pe an, deci nu este un angajament imens. Cu acesta, primiți 6.000 de apeluri API zilnice.

NZBStars

nzb stele ss

NZBStars este un index de căutare gratuit, opțional, pentru înregistrare, cu o mulțime de categorii și filtre care vă ajută să restrângeți căutarea. Categoriile și sub-categoriile sunt prezentate într-o bară laterală, incluzând videoclipuri, cărți, erotică, audio, jocuri și aplicații. Filtrele și parametrii de sortare includ tipul de fișier, titlul, genul, numărul de comentarii, afișul, vârsta, dimensiunea fișierului și NZB pre-realizate. Rezultatele căutării sunt codate color după tipul fișierului pentru a ușura citirea rezultatelor. Mai multe rezultate sunt încărcate automat pe măsură ce derulați în jos; nu este nevoie să faceți clic pe paginile de rezultate. Trecerea peste un rezultat în listă va afișa o previzualizare a fotografiilor.

NZB Stars este relativ nou și are aproximativ trei ani de când scrie. Utilizează platforma SpotNet, ceea ce înseamnă compatibilitate cu dispozitivele Sickbeard, CouchPotato, SABnzbd și NAS. Rezultatele căutării au revenit întotdeauna rapid și, de obicei, au inclus fișierele pe care le căutam, dar nu a fost perfect. Deși am considerat că acesta este unul dintre cei mai buni indici de înregistrare, site-ul folosește o publicitate destul de intruzivă, inclusiv bannere și pop-up-uri frecvente.

Site-ul web are un certificat HTTPS valid. Am văzut câteva rapoarte care pretind actualizări ale indicelui NZBStars la fiecare cinci minute, dar se pare că s-a redus considerabil începând cu 2023. Actualizările apar la fiecare 30 de minute. Păstrarea este de 1.000 de zile.

NZB King

nzb king ssNZB King este un indice NZB barebones cu peste 3.500 de grupuri. Dezvoltatorii și-au creat propriul backend pentru a găsi potriviri pentru căutarea dvs. Baza de date Sphinx are grijă de indexare. Funcția de căutare funcționează bine atunci când NZB-ul pe care îl căutați este de fapt indexat, dar am obținut rezultate mixte în acest sens.

Căutarea este principala cale pentru a găsi NZB-uri. Puteți răsfoi cele mai bune 500 de grupuri de știri, dar asta necesită cunoștințe corecte despre unde să arătați. Rezultatele sunt returnate cu numele fișierului, afișul, grupul nou și vârsta. Fișierele NFO sunt asociate atunci când sunt disponibile. NZB King returnează foarte rapid rezultatele căutării. Din păcate, nu există filtre sau opțiuni de sortare, deci știind ce să căutați și cum este cu adevărat cheia. Nu există previzualizări în miniatură.

Site-ul nu are certificat HTTPS, de aceea vă recomandăm să utilizați un VPN la căutare și descărcare.

NZBFriends

nzbfriends ss
Am recomanda doar NZBFriends ca ultimă soluție. Afișează doar o fracțiune din rezultatele căutării în testele noastre și nu are opțiunea de a filtra fișierele parțiale și postările fără fișiere .nfo. Puteți sorta rezultatele în funcție de mărime, grup de știri și vârstă.

  Deblocați YouTube: cum să accesați de la muncă, școală sau orice țară

Clubul NZB

Actualizare 2023: NZB Club a fost închis.
captură de ecran de club nzb

NZB Club este un indexator freemium cu un serviciu gratuit, fără înregistrare, precum și un serviciu plătit care permite utilizatorilor să opteze pentru o versiune criptată a site-ului HTTPS a site-ului (notă Binsearch și NZBIndex folosesc HTTPS în mod implicit).

NZB Club nu a obținut atâtea rezultate ca NZBIndex și Binsearch în testele noastre, iar funcția sa de căutare avansată nu a fost la fel de robustă. Lipsește în mod special opțiunea de a limita căutările la colecțiile complete, ceea ce înseamnă că s-ar putea să petreci mult timp cernând părți din fișiere.

Puteți limita cel puțin rezultatele la cele care includ fișiere .nfo. Fișierele NFO pot fi vizualizate în browser înainte de descărcare.

Deschideți indexurile Usenet, este necesară înregistrarea

Nzbplanet

nzbplanet ss
Nzbplanet este un indexator freemium cu o mână de funcții „VIP” la care puteți accesa după ce ați plătit o taxă anuală de 8 dolari. Înregistrarea cu un e-mail este necesară.

Utilizatorii primesc cinci descărcări pe zi și pot căuta fișiere cu o reținere de până la 200 de zile. Acest lucru nu are prea mult în vedere că majoritatea furnizorilor Usenet oferă la nord de 2.000 de zile de reținere.

Rezultatele căutării Nzbplanet pot fi organizate după numărul de accesări și comentarii. NZB-urile noi enumerate de la ultima dată când ați vizitat un site sunt evidențiate în text albastru. Puteți vizualiza previzualizări de imagine, afișe de acoperire și text din fișierul .nfo chiar din lista de rezultate a căutării atunci când este disponibil.

Indexatorul este compatibil cu Sickbeard și Couchpotato, precum și o mână de alte aplicații NZB.

Utilizatorii VIP obțin păstrarea completă, descărcări nelimitate, liste de urmărire, marcaje și pot face solicitări. Un nivel Platinum este de asemenea disponibil pentru 24 de dolari pe an, ceea ce vă permite 20.000 de accesări API pe zi (5.000 pentru VIP, 0 gratuit).

Lista de urmărire este o caracteristică deosebit de interesantă pentru utilizatorii premium. Dacă un NZB pe care îl doriți nu este încă disponibil, îl puteți adăuga pe lista dvs. de urmărire și va fi trimis la un flux RSS personalizat atunci când este disponibil. Feed RSS poate fi folosit pentru a descărca automat emisiunea TV sau filmul folosind o aplicație NZB.

GingaDADDY

gingadaddy ss
Odată invitat, GingaDADDY este un motor de căutare Usenet obligatoriu pentru înregistrare, cu peste 35.000 de utilizatori înregistrați și 760.000 NZB. Nu a returnat la fel de multe rezultate NZB.este în testele noastre, dar nu a avut rezultate slabe.

Utilizatorii gratuite se pot descărca de trei ori pe zi. Căutările pot fi filtrate în funcție de o serie de genuri și formate, apoi sortate după vârstă, înșelăciuni, comentarii, rating IMDb, rating IGN, dimensiune și vizualizări.

În mod special, funcția de căutare avansată nu permite utilizatorilor să limiteze căutările după mărime sau vârstă sau doar la postările care includ fișiere .nfo. De asemenea, trebuie să faceți clic pe rezultatul căutării pentru a vizualiza imagini și fișiere .nfo, mai degrabă decât să le vizualizați într-o fereastră pop-up în rezultatele căutării, ceea ce poate face ca setarea prin postări să fie obositoare.

GingaDADDY înregistrează adresele IP pentru a reduce abuzurile de cont duplicate. Site-ul nu înregistrează ceea ce este descărcat, doar cât și cât de des.

Site-ul are câteva reclame care dispar dacă plătiți calitatea de membru VIP.

Accesul VIP costă 15 dolari pe an, ceea ce vă face o descărcare nelimitată, descărcări RSS, descărcări multiple și parțiale NZB, o cheie API (necesară pentru Couchpotato și Sickbeard) și unele NZB-uri doar VIP.

NZB.is

Actualizare 2023: NZB.is a fost oprit.nzb.is ss

Acesta este indexul de acces la căutările generale ale Usenet. NZB.este a fi indexul Usenet cu cea mai rapidă creștere și se actualizează la fiecare 15 minute. Înregistrarea necesită un nume de utilizator, o parolă și un e-mail, dar câmpurile de nume reale sunt opționale. NZB.is deține o politică fără log-log și fără urmărire pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor.

Când rezultatele căutării sunt returnate, utilizatorii pot citi fișierele .nfo dacă au fost incluse și pot vizualiza previzualizările imaginii. Utilizatorii gratuite sunt limitați la cinci descărcări NZB pe zi.

  SALTS Kodi Addon: Ar trebui să instalați SALTS, este sigur?

API-ul NZB.is este compatibil cu Sickbeard și Couchpotato, împreună cu alte programe similare.

Utilizatorii pot căuta în funcție de platformă și tip de fișier, cum ar fi o consolă de joc specifică, format audio sau calitate video. O căutare avansată include toți parametrii tipici: poster, limite de vârstă, grup de știri, limite de mărime și fișiere .nfo.

NZB.is are câteva alte funcții care fac găsirea fișierelor de renume mult mai ușoare. Prima este opțiunea de căutare avansată pentru a include doar NZB cu comentarii. Comentariile semnalează adesea dacă fișierul este complet și indică calitatea. A doua caracteristică este capacitatea de a ordona rezultatele după numărul de „apucări”. O apucare se referă la o descărcare, deci o mulțime de apucături înseamnă că NZB este popular și probabil de bună calitate.

NZB.este sortat automat fișiere în colecții, astfel încât nu trebuie să căutați anumite părți ale fișierelor. Trebuie doar să descărcați NZB și să plecați. Listele de vizionări vă permit să adăugați filme și emisiuni TV care nu sunt încă disponibile, astfel încât acestea vor fi adăugate la un flux RSS și descărcate automat printr-o aplicație de automatizare cum este SABnzbd mai târziu.

Cea mai mare plângere despre NZB.is este viteza. În unele cazuri, căutarea poate dura până la câteva minute, în timp ce o perioadă bună de 30 de secunde este normală. Unele anunțuri apar pe site.

Calitatea de membru VIP pe viață costă doar 10 USD și poate fi plătită cu Bitcoin. Vă crește până la 2.000 de accesări API și 200 de descărcări pe zi.

NZB Tortuga

Actualizare 2023: NZB Tortuga nu mai este deschis pentru o nouă înregistrare.
nzb tortuga

Nivelul gratuit NZB Tortuga limitează utilizatorii la o descărcare de fișier NZB și la un apel API la fiecare 24 de ore. Sunt afișate reclame. Utilizatorii gratuite nu au acces la capturi de ecran, date anterioare și alte servicii premium. Aveți la dispoziție un procesor 486-DX266, spațiu pe disc de 12 MB, lățime de bandă de 100 MB și 8 MB RAM.

Păstrarea este stabilită la 3.000 de zile în toate planurile. Căutările returnează rapid rezultatele și nu vă vor ține în așteptare.

API-ul NZB Tortuga este compatibil cu SABnzbd, Couchpotato, Sickbeard, Kodi XBMC, Sonarr și alte programe software.

Puteți căuta pe categorii, de la jocuri de consolă la cărți până la conținut XXX. Nu există nicio căutare avansată care să includă doar rezultate cu fișiere .nfo, în anumite date sau prin afiș. Puteți, totuși, să sortați rezultatele în funcție de marcă de timp, dimensiunea, numărul de fișiere și numărul de comentarii și apăsări. În testările noastre scurte, căutările au avut succes cu conținut mai nou, dar nu au reușit să găsească NZB-uri mai vechi, chiar dacă acestea se aflau în limita de retenție.

Utilizatorii pot, de asemenea, să răsfoiască NZB-uri decât să le caute. Categoriile și subcategoriile sunt destul de vaste.

Termenii și condițiile site-ului nu menționează confidențialitatea sau jurnalul, așa că asigurați-vă că utilizați un VPN. HTTPS este întotdeauna utilizat.

Planurile premium încep de la 4,99 USD pe lună cu 1 GB de spațiu pe disc și 100 GB lățime de bandă.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca materialele protejate prin drepturi de autor fără permisiune.

Utilizați un VPN

Vă recomandăm să utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea în timp ce căutați și descărcați fișiere NZB. Majoritatea motoarelor de căutare NZB utilizează în mod implicit HTTPS, care criptează conexiunea la site. Dar, în timp ce HTTPS ascunde conținutul traficului dvs. web, acesta nu ascunde destinația.

ISP-ul dvs. și alți sunători vă pot vedea că navigați pe un indexator Usenet, ceea ce ar putea fi suficient de motiv pentru a accelera lățimea de bandă sau pentru a vă trimite o scrisoare de decontare. O VPN maschează adresa și locația dvs. IP, adăugând, de asemenea, un al doilea strat puternic de criptare, astfel încât să puteți naviga Usenet cu ușurință.

Multe VPN-uri sunt disponibile. Unii furnizori Usenet vă permit să includeți un VPN cu abonamentul pentru încă câțiva dolari. Vă recomandăm un serviciu plătit precum IPVanish pentru o viteză și o securitate de cea mai bună calitate. Dacă doriți un serviciu alternativ, cele incluse în articolul nostru cu privire la cele mai bune VPN-uri pentru torrenting toate scorul ridicat pentru viteză și securitate.

„Urmărește orizontul” de Peter sub licență CC BY 2.0

About the author

Comments

 1. utilizatorii vor avea nevoie de o aplicație pentru cititor de știri pentru a descărca fișierele complete.

  NZBIndex
  NZBIndex este un alt motor de căutare Usenet popular care nu necesită înregistrare. Interfața sa este mai modernă și mai ușor de utilizat decât cea a Binsearch, cu o bară de căutare și opțiuni de filtrare pe partea stângă a paginii. Puteți căuta după subiect, nume de fișier sau grup de știri și puteți filtra rezultatele după vârstă, dimensiune și număr de descărcări. De asemenea, puteți sorta rezultatele după data postării, dimensiunea fișierului sau numărul de descărcări. Previzualizarea fișierelor este disponibilă, dar numai pentru anumite tipuri de fișiere. NZBIndex are un număr maxim de descărcări și accesări API pe zi, dar acestea sunt suficiente pentru majoritatea utilizatorilor.

  În concluzie, Binsearch și NZBIndex sunt două opțiuni bune pentru utilizatorii care caută un indexator gratuit și fără înregistrare. Factorii de luat în considerare atunci când alegeți un indexator includ reținerea, numărul maxim de descărcări și accesări API pe zi, filtrele și opțiunile de sortare, previzualizarea, completitatea și liste de urmărire. Utilizatorii Couchpotato și Sickbeard vor avea nevoie de un indexator cu API, iar majoritatea acestora necesită înregistrare. Furnizorul nostru recomandat de Usenet este UsenetServer, care a marcat foarte mult pentru ratele de finalizare și păstrare și este ușor de utilizat.

 2. utilizatorii vor avea nevoie de o aplicație pentru cititor de știri pentru a descărca și asambla fișierele complete.

  NZBIndex

  NZBIndex este un alt motor de căutare Usenet popular care nu necesită înregistrare. Interfața sa este mai modernă și mai ușor de utilizat decât cea a Binsearch, cu o bară de căutare și opțiuni pentru a limita căutarea la anumite grupuri de știri, a exclude cuvinte cheie și a sorta după dată sau dimensiunea fișierului. Rezultatele căutării includ numărul de fișiere disponibile și dimensiunea totală a acestora. Puteți vizualiza și previzualiza fișierele înainte de descărcare și puteți descărca fișierele individuale sau toate fișierele dintr-un set. NZBIndex are, de asemenea, o opțiune de căutare avansată care vă permite să specificați cuvinte cheie, dimensiunea fișierului și alte filtre.

  În general, Binsearch și NZBIndex sunt două opțiuni bune pentru utilizatorii care caută un motor de căutare Usenet gratuit și fără înregistrare. Cu toate acestea, utilizatorii care doresc să utilizeze aplicații pentru cititor de știri precum Couchpotato sau Sickbeard vor avea nevoie de un indexator cu API, care necesită înregistrare și, uneori, un cont plătit.

 3. utilizatorii vor avea nevoie de o aplicație pentru cititor de știri pentru a descărca și asambla fișierele complete.

  NZBIndex

  NZBIndex este un alt motor de căutare Usenet popular care nu necesită înregistrare. Interfața sa este mai modernă și mai ușor de utilizat decât cea a Binsearch, cu o bară de căutare și opțiuni pentru a limita căutarea la anumite grupuri de știri, a exclude cuvinte cheie și a sorta după dată sau dimensiunea fișierului. Rezultatele căutării includ numărul de fișiere găsite și dimensiunea totală a acestora. Puteți vizualiza fișierele NFO înainte de descărcare și puteți sorta rezultatele după popularitate sau ratingul utilizatorilor. NZBIndex are, de asemenea, o secțiune de previzualizare care vă permite să vizualizați imagini și videoclipuri înainte de a le descărca.

  Newzleech

  Newzleech este un alt motor de căutare Usenet popular care nu necesită înregistrare. Interfața sa este simplă și ușor de utilizat, cu o bară de căutare și opțiuni pentru a limita căutarea la anumite grupuri de știri și a sorta după dată sau dimensiunea fișierului. Rezultatele căutării includ numărul de fișiere găsite și dimensiunea totală a acestora. Puteți vizualiza fișierele NFO înainte de descărcare și puteți sorta rezultatele după popularitate sau ratingul utilizatorilor.

  NZBStars

  NZBStars este un motor de căutare Usenet care nu necesită înregistrare și are o interfață modernă și ușor de utilizat. Are o bară de căutare și opțiuni pentru a limita căutarea la anumite grupuri de știri și a sorta după dată sau dimensiunea fișierului. Rezultatele căutării includ numărul de fișiere găsite și dimensiunea totală a acestora. Puteți vizualiza fișierele NFO înainte de descărcare și puteți sorta rezultatele după popularitate sau ratingul utilizatorilor. NZBStars are, de asemenea, o secțiune de previzualizare care vă permite să vizualizați imagini și videoclipuri înainte de a le descărca.

  NZB King

  NZB King este un alt motor de căutare Usenet popular care nu necesită înregistrare. Interfața sa este simplă și ușor de utilizat, cu o bară de căutare și opțiuni pentru a limita căutarea la anumite grupuri de știri și a sorta după dată sau dimensiunea fișierului. Rezultatele căutării includ numărul de fișiere găsite și dimensiunea totală a acestora. Puteți vizualiza fișierele NFO înainte de descărcare și puteți sorta rezultatele după popularitate sau ratingul utilizatorilor.

  NZBFriends

  NZBFriends este un motor de căutare Usenet care nu necesită înregistrare și are o interfață simplă și ușor de utilizat. Are o bară de căutare și opțiuni pentru a limita căutarea la anumite grupuri de știri și a sorta după dată sau dimensiunea fișierului. Rezultatele căutării includ numărul de fișiere găsite și dimensiunea totală a acestora. Puteți vizualiza fișierele NFO înainte de descărcare și puteți sorta rezultatele după popularitate sau ratingul utilizatorilor. NZBFriends are, de asemenea, o secțiune de previzualizare care vă permite să vizualizați imagini și videoclipuri înainte de a le descărca.

  Deschideți indexurile Usenet, este necesară înregistr

 4. Această listă este foarte utilă pentru utilizatorii Usenet care caută un indexator gratuit și fără înregistrare. Este important să luați în considerare factori precum reținerea, numărul maxim de descărcări și accesări API pe zi, filtrele și opțiunile de sortare, previzualizarea, completitatea și listele de urmărire atunci când alegeți un indexator NZB. Utilizatorii Couchpotato și Sickbeard vor avea nevoie de un indexator cu API, iar majoritatea acestora necesită înregistrare. Furnizorul recomandat de Usenet este UsenetServer, care a obținut rate de finalizare și păstrare foarte bune în timpul testării noastre și este ușor de utilizat. Este important să rețineți că există și indexatori privați sau invitați, care nu sunt acoperiți în această listă. Pentru a descărca fișierele enumerate pe indexatori, va trebui să vă abonați la un furnizor Usenet. În plus, este important să utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea online.

Comments are closed.