Ce este o conexiune VPN, ce face și cum configurați una?

Ce este o conexiune VPN.

Este posibil să fi auzit termenul VPN folosit din ce în ce mai des în ultimii ani. VPN reprezintă rețeaua virtuală privată, o VPN servește mai multor scopuri, inclusiv eficientizarea activităților online. Numai din acest motiv, recomandăm tuturor să folosească un VPN.

În afară de securitatea îmbunătățită, o VPN are și alte avantaje, inclusiv permițând utilizatorilor să deblocheze conținut restricționat geo și să eludeze cenzura guvernamentală. Dacă doriți să aflați mai multe despre VPN-uri, ați ajuns la locul potrivit. Revizuim și testăm continuu cele mai bune VPN-uri de pe piață (și unele care nu sunt chiar atât de grozave), astfel încât să vă putem spune tot ce trebuie să știți.

În această postare, vom oferi mai multe detalii despre ce sunt VPN-urile, cum funcționează și ce puteți face cu unul. Vă vom oferi, de asemenea, câteva indicii pentru alegerea serviciului VPN potrivit și vă vom spune despre unii dintre cei mai apreciați furnizori VPN. Să sărim!

Ce este o conexiune VPN și cum funcționează?

Un VPN tipic este format dintr-o rețea de servere, de obicei punctate pe tot globul, administrate de un furnizor VPN. Când un utilizator se înscrie și conectează un dispozitiv la un serviciu VPN, se întâmplă două lucruri majore:

 • Tot traficul care merge către și dinspre dispozitivul conectat este criptat.
 • Traficul criptat trece printr-un server intermediar, a cărui locație este aleasă de utilizator.

Haideți să analizăm separat aceste două caracteristici și să explicăm avantajele.

Un VPN criptează tot traficul pe internet

Dacă aveți tot traficul criptat înseamnă că activitatea dvs. online nu poate fi monitorizată și toate informațiile dvs. sunt sigure. Oricine va intercepta traficul nu va putea să-l descifreze. Fără VPN, furnizorul dvs. de servicii Internet (ISP) poate vedea tot ceea ce faceți online, inclusiv site-urile pe care le vizitați, aplicațiile pe care le utilizați și fișierele pe care le descărcați. Ei nu pot face acest lucru atunci când utilizați un VPN.

Aceasta înseamnă, de asemenea, că alții care pot monitoriza rețeaua nu vă pot vedea activitatea. Acesta ar putea fi un administrator de rețea (de exemplu, într-o școală sau birou), o agenție guvernamentală sau un hacker. Cel mai recent din urmă poate fi o amenințare particulară dacă ai tendința de a călători mult și de a face frecvent hotspoturi publice în wifi. Se știe că hackerii se așteaptă în rețelele nesigure care așteaptă să vă fure informațiile. Pentru a rămâne în siguranță, ar trebui utilizați un VPN de fiecare dată vă conectați la o rețea wifi deschisă.

Cu un VPN, vă puteți desfășura activitățile online normale, fără să vă faceți griji cu privire la ochii indurerați. Aceasta include navigarea, streamingul, torrentingul, jocurile - orice faceți, care implică o conexiune la internet. Multe companii folosesc VPN-urile ca mijloc de securizare a comunicațiilor și proceselor, asigurând că nu se scurg informații sensibile și reducând vulnerabilitatea la hackeri.

S-ar putea să vă întrebați dacă o VPN este legală. Într-adevăr, este perfect legal să folosească VPN în aproape fiecare țară.

Un VPN maschează adresa dvs. IP

Ce zici de partea de server intermediar? Ei bine, aici se distrează lucrurile.

Fiecare componentă hardware dintr-o rețea are un identificator unic numit adresă protocol Internet (adresă IP). Acest lucru este atribuit de ISP-ul dvs. și vă poate dezvălui locația generală pe site-urile web pe care le vizitați.

Am menționat anterior că utilizatorii VPN pot alegeți locația serverului se conectează la. Toți furnizorii vă permit să selectați un server în funcție de țara în care se află. Unii furnizori vă permit să vă specificați și vă oferă opțiunea de a alege locația în funcție de oraș.

Oricum, după ce v-ați conectat, dvs. adresa IP existentă va fi complet mascată și înlocuit cu una din locația aleasă. Adresele IP sunt utilizate de site-urile web pentru a detecta locația dispozitivului. Multe site-uri blochează accesul la conținut bazat doar pe adrese IP.

Deci, dacă nu puteți înlocui adresa dvs. IP, dvs. rasfata locatia ta, făcând să pară că nu ești undeva nu ești.

Informații de navigare pe Cyberghost

Aceasta are câteva avantaje majore:

Accesați conținut geo-restricționat

Vă permite să accesați site-uri web cu restricții geo, inclusiv:

Tipul site-ului Exemple
Site-uri de streaming populare Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
Site-uri dedicate de streaming de sport sporturi BEIN, ESPN, BT Sport și Eurosport
Site-uri de streaming de nișă Screambox, Twitch și Hotstar
Site-uri de pariuri și jocuri Bet365 și Betfair

Vă puteți bucura de conținutul dorit pur și simplu conectându-vă la un server VPN din regiunea în care sursa de streaming permite accesul.

Evadează cenzura guvernamentală

Un VPN vă permite să accesați site-uri care ar putea fi blocate în țara dvs. De exemplu, unele țări blochează Facebook, Google, YouTube, Skype, WhatsApp și multe altele. Când accesați aceste site-uri printr-o VPN, traficul dvs. este tunelat prin intermediul serverului VPN intermediar. Întrucât serverul VPN nu se află pe lista cenzurată, atunci traficul nu va fi blocat și puteți accesa conținutul cenzurat altfel fără a fi emis.

Torrent anonim

Majoritatea furnizorilor de VPN folosesc adrese IP partajate. Aceasta înseamnă că, atunci când vi s-a atribuit o adresă IP, alți utilizatori vor utiliza aceeași. Acest lucru face practic imposibil de urmărit activități precum torrentarea către un singur utilizator. Deoarece traficul este criptat, utilizatorii precum ISP-ul dvs. nu vor putea vedea ce se descarcă oricum. Pe de altă parte, dacă snooper-ul este conectat la rețeaua torrenting, vor putea vedea ce este descărcat, așa cum este cazul troll-urilor de copyright. Cu toate acestea, cu conexiunea VPN, nu vor putea vedea cine sunteți.

Cum să configurați un VPN

După ce decideți un furnizor VPN, utilizarea serviciului este de obicei simplă. Deși poate exista o oarecare variație între furnizori, etapele de bază sunt următoarele:

 1. Alegeți un furnizor de încredere care vă pot satisface nevoile. Vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Înscrieți-vă pentru un proces sau un plan plătit. Acest lucru este de obicei pe site-ul web al furnizorului, dar unii vă permit să vă înregistrați prin aplicația relevantă (comună pentru dispozitivele mobile).
 3. Rețineți acreditările VPN, adesea furnizate prin e-mail.
 4. Descărcați și instalați aplicația relevantă pentru sistemul dvs. de operare. Majoritatea furnizorilor de top au clienți desktop pentru Windows și MacOS, precum și aplicații mobile pentru Android și iOS. Unele pot fi configurate manual cu alte sisteme de operare și dispozitive.
 5. Lansați aplicația și conectați-vă folosind datele de acreditare.
 6. Reglați setările și preferințele dacă e nevoie.
 7. Selectați o locație a serverului și așteptați ca aplicația să confirme o conexiune.
 8. Folosește internetul și orice alte aplicații așa cum ai face în mod normal.

Dacă aveți probleme cu oricare dintre acești pași, puteți contacta echipa de asistență a clientului furnizorului dvs. VPN pentru a vă ajuta.

Cum să alegeți un VPN

Atunci când alegeți un VPN, există mai mulți factori pe care trebuie să-i căutați. Iată o listă de verificare rapidă, dar vom descrie mai jos fiecare în detalii:

 • Acces la conținut geo-restricționat
 • Viteze rapide
 • Criptare puternică și caracteristici suplimentare de securitate
 • Jurnal minim
 • Suport multi-platformă
 • Valoare pentru bani
 • Suport excelent pentru clienți

Acces la conținut geo-restricționat

Unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii folosesc un VPN este să acceseze site-uri cu restricții geo-precum Netflix, Hulu, BBC iPlayer și multe altele. Multe dintre aceste site-uri web utilizează VPN. Acestea alocă resurse pentru a afla ce adrese IP provin de la VPN-uri și le blochează activ. Aceasta înseamnă că, chiar dacă sunteți conectat la un server VPN în țara în care vă aflați, puteți ajunge să vedeți o eroare proxy.

Eroare de proxy Netflix

Din fericire, unii furnizori VPN sunt capabili să rămână cu un pas înainte, iar utilizatorii se pot bucura în continuare de acces la acest conținut. Dar pentru că asta preia resurse, nu toți furnizorii sunt încă în joc. Dacă accesul la conținut restricționat este o prioritate pentru dvs., va trebui să vă asigurați că furnizorul ales de dvs. face ca aceasta să fie o prioritate.

Viteze rapide

Deoarece traficul este dirijat printr-un server intermediar, utilizarea unui VPN va face ca viteza dvs. de internet să fie ceva mai lentă. Unele servicii VPN au un impact mult mai mare asupra vitezei decât altele. Uneori este suficient să ai un efect vizibil asupra navigării, în timp ce, în alte cazuri, efectul se simte doar atunci când faci lucruri precum descărcarea sau încărcarea fișierelor mari.

Când examinăm serviciile VPN, acordăm o atenție deosebită vitezei și le determinăm în clasamentul nostru. Testăm în mod regulat cele mai bune VPN-uri pentru performanța de viteză și puteți vedea rezultate actualizate în graficul de mai jos.

& amp; amp; amp; amp; amp; lt; a href = "#"& amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;& amp; amp; amp; amp; amp; lt; img alt = '' src = 'https:&; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp # 47;& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; public.tableau.com&; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp # 47; static&; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp # 47; imagini&; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp # 47; VP&; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp # 47; VPNSpeedTestResults&; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp # 47; simplă& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; 1_rss.png 'style =' border: none '/& amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;& amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; / a& amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;

var divElement = document.getElementById ('viz1525284276716'); var vizElement = divElement.getElementsByTagName ('obiect') [0]; vizElement.style.width = '100%'; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) + 'px'; var scriptElement = document.createElement ('script'); scriptElement.src = 'https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js'; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

Criptare puternică și caracteristici suplimentare de securitate

Practicitate deoparte, trebuie să știți că datele dvs. sunt sigure. Aceasta înseamnă că trebuie să vă așteptați ca un serviciu VPN să furnizeze o criptare puternică. Criptarea AES pe 128 de biți și 256 biți sunt utilizate frecvent și sunt considerate foarte sigure.

În cercetarea dvs., nu veți găsi, fără îndoială, menționarea protocoalelor. Acesta este formatul în care VPN transmite date. Diferite protocoale oferă diferite niveluri de securitate și viteză. De obicei, recomandăm protocolul OpenVPN, care este open source și supus auditului public. Alte protocoale populare includ L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2 și PPTP. Cea din urmă este cea mai puțin sigură și trebuie considerată doar ca o ultimă soluție.

VPN-urile de top sunt de asemenea dotate cu funcții suplimentare, precum:

 • Protecție împotriva scurgerilor DNS: Împiedicați trimiterea cererilor DNS în afara tunelului VPN criptat.
 • Un comutator de ucidere: Ucide conexiunea la internet dacă conexiunea VPN scade.
 • Protecție automată wifi: Începe conexiunea VPN de fiecare dată când vă conectați la un hotspot wifi.
 • Servere anti-DDoS: Servere specializate pentru protejarea împotriva atacurilor DDoS.

Locațiile serverului VPN NordVPN.Unele dintre locațiile serverului NordVPN sunt marcate ca având o capacitate anti-DDoS.

Cele mai importante caracteristici suplimentare de securitate sunt protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere, dar altele pot fi importante pentru nevoile dvs. specifice.

Jurnal minim

Majoritatea furnizorilor păstrează jurnalele de un fel, dar există diferite tipuri de jurnalele de luat în considerare. În primul rând, aveți jurnalele de trafic care includ lucruri precum site-urile web pe care le vizitați și fișierele pe care le descărcați. Niciun furnizor VPN respectabil nu trebuie să țină jurnalele de trafic de orice fel. Revendicările, cum ar fi „fără jurnale” sau „înregistrare zero”, se referă de obicei la aceste tipuri de jurnale.

Pe de altă parte, mulți furnizori păstrează jurnalele de conectare. Acestea sunt de obicei sub formă de metadate, cum ar fi lățimea de bandă folosită și timpii și durata conexiunii. Dacă sunt păstrate, acestea sunt deseori utilizate pentru rezolvarea problemelor sau pentru ca utilizatorii să nu depășească capacele de date. Cheia ești tu nu doriți ca furnizorul dvs. să înregistreze informații de identificare personală, inclusiv adresa dvs. IP.

Dacă doriți să rămâneți și mai anonimi online, atunci puteți căuta o VPN care necesită cât mai puține detalii posibil la înregistrare. Mulți furnizori oferă opțiunea de plată folosind bitcoin sau alte criptomonede, iar unii au o versiune .onion a site-ului lor, astfel încât să îl puteți accesa prin browserul Tor. De exemplu, ExpressVPN acceptă bitcoin și are un site .onion, deci, dacă utilizați o adresă de e-mail a arzătorului, puteți să vă înscrieți aproape anonim (nimic nu este niciodată complet anonim).

Suport multi-platformă

Va trebui să vă asigurați că VPN are aplicații pentru toate dispozitivele dvs. Deși adesea este posibilă configurarea manuală, este întotdeauna mai plăcut să ai o aplicație prietenoasă cu utilizatorul. Windows, MacOS, iOS și Android sunt acoperite în mod obișnuit, dar unii furnizori lipsesc aplicații pentru una sau mai multe dintre acestea.

Butoane de descărcare pentru diverse platforme.

Dacă sunteți utilizator Linux, nu mulți furnizori fac o aplicație dedicată, deși mulți vor oferi suport pentru sistemul de operare. Și dacă doriți să vă protejați traficul la nivelul routerului, atunci și majoritatea VPN-urilor vă pot ajuta acolo. Multe pot fi configurate cu anumite routere, iar unele chiar vând routere deja configurate cu VPN. De fapt, ExpressVPN face propriul firmware de router.

Valoare pentru bani

La fel ca în majoritatea lucrurilor pe care le cumpărați, veți dori o valoare pentru bani din VPN-ul ales. Vom vorbi mai târziu despre pericolele VPN-urilor gratuite, dar există o gamă largă de prețuri atunci când vine vorba de opțiuni plătite. Veți dori să luați în considerare toate elementele din această listă atunci când vă gândiți la valoare pentru bani, dar mai sunt încă câțiva factori.

Unul este numărul de conexiuni simultane a oferit. În mod ideal, veți dori să vă protejați toate dispozitivele în conformitate cu un plan, astfel încât nu trebuie să plătiți pentru altul. Standardul industriei este de cinci conexiuni simultane, dar unele oferă mai puține, în timp ce altele oferă mai mult.

Un alt factor important este dacă există sau nu capac de lățime de bandă.

Tabelul prețurilor Keenow.Planul gratuit al lui Keenow are o capacitate de 512 MB pe zi.

Deși acest lucru ar putea să nu conteze prea mult pentru navigarea generală, ar putea să limiteze streamingul și abilitatea de torrenting. Majoritatea VPN-urilor plătite oferă o lățime de bandă nelimitată, dar unele au pachete de nivel inferior care o limitează.

Suport excelent pentru clienți

Când utilizați o VPN, este posibil să aveți nevoie de ajutor la un moment dat. Indiferent dacă aveți probleme cu configurarea sau nu puteți accesa conținutul dorit, este posibil să fie nevoie de asistență pentru clienți.

Majoritatea furnizorilor de VPN oferă secțiuni de asistență online cu ghiduri de configurare, sfaturi de depanare și răspunsuri la întrebări frecvente.

Centrul de asistență al PureVPN.PureVPN oferă un centru de asistență destul de complet.

Cei mai mulți oferă și opțiunea de a trimite un bilet prin e-mail dacă aveți nevoie de ajutor uman real. Acest lucru este excelent, dar răspunsurile pot dura oriunde de la ore la zile, chiar săptămâni în unele cazuri. Acest lucru nu este ideal dacă aveți nevoie de o soluție rapidă.

Din fericire, mulți furnizori oferă asistență pentru clienți live chat astfel încât să puteți primi ajutor la fața locului. Acest tip de serviciu este de obicei externalizat, astfel încât este posibil să nu fie ideal pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu veți putea primi cel mai cunoscut răspuns și vi se poate cere să trimiteți un bilet pentru probleme tehnice. Cu toate acestea, chat-ul live 24/7 este întotdeauna un bonus frumos și ceva de căutat.

Furnizori de cel mai bine notat VPN

Acum că știți de ce aveți nevoie de un VPN și ce factori trebuie să luați în considerare în alegerea unuia, este posibil să fiți pregătiți să mergeți înainte și să vă înscrieți la un pachet. Am testat serviciile de la mulți furnizori și am prezentat o listă cu cele mai bune opțiuni ale noastre:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN

Să ne uităm la acestea într-un pic mai detaliat, astfel încât să știți la ce să vă așteptați.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Acest furnizor VPN este unul de top. Rețeaua sa de server se întinde pe 94 de țări, oferindu-vă o selecție uriașă de locații. ExpressVPN utilizează criptare puternică și are caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi un comutator de ucidere. Are viteze rapide și este capabil să deblocheze servicii de streaming populare. Cinci conexiuni simultane sunt permise și aplicațiile sunt disponibile pentru sistemele de operare majore, inclusiv Linux.

Pro:

 • Conexiuni super rapide, fără lățime de bandă sau restricții de date
 • Funcții de securitate și protecție a vieții private de primă clasă
 • Aplicații prietenoase pentru utilizatori pentru o varietate de sisteme de operare
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra:

 • Puțin mai scump decât alți furnizori

VPN-ul nostru de rating mai mare: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Un serviciu rapid și fiabil aprins. Excelent la deblocarea tuturor principalelor servicii de streaming geo-restricționate și a conținutului restricționat sau cenzurat. Funcții de siguranță și securitate de top și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Vedeți recenzia noastră aprofundată a ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este o altă opțiune solidă și are o rețea imensă de peste 5.000 de servere. Multe dintre acestea sunt specializate pentru lucruri precum streaming, VPN dublu, Tor peste VPN și anti-DDoS. Acest serviciu VPN are spatele când vine vorba de securitate și confidențialitate. Nu păstrează jurnalele și are o protecție wifi integrată. Aplicațiile pot fi descărcate pentru Windows, MacOS, iOS și Android și șase dispozitive pot fi acoperite la un moment dat.

Pro:

 • Operează peste 5.000 de servere în 60 de țări de pe glob
 • Furnizor bugetar care nu compromite viteza sau securitatea
 • Datele cu caracter personal sunt protejate deoarece nu păstrează jurnalele
 • Suport pentru chat-ul non-stop

Contra:

 • Aplicația pentru desktop necesită ceva obișnuit

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu streamingul. Conectează până la 6 dispozitive simultan. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost operează o rețea în creștere și combină o securitate puternică cu viteze rapide, ceea ce o face un alt solid. Dacă doriți să faceți flux, puteți selecta pur și simplu sursa de streaming din clientul CyberGhost și vă va conecta automat la serverul corespunzător. Acest furnizor cu costuri reduse nu păstrează jurnalele, astfel încât datele dvs. rămân în siguranță. Permite cinci conexiuni simultan și are aplicații pentru desktop și dispozitive mobile.

Pro:

 • Funcționează peste 3.700 de servere pe tot globul în 60 de țări
 • Opțiune low-cost cu aplicații prietenoase pentru începători
 • Foarte bune și deblochează site-uri și conținut geore-restricționat
 • Criptare puternică și politică de confidențialitate solidă

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

MARE PENTRU STREAMING: CyberGhost oferă acces la o mulțime de conținut geore-restricționat, iar aplicațiile sale ușor de utilizat sunt ideale pentru începători. Confidențialitate solidă și securitate. Nu va debloca cât mai multe site-uri de streaming populare ca unii dintre rivalii săi. Planurile vin cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Vedeți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un serviciu VPN foarte popular pentru utilizatorii și torrenterele Kodi, dar este excelent și pentru streaming. Viteză rapidă aprinsă și a crescut recent numărul de conexiuni simultane la zece pe plan. Utilizatorii conștienți de securitate vor fi mulțumiți de criptarea puternică și de funcții suplimentare, cum ar fi un comutator de ucidere. Aplicațiile sunt disponibile pentru cele mai populare sisteme de operare.

Pro:

 • Preferat în special de utilizatorii de telecomandă cu dispozitive Kodi sau Fire TV Sticks
 • Nu păstrează bușteni, are un comutator automat de omor și protecție wifi
 • 1200+ servere pot debloca cele mai populare conținut de streaming

Contra:

 • Asistența clienților este puțin lentă

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere. Gestionează bine mai multe conexiuni simultane. Recomandați-vă pentru standardul ridicat de confidențialitate, dar continuați să faceți cumpărăturile dacă doriți să deblocați Netflix-ul american. 7 zile garanție înapoi.

Vezi recenzia noastră IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Un furnizor mai nou și mai mic decât mulți dintre concurenții săi, PrivateVPN are multe de oferit. Este cunoscut pentru viteza rapidă și capacitatea de a debloca multe site-uri de streaming populare. În plus, este sigur și nu vă va înregistra datele. Cu prețuri decente, șase conexiuni simultane și aplicații pentru toate sistemele de operare majore, merită cu siguranță o a doua privire.

Pro:

 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • Testele noastre au relevat viteze impresionante
 • Se poate conecta până la șase dispozitive simultan

Contra:

 • Furnizorul Newish își extinde încă rețeaua, are mai puține servere din care să aleagă
 • Personalul de asistență funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene

BUNE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. În general este bun pentru transmisia HD. Permite până la 6 dispozitive pe același cont. Caracteristici bune de confidențialitate și securitate. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră aprofundată PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Un avertisment despre VPN-urile gratuite

După ce începeți să cercetați diversele servicii VPN disponibile, nu veți găsi, fără îndoială, o mulțime de oferte gratuite. Evident, a plăti nimic pentru acest tip de serviciu sună foarte atractiv. Există însă anumite lucruri pe care ar trebui să le știi despre serviciile gratuite înainte de a începe să rulezi aplicațiile lor.

Adesea le lipsește securitatea și confidențialitatea

În ceea ce privește securitatea și confidențialitatea lucrurilor, VPN-urile gratuite pot efectua mai mult rău decât bine. Doar pentru că aceste companii nu vă taxează direct, acest lucru nu înseamnă că nu vă vor profita cumva. Mulți urmărește activitatea utilizatorului și chiar creează profiluri pentru a vinde agenților de publicitate. Alții exagerează cât de sigure sunt, iar unele aplicații VPN chiar transportă malware.

Aceștia pot oferi o experiență de utilizator slabă

Desigur, securitatea și confidențialitatea sunt de cea mai mare importanță, dar există probleme și cu latura practică a VPN-urilor gratuite. Am menționat vânzarea profilului dvs. către agenții de publicitate. Ei bine, unele servicii pur și simplu injectați reclame și cookie-uri pe site-urile pe care le vizitați în timp ce navigați sau plasați-le chiar în clientul VPN.

Dar sunt mai multe. Serviciile VPN gratuite au de obicei un număr foarte mare de utilizatori, toți care împart un număr mic de servere cu capacitate limitată. Acest lucru duce la sisteme de așteptare cu timp de așteptare potențial lung. Și după ce vă conectați, este posibil să experimentați conexiune lentă, nesigură și nu va putea accesa site-urile dorite.

Având în vedere toți acești factori diferiți, în general vă recomandăm să evitați serviciile VPN gratuite, cu excepția cazului în care sunteți într-adevăr un pic.

Ce zici de utilizarea unui proxy?

Dacă încercați să transmiteți în principal conținut, s-ar putea să vă întâlniți cu furnizori de proxy DNS care pretind că sunt la curent. Cu toate acestea, este foarte ușor pentru Netflix să le blocheze Servicii. Într-adevăr, odată cu represiunea asupra utilizării unui proxy pentru accesarea serviciilor sale, este posibil să nu aveți mult noroc.

Mai mult decât atât, proxy-urile DNS seamănă mai degrabă cu VPN-urile gratuite, prin faptul că de obicei nu aveți o selecție foarte mare de locații. Un proxy care nu are această problemă și funcționează în mod fiabil cu serviciile de streaming este serviciul DNS ExpressVPN MediaStreamer. Aceasta vine cu fiecare abonament și poate fi folosită cu serviciul VPN sau separat.

Principala diferență între un VPN și un proxy DNS este criptarea. Acesta din urmă nu vă criptează traficul, deci activitatea ta este expusă. Aceasta înseamnă că un ISP, un administrator de rețea, un hacker sau orice alt amator poate vedea ce faceți online.

Încă un lucru de remarcat cu privire la aceste servicii este că folosesc adesea tactici similare pentru a elibera VPN-urile, inclusiv vânzarea informațiilor, injectarea de reclame și alte practici de afaceri umbroase..

Credit imagine: „VPN”De Gino Crescoli licențiat sub CC BY 2.0.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector