Ce VPN-uri gratuite pot folosi pentru Netflix în 2020?

Ce VPN-uri gratuite funcționează cu Netflix (1)Netflix este disponibil în majoritatea țărilor, dar site-ul va afișa un catalog diferit de emisiuni și filme, în funcție de locul în care vă aflați. O rețea privată virtuală (VPN) vă poate ajuta să vă răspândiți locația și să vă păcăliți Netflix pentru a vă arăta oricare catalog vă doriți.

VPN criptează traficul dvs. de internet și îl trimite printr-un server VPN intermediar care se află în orice locație alegeți. Netflix este conștient de faptul că oamenii folosesc VPN-urile pentru a face acest lucru și încearcă în mod activ să blocheze traficul VPN. Este nevoie de o mulțime de resurse pentru ca un VPN să ocolească aceste blocuri, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care veți avea găsește rar un VPN gratuit care funcționează cu Netflix. Următoarea eroare de proxy Netflix este comună cu VPN-urile gratuite:

„Păi, ceva nu a mers bine. Eroare în flux. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

Chiar dacă un VPN gratuit funcționează, nu există nicio garanție că va continua să facă acest lucru. Alte probleme cu VPN-uri Netflix gratuite includ conexiuni lente, nesigure, o selecție mică de servere, capace de date scăzute și politici de confidențialitate slabe.

Acestea fiind spuse, există alte opțiuni dacă sunteți la buget. De exemplu, dacă plecați în vacanță și aveți nevoie doar de un VPN Netflix pentru o perioadă scurtă, puteți profita de garanția de returnare a banilor ExpressVPN. Va trebui să plătiți în avans, dar pur și simplu anulați în termen de 30 de zile și veți primi banii înapoi fără întrebări, făcând acest lucru a afacere fără riscuri. Aflați mai multe despre ExpressVPN mai jos.

Pași pentru a obține un VPN gratuit pentru Netflix

Iată cum puteți obține un VPN gratuit pentru Netflix:

 1. Înscrieți-vă cu furnizorul ales. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt opțiuni alternative excelente.
 2. Descărcați aplicația corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la un server din regiunea sursă de streaming. De exemplu, pentru Netflix SUA, selectați un server din SUA sau pentru Netflix Marea Britanie, alegeți un server din Marea Britanie.
 4. Accesați site-ul Netflix. Veți fi automat direcționat către pagina de pornire pentru regiunea în care se află serverul dvs. VPN (există câteva excepții, așa cum s-a menționat anterior).
 5. Selectați spectacolul sau filmul pe care doriți să îl vizionați și să vă bucurați!
 6. Dacă nu doriți să mențineți VPN anulat înainte de sfârșitul garanției de returnare a banilor, contrabandați cu cunoștința că ați avut o perioadă de acces gratuit!
[/ Ctech_content_w_bk]

Am creat o listă de VPN care oferă garanții de returnare a banilor, încercări gratuite sau rate lunare foarte mici. Mai jos sunt mai multe detalii, dar iată o listă cu privire la acea listă:

VPN-uri care oferă studii gratuite, garanții de înapoiere sau rate lunare foarte mici:

 1. ExpressVPN: Oferă o garanție de rambursare a sumelor fără 30 de zile pentru un serviciu rapid, sigur și excelent pentru deblocarea site-urilor de streaming.
 2. NordVPN: O opțiune bugetară cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, NordVPN operează o rețea mare de servere rapide și sigure care pot debloca o mulțime de site-uri de streaming populare.
 3. CyberGhost: Oferă viteze rapide de aprindere și deblochează multe platforme de streaming, toate cu o taxă lunară scăzută. Garanție de returnare de 45 de zile.
 4. Surfshark: Un furnizor favorabil bugetului care deblochează Netflix și permite un număr nelimitat de conexiuni simultane.
 5. PrivateVPN: Evitează cu ușurință măsurile de restricționare geografică și oferă un serviciu rapid și sigur pentru doar câțiva dolari pe lună.

Pentru a face lista noastră, VPN-urile trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 • Deblochează în mod sigur Netflix
 • Oferă un proces gratuit, garanție de înapoiere sau rate lunare foarte mici
 • Are conexiuni rapide și fiabile
 • Oferă securitate puternică
 • Nu păstrează jurnalele
 • Oferă asistență promptă și cu cunoștințe pentru clienți

Cele mai bune VPN-uri de încercare gratuite sau VPN-uri low cost pentru Netflix

Iată cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Netflix gratuit sau cu buget:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă un zbucium Garanție de returnare de 30 de zile, devenind o alegere excelentă pentru streaming Netflix gratuit pentru o perioadă scurtă de timp. Aceasta deblochează mai multe biblioteci Netflix, inclusiv Netflix SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Japonia și Franța, precum și multe alte site-uri de streaming, cum ar fi BBC iPlayer și Hulu. Toate serverele sunt optimizate pentru viteză, ceea ce face ca fluxul să devină o briză.

Peste 2.000 de servere sunt disponibile în 94 de țări. Nu toate serverele vor debloca Netflix, așa că este posibil să fiți nevoit să contactați asistența clienților pentru a afla care să le utilizați. Reprezentanți cunoscuți sunt disponibili în permanență pentru a vă ajuta, deci acest lucru ar trebui să dureze doar un minut sau două.

Acest furnizor oferă criptare de grad militar, un comutator de ucidere, protecție împotriva scurgerilor și secret secret perfect. Nu conține nicio informație de identificare personală.

Aplicațiile sunt disponibile pentru MacOS, Windows, Linux, Android și iOS. Puteți configura VPN pe anumite routere, iar ExpressVPN oferă chiar și propriul firmware personalizat. Conectați până la trei dispozitive simultan, cu un router care numără doar unul.

Pro:

 • Deblochează mai multe biblioteci Netflix
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Viteze rapide pentru streaming
 • Suită de securitate puternică
 • Nu înregistrează informații personale
 • Chat live 24/7

Contra:

 • Rata lunară este puțin mai mare decât unii rivali

OFERTA FĂRĂ RISCURI: ExpressVPN este cea mai bună alegere a noastră pentru Netflix și vă puteți bucura de o lună din serviciul său rapid și sigur, profitând de garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile. Oferă o experiență de vizionare perfectă pentru multe site-uri de streaming populare, așa că poate doriți doar să o păstrați.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă un preț lunar foarte mic pentru utilizatori cu buget. Pentru deblocarea pe termen scurt, puteți profită de sale trei zile de încercare gratuită. Acesta deblochează în mod sigur Netflix de aproape toate serverele din rețeaua sa vastă (în prezent mai mult de 5.000 de servere din 63 de țări). Rețineți că, deși deblochează mai multe cataloage locale, inclusiv SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Olanda și Italia, va redirecționa către biblioteca Netflix din SUA, în alte cazuri..

NordVPN a înregistrat viteze mari în ultima noastră rundă de teste și poate gestiona streaming video HD fără probleme. Acesta oferă o securitate strânsă, incluzând criptarea puternică, protecția împotriva scurgerilor, un comutator de ucidere și secretul perfect înainte, precum și funcții suplimentare precum protecția wifi automată, care este excelent pentru transmisia în timp real. NordVPN nu păstrează jurnalele.

Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows, MacOS și Linux, iar aplicațiile pentru iOS și Android pot fi găsite în magazinele de aplicații respective. Fiecare plan permite șase conexiuni simultane.

Pro:

 • Deblocați Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și multe altele
 • Oferă un proces gratuit și o rată lunară scăzută
 • Se execută bine în testele de viteză
 • Criptare puternică și caracteristici suplimentare de securitate
 • Nu menține jurnalele

Contra:

 • Conectarea la unele servere poate fi un pic cam lentă

TRIAL GRATUIT: NordVPN este o opțiune excelentă pentru buget. Oferă rate lunare mici, o garanție de returnare de 30 de zile și o încercare gratuită de 3 zile.

Vezi recenzia noastră aprofundată NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un excelent opțiune bugetară iar aplicațiile sale sunt proiectate cu un accent clar pe utilizatorii care doresc să transmită flux. Serverele sunt etichetate în funcție de serverele pe care le pot debloca, astfel încât nu este foarte rar să apelați la asistența clienților pentru ajutor. CyberGhost deblochează mai multe regiuni Netflix, inclusiv Marea Britanie, SUA, Franța, Australia, Spania și Italia. Ce este mai mult, nu efectuat mai bine decât oricare alt VPN în ultimele noastre teste de viteză.

Rețineți că CyberGhost oferă extensii de browser gratuite, dar acestea nu deblochează Netflix.

Doar pentru că este ieftin, nu înseamnă că ar fi scrimat în serviciul său. CyberGhost are o securitate excelentă, incluzând criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere pe toate platformele și protecție împotriva scurgerilor. Nu păstrează niciun fel de jurnal.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android și puteți conecta până la șapte dispozitive simultan.

Pro:

 • Deblochează Netflix din SUA și o mulțime de biblioteci europene
 • Viteze excelente
 • Se comportă bine pe partea de securitate
 • Nu păstrați jurnalele de date ale utilizatorilor

Contra:

 • Aplicațiile nu sunt la fel de ușor de utilizat precum au fost

IDEAL PENTRU STREAMING: CyberGhost are viteze și aplicații rapide adaptate pentru streaming, ceea ce face ca acest furnizor low-cost să merite luat în considerare. Planurile vin cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este excelent pentru deblocarea unei varietăți de biblioteci Netflix, inclusiv SUA, Marea Britanie, Franța, India, Olanda și multe altele. Ca NordVPN, dacă vă conectați la un server dintr-o regiune pentru care biblioteca nu poate fi deblocată, veți fi redirecționat automat către Netflix din SUA. Deci, indiferent de situație, cel puțin veți avea întotdeauna acces la cea mai populară bibliotecă.

Surfshark oferă prețuri mici și este unul dintre puținii furnizori VPN decenți care permite un număr nelimitat de dispozitive care trebuie conectate simultan. Vitezele sunt suficient de rapide pentru streaming, astfel încât să vă puteți aștepta la o experiență fără stres.

Funcțiile de securitate și confidențialitate sunt la egalitate și includ criptarea puternică, un comutator de ucidere, protecția împotriva scurgerilor și o adevărată politică zero-jurnal. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează Netflix cu fiecare server testat
 • Utilizează criptare puternică
 • Permite un număr nelimitat de conexiuni simultane

Contra:

 • Operează o rețea de server relativ mică
 • Înregistrează unele viteze mai lente

CONEXIUNI NELIMITATE: Surfshark vă permite să transmiteți Netflix pe cât mai multe dispozitive, la o rată lunară scăzută. Planurile vin cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Aflați în recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks netflixTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un furnizor mic care încă reușește să-și păstreze propriul nume, care și-a făcut un nume pentru sine în industrie. Chiar dacă funcționează doar mai puțin de 100 de servere, este bine cunoscut capacitatea de a ocoli unele dintre cele mai dure blocuri de la like-urile Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Unele dintre bibliotecile Netflix pe care le deblochează sunt Marea Britanie, SUA, Australia, Japonia, Spania și Germania. Vitezele rapide și conexiunile fiabile permit transmiterea fără griji.

PrivateVPN are un scor bine și atunci când vine vorba de securitate și confidențialitate. Utilizează criptarea de 256 biți, include un comutator de ucidere în aplicația Windows și menține o politică fără jurnal. Aplicațiile pot fi descărcate pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează cu ușurință Netflix și alte servicii
 • Viteze mari
 • Securizat și privat

Contra:

 • Rețea de servere mici
 • Nu oferă chat în direct 24/7

REGULAREA DE DEZLOCARE MULTIPLE: PrivateVPN deblochează multe regiuni Netflix și oferă rate lunare competitive. O garanție de returnare a banilor de 30 de zile ajută și ea.

Citiți recenzia noastră aprofundată despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Ce este atât de rău în privința VPN-urilor gratuite pentru Netflix?

Am menționat asta cu adevărat VPN-urile gratuite nu sunt o alegere bună pentru Netflix, și aici vom explica mai multe despre motivul pentru care este cazul. VPN-urile gratuite sunt gestionate cu un buget minuscul, dar sunt totuși concepute pentru a câștiga bani. Lipsa resurselor înseamnă că există șanse mici ca un VPN gratuit să deblocheze în mod fiabil orice bibliotecă Netflix, cu atât mai puțin cea pe care doriți să o accesați. Lipsa de fonduri înseamnă, de asemenea, că va trebui să suportați o conexiune frustrantă lentă și nesigură, ceea ce face ca VPN-urile gratuite să fie extrem de improprii pentru streaming.

S-ar putea să vă întrebați cum câștigă aceste VPN-uri dacă nu vă taxează. Unii injectează anunțuri pe site-urile pe care le vizitați, în timp ce altele urmăresc activitatea online și vând datele colectate către terți. În afară de problemele de confidențialitate inerente, VPN-urile gratuite de obicei nu vă vor oferi securitatea pe care o așteptați de la o VPN. Mulți nu vă criptează datele și unele aplicații VPN au fost găsite pentru a transporta malware sau pentru a vinde lățimea de bandă.

Cu toate că veți găsi multe VPN-uri gratuite care pretind că lucrează cu Netflix, există, de obicei, multe mai multe de luat în considerare. Cu atât de mulți furnizori de renume care oferă încercări gratuite, garanții de înapoiere sau rate lunare super-mici, nu merită să-ți pierzi timpul cu servicii subpar.

Depanare

Indiferent de furnizorul VPN cu care veți termina, pașii pentru a începe sunt în general aceiași.

Video: Cum să urmăriți Netflix cu un VPN

Dacă primiți o eroare în timp ce încercați să vizionați un spectacol, ar putea fi mai multe motive pentru aceasta. Cea mai comună este că VPN-ul dvs. nu poate debloca această regiune pentru Netflix. Deși unele VPN-uri deblochează mai multe regiuni, trebuie să găsim încă una care să le deblocheze pe toate. Majoritatea VPN-urilor se concentrează pe deblocarea celor mai populare biblioteci, precum Netflix SUA și Netflix Marea Britanie.

Un alt posibil motiv de eroare este că sunteți conectat la un server care nu funcționează cu Netflix. Pentru oricare dintre aceste probleme, puteți încerca să contactați echipa de asistență a furnizorului dvs. VPN pentru a vă orienta. Furnizorii de VPN-uri Netflix monitorizează ce servere lucrează cu Netflix, deci ar trebui să vă poată ajuta rapid.

Pot folosi un proxy pentru a debloca Netflix?

În trecut, proxy-urile DNS inteligente, multe dintre care pot fi găsite gratuit, au fost folosite pentru a debloca Netflix. Un server proxy DNS inteligent monitorizează cererile DNS (căutări de nume de domeniu) și rutează traficul pentru solicitările Netflix printr-un server special.

in orice caz, Netflix a prins proxele inteligente DNS și vor lucra rar pentru deblocarea serviciului de streaming. Unul care funcționează în mod fiabil este ExpressVPN MediaStreamer care vine cu fiecare plan ExpressVPN.

Rețineți că, chiar dacă puteți debloca Netflix cu un proxy DNS inteligent, acestea vin cu alte probleme. În primul rând, majoritatea nu vă criptează traficul, iar cele care fac acest lucru vor cripta doar traficul dvs. de browser, astfel încât nu există nicio protecție pentru alte aplicații de pe dispozitiv. În plus, mulți reprezentanți gratuite suferă dezavantaje similare cu VPN-urile gratuite, cum ar fi un număr mic de locații din care să aleagă și politici de confidențialitate deficitare.

Credit imagine: „Camera de zi Netflix”Licențiat conform CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Adblock
detector