Ce VPN-uri pot debloca Netflix în alte țări în afară de SUA?

Netflix_area

Aici, la Comparitech, testăm frecvent o serie de VPN-uri pentru a afla dacă pot fi folosite pentru a accesa conținutul Netflix american din afara SUA. Le puteți găsi în lista noastră VPN Netflix din SUA. Ne concentrăm eforturile asupra SUA deoarece, după cum arată datele, catalogul american Netflix are mai multe filme și emisiuni TV decât oricare altă țară.

numărul de titluri netflix pe țarăDate de la extreamist.com, februarie 2016

Cele mai recente numere arată, însă, că Netflix SUA are 1.200 și 4.330 de filme. Aceste cifre au scăzut cu 26% și, respectiv, cu 33% față de doi ani înainte. Experții consideră că scăderea se datorează concurenței, o concentrare mai mare asupra originalelor și tăierea titlurilor nepopulare mai vechi. Între timp, alte țări sunt în pas cu cataloage proprii mai mari și mai noi.

Am primit numeroase solicitări întrebându-ne: „Poate X VPN să deblocheze Netflix în țara Y?” Versiunile altor țări ale Netflix au încă multe spectacole care nu sunt disponibile în SUA, până la urmă. Și spectatorii ar putea să poată obține subtitrări în limba lor maternă numai atunci când folosesc Netflix în anumite țări. Deci, VPN-urile pot ocoli firewall-ul Netflix în afara SUA?

Pentru a fi neclar, a testa acest lucru de la noi înșine este o muncă prea mare. Pentru a menține o listă fiabilă și actualizată în mod regulat, cu care VPN-urile deblochează Netflix în care țări ar fi o muncă cu normă întreagă. Sincer, nu există o cerere suficientă pentru a face acest tip de investiții.

Dar ceea ce putem face este să cerem furnizorilor VPN. Așa am făcut. Am contactat cele șase VPN-uri pe care le știm deja că sunt capabile să deblocheze Netflix-ul american pentru a ne întreba dacă pot debloca serviciul de streaming în următoarele țări:

 • NE
 • Regatul Unit
 • Canada
 • Australia
 • Africa de Sud
 • Olanda
 • Germania
 • Italia
 • Suedia
 • Portugalia
 • Japonia

Și iată rezultatele dintr-un tabel, astfel încât să puteți compara cot la cot (am rotunjit și câteva reduceri și coduri de cupon pentru majoritatea acestor servicii puțin mai târziu în articol):

VPNs_for_Netflix_international (1)

NordVPN și StrongVPN susțin că sunt cei mai puternici performanți din sondajul nostru, dacă doriți acces la SUA, Marea Britanie sau Netflix canadian, ne place ExpressVPN.

Rețineți că am întrebat și despre Franța, India și Rusia, dar toate răspunsurile au revenit negative pentru aceste țări și astfel nu le-am inclus în rezultatele testelor..

Dacă aflați prin experiența personală faptul că acest tabel nu este exact, spuneți-ne în comentarii și vom face un punct pentru a-l testa chiar noi.

1. NordVPN

NordVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN spune că poate debloca Netflix în SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Africa de Sud, Italia, Suedia și Portugalia. NordVPN a fost, de asemenea, unul dintre singurele VPN care pot debloca atât aplicația Netflix cât și Netflix într-un browser, în timp ce majoritatea altor VPN-uri nu pot debloca aplicația. Pentru a afla ce servere să folosească, contactați asistența pentru clienți sau consultați baza de cunoștințe de pe site-ul web NordVPN. NordVPN creează aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Rezultă foarte bine în analiza noastră de securitate și permite șase conexiuni simultane pe un singur abonament.

Cel mai bun prestator de sondaje: NordVPN este un om complet solid. Deblochează Netflix atât în ​​browser cât și în aplicația Netflix. Performant solid de securitate și confidențialitate. Include o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

2. StrongVPN

StrongVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.StrongVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

StrongVPN bifează căsuțele pentru SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Olanda, Germania și Japonia. Nu suntem fani uriași ai designului aplicației, dar nu putem nega că StrongVPN este bun pentru deblocarea conținutului blocat cu geo. Este favorit în rândul utilizatorilor din China, deoarece este un veteran când vine vorba de ocolirea Marelui Firewall.

ÎNCĂRCĂTURI ȘI FIABILITATE: StrongVPN este unul bun. Excelent pentru utilizatorii care doresc să deblocheze Netflix și Hulu sau să se sustragă cenzurii. Chiar funcționează grozav în China. Fiți pregătit pentru configurarea manuală a serverului. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre StrongVPN.

Cupon StrongVPNSalvați 20% suplimentar la orice planGAL DEALDiscount aplicat automat

3. ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN deblochează Netflix în SUA, Canada și Marea Britanie. Aceasta face o opțiune solidă pentru limba engleză, cu excepția cazului în care doriți conținut australian. Pentru a afla ce servere să vă conectați, nu trebuie decât să faceți clic pe suportul 24/7 live pe site și să întrebați. După ce dovediți că sunteți client, personalul profesionist vă va oferi o listă scurtă de server pe care să o încercați. ExpressVPN face aplicații excelente, ușor de utilizat pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Linux (linia de comandă).

CEL MAI CAPABIL: ExpressVPN deține propriul său O alegere rapidă și fiabilă, care deblochează cu încredere toate serviciile de streaming majore cu ușurință, inclusiv Netflix, Hulu, Amzon Prime, BBC și altele. Vine cu o aplicație specifică Fire TV. Caracteristici excelente de confidențialitate și nu păstrează jurnalele. Unul dintre puținele VPN-uri care funcționează în China și Emiratele Arabe Unite. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

Netflix Australia

Netflix a fost lansat în Australia în ianuarie 2016. Catalogul Australiei Netflix este format din 958 emisiuni TV și 2.362 de filme, potrivit CompareTV.com.

Oferta include acum aproape toate seriile originale Netflix, cum ar fi House of Cards, Narcos, iar Orange este Noul Negru. Cu toate acestea, încă lipsesc câteva titluri de nume mari disponibile în SUA, inclusiv Breaking Bad, Twin Peaks și Parcuri și agrement.

StrongVPN și NordVPN pot debloca Netflix australian.

Netflix Marea Britanie

Versiunea britanică a Netflix a fost lansată în ianuarie 2012. Catalogul Netflix din Marea Britanie este alcătuit din 605 emisiuni TV și 2.489 de filme, potrivit JustWatch.

Abonații din Marea Britanie primesc majoritatea serialelor originale Netflix precum Stranger Things, Daredevil și Sense8. Britanicii primesc de asemenea câteva versiuni pe Netflix mai devreme decât omologii lor din SUA și câteva sute de titluri la care americanii nu au acces deloc.

ExpressVPN, NordVPN și StrongVPN deblochează UK Netflix.

Netflix Canada

Netflix s-a extins în Canada în septembrie 2010. Abonații Netflix Canada primesc 583 de emisiuni TV și 2.785 de filme, potrivit JustWatch.

Netflix Canada are o mână de titluri care nu sunt disponibile pe versiunea americană, inclusiv Doctor Who, Mike Tyson Mysteries și Spongebob Squarepants. De asemenea, spectatorii primesc cea mai mare parte a originalelor Netflix.

ExpressVPN, NordVPN și StrongVPN pot debloca Netflix canadian.

Nu funcționează? Incearca asta.

Nu uitați că pur și simplu activarea unui VPN s-ar putea să nu fie suficientă. Iată câteva alte modificări de făcut dacă vă aflați la sfârșitul greșit al erorii de proxy Netflix, în ciuda utilizării unui VPN în această listă.

Când este conectat la majoritatea VPN-urilor, Netflix prezintă următoarea eroare, însoțită de codul de eroare m7111-1331-5059:

„Păi, ceva nu a mers bine. Eroare în flux. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

Dacă credeți că VPN-ul dvs. ar trebui să funcționeze, dar oricum primiți această eroare, încercați următoarele.

Dezactivează IPv6

Aceasta este în special o problemă pentru Windows 10, care trimite solicitări de server pe toate canalele posibile, inclusiv IPv4 și IPv6. Uneori, nu toți sunt trimiși prin tunelul VPN. Dacă se întâmplă acest lucru, Netflix va observa o neconcordanță între locațiile presupuse și vă va semnaliza conexiunea ca provenind de la un VPN, care vă va bloca. Cu toate acestea, problema IPv6 poate afecta Mac-uri.

Pentru a afla dacă suferiți de scurgeri IPv6, încercați instrumentul nostru de testare a scurgerilor DNS.

Cum dezactivați IPv6 pe un computer Windows (Windows 10):

 1. Deconectați și închideți aplicația VPN
 2. Atingeți Windows Key + R pentru a deschide promptul Run
 3. Tastați ncpa.cpl și apăsați Enter pentru a deschide conexiunile la rețea
 4. Găsiți conexiunea pe care o utilizați, faceți clic dreapta pe ea și selectați Proprietăți
 5. În fila Networking sau General, debifează caseta care scrie „Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6)”
 6. Faceți clic pe OK pentru a salva modificările și închideți fereastra
 7. Atingeți cheia Windows + R și selectați promptul de comandă (administrator), apoi apăsați Da, atunci când vi se cere dacă este bine ca programul să efectueze modificări pe computer
 8. În promptul de comandă (fereastră neagră), tastați ipconfig / flushdns și apăsați Enter.
 9. Conectați-vă la VPN, reîmprospătați pagina Hulu și bucurați-vă de videoclip!

Cum dezactivați IPv6 pe MacOS:

 1. Deconectați și închideți aplicația VPN
 2. Deschideți meniul Apple.
 3. Alegeți Preferințe de sistem > Reţea > Aeroport > Avansat
 4. Faceți clic pe TCP / IP.
 5. Faceți clic pe meniul pop-up Configure IPv6 și selectați Dezactivat.
 6. Faceți clic pe OK și Aplicați (pentru a aplica modificarea).
 7. Conectați-vă la VPN, reîmprospătați pagina Hulu și bucurați-vă de videoclip!

Urmăriți Netflix într-un browser web, nu într-o aplicație

Aplicația Netflix folosită pe dispozitivele Android și iOS, inclusiv smartphone-urile și set-top box-urile, este mai greu de ocolit decât versiunea de site web pe care o vizionați într-un browser. Din câte știm, doar ExpressVPN, NordVPN și VyprVPN sunt capabile să deblocheze aplicația Netflix și am testat cei trei furnizori doar cu versiunea din SUA..

Acest lucru se întâmplă deoarece aplicația poate trece peste setările DNS ale VPN-ului dvs. și poate trimite solicitări unui server local de nume DNS public în locul celui specificat de VPN. Netflix nu poate face acest lucru într-un browser, așadar, dacă nu aveți unul dintre aceste trei VPN-uri, puteți să le urmăriți într-un browser în loc de aplicație.

Asigurați-vă că utilizați serverele DNS ale VPN

Undeva în setările aplicației VPN, există probabil o opțiune de a comuta toate rutele solicitate DNS prin serverele DNS ale VPN, mai degrabă decât cele ale ISP. Asigurați-vă că aceasta este activată.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Adblock
detector